🌺 مساله سبک زندگی اسلامی را در مجالس و هیاتها پیگیری کنید
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار مداحان:
🔹 یکی از چیزهایی که در این مجالس باید حتماً به فضل الهی دنبال بشود، مسئلهی سبک زندگی اسلامی است؛ من میخواهم خواهش کنم که برادران عزیز در مطالعات خودشان، در پیگیریهای خودشان روی مسئلهی سبک زندگی ائمّه (علیهم السّلام) و سبک زندگی اسلامی کار کنند؛ شعرای متعهّد و برجستهی ما ــ که امروز نمونهی کارهایشان را اینجا شنیدید ــ این را به هنر شعر مزیّن کنند و در مجالس خوانده بشود تا فرهنگسازی بشود.
🔹 اگر بخواهیم سبک زندگی را به صورت درست در مقابل موج جبههی دشمن به حالت اسلامی برگردانیم، راهش این است؛ یعنی باید فرهنگسازی بشود. ببینید شما در دعا میگویید: اَللّهُمَّ اجعَل مَحيایَ مَحيا مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد وَ مَماتی مَماتَ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد؛ خب، محیا یعنی چه؟ محیا یعنی زندگی من را شبیه زندگی آنها قرار بده؛ یعنی سبک زندگی؛ ما این را میخواهیم؛ این را از ما خواستهاند که بگوییم و بخواهیم و انجام بدهیم. این مسئلهی سبک زندگی باید دنبال بشود.
🔹 لکن یک بخش دیگری از رفتار این بزرگوار و از معارف فاطمی، مسئلهی کمک به دیگران است که من میخواهم امروز روی این همبستگی اجتماعی و کمک به دیگران یک چند جملهای عرض بکنم.وقتی [فرزند ایشان] میپرسد که مادر [چرا] شما در حال دعا و تضرّع فقط برای دیگران دعا کردی؟ جواب میشنود که «یا بُنی! اَلجّارَ ثُمَ الدّار»، اوّل همسایه، بعد خودمان؛ این یک درس است، این یک راه است، این یک مسئولیّت اجتماعی را به ما یادآوری میکند. یا در قضیّهی مسکین و یتیم و اسیر که خدای متعال در سورهی هلاتی این جور با عظمت از این حادثه یاد میکند که هفده هجده آیه، حولوحوش این حادثه است؛ حادثه این قدر مهم است. وَيُطعِمُونَ الطَّعامَ عَلى حُبِّهِ مِسكينًا وَيَتيمًا وَاَسيرًا * اِنَّما نُطعِمُكُم لِوَجهِ اللّه؛ این حادثه، یک حادثهی نمادین است؛ بله آنجا این بزرگوارها بر گرسنگی خودشان و همهی اعضای خانوادهشان صبر کردند و به یتیم و مسکین و اسیر کمک کردند، عملاً این اتّفاق افتاد، امّا این نمادین است؛ خب حضرت زهرا میتوانست آنجا بگوید که بروید مسجد پیغمبر، آنجا حکومت اسلامی است دیگر ــ حالا هم بعضیها میگویند که چرا گداپروری میکنید، خب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد ــ نه، وظیفهی حکومت، وظیفهی جامعه را نفی نمیکند.
🔹 انسانها در جامعه موظّفند که به معنای واقعی کلمه به یکدیگر کمک بکنند؛ هم کمک مالی، هم کمک فکری، هم کمک آبرویی، انواع و اقسام کمکها باید در جامعه شکل بگیرد؛ این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. ۹۸/۱۱/۲۶
بخش زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبر انقلاب👇
@maktabsoleymani
13981126_35391_128k.mp3
11.38M
🎙 بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار مداحان اهلبیت علیهمالسلام. ۹۸/۱۱/۲۶
💻 @Khamenei_ir
@maktabsoleymani
18.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨ببینید | در مکتب حاج قاسم عقلانیت حرف اول را میزند
🔰#تحلیل حجتالاسلام پناهیان از عقلانیت انقلابی برآمده از جامعیت در شخصیت شهید سلیمانی
⌛️پرونده #مکتب_حاج_قاسم
▫️متن کامل گفتوگو را از پیوند بخوانید👇
http://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=44854
@maktabsoleymani
47.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 فیلم کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار مداحان اهلبیت علیهمالسلام. ۱۳۹۸/۱۱/۲۶
💻 @Khamenei_ir
@maktabsoleymani
13951226_18620_128k.mp3
2.65M
🎙 کلیپ صوتی
🌹محبت مادرانه | بیانات رهبر انقلاب دربارهی نقش مادران در تربیت فرزند
به مناسبت میلاد باسعادت حضرت زهرا سلام الله علیها
💻 @Khamenei_ir
@maktabsoleymani
9.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 واگویه ی یک تهمت انتخاباتی‼️
🔻جناب روحانی امروز دقیقا به مانند هفتهی آخر انتخابات ریاست جمهوریاش وارد گود شدند و دوباره با همان ادبیات سخنرانی کرده و از تلاش عدهای برای دیوار کشی بین خانمها و آقایان در ابتدای انقلاب در دانشگاهها سخن گفته و به باز نبودنِ دستش در انتخاب وزیر زن اشاره کرده اند، آنهم بدون پاسخ به این سوال که چرا تاکنون لااقل دست به معرفی وزیر زن به مجلس نزده است (تا افکار عمومی با محدودیت عملیِ ایشان آشنا شوند) و چرا پس رئیس جمهور قبلی اینکار را توانست انجام بدهد؛
🔹البته از اینکه جناب روحانی در روز اولِ هفتهی انتخابات مجلس، دقیقا به مانند هفتهی آخر انتخابات ریاست جمهوریاش وارد گود شده است زیاد نباید تعجب کرد چراکه ایشان بهتر از هرکسی اهمیت مجلسی که قرارست اولین مجلس بعد از بیانیهی گام دوم و آخرین مجلسِ دوران ریاست جمهوریِ خودشان باشد و در سال منتهی به انتخابات آمریکا روی کار بیاید را درک میکند!!
🖌 #قاسم_زاده
@maktabsoleymani
💢چرا روحانی این را نگفت که آن عده مذکور، حامیان فعلی خود او بودند که "سال اول انقلاب میخواستند در دانشگاه بین زنان و مردان دیوار بکشند؛ شوخی نمیکنم"
👈تحریف تاریخ به سبک روحانی
🔹 ۲۶ بهمن ۹۸ | روحانی در نشست گرامیداشت زن ایرانی: "عدهای سال اول انقلاب میخواستند در دانشگاه بین زنان و مردان دیوار بکشند؛ شوخی نمیکنم؛ زمان انتخابات همین را میگفتم، میگفتند برای انتخابات اینها را میگوید؛ چه کسی دنبال دیوار بوده؟ شما بودید؛ امام جلوی شما را گرفت"
🔻چهکسانی میخواستند در دانشگاهها دیوار بکشند؟
👈 همان اعضای چپ انجمن اسلامی در دهه ۶۰ که در میانه دهه ۷۰ به حامیان و اعضای جبهه اصلاحات و برخی به اپوزیسیون تبدیل شدند که امام به فرزندش احمدآقا دستور داد تا با دانشگاه تماس بگیرد و بگوید "سریع تیغه را بردارید"
👈 چپهای تندرو علاوه بر دیوار کشیدن در دانشگاهها، اقدامات افراطی دیگری نیز در دهه شصت در جامعه انجام دادند که نمونه آن فرو کردن پونز در پیشانی بدحجابها است
👈 اما روحانی در خدمت به اصلاحطلبان تندرو و اپوزیسیون که سبد رأی او را در انتخاباتها پر کردند، با تحریف تاریخ، تلاش دارد که عاملان آن مسائل را افراد دیگری یعنی مخالفان و رقیبان امروز خود معرفی کند ...
@maktabsoleymani
🔴بازهم انتخابات و بازگشت سندروم گیجی اصولگرایان
✍🏻محمد عبدالهی
🔰اساسا اصولگرایان متخصص باختن بازی های برده و بهترین زنندگان گل به خودی هستند. چرا بازی برده؟ به دلیل شرایط جهنمی که ۷ سال است دولت روحانی به عنوان اصلی ترین نماینده غربگرایان برای مردم فراهم کرده و از اقتصاد و معیشت و سیاست و فرهنگ این کشور جز ویرانه ای باقی نگذاشته است و مانده اند مردمی که چشم انتظار گشایشی هستند و جریان باعرضه ای که بیاید و از این اوضاع بغرنج نجاتشان دهد.
🔰اصلاح طلبان، این شرکای راهبردی دولت روحانی هم به آتش ناکارامدی دولت او سوخته اند و با سرمایه رایی نیم سوخته مواجهند. اما اصولگرایان که ۷ سال است بر طبل انتقاد می کوبند، درست سر بزنگاه و در گردنه حساس تعیین تکلیف جریان غربگرا، نه با حریف، که با خودشان دست به یقه شده اند و نمی توانند لیست واحد بدهند. لیست واحد پیش کش! هر کسی از راه رسیده احساس تکلیف کرده و لیست منتشر کرده است.
🔰 این پدیده را در هر دوره ای از انتخابات ها می توانید ببینید و لذا آن را "سندروم گیجی اصولگرایان" نامیده ام. همواره در موسم انتخابات، اردوگاه اصول گرایان با ارائه مدلهای گوناگون ائتلافی همراه است و اگر چه قاطبه اصولگرایان در کلام معتقدند معرفی لیست واحد در انتخابات مجلس شانس پیروزی آنان را بالا میبرد، اما در عمل حاضر نیستند از نامزدهای مطلوب خود بگذرند. بر این اساس کماکان مدل «وحدت در عین کثرت» توسط برخی اصول گرایان باچالش جدی مواجه است.
🔺اما بررسی این تراژدی از منظر آسیب شناسی تکثر در اردوگاه اصول گرایان نکاتی قابل ذکر دارد.
❌اول آنکه نرسیدن اصولگرایان به وحدت، قطعاً شانس آنها را برای پیروزی کاهش میدهد و البته پیامدهای منفی دیگری نیز بهدنبال دارد، ازجمله:
1️⃣این تنوع سلایق بیش از آن که به مردم قدرت انتخاب بدهد ذهن ها را مخدوش و نا آرام کرده و زمینه های تشتت بیشتر در هواداران را فراهم میآورد. از سوی دیگر مانع از این خواهد شد تا اصولگرایان به طور متحد با رقیب در مقام چالش بر آیند.
2️⃣اختلافات موجود سبب سوءاستفاده رقیب خواهد شد تا با هدف تخریب و تشدید انشقاق برخی شخصیتهای اصولگرا را زیر سؤال برد. علاوه بر این جبهه انقلاب را فاقد قدرت استراتژیک ، بی برنامه و دارای هویت ژله ای و مخدوش در شرایط فقدان رقیب معرفی می کند. این ها همه به رقیب از نفس افتاده این امکان را می دهد که در شرایط خلا و به لطف درگیری اعضای جبهه رقیب با خودشان مجددا و البته با چراغ خاموش امکان بازگشت به صحنه سیاست را بیابد .
3️⃣خطر تقابل مقطعی اما مخرب ذخایر انقلاب در این مدل کاملاً محتمل است که در آن صورت به آسانی چهرههای خوشنام و خوش سابقه نظام بنا به مصالح زودگذر و با استفاده از نیروهای کم تجربه، هزینه منافع گروهی میشوند. چرا که برای پیروزی در صحنه انتخابات ناچارند تا افراد همسنخ خود را نیز به چالش بکشانند.
4️⃣ایجاد شقاق و دو دستگی میان نیروهای حزباللهی و سرمایههای اصلی کشور آسیب جدی بعدی در این خصوص است و مهمترین آسیب این مساله نه الان که در انتخابات ۱۴۰۰ بروز خواهد کرد و به طور قطع شرایط تشکیل دولت جوان حزب اللهی در آن برهه را با سختی های زیاد روبرو خواهد کرد.
❌نکته دوم چرایی ماجراست. چرا ما درست سر بزنگاه بُرد، بازی را چند هیچ واگذار می کنیم؟
معتقدم 👈تعصبات و منیتهای گروهی برای رسیدن به قدرت، 👈خود مرجع پنداری برخی افراد، 👈عدم تشخیص صحیح از وضعیت کشور و بحران های پیش روی انقلاب و شاید حتی 👈شبکه نفوذ را بتوان به عنوان اصلیترین عوامل عدم وحدت اصول گرایان در برهه های تعیین کننده دانست؛ این در حالی است که وحدت اصول گرایان حول محور کاندیداهای برتر به عنوان مولفه تضمین بخش استراتژی بُرد و مدیریت صحیح در صحنه انتخابات، سبب کاهش آرای غربگرایان خواهد شد.
🔰ضعف بنیادین دولت و لطمه اعتباری سنگینی که بر سرمایه رای اصلاح طلبان وارد آورده، راه را برای یک پیروزی شیرین در انتخابات اسفند ۹۸ فراهم آورده است و اکنون این اصولگرایان هستند که بایستی با درسآموزی از ناکامی های پر تکرار گذشته که محصول تشتت، عهدشکنی و احساس تکلیف بیجا در حضور تا دقیقه 90 بود، بازی 100 درصد برده را به باخت قطعی تبدیل نکنند.
🔰کاش هزینه سنگین و احتمال تکرار تلخ کامی لیست ۳۰ هیچ تهران و سایر نقاط کشور در دوره قبل، عبرتی باشد برای بازاندیشی در روش و منش دوستان. باور کنید در صورت عدم وحدت ما به هنر رقیب نه، که به بی هنری خود می بازیم.
@maktabsoleymani
بازهم انتخابات و بازگشت سندروم گیجی اصولگرایان.pdf
377.2K
در روزنامه رسالت امروز 27 بهمن در مقاله «بازهم انتخابات و بازگشت سندروم گیجی اصولگرایان» از تراژدی تعدد لیست در اردوگاه اصول گرایان و دست به یقه شدن با خودشان به جای حریف گفته ام و به آسیب شناسی و چرایی «سندروم گیجی اصول گرایان» پرداختم. این مقاله را در روزنامه رسالت امروزhttp://paper.resalat-news.ir/ و @abdollahy_moh بخوانید.
@maktabsoleymani
اسلام به اصل وحدت و اتحاد از ديدگاه اجتماعي آن نگريسته و بر اهميت آن ميان انسانها، مسلمانان و اديان الهي تأکيد کرده است. يکپارچگی در سايه وحدت عقيده، محکمترين نوع اتحاد است که قرآن بر آن تأکيد کرده است. قرآن، بر اساس همين وحدت عقيده، مؤمنان را برادران يکديگر خوانده است: «انما المؤمنون اخوه» (حجرات/10). اين پيوند برادري در ميان مسلمانان مدينه آنچنان مستحکم بود که تا مدتي پس از عقد اخوت ، آنان از يکديگر ارث ميبردند تا اينکه با نزول آيه 75 سوره مبارکه انفال؛ «و اولو الارحام بعضهم اولي ببعض» اين حکم نسخ شد.
قرآن مجيد از تفرقه، اختلاف و دو دستگي به کرانه گودال آتش جنگ ياد کرده که وحدت، اتحاد و همبستگی خطر فرو افتادن در چنين گودالي را برطرف ميسازد. خداوند در قرآن اتحاد را يکي از نعمات الهي برميشمرد؛ «واعتصموا بحبل الله جميعا و لا تفرقوا و اذکروا نعمه الله عليکم» (آلعمران/ 103). علامه طباطبايي(ره) در ذيل تفسير اين آيه چنين اظهار داشته است: «شايد وجه اينکه «اعتصام به حبلالله و متفرق نشدن» نعمت خدا خوانده شده؛ «و اذکروا نعمه الله عليکم» اشاره به اين معنا باشد که اگر شما را به اعتصام و عدم تفرقه ميخوانيم، بيدليل نيست. دليل اينکه شما را به آن دعوت کردهايم همين است که به چشم خود ثمرات اتحاد و اجتماع، تلخي عداوت و حلاوت محبت و الفت و برادري را چشيديد و در اثر تفرقه در لبه پرتگاه آتش رفتيد و در اثر اتحاد و الفت از آتش نجات يافتيد
@maktabsoleymani
6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️ خطر عدم وحدت نامزدهای همسو!
🔻کاندیداهایی که با شکستن رای مردم در یک شهر، باعث راینیاوردن گفتمان عقلانیت و شفافیت شوند، تقوا ندارند
#تصویری #انتخابات
@maktabsoleymani