فرمانده انتظامی نهاوند:
۲ نفر از اراذل و اوباش معروف نهاوند دستگیر شدند
سرپرست انتظامی نهاوند از دستگیری دو نفر از اراذل و اوباش معروف این شهرستان توسط پلیس خبر داد.
سرهنگ ذبیح اله درویشی در گفتگو با خبرنگار صدای نهاوند، اظهار کرد: در راستای مقابله قاطعانه با اشرار و مجرمان، دستگیری و برخورد با اراذل و اوباش توسط پلیس نهاوند، در دستور کار قرار دارد.
سرهنگ درویشی گفت: در همین جهت ۲ نفر از اراذل و اوباش شهرستان نهاوند که طی هفته گذشته موجب مزاحمت و سلب آسایش عمومی در یکی از محلات این شهر شده بودند، با تلاش پلیس شناسایی و دستگیر شدند.
وی افزود: این ۲ نفر با قدرتنمایی و استفاده از سلاح سرد و ایجاد درگیری و مزاحمت در یکی از محلات نهاوند موجب سلب آسایش عمومی و نگرانی شهروندان شده بودند.
فرمانده انتظامی نهاوند بیان کرد: ماموران پلیس امنیت عمومی با انجام اقدامات فنی، تعقیب و مراقبتهای صورت گرفته متهمان را که از افراد سابقهدار و اراذل و اوباش بودند، شناسایی و دستگیر کردند.
سرهنگ ذبیح اله درویشی گفت: پلیس قاطعانه با مخلان نظم و امنیت، عوامل ناامنی، اشرار و کسانی که بخواهند به هر نحوی خدشهای به امنیت جامعه وارد کنند، برخورد خواهد کرد.
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e
امام جمعه نهاوند:
قدردان متولیان و برگزار کنندگان نماهنگ سلام فرمانده هستیم
امام جمعه نهاوند، گفت: از متولیان و برگزار کنندگان نماهنگ سلام فرمانده در نهاوند، قدردانی می کنم.
به گزارش خبرنگار صدای نهاوند، حجت الاسلام عباسعلی مغیثی روز جمعه دوم اردیبهشت برای دومین بار در محل تمرین اجرای نماهنگ سلام فرمانده در مصلی نماز جمعه، حاضر شد.و در سخنانی گفت: بیش از ۵۰۰ نوجوان دهه نودی جمع شده اند واین نماهنگ رابه زیبای اجرامی کنند وبا وجود سن کمی که دارندخودرا سرباز آقاامام زمان«عج» می خوانند،امیدواریم که بتوانیم همچون گذشته نوجوانان وجوانان دهه نودی رابا امام زمان«عج» آشناکنیم ومقدمات ظهور امام عصر رافراهم نمائیم.
حجت الاسلام مغیثی مهمترین دستاورد فراخوان اجرای نماهنگ سلام فرمانده راتجمیع نیروهای انقلابی دهه هشتادی ونودی درغالب تشکیل گروهی بیش از پانصد نفربرای خواندن این سرودعنوان کرد واظهارداشت: خوشحال هستیم که با خواندن این شعرجهاد تبیین و خودسازی مدنظر رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم رغم خورد وبا استفاده از زبان وهنر شاهد اثرماندگاری برای در برگیری گسترده در جمع کودکان و نوجوانان بودیم.
وی در پایان بیان کرد: از اجرا کنندگان و متولیان این برنامه بزرگ فرهنگی و ارزشمند، قدردانی و تشکر می کنم.
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e
جمع آوری زباله های حاشیه شهر ملایر
همزمان با هفته زمین پاک از دوم تا هشتم اردیبهشت ماه، عملیات پاکسازی مسیر میدان بهارستان تا میدان استاندارد شهر ملایر از زباله به همت سازمان محیط زیست، اداره منابع طبیعی و آبخیزداری، جمعیت هلال احمر، فرمانداری ویژه ملایر، جهاد کشاورزی، اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای، بخشداری مرکزی و مردم طبیعت دوست شهر اجرا شد.
به گزارش ایسنا، رئیس اداره محیط زیست شهرستان ملایر در حاشیه این برنامه با اشاره به شعار جهانی هفته زمین پاک با عنوان «سرمایه گذاری در زمین با حذف پلاستیک»، اظهار کرد: مطالعات اخیر نشان می دهد بر خلاف تصورات قبل، پلاستیک تجزیه پذیر نیست و فقط به نانو ذرات تبدیل می شود.
عباس نجاری ادامه داد: متاسفانه این نانو ذرات در تمام ارکان زندگی ما وارد می شود و اخیرا محققان آثار نانو ذرات پلاستیک را در خون و ریه جانوران یافته اند.
نجاری با اشاره به پویش ملی« مسیر سبز، ایران پاک» گفت: این پویش بر زباله های حاشیه راه ها، مسیرهای گردشگری و ورودی شهر ها به ویژه پلاستیک متمرکز است.
وی در ادامه مطرح کرد: اجرا کردن یک برنامه فرهنگسازی در زمینه پاکسازی حاشیه جاده ها و کاهش استفاده از پلاستیک توسط خانواده ها، مصوبه ای بود که هفته گذشته در کارگروه پسماند اداره محیط زیست به تصویب رسید.
رییس اداره محیط زیست شهرستان ملایر افزود: مقرر شد این برنامه توسط ادارات و سازمان های مرتبط با مدیریت پسماند، اجرایی شود.
نجاری از تداوم چنین برنامه هایی در سطح شهر خبر داد و گفت: مقرر شد ادارات ذیربط برنامه های یکساله خود در خصوص جمع آوری زباله ها به ویژه در حاشیه جاده ها را به اداره محیط زیست ارایه دهند تا به اجرا برسد.
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e
امسال باید ۱۰ هزار حامی در ملایر جذب شود
مدیر کمیته امداد امام خمینی در ملایر با بیان اینکه طبق برنامه تا پایان امسال باید جذب حامیان به بیش از ۱۰ هزار نفر برسد گفت: ۳۰۰ حامی در ماه رمضان جذب شده که تا پایان ماه رمضان قطعا این تعداد افزایش خواهد یافت.
علی خراسانی در گفتوگو با خبرنگار فارس در ملایر با بیان اینکه طرح ایتام اکرام از ۱۵ تا ۲۱ ماه رمضان اجرا میشود اظهار کرد: در حال حاضر ۲ هزار و ۶۸۰ کودک یتیم و طرح محسنین زیر پوشش کمیته امداد هستند که ۸ هزار و ۹۵۰ حامی از این کودکان حمایت میکنند.
وی با بیان اینکه شهرستان ملایر از نظر جذب حامیان سرآمد استان بوده و رتبه برتر را دارد گفت: ملایر طی چند سال گذشته جزو سه رتبه برتر در زمینه جذب حامی بوده است.
مدیر کمیته امداد امام خمینی در ملایر با بیان اینکه حامیانی هستند که نام و نشان خود را فقط خدا میداند و هرگز نمیخواهند نامشان آورده شود افزود: بارها نیز رسانهها و حتی خود مسئولان و خانوادههای ایتام درخواست داشتند با این حامیان آشنا شوند اما آنها از این امر امتناع کرده و میخواهند در گمنامی بمانند.
وی برنامه امسال کمیته امداد در ماه رمضان را جذب یک هزار حامی دانست و تصریح کرد: طبق برنامه تا پایان امسال باید جذب حامیان به بیش از ۱۰ هزار نفر برسد.
۳۰۰ حامی در ماه رمضان جذب شده است
خراسانی اضافه کرد: ۳۰۰ حامی در ماه رمضان جذب شده که تا پایان ماه رمضان قطعا این تعداد با پایگاههایی که در سطح مراکز نیکوکاری و مکانهای برگزاری شبهای قدر، نماز جمعه و... داریم بیشتر خواهد شد.
وی گفت: هر حامی برای حمایت از فرزندان زیر پوشش میتواند یک یا چند یتیم را انتخاب و با پرداخت ماهیانه حداقل ۲۰ هزار تومان به حمایت مادی و معنوی از آن بپردازد.
مدیر کمیته امداد امام خمینی در ملایر با بیان اینکه میانگین دریافتی هر فرزند در ملایر در سال گذشته ۱۰۰ هزار تومان بوده است تصریح کرد: حامیان ملایری در سال گذشته بیش از ۱۲ میلیارد تومان به ایتام کمک کردند.
وی با اشاره به اینکه یکی از حامیان ایتام ملایری ۱۵ سال است که حامی است افزود: این نیکوکار تهرانی تعداد یکصد فرزند را به سرپرستی پذیرفته و ماهانه بیش از ۱۰ میلیون تومان به حساب فرزندان معنوی خود در ملایر واریز میکند و نمونههایی دیگری در این شهرستان از این حامیان داریم.
خراسانی گفت: تعدادی از حامیان نیز خودشان روزی زیر پوشش این نهاد بودند و امروز به یاری خدا به جایی رسیدهاند که چند فرزند را زیر پوشش قرار دادهاند.
وی اضافه کرد: تعدادی از حامیان نیز به صورت معنوی از فرزندان ایتام و طرح محسنین حمایت میکنند مثلا معلمی با اختصاص ساعاتی از وقت خود کلاس تقویتی برای دانشآموزان ضعیف برگزار میکند، پزشکی که هزینه درمانی را دریافت نمیکند و یا فروشندهای که نیازهای تحصیلی و یا پوشاک کودکی را تامین میکند و یا افرادی که جهادی فعالیتهایی را در این حوزه دارند.
مرکز نیکوکاری فعال در ملایر
مدیر کمیته امداد امام خمینی در ملایر وجود ۴۰ مرکز نیکوکاری در این شهرستان را افتخاری بزرگ برای مجموعه دانست و گفت: این مراکز که با مجوز کمیته امداد خود مرکزی مناسب برای جذب حامیان و جمعآوری کمکهای خیران و نیکوکاران هستند و تاکنون اقدامات قابل قبولی را داشتهاند.
وی یکی از برنامههای نیکوکاران را اجرای طرح «اطعام مهدوی» در ماه رمضان برشمرد و افزود: در این طرح که با همکاری خیران و مراکز نیکوکاری از ابتدای ماه رمضان در حال اجرا و تا پایان ماه رمضان ادامه دارد ۴۰ هزار پرس غذای گرم هنگام افطار بین مددجویان تقسیم میشود که ۳۴ هزار پرس آن توسط مراکز نیکوکاری و ۶ هزار پرس توسط کمیته امداد تامین میشود.
خراسانی تامین و توزیع یکهزار و ۵۰۰ بسته معیشتی در قالب سبد کالا در بین خانوادههای نیازمند با کمک خیران را نیز از دیگر برنامههای این نهاد در ماه رمضان برشمرد.
وی به برپایی نمایشگاه توانمندیها و عرضه محصولات تولیدی مددجویان زیر پوشش این نهاد در ماه رمضان اشاره کرد و گفت: این نمایشگاه به مدت ۱۰ روز شامل غرفههای تولیدی تابلوفرش، بافت قالی، تولیدات عروسک، محصولات کشاورزی و غذایی، عطریات و... برگزار و با استقبال خوب همشهریان مواجه شد.
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e
فرماندار خبرداد:
وجود ۱۱۶۰ چاه عمیق و نیمه عمیق در نهاوند
سرپرست فرمانداری نهاوند گفت: در شهرستان نهاوند هزار و ۱۶۰ چاه عمیق و نیمه عمیق مجاز وجود دارد که حدود ۸۰۰ مورد آن برای مصارف کشاورزی و مابقی برای مصارف صنعتی، خدماتی و شرب مورد استفاده قرار میگیرد.
به گزارش ایسنا، جعفر سلگی روز دوشنبه ۵ اردیبهشت در جلسه شورای حفاظت از منابع آب نهاوند که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: یکی از مهمترین موضوعات شهرستان نهاوند در زمینه امور آب، به سرانجام رساندن ساماندهی "نهر شعبان" بوده از نهرهای مهم شهرستان است و باید برای حل مشکلات این نهر مسئولان استان توجه ویژهای داشته باشند..
وی افزود: با توجه به اهمیت ساماندهی این نهر و نقش آن در تنش کم آبی، کمیتهای متشکل از دستگاههای مربوطه زیر نظر بخشداری مرکزی فعال شده تا با بررسی همه جوانب امر، مشکلات را رصد کرده و برای آن راه حل ارائه کنند.
سلگی تصریح کرد: در سرچشمه گاماسیاب پنج دهنه سربند وجود دارد که نیاز به اصلاح دارند تا آب به صورت متوازن به نقاط پاییندست انتقال یابد و لازم است قبل از آبگیری نهر شعبان این سربندها اصلاح و مرمت شوند تا مانع از به هدررفت آب توسط کشاورزان منطقه شود.
سرپرست فرمانداری نهاوند با بیان اینکه از جمله مشکلات عمده نهر شعبان در حوزه سازماندهی، لایروبی، توزیع آب و رفع حریم است، تاکید کرد: مشکلات این نهر که از نهرهای مهم شهرستان است باید از سوی استان مورد توجه قرار بگیرد و اصلاح سربندها برای جلوگیری از به هدر رفتن آب و توزیع متوازن از اقدامات ضروری است.
وی با بیان اینکه با توجه به شرایط آبی تحت هر شرایطی کشت دوم در نهاوند ممنوع است، یادآوری کرد: کشاورزان و بهرهبرداران باید بدانند که با توجه به کاهش بارشها و وضعیت آبی هرگونه کشت دوم در نهاوند تحت هر شرایطی ممنوع است و با متخلفان برخورد قانونی میشود.
وی همچنین به مسدود کردن چاههای غیرمجاز در شهرستان اشاره کرد و گفت: برای جلوگیری از افت منابع آب زیرزمینی مهمترین کار نصب کنتور هوشمند روی چاههای آب مجاز و مسدود کردن چاههای غیرمجاز است.
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e
در طرح «ضیافت رمضان» از والدین شهدای روحانی نهاوند دیدار و تجلیل صورت پذیرفت.
باحضورحجت الاسلام مغیثی امام جمعه، سراقی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، سلگی سرپرست فرمانداری، مختاری فرمانده سپاه و سایر مسئولان در طرح ضیافت رمضان، از والدین شهدای روحانی شهیدان «محمد سلگی»، «تورج جلالوند»، «محمد حسین ترابی» و علیرضا اکبری دیدار و تجلیل صورت گرفت.
حجت الاسلام عباسعلی مغیثی نیا امام جمعه نهاوند در این دیدارها ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان با اشاره به اینکه والدین معظم شهدا، پدران و مادران معنوی ملت ایران محسوب میشوند، تصریح کرد: شهید مدال افتخاری است که از سوی خداوند متعال به خانوادههای صبور آنان اعطا شده است.
وی افزود: شهید آیینه تاریخ است و خونی که از شهید در نبرد با غاصبان و دشمنان سرازیر میشود از حیثیت ایران و اسلام دفاع میکند.
مصطفی سراقی رئیس بنیاد شهید و امورایثارگران نهاوند نیز ضمن قبولی طاعات و عبادات ماه مبارک رمضان با بیان اینکه دیدار با ایثارگران روحیهبحش است، خاطرنشان کرد: زمانی که در بیت خانوادههای معزز شهدا و ایثارگران حضور پیدا میکنیم قلوب پر مهرشان سرشار از عشق، علاقه و محبت است و این امر مسئولیتپذیری ما را در مقابل صبر و گذشت این بزرگواران بیشتر میکند.
یادآور می شود، شهید تورج جلالوند در 13 بهمن ماه 1366، شهید محمد حسین ترابی در 20 شهریورماه 1365 و شهید محمد سلگی در 20 شهریورماه 1365 به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e
شهید محمد حسین خیشه که قهرمان کشتی در شهر نهاوند نیز بود در ماه رمضان که نماز شب می خواند آنقدر با صدای بلند گریه و راز و نیاز می کرد که صدای او را رزمندگانی که در سنگرهای هفت تپه قصر شیرین بودند، می شنیدند.
عبدالواحد ملکی در گفت و گو با خبرنگار ایثار و شهادت ایرنا گفت: حدود ۲۰ تن از رزمندگان در ماه مبارک رمضان سال ۱۳۶۱ به جبهه غرب کشور واقع در قصر شیرین اعزام شدیم، ۱۳ نفر از ما سه تا چهار سالی بود که طلبه شده بودیم. هفت تپه با عنوان فیض یک تا هفت نامگذاری شد و ما در فیض چهارم که از لحاظ موقعیت نسبت به دیگر فیض ها برتر بود قرار گرفتیم و رزمندگان به صورت شیفت از چهار سنگر حفاظت می کردند. حسین که شب ها نماز شب می خواند نمی توانست آهسته گریه کند و صدای او را دیگر رزمندگان می شنیدند او در اوج ایثار، مردانگی و دلیری زندگی می کرد.
وی افزود: برای ما از پشت جبهه نان لواش، نان خشک، آب، شربت آبلیمو، کنسرو لوبیا، تن ماهی و خاویار بادمجان می آوردند. در بین غذاها کنسرو تن ماهی از دیگر کنسروها بهتر بود. حسین در اوج ایثار نه تنها در نوشیدن آب و شربت بلکه در خوردن غذا هم صبر می کرد اول دیگران غذا بردارند، محال بود او کنسرو ماهی بخورد وی بعد از اینکه همه غذا بر می داشتند برای خود یک کنسرو لوبیا و یا بادمجان برمیداشت.
ملکی خاطرنشان کرد: حسین با خلوص نیت و عاشقانه با خدا راز و نیاز می کرد و عاقبت قبل از پایان جنگ در عملیات شلمچه به شهادت رسید و قبل از اینکه به فیض شهادت نائل شود به ما قول داد در آن دنیا ما را شفاعت کنند.
شفای معجزه آسای چشمان و بازگشت به جبهه
این رزمنده دفاع مقدس که دارای ۳۵ درصد جانبازی است و از ۲۲ تا ۲۵ سالگی بارها به عنوان مبلغ و پشتیبان به جبهه های جنگ اعزام شده، بیان کرد: در منطقه فاو ۲ جاده وجود داشت که کارخانه نمک در خارج از این منطقه به تصرف نیروهای عراقی درآمده بود، عملیات اصلی در یک بخش از منطقه فاو بود. در این عملیات گردان ما بر روی جاده ام القصر مستقر بود و در نبرد با نیروهای بعثی تعداد زیادی از رزمندگان به فیض شهادت نائل شدند، بنده نیز در این عملیات از ناحیه دو چشم، دست و صورت مجروح و برای مداوا به پشت جبهه منتقل شدم.
ملکی ادامه داد: پزشکان ترکش هایی که بر اطراف صورت و چشمانم خورده بود را در آوردند، پس از مداوا برای زیارت حضرت معصومه (ص) به قم رفتم و نیت کردم اگر خوب شوم در عملیات بعدی شرکت کنم، با وجود اینکه برخی از ترکش ها در عمق شبکیه چشم من فرو رفته بود و هنوز در چشمم وجود دارند بینایی دو چشم من به طرز معجزه آسایی بازگشت و دوباره به منطقه بازگشتم.
عروج ملکوتی شهبازی در حال خواندن دعای توسل
این رزمنده دفاع مقدس خاطرنشان کرد: دوباره به همان گردان فاو که قرار بود برای خارج کردن کارخانه نمک از دست نیروهای عراقی به آنها حمله کنیم پیوستم، برادر من فرمانده دسته ویژه شهادت بود و نمی شد در این دسته ۲ برادر همزمان در یک عملیات شرکت کنند چراکه ممکن بود بیشتر رزمندگان به شهادت برسند و ما ۲ برادر همزمان شهید شویم به همین دلیل دوستان اصرار می کردند من در این عملیات حضور نداشته باشم اما من خطاب به آنها گفتم چگونه می شود من در نماز پیشنماز شما باشم اما در جهاد پشت سر شما قرار بگیرم، بالاخره با اصرار زیاد با دیگر رزمندگان به این عملیات اعزام شدم.
وی اضافه کرد: روز قبل از عملیات پشت سنگرها مستقر شدیم، هنگام غروب در یک سنگر کوچک ۶ نفره مشغول خواندن دعای توسل و گفتن ذکر ”یا وجیها عندالله اشفع لنا عندالله” یعنی پیامبر ای آبرومند نزد خدا، شفاعت کن برای ما نزد خدا بودیم که خالق شهبازی که در حال زمزمه این آیه بود مورد اصابت خمپاره دشمن قرار گرفت و به فیض شهادت نائل آمد.
عبادت در خفا برای جلوگیری از ریا
این رزمنده دفاع مقدس با بیان اینکه ماه رمضان بیشتر در فصل تابستان قرار می گرفت و عملیات ها بیشتر در زمستان بود، ما برای شرکت در عملیات ها درس را رها می کردیم و به جبهه می رفتیم، گفت: در عملیات کربلای چهار، ۲ یا سه رزمنده در یک سنگر مستقر می شدند و اماکن عبادت به صورت دسته جمعی وجود نداشت برخی اوقات برای ثواب نماز جماعت سعی می کردیم در سنگر هر ۲ یا چهار نفر با هم نماز جماعت برپا کنیم اما در بیشتر مواقع که این امکان وجود نداشت شب ها هر کس در گوشه ای اگر دیواری وجود داشت یا پشت یک درخت طوری که دیگر رزمندگان سایه او را نبینند و متوجه راز و نیاز وی نشوند در خفا عبادت می کردند تا حمل بر ریا نشود.
ملکی افزود: مسئول تبلیغات از طریق بلندگویی که صدای بلندی داشت اذان را برای ما در راستای ایجاد معنویت و امید به زندگی و با هدف ایجاد رعب و وحشت در دل دشمن پخش می کرد.
وعده های سحر و افطار با نان خشک هایی که دهان چاک می داد
این رزمنده و جانباز ۳۵ درصد جبهه های جنگ در خصوص وعدههای سحر و افطار در ماه رمضان در جبهه توضیح داد: در ط
ول روز یکبار ماشین تدارکات برای پرکردن دبه های آب یا شربت آبلیمو و آوردن بقیه اقلام خوراکی مانند نان، قند، کنسرو، چای، نان خشک لواش به منطقه می آمد، رزمندگان هم برای وعدههای سحر همان نان لواش خشک که دهان را چاک می داد با پنیر، یا کنسرو لوبیا، یا کنسرو بادمجان و یا آب و خرما می خوردند.
ملکی افزود: معنویت در جبهه تا حدی بود که فقط در یک جمله می توانم بگویم عبادت در جبهه یعنی محو شدن در خدا، دوری از همه گناهان و به هیچ چیز جز خدا فکر نکردن، ما در جبهه حتی به یاد خانواده خود هم نبودیم چراکه فکر به خانواده را جزو آسیب ها می دیدیم که اگر به آنها فکر کنیم یعنی هنوز دل در گرو دنیا داریم.
این رزمنده دفاع مقدس بیان کرد: اول اردیبهشت با اول ماه رمضان مصادف شده بود برادرم امین کلاس اول دبیرستان بود که تصمیم گرفت به جبهه برود مادرم از من خواست او را راضی کنم بعد از امتحانات به جبهه برود، من هم امین را از خانi بیرون بردم تا از او بخواهم فعلا به جبهه نرود، اواخر جنگ در سال ۶۷ جبهه ها خلوت شده بود انگار مردم خسته شده بودند وقتی به او گفتم که فعلا به جبهه نرود بغض راه گلویش را بست و گفت: امام خمینی (ره) تنهاست نمی توانم تنهایی امام را ببینم من هم ۲۰۰ تومان پولی را که در جیب داشتم به عنوان خرج سفر به او دادم و او به جبهه رفت و در روز عید سعید فطر به همراه سه نفر از همکلاسی هایش در منطقه شیخ محمد ماووت در غرب کشور شیمیایی شدند و به شهادت رسیدند.
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e
اطلاعیه مهم نیروی انتظامی نهاوند در خصوص ترخیص موتورسیکلت و خودروهای توقیفی
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گرو، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات همشهریان گرامی به استحضار شهروندان محترم می رساند در راستای اجرای ابلاغیههای صادره و دستورات و تدابیر هیئترئیسه ناجا؛ و به مناسبت گرامیداشت عید سعید فطر موتورسیکلت ها و خودروهای توقیفی در پارکینگ های سطح شهرستان از فردا به مدت یک هفته تا روز عید سعید فطر با در نظر گرفتن تخفیفات ویژه و شرایط سهل و آسان در ارائه مدارک ترخیص خواهند شد.
لذا متقاضیان محترم که خودرو یا موتور سیکلت آنها در پارکینگ ها توقیف می باشد از فردا به مدت یک هفته می توانند جهت پیگیری ترخیص وسایل نقلیه خود به مراجع توقیف کننده مراجعه نمایند.
معاونت فرهنگی و اجتماعی نیروی انتظامی نهاوند
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e
در گفتگو با «انتخاب»
آزادیخواه، نماینده مجلس: مسئله حصر دست دولت نیست، به شورای عالی امنیت ملی مربوط است
احد آزادیخواه نماینده مردم ملایر در واکنش به خبر برطرف شدن محدودیت فیزیکی مقابل منزل یکی از محصورین حوادث ۸۸ در خیابان پاستور، و اینکه آیا قرار است دولت برای کاهش محدودیت محصورین اقداماتی انجام دهد یا خیر، گفت: «من در جریان این خبر نیستم. مسئله حصر دست دولت نیست و به شورای عالی امنیت ملی مربوط است. در واقع این شوراست که تصمیمگیری میکند.»
نماینده مردم ملایر در گفتگو با «انتخاب» در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا دولت سیزدهم تصمیم دارد برای کاهش محدودیت محصورین اقداماتی انجام دهد یا خیر، عنوان کرد: «مسئله حصر دست دولت نیست و به شورای عالی امنیت ملی مربوط است. به باور من در حال حاضر اولویت اول مردم به هیچ عنوان این مسئله نیست. اگر چه ممکن است شورای عالی هم با واسطه تدابیری که رهبری در موضوعات مهم کشور دارند، تصمیمهایی بگیرد.»
خبرگزاری قوه قضاییه در خبری اعلام کرده است که «صبح امروز محدودیت فیزیکی مقابل منزل یکی از محصورین حوادث ۸۸ در خیابان پاستور، برطرف شد، اما اصل مراقبت از وی همچنان ادامه دارد.»
احد آزادیخواه نماینده مردم ملایر در واکنش به این خبر و اینکه آیا قرار است دولت برای کاهش محدودیت محصورین اقداماتی انجام دهد یا خیر، گفت: «من در جریان این خبر نیستم. مسئله حصر دست دولت نیست و به شورای عالی امنیت ملی مربوط است. در واقع این شوراست که تصمیمگیری میکند.»
این نماینده مجلس تاکید کرد: «به باور من در حال حاضر اولویت اول مردم به هیچ عنوان این مسئله نیست که پیگیری هم انجام شود. اگر چه ممکن است شورای عالی هم با واسطه تدابیری که رهبری در موضوعات مهم کشور دارند، تصمیمهایی بگیرد اما الان اولویت مردم مسئله معیشت، تورم، تحریمها و ارز ترجیحی است که باید برایشان تدابیری اندیشیده شود.»
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e