🟥ترامپ : من دستور کشتن قاسم سلیمانی را ندادم
🤔
🔸️ترس شدید رییس جمهور آمریکا از کشته شدن در پاسخ به دستور ترور سردار سلیمانی
🔸️کانال منسوب به ترامپ که ظاهرا بعد از بستن حساب توییترش به تلگرام پیوسته ، نوشت : من دستور کشتن قاسم سلیمانی را ندادم و دولت اسرائیل آنکار را انجام داد .
💠 حدیث روز 💠
💎 سه شاخصه شیعه واقعی
🔻 امام محمد باقر علیه السلام:
اِنَّ بَعْضَ اَصْحابِهِ قالَ لَهُ: جُعِلْتُ فِداكَ، اِنَّ الشَّيعَةَ عِنْدَنا كَثيرُونَ، فَقالَ: هَلْ يَعْطِفُ الْغَنِىُّ عَلَى الْفَقيرِ؟ وَ يَتَجاوَزُ الْمُحْسِنُ عَنِ الْمُسيءِ وَ يَتَواسُونَ؟ قُلْتُ : لا . قالَ عليه السلام: لَيْسَ هؤُلاءِ الشّيعَةُ، اَلشّيعَةُ مَنْ يَفْعَلُ هكَذا
بعضى از اصحاب امام باقر عليه السلام به ايشان عرض كردند:
شيعه در جامعه ما زياد است.
امام فرمود:
آيا بىنياز نسبت به نيازمند عطوفت و مهربانى میكند؟
و آيا نيكوكار از خطاكار میگذرد؟
و در مسائل مالى به همديگر كمك مى كنند؟
گفتيم: خير.
فرمود: پس اينها شيعه نيستند
چون شيعه كسى است كه اينطور عمل كند.
📚 بحارالأنوار، ج ۷۴، ص ۳۱۳
•┈┈••✾••┈┈•
@rasul313
باسلام و عرض ارادت خدمت دوستان بزرگوار
اخبار رسانه ها درباره حجم و میزان خسارات حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دیرالزور سوریه کاملا فضاسازی و عملیات روانی است.
در این عملیات نه تنها برای هیچ نیروی ایرانی اتفاقی نیافتاده بلکه صرفا یک نیروی سوری شهید و تعدادی هم مجروح شده اند.
این اقدام اسراییل همزمان با اتفاقات آمریکا و اعتراضات در سرزمین های اشغالی با هدف کنترل فضای ترس و وحشت از انتقام مقاومت صورت گرفته که ان شاالله این انتقام قطعی است.
🔴 رفتار شناسی "فائزه هاشمی" ها در قران و نهج البلاغه
🔻 #زمانـــه| فائزه هاشمی اخیراً گفته: "دوست داشتم ترامپ رییس جمهور آمریکا می شد تا فشارها را بر مردم ایران بیشتر می کرد و نظام مجبور به سازش میشد!"
🔻 وقتی این سخنان خائنانه را شنیدم یک آیه و خطبه تداعی شد:
1⃣ سوره مبارکه منافقون _آیه۷_ : «هُمُ الَّذِينَ يَقُولُونَ لا تُنْفِقُوا عَلى مَنْ عِنْدَ رَسُولِ اللَّهِ حَتَّى يَنْفَضُّوا؛ آنها(منافقین) كسانى هستند كه مى گويند: به افرادى كه نزد رسول خدا هستند انفاق نكنيد تا از اطراف او پراكنده شوند.»
2⃣ خطبه ۱۹۴ نهج البلاغه در توصیف منافقان: «حَسَدَةُ الرَّخَاءِ وَ مُؤَكِّدُو الْبَلَاءِ؛ بر رفاه و آسايش مردم حسد مى ورزند و بر بلا و ناراحتى آنان مى افزايند.»
🖌 #شبیر_فیروزیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سخنان کمتر دیده شده از حاج قاسم سلیمانی در خصوص نقش همراه خوب و بد در مسیر راه حق
✅رسول۳۱۳
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌠🍁
🍁
🎥#موشن_گرافیک
❇️موضوع: قتل عام خاموش
🔹🌺🔸
❌ از ماسک های آلمانی و خون های آلوده فرانسوی تا یتیم خانه ایران
🆔 rasul313
🌠🍁
🍁
✅#عکس_نوشت
💢موضوع: #امید در مردم سالاری دینی
🔸🌺🔹
🔻 وزن عملکرد مسئولان و کارگزاران نظام در امیدواری یا ناامیدی مردم، بسیار بالاست.
🔹برای امیدوار کردن مردم نسبت به آینده جامعه، باید ملاک های انتخاب و انتصاب مسئولان و نوع نظارت بر آنها تغییرات اساسی شکل گیرد.
🔺مسئولان نه تنها نسبت به خطاهای احتمالی، بلکه باید در خصوص وظایفی که انجام نداده اند نیز مورد بازخواست قرار گیرند.
📌 کوبا هم خریدار بنزین ایران شد
🔹کشور کوبا درخواست داده است بنزین ایران از طریق ونزوئلا به این کشور ارسال شود.
🔹پس از آنکه ونزوئلا مشتری بنزین ایران شد، کوبا نیز درخواستهایی برای واردات بنزین از ایران داد است.
در همین رابطه یک منبع آگاه گفت: کوبا درخواست داده است بنزین ایران از طریق ونزوئلا به این کشور ارسال شود.
وی تصریح کرد: تاکنون یک محموله بنزین در دو ماه گذشته به کوبا نیز ارسال شده است که کوبا اعلام کرده است برای ماه جاری نیازمند دو محموله بنزین ایران است.
🔹چنید پیش نیز به دنبال اعزام پنج نفتکش ایرانی به ونزوئلا برای ارسال بنزین به این کشور تحت تحریمهای آمریکا، رئیس جمهور کوبا نیز واکنش مثبت نشان داد.
✅رسول
🆔 https://eitaa.com/rasul313
🌠🍁
🍁
💠سردار محمد زهرایی، رئیس سازمان #بسیج_سازندگی کشور:
🔻در تداوم نهضت #کمکهای_مومنانه، 10 هزار و 800 بسته معیشتی و 50 هزار پرس غذای گرم، هدیه #مقام_معظم_رهبری توسط قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه بین مردم سیستان وبلوچستان توزیع شد.
🔹مردم سیستان و بلوچستان هم ضامن پایداری و #امنیت پایدار در شرق کشور بوده و هم دروازه ورود تجارت و #اقتصاد از شرق کشور به شمار می روند.
🔸کاهش مراجعه به بیمارستان ها و آمار مبتلایان به #کرونا و کاهش مرگ و میر از افتخارات اجرای #طرح_شهید_سلیمانی در جغرافیای ایران اسلامی است.
🔹در مرحله اول کمک مومنانه ۷ میلیون و 150 هزار بسته معیشتی در کشور تهیه و توزیع شد، سه میلیون و ۵۰۰ هزار خانوار آسیبدیده شناسایی و به هر کدام دو بسته در طول مرحله اول که ۵۰ روز بود، واگذار شد.
🔸در مرحله دوم (ماه محرم و صفر)، علاوه بر تهیه و توزیع بسته های معیشتی، سبد حمایتی شامل کارت هدیه، لوازم التحریر، کیف و کفش بین آسیبدیدگان توزیع شد.
🔺در مرحله سوم کارهای مبنایی تری در دستور کار قرار دارد که از جمله آن سبک زندگی و ازدواج آسان، توزیع جهیزیه برای زوجهای جوان نیازمند، آزادسازی زندانیان غیر عمد است که در همین رابطه تاکنون 2 هزار و 600 زندانی غیر عمد از بند اسارت رها شدند.
رصد زیردریایی بیگانه در رزمایش دریایی ارتش
روابط عمومی نیروی دریایی ارتش:
🔹در مرحله نهایی رزمایش اقتدار دریایی ۹۹ نداجا، یک فروند زیر دریایی بیگانه که قصد نزدیک شدن به منطقه رزمایش را داشت مورد شناسایی و رصد قرار گرفت.
🔸این زیر دریایی پس از آگاهی از شناسایی خود، بلافاصله منطقه رزمایش را ترک کرد.