هدایت شده از طاقدیس سبز سلامت
نمونه سوال مبحث ۱۹:
مقاومت حرارتی بلوک پر شده
اگر بلوک سیمانی ته باز تک شیار ۲۰ سانت با فوم بتن پر شود، مقاومت ماده حاصل با روش ساده سازی چگونه حساب میشود؟
۱. جمع مقاومتهای بلوک سیمانی ۲۰ و فوم بتن ۲۰
۲. متوسط مقاومتهای فوم بتن ۲۰ و بلوک سبمانی ۲۰
۳. جمع مقاومت فوم بتن ۱۸ و بلوک سیمانی ۲ سانت (با توجه به ضخامت هر بخش از بلوکها)
۴. مقاومت فوم بتن ۱۸ (بخاطر پل حرارتی، مقاومت ۲ سانت سیمان نیز نادیده گرفته شود.
جواب: به نظر میرسد گزینه ۴ از بقیه مناسب تر است. به روش سرانگشتی اگر ضخامت فوم بتن ۸۰۰ را بر ۴ تقسیم کنید به ضخامت معادل عایق مبنا می رسید. یعنی ۲۰ سانت بلوک بتنی پر شده با فوم بتن معادل ۴.۵ سانت یونولیت معمولی مقاومت حرارتی دارد. این در حالیست که بلوک سیمانی ۲۰ در حد ۱ سانت عایق مبنا مقاومت حرارتی دارد.
پی نوشت: استفاده از روشهای غیر متعارف نیاز به تایید مرکز تحقیقات دارد ولی در صورت استفاده از روش پرکردن بلوک با سبکدانه توصیه میشود بلک حداقل شیار را داشته باشد. در غیر اینصورت هرچه تعداد شیار بلوک بیشتر باشد، مقاومت حرارتی آن بیشتر است.
لطفا این متن را نقد کنید.
#صرفه_جویی_در_مصرف
#دو_درجه_کمتر،دو_درجه_گرمتر
#مبحث_۱۹
#گشت_ارشاد_انرژی
#کمیته_انرژی
#متخصص_انرژی
#مهندس_معتقد
#مهندس_منضبط
#مهندس_ناظر
#انرژی_یاران
هدایت شده از طاقدیس سبز سلامت
18.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎾 تکنولوژی در خدمت مشاغل خانگی: از لاستیک تا توپ تنیس!
🎥 در این ویدئو، میبینید چگونه با دستگاههای ساده، لاستیکهای فرسوده خودرو به توپ تنیس باکیفیت تبدیل میشوند. این تنها یک نمونه از قدرت تکنولوژی در ایجاد فرصتهای جدید برای مشاغل خانگی است.
✨ نکات کلیدی:
1️⃣ تکنولوژی و مشاغل خانگی: نیاز به شغلهای کوچک و خانگی در دنیا احساس میشود و تکنولوژی به این نیاز پاسخ داده است.
2️⃣ چرخه اقتصادی تولید: تولید فقط یک حلقه از زنجیره اقتصادی است؛ تأمین مواد اولیه، آموزش تولیدکنندهها، و نظام توزیع نیز باید هماهنگ عمل کنند.
3️⃣ تأثیر مشاغل خانگی: اگر تمام اجزای این زنجیره هماهنگ باشند، همین کارگاههای کوچک میتوانند اقتصاد کشورها را متحول کنند.
💡 هرکدام از این نمونهها، الهامبخش حرکت به سوی مشاغل خانگی هستند؛ مهم نیست که این مثالها در چه سطحی باشند، بلکه ایده اصلی مهم است.
#زیست_شهر_مولد
#تمدن_اسلامی
#اقتصاد_مردمی
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
@salam14salam
هدایت شده از مزرعه خانوادگی احیاء خاک🌾
20.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مشکل گوشت مرغهای صنعتی🐔: 1⃣خوراک حاوی مواد ناسالم مثل فلزات سنگین(بخاطر تولید غذای صنعتی پلت در دستگاههای چرخ کن و خردکن فلزی در یک چرخه فشرده بسته)، دانه ذرت و سویای تراریخته، خون و اجزاء ناپاک حیوانات 2⃣کم تحرکی ذاتی این نژاد خارجی مرغ🐔 که مانع دفع طبیعی سموم زیستی تجمع یافته در بافت گوشت این مرغها میشود3⃣استرس زیاد به مرغها که ناشی از تغییر شرایط طبیعی است مثلاً روشنایی دائمی💡 برای اینکه دائما مشغول خوردن باشند و سریع وزن بگیرند4⃣مرغها در دو هفته آخر به زور آنتی بیوتیک فوق العاده زیاد زنده هستند تا به وزن بالاتر از دو کیلو برسند و سود بیشتری به تولیدکننده برسد. فلذا هرگز فرصت خروج آنتی بیوتیک و سُموم از بدن مرغ تا زمان کشتار وجود ندارد.
😔نتیجه این شیوه پرورش غیرسنتی میشود گوشت مرغی🐔 که طبع بسیار سرد دارد و بخاطر عوارض متعدد باعث کاهش جمعیت و افزایش انواع بیماریهای صعب العلاج و تحمیل هزینه های هنگفت به جامعه و مردم شده. متأسفانه مافیای واردات خوراک، مکمل غذایی، دارو💊 و تخم مرغ لاین نژاد خارجی🐣 و لابی برخی اتحادیه های بخش خصوصی ذینفع، مانع باز شدن ابعاد موضوع میشوند.
خدا را شکر این موضوع از صداوسیما پخش شد. همچنان باید خانواده ها را آگاه کرد...🌻
با «مزرعه خانوادگی احیاء خاک🌾، جایی برای احیاء خاک، خانواده و سرمایه» همراه باشید👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1235419203C4f4b30cd34
هدایت شده از طاقدیس سبز سلامت
سوال: اگر یک ماده از سه لایه تشکیل شده باشد، لایه های بیرونی سخت باشند هدایت حرارتی کمتری دارد یا وقتی نرم باشند؟
جواب: هرچه ماده سخت تر و مستحکم تر، هدایت حرارتی بیشتر و پرت بیشتر . بخاطر همین همیشه عایق ها عین پنیر نرم هستند.
شما وقتی دو لایه بیرونی را سخت میگیرید نمیشه وسطش کاملا نرم باشه و باید یک جوری به هم با یک ماده سختی دوخت و دوز کنید. همین ماده سخت میشه پل حرارتی
بنابراین بهترین گزینه اینکه که هسته مرکزی سخت و جداره های خارجی نرم باشه.
مصادیق:
۱. آلومینیوم ترمال بریک مقاومت حرارتی کمتری داره یا پروفیل upvc?
جواب: ترمال بریک لایه بیرونیش سخته و پی وی سی لایه درونیش و هدایت ترمال بریک دوبرابر پی وی سی هستش.
۲. دیوار 3dpanel:
وسطش یونولیته ولی دو طرف مش آهنی و سیمان داره آهن ها نازکه وای آهن بالای ۱۰۰۰ برابر یونولیت هدایت داره و همین باعث پل شدن حرارت از اینور به اونور میشه
۳. دیوار بلوکی دو طرف سنگ و سرامیک:
بلوک ممکنه عایق باشه ولی سنگ و سرامیک و سیمان هدایت حرارتی بالایی داره (حدود ۵ برابر) سنگ و سرامیک داخل گرما را میگیره و ذخیره میکنه، بعد میده به ملات وسط بلوک، اونم منتقل میکنه به سیمان و سنگ و سرامیک خارج
۴. مش و نمای کاذب:
سازه نما بتید به سازه اصلی وصل بشه. سازه جان ساختمانه و ظرفیت حرارتی بالایی داره. گرما را از ساختمان میگیره و به نبشی و میلگردهای زیر سازی نما میده. آهن هم که بالای هزار برابر یونولیت هدایت داره. روش هم که دوغاب سیمانی و سنگ کردی. پس پل حرارتی قطعیه
۵. ساختار بدن انسان:
ساختار بدن انسان و جانداران اینطوریه که لایه سخت (استخوانها و اسکلت) وسطه و پوسته (پوست) نرم در بیرونه. این دو لایه هم به وسیله چربی (یک نوع ماده تغییر فاز دهنده pcm) کاملا جدا شده و هیچ اتصالی بجز در ناخن و دندان نداریم. سطح مقطع اونها هم که چیزی نیست. حتی در کف پا هم شما لایه نرم را دارید. بنابراین میبینیم پرت انرژی در جانداران هم حداقله.
بنابراین در جمع میتوان گفت اگر یک ماده از سه لایه تشکیل شده باشد، برای افزایش کارآیی، اگر لایه داخلی سخت و خارجی نرم باشد بهتر هستش. پس این باور غلط که نازک کاری باید استحکام داشته باشه و آسیب نبینه را بهتره کنار بگذاریم.
همیشه دوستان فکر میکنند یک ماده وقتی خوبه که با مشت و لقد به جونش بیفتیم و اگر چیزیش نشد، یعنی خوبه.... این اتفاقا بده
همین تفکر و باورهای غلطه که بتعث میشه انقدر اتلاف انرژی داشته باشیم .
دین یعنی مهندسی باورها. بعضی فکر میکنند دین یعنی باورهای سنتی را حفظ کنیم و مثل مردم هزار سال پیش فکر کنیم. ولی بعضی هم فکر میکنند دین یعنی با باورهای زمان راه درست را پیدا کنیم. این با اون فرق داره و گرنه همه دین دار هستند و هر کسی برلی خودش خوب و بد و باورهای سبز و مادی و معنوی داره.
مبعث حضرت رسول مبارک بادا💚👏🙏
#مهندس_معتقد
#مهندس_منضبط
#مهندس_ناظر
#گشت_ارشاد_انرژی
#کمیته_انرژی
#حقوق_شهروندی
#انرژی_یار
هدایت شده از طاقدیس سبز سلامت
تیپ بندی بهینه پیشنهادی دیوار🌱
در اینجا دیوارهای آفتاب خور بصورت sw
دیوارهای در سایه بصورت TI
دیوارهای مجاور درز و کنترل نشده بصورت -TI
دیوارهای ضد حریق بصورت TIF و در راه پله و آسانسور بصورت -TIF نمایش داده می شوند.🙏🌱👌🕊
هر کدام از این دیوارها معانی و جزییات مقطع خاص خود را دارند و بصورت بهینه طراحی می شوند.
لطفا پیشنهادات خود را در مورد جزییات این دیوارها ذیلا مرقوم فرمایید.
طراحی بهینه دیوارها می تواند همانند طراحی بهینه سازه (شاپ سازه ای ) تخصص خود را داشته و هزینه های خود را مطالبه نماید و بصورت یک فعالیت کارآفرینی دانش بنیان مطرح گردد.
به امید روزی که ناترازی انرژی و بحران انرژی و شهر سالم و فاقد کربن بصورت دغدغه اصلی مهندسین درآید و صرفه جویی در همینه زمینه ها بصورت فرهنگ درآید و ساختمانهای ما مصداق بارز این آیه شریفه قرآن شود که: کلوا و اشربو و لا تسرفوا
امروز تولید و مصرف مسئولانه نه یک هدف بلکه یک آرمان جهای است که در سند 2030 بر آن تاکید می شود. متاسفانه ما فقط از سند 2030 یک فمینیسم را فهمیدیم و گزارش کردیم و سالها بر سر آن دعوا کردیم و در نهایت نه تنها فمینیسم را پذیرفتیم که فرافمینیسم را هم با خلاقیت و ابتکار خود به جهانیان در عمل عرضه داشتیم. ای کاش بجای این برخوردهای تعصب آمیز و شکننده برخوردی منعطف و مقاومتی از خود نشان می دادیم و هر 17 آرمان توسعه پایدار را ره توشه راه خود می کردیم و یک نسخه ایرانی و اسالمی از مباحث توسعه برای خود ایجاد می کردیم.🙏🌱👌🕊❤️🖕
هدایت شده از طاقدیس سبز سلامت
مهندس ناظر؛ گل لوتوس ساخت و ساز: 🌼
یکی از سوالات پرتکرار کلاسهای مبحث ۱۹ و شرح وظایف اینست که وقتی فساد گسترده سازنده فاقد صلاحیت را انقدر پر رو کرده که میگوید خلاف میکنم و پولش را میدهم. یا وقتی مورد داشتیم سازنده پلیس را از طبقه دوم ساختمان به کوچه پرت کرده و مهندس را راه نمیده؛ یا اینکه مثلا در صبا شهر جواز دو طبقه میگیرند و ۹ طبقه می سازند؛ چگونه از ما انتظار دارید نظارت لازم و موثری داشته باشیم؟😑
البته بنده هنوز هم برخی از این گزاره ها را نمیتوانم هضم کنم. ولی یاد معلمی افتادم که میگفت من بعضی جاها که برای تدریس میروم، کتم را برعکس میندازم روی شونه هام، پاشنه کفشم هم میکشم و حتی با بچه ها فوتبال بازی میکنم، مچ میندازم و کشتی میگیرم.....
نظارت ۷۰٪ آن انتخاب کارفرما است. مهندس ناظر بصورت اخلاقی حداقل باید به اندازه سهم خود (۵٪) در ساختمان سازی موثر باشه و به تجربه ثابت شده که بالای ۱۴و۱۵٪ هم نمیتواند موثر باشه....
سعی کنید مثل گل لوتوس باشید. 🌺🌼🌱💚🙏 ریشه در لجن مرداب و رو به نور خورشید. شاید خدا گل لوتوس را آفرید که بگوید میشود در شرایط فساد نیز زیستی شرافت مندانه داشت. سعی کنید حداقل برداشت و در حد نیاز خود و امرار معاش از درآمد نظارت غیر مفید استفاده کنید و اگر در این شرایط شما فقط به اندازه ۵٪ موثر باشید، کار بزرگی انجام دادید. هرگز تسلیم نشوید و تجربیات نظارت خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. شاید مسئولین بیدار شوند.
اگر شما فقط یک نکته را به سازنده یاد دهید و از وی بخواهید عملی کند، هم میتوانید فیلم آن را در رسانه منتشر کنید، هم باعث ایجاد دنیایی بهتر خواهید شد چرا که سازنده زین پس فرمول شما را در سایر پروژه ها اعمال خواهد نمود.
راهکارهای خیلی ساده را بیازمایید و گاهی نیز ممکن است ظاهر خود را همانند سازنده سازید.
یک انرژی یار خلافکار که پیشنهاد میدهد مثلا عایق کاری در درز انقطاع انجام شود یا فقط تیر ستون عایق منقطع شود یا زیر تیرچه ها در تیرچه یونولیت با ۵ سانت یونولیت فشرده پوشش داده شود یا تیر ستونها با ۳ سانت گچ پرلیتی ۱ به ۱ پوشش داده شود از یک مهندس منفعل که فقط بلد است گزارش خلاف رد کند خیلی در صرفه جویی در مصرف انرژی موثر تر است.
اهداف را گم نکنیم و مردمی واری را فراموش نکنیم.🌱💚🙏🌺🌼
مهندس و انرژی یار عزیزم💚
در شرایط فساد خود را همچون گل لوتوسی بدانید که ریشه در لجن دارد ولی پروانه ها دور وی جمعند و از شهد شیرینش بهره میبرند. و یادت باشد که:
هرگز تسلیم نشو🙃
#انرژی_یاران
#مهندس_منضبط
#مهندس_معتقد
#مهندس_ناظر
#کمیته_انرژی
#گشت_ارشاد_انرژی
#امر_به_قانون؛امر_به_معروف_است.
لینک گروه انرژی یاران:
https://chat.whatsapp.com/JbmdSm7YXUnK21qZ9kOFFT
هدایت شده از طاقدیس سبز سلامت
چهار راه کنترل انرژی و استرانژی صفر (کمیته و هاب انرژی) روشی برای اجرای مبحث ۱۹ مقررات ملی:
چهار راهی را در نظر بگیرید که یک سر آن به قانون گذار کمال گرا می رسد و سر دوم آن به سازنده واقع گرا. یک سر آن به کارخانه دار منفعت طلب می رسد و سر دیگر آن به بهره بردار نامطلع. اگر ایرادات این ۴ گروه برطرف شود میتوانند در تقاطع چهار راه بدون مشکل با یکدیگر تلاقی کنند.
حال به نظر شما چه مجموعه ای میتواند این ۴ گروه را مدیریت کند؟ تجربه شهرداری و کمیته نما نشان داده که شهرداری اگر بخواهد میتواند متولی خوبی برای اجرایی شدن قانون باشد و آن چیزی که واسطه تبدیل الزامات قانونی به فرآیند اجرایی است یک کمیته انرژی (همانند کمیته بر و کف و کمیته نما و ...) می باشد و تکیه بر مهندسین ناظر که نمیتوانند جلوی خلافهای فاحش سازنده را بگیرند و اهرم کردن ایشان جهت اجرایی کردن قوانین کمال گرا بجز انصراف یا متخلف کردن ایشان و پیوستن ایشان به مافیای ساخت و ساز تاثیری ندارد و اهرم و سمبه کردن و چانه زنی نظارت بدون شارژ و فشار از بالا باعث اجرایی شدن قوانین نخواهد شد.
البته لازم است بگوییم قوانین خوب و فراخوبی و فرافراخوبی داریم و از طرفی این قوانین وارد طراحی نیز شده است. اما مشکل اینجاست که این قوانین اجرا نشده یا اگر اجرا شده هم به اندازه کافی تبلیغ و ترویج و واقعی نشده است. (سازنده تا وقتی به چشم خود پرت انرژی را نبیند و به چشم خود اجرای عایق کاری حرارتی را نبیند و لمس نکند، زیر بار اجرای مباحث نخواهد رفت. حال شما فرض کنید وقتی یک معلم و مروج مبحث ۱۹ دسترسی به یک عینک یا دوربین حرارتی ندارد، چگونه میتوان انتظار داشت مردم مساله و واقعیتهای پرت انرژی و پل حرارتی را درک کنند؟)
ایجاد یک هاب (نقطه اتصال ذینفعان انرژی) energy hub مثل کمیته انرژی و گشت ارشاد انرژی در بسیج مهندسی و کاهش کمال گرایی قانون گرا، کاهش واقع گرایی سازنده فاقد صلاحیت، کاهش منفعت طلبی کارخانجات سازنده بلوک و افزایش اطلاع رسانی به بهره بردار نهایی (استراتژی صفر) فشار از بالا و نظارت از پایین با استفاده از تجارب کمیته نما و اداره کار و آتش نشانی بعنوان متولیان موفق اجرای قانون گزینه هایی است که لازم است پس از تایید اساتید روی آن کارشناسی و بررسی لازم صورت پذیرد و سپس به بوته عمل گذارده شود.
#انرژی_یار
#مهندس_ناظر
#هاب_انرژی
#کمیته_انرژی
#گشت_ارشاد_انرژی
هدایت شده از طاقدیس سبز سلامت
آیا شهرهای پرکربن و آلوده؛ شهر دوستدار زن و مادر ❤️هستند؟ چرا دختران روستایی وقتی به شهر می آیند، جذابیت خود را برای شهری ها از دست می دهند؟ ❄️به نظر شما با وجود این همه جذابیت در دخترهای دهه 80🔥 و آزادی حجاب و آرایش و عمل و ز.ز.آ و ... ، دخترهای امروز عشق را بیشتر تجربه می کنند یا دخترها و زنهای قدیم؟
آخرین تلاش یک انرژی یار برای جلب حمایت دخترهای زیبا در مبارزه با Co2:😂 دخترم مشکل از زیبایی تو نیست؛ هوا آلوده است. ☺️فرستنده ها درسته🙈؛ گیرنده ها داغون شده.🙊...خخخ😅
آلودگی هوا یکی از فاکتورهایی است که علاوه بر تهدید سلامت قلبی - عروقی و سرطان زایی، خطر اختلال در باروری و عدم تمایل جنسی را نیز به دنبال خواهد داشت. لازم به ذکر است آلودگی هوا باعث بهم زدن هورمون ها می شود ، ذرات معلق در آلودگی هوا مثل هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای ، کادمیم سرب جیوه که روی تعادل هورمونی تاثیر می گذارند و برای اسپرم سمی هستند و باعث از بین بردن اسپرم می شود. همچنین کاهش در سطح تستوسترون یا سطح استروژن ممکن است باعث کاهش میل جنسی شود و از این موضوع در دراز مدت باعث از بین رفتن سلامت جنسی و زندگی جنسی می شود. آلودگی هوا باعث کاهش 30 درصدی فعالیت جنسی می شود. متخصصان باروری بر این باورند که بسیاری از فلزات سنگین در هوا وجود دارد که مستقیما بر روی هورمون های بدن تاثیر می گذارند و سلامت جنسی را به خطر می اندازد. در هند 15 درصد از آقایان نابارور هستند. متخصصان زنان و زایمان بر این باورند که الودگی هوا یکی از بزرگترین عواملی است که تاثیر منفی بر بارداری می گذارد. همچنین آلودگیهای محیطی را عامل افزایش ناباروری مردان است.سلولهای جنسی مردان نسبت به زنان در برابر آسیبهای محیطی، آسیبپذیرتر است و به همین دلیل در شهرهای بزرگ و صنعتی که انواع آلودگیها بهویژه آلودگی هوا وجود دارد، آمار ناباروری مردان رو به افزایش است. آلودگی هوا باعث کاهش سطح مایع منی می شود.در بسیاری از آزمایشات و مطالعات نشان داده شده است که تولد فرزند پسر در پنج دهه اخیر رو به کاهش است ، کاهش تولد مردان ممکن است به خاطر مواجهه شدن انسان با آلودگی هوا باشد.اسپرم هایی که وابسته به جنسیت هستند و دارای کوروموزوم y هستند بسیار ضعیف تر از کرومورزوم های x ( جنسیت زن) هستند برای همین در مواجه با شرایط سخت مثل آلاینده های موجود در هوا مثل نیترات ، سرب و فلزات سنگین دیگر از بین می روند .
منبع: کلینیک تخصصی دکتر پیمان صالحی