🌍 تبیین شرایط سیاسی و نظامی منطقه و مباحثات کلان راهبردی حول خاورمیانه و جایگاه تاثیر گذار ایران برتحولات میدانی
🔽 چرایی تحرکات اخیر آذربایجان و ترکیه و یا پاکستان و.... صرفا برای قدرت نمایی نیست، آنها بهتر از هر کسی میدانند برای قدرت نمایی دیر شده وایران بیدی نیست که با این بادها بلرزد منتها چون همه آن کشورهایی که نام بردید حلقه بگوشند، لذا مجبور وموظفند طبق سناریوهای از پیش تعیین شده و ماموریت های متعدد آن سوی میدان، خودی نشان دهند و به اصطلاح عرض اندام کنند ، پس تا توان دارند فعلا در ميدان باقی خواهند بود
🔽 اماچرا در میدان خواهند بود ؟
علل های متعددی دارد
همه دوستان بزرگوارم میدانند ایران عزیزمان در یکی دو ماه اخیر در حوزه مختلف سیاسی و اقتصادی خاورمیانه و آسیا، شروع به خاکبرداری های اساسی کرده و بحول قوه الهی در نظر دارد طبق چشم اندازهای مدنظر به عنوان های لازم که در پی آنهاست نائل گردد. لذا با قاطعیت و صراحت میگویم استکبار جهانی در راس آن آمریکا بیکار نخواهد نشست و از طرق مختلف تحرکات وسیع و دور از انتظاری را شاهد خواهیم بود، دنیای استکبار بهتر از هر کسی میداند اگر ایران با این شدت و جدیت ادامه دهد ممکن است برای جبهه آنها در غرب، سهمناک و چه بسا گران هم تمام شود، لذا با کوک کردن کشورهایی چون ترکیه و آذربایجان و پاکستان و امارات و عربستان و حتی عراق در صدد است سرعت کشورمان را هر طوری شده کند نماید.
◀️ اولین ناراحتی آنها عضویت ایران در پیمان شانگهای بود بعد از پیوستن ایران به "سازمان همکاری شانگهای" گواهی دیگر بر این مساله است که عصر هیمنه و سیاستهای یکجانبه در مسیر اضمحلال و زوال است و نظام جهانی جدید و نوینی در حال شکلگیری است که چند قطبی نشان دادن جهان بعدی از ویژگیهای آن محسوب میشود،
◀️ دومین ناراحتی غرب از گام های بسیار سنجیده و حساب شده ایران در خصوص افغانستان بود آنها گمان میکردند به هر طریق ممکن، کشورمان را بخاطر چند کیس مهم در ان کشور (شیعیان ، احمد مسعود، شبکه حقانی عامل شهادت مامورین سفارت و.........) با طالبان درگیر و سرشاخ نمایند تا فرصت طلایی باشد برای ضربه های بعدی!!!!!!! اما با تدبیر و درایت مقام معظم رهبری و دستگاه دیپلماسی کشورمان، دریافتند ایران توانایی عبور از چنین بحرانها را دارد و قادر است از مراحل از این سخت تر هم عبور نماید لذا مایوسانه میدان را در افغانستان به ایران و روسیه و چین دادند،
◀️ سومین ناراحتی آنها پیشروی همچون آب خوردن یمنی ها در جنوب و عنقریب شکستن دیواره های مقاوت عبری عربی در آن حوزه است
◀️ چهارمین دلیل ناراحتی غرب از شروع امیدوارکننده دستگاه دیپلماسی کشورمان در چند حوزه سیاسی چون مذاکره با نخست وزیر عراق در خصوص وضعیت شمال عراق و حضور ترکیه در موصل و قدرت بخشیدن به حشدالشعبی و مذاکره با انگلیسی ها و التیماتوم به آنها در تمام زمینه ها و صف آرایی قدرتمند در موضوع هستهای ایران و شروع مذاکرات است،
◀️ پنجمین ناراحتی غرب از اولتیماتوم شدید و پشت پرده به اسرائيل و آمریکا در امر سوریه بود ایران طی پیام محرمانه به اسرائیل اعلام نموده اگر در سوریه حمله ای به ایرانی ها صورت پذیرد ایران همانند روسیه دست روی دست نخواهد گذاشت و مقابله خواهد نمود.
◀️ ششمین و مهمترین مورد ارسال سوخت به کشور لبنان بود همه عزیزان شاهد قدرتنمایی ایران بودند و ملاحظه فرمودند هم آمریکا و هم اسرائیل دست بر سینه ایستادند و فقط نظاره گر بودند.
⏪ درپایان چند نکته مهم را یادآوری میکنم
🔹️ اولین اینکه ترکیه رسما از طریق چاووش اوغلو که در آمریکا حضور دارد از ایران درخواست نموده نسبت به موضوعات مرزی با آذربایجان پایان داده و خویشتن داری نماید و از مانورهای مرزی بپرهیزد که با جواب منفی و قاطع هيئت ایرانی روبرو گردید و فعلا دست به عصاست،
🔹️ دومین اینکه در قضایای اخیر ایران و آذربایجان حس وطن دوستی خیلی از نشریات وابسته به اصلاحات و کانالهای آذری زبان و.......گل نکرد و متاسفانه آنها هیچ موضعگیری قاطعانه در این فقره نداشتند که واقعا تاسفبار است.
🔹️ سومین نکته، ترکیه از ایران درخواست کرده که ما قضیه آذربایجان را بزودی حل و فصل خواهیم نمود، به شرطی که ایران از طریق حشدالشعبی در سنجار و موصل به نیروهای ما آسیبی نرساند، اگر ترکیه در منطقه یادشده مورد ضربه قرار گیرد، موقعیت دولت اردوغان متفاوت با قبل شده و دچار مشکلات و بحران خواهد بود،
🔹️چهارمین نکته اینکه با قدرت نمایی پاکستان و عمران خان در حوزه دریای خزر و......آشفته و نگران نباشید، طالب های پاکستان با یک اشاره از دیروز پرچم کشور پاکستان را در حوزههای مختلف پایین کشیده و اعلان جنگ به عمران خان دادند و جناب عمران خان متوجه بسیاری از موارد شده و عنقریبا یا خود یا هیئتی را به تهران اعزام خواهد کرد.
موفق باشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ورق_بزنید
🦋🦋🦋
🌼🌼🌼
اول ربیع #لیلة_المبیت و فضیلت بزرگ امیرالمؤمنین علیه السلام
🌼🌼🌼
🦋🦋🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تلاوت آیه شریفه ۲٠۷ سوره بقره
در شٱن #لیلة_المبیت
🔸💎
🔴دلیل #اختلال_ایتا
🔹متأسفانه ظهر امروز قطعی برق غیرمنتظره در یکی از دیتاسنترهای ایتا در تهران، موجب آسیب سخت افزاری به برخی سرورها و قطع ارتباط کاربران گردید.
🔹بابت این اختلال که خارج از اراده ایتا به وجود آمد، از همه کاربران صمیمانه پوزش میطلبیم.
✍ مهندس غفاری (مدیرعامل پیامرسان ایتا)
🔴 آنچه در برنامه «جهان آرا» - شنبه ١٧ مهر ١٤٠٠ - گذشت
♦️ حسین شریعتمداری:
🔰در مذاکرات هستهای، بارها شاهد بودیم که مذاکرهکنندگان ایرانی بدون اینکه به نقطه مطلوبی رسیده باشند، نتیجه را پیشاپیش پذیرفته بودند!
🔰 حضرات (مذاکرهکنندگان ایرانی) عملا دیکته نوشته بودند نه اینکه بخواهند چیزی از خود به طرف مقابل بقبولانند.
🔰 ثابتی مجری جهان آرا: اگر برجام انقدری که میگویند بد است چرا با روی کار آمدن دولت جدید، باز هم اشتیاق برای بازگشت به آن وجود دارد؟
حسین شریعتمداری: این دولت مثل دولت قبلی همه چیز را به برجام گره نزده است.
🔰 برجام یک جسد متعفن است و اگر بخواهیم با همین حال و هوا به آن برگردیم، چیزی به دست نمیآوریم!
برجام برای آمریکا یک سند طلایی و خروج آمریکا از آن تعجبآور بود البته موگرینی گفت، ترامپ زمانی از برجام خارج شد که دولت روحانی اطمینان داده بود هرگز از آن خارج نمیشود.
🔰 اصلا میز مذاکرهای وجود ندارد، در وین هم آنها روی حرفهای خودشان بودند و میگفتند فقط تحریمهای دوران ترامپ را بر میداریم، آقای شمعخانی به من گفت باز هم اشتباه بود، باید میگفتی برخی از آن تحریمها!
🔰 انتصاب آقای عراقچی به عنوان دبیر شورای راهبردی روابط خارجی به گفته آقای خرازی، توصیه رهبری بوده است.
ثابتی: افکار عمومی خاطره خوبی از این نوع تحلیلها ندارد.
شریعتمداری: عراقچی تفاوتهایی با تیم قبلی داشت و برخی دیدگاههایش با ظریف متفاوت بود.
🔰 حتی قراردادهای گلستان و ترکمنچای هم دارای نسخه رسمی فارسی بودند ولی برجام فاقد چنین نسخهای است!
#بصیرت
#مذاکره
#برجام
#ظریف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ_تصویری| شرح حدیث اخلاق|
⭕️ وصیتهای #امام_سجاد(علیه السلام) به #امام_باقر(علیه السلام)...
❤️ #مقام_معظم_رهبری (حفظه الله)❤️
✅ #درس_اخلاق
🍃🍃🍃✨✨✨🍃🍃🍃
⭕️ احضار #آذری_جهرمی وزیر سابق ارتباطات به دادگاه
به گزارش یاشگاه خبرنگاران جوان:
🔸 خداییان سخنگوی قوه قضاییه:
🔹 وزیر سابق ارتباطات با شکایت جمعی از مردم و چند دستگاه اجرایی به اتهام نشر اکاذیب با قصد تشویش اذهان عمومی، استنکاف از دستور قضایی و استنکاف از اجرای اوامر حکومتی مقامات قانونی، پروندهای در دادسرای فرهنگ و رسانه تشکیل شده است.
🔹 این فرد احضار و تفهیم اتهام شده و با قرار تامین کیفری آزاد شده است. در آن مرحله، آخرین دفاع از این فرد اخذ نشده بود. بعد از آن، مجددا شکایت دیگری به دادسرا واصل شد و پرونده در جریان رسیدگی است.
*🛑 احتمال انهدام تاسیسات اسرائیلی مستقر در باکو با موشک های نقطه زن*
آیا دعوا سر عبور چند تا کامیون است؟
تهیه شده توسط دکتر عماد آبشناس
تنش ها میان ایران و آذربایجان روز به روز در حال افزایش است و مانور های نظامی اخیر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ارتش جمهوری اسلامی نزدیک مرزهای مشترک ایران – ارمنستان و آذربایجان نشان می دهد که اگر مساله به صورت سیاسی حل نشود شاید ایران احساس کند نیاز به ورود نظامی به ماجرا دارد.
بسیاری از آنهایی که در جریان ماجرا نیستند تصور می کنند که اختلاف بر سر عبور چند تا کامیون و بازداشت چند راننده ایرانی می باشد اما قطعا ماجرا بسیار بزرگتر از آن است که نیاز به چنین لشکر کشی ای از طرف ایران باشد.
حتی بحث بزرگتر از قطع مسیر ترانزیت کالای شرق به غرب از طریق ایران توسط ترکیه و اسرائیل و آذربایجان است.
در جریان جنگ سال گذشته آذربایجان و ارمنستان، علیرغم اینکه منافع ملی ایران اقتضا می کرد که اجازه ندهند ارمنستان شکست بخورد، ولی به دلایل مختلف مخصوصا قومی و مذهبی ایرانی ها از آذربایجان حمایت کردند.
دلیل اینکه می گویم منافع ایران اقتضا نمی کرد که اجازه دهند ارمنستان شکست بخورد این است که از همان ابتدا ورود اسرائیل و ترکیه در حمایت از آذربایجان به ماجرا و شایعات حضور جنگجویان گروه های تکفیری که از سوریه و لیبی و عراق و افغانستان منتقل شده بودند منتشر شده بود، امری که به خودی خود خطری اساسی برای ایران به حساب می آمد.
مخصوصا که اسرائیلی ها به بهانه هدایت پهباد های خود تجهیزات تجسسی مختلفی را در خاک آذربایجان نصب کردند.
وقتی هم بحث برقراری ترک مخاصمه میان آذربایجان و ارمنستان مطرح شد ایرانی ها هیچ جایگاهی در جریانات سیاسی نداشتند و علیرغم اینکه توافق فیما بین آذربایجان و ارمنستان در موسکو فقط حضور صلح بانان روس را به رسمیت می شناخت اما ترکیه به هر بهانه ای شده نیروهای خود را به آذربایجان ارسال کرد و نیروهایش را به عنوان صلح بان در نقاط مختلف مورد مناقشه مستقر نمود.
شاید در آن زمان اگر دیپلماسی ایران به این سمت و سو میرفت که به هر بهانه ای شده نیروهای ایرانی هم به عنوان صلح بان در آن منطقه مستقر شوند، نه امروزه با شرایط پر تنش فعلی مواجه می بودیم ونه مشکلات امنیتی آن.
فراموش نکنید وقتی درباره ترکیه صحبت می کنیم، یعنی ناتو.
علیرغم اینکه ترکیه به ظاهر روابط پر تنشی با اسرائیل دارد اما همه مقامات نظامی و امنیتی ترکیه و اسرائیل همیشه اذعان دارند که روابط و همکاری های نظامی و امنیتی دو کشور مثال زدنی می باشد.
به هر حال همین که ناتو وارد جایی شود یعنی پای اسرائیل هم به آنجا باز می شود.
برخی شاید به یاد ندارد که جنگ سوریه چگونه شروع شد.
اما بنده دقیقا ریز به ریز اتفاقات آن زمان را به یاد دارم.
زمانی مزدوران گروه های تکفیری به بهانه های مختلف از لیبی و جاهای دیگر به مرزهای شمالی سوریه و ترکیه منتقل شدند و همزمان آقای اردوغان و آقای اسد صبحانه در دمشق و شام در آنکارا صرف می کردند وهمه تصور می کردند که به به روابط فیما بین سوریه و ترکیه چه قدر خوب است.
وقتی که ترکیه بحث لغو روادید میان ترکیه و سوریه را پیش کشید سوری ها تصور کردند که چه قدر خوب رابطه شان با ترکیه اینقدر خوب شده که قرار است لغو روادید شود ولی اصل ماجرا در این بود که هدف باز کردن راه برای انتقال جنگجویان تکفیری به داخل سوریه بدون نیاز به ویزا بود.
البته آنهایی که پاسپورت های کشورهای عربی را حمل می کردند مشکلی در این راستا نداشتند.
به هر صورت تا سوری ها به خود آمدند دیدند هزاران نیروی تروریستی در اقصی نقاط سوریه پخش شده اند و وقتی که زمان مناسب فرا رسید به یکباره در منطقه درعا نزدیکی جنوب دمشق عملیات شروع شد.
عملیات با یک تظاهرات به ظاهر ساده شروع شد و بعد تعدادی از تظاهر کنندگان توسط افراد ناشناس کشته شدند (که البته معلوم است گروه های تکفیری این ترور ها را انجام دادند) و بعد جنگ سوریه و امروز هم همه می بینند چه بلایی سر این کشور که قبل از جنگ بسیار آباد و زیبا بود رخ داده.
جالب اینکه این تروریست ها افراد هم سو با خودشان را ترور می کردند نه افراد مخالف خود چون می خواستند آن جامعه را تحریک کنند و قانع کنند برای تامین امنیت اش به آنها نیاز دارد.
یعنی مثلا اگر بنا باشد آنها عملیات تروریستی در مناطق آذری نشین ایران انجام دهند به احتمال قریب به یقین این اعمال را بر علیه آنهایی که امروزه طرفدار آذربایجان ویا جدایی طلب هستند انجام می دهند نه مخالفین آذربایجان.
نقشه اصلی آمریکایی ها و اسرائیلی ها این نبود که فقط جریان در سوریه ختم شود و هدف این بود که با انتقال این نیروها به عراق آنها را به مرز ایران برسانند و ارتباط فیما بین ایران و متحد آن در لبنان یعنی حزب الله را قطع کنند تا بتوانند امنیت اسرائیل را تامین کنند و بعد سراغ ایران بیایند
.
از همان ابتدای ورود آمریکایی ها به منطقه خاورمیانه هم هدف اصلی شان این بود که ایران را تصرف و تجزیه کنند و بقیه اعمال آنها در منطقه از اشغال افغانستان و عراق گرفته تا هر کار دیگری که انجام دادند همه برای رسیدن به این هدف بود.
اما ایرانی ها هم دست روی دست نگذاشته بودند و در همه این مناطق نقشه های آمریکایی ها و اسرائیلی ها را خنثی کردند.
امروزه هم اگر می بینیم آمریکایی ها با شرایط عجیب از منطقه در حال خروج می باشند به این دلیل می باشد که آنها به خود آمده اند و متوجه شده اند به جای اینکه آنها ایران را محاصره کنند این ایران است که نیروهای آنها را محاصره کرده.
حال به قول معروف زمان نقشه دوم یا به قول آمریکایی ها پلان بی فرا رسیده.
نقشه ای که نخست وزیر اسرائیل با عنوان نقشه هزار ضربه چاقو برای از پای دراوردن ایران آن را مطرح کرده.
در این راستا مهم ترین ابزار دشمنان ایران در این است که همانند جریان سوریه ابتدا میان مردم ایران تفرقه بیاندازند و قومیت های مختلف را به جان هم بیاندازند.
دوم با استفاده از عوامل خود اقدام به انجام عملیات ایذایی و ترور های مختلف نمایند و با استفاده از رسانه های خود مردم را تهییج کنند تا به خیابان بیاند و بعد عوامل آنها همانند کاری که در سوریه انجام دادند چند نفر از تظاهر کنندگان را ترور کنند.
سوم پس از اینکه موفق شدند درگیری و اختلاف قومیتی به راه بیاندازند با مسلح کردن اقوام مختلف آنها را به جان هم بیاندازند و جنگ داخلی راه بیاندازند.
در نهایت هم وقتی که کل کشور به هم ریخت به عناوین مختلف ورود کنند و با تجزیه ایران این کشور را تبدیل به چندین کشور کوچک کنند که تا ابد الدهر با هم درگیر هستند و هیچ وقت نمی توانند به صلح و ثبات برسند و اختیارشان تحت کنترل دشمنان باشد.
جالب اینکه همیشه هم این توطئه ها زمانی رخ می دهد که دمکرات ها در آمریکا در قدرت باشند.
همه سیاست مداران آمریکایی یک هدف را دنبال می کنند اما هر کدام به روش خود، دمکرات ها تابع سیاست توطئه چینی بر علیه دیگر کشورها هستند در حالی که جمهوری خواه ها طرفدار سیاست ورود مستقیم به جریان ها.
قبل از همه اینها آمریکایی ها نیاز داشتند نیروهای خود را از معرکه دور کنند و به این دلیل مشاهده می کنیم که سریع نیروهای خود را از منطقه دور کردند و نه خارج.
آنها نیروهای تروریسیتی خود را در مناطق اطراف ایران مستقر کردند، هر کدام با عنوانی مختلف، یکی با عنوان داعش و دیگری داعش خراسان و یکی دیگر جدایی طلبان کرد و یکی دیگر جدایی طلبان عرب و آن یکی جدایی طلبان بلوچ و این یکی جدایی طلبان آذری و برخی دیگر با عنوان مجاهدین خلق و ...
اما اگر به همه این گروه ها نگاه کنید می بینید پشتیبانی مالی آنها توسط کشورهای عرب حوزه خلیج فارس تامین می شود و آموزش نظامی و امنیتی آنها توسط آمریکا و اسرائیل.
یعنی عملا همه به یک جا وصل هستند.
ایران موفق شد در افغانستان با طالبان به نحوی کنار بیاید و در عراق هم مشاهده کردیم اخیرا به گروه های تروریستی که بر علیه ایران عملیات ایذایی انجام می دادند حمله کرد و در نهایت دولت اقلیم کردستان و دولت عراق متعهد شدند که اینها را از آنجا خارج کنند.
حالا هم ظاهرا نوبت آنهایی رسیده که در مرزهای شمال غربی ایران مستقر شده اند.
به استناد اظهار نظر مقامات سیاسی و امنیتی و نظامی ایران تحقیقات امنیتی با برخی افرادی که عملیات تروریسیتی و تخریبی در ایران انجام داده اند نشان داده که پایگاه آنها در مناطق مرزی فیما بین ایران و آذربایجان است و آنها از آن طرف وارد ایران شده اند.
همچنین طبق این اظهار نظر ها پهباد هایی که گه گاهی عملیات تروریستی در مناطق مختلف ایران انجام می دهند توسط پایگاه های زمین موجود در این مناطق مرزی هدایت می شود و حتی برخی از آنجا بلند شده اند و تا اصفهان هم به پرواز در آمده اند.
حتی برخی مقامات پا را فراتر گذاشته و اظهار می دارند عملیات تروریستی مانند ترور شهید فخری زاده هم توسط نیروها و پهبادهای اسرائیلی موجود در آذربایجان انجام شده.
البته قطعا اگر ایرانی ها تا به حال واکنشی نشان نداده اند به این دلیل بوده که مدارک مستند و به قول معروف محکمه پسندی در اختیار نداشتند ولی اگر در صدد انجام هرگونه اقدام نظامی باشند قطعا مدارک مستدل را ارائه خواهند داد.
کما اینکه مشاهده کردیم وقتی که مناطقی از کردستان عراق را هدف قرار دادند دولت عراق مجبور شد سکوت کند چون ایرانیها مدارک و مستنداتی را ارائه دادند که نشان می داد برخی عملیات تروریستی از آن منطقه بر علیه ایران انجام شده بود.
همچنین چند سال پیش زمانی که نیروهای مسلح ایران صلاح دانستند اشرار را تا داخل خاک پاکستان دنبال کنند این کار را انجام دادند و حتی با نیروهای مرزبانی پاکستان هم درگیر شدند و بعد پاکستانی ها حرفی برای زدن نداشتند چون خوب عملیات تروریستی از خاک آنها بر علیه ایر