💟خوردن چه مواد غذایی در دوران شیردهی سبب بدتر شدن رفلاکس نوزاد می شود؟
🔸به این دسته از مادران توصیه میشود از مصرف غذاهای نفاخ مانند انواع کلم به خصوص کلم خام، غذاهای پرچرب، گندم، سویا، تخم مرغ، انواع مغزها به خصوص بادام زمینی و ماهی خودداری کنند.
🔸میوههایی مانند سیب، موز، انجیر، نارگیل و سبزیجاتی مانند گوجه فرنگی، خیار، کلم و ریواس نیز میتواند برای مادر آلرژن باشد.
🔸هندوانه را به اندازه یک لیوان و یک چهارم مصرف کنند.
🔸نباید غذای پرچرب و سرخ شده مصرف کنند، همچنین مصرف نوشیدنیهایی مانند نوشابه، قهوه و شیر نیز می تواند سبب شدیدتر شدن رفلاکس شود.
🔸مصرف انواع مرکبات از جمله لیمو و آبلیمو، آلو، سرکه و سسهای حاوی سرکه نیز میتواند جزو مواد آلرژن محسوب شود.
🔸تاکید میشود حجم غذایی خود را کاهش اما تعداد وعدههای غذایی را افزایش دهند، همراه با غذا از مصرف لبنیات خودداری کنند، حتما ۲ الی ۳ ساعت قبل از رفتن به رختخواب وعده غذایی را مصرف کنند و بلافاصله بعد از غذا نخوابند و از هر گونه آلودگی محیطی، دود سیگار و قلیان خودداری کنند.
@mama_bardari👶
☯آيا امواج وای فای (wifi) برای کودکان مضر است؟
👈بله؛ این را ما نمیگوییم بلکه نتیجه جدیدترین تحقیقاتی است که در خصوص تماس جنین، نوزاد و کودک با وای فای انجام شده و نشان داده است که کودکان به دلیل کوچک بودن جمجمهشان بیشتر در معرض آسیبهای ناشی از چنین انرژیهایی هستند.
⛔️از جمله مهمترین تاثیرات مخرب وای فای روی مغز کودک عدم تمرکز، نداشتن حافظه کوتاه مدت مناسب، سر درد، اختلال در خواب و کم خوابی، افسردگی، انزوای اجتماعی و خستگی مزمنی است که کودک را در کل روز رها نمیکند.
📛توجه کنید که خطرات اینترنت وایمکس به دلیل طول موجش، از وای فای هم بیشتر است.
@mama_bardari👶
هدایت شده از ایده های بانوی خَلّاق💕
💕 زندگیِ خوب يا بد،
نتيجه تصميم های ماست.
پس اگه زندگی خوب ميخواهی،
درست تصميم بگير.
@banooye_nemoone❤️
💟اگر کودکتان هنگام خواب در ناحیه سر، زیاد عرق می کند این نکات تغذیه ای را رعایت نمایید؛
🔸خودداری از تغذیه کودک با مواد غذایی سرخ شده و تند.
🔸از خوراندن غذای بیش از حد به کودک هنگام خواب خودداری کنید.
🔸شام کودک را سر شب به کودک بدهید و باید بین زمان شام خوردن و خوابیدن کودک فاصله زمانی باشد.
🔸کودک بالای 6 ماه بهتر است مقداری میوه و سبزیجات قبل از خواب بخورد.
🔸مطمئن شوید که کودک هر روز یک بار دفع مدفوع داشته باشد.
🔸دمای اتاق کودک را کنترل کنید و همچنین از پوشش کافی کودک هنگام خواب مطمئن شوید.
🔸بعد از فعالیت های بدنی به کودک آب بدهید، از دادن خیلی آب سرد خودداری کنید.
🚫اگر همه این موارد را رعایت کردید و پس از یک ماه عرق کردن سر کودک هنگام خواب ادامه داشت، بازد پزشک عمومی یا متخصص طب سنتی، علت یابی را انجام دهد و پس از تشخیص علت، معمولا در عرض 2 تا 3 هفته این قضیه برطرف می شود.
@mama_bardari👶
هدایت شده از ایده های بانوی خَلّاق💕
پیرمردی با پسر و عروس و نوه اش زندگی میکرد او دستانش می لرزیدوچشمانش خوب نمیدید و به سختی می توانست راه برود. هنگام خوردن شام غذایش را روی میز ریخت و لیوانی رابرزمین انداخت وشکست.
پسروعروس از این کثیف کاری پیرمرد ناراحت شدند:باید درباره پدربزرگ کاری بکنیم وگرنه تمام خانه را به هم می ریزد. آنها یک میز کوچک در گوشه اطاق قراردادند وپدربزرگ مجبور شد به تنهایی آنجا غذا بخورد . بعد از این که یک بشقاب از دست پدر بزرگ افتاد و شکست دیگر مجبور بود غذایش را درکاسه چوبی بخورد هروقت هم خانواده او را سرزنش می کردند پدر بزرگ فقط اشک می ریخت وهیچ نمی گفت.
یک روز عصر قبل از شام پدر متوجه پسر چهار ساله خود شد که داشت با چند تکه چوب بازی می کرد. پدر روبه او کرد وگفت:پسرم داری چی درست می کنی؟ پسر با شیرین زبانی گفت:دارم برای تو و مامان کاسه های چوبی درست می کنم که وقتی پیر شدید در آنها غذا بخورید!
یادمان بماند که :
"زمین گرد است..."
@banooye_nemoone❤️