eitaa logo
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
820 دنبال‌کننده
16.5هزار عکس
16.8هزار ویدیو
74 فایل
انقلابی بودن میعارنیست انقلابی ورهروماندن پای ارزشهاهنراست من انقلابیم ۵۷ گروه میثاق با شهدا https://eitaa.com/joinchat/2230386699C64b9b33430
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی سیاستمداران آمریکایی افسار صهیونیست ها و حامیانش رو اینقدر شل میگیرن که در برنامه زنده طرف مقابل رو تهدید به قتل میکنن! رایان گرداسکی، گیردوسکی مفسر سیاسی و نویسنده محافظه‌کار آمریکایی، در بحثی درباره خاورمیانه با مهدی حسن روزنامه نگار و مجری مسلمان، در مقابل صحبت های او در دفاع از مردم فلسطین به او طعنه زد و گفت: "امیدوارم پیجرت زنگ نخوره!" این جمله که به حمله پیجری اسرائیل به حزب‌الله اشاره داشت، جنجالی در رسانه‌ها ایجاد کرد و شبکه CNN را وادار به عذرخواهی کرد.
دیروز گروهان مکانیزه اسرائیل که به مناطق الطیبه و رب ثلاثین در جنوب لبنان حمله کرده بود، قبل از برخورد با حزب الله با آتش های دوربرد حزب الله لبنان شکست خورده و مجبور به عقب نشینی با تلفات سنگین شدند. آنها حتی یک سرباز حزب الله لبنان را هم حتی از راه دور هم ندیدند و از راه دور مورد اصابت خمپاره و شلیک راکت سبک با کالیبر بالا قرار گرفتند. در حمله بربره ای اسرائیل، حداقل 2 تانک مرکاوا منهدم شد و تعدادی از خودروهای زرهی منهدم شدند و بقیه با آسیب برگشتند . ارتش اسرائیل در جنوب لبنان و شمال اسرائیل تحت رصد شدید حزب الله است و نمی تواند عملیات خاصی را که می خواهد انجام دهد و حتی برد رسانه ای بدست بیاورد به همین دلیل از چند روز پیش سراغ تصاویر هوش مصنوعی رفته که در چندین مرتبه با لو رفتن آن باعث آبروریزی رسانه های اسرائیلی شده است. همه اینها پس از آن امکان پذیر شد که حزب الله با انهدام شبکه مراقبت مرزی اسرائیل در زمستان، انهدام پایگاه های اطلاعاتی حیاتی و سرنگونی بسیاری از پهپادها، برتری شناسایی و نظارتی در مرز به دست آورد. اما در ادامه اسرائیل یا ایالات متحده را به منطقه فرا خواهد خواند یا به طور خطرناکی تمام قدرت نظامی خود را به کار خواهد گرفت و سعی خواهد کرد با استفاده از مقادیر زیادی نیرو به طور همزمان بر ظرفیت نظارت آتش حزب الله غلبه کند، اما بیم آن می رود که این امر به یک ماموریت انتحاری تبدیل شود و یا در انتها مجبور است شکست را بپذیرد و در ظاهر بگوید به اهداف خود در لبنان رسیده است و هم اکنون باز می‌گردد. فراموش نکنید ارتش رژیم صهیونیستی از هر راهی برای جلوگیری از رویارویی مستقیم با رزمندگان گروه های مقاومت غزه و حفظ فاصله از آنها و استفاده از برتری قدرت آتش هوایی خود استفاده می کند. شکست اسرائیل در لبنان بابت شدت نبردها در مقابل سازماندهی بالای حزب الله و قدرت تسلیحات سنگین فراتر از انتظار اسرائیل رخ داده است.
‏هیچ چیزی در رژیم صهیونیستی عادی نیست. در آنجا نه شهروند عادی وجود دارد و نه جنگ هاشون مثل جنگ های آدمی زاد هست فقط بچه کشی بلد هستند و بس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک عده وطن فروش راه افتادن این ور اونور فریاد می‌زنند یک نفر سپاهی با لباس رسمی سپاه در مراسم روز ملی اتریش به صورت رسمی حضور دارد. میگن چی شد که به اینجا رسیدیم؟ من بهتون میگم، اون موقع که سرتون گرم بود برای بچه کش های صهیونیستی ماله میکشیدید ما عملیات وعده صادق ٢ رو انجام دادیم بعدش خودشون فهمیدن چی به چی هست. همانطور که بعد از حمله اسرائیل و شکست فضاحت بارش متوجه قدرت پدافندی ما شدند و حالا امثال تو وطن فروش رو گذاشتن ماله کشی کنی و کلا همه چیز رو برعکس روایت کنی. ببینیم بعد از وعده صادق ٣ چیزی براتون میمونه ماله بکشید؟
9.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شبیه‌سازی حمله به ایران جزئیاتی از شرارت اخیر رژیم صهیونیستی علیه کشورمان و عملکرد موفق پدافند هوایی
اخیرا شورای رهبری حزب الله اعلام کرد که رهبر جدید حزب الله لبنان کسی نیست جز شیخ نعیم القاسم، که مشاور سابق شهید نصرالله بوده است. شیخ نعیم متولد 1953 از اعضای موسس اولیه حزب الله است. او در ایجاد زیرساخت های اجتماعی حزب الله، یعنی ساختن مدارس، بیمارستان ها، زیرساخت ها و ظرفیت پشتیبانی غیرنظامی گسترده، پیشتاز بود. او همچنین فعالیت‌های سازمانی نظامی مشترک با ایران و سوریه را برای تبدیل این گروه به نیرویی در سطح ارتش رهبری کرد. او همچنین برای حمایت از بشار اسد در جنگ داخلی سوریه تلاش کرد و از این مبارزات حمایت کرد و به همین دلیل در جهان عرب تعداد زیادی از علمای وهابی صفت به وی حمله کنند. شیخ قاسم بیشتر به دلیل استعداد سازمانی و توانایی در تقویت و گسترش گروه حتی تحت فشارهای سنگین شناخته شده است. شیخ به عنوان فردی که از سال 1982 تا 2001 در جنگ علیه ارتش اسرائیل در جنوب لبنان شرکت داشت و مقاومت را از صفر سازماندهی کرد می‌شناسند. شیخ ساختار زیر نظر خودش در حزب الله لبنان را در بدترین زمان های مبارزه و مقاومت زیرزمینی را در لبنان ایجاد و گسترش می دهد. - مهمترین وظیفه شیخ تأسیس ساختار جدید مبارزه در شمال اسرائیل است.
🔴 اعتراف مجدد پزشکیان به فریب خوردن از آمریکایی‌ها: ▪️آنها قول داده بودند که در برابر خویشتن‌داری ما جنگ را تمام کنند، اما به قول‌شان عمل نکردند. 🔸پزشکیان ادامه داد: اگر تجاوزهای رژیم صهیونیستی و جنایت‌هایش ادامه یابد، تنش‌ها گسترش خواهد یافت و می‌دانیم که آمریکا، اسرائیل را برای این فجایع تحریک می‌کند. آنها قول داده بودند که در برابر خویشتن‌داری ما جنگ را تمام کنند، اما به قول‌شان عمل نکردند. 🔸آقای پزشکیان!این دومین بار است که به عهد شکنی آمریکایی ها اعتراف می کنید این یک حقیقت قرآنی است که فقاتلوا ائمة الکفر انهم لاایمان لهم،باسران کفر بجنگید آن ها بر پیمان خود وفادار نیستند.به قرآن و رهنمود های ولی فقیه عمل کنید برای موفقیت خودتان و ملت تضمین وجود دارد ولی عمل به توصیه های امثال ظریف جز خسارت برای شما و ملت ایران حاصل دیگری ندارد.
5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کشف پیکر یک شهید با پوتین‌‌هایش🥀 🔹پیکر مطهر یک شهید درحالی‌که بعد از سال‌ها پوتین‌هایش در پایش مانده بود امروز در منطقۀ شرهانیِ دهلران تفحص شد. ┄┅═✧●🇮🇷●✧═┅┄
9.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 انتشار برای اولین‌بار؛ شبیه‌سازی حمله به ایران 🔻جزئیاتی از شرارت اخیر رژیم صهیونیستی علیه کشورمان و عملکرد موفق پدافند هوایی
♦️‌سازمان ملل: خطر قحطی شمال غزه را تهدید می کند 🔹‌برنامه جهانی غذای سازمان ملل متحد (WFP) اعلام کرد که بحران در شمال نوار غزه می تواند به قحطی منجر شود و خواستار اقدام فوری برای جلوگیری از این شرایط شد