eitaa logo
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
908 دنبال‌کننده
19.8هزار عکس
21.8هزار ویدیو
94 فایل
انقلابی بودن میعارنیست انقلابی ورهروماندن پای ارزشهاهنراست من انقلابیم ۵۷ گروه میثاق با شهدا https://eitaa.com/joinchat/2230386699C64b9b33430
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
https://eitaa.com/man_enghelabiam57 هستیم به عهدی که بسته ایم باآرمانهای امام خمینی ره
سفیر عربستان در یمن در کنار علی قرشه از رهبران انصارالله یمن نشسته در حالی که تا یک ماه پیش عربستان حاضر بود 5 میلیون دلار برای اطلاع از محل اختفای قرشه بپردازد./ایران دیلی https://eitaa.com/man_enghelabiam57 پول برای پیدا کردن محل اختفا لازم نیست. خودتان به زودی در محضر ما حاضر خواهید شد. فقط حالا که به آرزویتان یعنی پیدا کردن ما رسیده اید کاش آن 5 میلیون دلار را هم بیاورید.
🇵🇸 فلسطین قطعا آزاد خواهد شد و به مردم بر خواهد گشت و در آنجا دولت فلسطینی تشکیل خواهد شد‌. در اینها هیچ تردیدی نیست. امام خامنه‌ای - ۸۸/۱۲/۸ https://eitaa.com/man_enghelabiam57 👤 با توجه با نزدیک شدن به روز قدس، با تغییر عکس پروفایل خود به یکی از این تصاویر، انزجار خود را نسبت به رژیم کودک کش و غاصب صهیونیستی آشکارا اعلام کنید.
🔹 استاد شهیــد مطهــری: https://eitaa.com/man_enghelabiam57 🔹 یک وقت می‌گوییم علــــی(ع) را "که" کُشت و یک وقت می‌گوییم "چه" کُشت؟ اگر بگوییم علی را "که" کُشت؟!! البته عبد الرحمن ابن ملجم و اگر بگوییم علی را "چه" کُشت؟ باید بگوییم: جمود، خشک مغزی و خشکه مقدسی! 🔹 همینهایی که آمده بودند علی را بکشند، از سر شب تا صبح عبادت میکردند، واقعاً خیلی تأثرآور است ؛ علی به جهالت و نادانی اینها ترحم می‌کرد، تا آخر هم حقوق اینها را از بیت المال می‌داد. 🔹 ابن ابی الحدید می‌گوید، اگر می‌خواهید بفهمید که و چیست، به این نکته توجه کنید که اینها وقتی که قرار گذاشتند این کار را بکنند، مخصوصاً شب نوزدهم رمضان را انتخاب کردند و گفتند: ما می‌خواهیم خدا را بکنیم و چون می‌خواهیم امر خیری را انجام بدهیم، پس بهتر این است که این کار را در یکی از شبهای عزیز قرار بدهیم که اجر بیشتری ببریم.... 📚اسلام و نیازهای زمان، ج ۱، ص ۷۷
در انجیل آمده که، ایران اسرائیل را شکست خواهد داد،،https://eitaa.com/man_enghelabiam57 محقق مسیحی در همایش «قدس میراث مشترک ادیان» رضوی(ع): در کتاب انجیل به ما مسیحیان بشارت داده شده است که ایرانیان در آخرالزمان به حکومت می رسند و بر پلیدی ها پیروز می شوند چون از حمایت شمشیر دولبه برخوردارند. سالها تحقیق کردم در میان شمشیرهای تاریخ تا توانستم رمز گشایی کنم که شمشیر دولبه همان ذوالفقار است و منظور از ایرانیان (ع)است. طبق مطالبی که در آمده است ایران ،‌ را شکست خواهد داد و تا آن لحظه مدت زمان زیادی نمانده است. تا ظهور ✌️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌺 اللهم عجل لولیک الفرج بحق سیده زینب الکبری سلام الله علیها 🤲 «بقیَّةُ اللهِ خيرٌ لَّکُم»
https://eitaa.com/man_enghelabiam57 یکی بیاد شفاف سازی کنه و توضیح بده که این پسربچه (دست چپی) چرا باید در صدر مجلس و در کنار رئیس قوه بشینه؟ چه خاصیتی غیر از یادگار یادگار یادگار امام بودن و رابطه ژنتیکی با امام داره؟ مگه ما انقلاب نکردیم که بساط وراثت و شازدگی جمع بشه؟ الان این پسرک چیکاره‌س؟
🔵خواصّ آب نیسان https://eitaa.com/man_enghelabiam57 🔵«نیسان» ماه هشتم رومى است که از بیست و سوم فروردین شروع و تا سى روز ادامه دارد (بنابراین قسمت عمده ماه نیسان، مقارن اردیبهشت ماه است و کمى از آن در آخر ماه فروردین قرار دارد). 🔵از بعضى از روایات استفاده مى شود، بارانى که در این ماه از آسمان نازل مى گردد، خواص و آثار فراوانى دارد و اگر کسى مقدارى از آن را در ظرف پاکى جمع کند و سوره ها و دعاهاى زیر را بر آن بخواند، هر کس از آن آب بخورد، از بیمارى هاى گوناگون جسمانى و اخلاقى رهایى مى یابد و به قدرى در این روایت آثار و برکات،براى آن ذکر شده است که انسان در شگفتى فرو مى رود. 🔵سوره ها و دعاها از این قرار است: ۱- سوره حمد. ۲- آیة الکرسى. ۳- قل یا أیّها الکافرون. ۴- سبّح اسم ربّک الاعلى. ۵- قل اعوذ برب الفلق. ۶- قل اعوذ بربّ النّاس. ۷- قل هو اللّه احد، هر کدام را هفتاد مرتبه مى خوانى. 🔵همچنین ذکرهاى: ۱- لا اله الاّ اللّه. ۲- اللّه اکبر. ۳- اللّهم صلّ على محمّد و آل محمّد. ۴- سبحان اللّه و الحمد للّه و لا اله الاّ اللّه و اللّه اکبر هر کدام را هفتاد مرتبه. 🔵مرحوم «علاّمه مجلسى» مى گوید: آب باران به طور کلّى مبارک و نافع است، همان گونه که در حدیث معتبرى از امیرمؤمنان(علیه السلام) نقل شده است که فرمود: آبى را که از آسمان فرود مى آید بیاشامید که بدنها را پاک مى سازد و دردها را دفع مى کند، قرآن مجید مى فرماید: «(وَ یُنَزِّلُ عَلَیْکُمْ مِنَ السَّماءِ ماءً لِیُطَهِّرَکُمْ بِهِ وَیُذْهِبَ عَنْکُمْ رِجْزَ الشَّیْطانِ وَلِیَرْبِطَ عَلى قُلُوبِکُمْ وَیُثَبِّتَ بِهِ الاْقْدامَ); و آبى از آسمان برایتان فرستاد، تا شما را با آن پاک کند; و پلیدى شیطان را از شما دور سازد; و دلهایتان را محکم، و گامها را با آن استوار دارد». 🔵«علاّمه مجلسى» در ادامه مى گوید: در عمل مربوط به آب نیسان بهتر آن است که اگر به صورت دسته جمعى مى خوانند، هر یک از افراد، مجموع آن سوره ها و اذکار را هفتاد مرتبه بخوانند (یعنى مى توانند آن را میان خود تقسیم نمایند و هر کدام سوره اى را هفتاد بار بخواند ولى بهتر است هر یک از آنها، مجموع آن سوره ها و اذکار را هفتاد مرتبه بخواند)