eitaa logo
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
906 دنبال‌کننده
19.9هزار عکس
22.1هزار ویدیو
94 فایل
انقلابی بودن میعارنیست انقلابی ورهروماندن پای ارزشهاهنراست من انقلابیم ۵۷ گروه میثاق با شهدا https://eitaa.com/joinchat/2230386699C64b9b33430
مشاهده در ایتا
دانلود
🚨🚨🚨 حمله نظامی منتفی اما اغتشاش قطعی است ❌ترامپ به سیم آخر زده است اگر نفوذی ها نتوانند جمهوری اسلامی ایران را ساقط بکنند ترامپ هویت و مدارک خیانت آنها را فاش خواهد کرد تا جمهوری اسلامی ایران حساب خائنان را برسد ⭕️ ترامپ بدون تعارف همه ایران را می خواهد نظام در فتنه پیش رو از نفوذی ها پالایش خواهد شد نفوذی ها الان متوجه قضیه شده اند ترامپ به آخر خط رسیده نجات امریکا از افول تمام کردن کار جمهوری اسلامی ایران و تسلط کامل و بی چون چرا به تمامیت ارضی و منابع نفتی و معدنی ایران است 👈 ترامپ میداند حمله به ایران یعنی نابودی همه پایگاهها و ناوهای امریکا در منطقه و اخراج کامل امریکا از غرب آسیاست 👈 آن ۵١ یک گروه و سازمانی که اخیرا مقامات امریکایی اعلام کردند که برای پروژه تسلیم سازی از امریکا پول می گیرند که از جمله آنها برخی روحانیون هستند میدانند اگر موفق نشوند اولا ترامپ هویت آنها را افشا خواهند کرد و دوم اینکه هیچ کشوری جرات نخواهد داشت بعد از شکست فتنه اغتشاش به آنها پناه بدهد ✍ از اینرو اولا اغتشاش و فتنه انگیزی نفوذی ها حتمی و قطعی است دوم شکست فتنه نیز حتمی و قطعی است بفرموده شهید دیالمه :مطمئن باشيم در هر شغلی كه هستيم اگر ذره‌ای عدم خلوص در ما باشد امروز سقوط نکنیم، فردا سقوط می‌كنيم. فردا نباشد پس‌فردا سقوط می‌كنيم چون انقلاب هر زمان يك موج می‌زند يک مشت زباله را بيرون می‌ريزد. فتنه پیش رو انقلاب اسلامی شاه ماهی های نفوذ را بیرون خواهد ریخت چون ترامپ آنهارا در منگنه مرگ و زندگی قرار داده است. 👌بهترین راه این است با جهاد تبیین جلوی افتادن افراد ناآگاه در دام فتنه نفوذی ها را بگیریم.
13.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حسینیه ای که به دستور ملکه انگلیس در محله یهودی نشین وبرای جریان انحرافی شیرازی ساخته شده، تا اختلاف بین شیعه و سنی انداخته و ،،،
♦️متن وصیت‌نامۀ شهید سیدحسن نصرالله بسم الله الرّحمن الرّحیم 🔹أوصیکم بأن یکون إیمانُکم بقیادة سماحة الإمام الخامنئی (دام ظلّه) محکماً و قویاً مِن‌أجلِ خیر دنیاکم و آخرتکم 🔹برای خیر دنیا و آخرت‌تان به شما وصیت می‌کنم که ایمان‌تان به رهبری حضرت امام خامنه‌ای (که سایه‌اش مستدام باد) قوی و محکم باشد.
🔰 دوران جدید لبنان 👤 🔸۵ ماه از شهادت حضرت سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین می‌گذرد و جای خالی آنها پیداست و داغشان سرد نشده و نخواهد شد و مثل داغ سپهبد سلیمانی و دکتر رئیسی اثرش بر جگر ماندگار شد. اگر از ابتدای طوفان‌الاقصی نگاه کنیم که اسرائیلِ قلاده دریده چگونه به جان خرد و کلان غزه افتاد و سپس لبنان و سوریه را به آتش کشید، می‌بینیم که هر روزه، غمی بر غصه‌ها افزوده و زخمی بر جان آزادگان خورده شده است. 🔸ویژگی کارهای بزرگ، هزینه‌های زیاد است. خدا رحمت کند اسماعیل هنیه و یحیی السنوار و همه فرماندهان جبهه مقاومت از ایرانی و لبنانی و فلسطینی گرفته تا عراقی و یمنی، که هرکدامشان سهمی در عزت امروز جبهه مقاومت دارند و این تازه شروع پیروزی و قصه‌های ماست. 🔸لِخ لِخ نفله‌های جیره‌خوار و مشغول در رسانه‌های آویزان ضدانقلاب هم اهمیتی ندارد و مهم نیست. یاوه می‌گویند و دروغ می‌بافند و شرافت می‌فروشند تا لقمه‌ای گیرشان بیاید و در غربت، شکم سیر کنند وگرنه نمی‌شود آفتاب را زیر دست کودکانه پنهان کرد. آنها غم نانِ خود دارند که در این کسوت کذّاب و کذایی مانده و نکبت عالم شده‌اند. 46 سال است از سقوط قریب‌الوقوع جمهوری اسلامی می‌گویند و بدون اشاره به پیروزی‌ها و پیشرفت‌ها، فقط مشکلات را صد برابر کرده و سیاه‌نمایی می‌کنند و پاسخ نمی‌دهند که اگر این‌همه مشکلات حل نشدنی در کشور است چرا آمریکا و متحدانش در این مدت، صدها تریلیون دلار برای به زمین زدن ایران هزینه کرده و می‌کنند و خودشان راهی گور می‌شوند؟ 🔸واقعیتی که برای آنها قابل فهم نیست تا به آن اعتراف کنند اینست که جمهوری اسلامی توانسته است در بدترین شرایط تحریمی، هم زاد و ولد کرده و تکثیر شود و پیشرفت کند و رشد دهد و بزرگ شود و هم یکی یکی دشمنانش را با تخلیه توان و استهلاک منابع ضعیف کند. 🔸سرگذشت انقلاب اسلامی مظلوم و مقتدر ما تاریخ هیجان‌آور و مایه الهام داستان‌های حماسی آیندگان است. اگر پا به پای انقلاب اسلامی آمده باشی می‌دانی که بارش سنگ‌ای برادر کوهمان کرد و این کوه، آتش به جگر دارد اگر خاموش است. https://kayhan.ir/001Hi6
3.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنان منتشرنشده شهید سید هاشم صفی‌الدین 📹 رهبر انقلاب گفتند انتفاضه‌ای جدید در فلسطین شكل خواهدگرفت... 🔸در تابستان سال ۲۰۰۰ نزد ایشان بودیم؛ یعنی حدوداً دو ماه بعد از عقب‌نشینی اسرائیل. به یاد دارم که ایشان گفتند آنچه رخ داد پیروزی حزب‌الله بود و شما نتایج و انعکاسات آن را در منطقه و به طور مشخّص در داخل فلسطین مشاهده خواهید کرد؛ نتایج این پیروزی در لبنان را برای فلسطینیان دست‌کم نگیرید؛ ملّت فلسطین، در انتفاضه‌ای جدید، به خیابان‌ها خواهد آمد... 🔸هنوز حدود یک ماه ــ کمی کمتر یا کمی بیشتر ــ از سفرمان به جمهوری اسلامی و دیدار با سماحةالقائد نگذشته بود که انتفاضه‌ی فلسطین شعله‌ور شد. من حقیقتاً زمانی که تصاویر کرانه‌ی باختری و یا تصاویر انتفاضه در تمام فلسطین را می‌دیدم، احساس می‌کردم که سیّدالقائد با چشمانشان در حال مشاهده‌ی همین صحنه‌ها از تلویزیون بودند؛ احساس کردم طوری سخن می‌گفتند که گویی تصاویر تلویزیون در برابر دیدگانشان قرار دارد؛ برخی از جزئیّات را به گونه‌ای بیان می‌کردند که گویی با چشمان خود، آن‌ها را می‌دیدند.
3.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 پیکر شهید سید هاشم صفی‌الدین برای خاکسپاری به دیر قانون النهر لبنان منتقل شد
11.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 مراسم تشییع شهید سید هاشم صفی‌الدین در شهر دیر قانون النهر جنوب لبنان
10.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آقای حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان: 📹 جمعیت حاضر در مراسم شهید نصرالله، مهر باطلی بر جنگ روانی دشمنان بود 🔸 آقای حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان در گفت‌وگو با خبرنگار رسانه KHAMENEI.IR در حاشیه مراسم تشییع پیکر مطهر شهید سیدحسن نصرالله در استادیوم کمیل شمعون بیروت: خداوند را شاکرم که توفیق حضور در این جمع بسیار عظیم و کم‌نظیر را به من عنایت فرمود. در خصوص این شور باید گفت که همان‌طور که در اشعار آمده است: "گر زلف پریشانت در دست صبا افتد، هرجا که دلی باشد در دام بلا افتد ما کشتی صبر خود در بحر غم افکندیم، تا آخر از این طوفان هر تخته کجا افتد" 🔸واقعیت امر این است که این جمعیت عظیم یک شمه‌ و نشانه‌ای از عظمت انقلاب اسلامی است و یادآور پیشگویی‌های حضرت امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب است. 🔸دشمنان تلاش زیادی برای تغییر محاسبات ذهنی مردم داشتند، اما اکنون حضور این جمعیت باعظمت را شاهدیم. در نهایت، تنها می‌توان گفت: خدا را شاکر هستیم.
13.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نمایندگان رهبر معظم انقلاب اسلامی در مراسم تشییع پیکر مطهر شهید سیدهاشم صفی‌الدین شرکت کردند 🔸نمایندگان اعزامی از سوی رهبر انقلاب اسلامی که دیروز برای حضور در مراسم تشییع شهیدنصرالله و شهیدصفی‌الدین عازم لبنان شده‌اند، ظهر امروز (دوشنبه) در مراسم تدفین پیکر مطهر مجاهد رشید و فداکار شهید سیدهاشم صفی‌الدین در شهر دیرقانون النهر در منطقه صور لبنان شرکت کردند.