🌀 خدیجه، مادر دوازده امام
💠 امام خامنهای
🔹 حضرت خدیجه(س) در واقع مادر دوازده امام است؛ چون ایشان مادر امیرالمؤمنین هم هست.
🔹 ایشان امیرالمؤمنین را در آغوش خودش، در دامان خودش، در زندگى خودش پرورش داده تا چند سالگى.
📌 مناهج:
سالروز رحلت جانگداز اولین بانوی مسلمان، حضرت خدیجه سلام الله علیها تسلیت باد.
@Manahejj
🌀 مظلومیت خدیجه
💠 امام خامنهای
🔹 جناب خدیجه (سلاماللهعلیها) حقیقتاً مظلوم است؛ بهخاطر اینکه شَرف همسرى پیغمبر در مورد ایشان داراى یک ارزش مضاعف است؛ دیگران مشرّف به شَرف همسرى پیغمبر شدند لکن این رنجهایى را که پیغمبر در عمدهى دوران رسالت به آنها مبتلا بودند ندیدند. ده سال در مدینه بود، خب عزّت بود، احترام بود، و زندگىِ راحت بود نسبت به آن دوره؛ جناب خدیجه (سلاماللهعلیها) دوران رنج پیغمبر را، دوران سختىهاى پیغمبر را تحمّل کردند و دیدند.
🔹 اوّلاً خودِ این نفْس ایمان آوردن به پیغمبر -که اوّلین کسى که ایمان آورد امیرالمؤمنین و حضرت خدیجه بودند- یک امتیاز بزرگ است، یک ارزش بسیار بالایى است؛ عبور کردن و صرفنظر کردن از عقایدى که انسان سالهاى متمادى با آنها زندگى کرده آسان نیست، براى ما پیش نیامده یک چنین چیزى تا بفهمیم چقدر مشکل و مهم است. ایشان با آن فطرت پاک، صدق قضیّه را، حقّانیّت قضیّه را بلافاصله فهمید؛ تا پیغمبر را دید، با آن حال -با آن حالت معروف و مذکور در کتابها- که از حِرا برگشته بود فهمید که یک حادثهى مهم اتّفاق افتاده و قلب مبارکش مجذوب شد و ایمان آورد. بعد پاى این ایمان ایستاد؛ حالا شما ثروت را میفرمایید، این یک کلمهى به زبان آسان است؛ کارى است که خب، کسانى که پول دارند میتوانند بالاخره یک پولى هم مصرف کنند، خرج کنند امّا اینکه انسان از همهى زندگى راحت خارج بشود -یعنى همهى پولش را مصرف کند، همهى ثروتش را صرف کند- یک کار یکذرّه و دوذرّه نیست؛ دربارهى امام حسن مجتبى (سلاماللهعلیه) مثلاً میگویند که ایشان چندبار از مال خودشان خارج شدند یا چند بار از نصف مالشان خارج شدند؛ این جزو بزرگترین امتیازات است. این بزرگوار این امتیاز را دارد که از همهى اموال خودش خارج شد و همه را صرف کرد در راه ترویج اسلام و تقویت پیغمبر. بعد هم دچار آن سختىها و آن مشکلات طاقتفرسا [شد] که یکىاش همین مسئلهى شِعب ابىطالب بود و آن سه سالى که آنجا بودند و آن سختىهایىکه این بزرگوار متحمّل شد و این ایمان را محکم نگه داشت.
🔹 خب قرآن دربارهى کسانى که قبل از فتح و بعد از فتح انفاق میکنند [میگوید] «یستَوى مِنکُم مَن اَنفَقَ مِن قَبلِ الفَتحِ وَ قاتَل»؛ این «قَبلِ الفَتح»، قبل از فتح مدینه است؛ یعنى قبل از آنکه مدینهاى در اختیارِ پیغمبر قرار بگیرد و زندگىاى، راحتى، حکومتى، تسلّطى، قدرتى در اختیار آن بزرگوار باشد؛ در حال نهایت شدّت، ایشان انفاق کردند؛ هم مالشان را، هم جانشان را، هم راحتشان را. خب اینها واقعاً فضایل مهمّى است؛ اینها مغفولٌعنه مانده؛ حضرت، مظلومه است؛ این بزرگوار واقعاً مظلومه است. تعبیر کردند جناب آقاى اعرافى گفتند غریب؛ واقعاً همینجور است؛ جناب خدیجه (سلاماللهعلیها) غریب است. حالا شما میگویید مادر یازده امام، [امّا] در واقع مادر دوازده امام؛ چون ایشان مادر امیرالمؤمنین هم هست. ایشان امیرالمؤمنین را در آغوش خودش، در دامان خودش، در زندگى خودش پرورش داده تا چند سالگى.
@Manahejj
🌀 امتحانات طلاب غیر حضوری، مجازی برگزار میشود
🔹 براساس وضعیت خاص کنونی کشور و لزوم تغییر در برنامه و زمان آزمون #غیرحضوری و اجرای آن به صورت مجازی، دستورالعمل و برنامه امتحانات نيمسال اول ۹۹-۹۸ جهت اطلاع طلاب غيرحضوری سراسر كشور اعلام میگردد.
🔹 لازم به ذكر است، امتحانات به صورت تستی و نيمه تشريحی «صحيح و غلط» و در بازه زمانی ۱۷ خرداد لغايت ۲۷ خرداماه برگزار گرديده و حداقل نمره قبولی در تمامی دروس ۱۲ میباشد.
🌐 رسا
@Manahejj
مناهج 🇵🇸🇮🇷
🌀 امتحانات طلاب غیر حضوری، مجازی برگزار میشود 🔹 براساس وضعیت خاص کنونی کشور و لزوم تغییر در برنامه
📌 توضیح مهم:
برگزاری امتحان، بصورت مجازی تنها برای طلاب شاغل و مبلغ -که تحصیل غیر حضوری- دارند میباشد؛ نه تمامی طلاب.
در مورد چگونگی و نحوه برگزاری امتحانات برای طلاب سطوح عالی، معاونت آموزش هنوز بخشنامه و اطلاعیهای صادر نکرده است.
@Manahejj
مناهج 🇵🇸🇮🇷
🌀 مرغ دانشگاه، غاز است!! 🖋 ناصر میرزایی به این آگهی اداره دانشآموختگان حوزه علمیه، خوب دقت کنید: «
📠 نظر کاربران
💬 مهدی:
سلام علیکم
منتظر شنیدن خبرهایی از شورای عالی بودیم درباره سیاستهای این شورا و هدفگذاری درباره اسلامیسازی علوم انسانی؛ اما بجای طرح اینگونه مباحث، شاهد دانشگاهیزهشدن مسندهای مدیریتی حوزوی هستیم!!
حتی مشاورین حوزه علمیه، باید مدرک دانشگاهی داشته باشند؟!!
این حرکت رو به جلوست یا یک عقبنشینی تلخ؟!
البته به قول آقای میرزایی این خیلی خوب است که کارویژههای روحانیت پس از سالها، توسط آقای اعرافی دارد پیگیری و عملیاتی میشود؛ از این جهت قدردانیم، ولی مراقب خروجیها هم باشیم؛ حوزه مهد دین و نظریهپردازی دینی است؛ نه مصرفکننده علوم انسانی غربی...
از جامعه مدرسین خواستاریم، در انتخاب اعضای شورای عالی، این سیاستهای کلان را در نظر داشته باشند.
#نظر_اعضا
#شورای_عالی
#مرکز_مدیریت
@Manahejj
📠 نظر کاربران
💬 حمیدرضا:
با عرض سلام
ای کاش اکنون که در پایان دوره فعلی شورای عالی هستیم، توسط آن شورا، گزارشی از توفیقات و دستاوردهای شورای عالی طی این چهار سال گذشته منتشر شود.
درست است که مطالبات طلاب برای برگزاری نشستهای عمومی شورای عالی با طلاب، بر زمین ماند؛ اما این خواهش را داریم که بدنه طلاب را از زحمات و اقدامات خود بیخبر نگذارند.
به هرحال اینگونه بهتر میتوان تقدیر و یا نقد کرد و نسبت به قوت و ضعف اعضای فعلی شورای عالی و عملکردشان، آگاه شد.
#نظر_اعضا
#شورای_عالی
@Manahejj
🌀 شیوه نامه وزارت بهداشت برای بازگشایی مساجد
🔹 وزارت بهداشت شیوه نامه بازگشایی مساجد در مناطق سفید را اعلام کرد.
ـ نظارت روزانه بسیج به خصوص پس از برگزاری هر وعده نماز الزامی است و ضرورت دارد.
ـ مسؤول هیأت امنا یا نماینده آگاه آن، مسؤول اجرا و نظارت بر حسن اجرای این شیوه نامه است.
ـ زمان حضور در مساجد حداکثر نیم ساعت آن هم در وقت اذان جهت برگزاری نمازهای یومیه است.
و ...
📌 ادامه را در لینک زیر ببینید:
🌐 rasanews.ir/002jQz
@Manahejj
🌀 تعطیلی رمضان، فرصتی برای همافزایی تبلیغی
🖋 محمد حقپرست
🔹 دو فرصت اصلی تبلیغ، محرم و رمضان است. امسال اما رمضان حال و هوای تبلیغ ندارد. مساجد تعطیل هستند و مردم مشتری برنامههای تلویزیونی هستند. برخی هم از فضای مجازی استفاده میکنند.
امسال اما میتواند فرصتی باشد برای ارتقای توانایی عرصه تبلیغ و جهش مبلغان. تقریبا تمام مبلغان دنبال فرصتهایی بودند تا بتواند در فراغت بال، هم افزایی داشته باشند چون در طول سال تحصیلی وقت چندانی وجود ندارد. اما اکنون آن فرصتی که همیشه دنبالش بودیم، به وجود آمده و زمانی است که باید تجهیز قوا کنیم. مثل هم افزایی تجربه ها، هم اندیشی گروه های تبلیغی و طرح های نوی تبلیغی متناسب با دوران پساکرونا.
🔹 حکایت مبلغان، حکایت ورزشکارانی است که قرار بود در المپیک امسال شرکت کنند ولی زمان المپیک به عقب افتاد. عقب افتادن مسابقات هم خوب است هم بد. خوبیش این است که ورزشکاران زمان بیشتری برای تمرین و آمادگی دارند. پس قطعا رقابت امسال سخت تر خواهد بود. طلاب مبلغ نیز اکنون فرصت خوبی دارند تا اندوخته بیشتری برای دوران پساکرونا داشته باشند، چه اینکه بعد از کرونا دشمن هم برنامه هایی دارد.
🔹 دوران پسا کرونا می تواند دوران شکوفایی تبلیغ باشد، به شرط اینکه از هم اکنون به فکر آن باشیم و برنامه داشته باشیم. همانطور که اگر قدر ندانیم، ممکن است تبدیل به تهدید شود.
〰〰〰〰〰
🗂 #تبلیغ_کرونایی_رمضان
#پساکرونا
@Manahejj
📠 نظر کاربران
💬 طلبه حوزه خواهران:
سلام
کرونا ویروس میتوانست فرصتی باشد تا دید بعضی از آقایان و خانم های مسئول حوزوی را نسبت به فضای مجازی و تبلیغ در آن تغییر دهد.
در حوزه های علمیه خواهران بعضی از مسئولین دیدشان منحصر در کوثر نت بود. در حالی که کوثر نت ویژه طلاب است و دیگران نمیتوانن از آن استفاده نمایند.
خب الان که طلاب نمیتوانند به مساجد و جلسات خانگی بروند و با توجه به ولنگاری در فضای مجازی و استفاده بیش از حد نوجوانان و جوانان از فضای سایبری، دقیقا طلاب و مبلغین محترم چه نقشی ایفا میکنند؟
بله تعدادی از طلاب در فضای مجازی به تبلیغ مشغول هستند؛ اما آیا با توجه به حجم بالای تبلیغات دشمن و قبح زدایی از گناه، اسلام هراسی و... اینمیزان فعالیت ها کافی است؟
#نظر_اعضا
#تبلیغ_کرونایی_رمضان
#تبلیغ_مجازی
@Manahejj
🌀 اوضاع فرهنگی روزهای کرونایی
🖋 محمد حقپرست
🔹 از دور که می آمدم، چندتا موتور و دوچرخه و ماشین را در یکجا دیدم. با خودم گفتم: چه خبر شده؟ این صحنه را قبلا روبروی باشگاه ها و قهوه خانه ها دیده بودم اما اینها که الان تعطیل هستند. پس مردم در این شرایط کرونایی برای چه جمع شده اند؟
نزدیک که شدم، دیدم کلوپ فیلم و سریال است. پانزده نفر داخل مغازه بودند تا فیلم کرایه کنند.
🔹 چند دقیقهای روبروی کلوپی توقف کردم و اوضاع را بررسی می کردم. بنظر چند نتیجه داشت:
1. هر نفری که بیرون می آمد، یکی دو نفر دیگر داخل می رفتند.
2. نگاهی به پوستر فیلمها و سریالهای خانگی جدید انداختم: هزارتو، معکوس، دل، مطرب و منطقه پرواز.
3. اکثرا مشتری مطرب و دل از فیلمهای ایرانی بودند و منطقه پرواز مشتری کمتری داشت.
4. فیلمهای خارجی و مخصوصا آمریکایی، خواهان بیشتری داشتند.
5. سن اکثر مشتریها، نوجوان و جوان بود (13-25).
6. فروشنده، هر نوع فیلمی را به هرکسی می داد و کاری به سن و سال مشتری نداشت.
🔹 به بهانه گرفتن فیلم منطقه پرواز رفتم داخل و با فروشنده گرم گرفتم. پرسیدم: تقاضای در این ایام چطور است؟ گفت: تقاضا #چهار_برابر قبل از کرونا شده و اکثرا فیلم آمریکایی می خواهند.
🔻 راستی چقدر مذاق و سلیقه ایرانی ها عوض شده است. چقدر جای خالی فیلمهای ارزشی خالی است. چند سال باید کار فرهنگی کنیم تا رسوبات فیلمهای مخرب را از بین ببریم؟
#جهاد_رسانهای
#کرونا
#فرهنگی
@Manahejj
🌀 نتیجه تحقیقات مؤسسه موضوع شناسی احکام فقهی
⏱ نمازگزاران ۸ دقیقه از اول اذان صبح صبر کنند
مؤسسه موضوع شناسی احکام فقهی برای موضوع فجر صادق و وقت نماز صبح با حضور کارشناسان خود تحقیق میدانی را انجام داده و به این نتیجه رسیده است که نمازگزاران برای اقامه نماز صبح باید ۸ دقیقه از اول اذان صبح صبر نمایند و سپس نماز خود را بخوانند.
🌐 خبرگزاری حوزه
@Manahejj
🌀 اولین سالگرد دیدار رمضانی حضرت آقا با طلاب
🔹 حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر روز (چهارشنبه) مورخ ٩٨/٢/١٨ با دو هزار نفر از طلاب سراسر کشور، فضلا، اساتید و مدیران حوزههای علمیه، دیدار داشتند.
🔹 مرور بیانات مهم رهبر معظم جهت تحقق اوامر و منویات ایشان برای طلاب، لازم و ضروری است.
📌 لینک متن کامل بیانات امام خامنهای:
🌐 b2n.ir/Rahbari
#امام_حوزه
@Manahejj