#توسل_به_حضرت_زهرا
💫از آیت الله شیخ محمد شجاعی
🌸برای نجاتتان توسل به حضرت زهرا(س) را فراموش نکنید، هر وقت مشکلی برایتان پیش آمد توسل ساده ای به حضرت زهرا(سلام الله علیها) هست،آسان است و بسیار مجرب، مشکلی برایتان پیش آمد از این طریق توسل استفاده کنید:
👈دو رکعت نماز می خوانید،
👈سه تکبیر بعد از سلام نماز
👈بعد تسبیح حضرت زهرا (سلام الله علیها) را می گویید
👈بعد برای هر حاجتی، دنیوی و اّخروی (هر مشکلی که برایتان پیش آمد) سجده می کنید و ذکر «یا مولاتی یا فاطمه اغیثینی» را صد مرتبه می گویید؛
👈بعد صورت راست را به سجده می گذارید و همین ذکر را صد مرتبه می گویید
👈و بعد پیشانی را می گذارید و باز صد مرتبه همین ذکر رامی گویید
👈و بعد از صورت چپ را می گذارید و صد مرتبه همین ذکر را می گویید
👈و بعد از صورت چپ دوباره پیشانی را(که سومین بار است) می گذارید و همین ذکر را صد و ده مرتبه می خوانید.
📚احقاق الحق، ج 24، ص 250
@manbarmajma
#کانال_سخنرانی_مجمع_الذاکرین_ایتا
1_699889560.mp3
2.88M
🌸 #میلاد_حضرت_زینب(س)
♨️برگی از زندگی زینب کبری(س)
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤حجت الاسلام #رفیعی
@manbarmajma
#کانال_سخنرانی_مجمع_الذاکرین_ایتا
┄┅═✧🌺یازهرا🌺✧═┅┄
سخنرانی - حجت الاسلام قاسم محبی.mp3
21.03M
سخنرانی #فاطمیه
سخنران: #حجتالاسلام_محبی
چهارشنبه پانزدهم دیماه ۱۴۰۰
هیئتثاراللّٰهزنجان
@manbarmajma
#کانال_سخنرانی_مجمع_الذاکرین_ایتا
مداحی_آنلاین_ذکر_و_یاد_خدا_حجت_الاسلام.mp3
4.27M
♨️ذکر و یاد خدا
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤حجت الاسلام #مومنی
@manbarmajma
#کانال_سخنرانی_مجمع_الذاکرین_ایتا
4_5789384532234864650.mp3
1.55M
🌹#ولادت_حضرت_زینب_سلام_الله
🎤 مرحوم حجت الاسلام والمسلمین حاج اشرف کاشانی رضوان الله علیه
🔻نذر کردن برای حضرت زینب سلام الله علیها جهت شفای بیمار
🔻دستورالعملی مجرب که هزاران نفر به واسطه ی آن شفا یافته اند
@manbarmajma
#کانال_سخنرانی_مجمع_الذاکرین_ایتا
مداحی_آنلاین_ماجرای_برخورد_خادم_استاد_فاطمی_نیا.mp3
947K
♨️ماجرای برخورد خادم با زائر حرم امام حسین(ع)
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤آیت الله #فاطمی_نیا
@manbarmajma
#کانال_سخنرانی_مجمع_الذاکرین_ایتا
سخن گفتن پیرامون ابعاد شخصیت حضرت زینب (س) به دو جهت دشوار است.
1- عظمت شخصیت این بانو مانند مادر بزرگوارش حضرت زهرا (س) است و عقل از درک این عظمت عاجز است، آنچنانکه از درک عظمت لیلة القدر عاجز است.
2- در منابع تاریخی و روایی آنچنان که شایسته و بایسته است از جزئیات زندگی این بانو سخن به میان نیامده است. به این دلیل که تقریباً تمام دوران حیات ایشان در جوار وجود نورانی آل کساء گذشته و تحت الشعاع آن ذوات بوده است. اگرچه این بانو خود از آن تبار است. با دقت نظر در آنچه که در اسناد و مدارک باقیست، به عظمت و جلالت شأن ایشان پی می بریم. برای درک بهتر این موضوع ابتدا زندگی حضرت زینب (س) را به اجمال بیان می کنیم.
زندگی نامه
عقیله بنی هاشم زینب کبری سلام الله علیها، سومین فرزند امیرالمؤمنین (ع) و فاطمه زهرا (س) است که بنابر قول مشهور در روز پنجم ماه جمادی الاولی سال ششم هجری قمری در شهر مدینه چشم به جهان گشودند. 5 سال اول عمر شریف ایشان تحت سرپرستی و اِشراف جدّ بزرگوارش پیامبر اکرم سپری شد. پس از رحلت رسول خدا، حدود 6 ماه نیز در از درک محضر مادر ارجمندش بهره مند شد. بعد از شهادت مادر، تا حدود 35 سالگی در جوار پدرش امیرالمؤمنین علی (ع) بود. پس از شهادت پدر 10 سال با برادر بزرگترش امام حسن مجتبی (ع) و پس از ایشان 10 سال با امام حسین (ع) مصاحبت داشتند.
بعد از واقعه جانسوز کربلا که منجر به شهادت جانگداز امام حسین (ع) و یاران با وفای ایشان شد، متحمل دوران سخت اسارت شدند و پس از آن سرانجام در غروب روز یکشنبه پانزدهم رجب المرجب سال 62 هجری قمری در سن 56 سالگی دار فانی را وداع گفتند و به جوار اهل بیت عصمت شتافتند. مدفن آن بزرگوار در منطقه زینبیه شهر دمشق از کشور سوریه فعلی است. اگرچه برای حضرت زینب مکانهای دیگری مانند قبرستان بقیع و کشور مصر را ذکر کرده اند ولی دمشق مشهورترین قول است.
ازدواج حضرت زینب در دوران حیات پدر، با جناب عبدالله بن جعفر انجام گرفت. عبدالله برادرزاده ی امیرالمومنین و فرزند شهید بزرگوار، جعفر طیّار است که از ثروتمندان و سخاوتمندان بنام روزگار خویش بوده است. حاصل این ازدواج 4 فرزند پسر و یک دختر بود که از این میان، دو فرزند پسر ایشان از زمره شهدای کربلا هستند.
حضرت زینب از جهاتی که در ادامه خواهد آمد، شبیه دو برادر معصوم خود می باشد.
شباهتها با حسنین (ع)
1- انتخاب نام توسط خداوند
در روایت آمده است: وقتی زینب متولد شد، حضرت فاطمه او را برای نامگذاری به نزد حضرت علی آورد. ایشان فرمودند که در این زمینه از رسول خدا پیشی نمی گیرم، صبر کنیم تا پیامبر بیایند و نام این نوزاد را معین فرمایند- در آن هنگام رسول خدا در سفر بودند- پیامبر پس از سه روز مراجعت فرمودند. طفل را برای نامگذاری به خدمت ایشان بردند. حضرت فرمودند من هیچگاه از جانب خود این کار را نمی کنم و بر خداوند متعال پیشی نمی گیرم. جبرئیل امین نازل شد و از جانب خداوند فرمود: " سَمّ هذه المولودة زینب، فقد اختار الله لها هذا الاسم" نام این نوزاد را زینب بگذارید که خداوند این نام را برای او اختیار کرده است.
طبق این نقل، نامگذاری حضرت زینب مانند دو برادر بزرگوارش توسط پیامبر و به انتخاب خداوند صورت گرفت. رسول اکرم بعد از آنکه نام طفل را زینب گذاشتند، فرمودند: به حاضرین و غایبین امت وصیت می کنم که این دختر را گرامی بدارند و حرمت او را پاس دارند، همانا او به خدیجه کبری
@manbarmajma
#کانال_سخنرانی_مجمع_الذاکرین_ایتا