#نظرخواهی
#فروش_ویژه
💡⏳📚
به همت دوستان، در صفحه اینستاگرام منِبابرنامه، از کسانی که #سررسید و #دفتربرنامهریزی ما را تهیه کرده بودند، نظرخواهی شد.
سعی کردم به نظرات و سوالات پرتکرار پاسخ دهم.
ضمن ارائه نمونه این پاسخها، به اطلاع شما میرسانیم که، به مناسبت نمایشگاه کتاب، #فروش_ویژه هم داریم.
از طریق پیوند زیر میتوانید این دفتر را به مبلغ ۷۰هزارتومان، با #ارسال_رایگان، برای دوستان و آشنایان خود به عنوان هدیه مهم و کاربردی تهیه نمایید.
https://idpay.ir/313mohajer/shop/545416
📌لطفا پس از واریز مبلغ، فیش پرداختی را برای تکمیل خرید برای ادمین محترم ارسال نمایید:
@babarname_admin
📚📚📚📚📚
@manebabarname
جدول عمرم.pdf
221.9K
🔔در #وبینار #انقلاب_ذهنی ۱، از جدول عمر حرف زدیم...
دیدن این جدول در یک نگاه، شاید ما را نسبت به اینکه روزها و ماههای عمر خود را به چه شکل در حال استفاده هستیم، حساس تر کند...
🗓این جدول یک نمونه است که توسط هرکس مخصوص خود باید پر و تکمیل شود.
🗒ستونها، ماههای سال هستند، سطرها، شمارش سال ها...
🖌می توانید از بدو تولد تا امروز را رنگی کنید که مشخص شود چقدر از عمر شما سپری شده است و در هر سلول از هر ماه با یک کلمه یادداشت کنید که چه اتفاق یا کار روشنی رخ داده یا انجام شده است.
💡و فرصت باقی مانده...
ما نمی دانیم چند روز دیگر زنده ایم و چقدر دیگر از خانههای این جدول پر می شود...
📌اما آنچه به چشم میآید گذر زمان است که توقف ندارد و فرصتی که بلاخره پایان مییابد...
🖇فایل ورد و پیدیاف این جدول در بالا قرار داده شده است.
🔔در این کانال، با هم با برنامه شدن را میآموزیم.
💡🔔💡
@manebabarname
#تکنوپولی؛ اصل این کتاب سال ۱۹۹۲ نوشته شده و در ایران سال ۱۹۹۴ ترجمه شده. این سرعت ترجمه در آن زمان خیلی ارزشمند است!
به تاریخ ما چاپ اول این کتاب در سال ۱۳۷۳ انجام شده. من آن زمان تقریبا ۱۰ ساله بودم.
۱۰ سال بعد، دانشجوی مقطع کارشناسی در رشته علوم اجتماعی بودم.
۱۰ سال از نشر این کتاب در کشورم ایران می گذشت اما حتی یکی از اساتید ما در آن ۴ سال، که انواع اقسام کتب خارجی مرتبط با جامعه شناسی و فرهنگ و رسانه را خواندیم، این کتاب را به ما پیشنهاد نداد!
۱۰ سال و اندی دیگر گذشت و باز هم من جایی اثری یا نامی از این کتاب ندیدم و نشنیدم.
تا اینکه گویی خود خداوند تقدیر کرد که باید این کتاب را بخوانم...
در رفت و آمدهای بین ایران و فرانسه در دیدار با یکی از اساتید فرهنگی ایران، بر اساس بیان دغدغه هایم درباره کشورم ایران، ایشان به من این کتاب و کتاب دیگری از این نویسنده که یک استاد دانشگاه و جامعه شناس آمریکایی بود را معرفی و تاکید به خواندن کرد. این کتاب شرح تاریخ فرهنگی آمریکا از ظهور صنعت چاپ تا ظهور تکنولوژیهای رسانهای بود...
ادامه دارد.
🌸 یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
@manebabarname
#تکنوپولی
قسمت دوم
#زندگی_در_عیش_مردن_در_خوشی
#نیل_پستمن
وقتی استاد از اهمیت و ضرورت خواندن این دو کتاب برایم گفت؛ سریع نامشان را کنار کاغذی که نکات صحبتهای ایشان را مینوشتم برای خود یادداشت کردم. تکنوپولی از قدرت تأثیر رسانه با گردانندگان آن، بر ذهن و فکر و روان مردم میگوید، که کار را به تسلیم فرهنگ و دین در آمریکا رسانده است. و البته این یک فرایند مشخصی بوده است که مهد آن به دلیل ظهور تکنولوژی رسانه در این کشور بوده است.
روزها گذشت و این جلسه فراموشم شده بود تا با بازخوانی آن یادداشت، باز با نام این کتب مواجه شدم. اینبار بلافاصله در نت جستجو کردم. تصور میکردم بعد این همه سال فایل پیدیاف این کتاب در نت باشد، اما نبود. جز چند صفحه و چند مطلب بسیار محدود چیزی نیافتم. و البته خوشبختانه سایت سفارش اینترنتی خرید این کتاب به شکل چاپی موجود بود. بلافاصله با دوستم در ایران تماس گرفتم و درخواست کردم که این کتاب را برای من تهیه کند تا در سفر بعدی از او تحویل بگیرم. لطف او این کتب را به دست من رساند.
و مطالعه آغاز گشت...
توصیف حال و هیجانم کار سختی است. بیش از حد انتظارم کتاب عالی، سنگین و غنی بود. انقدر که تقریبا تمام خطوط کتاب را رنگی کردهام و در بخشهای زیادی از کتاب حاشیه نوشتهام. روزها به کتابخانه میرفتم، ولی بیش از چند صفحه نمیتوانستم بخوانم. مابقی وقت به تفکر میگذشت و نوشتن نکاتی که به ذهن میآید...
هرچند بسیار حسرت میخورم از دیر پیدا کردن این کتاب. هرچند بسیار افسوس میخورم از سطح اساتیدی که در برنامهریزی درسی خود یا حداقل در حد پیشنهاد هم که شده، حتی یک نفر این کتاب را به ما معرفی نکرد. اما عمیقا و با بندبند وجودم خوشحالم که در هر حال امروز و شاید فی احسن تقویم من و این کتابها به هم رسیدیم و امیدوارم عنایت ویژه خداوند شامل حالم شود تا بتوانم در معرفی این کتاب بکوشم و تدریس و ساده سازی محتوای این کتاب را برای نوجوان، جوان و بزرگسال برای هر پدر و مادر دغدغهمندی، هر معلم و مربی و برای هر مدیر و سیاستگذاری ارائه کنم. تا انشاالله راه رفته به سمت سقوط و فروپاشی دینی فرهنگی اولین قربانی این جهان یعنی آمریکا - به نقل از خود نویسنده این کتاب - شامل حال ما نشود.
و البته به فقط این راضی نیستم و دغدغه دارم که با آموزش، نقاط ضعف جوامع امروزی را کاملا متوجه شویم و با همه وجود مانع ایجاد این ضعف به شکل کشنده برای نسل امروز کشور خود شویم. چرا که ما در حال تربیت و کادرسازی هستیم و این آینده سازان عصر آخرالزمان باید از بیماری همهگیر این عصر، در امان بمانند.
پس ما در این دورهٔ آموزشی صرفا آسیب شناسی نمیکنیم که پرهیز کنیم. ما یاد میگیریم که چگونه خود را بیمه کنیم. چگونه خود را قوی کنیم و چگونه خود را در همین میدان آلوده شده، سلامت نگه داریم. به پیش ببریم و حتی ورق را برگردانیم.
عصر ما عصر ظهور مردان و زنان سالم و سلامتی است که از دل دنیای بیمار شده جهانی قیام میکنند و نفر به نفر به نجات مردم این جهان اقدام میکنند.
عصر ما عصر خروج انسانها از ظلمات ساخته و پرداخته شده با تکنولوژی رسانهها به سمت نور معنویت و تعالی و استفاده صحیح از یک تکنیک است.
عصر ما عصر بیدار کردن مردم از هیپنوتیزمی است که در آن مات و متحیر شدهاند و رباتوار از یک فرایند دیکته شده، پیروی میکنند.
خروجی این مطالعات و تحقیقات یکساله، به علاوه تجربه زندگی در غرب و مشاهداتم، بازخوانی این کتاب با ارائه مصادیق مرتبط با کشور خودمان است. به زودی پوستر این دوره آموزشی را در کانال قرار خواهم داد. انشاءالله
🌸 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
@manebabarname
🔔بازخوانی کتاب #تکنوپولی (تسلیم فرهنگ به تکنولوژی) اثر نیل پستمن؛ جامعه شناس آمریکایی
🔸مدرس: نرگس مهاجر
📣 شروع دوره اول در ۱۰ جلسه: تیرماه ۱۴۰۱
💡برای دریافت اطلاعات بیشتر و ثبت نام به ادمین محترم مراجعه بفرمایید:
🔹ارتباط با ادمین جدید:
@babarname_admin
📌این دوره ویژه سیاست گذاران و مدیران فرهنگی، معلمان و مربیان؛ و هر فرد دغدغهمندی است که تمایل به حفظ فرهنگ و رشد و تعالی خود، خانواده و جامعهٔ خود را دارد.
@manebabarname
💡لطفا این کانال را به هرکس میدانید نیاز به #افق و #برنامهی قابل اجرا برای زندگیاش دارد معرفی فرمایید.
💠کانال «منِ با برنامه» در:
🔹اینستا:
https://instagram.com/manebabarname?igshid=YmMyMTA2M2Y=
🔸واتس آپ:
https://chat.whatsapp.com/KdU8RPWVufa7fUsJzpZDcc
🔹تلگرام:
https://t.me/manebabarname
🔸بله:
https://ble.ir/manebabarname
🔹ایتا:
https://eitaa.com/manebabarname
🔸سروش:
sapp.ir/manebabarname
https://www.theguardian.com/science/2022/jan/02/attention-span-focus-screens-apps-smartphones-social-media
🌪«توجه شما از بین نرفته، دزدیده شده...»
رسانه های اجتماعی و بسیاری از جنبه های دیگر زندگی مدرن، توانایی ما را برای تمرکز از بین می برند. ما باید با آموزش و مراقبت، ذهن خود را بازیابی کنیم...
🖌مقاله انگلیسی فوق مرتبط با موضوع تاثیر رسانه ها، تلفن هوشمند و شبکه های اجتماعی بر مغز و قدرت تمرکز است.
خلاصه ای از ترجمه آن به همراه توضیحاتم را در قالب متن های کوتاه در کانال قرار می دهم ان شا الله
🔔در این کانال، با هم با برنامه شدن را میآموزیم.
💡🔔💡
@manebabarname
به نقل از مقاله فوق:
کسانی که با سرعت زیاد از سن کم در فضای مجازی می چرخند، و تنوعی از محتوا و فیلم و تصویر را در کمترین زمان دریافت میکنند، به مرور، هیچ چیز ثابت یا جدی نمیتواند در ذهنشان جذابیتی پیدا کند.
هرچه سن بیشتر میشود، توانایی ما برای توجه، تمرکز و دقت بر یک موضوع جدی، کمتر میشود.
من تازه چهل ساله شده بودم و هرجا هم نسلانم جمع میشدند، حسرت تمرکز از دست رفتهمان را میکشیدیم...
@manebabarname
💡ترجمه بخشی دیگر از مقاله گاردین با عنوان «تمرکز و توجه شما از بین نرفته، دزدیده شده»...
«وقتی اعتیاد شدید برادر کوچکم به تلفن همراهش را دیدم که با اینکه قسم خورده بود یک روز کامل سمت آن نرود اما نتوانست. به فکر فرو رفتم. انگار از او خواسته بودم ۱۰ روز نفسش را حبس کند. تا این حد برایش سخت بود. او دچار ناتوانی جدی در تمرکز شده بود. و من احساس میکردم برای من نیز اتفاق خواهد افتاد.
برادر کوچکم در حالی که تلفنش را محکم در دست گرفته بود، گفت: میدانم چیزی اشتباه است. اما من نمیدانم چگونه آن را درست کنم... و دوباره شروع به پیام دادن با گوشیاش کرد.
آن موقع متوجه شدم که باید بفهمم واقعاً چه اتفاقی برای او و برای بسیاری از ما میافتد. آن لحظه شروع سفری بود که طرز فکر من را در مورد «توجه» تغییر داد.
من در سه سال به سراسر جهان سفر کردم. از میامی تا مسکو تا ملبورن و با کارشناسان برجسته جهان در مورد تمرکز مصاحبه کردم. چیزی که یاد گرفتم این بود که امروز صرفا با یک اضطراب معمولی در مورد توجه ـ از نوعی که هر نسل با افزایش سن از آن رنج میبرد- روبرو نیستیم. ما در یک بحران توجه جدی زندگی میکنیم. بحرانی که پیامدهای زیادی برای نحوه زندگی ما دارد. من یاد گرفتم که عواملی وجود دارد که ثابت شده است توانایی توجه و تمرکز افراد را کاهش میدهد و بسیاری از این عوامل در چند دهه گذشته افزایش یافته اند.
من با پروفسوری صبحت کردم که در زمینه مشکلات توجه کودکان کار میکند. او به من گفت که اکنون در حال گسترش یک فرهنگ بیماریزایِ توجه هستیم. محیطی که در آن تمرکز پایدار و عمیق برای همه ما سختتر است.
یک مطالعه کوچک روی دانشجویان یک کالج نشان داد که آنها اکنون فقط به مدت ۶۵ ثانیه بر روی یک کار تمرکز میکنند. یک مطالعه متفاوت روی کارمندان اداری نشان داد که آنها به طور متوسط فقط برای ۳ دقیقه تمرکز میکنند. این اتفاق افتاده است! زیرا همه ما به صورت فردی دچار ضعف اراده شدهایم. باید بدانیم که تمرکز ما خراب نشده، دزیده شده...
ادامه دارد...
🔔در این کانال، با هم با برنامه شدن را میآموزیم.
💡
@manebabarname
Technopoly0.mp3
7.02M
📣معرفی مقدماتی دوره بازخوانی کتاب تکنوپولی
( تسلیم فرهنگ به تکنولوژی)
نویسنده کتاب: نیل پستمن؛ جامعه شناس آمریکایی
#صوت
👋🏻توسط: نرگس مهاجر
💡اهمیت و ضرورت این دوره بر اساس ریشه یابی عمیق علل اتلاف عمر و زمان، حس تنبلی، سرگرمی های بدون محصول و نداشتن دستاورد فردی ارزشمند برای انسان امروز است.
⏱مدت زمان: حدود ۱۶ دقیقه
📚ثبت نام یا کسب اطلاعات بیشتر از طریق ادمین کانال:
@babarname_admin
🖇افرادی که ثبت نام کردند پیوند عضویت در کانال خصوصی، برایشان ارسال می شود.
📌آغاز دوره اول: ۱۸ تیر
این دوره در ۱۰ جلسه صوتی به شما تقدیم می شود.
🎬 محتوای تصویری، نقد فیلم مرتبط و ارائه مقالات مختلف از جمله برنامه های ادامه این دوره خواهد بود.
✨✨✨✨
@manebabarname