بسم الله الرحمن الرحیم
🟢پاسخ هایی فهرست وار بر چرایی مرگ بر آمریکا
👈کودتای نظامی آمریکا بر علیه دولت مصدق و سرنگون کردن آن دولت در سال ۱۳۳۲ه ش
👈 ایجاد دیکتاتوری و خود رایی در تأسیس و فعالیت امپراتوری های رسانه ای و ممانعت از رسیدن صدای مظلومان به دنیا
👈دولتی که نسل کشی بویژه هر جایی که بویی از مسلمان و شیعه بودن آنها به مشام برسد،رویه معمول و مرسوم آنها بوده و هست نمونه ملموس و مشهود آن نسل کشی مردم فلسطین و غزه است
👈ترورهای کور و بر اساس برنامه سیا و موساد برای ضربه زدن به ملت های در حال پیشرفت و استخوان در گلوی استعمار و استثمار ،در جمهوری اسلامی ایران ترور بیش از ۱۷هزار شهید موید مطلب است.
👈 نژادپرستی و احیای اپارتاید نژادی در دنیای امروز با بهانه های واهی و غیر انسانی مثل پلیس آمریکا و برخورد با سیاه پوست آمریکایی جرج فلوید
👈تحریم علمی و پژوهشی دانشمندان ملت های مختلف به منظور سلطه بر علوم و استثمار ملل جهان و عدم اجازه تحقیق و پژوهش علمی برای اندیشمندان
👈تحمیل جنگ بر ملتهای مختلف دنیا بویژه مسلمانان با هدف کشتن مسلمانان و فروش تسلیحات و تجهیزات نظامی و...
و در مورد جمهوری اسلامی ایران تحمیل هشت سال جنگ تحمیلی بر ملت تازه انقلاب کرده با هدف براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران
👈تحریم های دارویی و درمانی و پزشکی از جمله داروی بیماری پروانه و...و ساخت آن توسط نخبگان علمی کشور و پاسخی دندان شکن به آمریکا و غرب و اثبات توانمندی و اقتدار علمی کشور
👈ترور مرد میدان مبارزه با ساخته های استکبار آمریکا از جمله داعش ،سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی
👈جنایات و خیانت و خباثت های در گستره جهانی و غارت اموال و داراییهای ملت های مسلمان و غیر مسلمان در قاره اروپا و آمریکا و آسیا و آفریقا و...
👈استفاده ابزاری از سازمان های بین المللی و جهانی و حقوق بشر در جهت پاسداری از منافع خود و استثمار ملت های دیگر
👈ایجاد کشورهای وابسته به خود با اهداف تامین اهداف سیاسی و اقتصادی و نظامی و...مثل گینه بیسائو و ...با هدف رای به اهداف آن کشور در سازمان های بین المللی
⭕️اما و اگرهای نامه مکرون خطاب به مردم فرانسه
🔹امانوئل مکرون رییس جمهور فرانسه در نامهای خطاب به مردم فرانسه که روز شنبه در رسانههای این کشور منتشر شد، آنچه را «ظهور غیر قابل تحمل یهودیستیزی افسارگسیخته» خوانده، محکوم کرد.
🔸مکرون در این نامه با تاکید بر اینکه مقابله با یهودیستیزی هیچگاه نباید به عامل اختلاف تبدیل شود گفته؛ فرانسهای که مردمش به دلیل دین و مذهبشان در آن بترسند فرانسه نیست!
▫️در خصوص این نامه چند نکته مهم وجود دارد:
1️⃣آنچه از سوی مردم در فرانسه و بلکه در دنیا به سبب توحش و جنایات ضدبشری دولت جعلی، غاصب و تروریستی اسرائیل در حال وقوع است، دفاع از مظلومیت ملت فلسطین و مقابله با «صهیونیسم» است نه آنچه مکرون به دروغ «یهودیستیزی» میخواند.
2️⃣فرانسه برخلاف ادعای دموکراسی و آزادی بیان و مذهب، مهد اسلامستیزی دولتی و ساختاری در غرب است که نمونه بارز آن را میتوان در محرومیت دانشآموزان و دانشجویان محجبه از تحصیل مشاهده کرد.
🔹با این تفاسیر؛ مکرون باید پیش از جوسازیهای نخنما برای مظلومنمایی فرقه ضدبشری صهیونیسم، به این سوال پاسخ روشن دهد که آیا از نظر او «اسلام» دین نیست و مسلمانان فرانسه اگر بابت دین و مذهبشان بترسند به «فرانسه» لطمهای وارد نمیشود؟
🔸البته هنوز معلوم نیست رئیس جمهوری که حیثیت فرانسه را در طول دوران حکومتش به پادویی امثال ترامپ، بایدن و نتانیاهو فروخته تحت فشار چنین مواضع مضحکی میگیرد یا واقعا سقف درک و فهم او از تحولات بینالمللی در همین حد است!؟
⭕️رکوردشکنی صادرات نفت ایران به چین
🔹رویترز گزارش داد که میزان واردات نفت خام چین به دلیل افزایش تولید نفت ایران به رغم تحریمها و تهدیدهای آمریکا، رکورد جدیدی را ثبت کرد.
🔸بر اساس آمارهای ردیابی کشتیها از ورتکس، چین به عنوان بزرگترین واردکننده نفت خام و همچنین مشتری بزرگ نفت ایران در ۱۰ ماهه نخست سال ۲۰۲۳ بهطور میانگین ۱/۰۵ میلیون بشکه در روز از ایران نفت وارد کرده است. این میزان ۶۰ درصد بالاتر از اوج واردات چین در قبل از تحریمها در سال ۲۰۱۷ است.
🔹میزان تولید نفت ایران به ۳/۱۷ میلیون بشکه در روز رسیده است که بیشترین میزان از سال ۲۰۱۸ تاکنون است.
🔸آمارهای ورتکس نشان میدهد؛ میزان واردات نفت چین در ماه اکتبر از ایران، به ۱/۴۵ میلیون بشکه در روز رسیده که بیشترین واردات ماهانه تاکنون است.
🔹بر اساس اعلام تاجران چینی؛ اکثر ۴۰ پالایشگاه مستقل چینی معروف به «تی پات» نفت خام ایران را پالایش و فرآوری میکنند. این پالایشگاهها تقریبا مبادلات مالی خود را بدون دلار انجام میدهند.
⭕️افشاگری سردار جلالی از نقشه جدید اسرائیل علیه زیرساخت های صنعتی ایران
🔹رئیس سازمان پدافند غیرعامل، با تاکید بر ضرورت توجه به تهدیدات سایبری به زیرساختها، ادامه داد: رژیم صهیونیستی راهبردی علیه ما تنظیم کرده بود و گفته بود که زیرساختهای صنعتی که خدمتی به مردم ارایه میدهند، به میزان خدمت و وابستگی که میان مردم و آن زنجیره خدمات ایجاد میشود، اهمیت دارند.
⭕️شش راهکار قرآنی برای مقابله با جنگ شناختی ترکیبی در سورهی حجرات
1️⃣از رهبری جامعه پیشی نگیرید. (حجرات آیه1)
2️⃣صدای خود را بالاتر از صدای رهبری قرار ندهید. (حجرات آیه 2)
3️⃣اگر فاسقی برای شما خبری آورد در مقام تحقیق و تبیین برآیید، بهراحتی قبول نکنید.(حجرات آیه 6)
4️⃣اگر نزاعی بین مؤمنین رخ داد آتش بیار معرکه نباشید بین آنها صلح و آشتی برقرار کنید. (حجرات آیه 10)
5️⃣مبادا گروهی از شما گروهی دیگر را مسخره کنند.(حجرات آیه 11)
6️⃣از بسیار گمانها دوریکنید، زیرا برخی گمانها گناه است. در کار یکدیگر تجسس نکنید. غیبت یکدیگر را هم نکنید.(حجرات آیه 12)
🖊سید علیرضا آلداود
🎥چرا اسرائیلیها عذاب وجدان نمیگیرند؟ روزنامهنگار مشهور اسرائیلی پاسخ میدهد!
👤«گیدئون لوی» روزنامهنگار اسرائیلی:
🔹غیر انسانی سازی سیستماتیک فلسطینیها به ما اسرائیلیها این امکان را میدهد که عذاب وجدان نداشته باشیم؛ ما تنها اشغالگران تاریخ هستیم که خود را قربانی معرفی میکنیم!
⭕️کسری بودجه دهساله چطور ترمیم شد!؟
🔹در دههی 1390 هم در سمت درآمدها، دولت با مشکل مواجه بود و هم در سمت مخارج؛ به عبارت دیگر کسری بودجه داشتیم و دخل و خرج دولت به هم نمیخورد. این وضعیت آثار سوء خود را در رشد فزایندهی نقدینگی و همچنین تورم بالا نشان داد. اقدامات دولت سیزدهم در اصلاح این وضعیت از طریق اصلاح ساختار بودجه و مهار رشد نقدینگی -هم از این طریق و هم از طریق تشدید نظارت بانک مرکزی بر بانکها- نشان داد حل مشکلات در دههی 1390 -خصوصاً نیمهی دوم آن- منوط به رفع تحریمها نبود.
سخنگوی شورای نگهبان (شهریور ۱۴۰۲):
اگر دخالت نمایندگان در امور اجرایی محرز باشد، در بررسی صلاحیت ها مدنظر قرار خواهیم داد.
سخنگوی شورای نگهبان یادآور شد: بررسی صلاحیتها در انتخابات پیش رو براساس قانون جدید انتخابات مجلس شورای اسلامی انجام خواهد شد؛ هرچند در قانون جدید تغییرات چندانی در این مورد نسبت به قانون قدیم ایجاد نشده است.
وی درباره دخالت نمایندگان در انتصابات گفت: مقام معظم رهبری نسبت به بحث عدم دخالت در انتصابات تاکیداتی داشتند و صلاحیتهای نمایندگان محترم در قانون مشخص شده و مبنای ما قانون است. اگر دخالت نمایندگان در انتصابات و امور اجرایی محرز باشد در بررسی صلاحیتها مدنظر قرار خواهیم داد. شورای نگهبان در این موضوع بر اساس قانون عمل خواهد کرد چرا که برخی از اقدامات مداخله نیست و مشاوره است. صلاحیتهای نمایندگی در قانون آمده و نباید از برخی صلاحیتها کاست و از برخی صلاحیتها فراتر رفت.
مدیرکل انتخابات شورای نگهبان(اسفند ۱۴۰۰):
دخالت در عزل و نصبها خروج از صلاحیت نمایندگی است.
امینالله زمانی مدیرکل انتخابات شورای نگهبان با اشاره به این موضوع تاکید کرد: اگر نمایندهای در بحث عزل و نصبها دخالت کند اینکار خروج از صلاحیتهای نمایندگی است و مغایر با توصیههای صریح مقام معظم رهبری خواهد بود.
زمانی افزود: با توجه به سوگند نمایندگان برای صیانت و حفاظت از قانون اساسی اگر نمایندهای بخواهد سهمخواهی کند و در عزل و نصبها دخالت کند خلاف استقلال قوا و موضوع اصل ۵۷ قانون اساسی بوده و حتی التزام عملی او به قانون اساسی نیز مورد سوال است.
روابط عمومی معاونت امور مجلس ریاست جمهوری در پی گفتوگوی یک نماینده مجلس ردصلاحیت شده با خبرآنلاین جوابیه ای صادر کرد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، متن این جوابیه در واکنش به مصاحبه سمیه محمودی، نماینده ردصلاحیت شده مجلس یازدهم با خبرآنلاین به شرح زیر است:
نماینده ردصلاحیت شده: گفتند سوال از وزیر کشور را کنار بگذار تا تایید صلاحیت شوی! /دولت به ۷۰ درصد کرسی های مجلس نیاز دارد
مدیر مسئول محترم خبرگزاری خبرآنلاین
با توجه به انتشار گفتگوی آن رسانه با سرکار خانم سمیه محمودی نماینده محترم تائید نشده از سوی هیئت اجرایی، مستدعی است توضیحات ذیل را در پاسخ منتشر نمایید:
خانم سمیه محمودی، در اظهاراتی شاذ و ملکوک در گفتگو با خبرآنلاین بیان داشته است: «دولت میخواهد انتخابات را مدیریت کند»! و در ادامه هم ادعاها و گمانه های باطلی را به آن الصاق کرده اند از جمله این که: «من از وزیر کشور سوالی در صحن دارم که انشاالله بعد از برنامه در صحن قرار میگیرد و عملا هم به من گفتند که اگر سوالم را پس بگیرم در صلاحیتم تاثیر میگذارد»! و بعد ناگهان در پاسخ ادعای ناصواب خود، در قامت یک قهرمان! ظاهر شده که: «اگر قرار باشد بهخاطر انجام وظیفه، رد صلاحیت شوم ۱۰۰ درصد این کار را انجام میدهم!» همان حکایت خود گویی و خود خندی!
لازم است بیان شود سیاست دولت سیزدهم در خصوص انتخابات انجام وظایف قانونی و اجرای درست فرایند انتخابات در مراحل مختلف به طور بی طرفانه و بر اساس راهبردهای چهارگانه رهبری یعنی مشارکت، رقابت، امنیت و سلامت می باشد . دولت بحمدالله فرصت و شرایط لازم برای گفتگوی مستقیم با نمایندگان محترم را دارد و چنان که ایشان مدعی شده نیازی به واسطه نیست.
به این نماینده محترم توصیه می شود مراقبت نمایند که خدای ناخواسته کسانی به نام دولت به ایشان مراجعه نکنند و با اطلاع از انقباض روحی و تاثرات حاصله از عدم تائید در این مرحله، از ایشان برای مقاصد خویش سوء استفاده کنند. دولت بر این باور است مجلسی مطلوب است که به رسالت و وظایف قانونی و الهی خود به درستی عمل کند. چنان مجلسی با همه نقدها و همکاریهای کارشناسانه، قطعا مورد نیاز کشور است و دولت هم مثل سایر قوا مجری قانون، ماموریتها و وظایف محوله می باشد و بکارگیری عباراتی چون «دولت می خواهد ۷۰ درصد مجلس را داشته باشد» توهینی آشکار به منتخبان ملت در مجلس دوازدهم است.
دولت سیزدهم با مجلس انقلابی طی ۲۵ ماه گذشته به خوبی و در همراهی و همدلی قابل قبول کار کرده و تکلیف استثناهای مطرح شده هم با قانون است. کسی که با الفبای سیاست آشنایی داشته باشد و مرام و مسلک دولت سیزدهم و شخص رییس جمهور را بشناسد می داند که به گرو گرفتن وظایف قانونی آن هم در مساله ای مثل صلاحیت، اتهام ناروا و فارغ از استناد است. از این رو به نظر می رسد استخدام واژه « عملا به من گفته اند اگر سوال را پس بگیرم در صلاحیتم اثر می گذارد » منفذی برای فرار از پاسخگویی احتمالی در صورت درخواست دلیل است.
پیشنهاد می شود این نماینده محترم مثل بسیاری از افراد دیگر از قانون تمکین نماید و ادله خود را به مرجع قانونی رسیدگی به صلاحیت نامزدهای یعنی هیئت نظارت ارائه کند تا انشاءالله مشکل برطرف شود. ضمن آن که این نماینده محترم می داند فرایند رسیدگی به صلاحیت ها از مرحله هیات های اجرایی عبور کرده و به ایستگاه هیات های نظارت رسیده که آنجا هم طبعا برابر قانون عمل خواهند کرد و این نحوه سخن گفتن اهانتی آشکار به آن عزیزان است که گویی در حال معامله هستند و در ازای پس گیری سوال از وزیر که حق قانونی هر نماینده است خلاف قانون اقدام خواهند کرد! مگر آنکه اینگونه برداشت شود که خانم محمودی از مجرای رسانه و با ادبیاتی پیشتاز درحال اعلام معامله است که اگر صلاحیتم تایید شود، سوال را پس می گیرم! در حالیکه به خوبی واقفند صلاح دین و دنیای همگان تمکین از قانون و ضوابط است نه زد و بندهای کذایی!
«قرار نیست ما جای مستضعفین بجنگیم!»
۱) مسئول سابق وزارت خارجه در بحبوحه ی جنایات بی سابقه صهیونیستها علیه مردم مظلوم غزّه که جرمی جز ضعیف و مظلوم بودن و مبارزه در راستای احقاق حق خود در برابر کفّار حربی صهیونیست ندارند گفت:
«قرار نیست ما جای مستضعفین بجنگیم! مردم ایران از هزینه دادن روی این موضوع خسته اند!»
۲) چند نقد به نظر میرسد؛
- یکی اینکه حالا بر فرض کلام ایشان صحیح باشد الآن که دشمن صهیونیست بدترین جنایات را در حقّ این مردم مسلمان مظلوم روا داشته وقت مناسبی برای بیان این حرفهاست؟! الآن که صدای کل دنیا از این فجایع در آمده زمان فریاد زدن است نه جری کردن این دشمن هتّاک!
- دیگر اینکه ایشان با کدام منطق روشن کلام خود را به همه ی مردم ایران تعمیم میدهد؟!
- همچنین برای دیگر کشورهای همطراز ایران مانند مصر که دست از حمایت این مردم مظلوم مسلمان کشیده و از هزینه دادن در این زمینه پرهیز کردند چه افتخار یا گشایشی حاصل شد که برای مردم ما حاصل نشد؟!
- این همه قدرت، عزّت، استقلال و پیشرفتی که در مسیر این جهاد مقدّس ظهور کرده را ایشان نمیبیند؟! برای اهل تدبّر و انصاف یکی از عوامل پیشرفت ایران در شاخصهای اصلی قدرت داشتن همین آرمان پیروزی اسلام و مسلمین در جبهه ی اصلی نبرد با جریانات طاغوت زمانه در فلسطین و پیدا شدن همّتی بلند در این راستاست. همین است که اینچنین باعث تقویت بنیه های نظامی و تقویت انگیزه های مؤمنین در راستای مجاهدت در عرصه های گوناگون شده است.
- دیگر اینکه ایشان با چه مصلحتی هر چند ناخواسته سعی در ایجاد تقابل بین مردم و تصمیم حاکمیتی و اراده ی قطعی نظام اسلامی و رهبران بزرگ آن در مبارزه با این غدّه ی سرطانی دارند؟!
اصلا اگر همین آرمان بزرگ را از ملّت ایران بگیرند دیگر چه امر قابل شرافتی برای انسان ایرانی که اهل شرف و عزّت و بزرگی است باقی میماند؟!
۳) حالا از اینها گذشته ایشان اساسا از دین و فقه سیاسی اسلام چقدر اطّلاع دارد؟! آیا نمیداند که وظیفه ی هر مسلمانی در چنین اموری که مصداق جهاد با کفّار حربی است چیست؟! آیا دین را صرفا یک امر فردی دانسته و این بیانات دین مبین را در باب جهاد باطل میدانند؟!
۴) قرآن کریم را چگونه خوانده که اینطور آن را فهمیده؟! این دعای صحیفه برای مجاهدان مرزها و مضامین آن را ندیده؟! موضع این همه مراجع تقلید بزرگوار را در این زمینه ندیده؟! یا شاید دیده و فهمیده و با عبارات مغرضانه یا جاهلانه دلش بیش از خدای مردم و امامان مردم برای این مردم میسوزد. قرآنی که اینگونه با مردم سخن میگوید:
«يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا ما لَكُمْ إِذا قيلَ لَكُمُ انْفِرُوا في سَبيلِ اللَّهِ اثَّاقَلْتُمْ إِلَى الْأَرْضِ أَ رَضيتُمْ بِالْحَياةِ الدُّنْيا مِنَ الْآخِرَةِ فَما مَتاعُ الْحَياةِ الدُّنْيا فِي الْآخِرَةِ إِلاَّ قَليلٌ * إِلاَّ تَنْفِرُوا يُعَذِّبْكُمْ عَذاباً أَليماً وَ يَسْتَبْدِلْ قَوْماً غَيْرَكُمْ وَ لا تَضُرُّوهُ شَيْئاً وَ اللَّهُ عَلى كُلِّ شَيْءٍ قَديرٌ»
ترس و ضعف شخصیتی و دوری از آن عزّت واقعی ایمانی و باور به حیات ابدی را شیطان در وجود اینها به شکل مردم دوستی جلوه داده! کسی که یاد آخرت در دلش زنده نیست جرأت و توفیق جهاد در راه خدا را نخواهد داشت: «فَلْيُقاتِلْ في سَبيلِ اللَّهِ الَّذينَ يَشْرُونَ الْحَياةَ الدُّنْيا بِالْآخِرَة»
۵) این شخص و امثالش با این وضعیت و منطقی که دارد اگر در زمان امیر المؤمنین بود عادتا از آنهایی میشد که از مخالفین برجسته ی حضرت بود! از همانهایی که زیاد هم بودند و در میان آنها عبّاد و زهّاد و قرّاء هم کم نبودند که به حضرت میگفتند چرا میخواهی مسلمین را به کشتن بدهی! بگذار مردم زندگیشان را بکنند! چرا مردم را به زحمت می اندازی؟! در ظاهر هم مدام دم از مردم و خستگی مردم و این مطالب عوام فریبانه یا جاهلانه میزدند.
۶) و خدای را سپاس که این مضامین باطل ظلمت زده را خود رسوا میکند. به گونه ای مقاصدشان را در قالب واژه هایی بر زبانشان جاری میکند تا به آنهایی که دنبال حقیقتند بفهماند در تعارض صریح با قرآنی که جبرئیل نازل کرده افاضه میکنند؛
۷) حالا ما که جای آن مستضعفین مظلوم نجنگیدیم و خودشان دست به این جهاد مقدّس زدند. ولی ایشان گفته که: «قرار نیست ما جای مستضعفین بجنگیم!» ولی قرآن چه میگوید:
«وَ ما لَكُمْ لا تُقاتِلُونَ في سَبيلِ اللَّهِ وَ الْمُسْتَضْعَفينَ مِنَ الرِّجالِ وَ النِّساءِ وَ الْوِلْدانِ الَّذينَ يَقُولُونَ رَبَّنا أَخْرِجْنا مِنْ هذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُها وَ اجْعَلْ لَنا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَ اجْعَلْ لَنا مِنْ لَدُنْكَ نَصيراً * الَّذينَ آمَنُوا يُقاتِلُونَ في سَبيلِ اللَّهِ وَ الَّذينَ كَفَرُوا يُقاتِلُونَ في سَبيلِ الطَّاغُوتِ فَقاتِلُوا أَوْلِياءَ الشَّيْطانِ إِنَّ كَيْدَ الشَّيْطانِ كانَ ضَعيفا»