eitaa logo
طلبه انقلابی
214 دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
627 ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️راهبرد هوشمندانه حزب الله 🔹آنچه در مرزهای جنوبی لبنان در حال رخ دادن است، یک جنگ به تمام معناست و حزب الله برای بسترسازی مراحل بعدیِ نقشه های خود به دنبال استقرار نیروهای نظامی و تضعیف موقعیت استحکامات دشمن روی زمین و محکم کردن جای پای خود است و این هدف گذاری اگرچه با توجه به برتری تکنولوژی محسوس دشمن با تلفاتی نیز همراه بوده اما کماندوهای حزب الله هم در اهداف تعیین شده موفقیت های مورد نظر را کسب کرده اند و توانسته اند ضربات سنگینی به استحکامات دفاعی طرف مقابل وارد کنند. 🔸در واقع حزب الله با هدف قرار دادن تجهیزات نظارتی و راداری در سایت های نظامی اسرائیلی که به اصطلاح کور کردن چشم دشمن نامیده می شود؛ توانسته تا ۷۵ درصد این کار را انجام دهد. علاوه بر این، برای کمک حماس و کم کردن فشار صهیونیست ها در حمله زمینی به غزه ، همانطور که سید مقاومت در سخنرانی خود بر آن تاکید داشتند یک سوم نیروی نظامی صهیونیست ها را در مرزهای لبنان معطل و در حال آماده باش قرار داده که در صورت عدم ورود حزب الله ، حتما این یک سوم نیرویی به کمک صهیونیست ها در جبهه غزه می رفتند.
⭕️فائو: صادرات لبنیات ایران ۶۵ درصد رشد کرد ▫️سازمان جهانی خواروبار و کشاورزی ملل متحد: 🔹تولید غلات ایران در این سال با رشد حدود ۳ درصدی نسبت به سال قبل مواجه شده است. فائو در سال زراعی ۲۰۲۲ تولید غلات ایران را ۱۹.۳ میلیون تن برآورد کرده بود. 🔸در مجموع طی دوره دو ساله بعد از حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی، صادرات لبنیات از ایران با افزایش ۶۵ درصدی مواجه شده است.
⭕️علت اصلی ردّ صلاحیت‌ها چیست؟ 🔹«محسن اسلامی» دبیر ستاد انتخابات کشور طی سخنانی در همایش منطقه‌ای عوامل اجرایی انتخابات در استان‌ها گفته است: «یک‌هزار و ۱۲۵ داوطلب انتخابات مجلس تنها به دلیل نداشتن سابقه پنج سال فعالیت اجرایی، آموزشی و پژوهشی که در قانون آمده، عدم احراز صلاحیت شدند.» 🔸وی افزود: «بیشترین داوطلبانی که نقص پرونده داشته‌اند، مربوط به بند ۹ ماده ۳۱ قانون انتخابات مبنی بر سابقه پنج سال فعالیت اجرایی، آموزشی و یا پژوهشی است که برخی افراد اطلاعات مورد نظر را در هنگام ثبت نام درست بارگذاری نکرده‌اند و بر همین اساس شرایط احراز برای هیئت‌های اجرایی شکل نگرفته است.» 🔹دبیر ستاد انتخابات کشور تصریح کرد: «بر اساس قانون، هرگونه بررسی اعتراض منوط به ثبت آن از سوی داوطلب نمایندگی مجلس است.» 🔸گفتنی است بر خلاف تصوری که عده‌ای قصد ترویج آن را دارند، اما عمده دلایل عدم احراز صلاحیت‌ها دلایلی ساده، محرز و منطق بر نصّ قانون است.
⭕️تعمیر هواپیماهای مسافربری اروپایی در ایران 👤‌رئیس سازمان هواپیمایی کشوری: 🔹در حال حاضر کشورهایی از آمریکای لاتین, اروپا و آسیا هواپیماهای خود را برای تعمیر به ایران می‌آورند یا اینکه موتور هواپیما را به کشورمان ارسال می کنند. 🔸‌تایپ این هواپیماها بوئینگ و ایرباس است و در ایران چک‌های سنگین آنها را انجام می‌دهیم. 🔹‌مدت‌هاست دیگر هیچ هواپیمای ایرانی برای تعمیر و نگهداری به خارج کشور نمی‌رود.
⭕️تل آویو برای ادامه جنگ غزه دست گدایی دراز کرد 🔹رژیم صهیونیستی برای پوشش هزینه جنگ ۶ میلیارد دلار از خارج وام گرفت. روزنامه فایننشال تایمز اعلام کرد که رژیم صهیونیستی در هفته‌های اخیر ۶ میلیارد دلار از سرمایه‌گذاران بین‌المللی وام با سود بالا برای تأمین هزینه‌های جنگ علیه غزه دریافت کرده است. 🔸جنگ علیه غزه با قساوت تمام ادامه دارد و به تازگی نایب رییس پارلمان رژیم صهیونیستی در اظهاراتی مدعی شده است که غزه را همین الان در آتش بسوزانید. «نیسیم فاتوری»، نایب رییس پارلمان رژیم صهیونیستی در پستی در شبکه «ایکس» نوشت: «ما خیلی با انسانیت رفتار می‌کنیم! همین حالا غزه را در آتش بسوزانید. آب و سوخت ندهید تا گروگان‌ها برگردند.»
⭕️پاسخ به یک سوال اصلی؛ پیروز جنگ غزه کیست؟ 🔹نبرد حق و باطل در پهنه سرزمین مقدس فلسطین، در آخرین مواجهه خود تاکنون نزدیک به چهل روز به طول انجامیده و در این میان سوال اصلی افکار عمومی جهان این است که در نهایت پیروز این جنگ نابرابر کدام جبهه خواهد بود؟ 🔸منطقا به این سوال می‌توان از دو منظر پاسخ داد: « وجه میدانی» و «وجه راهبردی»، بررسی هر یک از دو وجه یاد شده و همچنین برآیند آن می‌تواند برآورد دقیق‌تری از پیروز این نبرد ارائه کند. 🔹از منظر میدانی؛ رژیم صهیونیستی گرچه با بمباران‌های کور و وحشیانه بالغ بر یازده هزار نفر را طی این مدت به شهادت رسانده، اما هنوز نتوانسته به توان و ظرفیت اصلی مقاومت ضربه‌ای وارد کند. 🔸در این میان موج مهاجرت معکوس در اراضی اشغالی شدت گرفته و شهروندان اسرائیلی اعتراض خود را به صورت مستمر به جنگ‌طلبی و البته ناتوانی دولت نتانیاهو در تامین امنیت خود ابراز می‌کنند. 🔹در نقطه مقابل، مردم غزه و همچنین کرانه باختری با روحیه‌ای دوچندان ضمن حمایت کامل از گروه‌های مقاومت، خود به پیش‌ران نبرد با دشمن اشغال‌گر و متجاوز تبدیل شده‌اند. 🔹از منظر راهبردی اما؛ مصادیق شکست محتوم صهیونیست‌ها نمایان‌تر است، چه، نه تنها سال‌ها تلاش برای وارونه‌نمایی حقیقت ناکام مانده، بلکه با بطلان افسانه شکست‌ناپذیری اسرائیل، هیمنه شکست‌ناپذیر بودن و موجودیت رژیم زیر سوال رفته است. 🔸در این میان، تظاهرات مردمی کم‌نظیر و مستمر در کشورهای غربی نشان دهنده عمق شکاف میان افکار عمومی و رویه حاکمان است و چنین رخدادی را باید به منزله یک شکست راهبردی برای رژیم صهیونیستی مورد توجه قرار داد. 🔹با این تفاسیر؛ بر همگان آشکار است که تبلیغات دولت جنگی نتانیاهو در خصوص تسلط بر غزه بیشتر شبیه یک عملیات روانی ناشی از ناتوانی در میدان است تا واقعیت. 🔸تحولات ۴۰ روز گذشته چه در بعد میدانی و چه از نقطه نظر راهبردی کاملا روشن ساخت که دست‌یابی اسرائیل به هدف راهبردی اعلام شده در خصوص نابودی حماس، به هیچ وجه قابل تحقق نیست.
⭕️چرا استقبال گرم و پرشور 👤رئیس جمهور به هر استانی که می‌رود مورد استقبال گرم و پرشور مردم قرار می‌گیرد علت آن چیست؟: 🔹انقلابی و مردمی بودن 🔸اخلاص و بی‌تکلف بودن 🔹تلاش بی وقفه وشبانه روزی 🔹به ثمر رساندن طرح‌های نیمه کاره دولت‌های گذشته 🔸برآوردن خواسته‌های مردم که بعضاً۲۰،۱۵،۱۰،۵سال بی پاسخ مانده است 🔹پرهیز از حاشیه و عدم ارجاع کارها به دولت قبل مانند دولت یازدهم و دوازدهم که به خاطر سوء مدیریت، تنبلی، اشرافی‌گری، ترک فعل‌های خود را،به دولت قبل از خود نسبت می‌دادند 🔸پیگیری کارها و امور زیرساختی برای خدمات پایدار 🔹درگیر نکردن امور و فضای کشور به مسائل سیاسی و حاشیه‌ای بی‌نتیجه 🔸ایستادگی مقابل خواسته‌های نامشروع و زیاده خواهانه غرب و اروپا 🔹حرکت بر ریل انقلاب و عملیاتی نمودن مطالبات رهبری که همان مطالبات مردم است.
◽️فلسطین ✔️بدون تانک، بدون هواپیمای جنگنده، بدون گنبد آهنین، ۳۵،۰۰۰سرباز ▫️رژیم صهیونسیتی ✔️۲۲۰۰تانک، ۶۰۰ هواپیمای جنگنده، گنبد آهنین، فلاخن داود، پیکان۳، ۳۵۰،۰۰۰ سرباز 🔹43 روز از جنگ گذشته و رژیم توانایی شکست فلسطینیان را نداشته ‌و‌ فقط توانسته است به بیمارستان و مدرسه و مسجد و کلیسا حمله کند.
⭕️حماس حذف شدنی نیست.
⭕️خودرو در دست‌انداز قیمت و مالکیت 🔹این دو ایراد اساسی (یعنی قیمت‌گذاری غلط و مدیریت دولتی صنعت) باعث شده است تا ایراداتی در سطح کیفیت صنعت خودروسازی نمود پیدا کند؛ از جمله: «استفاده از پلتفرم های قدیمی و عدم استفاده از بازخوردهای مشتریان»، «عدم وجود استانداردها و جامعیت دستورالعمل های اجباری ناظر بر قطعات تولیدی»، «عدم وجود دستورالعمل های مشخص تحت نظارت قاطع» و همچنین «صدور مجوزهای ارفاقی به دلیل ارجحیت تولید بر کیفیت». این موارد بر اساس بررسی‌های کارشناسی ازجمله مهم‎ترین چالش های حوزه تأمین قطعات و حوزه مونتاژ هستند. 🔸همچنین ازجمله مهم ترین چالش های حوزه فروش و خدمات پس از فروش می توان به «عدم نظارت بر اجرای دقیق دستورالعمل های موجود» و «عدم توانایی در پیش بینی نیازهای مشتری» اشاره کرد. برای حل همه‌ی این معضلات، به نظر می‌رسد باید ابتدا در مورد مالکیت آنها تعیین تکلیف جدی صورت بگیرد و البته تغییر در سطح مالکیت و مدیریت هم زمانی میسر می‌شود که مشکل قیمت‌گذاری حل گردد. در غیر این صورت، ناکامی‌های دهه‌ی 1390 در این صنعت تکرار خواهد شد.
⭕️نگاهی به رشد و ارتقای آموزش عالی در دولت سیزدهم 🔹پیش از روی کار آمدن دولت سیزدهم، متاسفانه وضعیت حمایت از نخبگان اصلاً مناسب نبود. تعطیل شدن بسیاری از پروژه‌های های-تک در کشور -از جمله در حوزه‌های هسته‌ای، نانو فناوری و ...- در کنار مبارزه‌ی دولت با فرآیند بورسیه‌ی نخبگان علمی، عملاً عرصه را برای نخبگان به حدی تنگ کرد که در چهار سال دولت دوازدهم عملاً شاهد نقطه‌ی عطفی در مهاجرت نخبگان به خارج از کشور بودیم. با روی کار آمدن دولت سیزدهم البته در آموزش عالی رویه معکوس شد و پروژه‌های حمایت از نخبگان جان تازه‌ای گرفت. مهارت‌محوری در آموزش عالی، توسعه‌ی بورسیه‌های مختلف (اعم از بورس صنعت، بورس دانش، بورس سال آخر دوره‌ی دکتری و ...) انگیزه‌ای برای نخبگان ایجاد کرد . بنابراین به‌نظر می‌رسد در حال مشاهده‌ی دوره‌ی جدیدی در ارتقای سطح کیفی حکمرانی آموزش عالی هستیم.