۶ دی ۱۴۰۲
باسمه تعالی
حضور محترم روحانیون معظم و معزز
با سلام و احترام
پس از حمد خدا و درود و صلوات بر محمد و آل محمد(ص) ، احتراماً بدین وسیله از جنابعالی دعوت می گردد در مراسم تکریم و معارفه شهردار محترم شهرضا که با حضور جناب آقای دکتر زینلیان - معاون محترم هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان در روز پنجشنبه 7 / 10 / 1402 راس ساعت 12:30 در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار می گردد، ما را میهمان حضور ارزنده خود فرمایید.
با سپاس
روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر شهرضا
۶ دی ۱۴۰۲
۶ دی ۱۴۰۲
⭕️ضرورت رعایت ادب اسلامی
🔹با توجه به توأم شدن زندگی حقیقی امروز با ابزار و اشکال فضای مجازی، متأسفانه آسیب بسیاری از مشاجرههای مجازی دامنگیر روح اخلاق عمومی جامعه میشود و شاید از همین روست که رهبرمعظم انقلاب با این عبارت که «اگر من امروز رهبر انقلاب نبودم، رئیس فضای مجازی کشور میشدم» بارها و بارها در طول مطالبات 22 سالهشان بر اهمیت مدیریت صحیح بر فضای مجازی و رسانهها تأکید ویژه داشتند و از جمله توصیه کردند: ادب اسلامی را در جامعه بگسترانید.
🔸و سخن آخر اینکه به عقیده بسیاری از اندیشمندان، اختلاط عجیب و غریب زندگی انسان امروز با ابزارهای فناوری اطلاعات، تغيير الگوهاي ارزشي و رفتاري را به دنبال خواهد داشت و بسیاری از کاربران دنیای مجازی ترجیح میدهند روابط گستردهای با جهان پیرامون خود داشته و معاشرت در فضای مجازی را افزایش دهند اما بدون شک آنچه در این معاشرت و روابط نباید ساده انگاشته شود؛ لزوم توجه به انتقال صحیح فرهنگ بین نسلی برای در امان ماندن از آسیبهایی است که ارتباطات شفاهی در خور یک جامعه - اسلامی را تهدید میکند.
۶ دی ۱۴۰۲
⭕️غربت علوم انسانی؛ تهدید امروز و فردا
🔹یکی از خاطرات پرتکرار دانشآموزان دبیرستانی از دو سه دهه قبل تا امروز، دلایل و انگیزهای است که در هنگام انتخاب رشته تحصیلی در سال اول دبیرستان یا همان «متوسطه دوم» امروز، با آن درگیر هستند. برخیها بر اساس علاقه و استعداد رشته خود را انتخاب میکنند و برخیها هم بر اساس فشارهای خانواده و اطرافیان فلان رشته را برمیگزینند، اما عدهای در این میان – که تعدادشان هم کم نیست – وقتی توانی در رشتههای دیگر مثل ریاضی و تجربی یا هنرستان ندارند، به ناچار راهشان را به سمت رشته «ادبیات و علوم انسانی» کج میکنند و این رشته را که به زعم آنها سادهتر است، انتخاب میکنند.
🔸در این بین، برخی مشاوران و معلمان هم در نظام آموزشی با مشورتهای نادرست، به آشفتهتر شدن وضعیت این رشته در دبیرستانها کمک میکنند! مثلا اگر دانشآموز درسخوان و مستعدی به علوم انسانی علاقمند و متمایل باشد، با این حرف که «تو که درسهایت خوب است؛ چرا میروی علوم انسانی؟!» این گزاره غلط را در جامعه جا میاندازند که دنیای علوم انسانی، دنیای آدمهای بیاستعداد و از همه جا درمانده است، نه بچههای درسخوان و اهل فکر و باانگیزه! غافل از اینکه، علوم انسانی، وادی اندیشه و فکر است که به همه میدانهای دیگر اعم از سیاست، اقتصاد، صنعت، فرهنگ و ... جهت میدهد، پس خیلی مهم است که امروز در این زمین چه چیزی بکاریم.
۶ دی ۱۴۰۲
۶ دی ۱۴۰۲
۶ دی ۱۴۰۲
۷ دی ۱۴۰۲
۷ دی ۱۴۰۲
۷ دی ۱۴۰۲
⭕️نقل قول از رهبر معظم انقلاب درباره صلاحیتها صحت داشت؟
🔹«هادی طحاننظیف» سخنگوی شورای نگهبان درباره پاسخ به پرسشی درباره نقل قولهایی که در رسانهها درباره این دیدار میشود، نسبت به صلاحیت برخی اشخاص و همچنین درباره مقوله عدم احراز گفت: «مسائل گفته شده در برخی رسانهها در جلسهای که اعضای شورای نگهبان خدمت رهبرمعظم انقلاب بودهاند، به شکلی که نقل شده در جلسه طرح نشده است. اساساً برخی از اشخاصی که این روزها اسمشان مطرح میشود، در تمام ادواری که در انتخابات مجلس شرکت کردهاند، توسط شورای نگهبان تأیید صلاحیت شدهاند و بعضاً الآن هم نماینده مجلس هستند. نظر اخیری هم که نسبت به این افراد داده شده، نظر شورای نگهبان نبوده، بلکه نظر هیئتهای اجرایی بوده است که در همان زمان هم ما خطاب به همه کسانی که صلاحیتشان تأیید نشده بود، اعلام کردیم که فرصت اعتراض نسبت به نظر هیئتهای اجرایی را دارند.»
🔸وی در پایان گفت: «ما الآن در حال بررسی این اعتراضها هستیم و این بررسیها تا ۱۴ دی ادامه دارد و بعد از آن هم نتیجه ابلاغ میشود که البته آنجا هم باز کار تمام شده و نهایی نیست.»
۷ دی ۱۴۰۲
۷ دی ۱۴۰۲