⭕️ضرورت رعایت ادب اسلامی
🔹با توجه به توأم شدن زندگی حقیقی امروز با ابزار و اشکال فضای مجازی، متأسفانه آسیب بسیاری از مشاجرههای مجازی دامنگیر روح اخلاق عمومی جامعه میشود و شاید از همین روست که رهبرمعظم انقلاب با این عبارت که «اگر من امروز رهبر انقلاب نبودم، رئیس فضای مجازی کشور میشدم» بارها و بارها در طول مطالبات 22 سالهشان بر اهمیت مدیریت صحیح بر فضای مجازی و رسانهها تأکید ویژه داشتند و از جمله توصیه کردند: ادب اسلامی را در جامعه بگسترانید.
🔸و سخن آخر اینکه به عقیده بسیاری از اندیشمندان، اختلاط عجیب و غریب زندگی انسان امروز با ابزارهای فناوری اطلاعات، تغيير الگوهاي ارزشي و رفتاري را به دنبال خواهد داشت و بسیاری از کاربران دنیای مجازی ترجیح میدهند روابط گستردهای با جهان پیرامون خود داشته و معاشرت در فضای مجازی را افزایش دهند اما بدون شک آنچه در این معاشرت و روابط نباید ساده انگاشته شود؛ لزوم توجه به انتقال صحیح فرهنگ بین نسلی برای در امان ماندن از آسیبهایی است که ارتباطات شفاهی در خور یک جامعه - اسلامی را تهدید میکند.
⭕️غربت علوم انسانی؛ تهدید امروز و فردا
🔹یکی از خاطرات پرتکرار دانشآموزان دبیرستانی از دو سه دهه قبل تا امروز، دلایل و انگیزهای است که در هنگام انتخاب رشته تحصیلی در سال اول دبیرستان یا همان «متوسطه دوم» امروز، با آن درگیر هستند. برخیها بر اساس علاقه و استعداد رشته خود را انتخاب میکنند و برخیها هم بر اساس فشارهای خانواده و اطرافیان فلان رشته را برمیگزینند، اما عدهای در این میان – که تعدادشان هم کم نیست – وقتی توانی در رشتههای دیگر مثل ریاضی و تجربی یا هنرستان ندارند، به ناچار راهشان را به سمت رشته «ادبیات و علوم انسانی» کج میکنند و این رشته را که به زعم آنها سادهتر است، انتخاب میکنند.
🔸در این بین، برخی مشاوران و معلمان هم در نظام آموزشی با مشورتهای نادرست، به آشفتهتر شدن وضعیت این رشته در دبیرستانها کمک میکنند! مثلا اگر دانشآموز درسخوان و مستعدی به علوم انسانی علاقمند و متمایل باشد، با این حرف که «تو که درسهایت خوب است؛ چرا میروی علوم انسانی؟!» این گزاره غلط را در جامعه جا میاندازند که دنیای علوم انسانی، دنیای آدمهای بیاستعداد و از همه جا درمانده است، نه بچههای درسخوان و اهل فکر و باانگیزه! غافل از اینکه، علوم انسانی، وادی اندیشه و فکر است که به همه میدانهای دیگر اعم از سیاست، اقتصاد، صنعت، فرهنگ و ... جهت میدهد، پس خیلی مهم است که امروز در این زمین چه چیزی بکاریم.
⭕️نقل قول از رهبر معظم انقلاب درباره صلاحیتها صحت داشت؟
🔹«هادی طحاننظیف» سخنگوی شورای نگهبان درباره پاسخ به پرسشی درباره نقل قولهایی که در رسانهها درباره این دیدار میشود، نسبت به صلاحیت برخی اشخاص و همچنین درباره مقوله عدم احراز گفت: «مسائل گفته شده در برخی رسانهها در جلسهای که اعضای شورای نگهبان خدمت رهبرمعظم انقلاب بودهاند، به شکلی که نقل شده در جلسه طرح نشده است. اساساً برخی از اشخاصی که این روزها اسمشان مطرح میشود، در تمام ادواری که در انتخابات مجلس شرکت کردهاند، توسط شورای نگهبان تأیید صلاحیت شدهاند و بعضاً الآن هم نماینده مجلس هستند. نظر اخیری هم که نسبت به این افراد داده شده، نظر شورای نگهبان نبوده، بلکه نظر هیئتهای اجرایی بوده است که در همان زمان هم ما خطاب به همه کسانی که صلاحیتشان تأیید نشده بود، اعلام کردیم که فرصت اعتراض نسبت به نظر هیئتهای اجرایی را دارند.»
🔸وی در پایان گفت: «ما الآن در حال بررسی این اعتراضها هستیم و این بررسیها تا ۱۴ دی ادامه دارد و بعد از آن هم نتیجه ابلاغ میشود که البته آنجا هم باز کار تمام شده و نهایی نیست.»
⭕️انتخابات پرشور؛ مأموریتی دشوار اما شدنی
🔹چند روز پس از سخنان انتخاباتی مقام معظم رهبری، تحرک مشهودی در فضای سیاسی و رسانهای کشور به چشم میآید. احزاب و تشکلهای سیاسی، آرام آرام از سیاست صبر و انتظار بیرون آمده و با زبانی عریان تر، تحلیل هایی درباب موضوعات مرتبط با انتخابات عرضه میکنند.
🔸طبیعت زیست بوم انتخاباتی آن است که روند رقابتها به طور روزافزون تقویت، و آتش مباحثات و مناظرات و بلکه منازعات سیاسی و حزبی تیزتر خواهد شد. به اقتضای این شرایط نوپدید، رفتارهای مرسوم نهادهای دخیل هم باید در انطباق با این شرایط تغییر کند.
🔹هیچ مسابقهای از جمله انتخابات نیست که خالی از قانون و قاعده باشد. با اینهمه اگر مجریان و ناظران یک مسابقه، در اِعمال قوانین، سختگیری داشته باشند یا شرط بی طرفی را به جا نیاورند یا در مقابل تصادم هایی که اقتضای ذاتی یک مسابقه جدی است تحمل و تاب آوری معقول نداشته باشند نمی توان انتظار رقابتی شاداب و بانشاط داشت.
🔸به همان میزان که بر نهادهای مسئول فرض است که تحمل و تاب آوری را در خود تقویت کنند بر فعالان و کنشگران میدان انتخابات نیز فرض است که در رقابت ها، دچار وسوسه افشاگری یا پرونده سازی نشوند. چنین عارضهای رقابت را از پدیدهای اخلاقی و فرصت شناسانه به موقعیتی ضداخلاقی و فرصت طلبانه بدل میکند.
🔹مدیران و سیاستگذاران و برنامه سازان صداوسیما باید با وسواسی مضاعف، صداقت و بیطرفی خود را به مردم و مخاطبان بباورانند. بیرون کشیدن آنتن از دست افرادی که قائل به بی طرفی رسانهای نیستند احتمالا اولین گام در احیای اعتماد عمومی به برنامههای انتخاباتی این رسانه است.
⭕️انتقام شهادت سید رضی مانند حاج قاسم باز هم گرفته نمیشود؟ تا کی باید منتظر انتقام بمانیم و فقط وعده دهیم؟
🔹هروقت حادثه ای تروریستی در کشور رخ می دهد ، برخی عزیزان دلسوز و بزرگوار انقلابی مدام گله می کنند که چرا انتقام_سخت گرفته نشده ؟ اگر انتقامی گرفته می شد، شاهد ادامه این حرکات دشمنان نبودیم . اما چند نکته :
▫️چه کسی گفته است اگر انتقام گرفته شود ، دیگر دشمن حرکتی نمی کند؟!
🔸بعد شهادت امیر صیاد شیرازی ، جمهوری اسلامی مقر منافقین را که عامل این جنایت بودند ، ساعت ها موشک باران کردند و ضربات سنگینی به آنها وارد کردند ، اما سوال اینجاست که آیا آنها دست از کارهای خبیثانه خود کشیدند
🔹انتقام سخت ، باید همراه با عقلانیت و درایت باشد ، با هیجان زدگی کارها پیش نمی رود ، قطعا عزیزان نیروهای مسلحی که ما می شناسیم هم اکنون در حال رصد بهترین فرصت برای وارد آوردن بیشترین ضربه به دشمن با حداقل هزینه برای خود ، هستند.
🔸انتقام_سخت را به چند موشک_باران محدود نکنیم و سطح آن را پایین نیاوریم ، در همین چند مدت چندین جاسوس از اسرائیل ، آمریکا ، فرانسه و... دستگیر شدند که ضربات سنگین حیثیتی به این کشورها وارد کرده است .
🔹 ایکاش عزیزان امنیتی لایه های بالای محرمانه بودن برخی مسائل را بردارند و به مردم غیرتمند ایران با سند و مدرک نشان دهند که دستگیری یک جاسوس چقدر می تواند ضربات سنگین و مرگبارتری بر پیکره دشمنان وارد کند ، لو رفتن سیستم_امنیتی یک کشور ، بزرگترین فاجعه برای مسئولین آن کشور است.
🔸پس بدانیم در همین مدت هم بارها انتقام گرفته شد و در زمان خودش انتقام های بعدی هم گرفته خواهد شد انشالله.
talebpoor.mp3
29.74M
خطبه های نماز جمعه شهرضا / حجت الاسلام طالب پور امام جمعه موقت شهرضا / 8دی 1402
⭕️مروری بر فتنه 88 و حماسه 9 دی
🔹حماسه ماندگار 9 دی بدون شک بی نظیر ترین حرکت مردمی تاریخ انقلاب اسلامی در حفاظت از نظام مقدس جمهوری اسلامی و آرمان های انقلاب بود که فصل جدیدی از بصیرت ، هوشیاری دشمن شناسی و غیرت دینی و انقلابی در صحیفه تاریخ مبارزات مردم مسلمان ایران رقم زد و روز نهم دی ماه سال 1388 را به واسطه حرکت عظیم حیرت انگیز و فوق العاده مردم در تاریخ ماندگار کرد.
🔸آنچه در حماسه نهم دی رخ داد در واقع برخاسته از حرکتی ایمانی و با انگیزه کاملا خدایی بود که به هیج وجه با اراده انسانی انجام شدنی نبود جریان فتنه پس از انتخابات دهم ریاست جمهوری طبق طراحی دشمنان خارجی انقلاب اسلامی تلاش داشت از اردوکشی خیابانی به عنوان اهرم فشار برای حذف نظام اسلامی تلاش داشت ،
پس از مدتی به این نتیجه رسید دروغ بزرگ (تقلب) بیش از آنچه تا کنون بوده ، پتانسیل و ظرفیت به خیابان کشاندن بدنه اجتماعی آن ها را ندارد لذا از میانه را با تعریف مفاهیم جدید و متوسل شدن به آیین ها و مراسم انقلاب ، سعی داشت به هر نحو ممکن جریان رو به زوال فتنه را زنده نگه دارد. دلایل انتخاب آئین های ملی و مذهبی نیاز به مجوز قانونی نداشت . ضمنا در چنین روزهایی به دلیل حساسیت رسانه ها و افکار عمومی امکان دیده شدن اعتراضات و اغتشاشات افزایش می یابد . اما چرا چنین شد برحسب تجربه تاریخی ، پیروی از هوای نفس ، حرام خواری , قدرت طلبی و جاه طلبی از عوامل اصلی انحراف خواص جبهه اهل حق بود .
🎥گاهی در تعریف سواد رسانه، گفته میشه:
توانایی تشخیص خبر درست از غلط
🔹امروز با عمومی شدن هوش مصنوعی، دیگه کار از فوتوشاپ و عکس گذشته و فیلم ها هم قابل اعتماد نیستن
🔸پس هر خبری ممکنه دروغ و فیک باشه؛ حتی خبر مرگ یک بازیگر مشهور رو خبرگزاری های مطرح و رسمی منتشر میکنن اما بعدا تکذیب میشه
🔹این یعنی سواد رسانه به معنای شناخت روش های رسانه ها برای انتقال پیام غلط، کارایی کاملی نداره و برای تشخیص خبر درست از غلط، باید ملاک دیگهای داشته باشیم
🔸به نظر من سواد رسانه وابسته به #شناخت های قبلی ماست؛ یعنی من اگر ضد انقلاب، بیدین و صهیونیست باشم، میرم سراغ رسانه های این تیپی و اگر نباشم، برعکس
🔹پس سواد رسانه وابسته به منظومه فکری طرفه و شما هر وقدرم براش از سواد رسانه خالص بگی، تهش این میشه که از کجا معلوم تو راست میگی و منابعت؟! جوابی هم نداریم چون ما هم مثه اون اخبار رو با واسطه میگیریم، فقط منابعمون فرق داره
🔸به همین دلیل به نظرم بهترین راهکار برای سواد رسانه، کار کردن روی مبانی فکری (انسانشناسی، خداشناسی، هستیشناسی و هدف زندگی) هست که در مراحل بعدی میتونه کانال های ارتباطی ما رو تصحیح کنه
🔹پس اگر یه بچه مذهبی بار بیاریم، خودش دیگه سراغ منابع دروغپراکن ضد دین نمیره و اگر نکنیم، نمیشه از اون منابع جداش کرد.
#سواد_رسانه
#جنگ_شناختی
⭕️نیویورکتایمز: نشانهای از افول توان نظامی حماس وجود ندارد
🔹 روزنامه نیویورکتایمز در تحلیلی به قلم یکی از تحلیلگران ارشد این روزنامه در مسائل غرب آسیا نوشته تردیدها درباره توانایی اسرائیل برای از بین بردن حماس شدت گرفته است.
🔸 «نیل مکفارگوهر» که نیویورکتایمز او را یکی از تحلیلگران و نویسندگان باسابقه این روزنامه و سایر رسانههای آمریکا در زمینه مسائل غرب آسیا معرفی میکند در آغاز این تحلیل به اطمینان خاطر «اسامه حمدان»، نماینده حماس در لبنان درباره قابل حذف نبودن این گروه اشاره کرده است.
🔹 طبق این گزارش، حمدان اخیراً در یک نشست خبری در دفترش در جنوب لبنان در حالی که مقابل تریبونی به رنگ خاکستری و مزینشده به نشانهای حماس و نمادی از یک فرد مسلح در حال جشن گرفتن حمله ۷ اکتبر ایستاده بود گفت: «ما درباره آینده نوار غزه نگرانی نداریم. تنها مردم فلسطین هستند که تصمیم میگیرند.»
⭕️چرا اسرائیل گزینه ترور سردار سیدرضی را انتخاب کرد ؟
🔹رژیم اسرائیل پس از مدت های مدیدی که در پی ترور سردار سید رضی موسوی بود ، او را در منزلش در سوریه ترور کرد.
شهید سید رضی موسوی از فرماندهان ارشد نیروی قدس سپاه در سوریه بود که چند دهه مسئولیت پشتیبانی و لجستیک مقاومت در سوریه و لبنان را بر عهده داشت.
🔸در خصوص چرایی ترور ناجوانمردانه این سردار سپاه چند نکته باید ذکر شود.
1️⃣ اسرائیل مدت هاست که سردار موسوی را می شناخت و از فعالیت هایش آگاه بود اما پس از عملیات طوفان الاقصی و درگیر شدن اسرائیل در جبهه غزه و لبنان ، تصمیم قطعی در مورد ترور این مقام عالیرتبه سپاه را گرفت زیرا پس از شکست ها و هزینه های سنگینی که اسرائیل در ۸۰ روز گذشته متحمل شد ، انتقام از بانیان این شکست و تجهیز جنبش های مقاومت لبنان و غزه در دستور کار صهیونیست ها قرار گرفت.
2️⃣ هدف صهیونیست ها از ترور او ، ارسال این پیام بود که اسرائیل انتقام خود را از عاملان و پشتیبانان جنبش های ضد صهیونیستی و کسانی که بر اسرائیل هزینه و چالش ایجاد می کنند ، خواهد گرفت .
3️⃣ ارتش اسرائیل همچنین در پی القای این تحلیل است که بازدارندگی خود را هنوز حفظ کرده و می تواند به دشمنانش رسما و علنا آسیب برساند .
4️⃣ هدف قراردادن سردار موسوی ارزش نظامی برای اسرائیل ندارد زیرا نیروی قدس سپاه قائم به شخص نبوده و فرد و یا افراد دیگری هستند که جای این شهید را پُر کنند اما به نظر می رسد سیاست نتانیاهو گسترش درگیری کنترل شده و غیر تمام عیار باشد تا اهداف و اغراض سیاسی خود را در داخل تعقیب کند.
🔹تحلیل نتانیاهو اینست که جبهه مقاومت علیه اسرائیل وارد جنگ تمام عیار نخواهد شد و اگر وارد شود آمریکا نیز ناچارا دست به دخالت مستقیم می زند به همین دلیل سعی دارد همچنان به ضربات موضعی خود علیه سران مقاومت ادامه دهد.
5️⃣ ترور اخیر جز بُعد پیام رسانی به محور مقاومت و تبلیغات داخلی، عایدی دیگری برای اسرائیل نداشت و تاثیری نیز در نبردهای منطقه ندارد کما این که ترور سردار سلیمانی نداشت .
🔸 در مورد نحوه واکنش به این ترور نیز باید گفت بعید به نظر می رسد که ایران دست به اقدام شتابزده و نسنجیده بزند زیرا روند تحولات به سود مقاومت است و این محور اسرائیل را بیش از ۸۰ روز درگیر یک نبرد سنگین و فرسایشی کرده و ادامه این روند آسیب های حیاتی و راهبردی به رژیم صهیونیستی و بقای آن وارد می کند .
نهم دیماه روزی است که مردم ایران نشان دادند که با بصیرتند و در میان گرد و غباری که فتنه گران به پا کرده اند هرگز، نه راه را گم می کنند و نه دست از راهبر واقعی که همانا ولایت فقیه است، بر می دارند و در نهایت روز نهم دی روزی است که مردم مسلمان و انقلابی ایران نشان دادند که این جمله حضرت امام (ره) را که فرمودند: «پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت تان آسیب نرسد» به خوبی در عمل به آن معتقد و پایبند هستند. نهم دی ماه۱۳۸۸، جشن بلوغ فکری و شخصیتی نظام اسلامی بود.
⭕️نهم دی و لزوم روشنگری پویا
🔹 گاهی آنچنان که با روشنگری می توان نقاب و اعتبار از چهره دشمن بر انداخت با چکاچک شمشیر نمی شود. در این جهان پسا مدرن جامعه بیش از گذشته نیازمند به دستیابی به تعریف درست از حقیقت و «روشنگری» است. در این مسیر «روشنگری پویا» میتواند بسیار موثر باشد، اما روشنگری پویا چیست؟
1️⃣ در این مدل به جای تکیه «بر آنچه گذشت» بیشتر «بر آنچه هست و یا خواهد گذشت» تاکید می شود. به واقع روشنگری پویا از تجربه روندها و فتنه های گذشته به کشف فتنه های فعلی و آینده می پردازد و تلاش میکند تا با تبیین عوامل فتنه دیروز ،به عناصر فتنه های امروز برسد.
2️⃣ روشنگری پویا مصلحت اندیش اما انقلابی و تا حدی بی پروا است، دایره غیریتش و ترکش انتقادش هرآن کسی که از «تراز انقلاب و ولایت خارج» شده باشد را در برمیگیرد و در این راه حاضر به «پرداخت هزینه»است.
3️⃣روشنگری پویا دیگر محدود به حوادث سالهای گذشته نیست بلکه در فلسفه آن کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا است چرا که فتنه زمان نمیشناسد و روشنگر متوقف در زمان ،تنها عکسی تاریخی است اما روشنگری پویا تابلویی جهت نما است که در هر زمان مسیر را ،حق و باطل را و دوست و دشمن را نشان میدهد.
4️⃣روشنگری پویا با توجه به سیگنال های ضعیف موجود به دنبال درک نیروهای فتنه انگیز نهفته و خفته زمان حاضر و نقش آن در بروز فتنه های آینده است .این نوع از روشنگری شرایط و اوضاع و احوال امروز را به گونه ای روشن مینماید تا مانع از ایجاد غباری دوباره شود.
5️⃣روشنگری پویا در موضوع فتنه علاوه بر کشف و معرفی عوامل فتنه انگیز ،ضمن انتقاد از کج روی ها و تقابل با عبوری ها ،در رویکردی هنجاری دست به تجویز میزند و جامعه و مسئولین را برحذر میدارد ، مشکلات و موانع را شناسایی کرده ، چرایی ها را توضیح میدهد و برایش الگو میسازد و به عنوان آلترناتیو و جایگزین معرفی میکند.
🔸 البته این مدل از روشنگری نیاز به ملزوماتی دارد، مطالعه زیادمی خواهد، پژوهش دقیق میخواهد، قلم میخواهد ،هنر میخواهد و از همه مهمتر استعینوا با الصبر و الصلاه میخواهد به قول حضرت حافظ :
در ره منزل لیلی که خطرها است در آن
شرط اول قدم آن است که مجنون باشی.
⭕️طوفان الاقصی، تقاص خون همه شهدای عزیز راه آزادی قدس شریف از لوث وجود اشغالگران صهیونسیتی توسط مبارزان فلسطینی
🔹۷۵ سال از موجودیت غده سرطانی رژیم صهیونسیتی در منطقه که با دسیسه دولت خبیث انگلیس و در ادامه با حمایت های دولت مستکبر آمریکا و برخی از دولتهای مرتجع سازشکار منطقه به وجود آمده، می گذرد.
🔸در طول سالها مبارزه با این رژیم سفاک، شهدای والامقام زیادی از ملت های منطقه و در راس همه آنها، ملت مظلوم فلسطین، در راه آرمان آزادی قدس شریف به شهادت رسیدند که یکی از آنها سردار دلها شهید #حاج_قاسم سلیمانی بود.
🔹شهیدی که اسماعیل هنیئه رییس دفتر سیاسی حماس در تشییع با شکوه پیکر مطهرش در تهران، او را شهید القدس نامید و سه بار هم این لفظ را تکرار کرد.
🔸بی شک ضربه بزرگ طوفان الاقصی توسط مبارزان فلسطینی علیه موجودیت رژیم صهیونسیتی، انتقامی سخت بابت خونهای مطهر ریخته شده همه شهدای عزیز آزادی قدس شریف بود.
🔹شهدای عزیز فلسطینی، سوری، لبنانی و... که یکی از آنها شهید عزیز، شهید القدس، شهید سلیمانی بود و انتقام اصلی اتفاق نمی افتد مگر با آزادی قدس شریف و محو شدن غده سرطانی رژیم صهیونسیتی از جغرافیای منطقه و آن روز به فضل الهی نزدیک است و این امر مهم هم جزء با وحدت همه جبهه مقاومت در را مبارزه با صهیونیست ها و حامیانش حاصل نمی شود که ان الله مع الجماعه.
⭕️مالیات نصف طلافروشان کمتر از ۵۰۰ هزار تومان در ماه
🔹بر اساس آمار سازمان مالیاتی در سال ۱۴۰۱ حدود ۵۰ درصد طلا فروشان تا ۵ میلیون تومان مالیات برای آنها محاسبه شده است، یعنی ماهانه کمتر از ۵۰۰ هزار تومان.
🔸از مجموع حدود ۲۳ هزار و ۹۰۰ طلافروشی در سطح کشور، ۲۵ درصد که شامل حدود ۶ هزار واحد صنفی میشود مالیات صفر برای عملکرد سال ۱۴۰۱ آنها محاسبه شده است.
🔹تنها حدود ۲۶۰۰ واحد صنفی طلا فروشی وجود دارند که بیش از ۳۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۱ مالیات پرداخت کردهاند.
🔴 ایران چرا انتقام نمیگیرد؟!
🔹روزهای اول که امیرعبداللهیان مرتبا تکرار میکرد اگر کودک کشی متوقف نشود جنگ گسترش می یابد، بعضی از همین خودی ها میگفتند آقای وزیر فقط بلوف میزند و هیچ کاری نمیکند. کم کم حزب الله حملات را بیشتر کرد، عراقی ها فعالتر شدند و یمن گلوی اسرائیل را گرفت، اما دیگر کسی نیامد بگوید امیرعبداللهیان تو درست میگفتی!
🔹همین اتفاق زمان رجزخوانی های الهام علی اف هم افتاد. باز عده ای ناله میکردند که ای وای اسرائیل در حال تهدید ایران است و علی اف قرار است در معیت صهیونیست ها چنین کند و چنان. وزارت خارجه آن روزها هرچه باکو میگفت را از این گوش میشنید و از آن گوش خارج میکرد. اصلا محلی از اِعراب نداشتند خاندان اُف! گاهی در سطح سخنگو به رئیس جمهورشان اشاره کوچکی میشد، گویی که باکو اصلا در معادلات جمهوری اسلامی نمیگنجد. همینطور هم بود. ایران همان زمان هم عامل اصلی را اسرائیل میدانست و امروز نفسش را بریده است!
🔹وقتی طالبان قدرت را در افغانستان به دست گرفت، یا حاشیه هایی که بعدا سر حقابه هیرمند ایجاد شد؛ آن حواشی که با امارات وجود داشت، یا آن زمانی که عربستان منم منم میکرد، و حتی آنگاه که اسرائیل از مرگ با هزاران چاقو سخن به میان آورده بود، همیشه عده ای بودند که سیاست های اصولی نظام را زیر سوال ببرند؛ بعضیها از دلسوزی، و بعضیها مغرضانه.
🔹اما هر بار، گذشتِ زمان ثابت کرد ناخدای باخدایی که سکان کشتی انقلاب را به دست دارد، خوب میداند آن را چگونه از خطرات دریاهای پرتلاطم عبور دهد. بله شهید داده ایم، اما حوزه های نظامی و امنیتی همواره نقاط قوت ایران بوده و هستند.
🔹جمهوری اسلامی ترامپ را هم بکشد، نه جبران خون حاج قاسم میشود و نه هیچ شهید عزیز دیگری! پس زیاد دنبال دل خوش کنک هایی چون زدن چهار سرباز و ژنرال آمریکایی و اسرائیلی نباشید. بگذار راحتت کنم! ایران دو هدف عمده دارد و تا آن دو محقق نشوند هیچ چیز دیگری انتقام خون شهدای ما نمیشود.
🔹اولی اخراج آمریکا از منطقه است و دومی سپردن سرنوشت فلسطین به دست فلسطینی ها و آزادی قدس شریف. فرماندهان ایرانی هدف های بزرگتری از زدن چند سرباز اسرائیلی در سر میپرورانند، و برای رسیدن به آن اهداف بزرگ خود را چندان معطل خواسته های کوچک نمیکنند.
🔹حالا شما هی بگویید ایران چرا انتقام نمیگیرد! انتقام اگر آنگونه است که شما فکر میکنید، روزی چندین فرمانده اسرائیلی در غزه کشته میشوند، و چندین نفر آمریکایی هم در عراق و سوریه و اوکراین! جمهوری اسلامی پشت مرزهای فلسطین اشغالی است، از چند جهت اسرائیل را محاصره کرده، از آن سو خود را به مدیترانه رسانده، از این سو باب المندب و دریای سرخ را در تسلط خود دارد، باز هم میگویند چرا انتقام نمیگیرد! اصلا هم فکر نمیکنند ایران تنها کشوری است که روزانه بر سر آمریکا و اسرائیل میکوبد و آنها هیچ کاری نمیتوانند بکنند!
🔹بلایی که ایران بر سر آمریکا آورده را روسیه و چین حتی جرئت فکر کردن به آن هم ندارند. اما باز میگویند ایران چرا کاری نمیکند. عزیز من! امروز دیگر در جهان حرفی از آلمان و فرانسه و انگلیس در حوزه های نظامی و استراتژیک نیست، اما همه جا از ایران حرف میزنند. امروز وقتی حرف از نظم نوین جهانی میشود تمام تحلیلگران عالم چهار کشور را نام میبرند و خوشتان بیاید یا نیاید از مهمترین و تاثیرگذارترینشان ایران است.
🔹ایران است که سر آزادراه انرژی دنیا عوارضی زده؛ ایران است که حتی روسیه و چین و آمریکا بدون در نظر گرفتن خواسته اش به موفقیتی در غرب آسیا نخواهند رسید؛ ایران است که دیگر هیچ پروژه ای بدون رضایتش در خاورمیانه به سرانجام نمیرسد. هرچه را نخواهد نمیشود، تمام!
🔹کریدور هند، اعراب، اسرائیل، مدیترانه کو؟ پیمان ابراهیم کو؟ خاورمیانه جدید کو؟ در عوض اما یمن قوی روی کار آمد، غزه استوار خودنمایی کرد، اسد همچنان ایستاده، حزب الله میدرخشد، و هرآنچه ایران خواست شد! ایران نمیتواند؟!