eitaa logo
طلبه انقلابی
214 دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
627 ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ اشتباه دوره های قبل را تکرار نکنیم 🔹بعد از شکست کمپین سنگین تحریم انتخابات که همه بدخواهان خارجی با همراهی نشانداران داخلی آنها متحمل شدند و ملت علی رغم هجمه فراوان برای مشارکت در انتخابات، حضور قابل تاملی داشتند و باید به مردم تبریک گفت، حال با نگاهی متفاوت به مجلس جدید در پی حل مشکلات جامعه بر آییم. 🔸در ایام تبیین اهمیت مشارکت حداکثری با این سخن از جانب مخاطبان مواجه بودیم که می‌گفتند: نمایندگان وقتی رای ما را می‌گیرند تا ۴ سال بعد ما را فراموش می‌کنند. 🔹این ایراد به جا و به حقی است، اما بخشی از آن ناشی از عدم مطالبه‌گری ما از آنها بوده است. جامعه مردم سالار ما ظرفیت‌های فراوانی برای پاسخگو کردن نمایندگان و سایر مسئولان دارد، کسانی که کارنامه فلان نماینده را شب انتخابات منتشر می‌کنند که مثلا ۴۰٪ رای های او به طرح ها و لوایح ممتنع بوده است (یعنی به کارهای دیگری مشغول بوده)، این سودی به حال ملت ندارد، بلکه باید هر سه ماه کارنامه تک تک نمایندگان را منتشر نمود و در مجامع مختلف دلایل آنها را نسبت به رای و عملکرد آنها مورد بازخواست قرار داد، یا به محض آنکه یکی از نزدیکان آنها به منصبی در استان یا شهرستان رسید، فوراً او را مورد سوال قرار دهیم و اجازه ندهیم نمایندگان از مسیری که قانون و اسلام برای آنها مشخص کرده منحرف شوند. 🔸خلاصه آنکه باید نسبت به عملکرد آنها به جد و مدام از آنها مطالبه‌گری کنیم و آنها را به حال خودشان رها نکنیم که ۴ سال بعد بگوییم اینها که رای ما را گرفتند برای ما چه کردند؟
🗳تحلیلی کوتاه از انتخابات مجلس دوازدهم: 1️⃣ پیش بینی غرب و عوامل داخلی آن مشارکت ۲۷درصدی بود(عکس گاردین در همین خبر) ولی مشارکت بالای ۴۰٪ است. 2️⃣ اهمیت مشارکت ۴۰درصدی (علی رغم بالا نبودن این میزان) در این است که نظام در حدفاصل دو انتخابات گذشته بحران های سختی همچون اغتشاشات سنگین ۱۴۰۱ و چندبرابر شدن برخی قیمتها را پشت سرگذاشته ولی سرمایه های اجتماعی نظام حفظ شده است. 3️⃣ نتایج انتخابات و نحوه شمارش آراء و اعلام نتایج، شفافیت و سلامت کم نظیری را به دنیا نشان داد. نظام که بشدت به مشارکت مردم نیاز داشت حتی یک رأی مصلحتی به مجموع آراء و آمارها نمی افزاید. 4️⃣ بیشترین ضرر و خسارت را جریان اصلاحات و تحریم کنندگان خوردند که هم کرسی های مجلس را از دست دادند و هم سرمایه های اجتماعی خود را. 5️⃣ نتایج اولیه نشان می دهد مردم از لیست ها عبور کرده اند و لااقل تا زمانی که رقیب جدی با جهت گیری سیاسی خطرناکی همچون جریانات برجامی، سند ۲۰۳۰, مخالفت با محور مقاومت، اشرافی گری و... در صحنه نباشد کمتر به لیستها اتکا می کنند و ائتلافها در مواقعی که ذکر شد (احتمالا در آینده) کارکرد مؤثرتری خواهند داشت. 6️⃣ ایران ستون خیمه مقاومت است. بی شک نگرانی های زیادی در سراسر محور مقاومت (غزه، دمشق، لبنان، یمن و ...) از باب افت جایگاه مردمی ایران در داخل برطرف گردید.
⭕️حلقه‌ی مفقوده‌ی مهار تورم 🔹نتیجه آنکه مهار تورم امروز برای کشور ما ضروری است. دولت دو اقدام مهم در این راستا انجام داده است؛ یکی مهار نرخ ارز در سال گذشته و دیگری مهار نرخ رشد نقدینگی. با این حال هنوز تورم آن‌طور که باید فروکش نکرده است. البته اقتصاددانان انتظار دارند اگر نرخ ارز جهش قابل توجهی نداشته باشد و رشد نقدینگی نیز همین‌طور پایین بماند، در سال آینده شاهد کاهش نرخ تورم باشیم. با این حال اما برای آنکه اثرگذاری سیاست‌های پولی دولت بیشتر شود، ضروری است حتماً بانک مرکزی تورم انتظاری را محاسبه کرده، به مردم اعلام کند و مبتنی بر آن هدفگذاری تورمی انجام دهد. همچنین با انتشار اطلاعات مربوط به این شاخص مهم، پژوهشگران می‌توانند عوامل موثر بر تورم انتظاری را پیدا کرده و به سیاستگذار پیشنهاد کنند از آن طریق نیز بر مهار تورم انتظاری بلندمدت اثر بگذارد.
⭕️فرصت ایران برای صادرات به قاره‌ سبز 🔹ایران سابقه‌ی خوبی در تجارت خارجی با اتحادیه‌ی اروپا دارد. ما حتی از این کشورها رآکتور هسته‌ای هم وارد کرده‌ایم. همچنین برآوردهای خوبی در مورد ظرفیت صادرات ایران به اتحادیه‌ی اروپا وجود دارد. بنابراین کشور ما نباید از تجارت با این اتحادیه غفلت کند. البته مهم‌ترین مانع، تحریم‌هاست و برخی ادعا می‌کنند با وجود تحریم‌ها صحبت از تجارت ایران و اروپا منطقی و معقول نیست. بله؛ با راهبرد قبلی، صادرات مستقیم به اروپا ممکن نیست اما اقتصاد ایران این امکان را دارد که به‌طور غیرمستقیم، با قرار گرفتن در زنجیره‌ی ارزش کالاهای صنعتی کشوری مانند چین -خصوصاً با بهره‌مندی از ظرفیت‌های جغرافیایی کشورمان- و تقویت کریدور شرق به غرب، نقش کلیدی در صادرات به اروپا ایفا کند. این تغییر استراتژی عملاً تحریم‌ها را بلااثر می‌کند. 🔸البته نباید از این نکته غفلت کرد که اولویت ایران در تجارت خارجی باید همسایگانش و کشورهایی مانند چین باشد. به‌طور مثال فقط صادرات غیرنفتی به کشور عراق در سال جاری به 10 میلیارد دلار می‌رسد که بسیار بالاتر از انتظاری است که ما در ده سال آینده از تجارت با کل اتحادیه‌ی اروپا داریم. با این وجود، نمی‌توان و نباید از سایر ظرفیت‌ها غفلت کرد و ضروری است به اندازه‌ی وزنی که هر کشور و اتحادیه‌ای دارد، به آن توجه کنیم.
⭕️ 3 پرده از انتخابات 1402 🔹انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری با همه پروپاگاندای رسانه ای غرب و البته دنباله های داخلی آن با حضور معنادار مردم برگزار شد که هم پایبندی خود به انقلاب و ارزش های والای آن را به رخ دنیا کشاندند و هم پروژه تحریمی های انتخابات را به محاق بردند. 🔸حضور پرشور مردم در انتخابات اخیر، رویای بلند اپوزیسیون و کمپین تحریمی ها را به سرآب تبدیل کرد؛ فارغ از اینکه باید در رویدادهای آتی اعم از اقتصاد، سیاست، فرهنگ و ...ایده های کارآمدتر، موثرتر و کارگشاتری را خلق کرد و به عنوان حرف نو و یا ایده نو به مردم دوست داشتنی و فهیم ارائه کرد اما مشارکت مردم در انتخابات 11 اسفند دشمن را یک گام به عقب راند و قطعا مولد امنیت و اعتبار در سطح بین المللی و ظهور بروز ایده های تقنینی جدید در عرصه حکمرانی کشور خواهد بود. 🔹سیاست ائتلاف عمل گراها، اعتدالیون و سایر اصلاح طلبان که سعی می کردند با بهانه تراشی و دوگانه سازی شانس خود را برای کسب کرسی های بهارستان امتحان کنند، هم راهگشا نبود و مردم فهرست «صدای ملت» را به عنوان منتخب خود(در تهران) به مجلس معرفی نکردند.این در حالی بود که زهرا ساعی- یکی از اسامی فهرست لیست صدای ملت، چند روز قبل از انتخابات عنوان کرده بود که این لیست «مردم را به فکر فرو برده است» و رقیب لیست شورای ائتلاف خواهد بود که البته بازهم محاسبه ایشان و هم لیستی هایشان اشتباه بود و «صدای ملت» موش زایید و حتی یک کرسی هم فتح نکرد.
🚨 این است مردمسالاری پیشرفته دینی در ایران ⭕️ در جمهوری‌اسلامی، برادرخانم رهبر ایران (خجسته)، کاندیدای مجلس می‌شود ولی نمی‌آورد. ⭕️ رئیس سابق قوه‌قضاییه و منصوب رهبری به ریاست مهم‌ترین مجمع نظام، کاندید خبرگان (مازندران) می‌شود ولی با سرانگشت خود او را کنار میزنند. ⭕️ در تهران فرزند شهید مطهری و در کرمان برادر شهید باهنر، توسط از رقابت حذف می‌شوند. ⭕️ در خوزستان، پای ۱۲ نماینده از هجده نماینده خود را از مجلس قطع می‌کنند و نیروهای جدید جایشان می‌گذارند. ⭕️ در گیلان، به معاون رئیس‌جمهور سابق (نوبخت) که رئیس‌سابق مجلس (لاریجانی) برای تبلیغش ویدیو منتشر کرده، رای نمی‌دهند و او را راهی خانه‌اش در تهران می‌کنند. ⭕️ انگشت توی استامپ می‌زنند و نماینده متخلفی که انگشت بر چهره سرباز نواخته‌بود (عنابستانی) را کنار می‌گذارند. 👈 اینجا ، قدرتمندترین مهره‌های سیاسی کشور را طی کمتر از ۲۴ ساعت رای‌گیری، حذف و نیروهای تازه‌نفس مورد نظر خود را برجای میگذارند. 🔰 اینجا از بستگان رهبری گرفته تا فرزندان شهدا و حتی بعضی علما را از فیلتر رأی خود رد می‌کنند. 👈 بگذار هرچه می‌خواهند بگویند ... من قطعاً پای جمهوری‌اسلامی ای که در آن انگشت سرنوشت حکمرانان را تعیین می‌کند، ایستاده‌ام.
⭕️قبل از انقلاب مردم هیچ کاره بودند 🔹رهبر انقلاب اسلامی امام‌خامنه‌ای مدظله‌العالی: نسل جدید ما فراموش نکند! مردم، قبل از پیروزی انقلاب هیچ نقشی در مدیریّت کشور و تعیین مدیران نداشتند. 🔸پادشاهان و اطرافیانشان، می‌آمدند، میرفتند، [امّا] مردم فقط تماشاچی بودند. انقلاب اسلامی آمد و مردم را از حاشیه به متن آورد؛ مردم شدند صاحب اختیار. ۹۶/۰۵/۱۲
🗳شکست قطعی کمپین حداکثری تحریم انتخابات
⭕️سعدالله زارعی: تعداد آرای انتخابات ایران اندازۀ جمعیت چند کشور منطقه است 🔹۲۵ میلیون یعنی جمع جمعیت عربستان سعودی، کویت ،قطر، امارات ، بحرین و عمان. در واقع یک جمعیت عظیمی پایه صندوق رأی آمده‌اند. 🔸از نظر سقف مشارکت باید این را بگوییم که عدد مشارکت‌کنندگان در انتخابات ۱۴۰۲ از مشارکت‌کنندگان انتخابات ۱۳۹۸ بیشتر است ولی چون واجدان شرایط افزایش پیداکرده‌، شاهد یکی دو درصد کاهشِ درصد بودیم.