eitaa logo
طلبه انقلابی
214 دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
627 ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️معادلات خلاف میل نتانیاهو پیش می‌رود 🗞«نیویورک‌تایمز» نوشت: 🔹قبل از عملیات 7 اکتبر، عربستان سعودی در حال آماده شدن برای به رسمیت شناختن اسرائیل در چهارچوب یک معامله عادی‌سازی بود که به شکلی بنیادین نظم موجود در خاورمیانه را تغییر می‌داد و در عین حالی که هیچ کمکی به تشکیل یک دولت فلسطینی نمی‌کرد، ایران و متحدانش را منزوی‌تر می‌ساخت. 🔸اکنون و با وجود کشته شدن یحیی سنوار، رهبر حماس که همواره بسیاری از آن به عنوان یکی از مقدمات احتمالی برای انعقاد یک توافق صلح یاد می‌کردند، چنین معامله‌ای بیش از هر زمانی دور از دسترس به نظر می‌رسد. 🔹در عوض، عربستان در حال تقویت روابط خود با دشمن سنتی‌اش ایران و در عین حال تأکید بر این نکته است که هر پیمان دیپلماتیکی بستگی به این دارد که اسرائیل تشکیل یک دولت فلسطینی را بپذیرد و این یک تغییر نگرش قابل توجه برای حکومت سعودی به شمار می‌رود. 🔸یک تنش‌زدایی دیپلماتیک در خاورمیانه در جریان است، اما نه تنش‌زدایی‌ای که بنیامین نتانیاهو انتظار آن را می‌کشید. در ماه جاری میلادی وزرای امور خارجه کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس برای اولین بار به صورت گروهی با همتای ایرانی خود دیدار کردند.
18.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اولين ديدار جانباز عمليات تروریستی پیجری رژیم صهیونی، خانم روان الموسوي با فرزندانش؛ این خانم لبنانی یک دست و دو چشمش را تقدیم مقاومت کرده است. بچه‌های حزب‌الله برای اسلام هزینه سنگینی دادند..
⭕️مشارکت عمان، سعودی، هند، بنگلادش، تایلند، قطر، و پاکستان در مانورهای دریایی مشترک ایران و روسیه در درجه اول برای شکار زیردریایی‌های اسرائیل، و جلوگیری از جنگ هسته‌ای منطقه‌ای است. 🔹در درجه دوم، کشورهای منطقه امید دارند با افزایش همکاری و همگرایی بلوک اقتصادی قدرتمندی ایجاد کنند که اروپای قرن ۲۱ بشود. در این بلوک صهیونیسم و افراط‌گرایی جایی نخواهد داشت.
⭕️این فاصله خطرناک را پُر کنیم 🔹سبک زندگی غربی، از گذشته تا امروز همیشه در بین جامعه‌شناسان و اندیشمندان ایرانی محل تأمل و بحث بوده است. 🔸یکی از این وجوه منفی و مخرب که در جوامع غربی رواج یافته، شکاف میان نسل‌ها و بیشتر شدن فاصله میان بزرگترها و کوچکترها و بروز پدیده‌هایی مانند عدم تکریم سالمندان است که اگر مراقب نباشیم، در جامعه ما نیز به صورت خاموش و تدریجی بروز خواهد یافت و البته نشانه‌هایی از آن در لایه‌هایی از جامعه دیده می‌شود. کارشناسان در توضیح راه های علاج مشکل شکاف نسلی، به این موارد اشاره می‌کنند؛ الف) اعتمادسازی. جلب اعتماد از ابتدایی‌ترین ابزار والدین فهیم و فرهیخته‌ای است که برای درک فرزند نوجوان و جوان خویش به کار می‌گیرند. جوان و نوجوان باید ما را بپذیرند و تا زمانی که ما را به دیدۀ قبول ننگرند و احساس نکنند آنها را درک می کنیم، چیزی از ما نمی‌پذیرند. ب) همدلی؛ با احساس همدلی، جوان و نوجوان احساس می‌کند نه‌تنها بین او و طرف مقابل هیچ فاصله و شکاف طبقاتی وجود ندارد، بلکه رابطه‌ای کاملاً صمیمی و همدلانه وجود دارد. ج) شناخت انتظارات والدین. مهم‌ترین دلیل شکاف بین نسل‌ها، ناآگاهی فرزندان از انتظارات والدین است. وقتی فرزند نمی‌داند پدرش چه انتظاری از او دارد، پس نسبت به انجام آن خود را متعهد نمی‌داند. در گذشته والدین مرتب گوشزد می‌کردند در کدام مکان چه رفتاری داشته باشیم و ما را با ارزش‌ها و هنجار‌ها آشنا می‌کردند. نسل جدید نباید نسل بالغ را به جاهل‌بودن، عقب‌ماندگی و سنتی‌بودن متهم کند، بلکه باید هنر شنیدنش را تقویت کند؛ چراکه نسل بالغ بر اساس تجربیات خود حرف‌های زیادی برای نسل جدید دارد.
🔘کارآمدترین تکنیک جنگ روانی 🔹در واقع رژیم صهیونیستی و حامیانش بهترین شیوه جنگی یعنی جنگ روانی را به عنوان یک استراتژی مستقل، برای فروپاشی روانی و اراده عمومی به کار گرفته و بر آنند با توسل به انواع تکنیک‌های جنگ روانی راهبردی، شرایطی در جامعه هدف خود با تأکید بر جمهوری اسلامی ایران فراهم کنند که طی آن جامعه با میل و اراده خود از آنان پیروی کنند. نظام جمهوری اسلامی اکنون با تکیه بر بازدارندگی دفاعی و نظامی و نیز قدرت میدان هم راستا با دیپلماسی، دشمن را در دستیابی به اهداف جنگ اقتصادی، امنیتی و اعمال قدرت نظامی ناکام گذاشته و رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانش را وادار کرده ، جنگ روانی را در رأس برنامه‌های تقابلی خود با ایران اسلامی قرار دهند. 🔸و بدون شک «شایعه‌سازی» برای دشمن یکی از کارآمدترین تکنیک‌های جنگ روانی برای رسیدن به موفقیت است. تکنیکی که در شرایط کنونی و با توجه به اقبال عمومی سراسر جهان به رسانه‌های گروهی و فضای مجازی، شکلی به‌روزرسانی شده به خود گرفته و آن هم «نقطه زنی» در این بستر است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔹️ مختصری از تاریخ کُره (تاملی بر سریالهای کره ای) ✍ ... بدون هیچ تردیدی کشوری مانند کره نه تاریخ قابل اعتنائی و نه شخصیتهای قابل ذکری در برابر تاریخ و شخصیتهای ما ایرانیان دارد ولی افسوس ... . اساسا جز در همین دوران تقریبا معاصر خبری از جایی به نام کره در میان ایرانیان وجود نداشته است! ⏹ در مورد تاریخ قدیم کره چیز قابل توجّهی جز سنگ نوشته معروف (به معنای ) که به زبان چینی نگاشته شده وجود ندارد. این سنگ نوشته در قرن دوازده میلادی یعنی اواخر قرن ششم هجری یعنی زمان امثال و نگاشته شده است. ◀️ این سه امپراتوری باستانی که خبری از آن جز در این سنگ نوشته نداریم ، و هستند که به آن میگویند. تاریخی بیش از دو هزار سال قبل از میلاد مسیح برای شکل گیری آن ذکر کرده اند. ↩ محدوده ی قدرت باکجه و شیلا در امروزی و محدوده ی گوگوریو در تا شمال شرق چین یا همان بوده است. تاریخ باستان کره در واقع تاریخ روابط پر فراز و نشیب و پر ماجرای این سه دودمان و حکومت است. جالب اینجاست که بر اساس همین اطلاعات بسیار محدود و مبهم تا کنون فیلمهای زیادی برای این تاریخ ناشناخته غیرمؤثّر در احوالات جهانی ساخته اند! ◻ یک قرن بعد از این یعنی در زمان و ، متن سنگ نوشت دیگری به نام هم به زبان چینی نوشته و در آن به افسانه های بیشتری پیرامون این سه امپراتوری باستانی پرداخته اند که معمولا با سوء ظنّ به آن نگریسته میشود. 🔸️ حکومت شناخته شده ی کره است که از اواخر قرن چهاردهم یعنی حدود زمان تأسیس شد و بیش از ۵۰۰ سال حکومت کرد هر چند بیشتر زیر نفوذ چین بود تا اینکه در نهایت در اوایل قرن بیستم توسط از بین رفت. پایتخت آن همین شهر بوده است. ⚪ در جنگ جهانی دوّم با شکست ژاپن طیّ قراردادی بین آمریکا و شوروی، کره به دو قسمت شمالی تحت نفوذ شوروی و جنوبی تحت نفوذ آمریکا تقسیم شد. یکی کمونیستی و دیگری لیبرالی! ⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️ پ‌ن: به این فرمایش مقام معظم رهبری دقت کنیم: " ما، مثل جومونگ خیالی نیستند." ... باید اعتراف کرد که کره ای ها در تصویرسازی و روایت‌گری از تاریخ ساختگی و خود در قالب و موفق تر از ما عمل کرده اند. و با استفاده از فیلم و سریالهای پرطرفدار، تلاش کرده اند تا برای خود تاریخی دست و پا کنند. به گونه ای که بسیاری از کودکان، نوجوانان و جوانان ما که مخاطب سریالها، فیلمها و افسانه های کره‌ای اند، شخصیتهای افسانه ای کره‌ای را بیشتر و بهتر از مفاخر و می شناسند. •••✾•🌿🌺🌿•✾••
🔹️ و اولویت او در سه : ✍ (کارشناس مسائل راهبردی) 1️⃣ سه پرونده در مقابل ترامپ جمهوری خواه گشوده است: یک) پرونده گسترش ناتو به غرب روسیه و بحران اوکراین دو) پرونده توسعه طلبی رژیم صهیونیستی و بحران شرق مدیترانه سه) پرونده مهار یا بهتر بگویم مدیریت اقتصاد جهانی چین و بحران شرق آسیا 2️⃣ با توجه به نگاه ترامپ به مباحث سیاست خارجی برپایه اقتصاد نه حقوق بشری، او دارای روحیه رئالیستی به نسبت هریس می باشد. به این معنی که اولویت او برای کسب حداکثری منافع ملی آمریکا با اولویت های بایدن متفاوت است. 3️⃣ ترامپ از سه چالش امنیتی، نظامی در روسیه_ ژئوپولیتیکی در غرب آسیا_ ژئو اکونومیکی در شرق آسیا، اولویتش شرق آسیا می باشد. 4️⃣ او و نگاهش به سه بحران گفته شده این است یک) در پرونده اوراسیایی روسیه_ اوکراین قائل به پایان آن با دادن امتیاز به روسیه (دادن مناطقی از اوکراین) و یا حداقل دادن تظمین به روسیه در خصوص عدم گسترش ناتو طبق معاهدات قبلی میان شوروی و آمریکا می باشد. دو) در پرونده شرق مدیترانه ای یا همان غرب آسیا قائل به فعال کردن پروژه صلح ابراهیم و درگیرکردن اقتصاد تمامی کشورهای منطقه در آن است و نهایتا کوچ کردن استعدادهای دپو شده او به نقطه دیگر. (لازم به یادآوری است که اسراییل برای او خط قرمز ولی نتانیاهو مخل سیاست های خود می داند.لذا طرح دو دولتی در اولویت او و مغایر با نگاه حماس و نتانیاهو می باشد) سه) در پرونده شرق آسیا قائل به فعال کردن موانع توسعه یکجانبه گرایی اقتصاد چین منهای حضور آمریکا می باشد. او به جد دنبال سهیم شدن آمریکا از بهره های اقتصادی چین است و چنانچه چین سهم و مشارکت آمریکا را در توسعه اقتصاد جهانی در نظر نگیرد، به سمت فعال کردن منازعه هند و چین و تایپه و چین می رود. 5️⃣ بایدن و دموکرات ها با فعال نگه داشتن بحران اروپایی در خاک اتحادیه اروپا، آن ها را مجبور به فعالیت در بحران غزه طبق خواسته های خود کرده بودند. به تعبیری با گروگان نگه داشتن بحران روسیه_ اوکراین و تشدید نیازمندی آن ها به مداخله گری آمریکا در پرونده اوراسیایی، شرط فعالیت به نفع اروپا در معادله آن ها با روسیه را حضور همه جانبه اروپا در پرونده غزه قرار داده بود و به هر کدامشان سهمی اقتصادی_ سیاسی_ نظامی_ رسانه ای داده بود. در واقع با فیصله پیدا کردن منازعه روسیه، فضای حرکت اجبارگونه اروپا در بحران غزه کم شده و این برای نتانیاهو بسیار هزینه ساز می باشد چرا که از اساس اروپایی ها منهای انگلیس موافق طرح دو دولتی و پایان دادن به بحران فلسطین به عنوان کانون اصلی عدم انتفاع اقتصادی شان از پروژه هایی نظیر آیمک و صلح ابراهیم می دانند... 6️⃣ باید در نظر گرفت رابطه رفتار سیاسی او با جبهه مقاومت (مدافع تک دولتی) بشدت خطرناک می باشد چرا که او جبهه مقاومت را مانعی در کنار حزب لیکود و شخص نتانیاهو در مقابل سیاست های منطقه ای و اقتصادی خود می داند. 7️⃣ و نهایتا اینکه چقدر هزینه حمایت از اسراییل برای او به نسبت منافعش بالا برود، همان پاشنه آشیلی است که قبلا عرض کرده بودیم. یعنی تنها راه خلاصی از شر حمایت های بی حد آمریکا و اروپا از غده سرطانی رژیم صهیونیستی، بالا رفتن هزینه های اقتصادی حمایت از او به نسبت فایده های کسب شده است. و دقیقا ترامپ اهل معامله اقتصادی است. در واقع نگاه های آخرالزمانی ایدئولوژیکی مسیحیت صهیونیستی، در اولویت بعدی برای اوست هرچند اگر از فعال کردن و ضریب دادن به این نگاه انتفاع اقتصادی بدست بیاورد، این متغیر آرمانی را هم در نگاهش دخیل می کند.
⭕️سواد رسانه‌ای به زبان ساده برای نوجوانان ▫️تصور کن دنیای اطرافمون پر از اطلاعات مختلفه، مثل یه اقیانوس بزرگ!  تلویزیون، اینترنت، شبکه‌های اجتماعی، بازی‌های آنلاین و... همه و همه مثل جزیره‌های مختلفی تو این اقیانوس اطلاعات هستن. 🔹سواد رسانه‌ای یعنی اینکه بتونی مثل یه کاپیتان ماهر، تو این اقیانوس اطلاعات حرکت کنی و بدون گم شدن، به اطلاعات درست و مفید برسی. ✔️یعنی بتونی: 1️⃣ اطلاعات رو از هم تشخیص بدی: • واقعیت و دروغ رو از هم جدا کنی:  بعضی از اطلاعات درست و بعضی غلطن. باید یاد بگیری چطور تشخیص بدی کدوم اطلاعات قابل اعتمادن و کدوم نه. • منشا اطلاعات رو بشناسی:  کی این اطلاعات رو منتشر کرده؟ هدفشون از انتشار این اطلاعات چیه؟ آیا قابل اعتمادن؟ • بین واقعیت و نظر شخصی تفاوت بذاری:  بعضی از اطلاعات واقعیت و بعضی نظر شخصی افرادن. باید بتونی بین این دو تفاوت بذاری. 2️⃣ از اطلاعات به درستی استفاده کنی: • انتخاب هوشمندانه داشته باشی:  همه اطلاعات مفید نیستن. باید یاد بگیری چطور اطلاعاتی رو انتخاب کنی که برات مفید و آموزنده‌ان. • با اطلاعات درست تصمیم بگیری:  اطلاعات میتونن تو تصمیم‌گیری‌هات تاثیر بذارن. باید بتونی با اطلاعات درست و دقیق، تصمیم‌های بهتری بگیری. • از اطلاعات برای حل مشکلاتت استفاده کنی:  اطلاعات میتونن بهت کمک کنن تا مشکلاتت رو حل کنی و به دنبال راه حل‌های جدید باشی. 3️⃣با رسانه‌ها به طور موثر ارتباط برقرار کنی: • با زبان رسانه‌ها آشنا بشی:  هر رسانه‌ای یه زبان خاص داره. باید یاد بگیری چطور با زبان هر رسانه‌ای ارتباط برقرار کنی. • نظرت رو به طور موثر بیان کنی:  می‌تونی از رسانه‌ها برای بیان نظرات و ایده‌هات استفاده کنی. باید یاد بگیری چطور این کار رو به طور موثر انجام بدی. • با دیگران در مورد اطلاعات به اشتراک بذاری:  می‌تونی از رسانه‌ها برای ارتباط با دیگران و به اشتراک گذاشتن اطلاعات استفاده کنی. باید یاد بگیری چطور این کار رو به طور مسئولانه انجام بدی. 🔘چرا سواد رسانه‌ای برای نوجوانان مهمه؟ • حفاظت از خود:  در دنیای مجازی، خطرات زیادی وجود داره. سواد رسانه‌ای بهت کمک می‌کنه تا از خودت در برابر این خطرات محافظت کنی. • رشد و یادگیری:  با استفاده از اطلاعات درست، میتونی بیشتر یاد بگیری و رشد کنی. • ارتباطات موثر:  سواد رسانه‌ای بهت کمک می‌کنه تا با دیگران به طور موثر ارتباط برقرار کنی و روابط بهتری بسازی. • شهروند مسئول:  سواد رسانه‌ای بهت کمک می‌کنه تا یه شهروند مسئول و آگاه باشی و تو جامعه نقش بهتری ایفا کنی. 💬به طور خلاصه، سواد رسانه‌ای مثل یه نقشه راهنماست که بهت کمک می‌کنه تو دنیای اطلاعات گم نشی و از اون به بهترین شکل ممکن استفاده کنی 🖊 سید علیرضا آل داود