⭕️ این موضع علماء و خطبای ##وهابی و تکفیری در خصوص مقاومت، طوفان الاقصی و جهاد مردم فلسطین است:
🔹صحنههای جنگ غزه مثل بازیهای رایانهای است
🔸طوفان الاقصی را شدیدا محکوم میکنیم
🔹حماس گروه تروریستی است
🔸حماس خوارج امت هستند
🔹جهاد بدون اذن ولی امر جهاد در راه شیطان است
🔸طوفان الاقصی طوفان ننگ و خرابی است
🔹الحمدلله از ترور اسماعیل هنیه
و ...
💬 دنیا با طوفان الاقصی بیدار شده ... حتی در قلب اروپا و آمریکا مسلمانان و غیرمسلمانان اما بخشی از جهان اسلام گرفتار این علمای جاهل وهابی شده است.
⭕️اینستاگرام متخصص "جعل" کردن شخصیت نوجوانان
🔹اینستاگرام بر اعتماد به نفس و حتی جهانبینی نوجوانان تاثیر میگذارد و از روشهای مختلفی برای "جعل" شخصیت آنان بهره میبرد.
🔸ارائه ایدهآلهای غیرواقعی: اینستاگرام پر از تصاویر افراد با ظاهر بینقص و زندگیهای ایدهآل است. نوجوانان با مقایسه خود با این تصاویر، دچار احساس خودکمبینی و ضعف اعتماد به نفس میشوند.
🔹ترویج زندگی پر از مصرفگرایی: اینستاگرام با تبلیغات و نمایش لایفاستایلهای مصرفگرا، نوجوانان را به خرید و مصرف زیاد تشویق میکند و این روی ارزشها و شخصیت آنها تأثیر میگذارد.
🔸تشویق به جلب توجه بیشتر: سیستم لایکها و فالوورها نوجوانان را به دنبال جلب توجه بیشتر میکشاند. این رقابت برای محبوبیت و مقبولیت، ارزشهای آنها را تغییر داده و میتواند منجر به رفتارهای ساختگی برای جلب توجه شود.
🔹تحمیل استانداردهای خاص زیبایی: اینستاگرام استانداردهای خاصی از زیبایی را ترویج میدهد و این باعث میشود که نوجوانان از ظاهر طبیعی خود راضی نباشند و برای رسیدن به این استانداردها به تغییراتی در ظاهر خود فکر کنند.
🔸ایجاد حس عدم رضایت از خود: نوجوانان با دیدن زندگیهای فریبنده دیگران ممکن است دچار این احساس شوند که زندگی خودشان کمبودهایی دارد و دچار حس عدم رضایت از خود شوند.
🔹انتشار محتوای ناپایدار و موقتی: ویژگی استوریها و پستهای موقتی، نوجوانان را به انتشار بیشتر محتوای احساسی و غیرمنطقی تشویق میکند که میتواند شخصیت ناپایداری را در آنها ایجاد کند.
🔸الگوهای نادرست رفتاری: اینستاگرام با ترویج رفتارهای خاص مانند داشتن زندگی تجملاتی، ماجراجوییهای غیرواقعی و رفتارهای افراطی، الگوهای رفتاری نادرستی را به نوجوانان نشان میدهد.
🔹فشار اجتماعی برای همرنگی با دیگران: بسیاری از نوجوانان برای تطبیق با هنجارهای اینستاگرام و جلوگیری از احساس طردشدگی، ممکن است تغییراتی در شخصیت و سبک زندگی خود بدهند تا مقبولیت بیشتری داشته باشند.
🔸ایجاد شخصیت دوم و "نمایشی": برخی نوجوانان شخصیت واقعی خود را پنهان میکنند و شخصیتی نمایشی را برای اینستاگرام میسازند تا تصویر خاصی از خود نشان دهند. این "شخصیت دوم" میتواند با گذر زمان به تضادهای درونی و بحرانهای هویتی منجر شود.
🔹فیلترها و ابزارهای ویرایش: استفاده گسترده از فیلترها و ویرایش عکسها باعث شده که افراد به ظاهر ایدهآل دست پیدا کنند. این باعث میشود نوجوانان، تصویر غیرواقعی از خود ایجاد کرده و به دنبال آن باشند.
🔸اینستاگرام با استفاده از این روشها میتواند شخصیت و رفتار نوجوانان را به شدت تحت تأثیر قرار داده و حتی جعلی از شخصیت واقعی آنها ایجاد کند که باعث چالشهای احساسی و روانی برای آنان میشود.
⭕️سفر نماینده ویژه در شرایطی ویژه
🔹سفر مهم و شجاعانه «دکتر عباس عراقچی» همزمان با نماز جمعه نصر و درست چند روز پس از عملیات تاریخی «وعده صادق۲» نقطه آغاز سفرهای مقامات رده بالای جمهوری اسلامی ایران به لبنان و سوریه در وضعیت سرنوشتساز منطقه به شمار میآید.
🔸گام دوم را «دکتر محمدباقر قالیباف» برداشت؛ او در حالی که خود هدایت هواپیما را بر عهده داشت،در میان دود و آتش ناشی از حملات رژیم صهیونیستی وارد لبنان شد.حالا سفر نماینده ویژه رهبر معظم انقلاب اسلامی به سوریه و لبنان در شرایطی ویژه انجام شده است.
🔹«دکتر علی لاریجانی» پیشتر و در وضعیت سرنوشتساز سال 1397 و در اسفند همان سال به عنوان نماینده رهبر معظم انقلاب به چین سفر کرد و پیام رهبری را به رئیسجمهور این کشور تقدیم کرد. بنابراین، آنچه سفر لاریجانی به لبنان و سوریه را درخور توجه ساخته و بازتابهای فراوانی به همراه داشته، این است که او نماینده رهبر معظم انقلاب و حامل پیام معظمله برای مقامات سوری و لبنانی بوده است. شاید نقطه اوج ماهیت و هدف سفر دکتر لاریجانی به کشورهای سوريه و لبنان آن زمانی بود که او در میان خبرنگاران اعلام کرد که «سفر ما به لبنان برای این بود که بگوییم در همه شرایط از ملت لبنان و مسئولان لبنانی حمایت میکنیم؛ ما به دنبال حل مشکلات هستیم؛ در حالی که نتانیاهو کارها را خراب میکند و شما باید دوستان و دشمنان را تشخیص دهید.» از این رو بسیار اهمیت دارد که اهداف سفر ویژه نماینده ویژه را در صدر رسانهها نشاند و بر مواضع معتبر و واقعبینانه جمهوری اسلامی ایران برای حل مسائل منطقه تکیه کرد.
🔸حرف ایران اسلامی در زمینه حل و فصل چالشهای کنونی منطقه روشن و منطقی است؛ تمامیت ارضی،منافع سیاسی و خواست مردم کشورهای منطقه باید محترم شمرده شود.
🔹جمهوری اسلامی ایران چه در شرایط صلح و چه در روزهای سخت،حمایتهای خود را از ملتهای مظلوم منطقه و خاصه تفکر مقاومت استمرار میدهد. کار هوشمندانه جمهوری اسلامی ایران منطبقسازی برنامههای سیاست خارجی خود با منافع ملتهای منطقه است. از این منظر خط دخالت جمهوری اسلامی در کشورهای منطقه که برخی رسانههای وابسته به جریان غربی و عبری در آن میدمند، نسبتی با واقعیتهای موجود ندارد.
🔸ایران ثابت کرده است در سالهای پرالتهاب بحران در سوریه و هماکنون لبنان، دنبال چیزی خارج از اراده ملتها و دولتهای سوریه و لبنان نیست. حضور مسئولان ایران اسلامی در لبنان و سوریه دربرگیرنده یک پیام تعیینکننده دیگری نیز هست و آن، اینکه بر اساس تجربیات،جبهه مقاومت و خاصه ایران اسلامی از هیچ رخداد و منازعه،جز با فتح و نصرت خارج نشده است؛ چالش کنونی نیز از قاعده پیشین مستثنی نیست.
⭕️ آیا شما نیز از چاقی اطلاعات در رنج هستید؟
🔹در دنیای دور و بر ما، اتفاقات بد زیادی میافتد و واقعاً جای تامل دارد که دانستن این همه اطلاعات ناگوار، به چه کارمان می آید که باید از آنها آگاه بود!
این «اتفاقات بد» شامل جنایات، قحطی، گرسنگی، جنگ، خشونت، ناآرامیهای سیاسی، بیعدالتی و.. است.
🔸از طرفی رسانهها، فضای مجازی و شبکه های اجتماعی، تمایل سیری ناپذیری برای احساسی کردن اخبار خود داشته و صرف نظر از کم بودن احتمال وقوع، آنها را پررنگ می سازند و با هیجانی کردن داستان خبر، از هر موقعیتی در جهت جلب توجه مخاطبین، سودجویی و گاهاً ایجاد رعب و وحشت استفاده میکنند.
▫️سوال مهم این است که:
از بین هزاران هزار گزاره خبری که در یکماه گذشته خوانده یا شنیدهاید، کدامیک از آنها توانسته است در تصمیم بهتر برای امور مهم و تاثیرگذار زندگی یا مثلا کسب و کار بهترتان، نقش داشته باشد و دردی از شما دوا کند!
▪️به راستی اخبار با ذهن ما چه می کند؟
🔹وقتی غذایی پرحجم و متضاد، سیستم گوارش انسان را بهم میریزد، این حجم هلههولههای خبری نیز ذهن و مغر آدمی را از هم گسیخته می کند!
بی تردید، شکل و محتوای هر خبری، بر سلامت روانی ما تاثیرگذار است. تاثیرات مستقیم بر روحیه ما و در نتیجه، تفکر و رفتار ما تغییر می کند.
🔸تکرار روزانه اخبار، بویژه درباره موضوعات و وقایعی که امکان اثرگذاری از طرف فرد بر روی آن نیست، بالاخره او را منفعل می کند. این اخبار چنان فرد را تحت فشار می گذارد که در نهایت، دچار یک جهانبینی بدبینانه، بیاحساس، نیشدار و جبری می شود!
🔹عنوانی که از آن به «بیپناهی اکتسابی» یا Learned Helplessness یاد می شود!
🔘همراه با حالاتی چون:
▫️افزایش هیجانات کاذب
▪️قضاوت های سطحی و ناصحیح
▫️دوری از دنیای واقعی و انزواطلبی
▪️فاجعه سازی و بزرگنمایی از وقایع
▫️خلاصهخوانی و بیتوجهی به مطالب عمیق و در نهایت «کم عمق شدن اندیشهها»
▪️تاثیر پذیری افراطی از اطلاعات ارسالی از منبع خبر
▫️افزایش امکان ابتلا به برخی از مشکلات روانپزشکی چون: ترس،اضطراب،افسردگی و پرخاشگری
▪️تحریک مفرط منطقه Limbic مغز و ترشح مواد بیوشیمایی که در نهایت موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن میشود.به عبارتی، بدن همیشه خود را در وضعیت استرس مزمن احساس میکند.
🔸چه باید کرد؟
▫️انتخاب آگاهانه خبر و پرهیز از دانلود هر بسته صوتی یا تصویری
▪️مدیریت زمان حضور در فضای مجازی
▫️توجه به فعالیت های هدفمند در دنیای واقعی(بویژه: فعالیتهای ورزشی، هنری و اجتماعی)
🚨به شدت مراقب #اعتیاد خبری باشید.
♻️ اقدام مجلس در برابر گرانی خودرو
🔰 با تصمیم دولت چهاردهم، قیمت محصولات ایرانخودرو به طور میانگین ۱۴۷ میلیون تومان و محصولات سایپا ۷۷ میلیون تومان افزایش پیدا کرده است. این اقدام دولت چهاردهم کاملا برخلاف شعارهای تبلیغاتی آقای پزشکیان بود. ضمن اینکه مردم قطعا بازنده این تصمیم هستند چرا که موج گرانی در بازار خودرو نیز امروز شروع شد.
برنده این تصمیم دولت چهاردهم البته خودروسازان و دلالانی هستند که دهها خودرو را از قبل خریداری کرده بودند و اکنون با ارقام بسیار بالاتری میتوانند به فروش برسانند و سودهای میلیاردی به جیب بزنند.
با توجه به نفوذ خودروسازان در دولت و انفعال وزیر صمت در برابر آنها، لغو این تصمیم از سوی دولت تقریبا غیرممکن است. عاقبت حضور لیبرالها در مناصب اقتصادی، همین گرانیها است که در ۱۰۰ روز اخیر شاهد آن بودیم.
اما وظیفه مجلس، فقط نقد این رفتار اشتباه دولت نیست و حتما از ابزارهای نظارتی مثل سوال و استیضاح باید استفاده کند. علاوه بر این موارد، اکنون که در جریان رسیدگی به لایحه بودجه سال آینده هستیم، به نظرم برای اینکه جلوی این طمعکاری خودروسازان و همراهی دولت چهاردهم با آنها به نحو اساسی گرفته شود و تصمیمی به نفع مردم اتخاذ گردد، باید تعرفه واردات خودرو در سال آینده به جای ۱۰۰ درصد پیشنهادی دولت و ۸۰ درصد مصوب کمیسیون تلفیق، به حداکثر ۶۰ یا ۵۰ درصد کاهش پیدا کند و اگر در کمیسیون تلفیق این اتفاق نیفتاد، در کنار استفاده از ابزار نظارتی، در صحن علنی باید این تعرفه را کاهش داد.
اگر هیات رئیسه مجلس به فکر مردم است باید اجازه استفاده از این ابزارها را بدهد و گرنه مردم در بازار خودرو نیز قربانی شعار وفاق آقای پزشکیان خواهند شد.
┅┅┅┅🍃🇵🇸❤🇮🇷🍃┅┅┅
🔹️ #بن_سلمان و
#گاو_شیرده
✍ #سید_محمدجواد_موسوی_فرد
... خیلیها در ایران آرزویشان این است که حاکمی مثل #بن_سلمان بالای سرشان باشد!
دلشان غش و ضعف میرود که آمریکاییها بهشان بگویند #گاو_شیرده_ما!
واقعا؟!
من گاو شیرده تو هستم؟!
اینها آرزو دارند یک گاو در دامنههای آلپ باشند، اما یک انسان در ایران نباشند!
... البته آنها که رویشان نمیشود به این صراحت بگویند لحنشان را با کلاس میکنند:
ما میتوانستیم #هاب_انرژی_منطقه بشویم ولی حیف که انقلاب شد!
این هاب انرژی منطقه، بیان با کلاس همان گاو شیرده است.
... مهم این است که بن سلمان
#رونالدو میخرد،
#نیمار میخرد،
#جنیفر_لوپز میخرد،
کلا همه چیز را میخرد ...
حالا این که روی سر یمنیها هم بمب ریخت قابل اغماض است،
حقشان بود پاپتیهای دور از تمدن.
✅ #شیعه_علی بودن و شیعه فلانی و فلانی بودن این طور جاها خودش را خوب نشان میدهد.
علی(ع) به ابن عباس فرمود:
"لا یَکُونَنَّ أَفضَلُ ما نِلتَ مِن دُنیاکَ بُلُوغُ لَذَّةِِ وَاِشفاءُ غَیظِِ وَلیَکُن اِحیاءَ حَقِِ وَ اِماتَةَ باطِلِِ.
... مبادا سهمِ اصلیِ تو از دنیا رسیدن به لذتی یا گرفتنِ انتقامِ خشمی باشد. بلکه باید سهم اصلیِ تو زنده کردنِ حقی یا میراندنِ باطلی باشد."
شیعیان فلانی و فلانی را در مصر و حجاز ببینید و شیعه امیرالمؤمنین را در ایران.
قد کنا امواتا فاحیانا الخمینی!
⭕️پیام ایران به آمریکا: مجازات قاتلان سردار سلیمانی از دستور کار خارج نمیشود
🔹یک منبع آگاه در گفتوگو با خبرنگار فارس ضمن تکذیب ادعای یک رسانۀ آمریکایی دربارۀ تضمین ایران دربارۀ عدم پیگیری اقدام علیه ترامپ گفت: پیامی که از طرف جمهوری اسلامی ایران در قالب یک تبادل پیام منتقل شد حاوی این نکته بود که ایران پیگیری لازم درباره قاتلان شهید سلیمانی را انجام خواهد داد و از این مسئله کوتاه نخواهد آمد.
🔸این منبع آگاه با بیان اینکه پیگیری شهادت شهید سلیمانی ابعاد مختلف دارد ادامه داد: به طرف مقابل اعلام شد دولت ایران نیز در این راستا ابعاد قضایی و حقوقی مسئله را در مسیر خود پیگیری خواهد کرد.
🗞روزنامۀ «والاستریت ژورنال» روز جمعه ۲۵ آبان از «تضمین کتبی» ایران برای عدم سوءقصد به جان ترامپ، رئیسجمهور منتخب آمریکا، خبر داده بود. این روزنامه مدعی شده بود که ایران ماه گذشته میلادی به دولت جو بایدن تضمین کتبی داد که قصد ترور دونالد #ترامپ را ندارد.
⭕️ساخت مزارع GPU
ستون فقرات توسعه هوش مصنوعی در ایران
👤دبیر ستاد توسعه فناوریهای هوش مصنوعی:
🔹سازمان هوش مصنوعی بر ایجاد سکوهای پردازشگر گرافیکی GPU یا مزرعه جیپییو و زیرساختهای دادهای متمرکز شده که این زیرساختها به عنوان ستون فقرات توسعه هوش مصنوعی، امکان انجام محاسبات پیچیده و پردازش حجم عظیمی از دادهها را فراهم میکنند.
🔸یکی از بزرگترین مشکلات ما در کشور کمبود تقاضا برای هوش مصنوعی است. بسیاری از شرکتها هنوز اهمیت هوش مصنوعی را درک نکردهاند. شرکتهای بزرگ باید بخش خصوصی و دانشگاهها را برای رفع نیازهای خود بهکار گیرند.
🔹در برنامههای ستاد هوش مصنوعی تاکید شده که باید یک آزمایشگاه ملی «نشنال لب» برای هوش مصنوعی در ستاد ایجاد شود. در برنامه هفتم توسعه به ایجاد شش «آزمایشگاه آفرینشهای ملی (مام) فناوری» اشاره شده است.