قسمت ششم.
برای امامان عصر عباسی مقابله و افشاگری غاصب، جائر و منافق بودنِ خلفای عباسی نسبت به دوره بنیامیه ( که دشمنی دیرینه با بنی هاشم داشتند) سختتر بود و از این جهت نحوه مواجهه آنها با دولت عباسیان نیز متفاوت بود . چراکه عباسیان خود را میراث دار واقعی پیامبر ص بعنوان عموزاده و خویشاوند مطرح می کردند.
امام رضا ع فضای تهدیدی ایجاد شده توسط مامون رو تبدیل به فرصتی قطعی جهت تبیین امامت و ولایت نمودند.
مابه ازای این فضا را در دوران ۴۰ ساله پیروزی انقلاب اسلامی داریم که در فضای تهدید جهانی تهدیدها را به فرصت تبدیل کردیم. رهبری معظم انقلاب نیز تعبیر می کنند که زندگی معصومین ع داستان نیست بلکه الگویی برای ماست.
« مقابله سلطان طوس با جنگ رسانه ای مامون» ؛ قسمت هفتم:
در آستانه پیروزی انقلاب اسلامی، هیچکس نمیدانست رهبر این انقلاب چه شخصیتی دارد، چون عراق اجازه ورود خبرنگاران و دیدار با امام(ره) را نمیدادند.
بعد که رژیم عراق به درخواست شاه میخواست امام را محدود کند، ایشان را به فرانسه فرستاد.
فرانسه هم ناخواسته فرصتهایی را دراختیار امام قرار داد، صحبتها و مواضع ضد استکباری امام و موضع ضد نظام سلطه ی ایشان با حضور انبوه خبرنگاران از سراسر عالم آنجا شناخته شد.
وقتی رژیم طاغوت سقوط کرد و ایران پایگاه بزرگ ضد استکبار و استعمار و پایگاه مقاومت شد، آنها ضرر کردند و به دست خود آسیب به اهداف خود وارد کردند.
در این ۴۰ سال نیز با ابزارهای مختلف رسانه ای خواستند صدای انقلاب به دنیا نرسد.
اما امام رضا ع بخوبی برای ما ترسیم کردند که از فرصتها بخوبی بهره برداری کنیم و حقانیت جبهه خود را ندا دهیم؛ کمااینکه برکات حضور ایشان و استفاده امام ع از این فرصت تا امروز در شرق عالم اسلام ادامه دارد.
قسمت هشتم:
مناظرات امام ع ، فرصت رسانه ای مهمی بود برای معرفی خراسان که از تحولات عالم اسلام دور بود.
بهره برداری هوشمندانه از فرصتهای رسانه ای برای معرفی جبهه حق و باطل را به نحو احسن میتوان از ایشان الگوبرداری نمود.
گرچه ما در کار رسانه ای عقب هستیم در حالی که با وجود فضای مجازی میتوانیم بهره برداری اساسی کنیم.
حرکت ها و گرایش های اعتقادی دوران امام رضا ع ، بُعد سیاسی ندارد و آزادانه مسائل و شبهات، بیان شده و پاسخ داده میشوند.
در اوایل انقلاب نیز آزادی بسیار گسترده ای برای عقاید و افکار و جریانها وجود داشت اما افکار آنها در قالب برنامه های مناظراتی توسط علمای دینی پاسخ داده می شد و تنها زمانی که گروههایی از جمله فرقان و مجاهدین خلق دست به جنایت و ترور شخصیتهای گران قدری همچون شهید مطهری زدند و مواجهه نظامی با نظام بوجود آمد، با ایشان مقابله شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهادت امام رؤوف تسلیت.
« مقابله سلطان طوس با جنگ رسانه ای مامون»
قسمت نهم: جلسات بحث آزاد در مراکز علمی دانشگاهی ما کماکان وجود دارد و کاملا آزاد به طرح مباحث می پردازند اما برخی اوقات چنان جسارت به مقدسات میشود که نیروهای انقلابی توهین را بر نمی تابند و این جسارتها جفایی به نظام جمهوری اسلامی است. بفرموده مقام معظم رهبری، نباید نیروهای انقلابی را مورد هجمه قرار داد یا در دانشگاهها به آنها سخت گرفت. یعنی ما از این حیث نسبت به دوران امامان خود هیچ کمبود و کسری نگذاشتیم..
چه بسا افراد سرشناسی که با طرح شبهات عجیب و غریب، اهداف سیاسی را دنبال کردند و پس از فرار به کشورهای خارجی، با پشتوانههای بیگانه، برای زیرآب زدن اعتقادات مردم ایران، کار می کنند.
قسمت دهم:
ائمه ع چون برنامهای برای بصیرت دادن به مردم و به میدان آوردن آنها و مقابله با حاکمیت طاغوت داشتند، مورد غضب حاکمان بودند.
آنان مبارزه گسترده سیاسی منتها در ابعاد گوناگون داشتند، لذا حکام جور احساس خطر میکردند.
علمای حدیث از امام رضا(ع) در نیشابور میخواهند و میگویند از جد خود، پیامبر (ص)، حدیثی بگویید و حضرت حدیث معروف سلسلهالذهب را میفرماید که «کلمه لا اله الا الله حصنی فمن دخل حصنی امن من عذابی».
علما میخواهند بساط نوشتن را جمع کنند. امام(ع) اضافه میکنند: «بشرطها و شروطها و انا من شروطها». میگوید: «بشرطها» یعنی اصل امامت و ولایت است.
بدون اعتقاد به امامت و ولایت نمیتوانید وارد حصن حصین الهی شوید.
قسمت یازدهم
همانطور که رهبری فرمودند، مامون با همه ظاهرسازیها، زیرکیها و حسابگریهایی که داشت درنهایت وقتی دید امام ع توانسته اهداف خود را پیش ببرد و او بهنوعی رودست خورده، نتوانست تحمل کند و امام را به شهادت رساند و بعد از این چهره واقعی او مشخص شد.
وقتی مامون به بغداد بازگشت، ریاکاریهایی که در مرو داشت و خود را آدم متشرع نشان میداد را کنار گذاشت و به مفاسدی در بغداد مبتلا شد که جای خود دارد.
لذا امام(ع) همانند پدران و فرزندان طاهرین خود بهعنوان امام حق و حجت خدا از هر لحظه و ساعتی برای هدایت، و بصیرت دادن به جامعه و مقابله با طاغوت زمان بهره میبردند.
حضرت آقا : هدف همه امامان ما این بود که حکومت الهی، نبوی و علوی تشکیل دهند، چون با حاکمیت است که میتوان جامعه را به درستی هدایت و سعادتمند کرد. بدون حکومت معصومان و با وجود حکومت طاغوت میشود کار کرد، ولی در خفا و سختی است و جامعیت ندارد و موانع زیادی دارد، اما در حاکمیت امامان است که میتوان نجات بشریت را رقم زد و لذا همه این بزرگواران درصدد به دست آوردن حکومت بودند، ولی نه به این سبکی که مامون میخواهد ولایتعهدی به امام رضا(ع) بدهد.
مامون برای رسیدن به این حکومت به برادر خود رحم نکرد و برادر خود را کشت، حالا اینقدر خداشناس شده و حقیقت را شناخته که دو دستی حکومت را تقدیم امام کند؟ امام هم میداند هدف او چیز دیگری است، لذا نمیپذیرد.
امام ع حکومتی که با زور ایجاد شده ولو مامون از ته دلش هم میگفت، نمیپذیرفتند.
قسمت دوازدهم:
بر همین اساس در بهمن سال ۱۳۵۷ شمسی، مردم وقتی در خیابانها فریاد زدند ما رهبری امام را میخواهیم برای امام تکلیف ایجاد شد که رهبری ایشان را بپذیرند.
امامان ما دنبال این بودند چنین معرفتی در جامعه ایجاد شود. حضرت زهرا(س) میفرماید: مَثَل امام همچون کعبه است که مردم باید در اطراف او طواف کنند و دور او بگردند. کعبه سراغ مردم نمیآید.
لذا امام رضا(ع) چنین تلاشی میکردند که مردم جایگاه امام را بشناسند و بهسوی امام بیایند و خودشان درخواست کنند که رهبری را به دست بگیرند.
امام حسین(ع) هم هدف اولیهاش تشکیل حکومت نبود، مقابله با منکر بزرگ یعنی حاکمیت یزید بود، ولی وقتی مردم کوفه آمدند و درخواست کردند و نامهها نوشتند و بیعت خون کردند، برای امام تکلیف ایجاد شد که بیاید چون حالا مردم به صحنه آمدند و از او میخواهند رهبری آنها را به دست بگیرد.
قسمت سیزدهم:
کار امام رضا ع نتیجه داد ،گرچه جنایتکاران بعدی با به شهادت رساندن ائمه علیهم السلام، نگذاشتند جامعه در سطح گسترده ای به سوی آن بزرگواران بیاید اما "مبارزات دائمی خستگی ناپذیر" در سراسر زندگی پربار ایشان تبلور دارد و بزرگترین درس است برای ما که هیچگاه به ستوه نیاییم و در راه تحقق آرمان و عقیده ی به حق خویش در برابر استکبار و زورگویان از هیچ تلاشی فروگذار نباشیم.
انشاالله.
منبع. کتاب انسان ۲۵۰ ساله.
با تشکر از سرکار خانم فرقانی.
🔴 عاقبت تلخِ شیرین‼️ | هیزم کش ترامپ شده ای ؟!
🔻 عباس عبدی فعال سیاسی اصلاح طلب در روزنامه اعتماد با ادبیات متفاوت و انتقاداتی تند از شیرین عبادی نوشت:
🔹 تنگ کردن دایره تحریمها به ویژه این آخرین تحریم که شامل همه بانکهای ایران میشود، حکایت از نوعی سقوط آزاد اخلاقی در جهان است
🔹برخی نیروهای داخلی نیز مسوولیت مستقیم دارند، زیرا به گونهای رفتار میکنند که حتی نهادهای مدنی جهانی نیز حاضر به محکوم و اعتراض کردن جدی علیه اقدامات جنایتکارانه پمپئو و ترامپ علیه ایران نمیشوند.
🔹برخی ایرانیان آن سوی آب نیز هیزمکش این جنایت شدهاند. هنگامی که «آنگسان سوچی» ایرانی خواهان تحریم این مردم شود از ترامپ و پمپئو چه انتظاری میتوان داشت؟
🔻 پینوشت| در روزهای اخیر شیرین عبادی خواهان تحریم ورزشی ایران توسط همه مجامع ورزشی هم شده بود .
✅تاریخ را مطالعه کرده اید؟
✍به "زبیر بن عوام" میگفتند «سِیفُ الاسلام»! فقط زبیر در روز ضربه خوردن حضرت زهرا "س"، دست بر قبضه شمشیرش برد. آیا میدانید چه گره هایے را در راه اسلام باز کرد؟ اما…
به "عبدالرحمن بن ملجم مرادے" مے گفتند شیعه امیرالمومنین، خودش به امیرالمومنین گفت حب و عشق تو، در خون و رگ من وجود دارد؟؟؟!!! اما…
"شمر بن ذے الجوشن" جانباز جنگ صفین بود و در این جنگ تا شهادت هم پیش رفت!!! اما…
هیچ مے دانستید وقتے در کربلا وارد گودال قتلگاه شد؛ زانوهایش را بسته بود؟
بدلیل اینکه آنقدر نماز شب خوانده بود، زانوانش پینه شترے بسته بودند.
آیا میدانستید "عمربن سعد" روز عاشورا نماز صبح را که تمام کرد، گفت: "قربة الے الله" و اولین تیر را به سوي خیام "سیدالشهدا" ع نشانه رفت؟
مے دانستید همه آنهایے که به کربلا آمدند، مسلمان بودند، نماز میخواندند و روزه مي گرفتند و سایر واجبات دینے را نیز انجام مے دادند؟؟؟!!!
همگے با نیت "قربة الے الله" آمدند براي کشتن " سیدالشهدا"...
"زهیر بن قین"عثمانے مسلک بود؛ اما… آمد براے یارے ابا عبداله الحسین! و حسینے شد.
وهب، مسیحے بود ولے در واپسین لحظات،حسینے شد
حر بن یزید ریاحے فرمانده لشگر یزید بود که راه بر حسین بست ولے به کجا رسید...
ملاک حال فعلے افراد است ولو قبلا امامزاده باشد.
"شمربن ذے الجوشن"هم نماز شبش ترک نمیشد هم شیخ و سابقون جانباز امت بود اما… شد قاتل ابا عبدالله...
بصیرت که نداشته باشیم،
مے شویم: «خَسِرَ الدُّنیا والآخرة»
✨اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا✨
🔴بزرگترین افتضاح.
همه اشتباهات و ضعف های برجام یک طرف و این افتضاح یک طرف:
روزهای پرتب و تاب مذاکرات هسته ای یادتان هست؟! دیدارها و نشست ها و گفتگوها و پیاده روی ها و شب زنده داری ها و خودکارپرانی ها و خنده های تلخ ، همه و همه نتیجه اش شد خسارت محضی به نام برجام !
در هیاهوی مذاکرات ، عباس عراقچی( معاون ظریف که در این روزهایی که گند برجام درآمده ، خیلی کم پیدا شده است!!!) در یکی از مصاحبه ها جمله ای تاریخی گفت که هیچ گاه از یادها نخواهد رفت : " اکنون بحث و جدل بر سر ویرگول هاست "!!!
بعدها مشخص شد که موسسه international cricis group که وابسته به وزارت خارجه آمریکاست ، حدود چهارده ماه قبل از برجام متنی را منتشر کرده بود که دقیقا نعل به نعل شبیه برجام بوده است و معلوم نیست که عباس آقا و جوادآقا (امیرکبیر زمان!) و هم قطارانشان بر سر چه موضوعی آن همه مذاکره و جنگ ویرگولی می کردند!!!
اگر این افتضاح در یکی از کشورهای غربی که الگوی آقایان غربگدا هستند اتفاق می افتاد ، به یک زلزله و سونامی سیاسی و مجموعه ای از استعفاها و استیضاح ها و دادگاه ها و عزل ها تبدیل می شد اما در کشورمان نه استعفایی دیدیم نه استیضاحی و نه حتی طرح یک سئوال از طرف نمایندگان مجلس! حتی دریغ از یک خبرنگار که سئوالی در رابطه با این افتضاح از سران مذاکرات بپرسد!!!
🔴 امنیت یا عدالت| چرا حفظ نظام اوجب واجبات است؟
🔻 چرا حفظ نظام اوجب واجبات است؟ یعنی در تزاحم واجبی چون نماز و حج و زکات حفظ نظام اوجب است. چرا؟ بالاتر از این چرا امام فرمودند حفظ نظام از حفظ جان امام زمان ع واجب تر است؟ مگر تجسم و حقیقت عدالت امام زمان نیست؟ چطور ممکن است در تزاحم این دو حفظ نظام اولی باشد؟
🔹 این مقدمه را داشته باشید. یک قدم جلوتر رویم. رهبر انقلاب امروز فرمودند امنیت نباشد، عدالت هم نیست. تکلیف برای برخی دوگانه های موهوم روشن شد. توجه کنیم که ما دوگانه امنیت و عدالت نداریم. دوگانه ولایت و عدالت هم نداریم. آنچه داریم نسبت است. مثلا نسبت امنیت با عدالت.
🔹 اما چرا فرمود امنیت مقدم است؟ توجه کنیم که عدالت، هدف است. مسیر و وسیله نیز در انحصار اسلام است. این اسلام است که ما را به عدالت می رساند واگرنه بقیه نحله ها و مشرب ها و مکاتب با هر سطح شعاری به توهمی از عدالت دست یافته اند. نمی از یمی.
اما....
🔹اما تحقق اسلام روی زمین تنها و تنها در سایه تشکیل حکومت است. حکومت نباشد اسلام در حد احکام فردی فراتر نخواهد رفت و در پستوخانه ها و نهایتا به خانقاه و مساجد محصور می شود. به همین جهت به تعبیر رهبری همه انبیا به دنبال تشکیل حکومت بودند و در این راه یا قدرت یافتند و یا خون دادند.
🔹 با این توضیح امنیت در حکومت مسیر رسیدن به عدالت است و اساسا تحقق عدالت با مقدمه امنیت است. ولایت هم همین است. مقصد ولایت، عدالت است. لذا تزاحمی نیست. ما با ولایت به عدالت می رسیم.
🔺 بازگردیم به مقدمه ابتدای متن. چرا حفظ نظام از حفظ جان امام زمان بالاتر است؟ احتمالا تا حدی روشن شده است. چون جان امام زمان نیز خرج اسلام شده و می شود و اسلام محقق نمی شود جز با تشکیل حکومت.
🔹 حکومت استقرارش به امنیت است و امنیت خاک راه عدالت.
May 11
دکتر خوش چهره :
یکي از مهمترين راهحلها اين است که متوجه باشيم در وضعيت جنگ اقتصادي قرار گرفتهايم. رئيسجمهور در اظهارات خود از جنگ اقتصادي صحبت ميکنند. با اين وجود طرز بيان جنگ اقتصادياي که ايشان در گفتههايش استفاده کرده بنده را نگران ميکند. به نظر ميرسد تصميمگيران جامعه به جاي اينکه از نظر استراتژيک تراژدي کاهش ارزش پول ملي را تبيين کنند آن را به کمدي تبديل کردهاند. رئيسجمهور عنوان کرده دوستان اقتصاددان ما عنوان کردهاند اجازه بدهيد قيمت ارز افزايش پيدا کند تا توليد ملي افزايش پيدا کند.
تأکيد ايشان نيز روي اين بوده که در چنين شرايطي صادرات کشور افزايش پيدا ميکند. اين در حالي بود که ما شاهد بوديم قيمت ارز از چهار هزارتومان به 10 هزار و پس مدتي 20 هزار تومان و امروز 30 هزار تومان است و هيچ اتفاقي نيز در توليد ملي رخ نداده است.
🔻 "مردم، تاوان توهم چند سیاستمدار با ضریب هوشی پائین را میدهند که معلوم شد، سیاست بینالملل هم نمیدانند"
رحیمپور ازغدی:
👈 نسبت سازش را اولینبار معاویه به امام حسن(ع) بست؛ تعجبی نیست اگر غرب باوران در وقت پاسخگویی، دین و دنیای مردم را قربانی کنند؛ هرکه به نام، روحانی است، لزوما به صفت، روحانی نیست.
👈 با وعده سراب، اقتصاد کشور را به اینجا رساندند.
👈 معیشت مردم را برجامی کردند، حالا نوبت به برجامی کردن دین مردم رسیده است؛ در سالهای حاکمیت این ورژن از روحانیت، درجه اعتماد به لباس روحانیت به طرز بی سابقهای تنزل یافت.
👈 مردم، تاوان توهم چند سیاستمدار با ضریب هوشی پائین را میدهند که نه تنها مفهوم عزت و اقتدار ملی را نمیدانند، بلکه معلوم شد، سیاست بینالملل هم نمیدانند.
👈 در پایان این ۸ سال، با تخیلات و دروغهای شان تنها ماندهاند.
👈 اقتصاد برجامی و دیپلماسی ترس، درکنار دزدیهای بیسابقهای که این سالها از بیتالمال شد، ضربات سنگینی به دین ودنیای مردم زد.
👈 شانس مردم ما را ببین که آن یکی هم، میخواهد با آنجلیناجولی، خودشان دونفری مشکلات جهان را حل کنند.
🔴 هارت و هورت جدید ترامپ
🔻ترامپ: اگر من برنده شوم، ظرف یک ماه توافق فوقالعادهای با ایران خواهیم کرد. بدجور دلشان میخواهد من ببازم، ولی اگر برنده شوم...
🔹 بزنم به تخته، سازمانهای تروریستی مثل سابق نمیجنگند. میدانی چرا؟ چون پول ندارند، چون ایران ورشکست شده. ایران به خاطر من، به خاطر تحریمها و مسائل دیگر ورشکست شده.
🖌 رهبرانقلاب : این هارتو پورتی هم که این اراذل مسلط بر ملت آمریکا میکنند نبایستی ذهن کسی را مشغول کند. ۹۹/۷/۲۱
✅ اهداف روحانی از تحریف حقایق تاریخی
عجیب است !
صدای جریان تحریف که "پیام" لزوم ادامه "تحریم تا تسلیم" ملت ایران را به دشمن میدهد ؛ از نهاد ریاست جمهوری به گوش می رسد !
صدا و سخنانی که نمونه بارزی از دم زدن "ترسوها از عقلانیت" است......
سخنان تحریف آمیز و تحلیل بی مبنای رئیس جمهور در :
۱).نسبت دادن صلح امام حسن مجتبی ع به اختیار و انتخاب امام
۲). و سانسور عامدانه واقعیت تاکید و تشویق مکرر نیروهها از سوی امام علیه السلام به "مقاومت و جهاد" با معاویه ؛
۳).و نادیده انگاشتن نقش "یاران خائن" و فرماندهانی سست عنصری چون عبیدالله ابن عباس در "تحمیل صلح" به امام
۴). و عدم اشاره به واقعیت از هم گسیختگی جبهه حق و پیامهای محرمانه آنها به دشمن جهت "تسلیم کت بسته" امام حسن ع به امویون ! ؛
مصداق بارزی از "تحریف و جفا" در حق امام معصوم ع و تلاش در جهت تحمیق افکار عمومی است ؛
"تلقی عمومی" از سخنان اخیر آقای روحانی در این مقطع :
"انحراف افکار" عمومی از "بی برنامه" بودن او در ساماندهی معیشت جامعه و سیاست اشتباه ایشان در "اعتماد به دشمن" و آثار ویرانگر آن بر اقتصاد کشور است ؛
بی شک "اظهارات عجز آمیز" و روحانی و تحریف تاریخ از سوی وی در واقع تلاش در جهت "مهندسی افکار عمومی" و زمینه سازی روانی "پذیرش ذلت" و تن دادن به خواسته های دشمن و بالتبع دچار نمودن سرنوشت "امنیت پایدار" مردم به "وضعیت آشفته اقتصادی" امروز کشور است
و در نظر نگارنده اینگونه سخنان که این روزها هماهنگ با فشارهای اقتصادی مشکوک داخلی ! بر گرده مردم از اردوگاه نفاق پیچیده هم به گوش میرسد ؛ نسخه "برنامه ربزی شده" و مکمل تحریمهای ظالمانه آمریکا است !!
این سخنان روحانی خواسته یا ناخواسته "حامل پیامی" برای دشمنان ملت هم می باشد ان اینکه از "مقاومت" خبری نیست ؛ تحریمها را ادامه بدهید ! که با تشدید تحریمها زمینه تسلیم قطعی کشور فراهم است ! ... ( که البته زهی خیال باطل ! )
اکنون حکمت "رهنمود راهبردی" امام خامنه ای بیشتر هویدا میگردد که اخیرا فرمودند:
که اگر جریان تحریف شکست بخورد جریان تحریم هم قطعا شکست می خورد (۱۰/۵/ ۹۹)
با شفاف شدن "اهداف جریان تحریف" و سردمداران آن ؛ 'جریان انقلابی" بیش از پیش باید به وظیفه خود عمل نموده و بی مهابا پرده از حقایق تاریخی و اهداف "عمر عاص"های زمان بردارد..
بی تردید ملت بیدار و بصیر در صحنه و مقاوم است.... گرچه برخی بمانند عبیدالله بن عباس "فکر تسلیم" در سر می پرورانند!
📌حجت الاسلام والمسلمین حاجتی
*بالاخره با رای مجلس شورای اسلامی تکلیف نحوه انتقال سند خودرو بسته شد*
*دعوا بر سر «اختیاری» یا «اجباری» بودن ثبت سند خودرو در دفاتر رسمی در نهایت با رأی قانون به اختیاری بودن این موضوع به پایان رسید.*
یکی از طولانیترین اختلاف نظرهای میان پلیس و کانون سردفتر داران به نفع ناجا و مردم تمام شد.
به گزارش ایسنا، ماههاست که هر از چندگاهی بحث بر سر اختیاری یا اختیاری نبودن ثبت سند خودرو در دفاتر ثبت اسناد بالا میگیرد، ناجا مدعی است که سند صادر شده از سوی پلیس سند کافی و الزامی است و اگر فردی سند خودرویش را در دفاتر اسناد رسمی به ثبت برساند، کاری اختیاری انجام داده است، در طرف مقابل اما کانون سردفترداران نظر دیگری دارد و از اجباری بودن ثبت سند خودرو صحبت به میان میآورد. موضوعی که البته شب گذشته با اعلام نظر نهایی مجلس شورای اسلامی به نفع پلیس به پایان رسید.
گرچه پیش از ایننیز بارها فرمانده ناجا، سخنگوی ناجا، رییس پلیس راهور ناجا، معاون حقوقی پلیس راهور و... بر کافی بودن سند صادره از سوی پلیس تاکید کرده بودند، اما اصرار کانون سردفترداران بر لازم و اجباری بودن ثبت سند خودرو تا جایی پیش رفت که آنان حتی حاضر به پذیرش سخنان وزیر کشور هم نشدند و به ناچار سردار حسین اشتری، فرمانده نیروی انتظامی در نامهای به مجلس شورای اسلامی خواستار تعیین تکلیف این موضوع شد. رحمانی فضلی، وزیر کشور درباره نقل و انتقال خودروها و ادعای کانون سردفترداران مبنی بر ضرورت ثبت این نقل و انتقالات در دفاتر اسناد، گفته بود: «قانون، این اختیار را به شهروندان داده تا درصورت تمایل، نقل و انتقال خودروهای خود را در دفاتر اسناد نیز به ثبت برسانند و آنچه از سوی پلیس انجام شده و مدارکی که نیروی انتظامی اعلام میکند برای احراز مالکیت خودرو کافی است .به عبارتی همانطور که شهروندان یخچال، تلویزیون، فرش و اقلام اینچنینی را ثبت رسمی نمیکنند، در مورد خودرو نیز همین موضوع صادق است و نیازی نیست که سندی از سوی دفاتر اسناد صادر شود، بلکه مدارک صادر شده از سوی پلیس کافی است و نیروی انتظامی در این زمینه وظیفه قانونی خودش را انجام میدهد.
سرانجام عصر روز گذشته یکشنبه، سردار سعید منتظرالمهدی، سخنگوی ناجا نظر نهایی مجلس در این مورد را اعلام کرد، نظری که در آن، به پلیس حق داه شده است.
او گفت:«بر اساس موارد اعلام شده و با توجه به اینکه پلیس همواره پایبندی به قانون و قانونمداری را اساس فعالیتهای خود قرار داده و همچنین با توجه به اینکه هیچگونه منفعتی از حوزه ثبت سند خودرو و تعویض پلاک عاید پلیس نمیشود، اما پلیس رعایت حال، وقت و هزینه مردم را بر خود فرض میداند و اعلام میشود که با رأی مجلس شورای اسلامی به نظر پلیس، نیازی به ثبت سند خودرو در دفترخانه وجود ندارد.»
در بخشهایی از حکم نهایی نظر مجلس شورای اسلامی اینطور آمده است: « مستند به ماده 22 قانون حمل و نقل و عبور کالاهای خارجی از قلمرو جمهوری اسلامی ایران (اصلاحی 1388.06.17 ) مسوولیت صدور گواهینامه رانندگی، اسناد مالکیت و پلاک خودرو در قلمرو جمهوری اسلامی ایران برعهده نیروی انتظامی است.
به گزارش ایسنا، به نظر میرسد، اختلاف نظر میان پلیس و کانون سردفترداران به پایان خود رسیده است، اما آنچه که نیروی انتظامی باید انجام دهد اطلاعرسانی گسترده دراینباره است، چرا که به نظر میرسد بسیاری از شهروندان از این نظر نهایی قانون در اینباره همچنان بیاطلاعند.
شایعات «دلفینی» یکی از شیوه جنگ رسانه است. شایعه و دروغپراکنی در مورد رفتار خشونتآمیز با مردم به دلیل امر به معروف و نهی از منکر همچون دلفینی به یكباره سر از آب به در میكند و پس از ایجاد دلهره و تشویش و نگرانی تا نوبتی دیگر به زیر آب میرود؛ در روزهای گذشته انتشار شایعاتی از دو امام جمعه سبب شد التهاب جدیدی در جامعه ایجاد شود.
اولین حمله به یوسف طباطبایینژاد، امام جمعه اصفهان بود و سپس ابوالقاسم یعقوبی، نماینده ولیفقیه در خراسان شمالی؛ به نقل از این دو امام جمعه شایعاتی پخش شد مبنی بر اینکه «زندگی برای زنان باید ناامن شود.»
این سخنان اگرچه با تکذیب دفاتر ائمه جمعه مذکور مواجه شد؛ اما رسانههای التهابآفرین چون دنبال اهداف خود بودند هیچ گاه درصدد اصلاح اخبار کذب خود برنیامدند.رسانههای عملیات روانی در مرحله بعد شایعات را در کنار عکس اسیدپاشی علیه زنان که در سالهای گذشته صورت گرفته بود (و هیچ ارتباطی با امر به معروف، سخنان امامان جمعه و مسئولان کشور نداشت) منتشر کردند، جالب است که در کنار گزارشها سخنان پدر یکی از زنان مورد اسیدپاشی قرار گرفته سالهای گذشته را نیز خطاب به آیتالله طباطبایینژاد پخش کردند تا ابعاد عاطفی قضیه را کش بدهند، اهداف این جنگ روانی از این قرار است؛
۱ـ بدبینی نسبت به احکام نورانی اسلام؛ امر به معروف و نهی از منکر نه تنها به اتفاق فقهای اسلام واجب است، بلکه اصل وجوب آن جزء ضروریات دین مبین اسلام به شمار میآید. بر این اساس از ابتدای پیروزی انقلاب و حتی قبل از انقلاب در مورد امر به معروف و نهی از منکر نوعی رفتار بدبینکننده از سوی حاکمان جور، ظالمان، ستمگران و افراد فاسد صورت میگیرد تا خود در پناه این جنگ روانی به فساد خود با قوت و جسارت بیشتری ادامه دهند.
۲ـ هراس و انفعال اجتماعی؛ در این عملیات روانی دو نشانگاه مورد توجه بوده است تا آنها را به انفعال و عقبنشینی بکشاند؛ اولین نشانگاه نیروهای انقلابی و مدافعان اسلام هستند تا به این وسیله آنها را پرخاشگر و خشونتطلب معرفی کنند و در موضع انفعالی و سکوت در برابر منکرات قرار دهند. دومین نشانگاه عامه مردم هستند تا اولاً آنها را از هرگونه همراهی با احکام اسلامی بازدارند و ثانیاً از آنها به عنوان وسیله بازدارنده و حفظکننده پایگاه اجتماعی برای اهداف سیاسی است.
۳ـ انحراف اذهان: جریانهای سیاسی که هیچ گونه دستاورد ملموسی در حوزههای اجتماعی، اقتصادی و حتی سیاسی ندارند با این جنگ روانیها به دنبال آن هستند که اذهان اجتماعی را از کارنامه به شدت منفی خود منحرف کنند.
موج حمله علیه ائمه جمعه فروکش میکند و هفته آینده، سیرکبازها بار دیگر دلفین جنگ روانی را به گونهای دیگر نمایش میدهند و مردم را حیرت زده یک نمایش دیگر میکنند. تنها راه مصونیت نظام در برابر این بازیهای رسانهای افزایش سواد رسانهای مردم است.
منبع: هفته نامه صبح صادق
زن و شوهر داخل تاکسی شدند، پس از دقایقی راننده تاکسی به مرد گفت : به خانم تان بگویید، رنگ آرایش خود را عوض کند، من از این رنگ خوشم نمی آید.
مرد عصبانی شد و چندین فحش و ناسزا نثار راننده ای تاکسی کرد و گفت : چرا به ناموس مردم نگاه می کنی، خودت ناموس نداری، رنگ آرایش خانم من به تو چه ربطی دارد.....؟؟
راننده لبخند زد و گفت: اگر به من ربطی ندارد پس برای چه کسی آرایش کرده؟ واگر برای شما می بود، در خانه آرایش می کرد.
مرد خشم اش را فرو برد و نقصان خود را پذیرفت.
《دقیقا زینت و زیبایی یک زن فقط برای شوهرش است نه دیگری 》.
در خیابان چهره آرایش مکن
از جوانان سلب آسایش مکن
زلف خود از روسری بیرون مریز
در مسیر چشم ها افسون مریز
یاد کن از آتش روز معاد
جلوه ای گیسو مده در دست باد
خواهرم دیگر تو کودک نیستی
فاش تر گویم عروسک نیستی
خواهرم این لباس تنگ چیست
پوشش چسبان رنگارنگ چیست
خواهرم این قدر طنازی مکن
با اصول شرع لج بازی مکن
💠 آیا مشکلات اقتصادی امروز هزینه مبارزه با آمریکا است؟
🛑پاسخ: اگر منظورِ این سوال این باشد که اگر مبارزه با آمریکا را کنار بگذاریم مشکلات اقتصادی حل می شود، قطعاً این تصور اشتباهی است، اما اگر منظور این است که باعث و بانی بسیاری از مشکلات امروز جامعه، جنایت و تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران است، مطلب صحیحی است. آمریکا به تجربه نشان داده است جز به تسلیم محض مخالفان خود راضی نیست و با هر قدم عقبنشینی در برابر زیادهطلبیها و قلدریهای او، آمریکا چند قدم جلوتر خواهد آمد، تجربه مصر (قرارداد کمپ دیوید) لیبی (کشتن قذافی و جنگ داخلی) و کره شمالی، تنها چند نمونه از تعامل با آمریکاست که هزینه سازش آنها با آمریکا به مراتب بیشتر از هزینه ایستادگی آنها بوده است.
💢ملاحظات:
🔹۱) این درست است که فشار حداکثری آمریکا به جنایت اقتصادی آنها علیه ملت ایران تبدیل شده است، اما این نظر که ما مقابل آمریکا کوتاه بیاییم تا مشکلات اقتصادی حل شود، درست نیست. عدم نظارت صحیح بر بازار، تصمیمات غلط اقتصادی، حجم نقدینگی بالا، خصوصی سازیهای بی ضابطه و مسئلهدار شرکتهای بزرگ دولتی مانند هفت تپه، کشت و صنعت دشت مغان و ... که ربطی به آمریکا ندارد. عدم توجه بایسته و شایسته به اقتصاد مقاومتی و کم توجهی دولت فعلی و دولتهای قبلی به رهایی از اقتصاد نفتی که تقصیر آمریکا نیست.
🔸۲) آمریکا خواهان مذاکره و بدهبستان نیست، روش شناختهشده او نده و بستان است و به کمتر از کرنش دیگران مقابل خود راضی نیست، او حتی با متحدان اروپایی خود چنین رفتاری دارد، لذا کنار آمدن آمریکا به معنای پایان مشکلات اقتصادی نیست.
🔹۳) ما و هر ملتی حق دارد براساس فرهنگ، هویت و منافع ملی خود عمل کند و برای امنیت ملی و گسترش عمق راهبردی خود برنامهریزی و اقدام کند، حالا اگر عنصر مزاحمی از آنسوی کره زمین آمد و منافع و امنیت ملی شما را تهدید کرد و شما دست به مقابله زدید، اسم این، مبارزه است یا دفاع از استقلال و منافع ملت است. کدام عقل سلیمی چنین ایستادگی را رد میکند.
🔺۴) قطع به یقین امکانات و ظرفیتهای درونی ملت ایران پاسخگوی حل و رفع مشکلات فعلی هست، فقط شرط آن حضور مدیران جهادی در مصادر امور است که آن را هم ملت باید اراده کند و تصمیم بگیرد.