السلام علیک یا اباصالح المهدی (عج)
# کلید های سرعت بخشی ظهور (۱)
طبق مستندات قرآنی وروایی ظهور حضرت مهدی(عج)وحاکمیت مطلق دین وپیشوایان آسمانی بر زمین مسأله ای حتمی وتخلف ناپذیراست وخواستن یانخواستن فردی ویا جمعی بشرهیچ تأثیری در آن ندارد.
اما یکی از پرسش های مهم در دوران غیبت امام عصر (عج)پرسش از تأثیراراده ورفتارهای فردی ویا جمعی انسانهاوآثار آن درتأخیر ویاتعجیل ظهورامام عصر ع است.
آیا خواست ومطالبه فردی وجمعی ورفتارهای مردم میتواند غیبت امام عصر ع راپیش از موعد به ظهور تبدیل کند؟
چه اعمالی موجب تسریع ویا تأخیردر ظهور خواهد شد؟ومهم اینست که کلیدهای تسریع ظهور چه عواملی هستند؟
ادامه دارد....
السلام علی المهدی(عج)
عوامل سرعت بخش ظهور(۲)
اصلی ترین کلید ظهور, به فعلیت رسیدن
امت است
آیه الله جوادی در این خصوص میفرمایند: تحقق حکومت (امامت در جنبه ی اجرایی) بستگی به شرایطی از جمله پذیرش مردم دارد؛چنانکه امیرامؤمنین (ع)چه پیش از رجوع مردم وچه پس از آن رهبر الهی مردم بود وعدم پذیرش مردم در آن ربع قرنی که درمظلومیت به سر می برد،آسیبی به شایستگی وصلاحیت رهبری ایشان نمی زد؛آنچه در زمان حکومت علی(ع)تغییر کرد،امت بود نه امام؛
یعنی مردم که قبلا "امت بالقوه"بودند،پس ازمدتی به رشد رسیده و"امت بالفعل"گشتند.
در دوران امام عصر(عج)نیز امام زمان امام بالفعل است،چه قبل از ظهوروچه بعد از آن، لیکن امت باید تغییرکند،امت بالقوه باید بالفعل شود.
پس لازم است امت اسلامی جهت رهایی از وادی گمراهی وسرگردانی امام خویش را بشناسد واز خدای منان خواهان تسریع ظهور گرددهرچند خود امت نیز میتوانند زمینه سازان ظهور باشند.
و یکی از مواردی که نیاز بشریت است استغاثه ودعا وتضرع است.
ادامه دارد....
السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)
« کلیدهای سرعت بخشی ظهور» (۳)
با استناد به آیات قرآنی،دلایل روایی وشواهد تاریخی هرگاه رهبران الهی از میان امتی پنهان گشتند بازگشت وظهور آنان به صورت فردی و اجتماعی میسور شده است.
ازبهترین دلایل قرآنی در بحث ظهور فردی واجتماعی ماجرای حضرت یوسف(ع)وبرادران ایشان است، وقتی واقعه حسادت برادران رخ دادوحضرت یوسف را به کام چاه افکندندپس از گذر طولانی تاریخ چنان مصر وسرزمین های اطراف دچار قحط سالی گشت که خاندان یعقوب نبی نیز در تنگنا قرار گرفتند و جهت تأمین آذوقه به سرزمین مصر در آمد و شد بودند.
آن زمان در سفر اول برادران، یوسف پیامبر را نشناختند،در سفر دوم حضرت خود را تنها به بنیامین معرفی نمود(ظهور فردی)ونسبت به بقیه غایب بودو در سفر سوم برادران نیز حضرت راشناختند(ظهور جمعی) وبرخطای خود اقرار نمودند.
در سفر چهارم پدر نیز با برادران همراه شد وحضرت یوسف (ع)بر همگان ظهور نمود.
استناد به آیه 69سوره ی یوسف وآیات 89 تا 91 این سوره ظهور فردی وجمعی را با توجه به مشابهت های غیبت حضرت مهدی(عج) وحضرت یوسف (ع)برماآشکار میسازد که ردی از این شواهد تاریخی را در دعاها نیز می یابیم.
به عنوان مثال در دعای عهد یک بار ظهور فردی رادرخواست میکنیم: اللّهُمَّ أَرِنِی الطّلعَه الرَّشیِدَه والغُره الحمیده وَاکحُل ناظری بِنَظره مِنّی ...
ودر مرتبه دوم ظهور جمعی را برای زدودن اندوه از امت خواهانیم:اللّهُمَ اکشِف هَذِهِ اغُمَّه عَن هَذِهِ الاُمَّه بِحُضُورِهِ وَعَجِّل لَنا ظُهورَه اِنَّهُم یَرَونَهُ بَعیدا وَنَراهُ قَرِیباً...
ادامه دارد...
# امام حسن عسکری علیه السلام در وصیت خویش چند دستور اخلاقی مهم که در سازندگی فردی شیعیان مؤثر است، بیان میفرمایند: «أَکثرُوا ذِکرَ اللَّهِ وَ ذِکرَ الْمَوْتِ وَ تِلَاوَةَ الْقُرْآنِ وَ الصَّلَاةَ عَلَی النَّبِیِّ ص فَإِنَّ الصَّلَاةَ علَی رَسولِ اللَّه عَشْرُ حَسَنَاتٍ احْفَظُوا مَا وَصَّیتُکمْ بِهِ وَ أَسْتَوْدِعُکمُ اللَّهَ وَ أَقْرَأُ عَلَیکمُ السَّلَامَ؛ [تحف العقول، ص ۸۹۰.]خدا را بسیار یاد کنید و مرگ را نیز فراوان یاد نمایید و قرآن را بسیار تلاوت کنید و صلوات بر پیامبر ص بفرستید؛ زیرا صلوات دو حسنه دارد و آنچه را به شما سفارش کرده، در حفظ آن بکوشید. شما را به خدا میسپارم و بر شما درود میفرستم.»
در فقرات زیر به چند امر دربارة خودسازی سفارش شده است:
۱- یاد مرگ
یاد مرگ آثار گرانبهایی در سازندگی انسان دارد که فقط به یک حدیث از حضرت صادق ع اشاره میشود که میفرمایند: «ذِکرُ الْمَوْتِ یمِیتُ الشَّهَوَاتِ فِی النَّفْسِ وَ یقْلَعُ مَنَابِتَ الْغَفْلَةِ وَ یقَوِّی الْقلْبَ بمَوَاعِدِ اللَّهِ وَ یرِقُّ الطَّبْعَ وَ یکسِرُ أَعْلَامَ الْهَوَی وَ یطْفِئُ نَارَ الْحِرْصِ وَ یحَقِّرُ الدُّنْیا؛ [بحارالانوار، ج ۶، ص ۱۳۲، ح ۳۲.] یاد مرگ شهوات نفسانی را میمیراند و ریشة غفلت و کم توجهی را میخشکاند، و قلب انسان را نسبت به وعدههای الهی (خصوصاً قیامت) محکم میکند و باعث رقّت قلب (و روان شدن اشک) میگردد و پرچمهای هواپرستی را در هم میشکند و آتش (شعله ور) حرص و آز را خاموش میکند و دنیا را در دید انسان پست و کم اهمیت جلوه میدهد.» به راستی اگر برای یاد مرگ جز آثار فوق نبود، جا داشت که انسان هرگز آن را در زندگی فراموش نکند.
۲- تلاوت قرآن
تلاوت؛ یعنی خواندن، تدبر و عمل به قرآن نیز در سازندگی، پیشرفت و آرامش انسان نقش مهم و تعیین کنندهای دارد. رسول خدا ص میفرمایند: «إِنَّ هَذِهِ الْقُلُوبَ تَصْدَأُ کمَا یصْدَأُ الْحَدِیدُ. قِیلَ: یَا رَسولَ اللَّه! فَمَا جِلَاؤُهَا؟ قَالَ: تِلَاوَةُ الْقُرْآن؛ [کنز العمال، متقی هندی، بیروت، مکتبۀ التراث الاسلامی، اول، ۱۳۹۷ ق، ج ۱، ص ۵۴۵، ح ۲۴۴۱.] به راستی که این دلها، همچون آهن زنگار میگیرند. عرض شد: عامل جلای دلها چیست؟ فرمود: خواندن قرآن.»
و در جای دیگر فرمود: «یا بُنَی لاتَغفُل عَن قِراءَةِ القُرآنِ فاِنَّ القرآنَ یحیی القَلبَ المیت وَ ینهَی عَنِ الفحشاءِ وَ المنکرِ و البَغی؛ [همان، ج ۲، ص ۲۰۰، ح ۴۰۳۲.] ای پسرم! از خواندن قرآن غافل مشو؛ زیرا خواندن قرآن دلها را زنده میکند و از بدیها و ستم دور میسازد.»
۳- صلوات بر محمد و آل محمد؛ ذکر دیگری که در سازندگی انسان و افزوده شدن حسنات او اثر شگفت انگیزی دارد، صلوات بر محمد و آل محمد ص است. امام علی ع میفرمایند: «کلُّ دُعَاءٍ مَحْجُوبٌ حَتَّی یصَلَّی عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ ص؛ [کنز العمال، ج ۱، ص ۲۵۲، ش ۲۱۵۳.] هر دعایی در پرده است (و اجابت نمیشود)، مگر وقتی که صلوات بر نبی ص و آل اش فرستاده شود.»
حضرت صادق ع میفرمایند: «أَثْقَلُ مَا یوضَعُ فِی الْمِیزَانِ یوْمَ الْقِیامَةِ الصَّلَاةُ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ عَلَی أَهْلِ بَیتِهِ؛ [بحارالانوار، ج ۹۴، ص ۴۹، ح ۹.] سنگینترین چیز در ترازوی اعمال انسان در روز قیامت، صلوات بر محمد و آل محمد ص است.»
و در پایان حضرت تأکید میفرمایند که شیعیان این وصیت نامه را حفظ کنند و بدان عمل نمایند.
عاشقان و منتظران امام زمان ع ، پیشنهاد می شود بمناسبت ۹ ربیع الاول در صورت امکان پرچم یاصاحب الزمان ع را بر سر درب منازل و مغازه های خود نصب کنند.
✍ یادداشت سلیمینمین : سیاست اخلاقی آیتالله خامنهای؛ تایید انتقاد و مقابله با رادیکال ها .
در شرایط کنونی دستهایی در تحرک است و تلاش میکند که جامعه ما را که بر اساس یک عقلانیتی که دارای آرامش است و در قبال مشکلات برخورد منطقی دارد، دچار تشویش کند.
متاسفانه عدهای از اشخاص که با توجه به حضور در جایگاههای حساس سیاسی از آنها انتظار میرود در مواجهه با مسائل مختلف کشور از منطق قوی تری برخوردار باشند ولی در صحنه عمل شاهد آن هستیم که به مراتب درک سیاسی آنها از متوسط جامعه نیز پایینتر است.
جامعه امروز بیش از دست اندرکاران سیاسی تحت فشار معیشتی قرار دارد اما چون این را درک میکند که هدف دشمن از تحریمها به هم ریختن کشور است، گامی در این مسیر بر نمیدارد.
البته مردم انتقاد میکنند و حرف و نظرات خود را بیان میکنند اما اقدامی که نتیجه آن بر هم ریختن نظم جامعه باشد را صورت نمیدهد. در عین حال متاسفانه در دو هفته اخیر برخی کسانی که ادعای حمایت از منافع مردم دارند یا خود را سخنگوی مردم عنوان میکنند رفتاری به مراتب متفاوت از رفتار مردم داشتند.
وقتی سخن از دولت میشود، یک پدیده واحد و یک گونه نیست. به تعبیر دقیقتر در دولت شخصیتهایی حضور دارند که افراد ارزندهای هستند و متناسب با شرایط زمانی کار میکنند و از سوی دیگر منافع شخصی و فعالیت اقتصادی فردی ندارند و در نقطه مقابل نیز افرادی را داریم که حاضر نیستند به شکل ویژه کار کنند و به صورت عادی و معمولی فعالیت خود را به عنوان یک مدیر دنبال میکنند و در شرایط ویژهای که ما تحت فشار تحریمها هستیم و می طلبد ساعاتی بیشتری را صرف حل مشکلات و دغدغه های مردم کنند، حاضر نیستند ایثار و فداکاری داشته باشند.
ما در عین حال که وزرا و معاونینی در دولت داریم که افراد لایق و شایستهای هستند، در نقطه مقابل وزرا و معاونینی نیز در کابینه دولت حضور دارند که عاری از این ویژگیها هستند.
به طور مثال از یک سو آقای ستاری را داریم که واقعا با تمام توان فعالیت میکند و با تلاشهای خود توانسته زمینه باز شدن بسیاری از گرههایی که به واسطه تحریمهای آمریکا بر کشور تحمیل شده را فراهم آورد و از سوی دیگر آقای نهاوندیان را داریم که عمدتاً به دنبال منافع شخصی است و عامل بسیاری از کمکاری ها و بی تدبیری های اقتصادی در دولت است.
بنابراین اولاً انتقادات باید به طور مشخص از افراد و عملکردهای خاص باشد یعنی بگوییم که فلان وزیر باعث بروز چنین کوتاهی هایی است و باید مورد سوال قرار گرفته و با او برخورد شود و توهین به کلیت دولت کار ناپسندی است. ضمن این که باید توجه داشت اگر ما به جای انتقاد اقدام به توهین به رئیس جمهور که شخص دوم کشور است کنیم ،این مسئله نه تنها منجر به حل مشکلات نمیشود بلکه موجب بروز به هم ریختگی در مدیریت کشور میشود. به تعبیر دقیق تر شما وقتی اعتبار رئیس جمهور را با توهین به او زیر سوال ببرید، کسانی که باید از او حرف شنوی داشته باشند، دیگر اعتباری برای دستورات رئیس جمهور قائل نیستند. به ویژه اگر این مسئله در ماههای پایانی کار دولت باشد، این مسئله نیز مزید بر علت میشود که مدیران زیر نظر رئیس جمهور از دستورات او سرپیچی کنند.
بنابراین ما از طریق انتقاد، هم خودمان رشد میکنیم، هم فرد انتقاد شونده و بالعکس در صورت توهین هم خودمان تنزل پیدا میکنیم هم فرد توهین شونده. اگر تک تک عملکردهای دولتمردان مورد نقد عالمانه قرار گیرد، ما خود را مکلف کردیم که در مقام منتقدی عاقل قرار بگیریم و با مطالعه و تحقیق به نقد دولت بپردازیم. در حالی که نقد جاهلانه و توهین از هر عنصر بی سواد و کم ظرفیتی ممکن است سربزند لذا از کسانی که میخواهند مشکلات کشور را در شرایط کنونی که بیشترین فشار خارجی از جانب آمریکایی ها وارد می شود حل کنند، انتظار میرود به یک سری الزامات تن بدهند.
ما در شرایط فعلی قطعاً باید خود را به یک سری اصول مقید بدانیم و این اصول را زیر پا نگذاریم. اینکه رهبر انقلاب هم در دوران ریاست جمهوری آقای روحانی و هم در دوران آقای احمدی نژاد که خطاهای فاحشی از هر دو آنها صورت گرفته، مسئولان کشور و نمایندگان مجلس را به موجب توهین به رئیسجمهور سرزنش میکنند، نشان میدهد که رهبر انقلاب اصولی اخلاقی در حکومتداری دارد که هم در قبال آقای احمدی نژاد و هم در قبال آقای روحانی که منتسب به دو جناح مخالف هستند، این اصول ثابت و غیرقابل تغییر است.
🔻نتیجه ۴۰ سال ایستادگی یعنی این:
♦️از دورانی که آمریکا در امور ایران دخالت مستقیم داشت و با کودتا قدرت را جابجا می کرد و شاه ایران بر خلاف نظر آنها نمی توانست اقدامی انجام دهد، رسیده ایم به دورانی که هر دو نامزد ریاست جمهوری آمریکا، ایران را متهم به دخالت در انتخابات آمریکا می کنند.
⁉️اگر امروز ایران یک قدرت جهانی نبود آیا آنها به خودشان اجازه می دادند چنین اتهامی را مطرح کنند؟!!
السلام علیک یا صاحب الزمان(عج)
کلیدهای تسریع در ظهور(۴)
از اصلی کلید های تسریع درظهورامام عصر (ع)تضرع خالصانه ودرخواست همراه با استغاثه از خداوند است.
استغاثه معنای طلب رحمت و فریادرسی دارد. لذا در وصف خدای باری تعالی جهت وصف رحمت آفرینی خداست وآن زمان که استغاثه الهی داریم به منظوراینست که خداوند رحمت آفرین است وفرستنده ی امام بر روح های تشنه.
یکی از القاب ولی عصر(عج)نیز که در زیارت آل یاسین می خوانیم:"الغوث"است چرا که امام (عج)مظهر رحمت وحیات بخش است.
دعا واستغاثه خالصانه برای فرج وظهور امام عصر ع راه روشن برای تسریع وتعجیل در فرج امام وایجاد گشایش عمومی برای خلق خدا خواهد بود...امام عصر میفرمایند: أکثروا الدعاءبتعجیل الفرج فان ذلک فرجکم
از عوامل انگیزه ساز برای استغاثه ی ظهور امام زمان (عج)داشتن درک صحیح از تنهایی وغربت امام در دوران غیبت و احساس نیاز خلق به وجود وظهور میباشد.
ادامه دارد....
🔴 اهداف جریان تحریف از رها ماندن فضای مجازی در داخل چیست؟
🔻 اهداف جریان تحریف داخلی و خارجی از راه اندازی جنبش های اجتماعی با استفاده از پیام رسان ها، شبکه های اجتماعی و فضای مجازی رها شده در کشور چیست؟
1⃣ پروژه بی ثبات سازی: شبکه سازی گسترده در فضای مجازی با اهدافی چون جمع آوری بیگ دیتا، جریان سازی برای جنگ شناختی، جنگ روایت ها و جنگ اراده ها
2⃣ بهره گیری از ابزار مکمل جنبش های اجتماعی( پیام رسان هایی نظیر تلگرام و شبکه های اجتماعی نظیر اینستاگرام) برای انتقال سریع اخبار و پیام های جعلی، شایعات، دوقطبی سازی، فریب و جریان سازی رسانه ای
3⃣ هدایت افکار عمومی: ایجاد موج های رسانه ای ساختار شکن، منفی و سازمان یافته بمنظور ایجاد ناامنی و سردرگمی در مخاطب با این هدف که رهبران سیاسی و نظام به نظرات و خواسته های اجتماعی مردم بی توجه هستند.
4⃣ ایجاد جنبش اجتماعی توسط فضای مجازی و تبدیل آن به جنبش عمل گرا، حقیقی، براندازانه، زنانه در کف جامعه مانند فتنه۸۸ که فیس بوک و توئیتر این نقش را بر عهده داشتند، در فتنه های ۹۶ و ۹۸ پیام رسان تلگرام و واتس اپ و شبکه اجتماعی اینستاگرام آتش بیار معرکه بودند
5⃣ جنگ نرم، جنگ شناختی و جنگ روایت های اعتقادی-اجتماعی با استفاده از استراتژی ایجاد نت ترول ها مانند جنبش های زنانه مانندچهارشنبه های سفید، دختران خیابان انقلاب و نه به حجاب اجباری، اجرای سند ۲۰۳۰، روایت سازی با هشتگ اعدام نکنید، دختر آبادانی، نوید افکاری که مقدمه ایجاد جنبش های اجتماعی براندازانه در کشور است که با محوریت فضای مجازی و سرویس های آن دنبال می شود
6⃣ فروپاشی از درون: با توجه به اظهارات صریح سران آمریکا و رژیم صهیونیستی مبنی بر حمایت از رسانه های مختلف نظیر شبکه های ماهواره ای، شبکه های اجتماعی، پیام رسان ها و... برای از بین بردن مشروعیت و مقبولیت داخلی نظام، ایجاد جنبش های اجتماعی چند ماه اخیر را باید در این راستا ارزیابی کرد.
🔹 گفتنی است در این میان نباید از موضوع نفوذ جریانی در کشور غفلت نمود، چراکه این نوع نفوذ با شبکه سازی داخل ملت به دنبال تصمیم سازی برای مسئولان، نخبگان و افراد تاثیر گذار در سطح کشور است.