eitaa logo
طلبه انقلابی
214 دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
627 ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔵 موج و صخره 🔹 ‏اگر رهبر انقلاب تسلیم فشار دولت ایران و آمریکا برای مذاکره روحانی و توافق با ترامپ می‌شدند، چه اتفاقی می‌افتاد؟ توفیق بزرگی در سیاست خارجی و درنتیجه، انتخابات، نصیب ترامپ می‌شد، و ریاست‌جمهوری و فشار حداکثری او چهارسال دیگر ادامه می‌یافت. اکنون چه نتایجی حاصل شده است؟ ‏۱. جلوی حراج امنیت ملی گرفته شده. ۲. جریان غربگرای ایران به زوال نزدیک گشته. ۳. ترامپ به بن‌بست رسیده‌. ۴. به‌دلیل نزدیکی آرا ترامپ به بایدن و ایجاد دوقطبی، گسل‌های آمریکا فعال گشته. ۵. تحریم‌های اقتصادی و تحرکات امنیتی آمریکا علیه ایران در دولت ضعیف و پرچالش بایدن تضعیف می‌شود.
🔴 بازی جدید پرزیدنت ✍ رضا سراج : 🔹پرزیدنت در جلسه هیات‌ دولت اظهار داشت : "اگر منابع ما آزاد شود؛ دلار از بیست و چهار هزار تومان به پانزده هزار تومان می‌رسد." 🔹آقای روحانی در یک بازی جدید با افکار عمومی و منافع ملی، همزمان دو هدف را دنبال می‌کند. اول : وی در صدد است انتظارات واقعی مردم از برجام و وعده‌های برجامی، مبنی بر رفع تمامی تحریم‌ها، را به محاق بُرده و آن را در حد یک موضوع کوچک و ساده مانند آزادسازی منابع بلوکه‌ شده خلاصه سازد. دوم : روحانی تلاش می‌کند فرآیند پُرهزینه و پیچده بازگشت آمریکا به برجام را ساده و بی‌هزینه‌ نماید. 🔹ارسال این سیگنال از طرف روحانی، عملا این تصوّر و محاسبه را برای دولت جدید آمریکا و طرف‌های اروپایی ایجاد می‌کند که ایران از فرآیند بازگشت ایالات متحده به برجام، صرفا توقعی در حد آزاد شدن منابع بلوکه شده در کره‌جنوبی، ژاپن و اروپا را دارد و امتیازی بیش از این نمی‌خواهد. بی‌هزینه‌ سازی بازگشت آمریکا به برجام از سوی روحانی باعث می‌شود که طرف‌های غربی رژیم تحریم‌ها را حفظ کنند و رفع آنها را منوط به توافق جدید و ستاندن مزیت‌های راهبردی بیشتر (موشکی، منطقه‌ای و...) از ایران نمایند.
♨️پیام رزمایش ارتش و سپاه به طرف‌های گستاخ 🔸بی‌دلیل نیست که تنها با فاصله یک روز از رزمایش نیروی دریایی ارتش در آب‌های شمال اقیانوس هند و دریای عمان، رزمایش موشکی و پهپادی پیامبر اعظم (ص) ۱۵ سپاه پاسداران برگزار می‌گردد. در این خصوص بخوانید: 1⃣ از حیث امنیتی و سیاسی انجام چند رزمایش در یک مقطع زمانی توسط جمهوری اسلامی، آشکارا پیام اقتدار آمیخته با توانایی در سطح عملیاتی برای پاسخ در صحنه رویارویی احتمالی را به طرف گستاخ ارسال می‌نماید؛ به گونه‌ای که اگر اراده‌ای برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی در هر سطح و مقیاسی شکل گیرد، سطح پاسخ متقابل، قطعی، پرشدت و وسیع خواهد بود. 2⃣اجرای انواع سناریوهای مختلف در سطح هوایی و دریایی نشان می‌دهد که اراده جمهوری اسلامی در پاسخ به طرف ماجراجو محدود نبوده و شامل همه حوزه‌‌ها در صحنه نبرد خواهد بود. به عبارتی در شرایط تهدید، زمین، آسمان و دریا برای دشمن امن نخواهد بود. 3⃣از حیث تکنیکال بهره‌گیری از شیوه‌های تهاجم ترکیبی اعم از پهپادی و موشکی با استفاده از فناوری هوش مصنوعی در رزمایش نیروی هوا و فضای سپاه، نمایش سناریوهای قطعی پاسخ در مواجهه با تهدیدات احتمالی است؛ به گونه‌ای که هیچ نقطه‌ای از مواضع دشمن حتی مواضع حیاتی آنان در جغرافیای منطقه از آتش سنگین جمهوری اسلامی مصون نخواهد ماند. 4⃣ رونمایی از ناو بندر مکران در کنار اجرای سناریوهای موشکی دریایی به طرز بی‌سابقه‌ای نشان دهنده اراده جمهوری اسلامی برای توسعه عمق راهبردی خود در آب‌های دوردست می‌باشد. این ناو که در نوع خود یک ابتکار عمل نظامی در حوزه دریایی محسوب می‌شود، به مثابه یک پایگاه بندری متحرک بوده که با ایجاد پشتیبانی پایدار برای تهاجم ناوگروهای رزمی، امکان اجرای سناریوهای عملیاتی مختلف را در عمق فراهم می‌نماید و به نوعی خلاء حضور بلند مدت جمهوری اسلامی در نقاطی که دشمن فکر می‌کند از قطاع تهاجم ایران مصون است را پر می‌نماید. 🔚 این سلسله رزمایش‌ها صرفاً با هدف بازدارندگی البته از نوع تهاجمی طراحی گردیده تا با حمله به محاسبات ذهنی دشمن، نمایشی ویران‌کننده از صحنه رویارویی احتمالی را برای آنان خلق نماید و عواقب سخت و پشیمان کننده درگیری را قبل از شکل‌گیری اراده‌ای به آنان گوشزد نماید.
🔴 تحلیل| نکاتی در خصوص رزمایش سپاه 🔻 روز اول: سپاه پاسداران ایران ۲۶ دیماه در روز اول رزمایش موشکی پیامبر اعظم ۱۵ با بیش از ده فروند موشک بالستیک ، اهداف از پیش تعیین شده را با دقت تمام هدف قرار داد. در این رزمایش خانواده موشک های فاتح حضور داشتند و در یک زمان به سوی اهداف پرتاب گشتند . 🔹 همچنین پرنده های بدون سرنشین به بمباران اهداف دشمن فرضی به صورت دقیق پرداختند ؛ نکته مهم، پهپاد انتحاری سپاه بود که توانست هدف تمرینی را که یک لانچر ۳ تایی موشک ضد هوایی بود نابود کند. 🔹 به نظر می رسد پیام این رزمایش بیش از همه متوجه ایالات متحده و همچنین رژیم صهیونیستی بود، زیرا پایگاه های ارتش آمریکا در فواصل نزدیک ایران حضور دارند و سپاه نیز به همین دلیل در مانور دیروز موشک میانبرد استفاده نکرد و تمرکز این یگان بیش از پیش، روی حجم آتش و دقت اصابت به اهداف بود. 🔹 در مورد پیام ویژه ایران به رژیم صهیونیستی نیز باید گفت مشابه موشک ها و پهپادهای استعمال شده توسط سپاه در تمرین روز گذشته ، در اختیار گروههای مقاومت در لبنان ، سوریه و عراق قرار داده شده و همین امر کابوس ارتش اسرائیل است. 🔹 زیرا استراتژی فوق ، فاصله لحظه پرتاب تا اصابت را به شدت کاهش میدهد و همچنین پراکندگی لانچرها در جغرافیای گسترده تر ، قابلیت شناسایی آنها را به شدت کم می کند. 🔻 روز دوم؛ سپاه پاسداران در روز دوم رزمایش پیامبر اعظم ۱۵ با استفاده از موشک های بالستیک میان برد اهدافی واقع در شمال اقیانوس هند را در فاصله ۱۸۰۰ کیلومتری منهدم کرد. در این خصوص چند نکته مهم باید ذکر شود‌. 1️⃣ این رخداد یک تحول استراتژیک در بحث موشک های ضدکشتی در دنیاست زیرا هیچ کشوری تا امروز موشک بالستیک ضد کشتی در این برد را رونمایی نکرده است. 2️⃣ گستره وسیعی از دریای مدیترانه ، تنگه های بسفر و داردانل ، تنگه باب المندب و کانال سوئز از امروز زیر برد موشک های ضد کشتی ایران قرار خواهند گرفت . 3️⃣ ناوگان دریایی ایالات متحده که تا چندی پیش هنگام بروز خطر با اطلاع از قابلیت موشک های خلیج فارس و هرمز، ۷۰۰ کیلومتر از مرزهای ایران دور می شدند ، مجبور خواهند شد در شرایط تنش فاصله خود را بیشتر کنند و در نتیجه قابلیت های آنان خصوصا برای عملیات هوایی و موشکی ( به خصوص کروز توماهاوک ۲۵۰۰ کیلومتری ) علیه اهداف مهم در عمق خاک ایران کاهش چشمگیری پیدا خواهد کرد . 4️⃣ قابلیت نقطه زنی در دریا با استفاده از فناوری هدایت اپتیکی خطا را به شدت کاهش داده و احتمال اصابت به هدف مدنظر را بسیار بیشتر خواهد کرد.
💠 توبه از رئیس‌جمهور اجاره‌ای یا جریان غرب‌گرای داخلی! «سید محمدصادق خرازی»، دبیر کل حزب ندای ایرانیان می‌گوید: «ما اشتباه کردیم و باید از رئیس‌جمهور اجاره‌ای که داشتیم، توبه کنیم و این وضع را ما به وجود آوردیم. مشکلات امروز کشور فهم استراتژیک و عدم شناخت مسائل و نسبت دادن این مشکلات به خارجی‌هاست‌. مشکل کشور ما مدیریتی است و افرادی به‌عنوان پدرخوانده در گروه‌های سیاسی و محفل‌هایی هستند که سایه خود را بر احزاب چپ و راست انداخته و می‌خواهند دوباره تصمیم بگیرند». اعترافات خرازی معطوف به حمایت جریان اصلاح‌طلب از دکتر روحانی در انتخابات 92 و 96 است؛ اما نگاه گره‌گشایی از مشکلات کشور با تکیه کردن بر خارج، به تعبیر خرازی، تنها برآمده از تفکر یک فرد اجاره‌ای به نام دکتر روحانی نبود؛ طی قریب به هشت سال اخیر تقریباً تمامی پست‌های کلیدی دولت تدبیر و امید در دست جریان اصلاحات بوده است و کم‌کاری‌های مدیریتی که امروز دبیر کل ندای ایرانیان مطرح می‌کند، مستقیماً به خود جریان اصلاحات برمی‌گردد و نمی‌توان با اجاره‌ای توصیف کردن رئیس‌جمهور، پرده بر حقایق مدیریتی جریان اصلاحات کشید و نگاه غرب‌گرای این جریان در برداشته شدن مشکلات اقتصادی کشور را که موجب معطل شدن چندساله کشور با برجام شد و موجب افزایش مشکلات اقتصادی بر مردم گشت را انکار کرد.
*چندخبر* *سندرز: امروز آخرین روز بدترین و خطرناکترین رئیس جمهور تاریخ آمریکاست* 🔹سناتور ایالت ورمونت آمریکا در پیامی در توییتر با اشاره به روز پایانی دوران ریاست جمهوری ترامپ نوشت که وی بدترین و خطرناکترین رئیس جمهور تاریخ آمریکا بوده است. *انصارالله: ایران از تحریم‌های آمریکا برای ارتقای توانمندی بومی خود بهره بُرد* 🔹«محمد عبدالسلام» سخنگوی جنبش انصار الله یمن گفت که تصمیم آمریکا در تروریستی خواندن این جنبش هیچ پیامد سیاسی و اقتصادی برای یمن ندارد و تنها نشانه شکست زیاده.خواهی آمریکا و رژیم صهیونیستی در یمن است. *تمدید ۷ روزه تحریم یوتیوب علیه ترامپ* 🔹شرکت گوگل دست کم ۷ روز دیگر از بارگذاری فیلم‌ها دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در شبکه اجتماعی یوتیوب به علت نگرانی از تشویق به خشونت قبل از مراسم تحلیف جو بایدن جلوگیری می‌کند. 🔹پیش از این، توئیتر از بستن دائمی حساب کاربری دونالد ترامپ در این شبکه اجتماعی، خبر داده بود. 🔹همچنین حساب‌های کاربری وی در فیسبوک، اسنپ چت، توئیچ و از روز سه شنبه هفته گذشته در یوتیوب برای مدت یک هفته مسدود شده است. *آنتونی بلینکن: برای ترور سلیمانی اشک نمی‌ریزم، اما این اقدام ما را امن‌تر نکرد* نامزد پیشنهادی تصدی سمت وزیر خارجه آمریکا: 🔹هیچ‌کس برای حذف قاسم سلیمانی اشک نمی‌ریزد. هیچ‌کس از این بابت که او دیگر آنجا نیست تأسف نمی‌خورد. 🔹اما مسئله این نیست که آیا حذف او کار صحیحی بود یا خیر بلکه مسئله پیش‌بینی تبعات چنین اقدامی بود و پرسیدن اینکه آیا این اقدام ما را ایمن‌تر می‌کند یا خیر؟ 🔹دولت‌های قبلی از جمله دولت‌های بوش و اوباما به این نتیجه رسیدند که ما [با چنین اقدامی] ایمن‌تر نخواهیم شد. 🔹فکر می‌کنم آنچه بعد از مرگ او شاهد بودیم از جمله حمله به مواضعمان در عراق که اگر نگوییم صدها سرباز آمریکایی، ده‌ها نفر از آنها را به صدمات مغزی دچار کرد، اینکه نیروهایمان در عراق مجبور شدند از بیم حمله شبه‌نظامیان مرتبط با ایران به عقب برگردند، اینکه صحبت‌هایی از بستن سفارتمان در بغداد مطرح شد و اقدامات متنوعی که ایران انجام داد... اینها نشان می‌دهند که ایمنی‌مان کمتر شد نه بیشتر.
🔴 کرونا و کینه های قدیمی ❇️ روحانی لغو راهپیمایی ٢٢ بهمن را یک ماه زودتر اعلام کرد اما هنوز دستور ممنوعیت ورود مسافران در ایام ٢۵ تا ٢٨ دیماه به مناطق قرمز شمال کشور را صادر نکرده است! ❇️ اگر روحانی دنبال کاهش کرونا بود مانع سفر دهها هزار مسافری می شد که از ۵شنبه ٢۵ دیماه به شهرهای قرمز شمالی سرازیر شدند. مسافرینی که در بازگشت برای شهرهای خود «کرونا» سوغات خواهند برد! ❇️ دیگر یقین داریم کرونا فرصتی برای دشمنان و مخالفان زیارت ، نماز جمعه، هیات‌های مذهبی، راهپیمایی و مراسم های انقلابی و نماز جماعت، ایجاد کرد تا کینه های کهنه خود را به بهانه فاصله گذاری اجتماعی عملی کرده و انتقام خود را از این رفتارهای دینی و انقلابی بگیرند.
💠 تشدید خط تحریف 🔻این روزها و به‌ احتمال قریب‌به‌یقین در آینده، اظهارنظر درباره نقش و جایگاه متغیرها و رخدادهای عرصه سیاست خارجی برای تأثیرگذاری در معادلات سیاست داخلی ایران افزایش پیدا کرده و خواهد کرد. 🌀نکات تحلیلی: 🔸به­ تازگی یک چهره اصلاح­ طلب در جریان یک مناظره گفته که ایران نمی‌تواند در خصوص FATF در برابر جامعه جهانی بایستد! برخی دیگر می­ گویند که باید قدر و فرصت انتخاب جو بایدن و بر سر کار آمدن دموکرات­ها در آمریکا را دانست و راه مذاکره و تعامل با جهان و تیم جدید سیاسی در آمریکا را در دستور کار قرار داد! آن دیگری هم می‌نویسد که کره‌ای‌ها به خاطر شرایط تحریم، از منابع ارزی ایران در بانک‌های خود حق نگهداری دریافت می­کنند؛ لذا کاسبان تحریم اجازه دهند با مذاکره، از منابع مالی ایران صیانت کنیم! آنچه در بالا به آن­ها اشاره شد فقط نمونه­ هایی از اقدامات عوامل و عناصر جریان تحریف است. 🔹کار جریان تحریف نیز دادن آدرس غلط و منحرف ساختن افکار عمومی است. باید به‌تفصیل و با به راه انداختن جهاد تبیین، جریان تحریف را از میدان به در کرد، چراکه خسارت­ های جریان تحریف قابل‌محاسبه نیست؛ اما آنچه در اینجا باید به‌اجمال پاسخ داد این‌که پیامد پذیرش FATF یعنی همه اطلاعات تجاری خارجی خود را در اختیار آمریکایی‌ها قرار بدهیم. این در حالی است که سالانه 80 میلیارد دلار تجارت خارجی ایران باوجود تحریم­های ظالمانه آمریکا انجام می‌شود و با آشکار شدن این اطلاعات، آمریکا به سهولت همه مسیرهای تجارت ایران را مسدود می‌کند. 🔸شرط لازم و عقلانی برای پذیرش FATF، برطرف شدن تحریم­ هاست. پذیرش FATF در شرایط تحریم، موجب ایجاد تحریم مضاعف علیه اقتصاد کشور است. در ثانی، آمریکایی­ها با طرح موضوع مذاکره به دنبال متوقف ساختن توانمندی‌های دفاعی و منطقه­ای ایران هستند؛ ثالثاً در خصوص مسئله ایران و کره جنوبی، این موضوع ارتباطی به یک جریان سیاسی درون کشور ندارد؛ از قضا دراین‌باره پرسش اساسی آن است که چرا مذاکرات با طرف غربی و خاصه آمریکایی در جریان برجام، حتی در دوره اوباما نیز مسائل مالی و بانکی ایران را برطرف نساخت. 🔺نکته پایانی: شکست جریان تحریم از مسیر شکست جریان تحریف می‌گذرد. ابزار مهم و اساسی در این زمینه نیز تبیین است. باید با منطق و استدلال و استنادات قوی، مردم را با برنامه‌ها و اهداف جریان تحریف آشنا کرد. چند ماه آینده نقطه اوج فعالیت‌های سیاسی جریان تحریف به شمار می‌آید. باید با هوشیاری و دقت، اقدامات جریان تحریف را رصد و تبیین کرد.
🌹برای کسب بصیرت سه شرط اساسی لازم است: ♦️شرط نخست استعداد خدادادی است، که بيشتر مردم آن را دارند و كمتر كسی است كه همچون سفها و ديوانگان، از چيزی سر در نياورد، در همه امور فريب بخورد و نتواند حقيقتی را تشخيص دهد. ♦️شرط دوم آن است که این استعداد، با مطالعه، فکر، بحث و مشورت، به فعلیت برسد. دليل سفارش مقام معظم رهبري به دانشجويان براي طرح مباحث اجتماعی و سیاسی و نيز بحث‌هاي آزاد، همه برای این است که آن قوه به فعلیت برسد تا فرد، به‌راحتی، تحت تأثیر یک جریان فکری ويژه قرار نگیرد. تفكر آزادانه قدرت تحلیل مسائل را به شخص مي‌دهد. ♦️اما شرط سوم كه از ديگر شرط‌ها مهم‌تر است، تقوی در فکر است که از جمله شرایط آن اين است كه اگر انسان به حقيقتی يافت كه دوستانش و يا اکثریت مردم نمی‌پذیرند، تحت تأثير آنان قرار نگيرد. ♦️از‌اين‌رو، مقام معظم رهبري فرمودند: «ما نه‌فقط در عمل احتياج به شجاعت داريم، در فهم هم احتياج به شجاعت داريم. در فهم فقيهانه احتياج به شجاعت هست؛ اگر شجاعت نبود حتي در فهم هم خلل به وجود خواهد آمد». 📚«زلال نگاه،ص ۹۷»
هشدار!!!!! سازمان ثبت احوال کشور اخیرا در آماری تکان دهنده از طلاق هایی خبر داده که به نظر می رسد تلخی شان از طلاق های دیگر بیشتر است. بیش از 12 هزار طلاق را کسانی ثبت کرده اند که کمتر از یک سال زیر یک سقف مشترک زندگی کرده اند. مهارت های لازم برای ورود به زندگی مشترک بی شک از مهمترین هایی است که در کاهش این ارقام و آمار نقش مهمی دارد. براساس گزارش منتشر شده از سازمان ثبت احوال کشور در سال 98 در مجموع نزدیک 175 هزار طلاق در ایران رخ داده که 12هزار و 573 طلاق را زوج هایی رقم زده اند که کمتر از یک سال با هم زندگی کرده اند و بیش از 15 هزار طلاق هم در زندگی مشترک یک تا دو ساله اتفاق افتاده و بیش از 13 هزار طلاق هم در سال های مشترک زندگی دو تا سه ساله ثبت شده است. آمارهایی که زنگ خطری بلند است برای جامعه ای که افراد در سنین ازدواج زیادی دارد و ممکن است در سال های بعدی آن ها نیزدر زمره این اعداد و ارقام وارد شوند، پس باید مقدمات آن به درستی چیده شود تا برای آغاز زندگی مشترک آماده باشند. مهارت های زندگی مشترک یکی از همین مقدمات است که برای ازدواج مصداق وجوب نان شب را دارد. مهارت هایی که از بروز مسایل در زندگی مشترک بسیار می کاهد و در صورت بروز مشکل، توانایی حل مساله را تا حد زیادی مهیا می کند. برخی از این مهارت ها از این جمله اند: مهارت خود شناسی، یعنی برای ورود به زندگی مشترک خودمان را و انتظارات مان را خوب بشناسیم. بدانیم چه هستیم و از زندگی مشترک و طرف مقابل چه می‌خواهیم. اهداف مان را درست تعیین کنیم. همین طور از طرف مقابل هم به روشنی این خواسته را داشته باشیم و بدانیم چقدر خود را می‌شناسد و در زندگی مشترک به دنبال چه می‌گردد. بعد به نقاط اشتراک برسیم. گاهی مسایل وقتی سر باز می‌کند که انتطارات و توانایی های زوج همانی نبوده که فکر می کردند. یاد بگیریم ارتباط موثر را بلد باشیم. یعنی خوب حرف بزنیم و خوب گوش دهیم. این را خوب تمرین کرده باشیم. در واقع آنقدر درباره خودمان و نگاه‌مان و خواسته های مان فکر کرده‌ایم و به یک جمع بندی رسیده‌ایم که حالا می‌توانیم خوب و شفاف حرف بزنیم و به حرف‌های نفر دوم هم خوب گوش دهیم. این ارتباط موثر در مواقع بروز مشکل هم کمک می‌کند تا ما با هم گفت و گو کنیم و شنونده فهیمی برای هم باشیم. مهارت ابراز صمیمیت هم با اهمیت است. نمی‌توانیم بگوییم ما همدیگر را دوست داریم و لزومی ندارد این را بروز بدهیم. بخشی از مشکلات دقیقا از همین جا شروع می‌شود که طرفین مثلا احتیاج دارند مورد محبت از طریق کلامی قرار بگیرند و طرف مقابل اگر آن را بلد نباشد و نتواند به زبان بیاورد تنش ایجاد می‌شود. طلاق‌های عاطفی گاهی از همین جا شروع می‌شود. مهارت همدلی و همراهی به ویژه در زندگی های مشترک امروزی که بحران‌های اقتصادی و اجتماعی بیش از گذشته شایع است مهمتر تلقی می‌شود. همیشه زندگی روی خوش نشان نمی‌دهد، گاهی مسایل ریز و درشتی به میدان می‌آید که فقط با همراهی زن و شوهر است که شاکله زندگی پابرجا می‌ماند. همدلی و همراهی فقط برای روزهای خوش زندگی نیست. مهمتر از آن روزهای ناخوش زندگی است که یک تنه نمی‌شود به جنگ آن رفت. مهارت حل اختلاف هم به این معنی است که ما بدانیم در بروز اختلاف باید چه بکنیم. اولویت‌های‌مان را در زندگی مشترک باید بدانیم. این کمک می‌کند تا ما سر هر مساله کوچک و کم اهمیتی به هم نریزیم. گاهی کوه‌های اختلاف از همین کاه‌های کوچک ساخته می‌شود. مهارت مدیریت اقتصادی خانواده به ویژه در شرایط امروز جامعه ما که آشفتگی‌های متعددی در آن دیده می‌شود، مهم است. ما باید قبل از ازدواج آموخته باشیم چگونه دخل و خرج مان را با خواسته‌های‌مان هماهنگ کنیم و هر کدام از ما در زندگی مشترک نمی‌توانیم خواسته فردی‌ مان را در اولویت قرار دهیم. اینجا هزینه‌های مسکن و هزینه‌های جاری زندگی حرف اول را می‌زند. پس باید به درستی و با برنامه با آنها برخورد کنیم. البته که مسایل مختلفی اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی دست به دست هم می‌دهند تا یک زندگی مشترک سالیان سال تداوم داشته باشد و یا به تلخی به بن‌بست برسد و طلاق اتفاق بیفتد و تبعات بعضا جبران ناپذیری که به دنبال قطع یک زندگی مشترک رخ دهد. بنابراین بهتر است قبل از ورود به صحنه زندگی مشترک مهیای ورود به آن بود که اگر غیر از این باشد پس انتظارات ما از زندگی مشترک به درستی تعریف نشده است.
🛑 قدرت‌های پشت پرده جهانی 🔹 شاید برای برخی سوال باشد که توئیتر چطور می‌تواند حساب رییس جمهور آمریکا را حذف کند؟ برای پاسخ به این سوال باید به حدود صد و بیست سال قبل برگردیم، جایی که سران و دانشمندان صهیونیست دور هم جمع شدند و دستورالعمل‌ها و پروتکل‌هایی را برای حکمرانی بر آینده جهان نوشتند. یکی از آن موارد، حاکمیت بر رسانه‌های دنیا بود. امروز آن پروتکل‌ها تا حد زیادی محقق شده‌است. 🔹 برای توضیح بیشتر باید بدانید که امروز مالکیت رسانه‌های دنیا، در اختیار هفت شرکت بزرگ است، که رؤسای این شرکت‌ها یهودی و صهیونیست هستند. شرکت‌هایی با سرمایه‌های تریلیون دلاری، که به هیچ کسی در دنیا پاسخگو نیستند. شرکت بلک راک شرکت ونگارد شرکت استیت استریت شرکت فیدلیتی شرکت جی پی مورگان شرکت کاپیتال گروپ شرکت توماس راو پرایس 🔹 به عنوان مثال، سرمایه شرکت بلک راک، حدود ۷/۴تریلیون دلار (و در بعضی منابع تا ۱۲تریلیون دلار) عنوان شده‌است. جالب است بدانید بودجه سال ۲۰۲۰ دولت آمریکا به عنوان بزرگترین اقتصاد جهان، حدود ۴/۷تریلیون دلار بود. یا مثلاً شرکت استیت استریت، حدود ۱۱درصد از کل اقتصاد جهان را مدیریت می‌کند. 🔹 این شرکت‌ها سهام غالب غول‌های فناوری اطلاعات و رسانه‌ای دنیا، از جمله اپل، مایکروسافت، آمازون، فیسبوک، گوگل، یاهو، اینتل، نیوز کورپوریشن، و آلفابت، را در قبضه خود دارند. علاوه بر این، مالکیت اغلب شرکت‌های نظامی و تسلیحاتی، نفتی و گازی، بهداشتی و داروسازی، و بورس و بیمه دنیا نیز در اختیار این شرکت‌هاست. 🔹 همین صهیونیست‌ها هستند که با توافقات نوشته و نانوشته، در مورد جنگ و صلح در دنیا، و یا تعیین دولت در بسیاری از کشورها، حتی کشور ایالات متحده آمریکا، به صورت کاملاً فعال و تاثیرگذار، و در جهت منافع خودشان تصمیم می‌گیرند. 🔹 و رسانه‌هایی چون توئیتر و فیسبوک، به عنوان مجریان برنامه‌های این شرکت‌های چندملیتی عمل می‌کنند.
🛑 چرا ایران نباید حق عضویت سازمان ملل را پرداخت کند؟ ✍ عبدالله گنجی، فعال رسانه‌ای در توییتر نوشت: دبیرکل سازمان ملل خواستار تعلیق حق رای ایران از سازمان مذکور به دلیل بدهی حق عضویت شده است. تا زمانی که تحریم‌های سلیقه ای پول‌های ایران را بلوکه کرده است و دبیرکل و شورای امنیت بی خاصیت هستند نباید ایران حق عضویت پرداخت نماید. عضویت ایران مانع از ظلم با مدل قانون جنگل نشده است.