🔴آب پاکی دولت بایدن روی دست دولت روحانی: خواهان محدودیتهای طولانیتر، قویتر و همچنین برجام موشکی و منطقهای هستیم!
♦️آنتونی بلینکن نامزد پیشنهادی وزارت خارجه آمریکا سیاستهای دولت بایدن در قبال برجام را تشریح کرد.
♦️وی گفت:رئیسجمهور منتخب معتقد است که اگر ایران به توافق بازگردد ما هم به این توافق برمی گردیم، اما از این مسئله، همراه با متحدانمان که بار دیگر با ما همراستا میشوند به عنوان سکویی برای دستیابی به یک توافق طولانیتر و قویتر و رسیدگی به مسائل دیگر به خصوص مسئله موشکی و فعالیتهای بیثباتکننده ایران استفاده خواهیم کرد.
♦️حالا که این گفته شد، باید بگویم که با این نقطه فاصله زیادی داریم. باید ببینیم بعد از اینکه رئیسجمهور منتخب سر کار میآید ایران چه اقداماتی انجام میدهد و آماده انجام چه اقداماتی است. بعداً اگر آنها (ایرانیها) گفتند که به پایبندی برجام برگشتهاند باید ارزیابی کنیم ببینیم آیا به وعدههایشان عمل کردهاند یا خیر.
♦️بله، ما حتما با شما (نمایندههای کنگره) مشورت خواهیم کرد. فکر میکنم همانطور که رئیس (کمیته روابط خارجی مجلس سنا) گفت مهم است که در آغاز این فرایند و نه پایان آن،با متحدان و شریکانمان در منطقه از جمله اسرائیل و کشورهای خلیج [فارس] هم تعامل کنیم.
☎️زنگ عبرت:
🔴این تصویر را بیاد بسپارید!
♦️وقتی درایت سپاه پاسداران در توقیف کشتی کرهای توانست هیات کرهای را چنین در مقابل دولتیهای بیدرایت کرنشگر کند و کرهایها را مجبور کرد توافق کنند که سریعا پولهای بلوکه شده ایران را برگردانند
🔻حالا چند ماه دیگه وقت انتخابات این اصلاحطلبها میگن ببینید توافق و مذاکره با بایدن سبب شد پولهای ایران آزاد بشه
♦️مذاکره توسط برجامیها و تابعان سیاسی آنها در دولت بعد چیزی جز تکرار وضع ایران در دوره ترامپ در دوران ریاست جمهوری بایدن در پی نخواهد داشت...
🔻افت قیمت دلار در روزهای آتی مدیون پیدا کردن راه حلهای دور زدن تحریمها، بی اثر شدن بخش زیادی از تحریمها و آزاد شدن پولهای ایران در کره و عراق و ناشی از دیپلماسی و سیاستگذاری فعال و مقتدرانه ایران است نه لزوما رایآوری بایدن که البته انتخابات آمریکا این روند را مقداری سرعت بخشید.
🚩 یل اسلام (تقدیم به علامهی مظلوم)
عالم و فاضل و فرزانه و آزاداندیش
خالص و مخلص و شایسته و وارسته ز خویش
دژ مستحکم ایمان، دژ مستحکم دین
متفکّر، متکلّم، متخلّق به یقین
آنکه خوشصحبت و خوشسیرت و خوشغیرت بود
محرم راز محمدتقی بهجت بود
همه جا صحبت ایثار و دِماء شهداست
و دماء الشّهدا ذِیل مداد علماست
ای که تکریم تو تکریم همه خوبیها
ای تو در زمرهی لانَعلمُ إلّا خَیرا
دشمنان علی امروز وقیحند همه
اشعث قِیس و زیاد بن ابیهاند همه
به مصاف آمدهای یکتنه با خنّاسان
دین به ابلیس فروشان و نمکنشناسان
در دل سفسطهبازان به شجاعت رفته
آیت اللهِ به میدان شهادت رفته
یار و غمخوار علی، میثم تمّار علی
أینَ عمّار علی نه، خود عمّار علی
مرد میدان گلاویز شدن با شُبَهات
نه فقط خمس و زکات و نه فقط صوم و صلات!
فقه و تفسیر و سکوت و سخنش درسآموز
مرد اسلام سیاست، یل اسلام ِ بِروز
فیلسوف طرُق معرفت توحیدی
خوابْآشفتهکنِ فلسفهی تقلیدی
اعتقادی که در اسلام پیِ سلطنت است
غلط اندر غلط اندر غلط اندر غلط است
آنکه کرده است میان حق و باطل اُتراق
اعتدالش نتوان گفت؛ نفاق است نفاق
راه حق را غم پیدا و نهان بسیار است
طعنه و سرزنش و زخم زبان بسیار است
او که در دین خداوند، سر از پا نشناخت
راه را جز به تولّی و تبرّی نشناخت
مَسلکش راهگشا، معرفتش مفتاح است
فاش، علامه محمدتقی مصباح است
بانگ مردان غیور است اگر میشنوید
شیههی اسب ظهور است اگر میشنوید
راه اگر راه حسین است، خدا ما را بس
گرد و خاک سفر کربوبلا ما را بس
آنچه آرامش دلهاست مهیّاست هنوز
سایهی چادر پُر وصلهی زهراست هنوز
#مهدی جهاندار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالروزوفات ام البنین(س) همسرشهید ومادر چهار شهیدتسلیت باد، انشاالله ازمحضرآن بانو درس پاسداری ازمقام امامت وولایت رابیاموزیم.
شادی روحشان صلوات
✅👌
*تفاوتهای ایتا و واتساپ*
تو واتساپ هیچ مطلبی رو نمیشه «ویرایش» کرد
وقتی مطلبی فرستادی دیگه کار از کار گذشته.
فوقش میتونی تو پست بعدی، صحیح اون کلمات غلط رو تایپ کنی و بفرستی
🇮🇷 تو واتساپ هر مطلبی رو فقط تا «۱ ساعت» میشه حذف کر، و تازه همون هم واتساپ اعلام میکنه : « فلانی یک پیام حذف کرد»😡، ولی تو ایتا هر مطلبی رو میشه تا چند ماه بعد از ارسال هم، حذف کرد،
و حذف پیام هم، اعلام نمیشه.
🇮🇷تو واتساپ، نمیشه هیچ مطلب و فیلم و عکسی رو ذخیره کرد و فقط باید برا دیگران ارسال کرد
ولی تو ایتا «فضای ابری» هست که مخصوص ذخیره مطالبه
🇮🇷تو واتساپ هر مطلبی رو همزمان فقط برای «۵» نفر میشه ارسال کرد🤒
ولی تو ایتا هر مطلبی رو میشه همزمان برای «۱۰۰» نفر ارسال کرد😍
🇮🇷تو واتساپ اگه بخوای برای «یک مخاطب» چند تا مطلب رو همزمان بفرستی، باید «یه دونه یه دونه» اون مطالب رو براش بفرستی، ولی تو ایتا میشه ۵۰ پیام و فیلم و عکس انتخاب کرد و «یکباره» برای «یک مخاطب» ارسال کرد😳
🇮🇷تو واتساپ هر فیلم و عکسی تا بخواد دانلود شه لااقل یه چند ثانیه طول میکشه
ولی تو ایتا فیلمها و عکس ها «خیلی » سریعتر از واتساپ باز میشن
🇮🇷تو واتساپ هر فیلم و عکسی که باز میکنی «خود به خود» میره تو گالری ذخیره میشه و به همین دلیل باید چند روز یکبار، گالری رو «خالی» کرد
ولی تو ایتا هر فیلم و عکسی که «خودت» بخوای، ذخیره میکنی
و به همین دلیل «گالری» خیییلی دیرتر پُر میشه
🇮🇷تو واتساپ وقتی داری صوت گوش میکنی، نمیتونی از صفحه خارج بشی، چون پخش صوت متوقف میشه
ولی تو ایتا موقع گوش کردن صوت، میشه از صفحه خارج شد و به گروهها یا کانالهای دیگه سر زد و همزمان، اون صوت رو گوش کرد
🇮🇷تو واتساپ وقتی داری فیلم یا کلیپ میبینی، اگه از صفحه خارج شی و دوباره برگردی
باید اون کلیپ و فیلم رو از اول ببینی
ولی تو ایتا اگه موقع دیدن فیلم و کلیپ از صفحه خارج شی، وقتی برمیگردی
ادامه فیلم و کلیپ پخش میشه، نه از اول
🇮🇷تو واتساپ همه افراد و گروهها و کانالها توی یک صفحه میان و باید دنبال یه آیدی یا یه گروه یا یه کانال بگردی
ولی تو ایتا لیست «افراد» جداگانه توی صفحه میاد، لیست «گروهها» هم جداگانه، لیست کانالها هم «جداگانه»
با این حساب، چرا واتساپ این همه طرفدار داره و ایتا نداره؟🤔
شاید چون «خارجیه» و مردم همیییییشه برای «جنس خارجی» دست و سر میشکنن😔
حتی اگه بی کیفیت تر باشه😩
اظهارات جالب تحلیلگر برجسته اصلاح طلبان؛
زیباکلام: «فائزه هاشمی» شایستهترین فرد برای ریاست جمهوری است!/ اگر همین الان احمدینژاد را رها کنید سفارت آمریکا را آب و جارو میکند/ روحانی مثل یک مرد بیپول در سالگرد ازدواج است
حکایت آقای روحانی مانند مردی است که سالگرد ازدواجش است. همسرش به او میگوید من میدانم که تو پول نداری که کادو بخری ولی یک دوستت دارم هم نمیتوانستی بگویی؟
🌀* چهار محور مصوب نزدیکان خاتمی برای انتخابات 1400؛
از مجموع فعالیتهای رسانهای و مواضع علنی چهره های نزدیک به خاتمی و جبهه اصلاحات می توان به نتایج خوبی دست یافت. نتایج قابل توجهی که می گوید اتاق فکر جریان اصلاحات محورهای زیر برای انتخابات 1400 در نظر گرفته اند:
1⃣اول اینکه، انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ برای جریان اصلاحات یک آزمون سرنوشتساز است.
2⃣محور دوم مورد تاکید افراد جبهه اصلاحطلب این است که باید همه تلاش خود را برای مشارکت و بقای در قدرت به کار ببندند.
3⃣اصلاح طلبان در محور سوم ترسیم مسیر اصلاحات برای انتخابات۱۴۰۰، تاکید دارند که باید کارنامه دولت روحانی را از جریان اصلاحات جدا کنند.
4⃣این عناصر جریان اصلاح طلب در محور چهارم موکدا معتقدند که بایستی به عنوان تریبون مردم، مطالبات خود را از دولت و حاکمیت مطرح نماییم.
🔴پاسخ مرعشي به حجاريان: دوستان امنيتي، دموكرات دوآتشه شدهاند!
🔹سخنگوی حزب کارگزاران در پاسخ به اظهارات حجاریان که گفته بود عقد نظامیان و کارگزاران را در آسمانها بستهاند، گفت: اگر یک مورد همکاری بین کارگزاران با نظامیها وجود داشته، سند آن را ارائه کنید تا ما هم مطلع باشیم
🔹جای خوشبختی دارد که دوستانی مثل آقای حجاریان که سابقه پررنگ در نهادهای امنیتی و اطلاعاتی داشتند، امروز طرفداران دوآتیشه دموکراسی شدهاند
🔹نتیجه سیاستورزی دوستان ظاهرا دموکراتتر و آزادیخواهتر از کارگزاران این شد که کشور را از آقای هاشمی گرفته و تحویل احمدی نژاد دادند/
🔹در همین حال مرعشی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، از نامزدی فردی کاملا اصلاحطلب برای انتخابات ریاست جمهوری خبر داد و گفت: فعلا بحثی در مورد اشخاص نشده است، اما تلاش می کنیم که نامزد مطرح شده از جبهه اصلاحات و از میان اصلاح طلبان باشد.
🔴 حقایقی از واکسنهای فایزر و مدرنا
🔵 اگر شما رهبر ایران بودید چه می کردید؟
🔸واکسن های امریکایی فایزر و مدرنا که در فضای مجازی و رسانه های بیگانه بسیار مورد تمجید قرار گرفتند؛ به گونه ای که اثرات پیشگیرانه فوق العاده ای را برای آن ها متذکر می شوند، در اسناد رسمی منتشره توسط شرکت سازنده و سازمان نظارتی تصویری به کلی متفاوت از پروپاگاندا رسانه ای شان دارند.
در فکت شیت سازمان FDA ( سازمان غذا و داروی آمریکا )که معتبرترین سند ارائه شده پیرامون این دو واکسن می باشد به اطلاعات جالبی بر میخوریم که برخی از آن ها را مرور می کنیم:
1️⃣ هر دو این واکسن ها مجوز سازمان FDA را نتوانستند اخذ کنند (unapproved) و صرفا طی یک پروتکل مصرفی اضطراری جهت اثر پیشگیری احتمالی در خاک ایالات متحده توزیع شده اند. (Emergency Use Authorization)
2️⃣ درصد موفقیت واکسن نامعلوم ذکر شده است. بصورت رسمی اعلان شده که مشخص نیست کدام گروه های شهروندان پس از دریافت واکسن ایمن خواهند شد.(may not protect everyone)
3️⃣ طول دوره ایمنی نامعلوم است. بر اساس اعلان شرکت و سازمان ناظر حتی زمان تقریبی هم محرز نشده به این معنی که معلوم نیست فرد پس از دریافت واکسن تا چند هفته، چند ماه یا چند سال ممکن است به بیماری کووید۱۹ ایمن شود. (duration protection is unknown)
4️⃣ عوارض جانبی جدی و غیرقابل پیش بینی شده ای پس از دریافت واکسن ممکن است رخ دهد. ( serious and unexpected side effects may occur )
ذکر این نکته لازم است که هنگام تنظیم سند "فکت شیت" علاوه بر مسائل فنی، تیم مشاوران حقوقی نیز جهت هرگونه پیامد قضایی احتمالی، کلمه به کلمه سند را مورد بازبینی قرار می دهند تا عواقبی برای شرکت در پی نداشته باشد لذا وقتی از لغت های serious و unexpected استفاده می شود شرکت سازنده به صورت رسمی دریافت کننده واکسن را آگاه نموده است تا هیچ گاه مورد تعقیب قضایی شاکیان قرار نگیرد.
5️⃣ در جای جای سند از لغت may استفاده شده که بمعنی محتمل بودن است. مثلا may prevent که یعنی "ممکن" است باعث پیشگیری شود. عدم قطعیت در بیان کارایی واکسن از طرف شرکت سازنده جای توجه دارد.
🔸حال آیا عقلانی است واکسن هایی که با هزاران اما و اگر توسط شرکت سازنده و سازمان FDA معرفی شده اند عامل رهایی کشور ما از شر این ویروس منحوس باشند؟ آیا شما پس از مطالعه این اسناد باز هم حاضر به تزریق هستید؟
🔴 اگر شما رهبر ایران بودید چه می کردید؟
🔸 جان مردم خود را در خطر قرار می دادید ؟
🔸یا با هزینه از آبروی خود جلو ی مافیای واردات دارو و عقبه رسانه ای آنها می ایستادید و خود را آماج تیرهای شان قرار می دادید؟
🔴 تا انتخابات | مچ اندازی خاتمی و تاج زاده در جبهه اصلاحات
🔻 خاتمی با تاجزاده دچار مشکل شده است، خاتمی معتقد است تاجزاده فضا را رادیکال کرده و مسیر اصلاحات را مسدود می کند. در بعضی از جلسات نیز خاتمی با انتقاد از تاجزاده متذکر شده است که تاجزاده علاوه بر امنیتی کردن فضا و مشکل سازی برای اصلاحات منجر به انشقاق در جریان اصلاحات نیز شده است.
🖌 پینوشت: تاجزاده به همراه سعید حجاریان، علوی تبار و محمدرضا تاجیک در کنار هم مجموعه از اقدمات رادیکالی اصلاحات را پوشش می دهند اما خاتمی به دنبال مدیریت فضا است. خاتمی می داند اصلاحات اگر بدنه تندرو خود را که مشی براندازانه هنوز در رفتارهای آنان دیده می شود را کنار زده و یا تعدیل کرده و دوری از چالش سازی برای مردم و نظام را تضمین کند می تواند فضایی برای خود ایجاد کرده و به ساختار بازگردد.
🔴 کارت قرمز جو بایدن به محمد بن سلمان !
🔻 بایدن به محض استقرار در کاخ سفید ، شمشیر را علیه ولیعهد سعودی از رو خواهد کشید و دوران سختی برای محمد بن سلمان در پیش خواهد بود .
🔹در همین راستا آنتونی بلینکن وزیرخارجه بایدن در سخنانی در خصوص جنگ یمن اظهار داشت : "رئیس جمهور منتخب بایدن ، صریحاً اعلام كرد كه ما به حمایت خود از جنگ سعودی علیه یمن پایان خواهیم داد".
🔹نکته دیگری که در سخنان وزیر امور خارجه دولت دموکرات مطرح شد ، خارج کردن نام انصارالله از فهرست گروههای تروریستی بود و در آخر وی بر انتشار اسناد قتل جمال خاشقچی با هدف مجازات عاملان و آمران این جنایت ، تصریح کرد.
🔻در خصوص سخنان مهم فوق چند نکته باید ذکر شود:
1️⃣ اولویت جو بایدن در جهان عرب تغییر سیاست های ایالات متحده در خصوص شخص بن سلمان است ؛ از نظر رئیس جمهور آمریکا ، شاهزاده محمد مهره ای ست که با عملکردش خود را سوزانیده و باید تعویض شود.
🔹به همین علت مهم پرونده تحت مدیریت ولیعهد سعودی یعنی عدم حمایت از جنگ یمن را مطرح کرده و پر واضح است که بدون حمایت آمریکا بن سلمان در برابر پیشرفت های نظامی و توان قهری انصارالله کار بسیار مشکلی خواهد داشت.
🔹نکته بعد خارج کردن این جنبش مردمی ازلیست گروههای حامی تروریسم است که آزادی عمل بیشتری برای آن و همچنین حامیانش فراهم خواهد کرد تا با دستی بازتر آن را حمایت کنند و موقعیت سعودی در برابر آن را تضعیف نمایند.
2️⃣ مطرح کردن اسناد قتل جمال خاشقچی شروع پروژه ای ست که مقصودش صرفا حذف ولیعهد کنونی از قدرت و جایگزینی آن با گزینه ی مدنظر دموکرات هاست.
🔹 دولت اوباما برای تغییر نسل رهبران عربستان ، با شاهزاده محمد بن نایف وزیر کشور و ولیعهد سابق به توافق رسیده بود لکن روی کار آمدن ترامپ ، حمایت پادشاه کنونی از پسرش و رشوه های کلان محمد بن سلمان ، آمریکای ترامپ را قانع کرد تا مجوز برکناری بن نایف را صادر کنند.
🔹حال که بن سلمان در تمام زمینه های مدنظرش شکست خورده ، برای دموکرات ها مهره ای تمام شده به حساب می آید و درصدد تعویض او هستند.
3️⃣ مطمئنا ولیعهد سعودی با کمک پدرش به دنبال این خواهد بود که به هر قیمتی در قدرت ابقا شود لکن فشارهای بایدن در آمریکا و فشارهای او ، نیروهای مخالف بن سلمان را جری تر کرده و آنان را از لاک دفاعی و سکوت خارج خواهد کرد .
🔻و در نهایت به دلایل فوق به نظر می رسد محمد بن سلمان به پایان خط رسیده و هر چه بیشتر اصرار بر ابقای خود کند نه تنها فایده ای نداشته، بلکه کشورش را بیش از پیش به سمت جنگ داخلی قدرت سوق می دهد.
🔴 ادبیات منقلی| ادبیات سخیف و انسداد گفتوگو
🔻 آقای احمد جهان بزرگی با حضور در برنامه زاویه شبکه ۴ مطالبی راجع به آقای روحانی بیان کرد که سخیف بودن ادبیات آن هیچ نسبتی با اندیشه ورزی و گفتوگو ندارد.
🔹اگرچه ادبیات آقای روحانی هم در برخی از سخنرانیها و نشستهای خود نه تنها چیزی از این ادبیات کم ندارد، بلکه بعضاً بدتر هم هست اما این مساله هیچ توجیهی برای برخورد مشابه ایجاد نمیکند.
🔹ادبیات زشت نه تنها هیچ نسبتی با نقد ندارد، بلکه باب نقد و گفتوگو را مسدود می کند و ضمن آنکه «فی نفسه» غلط و غیر قابل دفاع است، به لحاظ «کارکردی» هم طرف مقابل را با تمام ضعفهایش در موقعیت مظلوم قرار میدهد و از همه مهمتر اقدامی ناجوانمردانه علیه منتقدان واقعی و متین است.
🔹برنامه زاویه با اجرای آقای حبیب ازغدی به منظور گفتوگوی اندیشهای و عمیقتر درباره مسائل روز پخش میشود و اگرچه مثل هر برنامهای قابل نقد است، اما مزیتهای قابل توجهی هم دارد و رفتارهای اینچنینی میهمان ظلم به برنامه هم محسوب میشود.
🔹چه آنکه جامعه سیاسی و صداوسیما به وجود برنامههایی که به توسعه گفتوگو و تضارب اندیشهها بپردازد نیاز جدی دارد.
✍ عبدالله گنجی ؛
وقتی عده ای با تابلوی سیاسی مشخص به صورت متواتر می نویسند و میگویند:"اصول گرایان با رفع تحریم مخالفند زیرا نگران انتخابات ١۴٠٠هستند"یعنی چه؟
چرا فکر می کنند اصولگرایان با رفع تحریم رای نمی آورند اما با تحریم رای می آورند ؟این افراد حواسشان نیست که دارند قرابت بین خود و غرب را لو میدهند و ناخودآگاه اعتراف می کنند که هدف از رفع تحریم را رای آوردن ماست و غرب به خاطر کمک به ما رفع تحریم می کند و این رسوایی سیاسی است
# مهمترین عامل مشارکت حد اکثی در انتخابات، رضایت عامه است و ایجاد انگیزه که با آفرینش امید در آحاد جامعه رقم خواهد خورد لذا
١.مقابله باسیاه نمایی شبکه های رسانه ای که متاسفانه جریان سازی رسانه ای بدنبال آن بوده و موفق هم شده اند و ناامیدی را ترویج داده اند، در این راستا باید کمیته تشکیل شودو بصورت روزانه شبهات مطرح شده را رصد کرده و پاسخ های مناسب تهیه کند و تولید محتواهای جذاب به صورت های مختلف مانند عکس نوشته، کلیپ، موشن گرافی و... تهیه و به جامعه ارائه شود.
٢.تبیین گام دوم انقلاب که به حق در صورت تبیین به خوبی میتواند امید آفرینی کند به خصوص این جملات که مقام معظم رهبری میفرمایند: این که عدهای فکر میکنند علت مشکلات کشور انقلابیگری است و راهکار حل مشکلات بوسه زدن بر پنجه گرگ است کاملا اشتباه است و این عبارتی که میفرمایند علت مشکلات آنجایی است که مسئولین از اصول و ارزشها و آرمانهای انقلاب اسلامی عدول کردند.
ما باید گام دوم و به خصوص خدمات انقلاب اسلامی را به روشهای مختلف تبیین کنیم در این راستا باید بیان کنیم که هر جا در طول حدود ۴۲ ساله انقلاب انقلابی عمل کردیم یعنی به اصول و ارزشهای اسلام و انقلاب و وعده های الهی اعتماد کردیم یعنی از دشمن اطاعت نکردیم، سرپرستی دشمن را قبول نکردیم و استقلال طلب بودیم نه تنها موفق شدیم بلکه معجزه شده است.
تبیین معجزات انقلاب می تواند امید آفرینی کند وتبیین اینکه هر جا مشکل داریم عدول از انقلابیگری بوده است و در این راستا اقدامات بزرگی که انجام شده مانند معجزه پیروزی انقلاب اسلامی، معجزه جنگ، معجزه نابودی داعش و موارد دیگر مانند ارسال نفت کش عامل بنزین به ونزوئلا و موفقیت های ما در منطقه و موارد دیگر را می توانیم ذکر کنیم.
٣. استناد به آمار اقدامات گفتمان انقلابی که از طریق مجلس یازدهم و یا در ادامه اقدامات قوه قضائیه که وقتی برای مردم گفته می شود، میگویند چرا این اقدامات رسانه ای نمیشود.
۴.بیان اقتدار جمهوری اسلامی ایران بعداز انقلاب در نمونه هایی که موجب امید به آینده ای درخشان در کشور برای نسل جوان میباشد و تفهیم این موضوع که در جاهایی موفق تر بودیم که تفکر انقلابی مدیریت کرده است.
۵. تبیین ظرفیت های بی نظیر موجود که به جرأت می توان گفت از بعد از صفویه و یا حتی قبل از آن تاکنون و از ابتدای انقلاب اسلامی تا الان بینظیر بوده است، مانند رتبه اول علمی در جهان اسلام رتبه پانزدهم در جهان و اقدامات مختلف علمی و عملی که انجام شده است، مثل مقایسه مدیریت در ایران با اروپا و آمریکا در بیماری کرونا، ساخت واکسن کرونا و....
همچنین تبیین راهکارهای متعدد برای حل مشکلات که وجود دارد و مقایسه بین دوران سلطان حسین و دوران نادر شاه و تبیین اینکه ما ظرفیت ها و راهکارهای بی نظیری داریم فقط نیاز به تعمیر نگاه داریم نگاه از اعتمادسازی با دشمن به اعتماد به خداوند، از نگاه به دست دشمن به نگاه به داخل، به جوانان،به ظرفیتهای داخل.
۶.، با توجه به محبوبیت ۸۳ درصدی حاج قاسم سلیمانی قبل از شهادت و جمعیتی که در تشییع حاج قاسم حضور داشت چه عاملی آنها را به میدان آورد و....لذا پرداختن به این فرضیه ها خود فرصتی میباشد و پرداختن به مکتب حاج قاسم هم می تواند ایجاد امید کند. هم مردم خود به قضاوت مینشینند که برای سرنوشت آینده خود و کشورشان به امثال سلیمانی ها باید اعتماد کنند.
⬇️ افراد اثرگذار دولت بایدن :
۱-منشی خزانه داری
۲-دادستان کل
۳-منشی امنیت سرزمینی
۴-مدیر اطلاعات ملی
۵-رییس ستاد کاخ سفید
۶-وزیر خارجه
۷-معاون وزیر خارجه
۸-مسئول سیاست خارجی
۹-مسئول اداره تکنولوژی
۱۰-دبیر آژانس امنیت مرکزی
❌ هر ۱۰ مقام برترِ #دولت_بایدن از صهیونیست ها ، برگزیده شده اند...
⚠️ قابل توجه خوش خیالان در خواب دوستی با بایدن .
خوبه یک نگاه به این لیست بکنید و بدونید که دولتی کوچک از صهیونیست در دل دولت جدید آمریکا تشکیل شده . شما دوست دارید نفهمید اشکال نداره ...
‼ اما بستن تمام برنامههای کشور به امید مذاکره با این دولت یعنی رفتن به پرتگاه اقتصاد ...
#انتخابات1400
💠عزم احمدینژاد برای حضور در انتخابات ۱۴۰۰ با واگذری زمین به مردم.
🔹اخبار دریافتی حکایت از آن دارد که محمود احمدی نژاد و بهاری ها عزم خود را برای حضور در انتخابات جزم کرده اند.
🔹گفته می شود در جلسات بهاری صحبت از حضور محمود احمدی نژاد، غلامحسین الهام و اسفندیار مشایی در انتخابات 1400 است.
🔹از دیگر سو شنیده می شود، احمدی نژاد یکی از طرح های خود برای انتخابات 1400 را واگذاری «زمین» به مردم عنوان کرده و قرار است در فضای انتخاباتی 1400 بر روی آن مانور بدهد.
🌐 پایان ترامپ و تثبیت ترامپیسم
✍️ دکتر عبدالله گنجی :
🔹 بخشی از نخبگان سیاسی و روشنفکری ما در چهار سال گذشته تلاش نمودند ترامپ را یک استثنا در دموکراسی امریکایی معرفی کنند که عوضی آمده است و تمام خواهد شد. اینقدر در این تمایز دمیدند که بعضاً این باور به ذهن میرسد که اگر جهان به قبل و پساکرونا تقسیم میشود، امریکا نیز به ترامپ و بعد از آن تقسیم خواهد شد.
چرا میگوییم ترامپیسم باقی خواهد ماند؟ ترامپ ۷۱ میلیون رأی آورده است. کسی از قدرت در امریکا کنار رفت که با رأی بیشتر نسبت به دوره قبل شکست خورد؛ بنابراین ترامپ نهتنها در امریکا اعتبار خود را از دست نداد که اعتبار بیشتری از جهت کمیت رأی به دست آورد. او شکست خورد، اما با رأی حداکثری و به قول اوباما بالا بودن رأی هر دو کاندیدا نشان از شکاف بسیار عمیقی در امریکاست؛ شکافی که اقلیت و اکثریت ندارد و همانند هماورد هموزن باقی خواهند ماند.
❓سؤال اساسی این است که اگر ترامپ بدترین و شرورترین و بیمنطقترین رئیسجمهور امریکا بود –که هست- چرا پس از چهار سال رأی او افزایش یافت؟ چند درصد امریکاییها به تصویر ما از ترامپ باور دارند؟ عملکرد آشکار ترامپ در همه عرصهها هم در مقابل چشم شرق و غرب است و هم مقابل چشم مردم امریکا. اما چرا این عملکرد زشت موجب تعدیل رأی وی نسبت به دوره قبل نشد؟ برای پاسخ به پرسشهای عنوان شده باید گفت این واقعیت امریکاست. این دموکراسی امریکایی است که ترامپ با آن همه بیقانونی و جنایت اعتبار بیشتری اخذ میکند و با اعتباری معادل فرد پیروز از قدرت خارج میشود.
رشد رأی ترامپ نشان میدهد که ترور امثال شهید سلیمانی، خروج از سازمانهای چندگانه بینالمللی، تحریک مضاعف کره و ناراحتی نسبی اروپاییان اصلاً در رأی مردم امریکا مؤثر نیست. ماجراجویی و عشق به ماجراجویان جزو فرهنگ و ارزشهای امریکایی است. به همین دلیل فردای ترامپ را استمرار و تثبیت ترامپیسم میدانیم، چون هیچ چیز عوض نخواهد شد. آنچه تغییر میکند «لحن و روش» است و تمام.
صهیونیستها همچنان خط قرمزند، تیم جدید بیتالمقدس را پایتخت اسرائیل اعلام کرد، ضمیمه کردن یکطرفه بلندیهای جولان به اسرائیل از سوی ترامپ را تأیید میکنند، ترور حاجقاسم چند بار توسط چند نفر از وزرا و مشاوران رئیسجمهور جدید در راستای اجرای عدالت اعلام شد، داستان افغانستان، عراق و سوریه مانند اکنون ادامه خواهد یافت، ونزوئلا، کوبا و کره همچنان مغضوب خواهند بود. بازگشت به سازمانها و معاهدات بینالمللی صورت خواهد گرفت، اما هدف از این بازگشت، استفاده از عرف و هنجارهای بینالمللی برای اهداف مدنظر است. ترامپ عریان عمل میکرد، اما این تیم با تغییر لحن و روش، حرفهایتر عمل میکنند و چهره را موجه نگه میدارند.
به تعبیر دیگر، ترامپ سیاستمدار نبود، اما آغشته به فرهنگ و ارزشهای امریکایی بود که عریانیاش در داخل منزل و بیرون آن یکی بود. او پرده را کنار زده بود. اما تیم جدید اتوی شیک بینالمللی خواهند زد و دکور را بهتر نشان خواهند داد. تیم جدید به برجام برمیگردد، اما برای چه؟ برای دست یافتن به مکانیزم ماشه و همراه کردن اروپاییها و شورای امنیت با خود. این تیم ضعف برجام برای ما را میداند، اما ترامپ این را نفهمید و خود را از مکانیزم ماشه دور کرد. گاوهای شیرده در خلیجفارس همچنان مکیده خواهند شد و همهچیز جز لحن و روش سر جای خود باقی خواهد ماند. فقط عربدهها و توهینهای ترامپ قدری ویرایش خواهد شد. از قضا ترامپ پرسروصدا تنها رئیسجمهور امریکا بود که جنگی را آغاز نکرد، اما بلد نبود روش و لحن را تغییر دهد؛ لذا ترامپیسم ریشه در دموکراسی، رأی و فرهنگ امریکایی دارد.
فرهنگ امریکا مستپرور است. خروجی این فرهنگ در عرصه سیاست انسانهایی هستند که مانند زنگی مست تیغی در دست دارند که مسئولانه به آن نگاه نمیکنند. اخلاق از این تیغ بسیار فاصله دارد. مانند کدخدایی که بزرگی خود را از طریق مردمداری و تواضع بهدست نمیآورد بلکه دوست دارد اجتماع از ایشان بترسند و خود از این ترس لذت میبرد و برای تولید این ترس برنامهریزی میکند. رأیدهندگان امریکایی –خصوصاً رأیدهندگان به ترامپ- پوپولیستهای مستی هستند که قدرت و ثروت و سلاح دارند، اما فرهنگ زندگی با این مؤلفههای قدرت را ندارند و مشکل این است که فرهنگ خود را کانون اصلی جهانیسازی فرهنگ و سیاست میدانند که با ارعاب و زر و زور به پیش میبرند و امثال کرهجنوبی و همسایگان جنوبی ما با ترس حداکثری مقابل اصطبل این کدخدا نگهبانی میدهند تا بیمنطقی طرف آنان را بیچاره نکند.