✅ یک حزب اصلاح طلب فاش کرد؛ جنگ فتوشاپی اصلاح طلبان با نظام.
🔴 حزب ندای ایرانیان از خبر سازی های دروغین و فتوشاپی اصلاح طلبان انتقاد کرد.
⬅️ رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان به لزوم مشارکت آگاهانه در انتخابات پیش رو تاکید و از تلاش های برخی در جهت وارونه نشان دادن مواضع حزب با بداخلاقی های مرسوم انتخاباتی انتقاد کرد.
⬅️ مجید فراهانی با اشاره به انتخابات پیش رو گفت: با گذشت بیش از چهار دهه از انقلاب اسلامی، مردم کشور ما در آستانه تصمیم گیری دیگری در انتخاب مدیریت ملی و محلی هستند.
⬅️ وی افزود: پدیده انتخابات از مهم ترین ثمره های مردم سالاری منبعث از خون شهیدان است که هم حق و هم تکلیف است و عدم استفاده از این حق توجیه پذیر نیست.اگر قانون و نیز دولت منبعث از رای مردم اصالت دارند از اینرو مشارکت بالا و پر شوری انتخابات در نظام اسلامی موضوعیت محوری دارند.
⬅️ فراهانی با تاکید بر لزوم شرکت در انتخابات پیش رو بیان کرد: حزب ندای ایرانیان از ابتدای تاسیس خود هم در مرامنامه و هم در مواضع و بیانیه های خود بارها به صراحت به ضرورت بالفعل کردن این حق تاکید دارد و هیچ انتخاباتی را تحریم نکرده و مردم را به عدم مشارکت در آن تشویق نکرده و نمی کند.
⬅️ وی ادامه داد: متاسفانه در روزهای اخیر صحبت های ناصواب به حزب و اعضای آن منتسب شده بگونه ایکه تلاش کرده اند با تکنولوژی فتوشاپ و جعل در جهت وارونه نشان دادن مواضع حزب با بداخلاقی های مرسوم انتخاباتی تلاش های بی نتیجه در فضای مجازی صورت بگیرد که ضمن تکذیب این بداخلاقی های انتخاباتی بر ضرورت مشارکت آگاهانه در انتخابات پیش رو تاکید می کنیم.
🔴 «خبرآنلاین»: مذاکرات وین ناامیدکننده است و در سنگلاخ افتاده!
👈این خبرگزاری نزدیک به دولت نوشت: صداهایی که از وین به گوش می رسند، ناامید کننده است؛ تهران در آستانه انتخابات قرار دارد و این موضوع هم به دشوار شدن گفتگوهای بازگشت به برجام اضافه شده است.
🔹گفتگوها در وین در مسیری سنگلاخی قرار گرفته است.
🔹هر چند به نظر میرسید که این دور از مذاکرات می تواند تبدیل به آخرین دور شود، اما شواهد از وین میگویند که چنین اتفاقی دور از دسترسی به نظر میرسد و نمایندگان دولتها خود را در وضعیتی دشوار میبینند؛ از آن سو در واشنگتن واکنشها به گفتگوها چندان مثبت نیست.
📌پ.ن: این درحالی است که روحانی هشت روز قبل مدعی شده بود: (در وین) توافق اصلی انجام شده است و الان هم بحث روی مسائل جزئی و ریز است تا به توافق نهایی برسیم!
💢 وحشت غرب از روی کارآمدن دولت انقلابی!!
✅ با همت و پیگیری قوه قضائیه و مجلس انقلابی هر روز به لیست کارخانه های احیا شده که در اثر واگذاری غیرقانونی و رانتی یا سوء مدیریت مجریان تعطیل شده بودند اضافه میشود. این نشان میدهد ادعای "خالی بودن خزانه" یا "عدم امکانات و خطر قحطی در کشور" تنها یک فریب و آدرس غلطی است که برای توجیه ناکارآمدی و فرصت سوزیهای دولت مطرح میشود.
🌀سفیر انگلیس در جمع سفرای اروپایی گفته بود: ما ترسی از هسته ای ایران نداریم. ترس ما از شکل گیری دولت انقلابی و روی کارآمدن افراد انقلابی در ایران است چرا که این افراد ذره ای به غرب وابستگی ندارند و مردم ایران را به سمت استقلال و همبستگی سوق میدهند.
🔴 تذکر رهبر انقلاب به آیت الله آملی لاریجانی
🔹 شنیده ها حکایت از آن دارد، بعد از انتشار صحبت های آملی لاریجانی علیه شورای نگهبان که با استقبال گسترده رسانه های ضد انقلاب واقع شد، رهبر انقلاب ضمن ناراحتی شدید از این سخنان، پیامی با این مضمون به آملی لاریجانی فرستادند:
🔹 فورا لازم است نسبت به تعریضی که به شورای نگهبان زدید با توجه به جایگاه تان در شورای نگهبان و ریاست مجمع تشخیص مصلحت که متأسفانه باعث خوشحالی دشمنان و سوء استفاده آنها گردید، سریعاً اصلاح و جبران کنید.
🔻 آملی لاریجانی نیز در جلسه دیروز مجمع تشخیص مصلحت، صحبت های خود علیه شورای نگهبان را اصلاح کرد و از این نهاد دفاع نمود.
🔴 عاقبت بشار اسد و احمدینژاد یک عبرت بزرگ تاریخی شد
اسد دست گذاشت تو دست سید علی خامنهای و الان یک رئیسجمهور محبوبه..
احمدینژاد هم رفت کف خیابون توهین کرد به رهبر مملکت و الان شده یه اپوزیسیون دست چندم
🔴 کدام بخش از بیانات رهبری توسط رسانه ها بایکوت شد؟
🔻رهبری درباره مجلس چه گفت؟
🔹مسئله ای که با آن مواجه هستیم سیاست سانسور و بایکوت بیانات رهبری توسط برخی رسانه ها و خبرگزاری هاست. غالباً نکته ای که به نفع شان باشد را ضریب می دهند ولی اگر نکته ای به سودشان نباشد را سانسور می کنند.
🔸رهبر انقلاب در دیدار با مجلس شورای اسلامی صحبت هایی بسیار مهمی را ایراد فرمودند که فقط بخشی از آنها ضریب خورد. بطور مثال درباره مجلس قریب 25 دقیقه سخنرانی کردند. در 5 دقیقه اول مطابق سیاست همیشگی خود از مجلس تقدیر و تشکر و حمایت ویژه کردند و قریب 20 دقیقه هم توصیه های جدی داشتند که مجلس رعایت کند. متأسفانه برخی رسانه ها فقط چند نکته از آن حمایت ها و تقدیرها را منتشر کردند.
🔹ایشان درباره مخالفت ها با مجلس، خط منتقدین و دلسوزان را از مخالفین مجلس جدا کردند چیز که در رسانه ها کامل بایکوت شد و تمام منتقدین را مخالف مجلس جا زدند!! «از آغاز شروع کار این مجلس یک عدّهای برنامهی خودشان را این قرار دادند که یک تصویر منفی از مجلس نشان بدهند.. اظهاراتی میکنند که انسان بوی دلسوزی را از این اظهارات نمیشنود. یک وقت کسی انتقاد میکند به قصد اصلاح و تکمیل؛ یک وقت نه، بر اساس احساسات یا نظرات خاص و بدون دلسوزی. انسان احساس میکند که در این حرکات دشمنانه نشانههای اخلاص وجود ندارد».
🔸خیلی از ما مردم و فعالان رسانه ای از اول حامی این مجلس بودیم و هستیم ولی در وقت نیاز انتقاد هم کرده ایم. متأسفانه برخی رسانه ها بگونه ای این دوسه روز عمل کردند که انگار همه منتقدین، مخالف مجلس بودند و هستند! باب انتقاد نباید بسته شود. برخی متأسفانه فکر می کنند وقتی رهبری حمایت کرد دیگر کسی نباید انتقاد کند!!
🔹ایشان در ادامه چند توصیه جدی کردند که من و شما هم باید این توصیه ها را مکرر در گوش مجلسیان تکرار کنیم و اگر برخی یا جمعی از نمایندگان از این توصیه ها تخطی کردند به آنها تذکر دهیم:
1️⃣ ایستادگی بر ویژگیهای خوب و حفظ آنها با مراقبه یعنی تقوا: «برای اینکه بتوانیم خودمان را انقلابی نگه داریم باید چه کار کنیم؟ توصیهی بنده این است که باید مراقبه کنیم، باید حسابکشی کنیم از خودمان. مراقبهی دائمی لازم است. ما انسانها ضعیفیم، در معرض خطریم، در معرض لغزشیم.»
2️⃣ کارآمدی و کفایت با عقلانیت و طمأنینه: «مجلس باید نشان بدهد که باکفایت است، مجلس میتواند درست ریلگذاری کند. البتّه این خبرهایی که داده شده، گزارشهایی که بنده دیدهام یا شنیدهام .. اینها خوب است، همین چیزها خیلی خوب است لکن ریلگذاری برای اصلاح امور کشور کارهای فراتری را نیاز دارد؛ زیاد باید کار کرد، زیاد باید تلاش کرد.»
3️⃣ لزوم شناسایی آسیبهای مجلس و اجتناب از آنها: «توصیهی بعدی من این است: عزیزان من! مجلس شورای اسلامی به طبیعت حال یک آسیبهایی دارد. این آسیبها را بشناسید و خودتان را از این آسیبها دور نگه دارید؛ خطرناک است.»
4️⃣ عدم سوء استفادهی نمایندگان از تواناییهای قانونی: «یکی از این آسیبها این است که نماینده از تواناییهایی که قانون برایش فراهم آورده به نفع مسائل شخصی خود یا مسائل گروهی خود یا مسائل قومی خود استفاده کند؛ این تواناییها چیست؟ استیضاح، سؤال، تحقیق و تفحّص.»
5️⃣ ورود نمایندگان در مسائل اجرائی: «یکی از آسیبها ورود نمایندگان در مسائل اجرائی است؛ فرض بفرمایید وارد شدن در اینکه مدیرکلّ فلان تشکیلات در شهر ما یا در استان ما مثلاً فرض کنید که چه کسی باشد، چه کسی نباشد؛ استاندار، فرماندار و از این قبیل.»
6️⃣ بیاحتیاطی در استفاده از تریبونها برای بیان نظرات: «یکی از آسیبها بیاحتیاطی در استفادهی از تریبون و بلندگویی است که در اختیار شما است.»
7️⃣ تلاش برای رسیدن به مسئولیّتهای اجرائی: «یکی از آسیبها این است که نماینده از اوّلی که وارد مجلس میشود، نقشهی رسیدن به فلان پستِ مثلاً اجرائی را در سر خودش بپروراند -که وزیر بشود، فلان بشود..»
8️⃣ اهمّیّت کار کارشناسی و لزوم استفاده از آن برای بالا بردن سطح کیفی قوانین
9️⃣ رعایت اولویّت ها و مسائل اساسی کشور
🔟 علاج مشکل تراکم قوانین
1️⃣1️⃣ لزوم کسب فضائل ملّت توسط مجلس و تبدیل به عصارهی این فضایل: «باید مجلس را جوری ترتیب داد که عصارهی فضایل ملّت باشد؛ فضایل ملّت چیست؟ ملّت ما الان چه فضایلی دارند؟ مجاهدت، عزّت نفْس، اعتماد به نفْس، امید، ایثار، قدرت و توانایی ایستادگی در مقابل مشکلات.»
دلسردی وزارت خارجه از نتایج مذاکرات وین!
سخنگوی وزارت امور خارجه: وزرای خارجه آمریکا و انگلیس در تلاش برای جلب رضایت دشمن قسمخورده برجام، اهداف مذاکرات وین را تحریف میکنند. مایه دلسردی است!
رژیم خونخوار اسراییل که سعی بر جلب رضایتش دارید تمام تلاشش را کرده تا توافق را تخریب کند. بهجای اعتبارزدایی از خودتان، بر احیای توافق اصلی - که تنها راهحل روی میز است - تمرکز کنید.
وزیر خارجه آمریکا نیز بهتازگی با رونمایی از برجام پلاس بعد از بازگشت کشورش به برجام، گفته است: «در صورت احیای برجام، دولت بایدن بهدنبال تقویت و طولانیتر کردن آن است تا فعالیتهای ثباتزدای ایران در منطقه، اشاعه تسلیحات، حمایت از گروههای تروریستی را شامل شود
*چند نکته در مورد نحوه برخورد جریان انقلاب با همتی و مهرعلیزاده*
👈۱. اولا باید توجه داشته باشیم که ممکن است این دو نفر تا حدودی در روش با کارگزاران و اصلاح طلبان متفاوت باشند، اما فراموش نکنیم که این دو نفر از نظر گفتمانی و جریان فکری، وابسته و وام دار به این دو جریان هستند و اگر فردا روزی رای بیاورند بنا نیست که منفصل و جدای از آنها تصمیم بگیرند.
👈۲.جریان انقلابی باید بر این ایده تاکید کند که این دو نفر، حاصل" تکرار" و محافظه کاری اند و نه تحول خواه و منجی.
👈۳.ممکن است با این حربه وارد شوند که ما با توجه به مدرک اقتصادی که داریم اصلا دنبال مسائل حاشیه ای نیستم و ما صرفا برای حل مشکلات مردم آمده ایم اما باید توجه داشت که:
🔹الف)اگر کسی وابستگی حزبی و سیاسی داشته باشد، نمی تواند از تبعات آن فرار کند بلکه تجربه نشان داده است اشخاص حزبی در نهایت، وابستگی حزبی و سیاسی را بر همه چیز ترجیح می دهند. اظهارات اولیه همتی در خصوص تعامل با دنیا و فضای مجازی، مهمترین دلیل بر این مدعا است.
🔸ب) درست است که مدرک اقتصادی دارند اما از نظر مبانی اقتصادی، اعتقادی به اقتصاد مقاومتی ندارند. مهمترین دلیل آن هم تاکید عجیب "همتی" بر تصویب " اف ای تی اف" است که اصولا ایشان بانک های نظامی را با همین نیت در بانک سپه ادغام کرد و دیگر برای ادغام سایر بانک های خرد، هیچ تلاشی نکرد!!!
🔹ج) نکته سوم اینکه ریاست جمهوری، صرفا مسائل اقتصادی نیست بلکه مسائل سیاسی، فرهنگی و... دارد که در موارد بسیار زیادی تاثیر مستقیم بر اقتصاد و معیشت دارد. مثلا در دولت روحانی که تقریبا تمام توجه به کشورهای اروپایی و آمریکا بود، بازار کشورهای منطقه از دست رفت و در اختیار ترکیه قرار گرفت در حالیکه ترکیه از یک طرف به مقاومت خیانت میکرد اما از سوی دیگر، بازار منطقه را در دست گرفته بود و این در حالی بود که وزیر خارجه مفتخر به قدم زنی با جان کری بود!
* سرداران میدان ما در حال فتح الفتوح بودند و سرداران دیپلماسی در حال واگذاری! اما اگر سردار دیپلماسی هم، هم زمان با سردار نظامی بازار منطقه را فتح می کرد، تولید و اقتصاد کشور هم شکوفا می شد و نهایتا رشد متوازن و همه جانبه به دست می امد.
اما افسوس که ظریف در حال قدم زنی با جان کری بود و "همتی" هم، در حال هضم اقتصاد در اقتصاد به اصطلاح جهانی بود و مشغول التماس برای پیوستن به معاهده "اف ای تی اف".
عزل همتی؛ یک تیر و دو نشان روحانی
♦️عزل آقای همتی از ریاست بانک مرکزی، در حالی که او نامزد انتخابات ریاست جمهوری است، آگاهانه بوده و دادن یک امتیاز ویژه به وی می باشد. در واقع نوعی رفتار غلط انداز و اصطلاحا "نعل وارونه" است.
🔹روحانی بهتر از هر کس خبر دارد که در نظرسنجی های دولتی، مقبولیتش نزد مردم به زیر هفت درصد رسیده است. بنابراین هر کس که مغضوب او دیده شود -به ویژه از دولتمردان- احتمالا مورد اقبال بخش عمده ای از مردم ناراضی از سیاست های دولت قرار می گیرد.
♦️همتی در کنار جهانگیری و محمد شریعتمداری، سومین دولتمردی بود که به همراه آخوندی و دهقان (دو وزیر سابق روحانی) نامزد انتخابات شدند. اما از میان همه اینها و همچنین علی لاریجانی، تنها همتی بود که صلاحیتش در شورای نگهبان تایید شد.
🔹برخی می گویند روحانی غیر از همه دست بردن هایش در خزانه بانک مرکزی و برداشت های بی رویه گذشته که دولت بعدی را بالغ بر صد هزار میلیارد تومان بدهکار کرده، می خواسته برداشت های دیگری هم بکند و ماه های پایانی را با پول پاشی و آراستن ظاهر اقتصاد به پایان رساند.
♦️طبیعتا فردی که موقتا منصوب می شود، همراهی بیشتری خواهد داشت و مانند همتی فکر نمی کند که کوپن هزینه های بی رویه در بانک مرکزی تمام شده است.
🔹بنابراین دست روحانی باز تر می شود. ضمنا شاید بتوان از فرصت سیاسی نامزدی همتی برای تداوم دولت روحانی هم (با ژست مخالف خوان دولت) استفاده کرد. جالب این که همتی دیشب گفته "نامزد شدم، چون نمی خواستم روحانی آخرین رئیس جمهور باشد".
♦️برکناری آمیخته با شوک وی، می تواند دوپینگی دولتی در خدمت وی (و حامیانش در اعتدال حاکم بر دولت و از جمله حزب اعتدال و توسعه و کارگزاران) باشد؛ چنان که پالس های مثبتی برای نامزدی اش نشان داده اند.
#محمدایمانی
⭕️چند روش برای رسیدن به انتخاب درست در انتخابات
1️⃣ تفاوت شعار و برنامه را تشخیص دهید
#برنامه مبتنی بر مسائل اصلی کشور و مردم است، راهکار دارد و جزئیتر مطرح میشود. اما #شعار اکثرا کلی، پر ابهام و با استفاده از واژگان فریبنده مطرح میشود.
2️⃣ آیا وعدههای کاندیدا در حیطه اختیارات رئیسجمهور است
گاهی کاندیداها قولهایی میدهند که طبق قانون اساسی در حیطه اختیارات رئیسجمهور نیست. مثلا در حیطه اختیارات مجلس یا ستاد کل نیروهای مسلح یا سایر بخشهاست. مهم است بدانیم فرد قانونا توانایی اجرای وعدهاش را دارد یا فقط بنا دارد با ذکر برخی مسائل، از این مرحله عبور کند.
3️⃣ به کلیدواژهها دقت کنید
واژگان بیعلت انتخاب نشدهاند و به شما کمک خواهند کرد میزان دغدغه فرد در قبال مسائل کشور را ارزیابی کنید. مثلا کاندیدایی که از هشتگ یار کمکی یا نامزدپوششی بسیار زیاد بهره میبرد مسأله اصلی کشور را پوششی بودن نامزدها میداند یا موضوعات اقتصادی. کلیدواژههای پرتکرار یک کاندیدا اگر ناظر بر مسائل اصلی کشور نبوده و مربوط به حواشی باشد، یکی از روشهای است که به شما در انتخاب بهتر کمک کند.
4️⃣ فقط تیتر اخبار را نخوانید
در هفتههای گذشته بهوفور اخباری را دیدهایم که تیترشان به نکتهای جنجالی اشاره کرده که اساسا آن جملات و کلمات به شکلی دیگر در متن اظهارات فرد بوده است. دقت کنید تیترها میتوانند شما را گمراه کنند.
5️⃣برچسب است یا واقعیت؟
در انتخابات رقبا برای بیاثر کردن تبلیغات یکدیگر اقدام به برچسبزنی و انگ زدن میکنند. لزوما برچسبها با واقعیت یکی نیستند و گاهی حتی در تضاد با واقعیت هستند اما در زرورق واژگان جذاب پیچیده میشوند و شما را از مسیر اصلی دور میکنند.
⁉️آیا ما انتخابات را مهندسی می کردیم؟!
1⃣ در این دوره برخی با رویت اتفاقات و حوادث اینگونه نتیجه گیری می کنند که نظام به نوعی ، مردم را برای رای دادن به نامزدی خاص ترغیب می کند و همه چیز برای رئیس جمهور شدن آن فرد مهیا شده است.
در حالی که بر اساس آنچه از تاریخ انقلاب ذکر خواهم کرد ، اینگونه نیست.
2⃣ در انتخابات اول ریاست جمهوری، در حالی که بسیاری از انقلابیون قصد داشتند آیت الله بهشتی را نامزد انتخابات نمایند، اما حضرت امام (ره) روحانیون را برای شرکت در انتخابات به عنوان نامزد منع فرمودند. همچنین فرمودند کسانی که به جمهوری اسلامی رای ندادند ، حق نامزدی ندارند.
در ادامه هم شرط ایرانی الاصل بودن کار دست نامزد اصلی حزب جمهوری اسلامی( جلال الدین فارسی) دارد و او نیز از رقابت ها حذف شد. با این شرایط یاد شده ، بسیاری از مردم خواسته یا نا خواسته جذب بنی صدر شدند و او در پایان رییس جمهور گردید.در آن زمان هیچ کس نگفت که قرار است نظام بنی صدر را رییس جمهور کند.
3⃣ در انتخابات دوم ریاست جمهوری هم بعد از فرار بنی صدر ، خود به خود جامعه، به سمت سرسخت ترین مخالف او یعنی شهید رجایی معطوف شد و ایشان هم دومین رییس جمهور مردمی شد. آن وقت هم با اینکه ۴ رقیب در مقابل شهید رجایی بودند، کسی نگفت نظام در حال مهندسی انتخابات است.
4⃣ در انتخابات ریاست جمهوری سوم هم اوضاع کشور درگیر ترورها بود. آیت الله خامنه اي در مسجد ابوذر ترور شدند و فردای آن روز شهید بهشتی به شهادت رسید.
در آن زمان در انتخاباتی زودرس ، نگاه های جامعه به سمت امام جمعه تهران که نماینده امام در شورای عالی دفاع و دبیر کل حزب جمهوری اسلامی بود، جلب شد و ایشان رییس جمهور گردید.
5⃣ در انتخابات چهارم ریاست جمهوری ، با اینکه به دلیل اختلاف کاری آیت الله خامنه ای با نخست وزیر وقت، ایشان تمایلی به نامزدی مجدد نداشت ، اما مجدد گرایش مردم به ایشان بود و امام ایشان را برای نامزدی تکلیف کردند.
6⃣ انتخابات پنجم در شرایطی شکل گرفت که جنگ تحمیلی تمام شده بود و امام (ره) دستور بازسازی و سازندگی داده بودند. اما روح ملکوتی ایشان طبق تقدیر الهی در خرداد ۶۸ عروج کرد و آیت الله خامنه ای که رییس جمهور بودند، از سوی خبرگان ملت ، به رهبری انقلاب اسلامی برگزیده شدند. در این میان دوباره نگاه جامعه به سوی یار دیرین امام و رهبری یعنی مرحوم هاشمی افتاد و ایشان در یک رقابت دو نفره با عباس شیبانی ، رییس جمهور شد و باز کسی نگفت همه چیز مهندسی شده است.
7⃣ انتخابات ششم هم هاشمی رقیبی نداشت و تنها احمد توکلی توانست کمی سیاست های او را نقد کند ، اما باز هم با آرای کمتر نسبت به دوره پنجم ، آقای هاشمی رییس جمهور شد.
8⃣ در انتخابات سال ۷۶ از روی عمد ، جریان چپ ، وابستگی خاتمی به هاشمی را کتمان کردند و او منتقد وضع موجود جلوه داده شد. او هم توانست با سخنان روشنفکرانه خود بخش نخبگانی و با طراحی پوستر سلام بر سه سید .... بخش مذهبی جامعه را با خود همراه کند.
9⃣ مدعیان امروزی انتصابات در انتخابات، در سال ۸۰ به نوعی همه چیز را برای ریاست جمهوری خاتمی فراهم کردند و برخی همفکران و اعضای دولتش به عنوان رقیب انتخاباتی معرفی شدند و در پایان دوباره خاتمی بر مسند ریاست جمهوری تکیه زد.
🔟 در انتخابات نهم ، با اینکه معین برای ادامه ی دولت اصلاحات نامزد شده بود اما بعد از ناکامی در دور اول انتخابات، جریان اصلاح طلب تمام قامت در پشت هاشمی ایستادند تا اتصال دو جریان تکنوکرات با تجديد نظر طلب بیش از پیش نمایان گردد.
در این بین ، مردم که از سیاست زدگی های دوران اصلاحات و حوادثی چون: فتنه ۷۸ و تحصن مجلس ششم خسته شده بودند، مجذوب سخنان عدالت محور شهردار وقت تهران شدند و در کارزار هاشمی _ احمدی نژاد، این شهردار تهران بود که برگزیده مردم شد.
1⃣1⃣در سال ۸۸ نیز مردم به ویژه اقشار ضعیف جامعه با رویت اقدامات احمدی نژاد نظیر : سفرهای استانی، یارانه ها، مسکن مهر و... به وی روی خوش نشان دادند و برای اولین بار یک رییس جمهور در دور دوم ریاستش از دور قبلش رای بیشتری آورد.
2⃣1⃣ در سال ۹۲ به دلیل عملکرد ضعیف احمدی نژاد در دو سال پایانی و تلاطم بازار ، روحانی در قامت منجی با شعار مذاکره با کدخدا مورد توجه قرار گرفت.
3⃣1⃣ در انتخابات دوازدهم هم همه چیز متاثر از برجام و امید به چیدن گلابی های برجام گذشت . اکثریت مردم به امید گشایش اقتصادی به واسطه برجام دوباره روحانی را برگزیدند .
✅ اما نکته پایانی: همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند؛ این مسئله که گفته می شود از قبل رییس جمهور مشخص است و رای دادن فایده ای ندارد، از برنامه های تخریبی دشمنان قسم خورده انقلاب و اسلام بوده است.
حال این ماییم که در خط دشمن کار کنیم یا در خط ولایت.
🔰رابطه وعدهها و انتظارات
👈کارزار انتخابات به فاز تبلیغات رسیده است و نامزدهای ریاست جمهوری وعدهها و قولهایی برای پس از انتخاب شدنشان میدهند؛ وعدههایی که گاه فقط مصرف انتخاباتی دارد و برخی نامزدها در گرماگرم انتخابات و برای جذب آرای مردم آنها را ردیف کردهاند.
🌀نکات تحلیلی:
❇️ در خصوص وعدههای انتخاباتی چند نکته قابلتأمل است:
1⃣ یکی از شاخصههای نامزد اصلح برای انتخابات ، مطابق فرمایشات مقام معظم رهبری، اطلاع از اختیارات و مسئولیت های ریاست جمهوری است. ازجمله مواردی که این شاخص را تبیین میکند، و به عبارتی نشان میدهد که کدام نامزد از منظر این شاخص اصلحتر است، توجه به شعارهای انتخاباتی است. شعاری که با امکانات و اقتضائات کشور همخوانی ندارد و البته راهکارهای دستیابی و تحقق آن شعار و وعده بهخوبی بیان نمیگردد، نشاندهنده عدم اطلاع نامزد از امکانات، مسئولیتها و مقدورات است.
2⃣ اتفاقی که بخصوص در دو دوره گذشته انتخابات ریاست جمهوری رخداده، آن است که برخی از نامزدها وعدههایی را دادند که باعث افزایش انتظارات مردم شد؛ اما در نقطه مقابل، این وعدهها با واقعیتهای میدان و صحنه عمل، همخوانی نداشت، لذا اتفاق این بود که مردم با این وعدهها و امید به تحقق آنها وارد فضای بعد از انتخابات شدند؛ اما عدم تحقق این وعدهها و شکاف میان انتظارات با واقعیت روز جامعه، باعث تولید سرخوردگی شد؛ واقعیتی که امروز آن را باید بهعنوان یکی از اصلیترین دلایل پایین آمدن مشارکت در انتخابات دانست.
3⃣ وعدههای کاذب، یک شاخص منفی به نام عدم اعتماد در جامعه تولید میکند که نتایج نظرسنجیهای معتبر، آن را بهعنوان یکی از دلایل عدم مشارکت بخشی از جامعه در انتخابات نشان میدهد. وعده حل مشکلات در 100 روز، ایجاد رونق اقتصادی که مردم به یارانه نیازی نداشته باشند و ...، وقتی بیان شد و نمودی پیدا نکرد، بخشی از مردم را نهتنها به صاحب وعده، بلکه به سایر نامزدها نیز بیاعتماد میکند و لذا افکار عمومی تصور میکنند که احتمالاً بقیه نامزدها نیز در بیان وعدهها دروغ میگویند.
👈بنابراین مطالبه بیان وعدههای واقعی و مبتنی بر مقدورات و ارائه منابع و راهکارهای تحقق آن میبایست مدنظر مردم و رسانهها باشد؛ امری که باعث میشود فضای انتخاباتی از احساسات به سمت منطق انتخاب درست حرکت کند.
🔵 "تواصی به حق"
🔸آیت الله حائری شیرازی:
با همدیگر، گروه تواصی تشکیل دهید با همدیگر گروهی تشکیل بدهید و اسم گروهتان را بگذارید #گروه تواصی.
بگویید بیایید ما با هم برادر شویم.
هر وقت من در صبر کم می آورم تو کمی به من قرض بده.
هر وقت من در بصیرت کم می آورم کمی بصیرت به من بده.
من هم هر وقت تو کم بیاوری هر چه بلد هستم به تو می گویم.یعنی ما به همدیگر، توصیه به حق و صبر می کنیم.
💠 همتی شفاف سازی کند؛
تیم تورم ساز در محکمه اقتصاد
✍ محمد ایمانی
🔹حجم نقدینگی در ابتدای دولت روحانی در سال 92، حدود 430 هزار میلیارد تومان بود و با 1100 هزار میلیارد تومان افزایش، به در پایان سال 96 و آغاز سال 97، حدود 1520 هزار میلیارد تومان در پایان سال 96 رسید.
♦️اما پس از روی کار آمدن آقای همتی در بانک مرکزی، رقم مذکور به 3700 هزار میلیارد تومان رسیده، که افزایش سه و نیم برابری به نسبت سال 97 و هفت برابری به نسبت سال 92 را نشان می دهد.
🔹طبق گزارش اردیبهشت ماه بانک مرکزی، میزان نقدینگی در سال 99، معادل 40/6 درصد، یعنی بالغ بر یکهزار هزار میلیارد تومان افزایش داشته است. به واسطه همین افزایش سرسام آور نقدینگی، برآورد یک مرکز تحقیقاتی وابسته به وزارت کار و رفاه نشان میدهد، احتمالا نرخ تورم در مرداد ماه به ۴۵ درصد خواهد رسید.
♦️طبعا آقای همتی، تنها مقصر این اتفاق نیست و مقصر اصلی، رویه غلط شخص آقای روحانی (به کمک آقای نوبخت در سازمان برنامه و بودجه) است که بنای تصمیمات را بر عدم مدیریت نقدینگی، و پول پاشی برای سر هم بندی وضعیت اقتصادی گذاشته بودند.
🔹در این رویکرد به جای مهار تورم و حمایت از تولید، بنا بر خلق و توزیع پول بی پشتوانه گذاشته می شود که خود موجب افزایش نقدینگی و جا به جایی رکورد های تورمی است
♦️نقش آقای همتی، این بوده که مقاومت قاطع در برابر این سوء تدبیر فاحش نکرده و کج دار و مریز، با فرامین روحانی تا کرده است. او نمی تواند خود را مسلوب الاختیار معرفی کند.
🔹این سوء مدیریت، موجب تحمیل بدهی های هنگفت به دولت آینده شده و به تعبیر اقتصاد دانانی مثل فرشاد مومنی و حسین راغفر -که از کارشناسان حامی دولت روحانی در گذشته محسوب می شدند- "دولت روحانی، آینده فروشی کرده است".
♦️تاسف بار تر این که نقدینگی چند برابر شده در این دوره، نه صرف حمایت از تولید و رونق اقتصاد، بلکه غالبا صرف هزینه های جاری شده، یا در خدمت سوداگری و اختلال در نظام توزیع کالا شده هزینه شده است.
🔹بانک مرکزی مسئول اصلی نظام مالی و پولی و بانکی و ارزی کشور است. هر چند که عملکرد دیگر اجزای دولت، از جمله سازمان برنامه و بودجه، و زارتخانه های اقتصاد و صمت و نفت، تاثیر جدی بر شکل گیری نظام اقتصادی تاثیرات می گذارد، اما این بانک مرکزی مسئول است نظام مالی، پولی، بانکی و ارزی کشور است.
♦️اگر دولت به بانک مرکزی، به چشم قلّک و حساب در اختیار خود نگاه کرده و خلق پول و بر برداشت های بی رویه اصرار داشته، این بانک مرکزی است که باید دیدبان و پاسبان سیاست های مالی و بانکی می بوده است. رئیس بانک مرکزی به صرف عضویت در کابینه نمی تواند تسلیم زیاده خواهی بی پایان دولت شود.
🔹آقای همتی اگر موافق این روند مداوم خسارت آفرینی نبود، نباید خواسته های غیر قانونی دولت را امضا و اجرا می کرد؛ باید دستگاه های نظارتی و رسانه ها را در جریان می گذاشت و در صورت ناتوانی برای مقاومت، استعفا می داد. نه این که اجازه دهد رکورد انفجار نقدینگی و تورم حاصل از آن، در دوره مدیریت وی ثبت شود.
♦️اکنون حداقل انتظار از جناب همتی، اولا عذرخواهی و ثانیا شفاف سازی -ولو دیرهنگام- ماجراست تا مردم بدانند تیم روحانی و نوبخت و جهانگیری، به موازات منت گذاشتن و شعار رونق اقتصاد، در واقع مشغول ترتیب دادن کدام بلای خانمان برانداز بوده و چگونه مسیر دولت بعد را مین گذاری کرده اند.
🔹این، یک "محاکمه اقتصادی"، پیش چشم مردمی است که هنوز نمی دانند دولت با کدام برنامه، 18 میلیارد دلار از ذخایر ارزی را با وجود ادعای خالی بودن خزانه، بر باد داد و پس از آن هم مرتکب خلق پول، برداشت های بی رویه و استقراض های بی پشتوانه شد.
✅ آقای قرائتی مثل همیشه، مطلب زیبایی فرمودند:
🌹 « ... خانه ای که غبار گرفته است را خراب نمی کنند ، تمیز می کنند ... »🌹
ممکنه بی تدبیری برخی مسئولان چهره انقلاب رو غبارآلود کرده باشه ، اما علاجش، رأی ندادن و تخریب انقلاب نیست،
علاجش👈 رأی دادن و رأی صحیح دادن است.
🇮🇷همه باهم برای ایران🇮🇷
❇️ در آستانه انتخابات جريانهاي راديکال و ساختارشکن داخلي و خارجي تلاش ميکنند از فضاي باز سياسي پيش آمده بيشترين بهره را برده و شعارهاي ساختارشکنانهاي را مطرح کنند که معمولاً در فضاي عادي کشور کمتر شنونده دارد.
🔴 طرح ادعاي رفراندوم :
طرح مجدد موضوع رفراندوم، يکي از سناريوهاي جنگ رواني است که باز هم در آستانه انتخابات کليد خورده است. مدتي قبل نشست انتخاباتي اصلاحطلبان برگزار شد و در مصوبه آن شروطي نيز براي شرکت در انتخابات مطرح شد. بخشي از اين مصوبه به راهبردها و رويکردهاي جريان اصلاحات در انتخابات 1400 اختصاص داشت که در بند چهارم آن به نوسازي و بازسازي گفتماني اصلاحطلبان اشاره شده و بر «بازنگري در قانون اساسي و پذيرش رفراندوم به عنوان يک حق ملي و اجراي اصول معطل مانده قانون اساسي در زمينههاي مختلف» تأکيد شده بود.
🔴 حذف انتخابات و انتصابي کردن رياستجمهوري:
يکي از خطوط رسانه طيف راديکال اصلاحطلب، طرح ادعاي انتصابي بودن انتخابات در کشور است که هر از چندگاهي بالاخص در آستانه انتخابات تکرار ميشود. همين خط مدتي است که آغاز شده و اين بار انتخابات 1400 فرصتي براي مانور اين افراد فراهم آورده است.
✅ در مورد ادعاي مطروحه بايد گفت:
👈۱.عدم استقبال گرم مردم از انتخابات اسفندماه 1398، نه به واسطه نظارت شوراي نگهبان، که وابسته به عملکرد جريان پرادعايي است که خود را پيروز انتخابات رياستجمهوري 1392 و 1396، انتخابات شوراي شهر 1396 و مجلس شوراي اسلامي در 1394 ميدانست. طبيعي است که عملکرد ضعيف اين مجموعههاي انتخابي که اتفاقا با اکثريت يافتن اصلاحطلبان شکل گرفته بود، منجر به آن شود که از اميد مردم کاسته شده و حاصل آن کاهش مشارکت مردمي در انتخابات باشند.
👈۲.در شرايط موجود اصلاحطلبان بايد فرافکني کرده و شکست پيشاپيش خود در انتخابات 1400 را به گردن کسي بيندازند. اولين متهم شوراي نگهبان است. آنان تلاش خواهند کرد که شوراي نگهبان را به عنوان يکي از اجزاي ساختار از بالا به پايين نظام مهمترين عامل و مانع موفقيت اصلاحطلبان معرفي کنند! اين در حالي است که از دل همين شوراي نگهبان بوده که در ادوار انتخابات گذشته افرادي چون سيدمحمد خاتمي، ميرحسينموسوي، هاشميرفسنجاني، مصطفي معين، مهدي کروبي، محمدرضا عارف، حسن روحاني، اسحاق جهانگيري که مهمترين و ممتازترين گزينههاي اصلاحطلبي بودهاند، تأييد صلاحيت شدهاند! خوب است اصلاحطلبان با صراحت اعلام کنند که تا به حال کدام نامزد مورد علاقه آنان در انتخابات رياستجمهوري احراز صلاحيت نشده است!؟
اصلاح طلبان در حال بررسی و قانع کردن همدیگر برای یکی از سه راهبرد زیر هستند:
۱ - بیرون کشیدن مهرعلی زاده و همتی از رقابت ها و ترک صحنه از سوی این دو
۲ - رادیکال کردن این دو در صحنه با هدف چالش سازی
۳ -حمایت از همتی و پیروزی احتمالی
💠 علامه مصباح یزدی «ره»
✍🏻 انجام وظیفه در ایام انتخابات پاداش صدها سال عبادت است...
🔻صدها هزار جوان پاك و مخلص فدا شدند تا این انقلاب به ثمر نشست؛ خدای متعال نیز با عطا كردن نعمت وجود امام خمینی رحمت الله علیه و جانشین شایستهاش ، نعمت را بر ما تمام كرد و امروز این انقلاب در موقعیت حساسی قرار گرفته است.
🔻 شناسایی و انجام وظیفه در روزهای باقی مانده تا انتخابات، می تواند ارزشی بیش از صدها سال عبادت داشته باشد و در مقابل، كوتاهی و اشتباه در این امر ممكن است عقوبتی بیش از گناه صدها سال داشته باشد. لذا باید ارزش و اهمیت هر ساعت و لحظة این روزها را در چنین موقعیت خطیری بدانیم و در انجام وظیفه كوتاهی نكنیم.
⭕️ خرگوش، لاک پشت و همتی
🔹داستان مسابقه خرگوش و لاک پشت ارزش یادآوری دارد: اطمینان خرگوش از پیروزی قطعی و خواب خرگوشی و برد لاک پشت!
🔹 اصلاح طلبها امیدوارند « همتی » لاک پشتی باشد که این دوره پیروز انتخابات ریاست جمهوری شود، چون :
▪️ آنهایی که ۱۸ میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی از بانک مرکزی گرفته و به هیچ کس حساب پس ندادند ...
▪️۶۷۰۰ نفری که از بانک مرکزی، صدها هزار سکه تمام بهار ۱ و نیم میلیون تومانی دریافت کرده و بعدا دانه ای ۱۰ میلیون تومان فروختند...
▪️آنهایی که در قرمز ترین شرایط بورس ، هفته ای ۱۰۰۰ میلیارد تومان سود بردند....
و آنهایی که بدون وثیقه هزاران میلیارد تومان از بانکها وام گرفته و پس ندادند..
برای ریاست جمهوری «همتی» لحظه شماری می کنند و حاضرند برای پیروزی او «سلبریتی و شاخ اینستاگرامی» اجاره کنند و کنتراتچی های کلاب هاوس را بخرند! این عده حتی می توانند بزرگان اصلاحات را وادار به حمایت تمام عیار از همتی کنند و مانند سال ٩٢ شبکه رای اصلاحات را درخدمت او قرار داده و درصد رای دهندگان به همتی را از ۴ به ۵١ درصد برسانند و ٨ سال دیگر هم به مکیدن خون ملت را ادامه بدهند.
✳️ اما آگاهی مردم می تواند جلوی این فاجعه را بگیرد و مانع ادامه پیداکردن دولت روحانی شود. مردم باید بدانند هنر همتی، ٣ برابر کردن قیمت ارز و چاپ هزاران میلیارد تومان پول بدون پشتوانه بوده و یکی از مقصران وضعیت فعلی اقتصادی کشور، جناب همتی است و به همین دلیل ایشان باید محاکمه و مجازات شود نه این که به ریاست جمهوری برسد و دلار را به هفتاد یا صد هزار تومان برساند(همان طور که طی دو سال دلار ١٠ هزار تومانی را به ٣٠ هزار تومان رساند).
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔅گل رفت و شمیم خوشش اینجاست هنوز
بلبل به هوای گل چه شیداست هنوز
رفتی ز جهان اگر چه ای روح خدا
لیکن عَلم مِهر تو بر پاست هنوز
▪️سالگرد رحلت جانگداز امام خمینی (ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران و شهادت گلگون کفنان فاجعه قیام خونین ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ را تسلیت و تعزیت عرض می نمائيم.
# رهبر انقلاب: گفته میشود برخی بخاطر مشکلات معیشتی مردد هستند که در انتخابات شرکت نکنند. نبایستی این چیزها ما را دلسرد کند درباره انتخابات. اگر نابسامانی و ناکارآمدی وجود دارد باید آنرا با انتخاب درست و خوب جبران کنیم نه با عدم انتخاب. اگر ضعفی در مدیریتها وجود دارد راه چاره آن چیست؟ که ما در مدیریتها دخالت نکنیم؟ یا نه، راه چاره اش این است که دخالت کنیم یک مدیریت درست و حسابی، مدیریت به معنای واقعی کلمه اسلامی و مردمی به وجود بیاوریم.
/ رهبر انقلاب در سی و دومین سالگرد رحلت امام خمینی(ره): راز پرشکوه و افتخار بخش ماندگاری این نظام این دو کلمه است: جمهوری و اسلامی؛ مردم و اسلام؛ جمهوری یعنی مردم و اسلام یعنی مردمسالاری دینی./ کار بزرگ امام بزرگوار ما این بود که این فکر و نظریهی جمهوری اسلامی را خلق کرد و آن را وارد میدان نظریههای سیاسی گوناگون کرد. بعد به آن تحققق و عینیت بخشید.
💠 جملهای طلایی
مقام معظم رهبری: من هفته پیش عرض کردم افرادی که سخننافذ دارند مردم را دعوت به انتخابات کنند اما امروز میگویم همه باید یکدیگر را به این امر دعوت کنند.همهی آحاد مردم موظفند بین اقوام و خویشان و هم صنفان خود در این مورد گفتگو کنند.
۱۴۰۰/۳/۱۴
📍قدردانی علی لاریجانی از رهبر انقلاب
🔻علی لاریجانی که از داوطلبان نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم بود نامهای را خطاب به رهبر انقلاب نوشت:
بسمه تعالی
محضر مبارک رهبر فرزانه انقلاب اسلامی
حضرت آیتالله خامنهای دامت برکاته
با سلام و عرض ارادت؛
بیانات حکیمانه حضرتعالی در سالگرد رحلت پیشوای بزرگ انقلاب اسلامی امام خمینی (قدس سره) برای آینده کشور، بار دیگر پایههای استوار و عقلانی نظام جمهوری اسلامی را ظهور بخشید.
تذکر و مطالبه جنابعالی نیز در رفع ظلم و جفایی که در بررسی صلاحیت کاندیدهای ریاستجمهوری رخ داد؛ بزرگی و بزرگواری و روحیه حقطلبی آن حضرت را بیش از پیش عیان نمود.
سپاسگزارم
از خداوند متعال طول عمر با عزّت برای آن جناب خواستارم.
بنده خدا علی لاریجانی
۱۴۰۰/۳/۱۴
─═ঊ 🦋🍃🔮🍃🦋ঊ═─
پیرمردی با چهرهای زیبا و نورانی وارد مغازه طلا فروشی شد فروشنده با احترام از شیخ نورانی استقبال کرد.
پیرمرد گفت: من عمل صالح تو هستم!!!
مرد زرگر قهقههای زد و با کمال ناباوری گفت: درست است که چهرهای دلربا دارید اما هرگز گمان نمی کنم عمل صالح چنین شکلی داشته باشد!
درهمین حین، یک زوج جوان وارد مغازه شدند و سفارشی دادند.
مرد زرگر از آنها خواست که تا اوحساب کتاب می کند، در مغازه بنشینند.
باکمال تعجب دید که خانم جوان رفت و در کنار شیخ نشست. با تعجب از آن خانم سوال کرد: که چرا در کنار شیخ نشستی؟
خانم جوان با تعجب گفت: کدام شیخ؟ حال شما خوب است؟ ازچه سخن میگوئی؟ اینجا کسی نیست. و با اوقات تلخی گفت: بالاخره طلا را به ما می دهی یانه؟
مرد طلافروش با تعجب وخجالت، طلای زوج جوان را به آنها داد و مبلغ را گرفت و زوج جوان مغازه را ترک کردند.
شیخ رو به زرگر کرد و گفت: غیر از تو کسی مرا نمیبیند و این فقط برای صالحین و خواص محقق میشود.
دوباره مرد و زن دیگری نیز وارد شدند و همان قصه تکرار شد!!!
شیخ به زرگر گفت: من چیزی از تو نمی خواهم! این دستمال را بصورتت بمال تا رزق و روزیت بیشتر شود.
زرگر باحالت قدسی و روحانی دستمال را گرفت و بو کرد و به قصد تبرک به صورت مالید و نقش بر زمین شد.
شیخ دروغین و دوستانش هرچه پول وطلا بود، برداشته و مغازه را جارو زدند!
بعد از ۴سال همان شیخ دروغین با غل و زنجیر، همراه پلیس وارد مغازه شد
افسر پلیس شرح ماجرا را از شیخ و زرگر سوال کرد و آنها به نوبت بازگو کردند.
افسر پلیس گفت: برای اطمینان بیشتر باید دقیقا صحنه جرم را تکرار کنید و شیخ دستمال را به زرگر داد و زرگر بو کشید و به صورت مالید و دوباره نقش بر زمین شد و اینبار شیخ و پلیس دروغین و دوستانش، دوباره مغازه را جارو زدند!
نتیجه: مراقب باشید دولت سوم روحانی توسط شیخ زرگر و رفقا تشکیل نشود.
👌دوستان انتخابات نزدیک است، پس مراقب مغازه زرگری و رأی طلائی خودتان باشید و به افرادی رأی بدهید که کارنامه درخشانی از خود نشان داده اند.
#نه به دولت سوم روحانی
و از همه مهمتر مواظب عمل صالح خودتون باشید🤭😂
#طنز تلخ سیاسی
─═ঊ 🦋🍃🌺🍃🦋ঊ═─