🔰فرصتهای کمنظیر اقتصادی برای دولت سیزدهم
✅ کمتر از دو ماه دیگر دولت جدید کار خود را شروع میکند. وضعیت معیشت و اقتصاد کشور باعث شده است تا هم نامزدها شعارها و وعدههای اقتصادی گوناگون دهند و هم مردم نسبت به امکان رفع مشکلات فعلی در تردید باشند. این در حالی است که صاحبنظران اقتصادی بر روی این موضوع اتفاقنظر دارند که اگرچه مشکلات اقتصادی کشور یک شبه حل نخواهد شد، ولی روند بهبود اوضاع اقتصادی بهسرعت امکان شروع دارد.
❇️نکات تحلیلی:
1⃣- برخی از وعدههای اقتصادی نامزدها یا منابع دقیق ندارند یا لوازم اجرای آنها مشخص نیست یا در حوزه اختیارات آنها نیست و یا تبعات جبرانناپذیری دارند. در این شرایط مردم چه این وعدهها را باور کنند و چه باور نکنند، در هر دو حالت سرخورده شده و امید آنها نسبت به حل مشکلات معیشتی کاهش مییابد.
2⃣ - در حالی برخی نامزدها بر وعدههای اقتصادی تردیدآمیز تکیه میکنند که فرصتهای کمنظیری برای اصلاح وضعیت اقتصادی کشور فراهم است؛
👈 الف) بیاعتمادی عمومی به دشمن و مطالبه حل مشکلات اقتصادی با استفاده از ظرفیتهای داخلی توسط مردم، یکی از آنهاست. 8 سال قبل مردم راهحل مشکلات کشور را در مذاکره با دشمن میدیدند درحالیکه امروز اکثریت قاطع مردم راهحل مشکلات اقتصادی را در داخل کشور جستجو میکنند؛ یعنی جریان افکار عمومی دولت را در حوزهای که توان حل مشکلات دارد، همراهی خواهد کرد.
👈ب) زیرساختهای اقتصادی کشور برای یک جهش بزرگ فراهم است؛ برقراری انضباط مالی از طریق حذف پول کاغذی، بهرهبرداری از سامانههای مختلف پولی و مالی برای مدیریت اقتصادی کشور، اخذ مالیات و حمایت هدفمند از اقشار آسیبپذیر، مقرونبهصرفه شدن تولید و آمادگی برای جهش تولید، تخلیه حباب بازار سرمایه و امکان شروع روند رشد منطقی این بازار و ... نمونههایی از فرصتهای اقتصادی هستند.
👈 ج) خنثی یا کم اثر شدن تحریمهای اقتصادی دشمن از دیگر فرصتهای اقتصادی امروز کشور ماست. درخواست کشورهای همسایه برای گسترش روابط اقتصادی، عملیاتی شدن قرارداد 25 ساله ایران و چین، افزایش تقاضای جهانی نسبت به محصولات پتروشیمی که یکی از مزیتهای اقتصاد ایران است، تحلیل متخصصین و سیاستمداران آمریکایی از اینکه ایران توان عبور از شرایط تحریمی را دارد و ... تنها نمونههایی از فرصتهای اقتصادی دولت سیزدهم است.
❇️نکته راهبردی:
✅انتظار میرود نامزدها بهجای دادن وعدههای تردیدآمیز به مردم، برنامهها و رویکردهای خود را در جهت بهرهبرداری از این فرصتهای طلایی اقتصادی، برای مردم تشریح نمایند.
🔵 کسانی که در سال ۱۳۹۶ به آقای روحانی و آقای رئیسی رأی دادند، امسال چه رفتاری خواهند داشت؟
۶۸.۱ درصد افرادی که در سال ۹۶ به ابراهیم رئیسی رأی داده بودند قطعاً در انتخابات پیشرو شرکت خواهند کرد. در مقابل ۴۲.۶ درصد افرادی که سال ۹۶ به حسن روحانی رأی دادهاند گفتهاند قطعاً در انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ مشارکت میکنند.
از بین افرادی که در سال ۱۳۹۶ به حسن روحانی رأی دادهاند و اکنون گفتهاند قصد شرکت در انتخابات پیش رو را دارند، ۶۰.۵ درصد به ابراهیم رئیسی رأی میدهند، ۹.۱ درصد این افراد به محسن رضایی و ۵.۴ درصد به عبدالناصر همتی رأی خواهند داد.
از بین افرادی که در سال ۱۳۹۶ به ابراهیم رئیسی رأی دادهاند و اکنون گفتهاند قصد شرکت در انتخابات پیش رو را دارند، ۷۸.۳ درصد به ابراهیم رئیسی رأی میدهند.
نظرسنجی (موج دهم انتخابات ریاست جمهوری) را با جامعه آماری افراد بالای ۱۸ سال کل کشور (شهر و روستا) و اندازه نمونه ۵۱۲۱ نفر از طریق مصاحبه حضوری در میادین و معابر شهرها و روستاها در تاریخ ۱۹ و ۲۰ خرداد ۱۴۰۰ اجرا کرده است.
📊 مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا)
🔴واکنش روزنامه اصلاحطلب به برآشفتگی روحانی از انتقادات؛
آفتاب یزد: رئیسجمهور خیلی زود فراموش کار شده است
🔰آیا روحانی یادش رفته که در سال ۹۶ چگونه رقیب اصلیاش را به انواع اتهامات مینواخت؟/ در این هشت سال سفرههای مردم کوچک شد
🔹پس از اعتراض حسن روحانی به انتقادات نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری به عملکرد دولت تدبیر، مدیرمسئول روزنامه آفتاب یزد در مطلبی با عنوان «آقای رئیسجمهور زود فراموش کردید!» با اشاره به تخریب ناجوانمردانه رقبا در انتخابات ریاست جمهوری 96 از سوی روحانی، نوشت: رئیسجمهور روز چهارشنبه در جلسه هیئت دولت عصبانی بود، عصبانی از اینکه به قول او در مناظرات به دولت ظلم شده است. وی گفت: «در این انتخابات مشخص شد که فقط دولت است که ایراد دارد و بخشهای دیگر از جمله قوه قضائیه، قوه مقننه، مجمع تشخیص مصلحت نظام خوشبختانه خوب و سالم هستند و مشکل فقط دولت است و...»
🔹برخی سخنان در مناظرات هرچند میتواند ناصحیح باشد ولی آقای رئیسجمهور خیلی زود دچار فراموشی شدهاند و به یاد نمیآورند که تخریبها و اتهامافکنیها در سالهای 92 و 96 بر علیه دستگاههای اجرایی از سوی چه فرد یا افرادی بود، هرچند اشکال بر آن 8 سال دولت مدعی عدالت وارد بوده است.
🔹آیا آقای روحانی واعظی دلسوز و آشنایی ندارند که متذکر شوند در سال 96 چگونه رقیب اصلی خودشان را به انواع اتهامات مینواختند؟ آیا وزیری در این دولت نیست به آقای روحانی متذکر شود چگونه در این 8 سال سفرههای مردم کوچک شد و سرمایههای مردم در بورس تبخیر گردید؟
🔹به هر حال این خاصیت رقابتهای سیاسی است. معمولا در چنین رقابتهایی اظهاراتی تند و تیز مطرح میشود. مهم مردم هستند که نظر و رایشان چیست؟ اگر آقای روحانی صحیح میگویند میتوان از کیفیت و کمیت آرای مردم، نکات وی را تایید یا رد نمود.
💠 مناظره را چگونه می دید؟
به کدام نامزد رای می داد؟
✍ محمد ایمانی
♦️شهید سلیمانی، مناظره ها را از کدام زاویه می دید و نقد می کرد و مبنای رای دادن یا رای ندادنش به افراد چه بود؟ آن شهید والا مقام که در همه نظرسنجی ها، بالای نود درصد محبوبیت داشت، در بخشی از وصیت نامه خویش می نویسد:
🔹"نكته ای كوتاه خطاب به سیاسیون كشور دارم: چه آنهایی [كه] اصلاح طلب خود را می نامند و چه آنهایی كه اصول گرا. عزیزان، هر رقابتی با هم می كنید و هر جدلی با هم دارید، اما اگر عمل شما و كلام شما یا مناظره هایتان به نحوی تضعیف كننده دین و انقلاب بود، بدانید شما مغضوب نبی مكرم اسلام و شهدای این راه هستید؛
🔹مرزها را تفكیك كنید. اگر میخواهید با هم باشید، شرط با هم بودن، توافق و بیان صریح حول اصول است. اصول، مطوّل و مفصّل نیست. اصول عبارت از چند اصل مهم است:
🔻 ۱ - اول آنها، اعتقاد عملی به ولایت فقیه است؛ یعنی این كه نصیحت او را بشنوید، با جان و دل به توصیه و تذكرات او به عنوان طبیب حقیقی شرعی و علمی، عمل كنید. كسی كه در جمهوری اسلامی میخواهد مسئولیتی را احراز كند، شرط اساسی آن [این است كه] اعتقاد حقیقی و عمل به ولایت فقیه داشته باشد.
🔻من نه می گویم ولایت تنوری و نه می گویم ولایت قانونی؛ هیچ یك از این دو، مشكل وحدت را حل نمیكند؛ ولایت قانونی، خاصّ عامه مردم اعم از مسلم و غیر مسلمان است، اما ولایت عملی مخصوص مسئولین است كه می خواهند بار مهم كشور را بر دوش بگیرند، آن هم كشور اسلامی با این همه شهید.
🔻 ۲ - اعتقاد حقیقی به جمهوری اسلامی و آنچه مبنای آن بوده است؛ از اخلاق و ارزش ها تا مسئولیت ها؛ چه مسئولیت در قبال ملت و چه در قبال اسلام.
🔻 ۳ - به كارگیری افراد پاكدست و معتقد و خدمتگزار به ملّت، نه افرادی كه حتی اگر به میز یك دهستان هم برسند خاطره ی خان های سابق را تداعی می كنند.
🔻 ۴ - مقابله با فساد و دوری از فساد و تجمّلات را شیوه خود قرار دهند.
🔻 ۵ - در دوره حكومت و حاكمیت خود در هر مسئولیتی، احترام به مردم و خدمت به آنان را عبادت بداند و خود خدمتگزار واقعی، توسعه گر ارزش ها باشد، نه با توجیهات واهی، ارزش ها را بایكوت كند.
🔹مسئولین همانند پدران جامعه می بایست به مسئولیت خود پیرامون تربیت و حراست از جامعه توجه كنند، نه با بی مبالاتی و به خاطر احساسات و جلب برخی از آراء احساسی زودگذر، از اخلاقیاتی حمایت كنند كه طلاق و فساد را در جامعه توسعه دهد و خانواده ها را از هم بپاشاند.
🔹حكومت ها عامل اصلی در استحكام خانواده و از طرف دیگر عامل مهم از هم پاشیدن خانواده هستند. اگر به اصول عمل شد، آن وقت همه در مسیر رهبر و انقلاب و جمهوری اسلامی هستند و یك رقابت صحیح بر پایه همین اصول برای انتخاب اصلح صورت می گیرد".
✍ عبدالله گنجی
🔷 امروز خبرنگار ما پیگیری کرد از ١١ ابربدهکار که اسامیشان منتشر شد یک نفر سال ٩۵فوت شده
ده نفر محاکمه شده اند و چهار نفرشان الان در زندان هستند.
⁉️ ۲۸ خرداد و مرداد!
📝احمد زیدآبادی، فعال سیاسی اصلاح طلب در کانال خود با انتقاد از صحبت های همتی در آخرین مناظره نوشت:
🔹"« عبدالناصر همتی در آخرین مناظرۀ تلویزیونی خود گفت:
🔗مردم! نگذارید 28 خرداد به 28 مرداد تبدیل شود!آیا منظورش این است که الان دولتی شبیه دولت دکتر محمد مصدق بر ایران حاکم است و کودتایی برای ساقط کردن دولت او در 28 خرداد برنامهریزی شده است که مردم باید آن را خنثی کنند؟
🔗اگر منظورش همین است، الان دقیقاً چه کسی مصداق مرحوم دکتر مصدق در این آشفته بازار است؟شاید گفته شود منظورش نوعِ برگزاری انتخابات و وجود ارادهای برای بیاثر کردن صندوق رأی است. خب، اگر این انتخابات چنین کارویژهای پیدا کرده است، آقای همتی به چه دلیلی خودش بخشی از آن شده است؟
🔗متأسفانه هنگامی که فصل رأیگیری فرا میرسد، بازار شبیهسازی تاریخی هم داغ میشود.در این میان، برخی اصلاحطلبانِ خواهان مشارکت در انتخابات هم با پیش کشیدن کارنامۀ محمود احمدینژاد میگویند؛ نباید اجازه داد آن ماجرا تکرار شود.
🔗این دسته از دوستان ظاهراً فراموش میکنند که در سایۀ "تدبیر" نزدیکان سیاسی آنان در چهار سال گذشته، بازگشت به احمدینژاد به آرزویی دست نیافتنی برای بسیاری از اقشار اجتماعی تبدیل شده است! لااقل مردم را از چیزی بترسانید که از آن بیزارند نه چیزی که جمعی عظیم آرزوی بازگشتش را میکنند!
🔗به نظرم برای سنجش اندازۀ سرمایۀ اجتماعی اصلاحطلبان و میزان موفقیت و شکست پروژۀ آنان، همین اشتیاق به بازگشتِ احمدینژاد در سطوحی از جامعه، خودش به تنهایی کافی باشد!»"
📌نکته و نظر:
🔷مطلب جناب زیدآبادی نمایانگر بیانیه خوانی های جناب همتی و مهرعلیزاده در مناظرات بود. بیانیه هایی بسیار شبیه به بیانیه های این روزهای گروه های ضدانقلاب و منافقین که حداکثر جملات آن پس و پیش شده و گرنه کپی برابر اصل بود.
🔷نکته دوم : اقای احمدی نژاد در ابتدای دولت خود تلاش هایی بی نظیری را انجام داد که متاسفانه با فاصله گرفتن از خط ولایت و قرار گرفتن در دام حلقه انحرافی نتوانست خوبی های خود را حفظ کند.اشاره این فعال اصلاح طلب به گرایش مردم به احمدی نژادی پرتلاش که در خاطره هایشان باقی مانده است و نیز وضعیت این روزهای کشور که حاصل تکرار اصلاح طلبان است به خوبی نشان میدهد که مردم فارغ از هر جناحی و گرایشی این روزها به دنبال عدم #تکرار_دولت_سوم اصلاح طلبان و اعتدالیون هستند و از روی کار آمدن آن هراس دارند.
#انتخابات
📌 اعتدالیون تحریمی هم آمدند!
🔹محمود واعظی، عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه و رئیس دفتر رئیسجمهور روحانی طی اظهاراتی درباره فعالیت حزب متبوعش در انتخابات ریاست جمهوری برای معرفی نامزد گفته است: ما در حزب اعتدال و توسعه تا امروز فرصت نکردهایم که به مصادیق این چنینی در امر انتخابات ورود کنیم!
🔹او میافزاید: جلساتی هم که در شورای مرکزی برگزار کردیم تماماً درباره تشویق مردم برای حضور در انتخابات، مشارکت حداکثری و این که باید یک انتخابات خوب و پر شور داشته باشیم بوده است و روی همه این موارد هم توافقات لازم انجام شد.
🔹واعظی تصریح میکند: اما اینکه از یک کاندیدا حمایت کنیم یا خیر نتوانستیم تصمیم بگیریم و گفتیم اعضای حزب خودشان بروند به فردی که فکر میکنند مناسب است، رأی بدهند!
🔻نکته و نظر:
🟡صحبتهای آقای واعظی که ۴۲ سال آزگار در مناصب مختلف نظام بودهاند و بر سفره امنیت و بیتالمال نظام ارتزاق کردهاند؛ در حالت خوشبینانه از سر نابلدی سیاسی است.
🟡و در حالت بدبینانه نیز حاوی احتمالات بسیاری خطرناک و تأسفباری است که کوچکترین آنها همنوایی با اصلاحطلبان برای "تحریم خاموش انتخابات" با هدف مشارکتزدایی از انتخابات است.
🟡اینکه یک عنصر مبرّز حزبی بگوید ما نامزدی نداریم و فقط مردم را به مشارکت تشویق میکنیم یک تزویر آشکار و معارضه با نظام سیاسی و قانونی کشور است.
🟡حامیان این تئوری در واقع با مسخره کردن "مشارکت حداکثری"؛ مردم را سردرگم و به انتخاباتی دعوت میکنند که به زعم اینان هیچ گزینه لایق رأی دادنی در آن وجود ندارد.
🔻در اشاره به صحبتهای واعظی بیان ۳ نکته را نیز ضروری میدانیم:
1️⃣ این همداستانی و هماهنگی امثال واعظی با تصمیم شریرانه ستاد هسته سخت اصلاحات مبنی بر "تحریم خاموش انتخابات" (عدم معرفی نامزد در اعتراض به نظام) نشان میدهد که تمام دعواهای ۸ سال گذشته بین برخی رجال اصلاحات و امثال واعظی میتوانسته صرفاً یک دعوای زرگری و نمایش روحوضی باشد!
2️⃣با وجود امثال واعظی توضیح چرایی وقوع آبان ۹۸ در دولت آقای روحانی، چرایی بروز عامدانه برخی مشکلات و چرایی همجهتی دولت آقای روحانی و ستاد اصلاحات در قضایایی مثل آبان ۹۸ کار سختی نیست...
3️⃣اینکه دولت آقای روحانی به مجمعالجزایری از رخدادهای عجیبی مثل سیاهنمایی، جاسوسبازی و حمایت از تحریم خاموش انتخابات تبدیل شده است؛ جای تأملات امنیتی بسیاری دارد.
سقوط آزاد همتی در نظرسنجیها پس از مناظره سوم/ اصلاحطلبان عقبنشینی کردند.
🔹بر اساس آخرین نظرسنجی دانشگاه تهران نرخ مشارکت تا تاریخ ۲۴ خرداد به ۴۹ درصد رسیده است.
🔹از میان افرادی که گفتهاند قطعا در انتخابات شرکت میکنند ۶۶ درصد به رئیسی رای خواهند داد.
🔹سایر کاندیداها به ترتیب محسن رضایی ۷ درصد، همتی ۵ درصد، زاکانی ۴ درصد، قاضیزاده ۳ درصد، سعید جلیلی ۲ درصد و مهرعلیزاده یک درصد آرا را به خود اختصاص دادهاند.
🔹۱۲ درصد هم اعلام کردهاند هنوز تصمیم نگرفتهاند یا رایشان معلوم نیست.
🔹کاهش آرای کاندیدای اصلاحطلب پس از مناظره سوم باعث شد تا در جلسه ساعاتی پیش اصلاحطلبان طرح حمایت علنی از همتی که قرار بود روز سهشنبه اعلام شود رای نیاورد.
فارس
🔶حلقه مفقوده اقتصاد کشور؛ تولید یاFATF
🔸بازخوانی فضای مناظرات و رویکردهای برخی نامزدهای ریاست جمهوری در خصوص علت المعلول مشکلات اقتصادی کشور، این مهم را آشکار ساخت که متاسفانه جریانی همچنان اصرار دارد تا رفع تحریم ها را به عنوان اصلی ترین حلقه مفقوده اقتصاد کشور معرفی کند. تا آنجا که برخی از کاندیدها، با تحریف در زمینه برخی کنوانسیون ها، دو ظلم آشکار را بر ملت روا داشتند:
یکی اینکه منتقدین برجام را مخالفین توسعه اقتصادی کشور معرفی کردند و دیگری آنکه در موضوع FATF، با نادیده گرفتن همکاری های ایران با کارگروه اقدام مالی، جریان انقلاب را عامل عدم خروج کشور از لیست سیاه این کارگروه معرفی نمودند.
1⃣ - واقعیتی که همه اقتصاددانان بر آن تاکید دارند این است که حلقه مفقوده اقتصاد، تولید است و نه کنوانسیون های بین المللی. در واقع تورمی که در اقتصاد شاهد هستیم ریشه در بخش عرضه( تولید) دارد.
2⃣ - جریانی با تحریف واقعیت ها ادعا می کند که حضور در لیست سیاه کارگروه مانع از تجارت با کشورهای دوست مثل عراق شده است. در صورتی که آمار های بانک مرکزی نشان می دهد ایران در سال شمسی گذشته قریب به ۹ میلیارد دلار تجارت با کشور عراق داشته است.
3⃣ - واقعیت دیگر آن است که کارکرد اصلی کارگروه fatf در ایران، ایجاد شفافیت در مسیرهای دور زدن تحریم هاست. استدلال اصلی منتقدین نیز این می باشد که چرا باید توصیه هایی را اجرا کنیم که با پذیرش تعهدات مضاعف، هم راه های دور زدن تحریم ها افشا شود و هم تضمینی برای بهبود روابط بانکی نباشد. چرا که خود کارگروه در بیانیه مختلف ادعا کرده، که اجرای همه توصیه ها از ایران نیز نمی تواند تضمین دهنده خروج ایران از لیست سیاه باشد.
4⃣ - طبق گزارش بانک مرکزی ، نرخ رشد اقتصادی کشور در سال ۹۹ نیز ۲.۲ درصد بوده است. تجارت خارجی کشور برخلاف حامیان FATF با وجود قرار گرفتن در لیست سیاه این نهاد نه تنها صفر نشد، بلکه رقم ۷۳ میلیارد دلار را ثبت کرد. در سال های قبل از برجام نیز با وجود قرار داشتن در لیست سیاه کارگروه اقدام مالی، تجارت خارجی با کشورهای دنیا، رقمی بسیار مناسب تر از سال های بعد از امضای برجام است.
5⃣ - همین موضوع نشان می دهد که رویکرد کارگروه نسبت به ایران کاملا سیاسی است و نه فنی و تحت تاثیر تحولات توافق هسته ای و رویکردهای کاخ سفید قرار دارد. چرا که با وجود اجرای ۳۹ توصیه از ۴۱ توصیه، همچنان هیچ تغییری در وضعیت ایران شکل نگرفته است.
🔚اگرچه حل وفصل اختلافات با کارگروه اقدام مالی، مهم بوده و باید برای بهبود روابط بانکی، راه حلی میانه با آن کارگروه پیدا کرد، اما تا زمانی که نگاه این کارگروه نسبت به ایران یک نگاه سیاسی است، نبابد این موضوع در اولویت قرار گیرد. اولویت اصلی، تنوع بخشی به زمین های بازی در عرصه سیاست خارجه و اقتصاد است. به این معنا که باید از طریق ایجاد تفاهم نامه های راهبردی با کشور های همسایه و شرق، به تنوع بخشی در تجارت خارجی پرداخت. نه اینکه همه تخم مرغ ها را در سبد غرب قرار داد.
برای مثال سند راهبردی ایران و چین نیاز کشورمان به FATF را کمتر می کند.در این سند، تاسیس یک بانک ایرانی و چینی پیش بینی شده است که تجارت دو کشور ذیل این تفاهم نامه را از طریق ارزهای دو کشور، مدیریت می نماید.
✳ چرا از نتایج این انتخابات به وحشت افتاده اید؟
⭕ همانگونه که در سوریه، نتایج انتخابات، پازل تکمیلی پیروزی غزه شد و به موازات سقوط نتانیاهو و یک حکومت قدکوتاه و شکننده در تلآویو، زمینههای یک جهش امنیتی، سیاسی و اقتصادی در سوریه را شکل داد، انتخابات در ایران فقط بهعنوان رهایی از شبکه فاسد لیبرالها و پایان دادن به رنج مردم ایران نیست، بلکه با استحکام و اقتدار سریع در محیط داخلی ایران و پاک کردن عرصههای فلج شده توسط لیبرالها، یک جهش در کارکردهای منطقهای و جهانی، پیش روی ایران و منطقه است
⭕ به همین دلیل است که حاکمان اماراتی- سعودی و صهیونیستی و امریکا و انگلیس و پسماندههای تبلیغاتی فراریان از ایران، همگی از نتایج انتخابات به وحشت افتادهاند.
⭕ این فرصت طلایی اقتدار همهجانبه در عرصه داخلی و خارجی برای ایران را که حلقه تکمیلی مؤلفههای پیروزی در منطقه است، باید با احساس مسئولیت و جدیت، دنبال و آن را ثبت کنیم.
✅حمایت مدیران رسانههای اصلاح طلب از رئیسی
🔰جمعی از مدیران رسانههای اصلاح طلب با سید ابراهیم رئیسی دیدار کردند.
🔻تحسین مواضع رئیسی در مناظره سوم از سوی مدیر مسئول روزنامه ابتکار/ وکیلی: دوره مدیریت رئیسی در قوه قضاییه اصلاح طلبانه بود، اصلاح طلبی به شعار نیست به کارنامه است که شما دارید/ اقدام رئیسی در مبارزه ریشهای با فساد/ در دوره ریاست رئیسی بر قوه قضاییه شاهد مزاحمتی برای مطبوعات نبودیم/ رفتار منصفانه رئیسی با اقشار مختلف بویژه فعالان رسانه در دوران ریاست بر قوه قضاییه/ حل مشکلات مطبوعات اصلاحطلب در هیئت نظارت بر مطبوعات از سوی دستگاه قضا/رئیسی می تواند دولت وحدت ملی را برای نخستین بار در کشور تشکیل دهد
🔻مدیر مسئول روزنامه آفتاب یزد: رفتار با متانت رئیسی در جریان رقابت های انتخاباتی ،مناظرات و در برابر تخریبها، جلوه ای از حقمداری و حضور وی در جبهه حق بود/ در دوران مدیریت رئیسی در قوه قضاییه مشکلات با یک تذکر ساده مرتفع میشد/ روش اخلاقمدارانه و با تساهل و تسامح رئیسی در قوه قضاییه
🔻مدیر مسئول روزنامه آرمان ملی: استقلال و شایسته سالاری رئیسی قابل توجه است
🔻مدیر مسئول روزنامه دنیای اقتصاد: رئیسی یک روحیه آرام و منعطف دارد که به صداهای مختلف گوش میدهد/ چالشهای اقتصادی یکی از مهمترین چالشهای رئیسی خواهد بود
🔻روایت جالب مدیر مسئول روزنامه شرق از گفتگو با همسرش درباره رئیسی/ رحمانیان: نگاه رئیسی به منتقدین و استماع سخنان آنها قابل تقدیر است/ ۸ سال از روحانی دفاع کردیم اما امکان برگزاری جلسه با او به شیوه جلسهای که با رئیسی داشتیم، فراهم نشد
🔻دبیر انجمن صنفی مدیران روزنامههای غیردولتی: در ۸ سال اخیر ارتباط بسیار ضعیفی با رئیس جمهور داشتیم/ برای رسانهها، به ویژه رسانههای خصوصی بسته نجات تعبیه کنید
🔻روایت مدیرمسئول رسانه «راوی» از تعامل و همکاری رئیسی با خاتمی در دوران ریاست سازمان بازرسی/ در آن زمان کارها با سرعت و دقت در سازمان بازرسی انجام شد/ روحیه رئیسی در قوه قضاییه حمایت از مطبوعات بوده است
🔻خاطره مدیر عامل ایلنا از رفع فیلتر این خبرگزاری اصلاحطلب با مساعدت رئیسی در سال ۸۵ / حیدری: باور نمیکردم در ان قوه قضائیه فردی مانند شما با این نگاه وجود داشته باشد/ همان موقع به به نگاه حمایتی رئیسی از رسانهها پی بردم/ رئیسی نشان داد منصف است
🔻مدیرعامل خبرگزاری ایسنا: رئیسی در دوران ریاست بر قوه قضاییه بسیار موفق عمل کرد و درب اتاقش باز بود و توانست در مقابل فساد و مفسدین بایستد/ تاکید رئیسی بر ضرورت ارتباط با دنیا بسیار حائز اهمیت است/ تنها در دوره ریاست رئیسی توانستیم با رئیس قوه قضاییه جلسه برگزار کنیم
🔻مدیر مسئول روزنامه جهان صنعت: تیم اقتصادی و صنعتی خوبی در کنار رئیسی هستند
🔻مازندرانی مدیرمسئول اسبق روزنامه فرهیختگان : مشی رئیسی ایجاد محدودیت برای رسانه ها نیست / در خاطرات مرحوم هاشمی رفسنجانی، از رئیسی به عنوان یک فرد دغدغهمند یاد شده است/ دولت رئیسی می تواند یک دولت فراگیر و مستقل و دولت اجماع ملی خواهد بود.
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
مردم شریف، مومن و ولایتمدار شهرستان شهرضا
با سلام و تبریک دهه کرامت.
بی تردید یکی از ویژگی های اساسی انقلاب اسلامی که با رهبری هوشمندانه امام خمینی(ره) و تقدیم هزاران شهید شکل گرفت، مردمی بودن آن است که انتخابات مختلف در نظام اسلامی، تبلور آن به شمار می رود.
و بنا به فرموده رهبر حکیم و فرزانه انقلاب : انتخابات را باید مظهر خداباوری، مردمباوری و خودباوری دانست.
اکنون که در آستانه دو انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا قرار داریم ، برخود لازم می دانیم از همگان به شرکت گسترده و پرشور در انتخابات و انتخاب اصلح و خلق حماسه ماندگار دیگری دعوت نماییم.
همچنین با بررسی های انجام شده و ضمن احترام به دیگر کاندیداهای انقلابی، حمایت قاطع خود را از کاندیداتوری « جناب حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید ابراهیم رییسی» اعلام و ایشان را اصلح معرفی می نماییم.
امید است با این حرکت خداپسندانه رضایت خاطر حضرت صاحب الزمان(عج) و شادی روح امام راحل(ره) و شهیدان والا مقام، و یاس و نا امیدی دشمنان و بدخواهان انقلاب اسلامی فراهم شود.
والسلام
جامعه روحانیت شهرستان شهرضا
💠👈گفت : من رای نمیدم.....
👈گفت : من اصلا جمعه پای صندوق نمیرم که رای بدم
⬅️گفتم : میدونم پای صندوق نمیری ، ولی رای میدی!
👈گفت : چطوری ممکنه پای صندوق نرم ولی رای بدم؟
⬅️گفتم : وقتی پای صندوق نری ، داری رای میدی ؛
↩️به مریم رجوی ،
✅ به داعش ،
✅به ترامپ و بایدن ،
✅به رضاپهلوی ،
✅به نتانیاهو ،
✅به بن سلمان ،
✅ به بی بی سی ،
✅ به من و تو ،
✅به پژاک ،
✅به طالبان ،
✅ به کومله ،
✅به دمکرات ،
✅به لیبرالهای غربزده نوکر کدخدا ،
✅ به قاتلین حاج قاسم ،
✅ به منافقین کمپ لیبرتی و تیرانا،
✅ به ۱۶۰ شبکه فارسی زبان که چند ماهه تو گوش تو میخونند ؛ رای بی رای،
✅ به همه بدخواهان و دشمنان تو و خانوادت ،
✅ به اونهایی که چشمشون دنبال خاک تو ، نفت تو ، ناموس تو ، سرزمین تو و خون توست
👈در واقع داری رای میدی خوبم رای میدی.
جهت اطلاع عزیزانی که رای نمی دهند...
اختلافات اصلاح طلبان پیرامون نحوه مواجهه با همتی را بی ربط با خود همتی میدانم.
جدال بر سر تعریف نسبت جریان با نظام است.هرچه فاصله از نظام بیشتر باشد انگیزه حمایت از همتی کمتر است.کارگزاران مقابل حزب مشارکت ۲ ، کروبی و خاتمی مقابل موسوی.این انتخابات میتواند نقطه عزیمت احیای چپ باشد
سید محمد خاتمی گفته:
ملت همت کنند و بازی تحمیلِ یک نامزد را به نفع جمهوریت بر هم بزننید
الحمدلله که متوجه و معترف تاثیر رای ملت هستند.
دوم اینکه آيا در ٨سال ریاست جمهوری ایشان و٨سال دوران روحانی هم"بازی تحمیل یک نامزد"بوده است؟
چطور همین نظام و همین شورای نگهبان آن ١۶سال، بازی تحمیل را اجرا نکرده است؟
تشکر که فراخوان مشارکت زده اید حالا بفرمایید مردم باید چکار کنند؟رای سفید بدهند؟چرا شهامت بردن نام همتی را ندارید؟
اکثر بیانیه های فراخوان عمومی یا حمایت از همتی که از سوی اصلاح طلبان صادر شده مملو از اتهام و توهین به نظام است.کاش کسی اینها را جمع اوری می کرد
۱/ رهبر انقلاب در سخنرانی تلویزیونی در آستانه انتخابات: گلایه های مردم از وضعیت اقتصادی را قبول دارم اما عدم حضور در انتخابات را قبول ندارم، راه حل مشکلات حضور پای صندوق رای است./ رئیسجمهوری که روز جمعه انتخاب خواهد شد اگر با رأی بالا انتخاب شود، رئیس جمهور قوی و قدرتمندی خواهد بود و کارهای بزرگی میتواند بکند.
۲/ توصیههای رهبر انقلاب به دست اندرکاران انتخابات: اولا تمهیدات لازم را برای سلامت مردم برای حضور در پای صندوق رأی حتما رعایت کنند/ ثانیا مشکل کمبود برگههای تعرفه که قبلا مشاهده شده در انتخاباتها، این مشکل را برطرف کنند. و نگذارند جایی برگه دیر برسد یا نرسد/ ثالثا شنیده شده آمادگیهای لازم در کشورهای خارج به نحو مطلوب رعایت نشده. وزارت خارجه و وزارت کشور به جد رسیدگی کنند و نگذارند در کشورهای خارجی، ایرانیهایی که مایلند در انتخابات شرکت کنند، نتوانند شرکت کنند/ رابعا با هر تخلفی برخورد کنند.
۳/ رهبر انقلاب: بعضی قشرهای محروم هستند، گلایهمندند که توقعاتشان برآورده نشده: مسئلهی معیشت، مسکن، اشتغال. مسئولان باید واقعاً به این مسائل رسیدگی میکردند و انتظار این است که دولت آینده در رأس برنامههایش به این مسائل رسیدگی کند. لذا دست و دلشان به انتخابات نمیرود. گلایه اینها بجاست اما تصمیمگیریشان بجا نیست. نرفتن پای صندوق رأی و قهر کردن با آن، مشکل را حل نمیکند. مشکل هنگامی حل خواهد شد که اولاً همه پای صندوقهای رأی بروند و ثانیاً به فردی رأی بدهند که توانایی حل این مشکلات را داشته باشد.
📌 مهرعلیزاده و بازی پدرخوانده....
🔹یک بیانیه چندخطی در نیمههای شب پایان ماجرای انتخاباتی مهرعلیزاده در انتخابات بود؛ نامزد جبهه اصلاحطلبان باوجودآنکه قرار بود پا پس نکشد؛ در نامهای چندخطی و در کاغذی غیررسمی به وزیر کشور از ادامه انتخابات انصراف داد.
🔸نامه منتشرشده از سوی استاندار سابق روحانی آنقدر باعجله به نگارش درآمده که حتی رنگ و بویی از یک پیام رسمی نیز در آن وجود نداشته و گویی عجولانه و البته با دلخوری فراوان به نگارش درآمده است.
🔹 اما ماجرا از جایی جالب میشود که چندساعتی پس از رسانهای شدن نامه انصراف، جبهه اصلاحات دستبهکار شده و به مصادره این نامه پرداخت؛ 🔸در ابتدا بهزاد نبوی رئیس نهاد اجماع ساز و عضو سابق حزب منحله سازمان مجاهدین انقلاب با زیرکی خاص و در اقدامی عجیب نامه انصراف مهرعلیزاده را مصادره به مطلوب کرده و آن را اجماع در جهت همتی جا میزند.
🔹مهرعلیزاده در روزهای داغ انتخابات روز به روز رادیکال تر شد؛ اما نهاد اجماع ساز حتی حاضر نشد یک جلسه ساده نیز با او بگذارد. اما نبوی بهگونهای صحنهآرایی میکند که انگار قرار بوده جبهه اصلاحات به مهرعلیزاده رأی بدهد؛ اما حالا با یک ازخودگذشتگی از جانب این چهره اصلاحطلب، چریک پیر مجبور شده است تن به همتی بدهد!
🔸این اقدام غیراخلاقی نشانهای از بندبازی یک باند باز حرفهای است که در ابتدا با فشار از بالا و تحقیر میزان رأی مهرعلیزاده او را به گوشه رینگ برده و پس از فشار برای انصراف او را تا سر حد یک قهرمان بزرگنمایی میکند.
🔹خاتمی لیدر اصلاحات پس از هموارسازی زمین از سوی رئیس ناسا با تکرار همان محتوای نامه نبوی، اقدام مهرعلیزاده را مسئولانه و فداکاری میخواند.
🔸اصلاحطلبان نیز در شبکههای اجتماعی به تأسی از «مهندسان انتخاباتی» انصراف مهرعلیزاده را به سود همتی سوءبرداشت میکنند.
📌 به نظر میرسد انصراف مهرعلیزاده از انتخابات چند ملاحظه جدی داشته است:
🔍آنچه عیان شده آن است که معاون سابق دولت اصلاحات به سود همتی کنار نرفته، اما برخی میخواهند حرف دردهان او گذاشته و او را در موضع عمل انجامشده قرار دهند.
🔍آقای مهرعلیزاده و ستاد او که در طول انتخابات زحمات و هزینههای مالی بسیاری متحمل شدهاند؛ جایز است پس از انتشار نامه انصراف سرنوشت محمدرضا عارف را به یاد آورده و راهی را بروند که بعدها پشیمان نشوند.
🔍در انتخابات سال ۹۲ جبهه اصلاحات با انجام نظرسنجی عارف را مجبور کرد به سود روحانی کنار برود، در آن روزها باوجودآنکه عارف در بیانیهاش انصرافش هیچ نامی از حسن روحانی نیاورده بود؛ اصلاحطلبان با تفسیر به رأی اعلام کردند که معاون خاتمی به سود شاگرد هاشمی از صحنه انتخابات کنار رفته است.
🔍بعدها عارف در گفتگویی اعلام کرد که نمیخواسته از انتخابات بیرون برود و او را با نظر سازی مجبور به انصراف کردهاند. مدتی پسازاین افشاگری خاتمی شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان را منحل و عارف را از جبهه اصلاحات بیرون کرد.
🔍حالا مهرعلیزاده در برابر اجرای این سناریو تکراری دو راهحل دارد، یا آنکه به این قهرمان سازیهای چند شبه دل خوش شده و در اولین فرصت با تسویهحسابهای شبانه و ترورهای شخصیتی افراطیهای جبهه اصلاحات بهصورت کامل حذف شود؛ یا آنکه با عبرت گرفتن ازآنچه بر عارف رفته است؛ بازی شبانه محفل پدرخوانده را بر هم بزند؛ این بازی در این مقطع تمام نمیشود!
# همتی١۴٠٠نزدیکتر از روحانی٩٢به اصلاح طلبان است اما سال٩٢مردم به مطالبه اصلاح طلبان توجه کردند و رای دادند .اینکه امروز با هر روش، تاکتیک،به میدان آوردن شخصیت، کنایه به مشروعیت نظام،جمهوری خواهی و...تکانه ای ایجاد نمیشود به این دلیل است که برای کاهش مشارکت آدرس غلط می دهند.مساله مردم رد صلاحیت جهانگیری نیست ایشان۴٠درصد رای منفی داشت.مساله اصلی سوزاندن سرمایه اجتماعی نظام در این ٨سال است.علت اصلی پایین بودن مشارکت همین است.اصلاح طلبان باید کارنامه بدهند اما مدعی صیانت از جمهور شده اند.محل منازعه را عوض نکنید.
# محسن رضایی دیشب در کلاب هاوس: ایرانیان زیادی در خارجکشور هستند که دوست دارند قبرشان در ایران باشد، در دولت من این عزیزان به آرزویشان خواهند رسید!!
#آقای رضایی ، ما خانه می خواهیم ، نه قبر !
چقدر یک فرد می تواند سقوط کرده و به رذالت برسد که برای رای آوردن دست بسوی خواننده های لوسآنجلسی دراز کند تا برایش تبلیغ بکنند.
خواننده هایی که دستبوسی عربستان و اسرائیل را کرده اند و می کنند و چندین بار به مقدسات اسلام و ائمه اطهار توهین کرده اند !
# امام جمعه شهرضا گفت: انتخابات یکی از مصادیق تعیین سرنوشت است و مردم با حضور در این عرصه مهم و نوع انتخاب خود، سرنوشت خود و چه بسا نسل آینده را رقم خواهند زد.
حجت الاسلام سید نعمت الله صالح در گفت و گو با خبرنگار مهر، با اشاره به انتخابات ۲۸ خرداد ماه، اظهار داشت: در قرآن و روایات آمده است که زندگی بشر همواره با فراز و نشیبهایی همراه است اما در این سختیهاست که انسان با برنامهریزی درست و با لطف پروردگار سرنوشت خود را تعیین میکند یا تغییر میدهد.
وی افزود: انتخابات یکی از مصادیق تعیین سرنوشت است و مردم با حضور در انتخابات، سرنوشت خود و چه بسا سرنوشت نسل آینده را رقم خواهد زد.
امام جمعه شهرضا با اشاره به اینکه باید فردی شایسته را انتخاب کنیم، بیان داشت: از مردم فهیم ایران میخواهیم که از فرصت استفاده کرده و با نیت خالص و رأی به نامزد اصلح و شایسته وظیفه شرعی خود را انجام دهند.
وی با بیان اینکه باید نسبت به خودمان، فرزندانمان و نسل آینده احساس وظیفه کنیم، عنوان کرد: حضور در انتخابات از نظر قرآن مصداق عمل شایسته و صالح است.
صالح با اشاره به آیه ۱۲۰ سوره توبه، گفت: خداوند میفرماید هر قدمی که بردارید و موجب خشم و غضب دشمنان خدا و کفار شود برای شما یک عمل شایسته محسوب میشود.
وی بیان کرد: حضور مردم در انتخابات و رأی آگاهانه به فرد مؤمن و متدین موجب خشم و غضب دشمنان خداست.
رأی ما همچون تیری بر قلب دشمنان است
امام جمعه شهرضا گفت: هر یک رأی ما در صندوق تیری بر قلب رژیم اشغالگر اسرائیل، صهیونیسم، آمریکا، دشمنان دین و ملت است و بر این اساس میتوانیم با حضور در انتخابات خشم دشمنان خدا و خشنودی دوستان خدا را فراهم کنیم.
صالح با اشاره به اینکه حضور در انتخابات باعث تقویت نظام اسلامی است، گفت: شهدا منتظر قدوم ما در پای صندوقهای رأی هستند چراکه حضور در انتخابات باعث تقویت نظام اسلامی و استحکام خیمه اهل بیت است.
وی افزود: انتخاب رئیس جمهور شایسته با رأی بالا موجب گشایش و رفع مشکلات خواهد بود و اعتماد از دست رفته مردم را باز میگرداند.
📝استاد زاهدی: غدیر خم، ریشه انتخابات ماست/ انتخابات ریاست جمهوری یعنی انتخاب «نِعمَالأمیر»/ اگر رضای خداوند را در نظر نگیریم، با یک "کلید" فریب میخوریم
💠غدیر خم، یک واقعه تاریخی یا قصه نیست، بلکه یک دستور است. پیامبر(ص) نقطه عالی را معرفی کرده و ما باید پیروی کنیم. رهبر ما باید پیرو رسول الله (ص) باشد و امیر ما باید پیرو امیرالمؤمنین (ع) باشد. ما باید «نِعمَالأمیر» را پیدا کنیم.
💠غدیر خم، ریشه انتخابات ماست. بیعت، همان انتخابات است. خداوند شاخصها را تعیین فرموده و این یعنی مشروعیت امام علی(ع) و مقبولیت ایشان نیز با استقبال و بیعت مردم، محقَق میشود.
💠انتخابات ریاست جمهوری یعنی باید امیرالمؤمنین را انتخاب کنیم. یعنی فردی که از همه مؤمنتر و متقیتر و پاکدستتر و شجاعتر و سخاوتمندتر و دلسوزتر باشد. سادهزیست و راستگو و و پاکنسب باشد.
💠امیرالمؤمنین باشد نه امیرالرقاصهها! نه امیرالفاسقین! نه امیرالعاصین! نه امیرالمنافقین! نه امیرالظالمین! نه امیرالمسرفین! نه امیرالمذنبین! باید این شخص جزو «انعمت علیهم» یا پیروان «انعمت علیهم» باشد. این دستور نماز است که به دنبال «انعمت علیهم» باید باشیم.
💠در انتخابات ما در جمهوری اسلامی، به دست آوردن رضای خداوند شرط است نه حقوق شهروندی و جامعه مدنی غربی و سکولار. لذا شرکت در انتخابات یکی از عبادات کبیره و خیلی بزرگ است و اجر و مزد دارد.
💠باید با رأی خود، فردی را انتخاب کنی که نزدیکترین به سیره اهل بیت(ع) باشد. اگر رضای خداوند را در نظر نداشته باشیم، با یک "کلید" فریب میخوریم.
💠خداوند به ما می گوید که امیرالمؤمنین زمان خودتان را انتخاب کنید تا انقلابتان از بین نرود. او باید برنامهها را اجرا کند. در این راه، جان و مال و عمر دهید. اگر یک فاسق رئیسجمهور شود، نعمت بر ما کامل نمیشود. این، یک درس جاودانه است و مخصوص زمان فعلی نیست و باید یاد بگیریم و یاد دهیم. این، راه قرآن است.
💠اساس انتخابات غربیها، اومانیسم و دموکراسی و حقوق بشر غربی است و ریشهاش «منافع» است، اما انتخابات ما، مبدأ و ریشه الهی دارد و پیرو غدیر خم است و شناسنامهی آسمانی و وحیانی دارد: «يَا أَيُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ مَا أُنزِلَ إِلَيْكَ مِن رَّبِّكَ وَإِن لَّمْ تَفْعَلْ فَمَا بَلَّغْتَ رِسَالَتَهُ» (مائده:67). تو رسول(ص) هستی اما اگر امیر تعیین نکنی، همه دین تو را بر باد می دهند.
💠این تفکر، به ما بصیرت میدهد و قدرت تشخیص ما را بالا میبرد و قلابیها را میتوانیم تشخیص دهیم و دیگر با یک «کلید» سرمان کلاه نمیرود...
📕برگرفته از سخنرانی استاد زاهدی در جلسه 155 دوره نظام شناسی، 28 اردیبهشت 96
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حساسترین مسابقه چند سال اخیر ایران!
کلیپ فوقالعاده زیبا از مهمترین اتفاقات این سالها!