مراسم گرامیداشت هفته قوه قضائیه وتجلیل ازمقام شامخ شهدای فاجعه خونین ۷تیربه ویژه شهیدمظلوم دکتربهشتی، وبزرگداشت هفته افشای حقوق بشرآمریکایی(۶تا۱۲تیرماه) زمان:دوشنبه شب مورخ۱۴۰۰/۴/۷
بعد از نمازمغرب وعشا مکان:مسجدفاطمیه(س)واقع در چهارراه شهیدمدرس،ابتدای خیابان حکیم نصرالله،فرعی۳
ستادبرگزاری مراسم شهرستان شهرضا
🔴 چرا رئیسی را رئیس جمهور مقاومت مینامیم.
🔺 تقریبا همه روسای جمهور ایران مورد احترام محور مقاومت بوده اند که میتوان سفرهای تاریخی خاتمی و احمدی نژاد و آن استقبال های نادر را در لبنان به یاد آورد، اما پس از بحران های یک دهه اخیر در غرب آسیا که دو رئیس جمهور فعلی و پیشین چندان در حمایت از محور مقاومت جدی نبودند و یکی علنا برضد آن بود.
🔻لزوم یک دولتمرد دغدغه مند در راس دولت ایران که میدان را فدای مذاکرات بی پایه نکند شدیدا احساس می شد، و رئیسی همان کسی است در این یک دهه بحرانی، مقاومت منتظرش بود، کسی که از سال ها پیش با همه رهبران مقاومت از مقاومت فلسطین گرفته تا مقاومت اسلامی عراق و لبنان روابط نزدیکی داشته است.
🔻 رئیس جمهور آینده ایران، تنها رئیس دولت ایران نیست، وی فردی فراتر از مرزهای ایران است که تصمیماتش بر همه محور اثرخواهد داشت، استقبال بی سابقه از پیروزی وی که نمونه آن را در پیام های دیگر رهبران مقاومت از شیخ ابراهیم زکزاکی در نیجریه تا سید حسن نصرالله در لبنان تا فرماندهان رهبران انصارالله و عهد الله در یمن و عراق میتوان مشاهده کرد.
*دو کلمه حرف حساب*
*بزرگان گفته اند: چهل تا عاقل را میشود با یک حرف منطقی قانع کرد*.
*ولی یک احمق را نمی شود با چهل بار حرف منطقی قانع کرد*
*☘️حسنی مبارک گفت نباید به آمریکا اعتماد می کردم*
*☘️معمر قذافی گفت:بزرگترین اشتباه عمرم اعتماد به آمریکا بود*
*☘️محمد مرسی گفته است. اشتباه استراتژیک من و عامل اصلی شکست انقلاب مصر اعتماد به آمریکا بود*
*☘️بن علی گفت: دلیل سقوط من اعتماد بیجای من به آمریکا بود*
*☘️منصور هادی در یمن گفت: اگر فریب آمریکا را نمی خوردم در قدرت باقی می ماندم*
*☘️تمام تاریخ نگاران.*
*معاصر در کشور معتقدند دلیل سقوط دولت مردمی مصدق و کودتای 28* *مرداد 1332 بدلیل اعتماد بیجای مصدق به آمریکا بود*
*☘️صدام در لحظه اعدامش گفته بود: این طناب دار را آمریکائیها به گردن من انداختند*
*☘️در کتاب پاسخ به تاریخ ص 278 محمد رضا شاه در آخرین روزهای عمرش می گوید: دلیل فروپاشی سلطنت من اعتماد به آمریکا بود*
*🔺یعنی حتی شاه هم بعد از سالها رفاقت و خدمت به آمریکا، فهمیده بود که نمیتوان به آمریکا اعتماد کرد*
*☘️*جمله معروف شاه:*
*... آن زمان که صاحب قدرت بودم تصور میکردم که اتحاد من با غرب بر مبنای اتحاد و اطمینان دو جانبه برقرار است شاید این اطمینان و اعتماد یک اشتباه_بود ..."*
*📚 کتاب پاسخ به تاریخ، نوشته محمدرضا پهلوی، صفحه ۲۷۸*
*حالا کسانی که همچنان امیدوارند تا آمریکا برایشان آستین بالا بزند و مشکلاتشان را حل کند چقدر شعور دارند؟؟؟؟*
🔴 برادرِ روحانی چوب لای چرخ دولت گذاشت/ رای همتی ممکن بود با حمایت خاتمی کمتر شود
👤 محمدعلی وکیلی، فعال سیاسی اصلاح طلب:
🔹در همه ادوار گذشته روسای جمهور دلشان میخواست دولت اجماعی بهمنظور دسترسی به کارآمدی ایجاد کنند؛ اما شعاع قدرت مانع آنها شد.
🔹شعاع قدرت احزاب و اطرافیان رئیسجمهور و ذینفعان جناحی هستند که با انحصارطلبی مانع از تشکیل دولتهای اجماعی درگذشته شده اند، مثلا در دوران روحانی برادر او و برخی نزدیکانش مانع از آن شدند که دولت کارآمد شود.
🔹آنها روحانی را به سمت خودشان کشانده و چوب لای چرخ دولت گذاشتند. اما رئیسی متفاوت با روحانی است؛ او در لایههای بالای نظام مقبولیت داشته و برخلاف روحانی از ویژگیهای اخلاقی برخوردار است، ازاینرو میتواند بر شعاع قدرت غلبه کند.
🔹این دسته که پای صندوق رأی نیامدهاند؛ از نظام قهر نکردهاند، بلکه به اصلاحطلبان و دولت وابسته به آنها اعتراض دارند
🔹حتی اگر همتی امضاء خاتمی و جبهه اصلاحات را نیز میگرفت؛ رأی او بیش از نتیجه لیست جمهور در انتخابات شورای شهر تهران نشده و حتی ممکن بود سبدش از همین رأی فعلی نیز کوچکتر شود.
🔹اصلاحطلبان باید تعریف کنند در جمهوری اسلامی هستند یا بر آن!/ متأسفانه مشخص نیست که متولی اصلاحات چه کسی است، آیا اصلاحطلبانی که خودشان را در نظام تعریف میکنند را باید صاحب این جریان دانست یا امثال تاجزاده و حجاریان را که در جبهه براندازان قرار دارند.
🔹ما قربانی دولبه قیچی شده ایم. یکی اصلاحطلبان رادیکال که زبان براندازان خارجی و منافقین است و دیگری لیبرالهای حزب کارگزاران که فرزندخوانده سرمایهداری جهانی شده است. این دودسته اصلاحات را از درون تهی و بی هویت کرده است./ مشرق نیوز
🔰 تحلیل رهبر انقلاب از معنای آراء باطله این دوره از انتخابات
🔻 حضرت آیت الله خامنهای صبح امروز در دیدار رئیس و مسئولان قوه قضائیه: بعضیها روی آراء باطله تکیه میکنند. آراء باطله دلیل چیست؟ آراء باطله دلیل جدایی آن افراد از نظام است؟ ابداً، ابداً. عکس قضیه است.
آن کسی که میآید در شعبهی رأیگیری میخواهد رأی بدهد، با صندوق قهر نکرده، میخواهد رأی بدهد، نگاه میکند میبیند شخصی که قبول دارد در این مجموعهی نامزدها نیست، خب این چه کار کند؟ میتواند قهر کند بگوید حالا که شخص مورد نظر من در فهرست این نامزدها نیست من رأی نمیدهم، میتواند برود، اگر قهر نکرد، نرفت و رأی داد و اسم همان شخص را نوشت که این میشود آراء باطل یا رأی سفید انداخت، پس این پیداست که به صندوق رأی علاقمند است، پیداست که با صندوق رأی قهر نکرده، پیداست که به نظام علاقمند است.
بعضی ها روی این چیزهای بیخودی همینطور مدام تحرک و حرف و گفت و تحلیلهای غلط و اینها میکنند. ۱۴۰۰/۰۴/۰۷
🔰رفتار بعد از انتخابات مسئولان و نامزدها از نعمات الهی بود
👈🏻 این را مقایسه کنید با انتخابات آمریکا و اظهارات آنها
🔻 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار رئیس و مسئولان قوه قضائیه: یک نکتهای که جای این دارد که انسان خدا را شکر بکند این است که بعد از انتخابات و پیروزیِ نامزدِ موردِ قبولِ مردم با رأی خوب و بالا، درصد بالا بحمداللّه، برخورد مسئولان کشور برخورد خوبی بود.
این نشان طمأنینه و آرامش روحی لازم در کشور است. این که مسئولین درجهی اول و طراز اول کشور بیایند با رئیسجمهور منتخب ملاقات کنند و دیدار کنند و حرف بزنند و اظهارنظر کنند، تبادل نظر کنند، این کار خیلی خوبی است.
این که نامزدهایی که رأی نیاوردند به نامزدی که رأی آورده تبریک بگویند و اظهار علاقه و ارادت بکنند این کار خیلی خوبی است، این هم جزو نعم الهی است.
امیدواریم انشاءاللّه خدای متعال روز به روز این جهتگیریها را برای کشور ما افزایش بدهد، این را مقایسه کنید با رفتار آمریکاییها که بعد از آنی که یکی پیروز شد آن دیگری با او چه جوری رفتار میکرد، حرفهایش و اظهاراتش و اینها که یادتان است... ۱۴۰۰/۰۴/۰۷
🔰همه نامزدها گفتند مشکلات اقتصادی راه حل دارد و بن بست وجود ندارد
🔻 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار رئیس و مسئولان قوه قضائیه: تنوع سلیقهها در مناظرههای انتخاباتی مشاهده شد و پیدا بود. اما همهی این نامزدهای محترم بر این معنا متفق بودند که مشکلات اقتصادی کشور راهحل دارد.
درست نقطهی مقابل آن چیزی که دشمن میخواهد اعلام کند که راهحل وجود ندارد.
همهشان متفق بودند راهحل دارد، منتها این میگفت راهحل من درست است، آن میگفت راهحل من درست است اما همه وجود بنبست را انکار کردند، این خیلی چیز مهمی است. ۱۴۰۰/۰۴/۰۷
⁉️ مگر این سید چه کرده بود که این همه دشمن داشت؟
🔹«سیدمحمد حسینی بهشتی» پیش از انقلاب، مبارز بود و سروکارش با ساواک بود و پساز انقلاب رئیس دیوان عالی کشور بود و نایبرئیس مجلس خبرگان قانون اساسی بود و دبیرکل حزب جمهوری اسلامی بود و نویسنده و روشنفکر و سخنران هم بود. ولی کسانی که او را میشناختند به اینها نمیشناختند؛ به خودش و صفای باطنش و فضایل اخلاقیاش و زیباییهای رفتارش میشناختند و برایشان آقای بهشتی، فلان مقام و شخصیت انقلاب نبود؛ همان «آقای بهشتی» بود.
🔹حالا این آدم باصفا و خوشسخن و اندیشمند و اهل منطق و اهل گفتوگو، دشمن هم داشت؟ اندازه ریگ بیابان و چه دشمنانی هم. معلوم است دشمن زیاد دارد مردی که چنین بگوید: «در زمینه حق، گذشت نکنید. چون این فقط خیانت به یک مورد معین نیست. این ضعیفشدن روح حقیقتجویی و حقپرستی در جامعه است و جامعه را تاریک میکند و نمیگذارد چهره حق درخشندگی و گیرایی و جذابیت خود را داشته باشد».
⚠️کار به کجا رسیده بود؟
🔸اینکه بهشتی مظلوم بود، چطوری بود مظلومیت بهشتی؟ خیلیها نمیدانند ولی کار به جایی رسیده بود که مرگ بر بهشتی هم میگفتند و امام (ره) نیز یکبار فرمود که چرا دلش میسوخت برای بهشتی: «ایشان را من بیست سال بیشتر میشناختم. مراتب فضل ایشان و مراتب تفکر ایشان و مراتب تعهد ایشان بر من معلوم بود. و آنچه که من راجع به ایشان متأثر هستم، شهادت ایشان در مقابل او ناچیز است و آن مظلومیت ایشان در این کشور بود. مخالفین انقلاب، افرادی [را] که بیشتر متعهدند، مؤثرتر در انقلاباند، آنها را بیشتر مورد هدف قرار دادهاند. »
🔸دلسوزی امام (ره) فقط همین نبود؛ «این آقای بهشتی مسلمان، متعهد، مجتهد، این چه کرده بود که تو تاکسی مینشستی، میدیدی که دو نفر آدم به هم میرسند یک حرفشان فحش به اوست؟! تو اجتماعات، یک دستهای مرگ بر کی... خوب، شما ببینید چه ظلمی [بود] به یک همچو موجود فعالی، که مثل یک ملت بود برای این ملت ما».
📌در برابر این دشمنیها و تهمتها، بهشتی چه کرد؟ صبر. و خدا هم که صابران را دوست دارد و برای خدا هیچکار، کاری ندارد؛ خرجش چند تا منافق بود و ۲ تا بمب بزرگ که مثل «دروغ» و «تهمت» و «نفرت» هر چه بزرگتر، بهتر. ۷ تیر ۱۳۶۰ جانش را و قلب صبورش را و زبان حقگو را و سر و دست و پا را، همه را تقدیم کرد به خدا، در راه خدا و جَست و رَست.
انتخابات حماسه است
شکست پروژه ویرانی ایران
🔹بی صداقی و مسئولیت ناپذیری، به شاخصه مهم برخی مدعیان "اصلاحات و اعتدال" تبدیل شده است. آنها روی عدم مشارکت ۵۱ درصدی در انتخابات و نیز ۳.۷ میلیون رای باطله مانور می دهند تا حماسه دشمن شکن انتخابات را کم فروغ کنند. این آخرین خدمتی است که قبل از تحویل دادن دولت، به دشمن می کنند.
♦️قبلا درباره میزان مشارکت، یادداشت مفصل و مستندی را با عنوان "معیار ها و کمیت های مهم در ارزیابی میزان مشارکت" منتشر کرده ام.
🔹اولا این جماعت، در انتخابات نامزد داشتند، دسته جمعی هم حمایت کردند و از تخریب رقیب با انواع تهمت و ترور شخصیت دریغ نکردند؛ اما بیش از ۲.۴ میلیون رای (۷ درصد کل آراء ماخوذه و ۴ درصد کل واجدان حق رای) کسب نکردند.
♦️ثانیا درباره افرادی که به علل مختلف «نخواستهاند رای بدهند»، نمیتوان ذهن خوانی و ادعای بیسند مطرح کرد و کسانی که عمدا چنین کاری بکنند، در واقع مرتکب «رای دزدی» (نظر دزدی/ تصمیم دزدی) میشوند. در همه کشورها، 15 تا 30 درصد شهروندان در هر صورت، به انتخابات اهمیت نمیدهند.
🔹ثالثا باید همه قصور و تقصیر ها و اختلال و اخلال هایی را که روز رای گیری در برخی شعب اخذ رای داخل کشور و همچنین برخی کشورهای غربی انجام شد، مد نظر داشت
♦️رابعا کارشناسان جهانی معتقدند موضوع نگرانی از کرونا، موجب کاهش مشارکت 10 تا 20 درصدی در انتخابات کشورهای مختلف طی دو سال اخیر شده است. نظرسنجیها در کشور ما هم قبل از انتخابات نشان میداد که نگرانی از کرونا، موجب کاهش 10- 11 درصدی نرخ مشارکت خواهد شد.
🔹 اما از همه اینها مهم تر و موضوع محوری در کاهش مشارکت، نارضایتی از شرایط دشوار اقتصادی و بر عکس از آب درآمدن وعدههای دولت است. این واقعیت، یک علت عمده دلخوری و نارضایتی طبقات ضعیف جامعه و افول میزان مشارکت بوده است.
♦️این سوء مدیریت عجیب، دقیقا پر کننده پازل و نقشه ای است که دشمن برای ایران داشت و ائتلاف اشرافی مدعی اعتدال و اصلاحات، در این میان در نقش پادوی میدانی غرب عمل کرد.
🔹روح الله زم، مدیر کانال آمدنیوز، رابط سرویس های جاسوسی غرب با برخی از همین مدعیان اعتدال و اصلاحات بود و در انتخابات چهار سال قبل، تمام قد در خدمت پروژه ویرانگر آنها قرار داشت. او در گفت و گو با یکی از فعالان ضد انقلاب، نقشه کلی غرب را این گونه بازگو کرد:
🔻«ما در انتخابات 96 تحلیل داشتیم. این جور نبود که راه بیفتیم و بگوییم اصلاح طلبیم، یا عاشق روحانی هستیم. مجموعه ما، تحلیل_امنیتی داشت. آیا اگر رئیسی یا قالیباف سر کار بود، این مشکلاتی که در کشور وجود دارد، الان بود؟ این تظاهراتی که ایجاد شد، آیا بود؟
🔻ما بر اساس #تحلیل_امنیتی به این نتیجه رسیدیم که باید برویم پشت سر فردی مثل روحانی. الان هم از کاری که در انتخابات کردیم، دفاع میکنم. چون با تحلیل این کار را کردیم. کشور باید به نقطه جوش می رسید و اگر آدمی مثل رئیسی یا قالیباف سر کار می آمد، کار به نقطه جوش نمیرسید».
🔹طبق این نقشه، ایران باید در اثر سوء مدیریت منفجر و منهدم می شد و چیزی از امید ملت ایران باقی نمی ماند. انتخابات اخیر با وجود آن نقشه بزرگ و خیانت های انجام شده، یک حماسه بزرگ و دشمن شکن است.
♦️در این میان، روی کار آمدن رئیس جمهوری که کارآمدی اش مایه نگرانی دشمن بوده، می تواند سرآغاز احیای دوباره امید و اعتماد و نشاط در ملت بزرگ ایران باشد.