💢 «افغانستان اینترنشنال»؛ تلاش جدید قبیله بنسلمان برای مدیریت افکار عمومی در افغانستان
🔸 تلاش یک نظام پادشاهی برای برقراری دموکراسی در همه جا بجز عربستان!
🔻 هر زمانی که در منطقه خاورمیانه و در همسایگی جمهوری اسلامی ایران اتفاقات و تحولاتی رخ میدهد، رد پای شبکه سعودی اینترنشنال نیز به چشم میخورد.
🔻 در ایام انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ بود که سعودیها رسانه ایران اینترنشنال را در لندن راه اندازی کردند تا با فعالیت پر حجم رسانهای، به ذهن و فکر مردم ایران جهت دهند.
🔻 در طول چند سالی که از تاسیس اینترنشنال میگذرد، شبکه سعودی با پوشش غرض ورزانه اخبار و حتی جعل و دروغ سازی، به تخریب جمهوری اسلامی ایران پرداخته است.
🔻 اکنون با توجه به حوادثی که در افغانستان رخ داد و اتفاقاتی که در این کشور در جریان است، شبکه تلویزیونی اینترنشنال اقدام به راه اندازی «افغانستان اینترنشنال» کرده است.
🔻 به خوبی آشکار است که این شبکه سعودی همانطور که با راه اندازی «ایران اینترنشنال» به دنبال جهت دهی به افکار مردم ایران بود، با «افغانستان اینترنشنال» نیز تاثیرگذاری بر تفکر و تحلیل مردم افغانستان را دنبال میکند و چه بسا درصدد باشد تا از این طریق تخریب جمهوری اسلامی ایران را دوچندان کند.
🔻 به عبارتی دیگر با خروج آمریکا از افغانستان، رسانه سعودی جایگزین نظامیان ایالات متحده شده است.
🔻 علاوه بر این، راه اندازی «آذربایجان اینترنشنال» نیز از اقدامات جدید این شبکه سعودی به شمار میرود که گرچه به صورت رسمی اعلام نشده، اما از حالا مشخص است که این شبکه با چه هدفی دست به تاسیس آذربایجان اینترنشنال زده است.
🔻 این رسانه سعودی که رسالت اصلیاش را جنگ نرم و رسانهای با جمهوری اسلامی میبیند، به دنبال آن است که با تحریک احساسات و تعصبات قومی مناطق آذری زبان ایران، جنگهای تجزیهطلبانه را کلید بزند.
🔻 سعودیها با ایجاد شبکههای تلویزیونی برای کشورهای دیگر و همچنین با شعارهای دموکراسی خواهی خود را مدافع آزادی بیان و آزادی سیاسی میدانند. حال آنکه عربستان سعودی جزو بدنام ترین کشورهای دنیا در امر دموکراسی ستیزی و سرکوب آزادی های سیاسی و مدنی است. قتل جمال خاشقچی مصداق بارز این موضوع به حساب میآید.
⭕️ نظام جمهوری اسلامی با بازوان جامعه اطلاعاتی و امنیتی و نظامی کشور متوجه شدند جمهوری باکو و ترکیه قصد داشتن در پوشش رزمایش سه برادر(جمهوری باکو، ترکیه، پاکستان) به استان سیونیک ارمنستان حمله کنند تا به نخجوان وصل بشن و ارتباط ایران را با شمال و قفقاز قطع کنند .در نتیجه ترکیه را به دریای خزر متصل کنند و زمینه حضور ناتو در دریای خزر و تهدید مرزهای شمالی کشور فراهم کنند بعلاوه ارتباط زمینی چین و جاده ابریشم با غرب از این طریق قطع کنند.
این اتفاق ارتباط ایران را از کریدور شمال به جنوب و هم غرب به شرق خارج کرده و کاملا قطع می کند.
ستون کشی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سایر قوا با درک تهدید قطعی ابتدا به اسم رزمایش و سپس آمادگی برای حفاظت از مرزهای شمالی بوده و هست.
ایران نیروهایش را در طول مرز بخصوص نخجوان گسترش داده است.
این تحرکات باعث واکنش باکو و الهام علیف شد.
ترکیه هم وزیر کشورش با سردار وحیدی وزیر کشور ایران تماس گرفت و گفتگو کردند( بخاطر حجم سنگین انتقالات و غافلگیر شدن از واکنش ایران)
پهپادهای ترکیه نیز در مرز ایران و ترکیه برای زیر نظر گرفتن گسترش نیروهای نظامی ایران حضور پیدا کردند و گوشه ای از قدرت و توان دفاعی و تهاجمی کشور را مشاهده کردند.
احتمالا تا ۶ ماه آینده ایران اقدام به تاسیس جاده ای جدید در ارمنستان می کنه تا نیازی به جاده آذربایجان و باکو نباشه.
همچنین پایگاه نظامی دائمی برای محافظت از این جاده تاسیس خواهد شد.
ایران قوی تر، هوشیارتر و بیدارتر از هر زمانی در صحنه میدرخشد و هرکسی را یارای رویارویی نیست....
پاینده باد ایران و مردم ستبر و پر غرور ایران اسلامی 🇮🇷✌️
🛑 چرا توقع آمریکا، غلط زیادی است؟
✍ محمد ایمانی
🔹آمریکا وغرب از دولت ایران انتظار دارند مذاکرات را از همان جا که متوقف مانده، ادامه دهد. و حال آن که دولت اوباما ادعا کرد دولت بعدی آمریکا هیچ تعهدی نسبت به برجام ندارد و طبق مصالحی که تشخیص میدهد، تصمیم میگیرد(!)
♦️جاش ارنست سخنگوی کاخ سفید 27 دی 95: "ما برای آینده توافق در دولت بعدی تضمین ندادهایم. اوباما بارها گفته که این دولت درخصوص آنچه دولت بعد میکند، هیچ تضمینی نداده است. دولت بعدی بر اساس اینکه چه چیزی را در راستای منافع ملی تشخیص میدهد، تصمیم مقتضی را درقبال توافق خواهد گرفت»!
🔹وقتی ترامپ روی کار آمد، از توافق خارج میشود. بایدن هم اگرچه ژست منتقد میگرفت، اما وقتی دولت تشکیل داد، به جای بازگشت به برجام، رویکرد ترامپ را ادامه داد. بنابراین تا دو ماه (اوایل فروردین امسال) از مذاکرات طفره رفت؛ پس از آن نیز در چند نوبت بر تحریمها افزود.
♦️بایدن و ترامپ با رضایت اروپا اذعان کردهاند تعهد اوباما را محترم نمیشمارند. بنابراین آمریکا و تروئیکای اروپایی غلط میکنند در حالی که برای اصل تعهد دولت آمریکا، ارزش قائل نیستند، ادعا کنند مذاکرات باید از همانجا که با دولت قبلی ایران پیش بردهاند، پیگیری شود.
🔹به جز شخص آقای روحانی، هیچکس دیگر در دولت سابق - بهویژه ظریف و عراقچی بهعنوان متولیان مذاکره- ادعا نمیکردند توافق نهایی شده و تنها جزئیات مختصر باقی مانده است. فقط روحانی (بهخاطر خالی بودن دستش از کمترین دستاورد قابل عرضه به مردم) مدعی توافق فرمالیته بود.
♦️حتی آقایان ظریف و عراقچی و دیگران هم اذعان داشتند که آمریکا نه حاضر به لغو 1500 تحریم پسابرجامی است ، نه راستیآزمایی موثر لغو تحریمها پیش از عضویت دوباره در برجام را میپذیرد، و نه تضمین میدهد که دولت آمریکا مجدداً مرتکب عهدشکنی نشود.
🔹آمریکا با درکی که از شخصیت روحانی و تهیدستی وی داشت، در صدد بود بدون ادای مطالبات مشروع ایران، صرفا بتواند دوباره عضو برجام شود و به مکانیسم ماشه آن دسترسی پیدا کند. این رفتار خدعهآمیز، طبیاً مورد مخالفت مجلس ، هیئت نظارت تحت نظر شورای عالی امنیت ملی، و رهبر انقلاب قرار گرفت.
♦️دولت آمریکا اکنون در حالی که رسما توافق را زیر پا گذاشته و خبط و خیانتش محرز است، نمیتواند به همراه سه دولت اروپایی دنبالهرو، برای دولت جدید ایران تعیین تکلیف کند. آمریکا همین ماهها متهم است که حتی به متحدان خود هم خیانت میکند و مطلقا قابل اعتماد نیست.
🔹دولت اشرف غنی در افغانستان، و دولت ماکرون در فرانسه، آخرین موارد خیانت آمریکا را تجربه کرده و به صراحت اذعان کردهاند آمریکا قابل اعتماد نیست. اردوغان رئیس دولت ترکیه نیز طی روزهای اخیر دستکم دو بار اعلام کرده آمریکا قابل اعتماد نیست.
♦️دولت آمریکا به جای بازی با واژه مذاکره، باید قبل از هر چیز برای اعتبار نابود شده خویش چاره کند تا بتواند حداقل اعتماد دولت جدید جمهوری اسلامی و ملت ایران را کسب کند.
🔹دولت قبلی ایران، شش ساله پس از اجرای برجام را سرگرم مذاکرات در وین و نیویورک و پاریس و توکیو و... برای سر عقل آوردن دولتهای اوباما و ترامپ و بایدن برای انجام رفتار مسئولانه بود؛ اما کمترین موفقیتی به دست نیاورد.
♦️مذاکره برای مذاکره، از همان دی ماه 94 که آمریکا سرگرم کارشکنی در انجام تعهدات (لغو تحریمها) شد، بیحاصل بود و با این وجود، شش سال دیگر ادامه یافت و اکنون با رسیدن به نقطه اشباع، مطلقا جای تداوم و ارزش تکرار را ندارد.
منافع آمریکا را فریاد نزنید‼️
🔵🔴«علی بیگدلی» فعال اصلاحطلب در مصاحبه با سایت امتداد گفته است: «سطح انتظارات ایران از آمریکا درباره لغو همه تحریمها خیلی بالاست؛ چراکه اساساً لغو همه تحریمها بهصورت یکجا در اختیار رئیسجمهور نیست؛ بنابراین اگر رئیسجمهور بخواهد لغو تحریمهای ایران را از کنگره درخواست کند، ایران باید تعهداتی بدهد که خارج از تعهدات برجام ۲۰۱۵ خواهد بود».
🔸🔹این مصاحبه صرفاً واکنشی به اظهارات رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان در گفتگو با تلویزیون ژاپن بود که در آن محمد اسلامی گفته است: «آمریکا باید تمام تحریمهای خود علیه ایران را لغو کند». سؤالی که این فعال اصلاح طلب باید به آن پاسخ دهد و از قضا به آن بیتوجه است، این است که توافق هستهای ایران با ۵+۱ برای چه و بر سر چه موضوعی صورت گرفت؟ آیا جز این است که جمهوری اسلامی در حالی به این توافق تن داد تا از مزیتهای اقتصادی آن برخوردار گردد؟ اکنون اگر قرار است ایران مذاکرهای انجام دهد که تحریمهای آمریکا بهگونهای لغو شود که ایران انتفاع اقتصادی پایدار از آن نداشته باشد، از اساس چه مزیّتی برای کشور دارد؟
🔹🔸نکتهای که آقای بیگدلی از آن غافل است، عدم توجه به منفعتی بوده که قرار است بعد از توافق هستهای حاصل گردد و بدون در نظر گرفتن بدعهدیهای غرب و خروج یکجانبه آمریکا از برجام، چرایی پیششرط ایران را تخطئه میکند. به همین دلیل منطق جمهوری اسلامی نسبت به مذاکره و توافق، منطق منفعت محور و البته مبتنی بر چارچوب حقوقی و فنی، همراه با اخذ تضمین برای بقای آن است. این چهره اصلاحطلب عملاً با فرض گرفتن محال بودن امکان تحقق لغو همه تحریمها به دلیل پیچیدگیهای معماری تحریمها و ساختار درونی آمریکا و امکان تحقق آن صرفاً از طریق دادن امتیازات فرابرجامی که دقیقاً در راستای همان محاسبات ذهنی تیم مذاکرهکننده سابق کشورمان میباشد، برای مذاکرات آتی نسخه میپیچد. نکته اساسی این است که مناسبات و ساختارهای درونی آمریکا نباید مسئله مذاکرات باشد؛ به عبارتی این، مسئله و مشکل آمریکاست.
🔚این نکته را نباید فراموش کرد که منطق حاکم بر محاسبات آمریکاییها منطق هزینه/فایده است. اگر امروز آمریکاییها دائماً پیغام میدهند و درخواست مذاکره میکنند، به دلیل ایجاد هزینههایی است که ایران در راستای اقدامات برجامی و فرابرجامی برای موازنهسازی فشار علیه طرفهای بدعهد انجام داده است. بر همین مبنا، زمانی آمریکائیها امتیاز خواهند داد و تحریمها را لغو خواهند کرد که بدانند ادامه وضع موجود در این مقطع بر هزینههای آنان خواهد افزود. طرح ادعاهایی از جنس ادعای مورداشاره از سوی فعال اصلاحطلب، دقیقاً همان تلهای است که آمریکاییها میخواهند جمهوری اسلامی را در آن گرفتار کنند. بر همین اساس آقای بیگدلی و همفکران ایشان باید مراقب باشند، منافع آمریکا را در داخل کشور فریاد نزنید
🌴الزامات حصون الرعیه
حضرت علی علیه السلام نیروهای مسلح را حصار و دژ ملت دانسته اند. مقام معظم رهبری در بیانات یازدهم مهرماه 1400 در مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری نیروهای مسلح چهار مولفه برای حصون الرعیه بودن نیروهای مسلح بیان کردند:
1⃣.امنیت آفرین. نیروهای مسلح در صورتی حصار و قلعه مستحکمی برای کشور محسوب می شوند که امنیت کشور را تأمین کنند.
«امنیّت مهمترین مسئلهای است که در نگاه به نیروهای مسلّح باید مورد توجّه قرار بگیرد». بنابراین راهبرد نیروهای مسلح باید تأمین امنیت کشور باشد، امنیتی که زیر ساخت فعالیت های دیگر محسوب می شود.
2⃣. امنیت درون زا
برخی کشورها و ارتش ها به دنبال تامین امنیت خود با کمک کشورها و قدرتهای فرامنطقهای هستند. درون زا و بومی بودن امنیت، پایداری و ماندگاری امنیت کشور را به دنبال دارد. تکیه به دیگران و در قبضه دیگران قرار دادن امنیت کشور، باز کردن مسیر خنجر از پشت به کشور است.
مقام معظم رهبری می فرمایند:
«اینکه یک کشور بتواند امنیّت را با نیروهای قاهر و قادر و مسلّط خودش تأمین بکند، افتخار بزرگی است. و آن کسانی که با توهّم تکیهی به دیگران، و با تکیهی به دیگران گمان میکنند که امنیّت خودشان را میتوانند تأمین کنند، بدانند که سیلیِ این را بزودی خواهند خورد.»
3⃣. اقتدار
شاخصه و لازمه دیگر سپر دفاعی بودن نیروهای مسلح اقتدار است. از منظر فرماندهی کل قوا نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران اقتدار دو عامل مادی و معنوی دارد. در جنبه مادی آموزش ها، ابتکارات عملی، پیشرفت های علمی، انضباط سازمانی، اقتدار بخش نیروهای مسلح است. مقام معظم رهبری عامل معنوی اقتدار را برای نیروهای مسلح مهم تر می داند.«روحیه، معنویّات، صلاح دینی و اخلاقی است که نقش فوقالعادهای در اقتدار نیروهای مسلّح دارد. اگر چنانچه این عامل در یک ارتشی وجود نداشت، هر چه تجهیزات و امکانات داشته باشند، آن ارتش نمیتواند ادّعا کند که ارتشِ بااقتداری است.»
4⃣. عقلانیت.
مقام معظم رهبری، عقلانیت را به معنای محاسبه صحیح، دقیق و منطقی از حد و اندازه واقعی تهدیدها و همچنین ظرفیتها و استعدادهای واقعی کشور می داند. قدرت دفاعی برآمده از چنین محاسبات عقلانی، موجب طمأنینه و آرامش برای کشور و مسئولان است.
ایشان ترس، انفعال و فرار از مقابل دشمن را معنای غلط عقلانیت می دانند
که دشمن آن را تلقین می کند و برخی نادانسته در داخل کشور حرف دشمن را تکرار می کنند.
#عرض_تسلیت
دختر بدرالدجی امشب سه جا دارد عزا
گاه می گوید پدر، گاهی حسن، گاهی رضا
⬛️ فرارسیدن سالروز رحلت نبی مکرم
و کریم اهل بیت علیهم السلام تسلیت باد
🔸موج مشکوک❗️❗️
⭕️ با شروع به کار رسمی دولت مردمی آقای رییسی شاهد روندی بی سابقه یا حداقل کم سابقه هستیم.به شکلی که به هر انتخاب رییس جمهور،سیل هجمه و انتقادات به فرد منتخب به راه می افتد.از معاون اول،وزرا،معاونین،استانداران و حتی مشاور شهردار تهران.در این وضعیت ذکر چند نکته ضروریست:
1⃣ قطعا شخص رییس جمهور و دولت ایشان مثل سایرین معصوم نبوده و احتمال اشتباه در برخی انتخابهای آنان وجود دارد.
2⃣ مطالبه گری توسط نیروهای انقلاب و دلسوزان کشور باید امری دایمی و غیرجناحی باشد.
3⃣ بیان انتقاد بدون سند معتبر و استفاده از ادبیات سخیف توسط هر فرد و گروهی ،تضعیف دولت مردمی و صدمه به اعتماد عمومی مردم است.
4⃣ دلسوزان واقعی و اصیل انقلاب پس از شفاف سازی دولت در مورد علل انتخاب افراد و یا رد اتهامات،باید در جهت تصحیح نظرات خود رسما اعلام نظر نمایند.
5⃣ بسیاری از اخبار و اطلاعات کذب در مورد افراد برگزیده دولت،منشا خارجی و با هدف ورود کشور به حاشیه می باشد.
6⃣ تعریف و تمجید عجیب رسانه های معاند مثل بی بی سی فارسی از برخی مدیران،که نمونه عینی آن در مورد معاون محیط زیست(علی سلاجقه) صورت گرفته،نشان از تغییر تاکتیک دشمن در تهییج و تفرقه نیروهای انقلابی برای تخریب دولت است.
7⃣ دولت با شنیدن انتقادهای مطرح شده،توضیحاتی را ارائه نموده که به معنای شنیدن نقدها و احترام به مردم است،اما این شفاف سازی بایستی به موقع و کافی باشد.
8⃣ شفاف سازی توسط نیروهای انقلاب در مورد نقدهای وارد شده را روشنگری و احترام به مخاطب بدانیم نه ماستمالی کردن.
✅ تخریبها و تعریفهای عجیب از انتخابهای دولت که در هیچ دولتی سابقه ی اینچنینی ندارد،باید هوشیاری و دقت نظر بیشتری در صاحبان تریبون و قلم ایجاد نماید تا مبادا ناخواسته پازل دشمن را تکمیل کنند.
#مطالبهگری_حقیقی
✡ یهود و شهادت رسولالله صلیاللهعلیهوآله
1⃣ مطابق روایات معتبر، رسول گرامی اسلام ص، با شهادت از دنیا رفته است. (١)
2⃣ برخی شهادت حضرت را بر اثر سمّی دانستهاند که زنی یهودی در عملیات خیبر در گوشت گوسفند کرده و به ایشان خورانده بود. (٢)
3⃣ اما اشکال بزرگی بر این نظر وارد است؛ با توجه به فاصله چهار سالهی عملیات خیبر تا شهادت پیامبر ص آیا اثر کردن این زهر چهار سال طول کشیده است؟!
4⃣ بنابراین، نمیتوان پذیرفت که این سم مربوط به خیبر باشد. شاید در تاریخ دست برده و کلمه «خیبر» را بدان افزوده باشند تا خطی را در کورهراههای تاریخ گم کنند.
5⃣ شهادت رسولالله ص در برههی حساس و مهمی رخ داد.
6⃣ درست در زمانی که آن حضرت سپاه_اسامه را بسیج کرده بود تا به سوی #موته پیش رود و شکست پیشین مسلمین را در این منطقه جبران کند، به یکباره و بدون هیچ سابقهای، حال پیامبر ص دگرگون شد.
7⃣ اگر اسامه در این نبرد پیروز میشد، سد مستحکم یهود به سوی #قدس فرو میریخت و از سوی دیگر با شکست یهود، نفاق نیز در مدینه شکست میخورد و یهود آخرین پایگاه امید خویش را هم از دست میداد.
8⃣ بنابراین، یهود برای جلوگیری از فتح قدس به دست پیامبر اسلام ص دست به کار شد.
9⃣ اگر پیامبر ص تنها یک ماه دیگر زنده میماند و این سپاه به جنبش درمیآمد، مرگ یهود قطعی بود، اینجا بود که منافقان مدینه، برای حفظ حیات خویش و یهود، به پیامبر ص زهر نوشاندند. (٣)
📚 منابع:
١- تفسیر العیاشی، ج١، ص٢٠٠؛ تهذیب الاحکام، ج۶، ص۲.
۲- السیرة النبویة، ج٢، صص ٣٣٧ و ٣٣٨.
٣- ر.ک: تفسیر العیاشی، ج١، ص٢٠٠.
👈 هدف عربستان از مذاکره با ایران چیست؟
🍃🌹🍃
🔻 عربستان که در حوزه میدانی نتوانسته به موفقیت دست یابد سعی دارد در مذاکره با ایران موضوع جنگ یمن را مدیریت کند.
🔹 عربستان که در حوزه میدانی در یمن کاری از پیش نبرده است سعی دارد با نزدیکی به ایران و در پای میز مذاکره به اهداف خود برسد و دستکم در مجامع بین المللی آبروداری کند.
🔸 به گفته کارشناسان مسائل منطقهای، ایران اصالتا از روابط با عربستان استقبال میکند. اما عربستان در صدد است که از این مسئله به عنوان یک امتیاز استفاده کند و به شکلی این مسئله به ضرر یمن باشد که ایران طبیعتاً زیر بار این مسئله نمیرود.
🔹 سعودیها پیش از این وعده داده بودند که جنگ با یمن را متوقف میکنند مشروط به این که تضمینهایی از انصارالله گرفته شود و ایران از طرف یمنی ها تعهداتی بدهد. اما ایران نمیتواند از طرف یمنیها تعهد دهد و بلکه همیشه عربستان را ترغیب کرده که با یمنیها وارد گفتو گو شود.
🔸 همچنین هیئت سعودی که در بغداد مذاکره میکرد قبول کرده بود که از درگیریها به ویژه در منطقه الحدیده کاسته شود و گفتو گو با انصارالله آغاز شود که این اتفاق نیفتاده است.
🔺 با توجه به اینکه سعودیها گاها به تعهدات خود عمل نکردهاند ایران برگزاری مذاکرات جدید را منوط به انجام تعهدات توسط عربستان کرده است.