eitaa logo
طلبه انقلابی
217 دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
616 ویدیو
155 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
♨️ سخن رهبر معظم انقلاب تایید شد ▪️سایت‌های معاند بعد از صحبت رهبری که کرونا را عامل کاهش بیش از ۱۰ درصدی مشارکت در انتخابات اعلام کرده بودند آن را دروغ و در راستای توجیه مشارکت پایین خواندند. ▪️دانشگاه مریلند در آخرین افکارسنجی خود از مردم ایران اعلام کرد: ۱۳% از کسانی که رای نداده‌اند، دلیل اصلی خود را ترس از کرونا اعلام کرده و ۲۲% نیز کرونا را یکی از دلایل عدم مشارکت خود بیان کرده‌اند!
🔻تحلیلی از تشدید نبرد میان داعش و طالبان/داعش خراسان چیست و کدام سرویس‌های امنیتی از آن بهره‌برداری می‌کنند؟ 🔸انفجارهای تروریستی در دو نماز جمعه پیاپی و شهادت صدها نفر از شیعیان مظلوم قندوز و قندهار بار دیگر چشم ها و دلهای بی شماری را در ایران و سرتاسر جهان اسلام معطوف به سرزمین جفادیده کرده است. به راستی داعش خراسان چیست و چه می کند؟ هدف این حملات چیست؟ تنازعات جاری میان داعش از یکسو و طالبان از سوی دیگر چقدر عمق و گستردگی دارد؟ و .... 🔹فعالیت داعش خراسان بدون حمایت حداقل حلقه هایی خاص در سیستم امنیتی افغانستان و نیز آمریکایی ها میسر نبوده است.. امروز و پس از به قدرت رسیدن طالبان هنوز هم یقینا بقایای سرویس امنیتی افغانستان و دستگاههای امنیتی کشورهای ناتو تلاش می‌کنند از مهره داعش برای به آشوب کشاندن افغانستان استفاده کنند. 🔸نبرد میان طالبان و داعش یک نبرد جدی است که ریشه در باورها و عقاید متفاوت این دو گروه دارد و از سال ۲۰۱۵ (سال اعلام موجودیت داعش خراسان) تا کنون جدی‌ترین سد در برابر ، طالبان بوده است. طالبان پس از تصرف کابل و تشکیل حکومت، مدارس سلفیه در افغانستان را نیز تعطیل کرده و موج مبارزه با تبلیغ سلفیت را در افغانستان شکل داده و در مقابل، داعش نیز با آفریدن موجی از انفجارات و خشونتهای تروریستی سعی کرده به طالبان ضربه بزند (بیش از سی حمله در دو ماه اخیر به طالبان و دو حمله بزرگ در نماز جمعه مسجد سیدآباد خان‌آباد قندوز و امامباره فاطمیه قندهار به شیعیان). 🔹داعش با این حملات، علاوه بر اینکه در جهت لطمه زدن مستقیم به دشمنانش تلاش می کند (به خاطر کینه و عداوتی که از شیعیان و نیز طالبان دارد)، این هدف را نیز دنبال می کند که به آبروی حریف خود لطمه وارد کند و ادعای طالبان مبنی بر ایجاد امنیت را با چالش مواجه کند. 🔸طالبان هم در این ایام ضربات قابل توجهی به داعش وارد کرده است از جمله: الف- اعدام یکی از سرکردگان اصلی داعش خراسان، ابوعمر خراسانی. ب- شناسایی و انهدام خانه تیمی داعش در محله خیرخانه کابل. ج- شناسایی و انهدام مخفی گاه داعش در شهر چاریکار (مرکز ولایت پروان). 🔹دستگاههای قضایی-اطلاعاتی-انتظامی امارت اسلامی باید که با برخورد شدید با داعش بتوانند بر فتنه این گروه غلبه کنند. امروزه طالبان و عالمان دینی طرفدار آن نیز که از پایگاه اجتماعی قابل توجهی در افغانستان برخوردارند، فعالیتهای مسلحانه داعش و امثال آن را مصداق بغی علیه حکومت اسلامی دانسته و به سختی در مقابل آن ایستاده اند. 🔸سعید خوستی سخنگوی وزارت کشور افغانستان اخیرا (۲۱ مهر ۱۴۰۰) گفته است: «با افراد گروه داعش، به‌عنوان «بغاوت‌کنندگان علیه نظام اسلامی» و «خوارج» مطابق حکم شریعت برخورد می‌شود.» 🔹اما باید به مسأله دیگری نیز توجه کرد؛ این خطر بالقوه وجود دارد که سرویسهای امنیتی غرب در پسِ پرده، نوعی هماهنگی میان داعش خراسان و دیگر جریانهای مخالف طالبان در افغانستان پدید آورند و از این رهگذر تلاش کنند با ایجاد هرج و مرج گسترده برای بازگشت ناتو به افغانستان مقدمه سازی کنند، لکن به هر روی داعش خراسان، پایگاه وسیعی اجتماعی ندارد و بعید است که در درازمدت داعش بتواند صحنه سیاسی افغانستان را دچار تغییری اساسی کند. 🔸سخن آخر اینکه کمک کشورهای اسلامی به ویژه جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با تروریسم در افغانستان می تواند نیاز ضروری این کشور به غلبه بر موج تروریستی ایجادشده توسط داعش را تا حد زیادی مرتفع کند، انشاءالله.
⭕️ نظرسنجی دانشگاه مریلند از محبوبیت سیاستمداران ایرانی؛ رئیسی محبوب‌ترین؛ روحانی و لاریجانی در رتبه آخر
هفته وحدت گرامی باد.
📚 مغازه‌دار‌ محل، هر روز، صبح زود ماشین سمندش را در پیاده رو پارک میکند، مردم مجبورند از گوشه خیابان رد شوند. سوپرمارکتی، نصف بیشتر اجناس مغازه اش را بیرون چیده، راه برای رفت و آمد سخت است. کارمند اداره، وسط ساعت کاری یا صبحانه میل میکند، یا به ناهار و نماز میرود و یا همزمان با مراجعه ارباب رجوع کانالهای تلگرام و اینستاگرامش را چک میکند. بساز بفروش، تا چشم صاحبان آپارتمان را دور میبیند، لوله‌ها و کابینت را از جنس چینی نامرغوب میزند در حالی که پولش را پیشتر گرفته است. کارمند بانک، از وسط جمعیتی که همه در نوبت هستند به فلان آشنای خود اشاره میزند تا فیش را خارج از نوبت بیاورد تا کارش راه بیوفتد! استاد دانشگاه، هر جلسه بیست دقیقه دیر میاد و قبل از اتمام ساعت، کلاس را تمام میکند جالب‌تر اینکه مقالات پژوهشی دانشجویان را به نام خودش چاپ میکند. دانشجو پول میدهد، تحقیق و پایان نامه را کپی شده میخرد و تحویل دانشگاه میدهد تا صاحب مدرک شود. پزشک، بیمار را در بیمارستان درمان نمی‌کند تا در مطب خصوصی به او مراجعه کند و یا به همکار دیگر خود پاس میدهد تا بیمار جیب خالی از درمانگاه خارج شود. همه اینها شب وقتی به خانه می آیند، هنگامی که تلگرام را باز میکنند از فساد، رانت، بی عدالتی، تبعیض و گرانی سخن میگویند و در اینستاگرام پست‌های روشنفکری را لایک میکنند. همه هم در ستایش از نظم و قانونمداری در اروپا و آمریکا یک خاطره دارند اما وقتی نوبت خودشان میرسد، آن میکنند که میخواهند. جامعه با من و تو، ما میشود، قبل از دیگران به خودمان برسیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘ 🎥 دست‌های پشت‌پرده تفرقه‌افکنی بین شیعه و سنی‼️ 🍃🌹🍃
💠 امام‌زادگان عشق 🔻از شهدا که نمی شود چیزی گفت. اینجا صحبت عشق است و عشق! و قلم در ترسیم آن، خود می شکافد. شهدا امام‌زادگان عشقند و شمع محفل دوستانند و در قهقه مستانه شان «عِندَ رَبّهم یُرزَقون» اند. اینان از نفوس مطمئنه ای هستند که مورد خطاب «فَادخُلی فی عِبادی و ادخُلی جَنَّتی» قرار دارند. درود بر حاملان امانت وحی! 📖صحیفه امام خمینی(ره) / ج۱۴
هدف استراتژیک حمله به پایگاه آمریکا در تنف چیست ؟ 🔸️ تنف یک منطقه روستایی در شرق سوریه بوده که در مثلث مرزی عراق ، سوریه و اردن قرار دارد و به همین علت از اهمیت ژئواستراتژیکی برخوردار است . 🔸️همچنین این منطقه در مسیر بزرگراه بغداد-دمشق واقع شده که مسیری بسیار مهم و راهبردی برای محور مقاومت است. 🔸️آمریکا از سال ۲۰۱۶ و با اطمینان از موفقیت ارتش سوریه و متحدانش در سرکوب تروریست ها ، در این منطقه پایگاهی دایر کرد و شعاع ۵۰ کیلومتری اطراف آن را منطقه ممنوعه اعلام نمود تا بتواند حاشیه امنی برای نیروهایش ایجاد کرده و همچنین مانع از برقراری کریدور تهران - بغداد - دمشق شود . 🔸️اما سرلشکر سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه با هوشیاری و بدون درگیر کردن نیروهایش در این منطقه ، در صدد برآمد تا مناطق شمالی تر که شهرهای قائم در عراق و بوکمال در سوریه نیز جزیی از آن بود را کاملا امن ساخته تا مسیر بغداد - دمشق فعال شود. 🔸️آمریکا فشار زیادی به دولت حیدر العبادی آورد تا مانع از گشوده شدن گذرگاه مرزی قائم-بوکمال شود اما عادل عبدالمهدی نخست وزیر بعدی برخلاف نظر کاخ سفید این محور را رسما بازگشایی کرد اما کریدور اصلی (همان تنف) همچنان مسدود است. 🔸️در نتیجه با توجه به این که ایجاد پایگاه تنف علاوه بر مشکلات استراتژیکی ، سیاسی و اقتصادی خاص خود ، بدون مجوز دولت رسمی و قانونی سوریه تاسیس گردیده و از اساس خلاف قوانین بین المللی است ، محور مقاومت را ترغیب کرده تا با سلسله حملاتی تلفات اشغالگران را چنان بالا ببرد که آنان مانند اکثر پایگاه های خود در عراق ناچار به ترک آنجا نیز شوند. 🔸️اما نکته جالب آن که عملیات پهپادی همزمان از سوریه و عراق انجام گرفته که پیام مهمی برای آمریکایی ها در پی دارد و آن مسلح بودن کامل جغرافیای محور مقاومت به پهپادها و تسلیحات نوین قرن ۲۱ است . 🔸️نکته مهم دیگر این بود که پدافند پیشرفته آمریکایی نتوانست پهپادهای انتحاری را سرنگون کند و به اذعان خود آمریکایی ها همه آنان به تاسیسات مدنظر خود اصابت کرده اند . 🔸️در نهایت باید گفت عزم مدیریت محور مقاومت بر آنست تا هر چه سریعتر نظامیان ایالات متحده را از عراق و سوریه بیرون کرده تا کریدور استراتژیک تهران - بغداد - دمشق - بیروت را از نزدیک ترین مسیر خود برقرار کرده و کشورهای عضو این محور را از مزایای سیاسی ، اقتصادی ، امنیتی و نظامی آن منتفع سازد .
⚠️ ایران رکوردار فشار و تحریم در جهان ⛔️ تحریم ها علیه ایران: مقامات و موسسات ۹۳۹ تحریم، بانک ها و شرکت های تابعه ۱۴۰ تحریم، افراد ۳۹۴ تحریم، خطوط هوایی ۱۹۵ تحریم، کشتیرانی ۲۰۵ تحریم 🌐 منبع: 📊 مؤسسه اقتصاد بین‌الملل پترسون The Peterson Institute for International Economics (PIIE) www.piie.com 🌎 کشورهای تحریم شده: 🇮🇷 ایران: ۱۷۳۳ تحریم 🇸🇾 سوریه: ۶۷۶ 🇺🇦 اوکراین: ۴۱۹ 🇰🇵 کره شمالی: ۴۱۴ 🇷🇺 روسیه: ۳۳۴ 🇻🇪 ونزوئلا: ۳۳۳ 🇨🇳 چین: ۲۴۶ 🇨🇺 کوبا: ۸۲ 🇧🇾 بلاروس: ۳۸ 🇭🇰 هنگ کنگ: ۸ ____ ‏بر اساس تحلیل روند تحریم‌ها در ۱۵ سال گذشته اگر مذاکره هم انجام شود و حتی به توافق هم برسد، آمریکا باز هم در سال آینده فشار تحریمی خودش را علیه ایران و چین افزایش می‌دهد.راهبرد تحریمی بایدن Tempering Sanctions Weapon (‎بازپخت_سلاح_تحریم‌ها است) این راهبرد نیاز به زمان دارد.
⭕️ ایران در مرکز هسته‌ای (تسا در کرج) به ساخت سانتریفیوژهای نسل جدید می‌پردازد و دلیل اصرار آژانس بر بازدید از تاسیسات کرج این است که می‌خواهد میزان موفقیت عملیات طرف صهیونیست را بسنجد. 🔹دلیل اول اصرار آژانس بر بازدید از تاسیسات کرج این است که این احتمال بسیار بالا وجود دارد که می‌خواهد میزان موفقیت عملیات طرف صهیونیست را بسنجد. دوم آنکه آژانس همواره به‌دنبال این است که فعالیت‌های ایران را به‌نفع طرف غربی محدود کند. 🔸 دلیل سوم و مهم‌تر از همه این است که در این مرکز هسته‌ای (تسا در کرج) ایران به ساخت سانتریفیوژهای نسل جدید می‌پردازد و تولید این سانتریفیوژها به‌منظور سرعت‌بخشی بر روند غنی‌سازی و همین‌طور بالا بردن خلوص اورانیوم غنی‌شده، دو مولفه‌ای است که روی طرف غربی همواره فشار وارد کرده است. ▪️به همین دلیل رژیم‌صهیونیستی به تاسیسات نطنز حمله کرد تا برای مدتی روند افزایش قدرت این اهرم فشار در دست ایران در جریان مذاکرات وین متوقف شود. هدف اصلی این‌گونه حملات هم همین است وگرنه این‌گونه حملات نمی‌تواند روند تکنولوژی هسته‌ای و پیشرفت صنایع اتمی ما را متوقف کند. آنها به‌دنبال ایجاد یک مکث و توقف موقت هستند تا ایران اهرم‌هایش در مذاکرات وین بیش از پیش نشود. ➕طبعا آژانس هم به‌عنوان یکی از ابزارهای طرف غربی به‌دنبال همین است که درصورت امکان جلوی افرایش این اهرم ایران را بگیرد یا حداقل از میزان پیشرفت قوی‌شدن این اهرم آگاهی پیدا کند و به اطلاع طرف‌های غربی برساند. 📍 اصرار گروسی بر دیدارهای سیاسی به‌خاطر این است که پرونده ایران را هرچه سیاسی‌تر کنند به نفع‌شان است. با توجه به این مطلب ما در زمینه مذاکرات وین درحال بررسی هستیم و قبول نکردیم که به‌سادگی به مذاکرات وین بازگردیم. حالا گروسی به‌عنوان ابزار فشار آمریکا سعی در سیاسی‌کردن و رسانه‌ای‌کردن پرونده ما دارد تا پرونده ایران را در کانون توجهات تبلیغاتی رسانه‌ای دنیا قرار دهد، به‌طوری‌که ایران هرچه بیشتر در ذیل فشار قرار بگیرد.
⭕️ نظرسنجی گالوپ: ۷۲ درصد از ایرانیان از عملکرد رئیسی رضایت دارند/روحانی هرگز به این حد نرسید 🔸 موسسه مشهور گالوپ گزارشی از نظرسنجی خود در ماه آگوست (شهریور) منتشر کرده که بر اساس آن ۷۲ درصد از مردم ایران از عملکرد آقای رئیسی رضایت داشتند. 🔻 نکته جالب گزارش این هست که می‌گوید رضایت از آقای روحانی در هیچ یک از نظرسنجی های این موسسه در طول ریاست جمهوری جناب روحانی بالاتر از ۵۰ درصد نشد و همیشه کمتر از نصف بود. 🔸 واکسیناسیون گسترده کرونا یکی از دلایل افزایش رضایت ایرانی‌ها از عملکرد رئیس‌جمهور جدید ایران عنوان شده است. 🔹 عملکرد بسیار ضعیف آقای روحانی در موضوع واکسن باعث کاهش مستمر و شدید اعتماد به دولت ملی در ایران شد (۴۱%). این روند بلافاصله بعد از به دست گرفتن مسند ریاست جمهوری توسط آقای رئیسی تغییر کرد و به خصوص به دلیل عملکرد مناسب در مسئله واکسیناسیون با جهش به ۶۲% (اعتماد مردم به نهاد دولت) رسید.
🟢 جایگاه برتر یعنی این! 🔹 رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی که چندی پیش به تهران آمده و با محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی دیدار کرده بود باز هم عزم ایران کرده، با این تفاوت که اینبار در رفتارش یک دستپاچگی و ولع خاصی برای دیدار با وزیر خارجه کشورمان دیده میشود! گروسی با بیان اینکه نیاز دارم با آقای امیرعبدالهیان صحبت کنم افزوده: من نتوانستم با وزیر خارجه ایران گفتگو کنم؛ باید در سطح سیاسی این تماس را داشته باشیم! وی همچنین با حالتی التماس گونه اعلام کرده اگر رئیس جمهور ایران آنقدر مهربان باشد که من را بپذیرد مایلم با ایشان هم دیدار نمایم! گفتگو با سران ایران، حتی در سطح وزیر خارجه در حالی به یک آرزو برای مدیرکل این آژانس بین المللی تبدیل شده، که در دولت قبل هر وقت اراده میکرد با بلندپایه ترین مقامات ما دیدار مینمود. 🔹 بارها قبل از آنکه این نشانه ها از برتری جایگاه دیپلماسی دولت رئیسی در روابط با غربیها علنی شوند، سیاست جمهوری اسلامی نمایش بی نیازی به غربیها، تکیه بر توان داخل و استقبال از شرق و همسایگان خود است؛ این در حالی است که آمریکا و غرب به شدت به بازگشت جمهوری اسلامی به مذاکرات نیازمند اند، اما مایل اند تا ایران را آنگونه که خودشان میخواهند پای میز بکشانند. بر خلاف دولت روحانی، دولت رئیسی میداند که از دیگ برجام آبی برای ملت ایران نمیجوشد و بنا هم ندارد کشور را معطل وعده های تو خالی غربیها کند، اما در عین حال با زیرکی خاصی، نه راه مذاکره را میبندد و نه به آن رغبتی نشان میدهد. این موضوع سبب عصبانیت شدید آمریکا و اروپا هم شده است، اما چه کاری از دستشان بر می آید وقتی نه تحریم خاصی برای اعمال مانده و نه توانی برای مقابله نظامی با ایران دارند؟! در همین حال دنیس راس دیپلمات سابق آمریکایی که با نگاه دیپلماتیک صحنه را مشاهده میکند اخیرا با اشاره به این موضوع در توییتر مینویسد: ایران به گونه ای رفتار می کند که انگار مذاکرات لطفی به ماست. ایران فکر میکند با ایجاد ترس از برنامه هسته ای اش میتواند امتیاز بیشتری از آنچه در برجام آمده بگیرد و امتیاز کمتری بدهد؛ برای دادن شانس به دیپلماسی باید ترس ایران از خود را بازگردانیم! 🔹از بخش اول توییت دنیس راس مشخص است که او ماجرا را فهمیده است، ولی در بخش دوم توضیح نداده چگونه میتواند این ایران قوی را بترساند!
♨ بازسازي روحانی! *رئیس‌جمهور سابق، روحانی که سابقه طولانی در شورای عالی امنیت ملی نیز دارد، به مناسبت سالروز تشکیل این شورا، در توئیتی نوشت: «۲۰ مهر ۳۲ سال پیش، شورای عالی امنیت ملی تأسیس شد. سیاست «بی‌طرفی فعال» در حمله ائتلاف به عراق در سال ۶۹ و خارج کردن ایران از ذیل فصل ۷ منشور سازمان ملل در سال ۹۴ از تصمیمات سرنوشت‌ساز این نهاد است. هوشیاری نسبت به تحولات منطقه، جهان و تدبیر شجاعانه برای صلح و امنیت ملی لازمه پیشرفت کشور است». 👈 گزاره‌های تحليلي ⬅️ محمد عطریانفر از اعضاي حزب کارگزاران سازندگی در حمایت از روحانی پیشنهاد می‌کند: «آقای روحانی باید از جنبه اثباتی وارد شود؛ دستاوردهای قابل دفاع هشت سال ریاست‌جمهوری خود را به‌عنوان پایلوت، مبنا قرار دهد و به‌تناسب آینده‌نگری و افق ۲۰ ساله آینده و موقعیت ایران در منطقه و جهان، حرف‌های اثباتی بزند». ⬅️ هم‌زمان با عطريانفر، محمد قوچانی، مدیرمسئول روزنامه سازندگی در یادداشتی با اشاره به اظهارنظر توییتری حسن روحانی می‌نویسد: «حسن روحانی پس از دو ماه غیبت خودخواسته و هوشمندانه، به عرصه عمومی بازگشته است؛ نه‌فقط در مقام رئیس‌جمهور سابق که به‌عنوان سیاستمداری که دغدغه‌اش امنیت ملی ایران است! وي بر این نكته تأکید می‌کند كه روحانی پس از ۸ سال "شیخ‌الرئیس" بودن، به نقش تاریخی خود یعنی "شیخ دیپلمات" بازگشته است. اين فعال اصلاح‌طلب سکوت روحانی در دو ماه گذشته را مانع تقسیم‌بندی جناح‌ها به «با برجام» و «بر برجام» دانسته و همه را در راستاي حفظ امنیت ملی ایران تحليل می‌کند». 👈 گزاره تحلیلی ⬅️ ساده‌اندیشی و ناپختگی برخي اعضاي جریان اصلاحات در اين است كه روحانی را در شرایطی دغدغه‌مند امنیت ملی ایران معرفی می‌کنند که در دوره حاکمیت ائتلاف اصلاحات-اعتدال بر کشور، عمیق‌ترین چالش‌های امنیتی (ازجمله در دی‌ماه ۱۳۹۶، آبان‌ماه ۱۳۹۸ و تیرماه ۱۴۰۰) كه محصول سوءمدیریت حسن روحانی و یاران او در رأس قوه اجرایی کشور بود، به وقوع پیوسته است. ⬅️ طیف اصلاحات در شرايطي پيشنهاد دستاوردسازي به روحانی می‌دهند كه تورم بیش از ۴۴ درصد، رشد نقدینگی ۶۸۰ درصدی، سه برابر شدنِ بدهی‌های دولت از سال ۹۴ و وضعیت کسری بودجه ۴۵۰ هزارمیلیاردی ارمغان دولت روحانی براي دولت سیزدهم بوده است. ⬅️ بدون ترديد بازسازی چهره ناموفق حسن روحانی از سوی اصلاح‌طلبان، موجب تداوم این سوء مدیریت‌ها در بخش‌های دیگر کشور خواهد شد. توصیه به این طیف که کم از ناکارآمدی دولت به‌اصطلاح تدبیر و امید ضربه نخورده و به دلیل حمایت و همراهی با آن، محصولی جز بی‌اعتمادی اجتماعی به خود در انتخابات‌های اخیر برداشت نکرده است، سخن ماهاتما گاندي، رهبر، سياستمدار و آزاديخواه هندي است که می‌گوید: «اگر جرئت زدن حرف حق را نداريد، دست‌کم براي آن‌هایی كه حرف ناحق می‌زنند، دست نزنيد». ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
عرشيان امشب زمين را لاله باران می کنند خاک را خوشبو تر از زلف نگاران مي کنند افرينش فيض از ديدار احمد مي برد کعبه امشب سجده بر خاک محمد مي برد 🌹میلاد پیامبر رحمت، تاج آفرینش حضرت محمد مصطفی و رئیس مذهب شیعه حضرت امام صادق خجسته باد🌹
⭕️طراحان جنگ نرم چگونه بر افکار عمومی مسلط می‌شوند؟ 💢در جنگ نرم دقیقا چه اتفاقی رخ می‌دهد؟ ▫️جنگ نرم در پی «تغییر قالب‌های ماهوی جامعه و ساختار سیاسی» آن است. ▫️جنگ نرم اساسا «آرام، تدریجی و زیرسطحی» است. ▫️در جنگ نرم، طراحان «تصویری شکست‌خورده، ناامید و مأیوس» ارائه می‌دهند . ▫️جنگ نرم از آنجا که به‌آرامی رخ می‌دهد، «پایدار و بادوام» نیز هست. ▫️جنگ نرم «آسیب محور» است. ▫️جنگ نرم «تضادآفرین» است. ▫️جنگ نرم «تردیدآفرین» است. ▫️جنگ نرم «احساسات را درگیر می‌کند.» 💢اما راهکار رسانه‌ای جهت شکست این مواجهه شناختی چیست؟ همواره درباره شیوه‌های طرح‌ریزی رسانه‌ای رسانه‌های معاند برای ایجاد تغییر در ادراکات و تفکرات مردم سخن گفته‌ایم، اما ایراد کار کجاست که همواره آن شطرنج‌باز ماهر که یک قدم جلوتر از برنامه‌های اشاره شده باشد، نیستیم. ▫️باید روایت‌ساز باشیم. ما در روایت سازی رسانه‌ای کمیتمان می‌لنگد. ▫️سوژه ها و موضوعات اصلی و فرعی را درست تشخیص دهیم. ▫️سرگرم نشویم. ▫️طرح‌ریزی آفندی و پدافندی داشته باشیم. ▫️انعکاس صدای مردم و مشکلات کشور برای حل آنها باشیم. رسانه‌های ما عمدتا انعکاس صدای مسئولان و دستگاه‌ها هستند تا صدای مردم. ▫️به موضوعات ملی، سطحی و جریانی نگاه نکنیم. و در نهایت اینکه امروز به معنای واقعی کلمه در میانه جنگ شناختی و رسانه‌ای تمام عیاری قرار داریم که وقتی در کنار برخی ناکارآمدی‌های مدیریتی داخلی قرار می‌گیرد، به علت نداشتن سواد رسانه‌ای اکثر مخاطبان، تبدیل به تیری زهرآگین برای افکار عمومی می‌شود که با هیچ پاک‌کنی نیز نمی‌توان آن را پاک کرد. امروز «» ضرورتی است که اگر مورد توجه قرار نگیرد، باید روز به روز شاهد تلفات کشنده آن باشیم. کاش تا دیر نشده کاری کنیم.
راز احتمالی توییت های ادوارد اسنودن 🔸️به نظر میرسد خریدهای تسلیحاتی ایران تا آن حد مهم بوده که توازن قوا را به شدت به نفع جمهوری اسلامی تغییر میداده که بلافاصله پس از سفر سرلشکر باقری ، نخست وزیر اسرائیل نیز که از موضوع باخبر شده بود ، به دیدار پوتین رفت تا بلکه بتواند مانع از اجرای این قراردادها شود. 🔸️ از طرفی منابع مطلع از پاسخ منفی پوتین به درخواست های نفتالی بنت خبر می دهند و توییت لحظاتی پیش حساب منتسب به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران در همین راستا بوده است. 🔸️ اگر ایران به سیستم اس ۴۰۰ و هواپیماهای سوخو ۳۰ و سوخو ۳۵ دست یابد علاوه بر نیروی موشکی استراتژیک و پهپادها ، می تواند روی هواپیماهای بسیار پیشرفته روسی نیزحساب کند. 🔸️ روسیه مخالف اتمی شدن ایران است و به همین دلیل سعی دارد با مشوق های نظامی متعارف و جذابی که بتواند امنیت جمهوری اسلامی را به طرز چشمگیری ارتقا دهد ، از تصمیم احتمالی تهران جهت حرکت به سمت بازدارندگی اتمی جلوگیری کند. 🔸️توییت های دیروز و امروز ادوارد اسنودن هم یحتمل در همین راستا نگاشته شده است.
📌 کابوس «ایران واردکننده گاز» 🔸مدیر عامل شرکت ملی نفت و مرکز پژوهش های مجلس در دو موضع‌گیری مشابه زنگ های خطر برای دومین دارنده ذخایر گاز جهان را به صدا در آوردند. براساس گزارش مرکز پژوهش های مجلس ، در سال های اخیر برای توسعه میادین گازی اقدام خاصی انجام نشده است و همین موضوع در میادین نفتی هم دیده می شود. 🔹طبق این گزارش از سال 95 تا 98، ضریب بازیافت مخازن نفتی 4 درصد و مخازن گازی 0.9 درصد افت داشته است. 🔸از سوی دیگر، مدیر عامل شرکت ملی نفت از نیاز 65 تا 89 میلیارد دلار سرمایه گذاری برای اجرای طرح های توسعه ای نفت و گاز کشور خبر و هشدار داده که اگر سناریوهای جبرانی برای تولید گاز اجرایی نشود، ایران تا سال 1404 به وارد کننده گاز تبدیل خواهد شد. 🔹کمبود گاز در تابستان امسال به شکل کمبود برق به طور جدی احساس شد و در زمستان نیز این خطر همچنان وجود دارد. هر چند دلیل اصلی این مسئله به رشد تقاضا و مصرف بر می گردد، اما در سوی دیگر ماجرا، آمارهای نه چندان مثبتی منتشر شده که نشان می دهد ماجرا مربوط به کاهش ضریب بازیافت مخازن گاز کشور است. 🔸 بنا به تعریف متوسط ضریب بازیافت مخازن نفتی نشان دهنده میزانی از ذخایر کشور است که امکان برداشت آن ها وجود دارد. نکته قابل تامل این جاست که این موضوع درباره نفت هم صدق می‌کند که در صورت بی توجهی می تواند منجر به کاهش چشمگیر تولید این محصولات در کشور شود. 🔹گزارش مرکز پژوهش های مجلس با بیان این که حدود 61 درصد از میادین نفتی کشور در نیمه دوم عمر خود قرار دارند و طبیعی است که با افت فشار مخزن و کاهش تولید مواجه شوند، آورده است: طبق برنامه ششم توسعه، قرار بوده تا سال پایانی اجرای برنامه ششم (سال 1399)، ضریب بازیافت مخازن کشور به میزان یک درصد افزایش یابد. 🔸اما در نبود برنامه عملیاتی قابل توجه، این امر نه ‌تنها میسر نشده، بلکه شاخص مذکور بین سال‌های 1395 تا1398 کاهش 4 درصدی یافته است. فارغ از موضوع نفت ، اظهارات اخیر مسئولان زنگ خطر را برای تامین گاز به صدا درآورده است. 🔹مشکین فام مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با ابراز نگرانی از وضع تولید گاز پارس جنوبی برای سال‌های آینده گفت: تولید گاز از پارس‌ جنوبی به پیک ظرفیت رسیده، اما از چهار سال آینده پیش‌بینی می‌شود، سالانه به اندازه یک فاز پارس جنوبی (۲۸ میلیون مترمکعب) با افت تولید مواجه شود. 🔸گفتنی است میدان گازی پارس جنوبی هم اینک منبع ۷۰ درصد تولید گاز کشور به شمار می‌آید. 🔹محسن خجسته مهر مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران از نیاز ۶۵ تا ۸۹ میلیارد دلار سرمایه گذاری برای اجرای طرح های توسعه ای نفت و گاز در دریا و خشکی خبر داده و با بیان این که سناریوهای جبرانی برای تولید گاز طراحی شده، هشدار داده که اگر این سناریوها اجرایی نشود، ایران تا سال ۱۴۰۴ به وارد کننده گاز تبدیل خواهد شد.
🌹رهبر انقلاب: عظمت حادثه‌ی ولادت پیغمبر به قدر علو مرتبه‌ی پیغمبر است 🔻 حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، صبح امروز در دیدار میهمانان کنفرانس وحدت اسلامى‌ و جمعی از مسئولان نظام: عظمت حادثه‌ی ولادت پیغمبر(ص) به قدر علوّ مرتبه‌ی پیغمبر است. همان رتبه‌ی عظیمی که در عالم وجود از اول خلقت تا آخر با این عظمت خدای متعال موجودی نیافریده است و عظمت امانتی که خداوند بر دوش او گذاشته است. خداوند متعال کتاب مکنون را بر قلب مقدس پیغمبر نازل کرد. بر زبان مطهر و پاک آن بزرگوار جاری کرد. برنامه‌ی سعادت بشر را به طور کامل به او سپرد، بر دوش او گذاشت و او را مأمور کرد که این برنامه را هم عمل کند، هم ابلاغ کند، هم از پیروان خود مطالبه کند. ولادت پیامبر در واقع شروع یک دوره‌ی جدید در زندگی بشر است. بشارتی است برای اینکه یک دوره‌ی تازه‌ای از اراده‌ی الهی و تفضّلات الهی بر بشریت آغاز شد.
🔰 علت تأکید جمهوری اسلامی بر وحدت مقابله با برنامه دشمنان است 👈🏻 انفجارهای اخیر در نمونه‌ای از نتیجه اختلاف افکنی بین شیعه و سنی است 🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار میهمانان کنفرانس وحدت اسلامى‌ و جمعی از مسئولان نظام: علت اینکه ما در جمهوری اسلامی بر وحدت مسلمین زیاد تأکید میکنیم، این است که امروز مرتّباً تلاش میشود که بین فِرق مسلمین، بین شیعه و سنی اختلاف ایجاد بشود، شما ملاحظه کنید در ادبیات سیاسی آمریکا مسئله‌ی سنی بودن و شیعه بودن چند سال است که وارد شده؛ با اینکه آنها با اصل اسلام مخالفند، دشمنند. اما مسئله‌ی شیعه و سنی را رها نمیکنند. ملاحظه هم میکنید دست‌آموزهای آمریکا در هر جای دنیای اسلام بتوانند فتنه ایجاد میکنند. نزدیکترین نمونه‌اش همین حوادث تأسف‌بار و گریه‌آور افغانستان در این دو جمعه‌ی گذشته است که مسجد مردم و مسلمان را، در حال نماز را، منفجر کردند. چه کسی منفجر میکند؟ داعش. داعش کیست؟ داعش همان مجموعه‌ای است که آمریکایی‌ها - همین گروه دموکرات آمریکا - صریحاً گفتند که این را ما به وجود آوردیم، البته حالا نمیگویند و انکار میکنند.
🔴️محاکمه «زنگنه» یا پرداخت ۱۲.۴ میلیارد دلار باج 📝تسنیم در گزارشی نوشت: 🔹در دولت نهم و دهم، ایران با کشف فساد در قرارداد کرسنت اقدام به پیگیری حقوقی این قرارداد در دیوان داوری بین‌المللی شد و تا پیش از روی کار آمدن دولت یازدهم توانست امتیازات متعددی از شرکت کرسنت بگیرد و ادعاهای خود را در محکمه اثبات کند. 🔹اما با روی کار آمدن دولت یازدهم به ناگهان در پرونده کرسنت ورق به ضرر ایران برگشت زیرا کرسنت مدعی شد که ایران در حالی مدعی وقوع فساد در این قرارداد است که در حال حاضر با روی کار آمدن بیژن زنگنه همه افرادی که در وقوع فساد در این پرونده دست داشتند در وزارت نفت ایران پست گرفته‌اند. 🔹قطعا به جریان انداختن پرونده حقوقی زنگنه و تیم وی توسط قوه‌قضاییه در ماجرای کرسنت تنها عامل موثر و برگ برنده ایران در تغییر نتیجه حکم دیوان داوری بین‌المللی درباره بخش دوم پرونده کرسنت خواهد بود. 🔹 وزیر سابق نفت در ماجرای کرسنت در دادگاه‌های داخلی پرونده دارد و تاکنون دو بار نیز قبل از روی کار آمدن دولت یازدهم احضار شده است. 🔹 مجلس شورای اسلامی هفته گذشته پرونده بیژن زنگنه وزیر نفت در ماجرای تشویش اذهان عمومی درباره بنزین پتروشیمی‌ها و واردات یک میلیارد لیتر بنزین غیرمجاز به کشور را به قوه قضاییه ارسال کرد.
🔴شکست سنگین آمریکا در نبرد اطلاعاتی با ایران 🔶چرا میزمستقل ایران درسازمان سیا به کارخود پایان داد؟/ نیویورک تایمز: ایران و چین ده‌ها جاسوس آمریکایی را شناسایی و اعدام کرده‌اند ♦️نیویورک تایمز خبر داد: کشورهای ایران و چین، با نفوذ به منابع اطلاعاتی آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا، تعداد بالایی از جاسوس‌های سیا را پس از شناسایی، دستگیر و اعدام کرده و یا به جاسوس دوجانبه تبدیل کرده‌اند. ♦️ «میز مستقل ایران در سازمان سیا که در دولت ترامپ راه‌اندازی شده بود، به کار خود پایان داده و رئیس آن «مایکل دی آندریا» بازنشسته شده است.» ♦️«سیا قصد دارد در زمینه ماموریت‌هایی که در ارتباط با کشورهایی از جمله چین، ایران و کره‌ شمالی انجام می‌دهد، تغییراتی در تشکیلاتش ایجاد کند.» ♦️با توجه به شکست‌های اطلاعاتی که سیا اخیراً متحمل شده و جاسوس‌های متعددی را در چین و ایران از دست داده است، آمریکایی‌ها به این نتیجه رسیده‌اند که دیگر روند گذشته منقضی شده و باید شیوه جدیدی برای رویارویی با ایران، چین، روسیه و حتی کره شمالی در پیش بگیرد.
✅ نگاهی به عملکرد تیم سیاست خارجه رئیسی در بزنگاه دور جدید مذاکرات 🔹جریان غربگرای داخلی با علم به اینکه به زودی ایران با چهره های جدید و انقلابی در عرصه مذاکرات رسمی هسته ای شروع به کار می کند، تلاش دارد که دولت رئیسی را در سیاست خارجه فاقد برنامه مشخص یا حتی دارای تناقض، کم کار و بی تفاوت درباره مذاکرات هسته ای و تحریم ها نشان بدهد. 🔸 شرم آور است که روند تبلیغات جریان غرب گرا به گونه ای است که با تجمیع فشار داخلی و خارجی تلاش می کند که دولت رئیسی نتواند امتیازات بالاتر برجامی از دولت آمریکا کسب کند! این در حالیست که دولت رئیسی در همین فاصله کوتاه چهار پیام مهم تولید کرده است: 1⃣ دولت جدید برنامه اقتصادی و معیشتی مردم را بی توجه به برجام ومذاکرات هسته ای دنبال می کند 2⃣ تمایل و نیاز به مذاکره در ایران کمتر از آمریکا است. 3⃣ایران بر گرفتن امتیاز حقیقی از آمریکا اصرار دارد. 4⃣ ایران برای ایجاد تغییراتی در موضوعات مورد بحث در مذاکرات تاکید دارد. 🔻با این وجود تیم سیاست خارجه دولت رئیسی برای موفقیت باید دو گام مهم ذیل را بردارد: 🔗گام اول؛ برخی از اعضای ارشد تیم مذاکره کننده نمی توانند فاقد نقش در برابر عملیات روانی جریان غرب گرا در داخل باشد. 🔹 این پذیرفتن نقش به این معنا نیست که تیم سیاست خارجه وارد حاشیه های سیاسی داخلی بشود بلکه این یک واقعیت است گاهی بیش از رسانه ها این دیپلمات های ارشد هستند که می توانند با رفتار و ادبیات خود در تنویر افکار عمومی موثرتر باشند. یا اساسا رفتار و ادبیات آنها است که می تواند زمینه و بستری برای ارسال پیام موثر به افکار عمومی در داخل را فرآهم کند. 🔸 بنابراین دیپلمات های ارشد رئیسی علاوه بر رسانه های ارزشی باید پیشگام یادآوری موثر، هنرمندانه و مجدد به افکار عمومی درباره واقعیات برجام و مذاکراتی باشند که از دولت روحانی تحویل گرفته اند. گرچه دولت رئیسی تلاش می کند درباره آنچه از دولت روحانی تحویل گرفته، مواجهه اخلاقی داشته باشد ولی نباید اجازه بدهد که برخی در داخل دوباره درباره موضوعات مهم کشور دروغ به مردم تحویل بدهند. 🔹با این وجود در آستانه مذاکرات هسته ای به نظر می رسد که امثال امیر عبداللهیان و علی باقری در ارسال پیام موثر به داخل کشور روند کاملا موفق و منظمی نداشتند و به همین دلیل جریان غرب گرا دوباره فرصت های را برای حاشیه سازی و دادن آدرس های غلط به افکار عمومی و ایجاد شبهات پیدا کرده است. 🔗اما گام دوم نیز این است که تیم سیاست خارجه دولت رئیسی باید به افکار عمومی نشان دهد که چه تفاوتی با دولت روحانی در مذاکرات دارد. باید نشان بدهد که ایده مشخص مرکزی برای ادامه مذاکره دارد، استراتژی منسجم و کارآمدی درباره نحوه ادامه مذاکره با ۱+۴ دارد، چارچوب مذاکره مطلوب در شرایط فعلی را می داند و می تواند آن را تحمیل کند، از خواسته های خود در شروع و طول مذاکرات عقب نشینی نمی کند، ریزه کاری های نگارش یک متن خوب را می داند، بندهای غروب هسته‌ای و زمان‌بندی لغو قطعنامه‌های شورای امنیت را حفظ می کند و نهایت آنکه دولت رئیسی از دل دور جدید مذاکرات، باید رفع حقیقی تحریم ها و به خصوص تحریم های پسابرجام و راستی آزمایی تعهدات، بدست آوردن سود اقتصادی ملموس، مکانیسم پایبند ماندن دولت آمریکا به برجام و ... را به سرانجام حقیقی برساند. 📌از سوی دیگر تیم سیاست خارجه دولت رئیسی همچنین نباید یادش برود که سه ماموریت راهبردی سیاسی و گفتمانی نیز دارد؛ الف: تیم مذاکره کننده هسته ای رئیسی باید نشان بدهد که غرب گرایان، مذاکره کنندگان خوبی نبوده و نخواهند بود. ب: تیم مذاکره کننده هسته‌ای رئیسی باید نشان بدهد که این جریان انقلابی است که در عرصه مذاکره سیاسی هم می تواند مانند عرصه نظامی و اطلاعاتی از آمریکا امتیاز واقعی بگیرد. ج: تیم مذاکره کننده هسته ای رئیسی باید با کارآمدی در مذاکرات، باقیمانده شبهات و غبارهای موجود بر اذهان افکار عمومی درباره سیاست خارجه مطلوب را برطرف کند.