💢بازار امروز و دعوای همیشگی
🔹به عقیده کارشناسان برهم ریختگی بازار در این روزها دلایل بسیاری دارد و تک مولفهای نیست.
از تلاش برخی برای تبدیل سرمایه خود به ارز و سرمایهگذاری در برخی کشورها مانند ترکیه وکانادا گرفته تا جو رسانهای پدید آمده از سوی ضد انقلاب و سفته بازیها و دلالیها و... دلایل رشد قیمتها در بازار است.
🔸اما دیدار امیر عبداللهیان وزیر امورخارجه کشورمان با جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا همزمان با رکورد جدید نرخ دلار بهانهای شده است تا مجددا طی چند روز گذشته برجام در صدر توجه محافل و مجالس قرار گیرد. آش چنان شور شده که داماد مسئول سابق پاستور نسخه پیچی میکند که تنها راه حل مشکلات، برگشت به برجام است؛ بدون اینکه توضیح دهد چگونه با برجام دلار ۳۰۰۰ تومانی را به ۳۰ هزار تومان رساندند.
🔹به نظر میرسد فارغ از التهابات و جو روانی موجود آنچه اهمیت دارد این است تا قدرالسهم برجام و موارد این چنینی در اقتصاد تبیین شود. برجام نه چراغ جادو و فتح الفتوح است که اقتصاد را یک شبه درمان کند و نه بیاثر آنگونه که برخی میپندارند. بلکه برجام هم مانند دیگر پدیدههای بینالمللی صرفا میتواند یک کاتالیزور و تسهیلگر برای تجارت بینالملل باشد و به اقتصاد و تجارت بینالملل کمک نماید. بنابراین باید از هرگونه بزرگنمایی و یا کوچکنمایی دست برداشت، به واقع باید برجام را در حد برجام دید، نه کمتر و نه بیشتر. نباید آنگونه که برخی میگویند به شکل کاغذ پارهای بلا اثر دیده شود و نه آنطور که برخی غلو میکنند جادوگر هزاره سوم فرض شود که میشود از کلاهش خرگوش تند پای اقتصاد را بیرون آورد.
🔸به بیانی دیگر برجام مثل سایر راه حلها، هرگز امری مطلق نیست که به تنهایی بتواند اقتصاد هزار توی ایران را از چنگال تورم نجات دهد و نه آنقدر بلا استفاده است که بشود بیتفاوت از کنارش عبور کرد بلکه باید آن را در قالب مجموعهای از سیاستگذاریها و پکی از راهکارها در جهت حل مشکلات اقتصادی کشور مورد توجه قرار داد.
🔹 موضوعی که باید در نظر داشت این است که اقتصاد ما نیازمند یک مجموعه اقدامات انقلابی و کارشناسی از شفافسازی، زدودن رانتها، کاهش قدرت دلالها، افزیش دیپلماسی اقتصادی و... است و تا این اقدامات اساسی در اقتصاد صورت نپذیرد جامعه ما هر روز درگیر بالا و پایین شدن مسکن، دلار، سکه و ... خواهد بود.
⭕️ جنگ تمام عیار خودروسازها وخودروبازها با اعصاب و روان و امید مردم
⏪پراید یک شبه ١۵ میلیون تومان گران شد
▪️ بررسی نوسانات قیمتی در بازار خودرو حاکی از جهش دوباره قیمتها در این بازار است.
به طوری که در بین خودروهای پراید موجود در بازار مدل ۱۱۱ آن از ۲۳۰ میلیون تومان در چهارشنبه گذشته امروز به ۲۴۵ میلیون تومان رسیده است.خودروهای دنا، سمند، رانا، کوییک و تیبا نیز در این مدت افزایش قیمتها را تجربه کردند.
▪️خودروهای وارداتی هم قرار است در بورس تعیین قیمت شوند و طبق شواهد موجود تنها به کام اقشار مرفه خواهد بود و مردم عادی فقط باید نگاه کنند.
▪️خیلی عجیب است ،هر تصمیمی در عرصه خودرو در این مملکت گرفته میشود در نهایت روی اعصاب مردم خواهد بود و خودرو به تنهایی تبدیل شده است به یک سکوی قدرتمند عملیات روانی علیه انقلاب اسلامی.
▪️برای کشوری که دارد هواپیمای مسافربری میسازد، جنگنده میسازد، ماهواره میفرستد، زیردریایی میسازد و سلولهای بنیادی و دانش جهانی جایگاه دارد و غرش پهپاد ها و موشکهایش لرزه براندام ابرقدرت ها انداخته است. خودروسازی کشور یک بیآبرویی تمام عیار است.
▪️ظاهرا نیاز است مردم مقابل پشت پرده های مشکوک مسئله خودرو قیامی انقلاب گونه داشته باشند و با یک مشت محکم در دهان همه کسانی بزنند که خودرو را ابزار تخریب و تحقیر جامعه ایرانی و انقلاب اسلامی کرده اند. شاید نیاز باشد مسئله خودرو از ذیل دولت و مجلس و .... خارج شود به یک نهاد انقلابی سپرده شود چون تبدیل به یک تهدید برای انقلاب اسلامی شده است.
⭕️ در حالی که مقامات اقلیم کردستان عراق در پی جان باختن مهسا امینی، از تظاهرات در ایران حمایت کرده بودند، این بار و در پی تظاهرات کردها در فرانسه، خواستار خویشتنداری و عدم استفاده از خشونت شدند.
🔹مسرور بارزانی، نخست وزیر دولت اقلیم کردستان در پی حادثه قتل شهروندان کرد در فرانسه، در توئیتی ضمن ابراز نگرانی شدید از حمله به کردها در پاریس و اعلام همبستگی با خانواده قربانیان، از کردهای فرانسه خواست خویشتنداری کرده و به استفاده از خشونت روی نیاورند.
🔹بارزانی تاکید کرد که اطمینان دارد شرکای فرانسوی نهایت تلاش خود را برای حمایت از کردها در سراسر کشور و محاکمه عاملان این حمله خواهند کرد...
🔰خود تحقیرها آلزایمر گرفتند
📍فرانسه ۱۳۰، ژاپن ۲۱۳، برزیل ۲۳۰، آمریکا ۲۰۸ ایران ۳. این اعداد چیست؟
تعداد فوتیهای کرونا در ۲۴ ساعت گذشته! خاطرتان هست چقدر واکسن ایرانی و مدل واکسیناسیون را در ایرانِ خودمان مسخره کردیم و خارجیها را ستودیم؟
استوری سلبریتیها یادتان هست؟
نباید این تحقیرها را فراموش کرد.
یادتان میآید ایام کرونا وقتی عزیزانمان را از دست میدادیم، روزی پانصد ششصد نفر فوتی داشتیم، آن ایام سخت با دو ویروس در مبارزه بودیم:
1️⃣ویروس کرونا
2️⃣ویروس خودتحقیری.
فراموش نکنید. امروز به آمارها مراجعه کنید. ویروس کرونا کنترل شد، اما ۲۰۰ سال است که در این مملکت ویروس خودتحقیری در برابر فرنگ درمان نشده است.
⚠️فراموش نکنید.
💬 پروژه بزرگ حذف ایران از نقشه ترانزیتی منطقه چیست؟
تعاملات مهم و جاری حوزه ترانزیت در مناطق مختلف آسیای مرکزی و غرب آسیا، گویای اجرای پروژه کشورهای غربی برای حذف ایران از تعاملات ترانزیتی در منطقه است.
امامعلی رحمان، رئیس جمهور تاجیکستان اخیرا سفری دو روزه به پاکستان داشته و با شهباز شریف، نخست وزیر این کشور، دیدار و گفتگو کرد.
پیش از این و در یک سال اخیر نیز در چند نوبت، دیدارهای دوجانبهای بین رحمان و شریف در حاشیه اجلاس های مختلف در قزاقستان، ازبکستان و مصر برگزار شده بود.
در روند این جلسات مسائل زیادی از قبیل وضعیت افغانستان، مقابله با تروریسم و افراط گرایی، مبارزه با قاچاق مواد مخدر و مسائل منطقه ای تبادل نظر شده بود اما به نظر میرسد مهم ترین مسئله مطرح شده بین تاجیکستان و پاکستان که در تمام جلسات طرفین مورد بحث واقع شده و در سفر اخیر رحمان به اسلام آباد مورد توافق قرار گرفت، “دسترسی تاجیکستان به بنادر کراچی و گوادر در جنوب پاکستان” است.
🔹در این سفر حدود هشت سند همکاری در حوزه های علمی، اقتصادی و امنیتی به امضاء رسید که مهمترین آنها را میتوان دو عنوان ذیل دانست:
۱- توافقنامه ترانزیتی بین تاجیکستان و پاکستان.
۲- تفاهمنامه بین خدمات گمرک در مورد سازماندهی تبادل الکترونیکی دادهها.
موضوع درخواست رحمان از شریف برای دسترسی تاجیکستان به بنادر پاکستان، مدت کوتاهی است که توسط وی مطرح شده و آنچنان مورد توجه واقع نشده بود. اما با رقم خوردن تعاملات جدید در منطقه، به نظر میرسد طرحی جدی در این مورد در دستور کار باشد.
از سوی دیگر در روزهای اخیر گفتگوهایی میان مقامات ازبکستان و پاکستان و سفر هیئتی از مسئولین گمرک پاکستان به ازبکستان به منظور بررسی و اجرایی کردن طرح “خط ریلی برای اتصال آسیای مرکزی به پاکستان” با ساخت کریدور ریلی «ترانس افغان» صورت گرفته است.
بر اساس گزارش های متعدد، انتظار میرود این راهآهن ظرفیت جابجایی تا ۲۰ میلیون تن بار را در سال داشته باشد و پس از بهرهبرداری، مدت زمان سفر کالاهای ترانزیت از ازبکستان به پاکستان را از ۳۵ روز به ۳ تا ۵ روز کاهش دهد. طول این خط راه آهن ۵۷۳ کیلومتر برنامه ریزی شده و مدت زمان ساخت آن تقریباً پنج سال است.
در همین حال تعاملات مهم و جاری دیگر در منطقه آسیای مرکزی و غرب آسیا را مرور میکنیم:
الف- همکاری نزدیک پاکستان با ترکیه در حوزه نظامی مثل توافق خرید ناو جنگی از ترکیه و هم افزایی منطقهای این دو کشور در مسائل امنیتی و اقتصادی.
ب- وجود گزارشهایی مبنی بر چشم دوختن چین به منطقه آسیای مرکزی از بُعد اقتصادی و سرمایه گذاری بر روی کریدورهای ترانزیتی مثل «کریدور میانی» و «کریدور ترانس افغان» که مسیرهای صادرات کالا و واردات انرژی به چین را تسهیل میکند.
ج- چشم انداز اقتصادی چین به همکاری با کشورهای حاشیه خلیج فارس خصوصا عربستان سعودی.
د- حضور و برنامه ریزی سنگین عربستان سعودی و امارات در آسیای مرکزی با هدف انزوا و حذف نفوذ ایران در این منطقه که شامل سرمایه گذاری بر روی پروژه های راهبردی در این منطقه نیز میگردد.
ه- توافق امارات با قرقیزستان برای اعطای زمینی به مساحت ۳۰۰ هزار متر مربع در منطقه اقتصادی کیزاد در ابوظبی به منظور گسترش تجارت با آسیای مرکزی.
و- ابتکارات اردوغان در آسیای مرکزی نظیر «سازمان کشورهای ترک زبان» و «کریدور میانی».
ز- حمایت و سرمایه گذاری اتحادیه اروپا بر روی پروژه های بزرگ این منطقه و طرح «کریدور میانی».
ح- حضور فعالانه آمریکا و تحریک و تطمیع کشورهای آسیای مرکزی برای گسستن ارتباط اقتصاد سنتی آنها با روسیه.
در نظر گرفتن این موارد که به طور اختصار به آنها اشاره شد، نشانگر این مطلب است که پروژه بزرگی برای ایجاد یک ساختار ترانزیتی در منطقه با حذف ایران در دستور کار قرار گرفته است که در خط شرق-غرب، چین را به ترکیه و سپس اروپا متصل میکند و در خط شمال-جنوب آسیای مرکزی را به بنادر کراچی و گوادر و آبهای آزاد متصل میکند.
بدیهی است که موانعی جدی بر سر اجرایی شدن این خطوط ترانزیتی موجود است اما با در نظر گرفتن انفعال و سستی موجود در داخل کشورمان برای تکمیل خطوط ترانزیتی مهم داخلی (شمال-جنوب از چابهار تا سرخس و شرق-غرب) و تداوم این وضعیت ناگوار، شاهد کاهش جدی نقش ایران در تجارت جهانی و خنثی سازی جایگاه ژئوپلیتیک این کشور در منطقه خواهیم بود.
💢ناو نتوانست، گنجشک میتواند؟
🔹استراتژی فرماندهی مرکزی آمریکا در خلیجفارس این شده است که اگر ناوهای غول پیکر، موشکهای کروز و هواپیماهای بی۵۲ از توانایی مقابله با ایران برخوردار نیستند، گنجشک کوچولوی آبی توئیتر میتواند با دروغپردازی و جنگ شناختی درون ایران را به هم بریزد.
🔸سنتکام برای همین منظور یک فعالیت در شبکه اجتماعی توئیتر علیه ایران شروع کرده است که اشاره به بخشهایی از آن اشاره میکنیم.
🔰گزارههای خبری:
🔹۱ ـ اسناد به دست آمده از توئیتر نشان میدهد توئیتر و پنتاگون در یک کارزار مخفیانه با هم هماهنگ شدهاند تا پروپاگاندای مدنظر خود را علیه ایران اجرا کنند. مدیران توئیتر این حسابها را در فهرست سفید خاصی قرار دادند که به محتواهای منتشر شده توسط آنها اعتبار میبخشید و مانع از قرارگیریشان در فهرست اسپم و افزایش مشاهدهپذیری توئیتها میشد.
🔸۲ ـ مقامات فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) در سال ۲۰۱۷ فهرستی از ۵۲ حساب عربزبان و سپس ۱۵۷ حساب را به این شبکه اجتماعی فرستاد. مدیران بالارده توئیتر در سال ۲۰۲۰ از شبکه عظیم اکانتهای جعلی وزارت دفاع و کارزار پروپاگاندای آنها آگاه بودند، اما این اکانتها را نه تنها تعلیق نکردند بلکه آنها را تقویت کردند تا پیامهایشان بیشتر دیده شود و بیشتر واکنش ایجاد کند.
🔹۳ ـ این حسابهای کاربری اغلب در حمایت از فعالیتهای نظامی آمریکا در خاورمیانه، حمایت از جنگ ائتلاف سعودی در یمن، انتشار سیصد میلیون توئیت در حمایت از مهسا امینی و... سنتکام برای اغلب این حسابهای کاربری از تصاویر پروفایل جعلی غیرنظامیان استفاده کرده است تا بگوید مردم کشورهای دیگر حامی آمریکا هستند.
🔰گزارههای راهبردی:
🔸۱ـ ناگفته پیداست که در همه این سالها کسانی که در تبلیغات میگفتند که همه گزینهها روی میز است به دنبال جنگ نظامی نبودند و جنگ توئیتری را برای ناامن و بدبینسازی مردم علیه نظام جمهوری اسلامی استفاده کردند.
🔹۲ ـ جنگ توئیتری در سالهای گذشته و روزهای اخیر نشان میدهد که دشمنان ایران مجموعهای از رباتها و هوش مصنوعی و یا برخی از وطنفروشها را برای مقابله با ایران به کار گرفتهاند تا نشان دهند که مردم ایران نسبت به آنها دیدگاه مثبت دارند!
🔸۳ ـ مقام معظم رهبری در سخنرانیهای متعدد همواره از رابطه مستقیم تحریم و تحریف سخن به میان آورده و در یکی از سخنرانیها فرمودهاند: «اگر جریان تحریف شکست بخورد، جریان تحریم هم شکست خواهد خورد. 1399/5/10» و اکنون که این اطلاعات توسط تیم جدید توئیتر افشا شده نشاندهنده آن است که چقدر تحلیل امام خامنهای با واقعیت منطبق بوده و مسؤلان دولت و وزارت ارتباطات چقدر غافل و بیتوجه به موضوع پروپاگاندای آمریکا در شبکههای اجتماعی علیه ایران بودهاند.
🔅در این میان آنچه لازم و ضروری است تلاش برای افزایش سواد رسانهای جامعه است تا اسیر بازی رسانهای اینها نگردیده و مزدور بیجیره و مواجب یانکیها نشود.
♨️شبهه: جمهوری اسلامی در این 43 سال چه خدمتی به مردمش کرده است و چه دستاوردی داشته است ؟
⭕️ پاسخ: نظام جمهوری اسلامی با #سیاستگذاریهای دقیق و به همت #مردم خود، پس از گذشت 43 سال، در حوزههای بسیاری به جایگاههای رفیع دستیافته است.
دکتر سعید جلیلی، دبیر سابق و نماینده فعلی مقام معظم رهبری در شورایعالی امنیت ملی تعریف میکنند:
🔴 #پرودی، نخستوزیر سابق ایتالیا بود و جدای از آن، دارای دکتری اقتصاد و نظریهپرداز توسعه؛ مدتها پیش به تهران آمد و با من ملاقات کرد. پرودی در آن دیدار میگفت: ” سیسال است که مسائل ایران را دنبال میکنم و میبینم کشور شما در چه وضعیتی است، اما آنچه اهمیت دارد این است که شما فقط #مقاومت نکردهاید #پیشرفت هم کردهاید.“
این فقط حرف پرودی نبود، این تعابیر را سران بعضی از کشورهای اروپایی هم در دیدارهای خود بهصراحت بیان میکردند. گاهی هم میگفتند: ” اگر فشاری که به شما وارد میشود به دولت ما وارد میشد، شش ماه هم نمیتوانستیم دوام بیاوریم. شما سالهاست که هم مقاومت میکنید و هم پیشرفت.“ انگار آنها هم میفهمیدند این #انقلاب از جنس دیگری است.
♦️اینجا #ایران است، کشوری که رتبه 10 دنیا از نظر طراحی، ساخت و پرتاب ماهواره، متعلق به اوست.
♦️اینجا ایران است، کشوری که رتبه 2 دنیا در حوزه سلولهای بنیادین، متعلق به اوست.
♦️اینجا ایران است، کشوری که زمان دفاع مقدس، حتی اجازه واردات سیمخاردار نداشت؛ اما امروز نهتنها خود مجهز به پیشرفتهترین تجهیزات نظامی مانند پهپاد، زیردریایی، ناوشکن، موشکهای رادار گریز، کروز، بالستیک و.... است، بلکه مردم فلسطین نیز که تا چند سال پیش با سنگ مقابل رژیم غاصب صهیونیسم ایستادگی میکردند امروزه دارای پدافند بوده و با موشک به گستاخیهای این رژیم متخاصم پاسخ میدهند.
♦️اینجا ایران است، کشوری که برحسب قدرت #توپخانه، رتبه 6 دنیا، برحسب تعداد #کشتیهای_زیردریایی رتبه 5 دنیا، همچنین برحسب ناوگان #تانکهای_جنگی رتبه 7 دنیا و... را داراست و به معنای واقعی در عرصه نظامی به یک #ابرقدرت تبدیل شده است.
♦️اینجا ایران است، کشوری که نهتنها استقرار تعداد کثیر پایگاههای نظامی آمریکایی، در اطراف مرزهای آن که حتی فاصله برخی از این پایگاهها به کمتر از 200 کیلومتر با شهرهای ایران میرسد، خدشهای به امنیت داخلی آن وارد نمیکنند؛ بلکه، او میتواند مهمترین پایگاه آمریکا در منطقه (عین الاسد) را با خاک یکسان کند.
♦️اینجا ایران است، کشوری که 40 سال پیش ناامنترین کشور دنیا بود، بهطوریکه فقط در بین سالهای 1360-136۱ ه.ش، 17000 نفر در شهرها و روستاهای آن ترور شدند؛ درحالیکه امروزه به #امنترین کشور دنیا در ناامنترین منطقه کره زمین تبدیل شده است.
♦️اینجا ایران است، کشوری که 40 سال پیش حتی جزء 50 کشور اول دنیا در #تولید_علم هم نبود، اما اکنون رتبه 15 دنیا در تولید علم را داراست.
♦️ اینجا ایران است، کشوری که پیش از انقلاب در مقالات پر استناد دنیا جایگاهی نداشت؛ اما در حال حاضر ۱/۳ درصد این مقالات، نوشته #نخبگان و #دانشمندان_ایرانی است و ۵ درصد مقالات #داغ دنیا توسط ایرانیان نوشته میشود.
♦️ اینجا ایران است، کشوری که ابتدای پیروزی انقلاب، حتی جزء 30 کشور اول دنیا بر اساس تعداد #اختراعات_ثبتشده نبود، اما امروزه هفتمین کشور دنیا در این حوزه است.
♦️اینجا ایران است، کشوری که نرخ ثبتنام در #مدارس_ابتدایی آن در پیش از انقلاب، ۵۹/۳ درصد بوده، درحالیکه امروزه ۹۹/۲ درصد کودکان ایرانی در #مدارس_ابتدایی تحصیل میکنند.
♦️اینجا ایران است، کشوری که از نظر رشد درصد باسوادان بالای 15 سال، در بعد از انقلاب اسلامی جایگاه اول جهان را داراست.
♦️اینجا ایران است، کشوری که میزان رشد تحصیل در افراد بالای 15 سال آن، حدوداً 3 برابر میانگین جهانی است.
♦️اینجا ایران است، کشوری که به گزارش WEF، رتبه یک دنیا، در بحث برابری نسبت دختر به پسر در تحصیلات ابتدایی را داراست.
♦️ اینجا ایران است، کشوری که نرخ بیسوادی #زنان آن از 70 تا80 درصد درسال 1354 ه.ش، به کمتر از 10 درصد درسال 1389 ه.ش کاهش یافته است.
♦️اینجا ایران است، کشوری که نسبت #پزشکان_متخصص زن در آن از 15 درصد به 40 درصد رسیده است.
♦️اینجا ایران است، کشوری که اهمیت به بانوانش تا جایی است که رشد #فوق_تخصصین زنهایش بیش از 12 برابر بوده است؛ درحالیکه رشد آقایانش 3 برابر بوده است.
# بعد از شهادت۴کودک در شیراز و ایذه، عده ای- حتی افراد شناخته شده در داخل- بلافاصله نظام را عامل آن معرفی کردند و حتی نمی گفتند این کار چه دستاوردی برای نظام دارد؟
اما ناگهان کاشف به عمل آمده که این اتهام محصول اتاق فکر سرویسهای امنیتی در همسایگی است که باید عبارت "رژیم کودک کش"را از روی اسرائیل برداریم و پشت گردن ج.ا سوار کنیم و تصویر نو از آن بسازیم.
# عبدالله گنجی
💠 بازگشت «قاتل» به «محل جنایت»!
🔹حسن روحانی که همچنان عنوان نامحبوبترین رییسجمهور پس از انقلاب را یدک میکشد، این روزها با فراموشی خودخواسته، همچون ۸ سال تکیه بر صندلی پاستور به میدان سخنوری بازگشته و بدون اشاره به اینکه رکوردهای تاسفبار در حوزههای مختلف را به تنهایی به نام خود زده، بدون توجه به وضعیتی که تحویل دولت بعد داده، اکنون در مقام مطالبهگر و حامی مردم خود را جا زده و امیدوار است با این تردستیها از حافظه ملت پاک شود که چگونه دولت او در مهیا کردن بدیهیات زندگی مردم نیز ناکارآمد بود و ضربه مهلکی به سرمایه اجتماعی نظام وارد کرد!
🔹حسن روحانی در دیدار روز گذشتهی خود با استانداران دولتهای یازدهم و دوازدهم، مدعی شده است: «اگر مردم را از صندوق مایوس کردید یعنی به خیابان میرانید. اگر میخواهیم مردم را به کف خیابان نرانیم، راه آن اینست که جاذبه صندوق رای را از بین نبریم»!
🔹این سخنان اگر از زبان هر فردی جز حسن روحانی جاری میشد، قابل تامل بود اما فردی که در تمام ۸ سال ریاستجمهوری خود، با رها کردن مدیریت کشور به امید گدایی نگاه لطف اروپا و آمریکا، عملا به «قاتل امید مردم و دوری کردن ملت از صندوق رای» تبدیل شد، اکنون طلبکارانه وارد میدان شده است!
🔹جناب پرزیدنت سابق فراموش کردهاند که گوشهای از عملکرد وی مانند بزرگترین کاهش ارزش پولی در تاریخ ایران ، بالاترین نرخ تورم در ۲ دهه گذشته، رشد منفی اقتصادی و زیر صفر، بیشترین درصد رشد نقدینگی کشور به نحوی که میزان رشد نقدینگی در طول سال ۹۹ معادل کل نقدینگی ایجاد شده از ابتدای تاریخ انتشار و خلق پول در ایران تا پایان سال ۹۴ بوده است، افزایش بیکاری جوانان، فاجعه قیمت مسکن که روحانی بدترین عملکرد را در بین تمام دولتهای پس از انقلاب داشته و رشد قریب به ۷۰۰ درصدی را ثبت کرده است، کاهش تولید ناخالص داخلی، جهش قیمت ارز از ۳ هزار تومان به بیش از ۲۶ هزار تومان، رشد ۶۵۰ درصدی بدهی دولت به بانک مرکزی از ۱۳ هزار و ۱۶۱ میلیارد تومان به ۹۶ هزار و ۹۷۰ میلیارد تومان، افزایش ۱۴۶ تا ۷۵۰ درصدی قیمت اقلام خوراکی، ۶ برابر شدن قیمت انواع خودرو، جهش نرخ سکه، وضعیت اسفبار بورس، حیف و میلهای دهها میلیارد دلاری، بدهی نزدیک به ۵۵۰ هزار میلیارد تومانی دولت در قالب اوراق قرضه که عملا دولت فعلی در کنار تمام هزینهها مجبور است ماهانه به طور میانگین ۱۰ هزار میلیارد تومان از آن را تسویه کرده و عملا پولی که معلوم نیست دولت قبل با آن چه کرده، برای دولت سیزدهم فاکتور شده و باید پرداخت کند
🔹ثبت بدترین وضعیت در شاخصهای توزیع درآمد مانند ضریب جینی منجر به فقیرتر شدن و ثروتاندوزی بیشتر مرفهان، افزایش شکاف طبقاتی، کاهش وحشتناک سرانه مصرف ۹ کالای اساسی شامل گندم، برنج، گوشت دام، گوشت پرندگان، ماهی و میگو، شیر و محصولات لبنی، روغنها و چربیها و قند، شکر و چای در بازه زمانی ۱۴۰۰_۱۳۹۲ و... موجب گردید تا حتی حامیان سینهچاک و پر و پا قرص وی نیز بارها بر پشیمانی از حمایت وی و رای به او، تاکید و علنا اعلام کنند که اشتباه کردند!
🔹حال رییس دولتهای یازدهم و دوازدهم با فرار رو با جلو، سعی میکند با همان شگرد و تردستیهای دوران ۸ ساله، دشمن و مقصری فرضی برای قهر مردم از صندوق رای تراشیده و دوران سیاه ۱۳۹۲_۱۴۰۰ را بَزَک کند!
🔹وی آنقدر خود را به فراموشی زده که با چشمپوشی از هجمهی گستردهی تمام اراذل اوباش عالم به دولت و ملت در ۳ ماه اخیر، نمیگوید اگر مقصر به خیابان آمدن عدهای در ۱۴۰۱، کنار زدن آنان از صندوق رای است، پس در سال ۹۸ دلیل آشوبهای آبانماه چه بوده است؟
🔹آیا در آنجا هم گروهی یا افرادی موجب قهر مردم از صندوق رای شده بودند یا «سوءمدیریت و لاابالیگری دولت در اتخاذ تصمیمات درست» موجب آشوب و اغتشاش گردید!
🔹جناب آقای روحانی!
شما با عملکردتان قاتل امید ملت و مسبب اصلی ناامیدی آنان از آمدن پای صندوق رای هستید!
🔹پس با تردستی و شگردهای قدیمی سعی نکنید روزگار سیاهی که برای این دولت و ملت به ارث گذاشتید را بَزَک کرده و بجای پاسخگوی به سیاهی اعمالتان، فرار رو به جلو کنید!
🙂 تلخند 🙃
💭 این داستان: «حذف ایران از کنوانسیون مقام زن سازمان ملل 🫠»
توی دنیا جدیداً داره اتفاقات خیلی جالبی میوفته.
یکی از این اتفاقها، حذف ایران از کنوانسیون مقام زن هس. اونم از کجا؟ آره آفرین؛ از سازمان ملل.
همون سازمان مللی که در هر زمینهای فقط ابراز نگرانی میکنه و هیچ قدمی برنمیداره. وقتی هم بررسی میکنی میبینی کشورایی اومدن رای مثبت دادن به حذف ایران که خیلی وقتا خودشون هم ناقض حقوق بشر هستن و هم اینکه خیلی از حقوق رو در کل برای خانما در نظر نمیگیرن.
کشوری مثل آمریکا و هم پیمانان اروپاییش در حالی رای مثبت دادن که تا مدتها زن در اروپا حتی حق رای نداشته.
از طرفی کانادا جوری با قرائت بیانیهای مدعی شده ایران با فاحش ترین موارد نقض حقوق بشر مواجه هس که کلاً هر چی دزد و قاچاقچی و ناقض حقوق بشر هس رو با روی باز میپذیره و با اهدای یک عدد ویزای خوشگلِ کانادایی، میگه به کشور بی در و پیکرِ خودتون خوش اومدین.
از طرفی وقتی میریم آمارها رو بررسی میکنیم، میبینیم که حتی در چنددههی گذشته، رشد زنان در ایران از نظر اجتماعی و علمی خیلی خوب بوده و در مقایسه با آمریکا حتی بالاتر هم بودهُ.
خلاصه که با حذف ایران از کنوانسیون مقام زن در سازمان ملل متوجه شدیم که نه تنها اوضاع ایران بد نیست بلکه خوب هم هس و طبق آمارهای جهانی، از لحاظ احترام به مقام زن در جایگاه بهتری نسبت به مدعیانِ پرزرق و برقِ آزادی و حقوق بشر قرار داریم.
⚔#جنگ_ترکیبی به زبان ساده...
⭕️ فرض کنید همسایهای دارید که از شما خوشش نمیآید و میخواهد کاری کند که شما در تنگنا قرار گرفته و محله را ترک کنید. چنین فردی چگونه و از چه روشهایی دشمنی خود را ابراز میکند؟ مثلا ؛
1⃣ تایر ماشین شما را پنچر میکند
2⃣اشغال هایش را درب منزل شما میگذارد
3⃣ روی دیوار خانهی شما مطالب توهین آمیز مینویسد
4⃣ در بین همسایه ها پشت سر شما بد میگوید تا آنها دید بدی نسبت به شما پیدا کنند
5⃣ برای خانوادهی شما [چه بی واسطه چه با واسطه] مزاحمت ایجاد میکند
6⃣ شیشهی خانهی شما را با سنگ مورد هدف قرار میدهد
7⃣ و............
🔴 این فرد از تمام روش ها اعم از ضرر اقتصادی ، ایجاد ترس ، بدنام کردن ، توهین کردن و... برای جنگیدن با شما استفاده میکند و در حقیقت یک جنگ ترکیبی و فراگیر بر علیه شما به راه انداخته است.
⭕️ ما شاهد عظیم ترین جنگ ترکیبی بر علیه نظام جمهوری اسلامی هستیم و در این جنگ دشمن میکوشد در تمام عرصههای جامعه بی نظمی و خرابکاری ایجاد کند و آرامش را از جامعه سلب نماید ؛
1⃣ در اقتصاد : به وسیلهی تحریمها و اعتصابات اجباری و فلج کردن اقتصاد به وسیلهی دلال های نفوذی و تحت تسلط خودش
2⃣ در اجتماع : با ایجاد تفرقه بیت اقشار مختلف کشور مخصوصا شیعه و سنی
3⃣ در سیاست : با فعالیت ها و بیانیههای بین المللی در مجامع جهانی
4⃣ در فرهنگ : با #جنگ_شناختی و به میدان آوردن سلبریتی ها
5⃣ در امنیت : با ایجاد اغتشاشات خیابانی و دعوت از تروریست های خارجی
6⃣ در جمعیت : با کنترل و کاهش آن
7⃣ در رسانه ها : با انتشار اخبار جعلی و تقویت شبهات و جنگ نرم ِ رسانهای
8⃣ در انتخابات ها : با مهندسی افکار عمومی به وسیلهی رسانه هایش و تلاش برای رای آوردن فردی که منافع او را تامین کند
9⃣ و.............
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
* مراحل تکمیلی انقلاب اسلامی از نگاه ولایت*
🔴آن روز شگفت انگیز...
⏪وقتی هیچ مسئولی برای آن روز غیرتعطیل برنامه ریزی و تبلیغی نکرده بود؛
▪️اما در آن بعدازظهر شگفت انگیز و مقدس، میلیونها نفر به خیابانها آمدند...
▪️پس چه کسی دلهای یک ملت را پای کار آورد؟ پاسخ یک جمله است:
«در قضیه #نهم_دی پای امام حسین(ع) و عاشورا در میان بود. امام خامنهای»
⏪پ.ن: واقعا نهم دی یوم الله است چون روز عنایت ویژه خدا بر یک ملت در برابر فتنهای بود که کشور را تا لبه پرتگاه برده بود.
#لبیک_یا_خامنهای
🔴 تحلیل بسیار جالبِ یک کاربر عراقی ازوقایع اخیر ایران
🔹 يکشنبه 20 آذر 1401 - 19:22 مقالهای در شبکه های اجتماعی عراق منتشر شده است که به مطالبات اغتشاشگران در ایران می پردازد؛ در این مقاله تاکید شده است که مسائل اقتصادی و یا اجتماعی و یا علمی در فهرست مطالبات اغتشاشگران دیده نمی شود بلکه آنها به تاسی از فرهنگ غرب فقط خواهان کشف حجاب هستند.
🔸متن کامل مقاله به شرح زیر است:
🔹معترضان هیچ بیانیه یا شعاری مبنی بر بهبود خدمات عمومی از قبیل برق و گاز مطرح نکرده اند؛ زیرا تمام این موارد در کشور با قیمت پایین و با تکنولوژی های بالا فراهم و در دسترس ایرانیهاست. شهرها از نعمت لولهکشی گاز بهرهمند هستند و برق هم بهندرت قطع می شود.
🔹در فهرست مطالبات اغتشاشگران، خواستهای در خصوص آموزش یا درمان مشاهده نمیشود؛ زیرا انقلاب اسلامی در حوزه آموزش و درمان انقلاب بهپا کرده است آموزش بهصورت رایگان برای عموم ملت ایران فراهم است و ایرانیها 95 درصد از نیازهای دارویی خود را تأمین میکنند و بیمارستانهای ایران همه ساله از هزاران نفر از بیماران از کشورهای همسایه استقبال میکند.
🔹همچنین درخواستی در خصوص سنگفرش کردن جادهها، احداث شبکه مترو و قطار و فرودگاههای داخلی دیده نمیشود؛ زیرا شبکه حمل و نقل در ایران از حیث وسعت و نیز از لحاظ زیبایی کمنظیر است علاوه بر آن در این کشور 70 فرودگاه داخلی وجود دارد. همچنین کسی از معترضان خواستار توسعه فضای سبز نیست؛ زیرا بسیاری از شهرهای ایران به گونهای است که بیننده گمان میکند که وارد یک جنگل سرسبز شده است.
🔹در فهرست مطالبات معترضان حتی درخواستی مبنی بر نوسازی قوانین کار دیده نمیشود زیرا قوانین کار در ایران از بسیاری از نظامهای سرمایهداری جهان پیشرفتهتر است و از کارگران حمایت میشود.
🔹تقاضایی از وزارت مسکن از سوی معترضان دیده نشده است؛ زیرا آنچه ایران در خصوص مسکن به جوانان ارائه میدهد؛ آرزوی صدهامیلیون جوان در کشورهای متعدد است.
🔹در فهرست مطالبات ایرانیان درخواستی درخصوص آزادیهای فکری و سیاسی مشاهده نشده است. مطبوعات ایران آزادانه مینویسند و انتقاد میکنند. همچنین کسی خواهان توسعه و ارتقای صنعت و پژوهشهای علمی نیست زیرا ایران در این خصوص معجزه آفریده است. آنچه در بازار میبینی، اغلب ساخت داخل است، حتی پروژههای عظیم و ایستگاههای استخراج نفت و ذوب فلزات و ساخت خودرو به دست متخصصان ایرانی صورت میگیرد. سازوکار همه شرکتهای بزرگ در ایران ملی هستند و تمام طرحها و پروژههای خود را با ابزارها و نیروهای داخلی به اجرا درمیآورند.
🔹همچنین خواستهای مربوط به موسیقی و سینما و شعر و نقاشی و ورزش ندیدم؛ زیرا ایران در بسیاری از هنرها در آسیا سرآمد و پیشتاز است.
🔹آنچه در فهرست مطالبات اغتشاشاگران دیده میشود آن است که این "نظام دیکتاتور اجازه بوسیدن در انظار عمومی و خلع حجاب و نوشیدن مشروبات الکلی و فسق و فجور را نمیدهد". شبکه های اجتماعی ایرانی را دنبال کنید تا به صحت سخنانم پی ببرید.
🔴 روایت یک خرابکاری نسلی
⏪در اوایل دهه هفتاد وقتی دولت آقای رفسنجانی به یک سازمان جهانی یهودی تعهد داد که رشد جمعیت تنها کشور رسمی شیعه جهان را به پایین ترین نرخ ممکن برساند؛ همفکران خود را دور هم جمع کرد که چکار کنند الان هر زن ایرانی به طور متوسط ۶فرزند دارد، چه کنیم این عدد را در کمترین زمان به یک یا دو برسانیم.
▪️با ابزار رسانه و فیلم سریال و.. خانه داری و فرزنداوری و فرزند زیاد داشتن رو تقبیح کنند.
▪️ زنان و دختران رو به تحصیلات و اشتغال در جامعه سوق بدن(اینجوری آمار بیکاری پسران بالا میره)
▪️سن ازدواج رو بالا ببرند و عنوان کودک همسری رو باب کردند(دختری که میتوانست در ۱۶سالگی مادر شوند و پسر ۱۷ با ریش و سیبیل گفتند کودک است!!!)
▪️محدود کردن فرزندآوری به بالای ۱۸ سال و زیر ۳۵ سال (دقیقا سنی که به تحصیلات مشغول میکنن و درصورتیکه زن از ۱۵تا ۵۵ سالگی میتونه بچه دار بشه)
▪️به هر بهانه و بزور عقیم کردن زنان در بیمارستانها(فقط مناطق شیعه) و بداخلاقی با زائو(فقط مادران میدونن بداخلاقی کادر زایمان یعنی چه و چقدر سخت و زجرآوره)
▪️زایمان در خانه که ضامن سلامتی و ارامش مادر هست رو ممنوع کردند و بزور و به بهانه های مسخره با ظاهر مثلا علمی سزارین رو گسترش دادند تا حالا که رتبه اول سزارین در جهان هستیم(هشتاد و پنج درصد زایمانها سزارین هست)
▪️پر خرج کردن بارداری (لیست کردن انواع تست و آزمایش ها و سونوگرافی قبل و حین بارداری که فقط تو ایران هست)
▪️تحقیر شغل های تجاری و آزاد و ترویج شغل کارمندی و دولتی با حقوق ثابت و بیمه!
▪️کمرنگ کردن واسطه گری و سخت و پر دردسر کردن ازدواج(جهیزیه و مهریه و مراسم عروسی آنچنانی) با فیلم و سریال های تلویزیونی و سینمایی
▪️تحقیر روستانشینی و ترویج شهر و آپارتمان نشینی و فقط مصرف کننده بودن (بچه شهر بودن/دهاتی)
▪️تغییر سبک زندگی، تغدیه، پوشش و...که موفق شدند و غربی ها جایزه کاهش جمعیت را به مرندی دادند. اینک یک ایران با بحران جمعیت شیعه و زادو ولد زیاد وهابیت و تهدیدات امنیتی در آینده نزدیک😔
🔴🔻رژیم #پهلوی درآینهی اعداد،ارقام و واقعیتها
🔻 علتاینکه بعضیها گمانمیکنند در دوران پهلوی ارزانی بوده،اینست که: قدیمیها نرخهای زمان شاه را برای جوانان نقل میکنند ولی از درآمدهای آن زمان صحبتی نمیکنند.
🔷 تا جوانان با مقایسهی این زمان با زمان شاه با یک محاسبهی ساده، متوجه شوند که چه زمانی قدرت خرید مردم بالاتر بوده است.
▪️ حالا جهتاطلاع جوانان به چند نمونه اشاره میکنم:
🔻 خرید خودرو:
🔷 سال ۱۳۴۹ که پیکان ۱۸ هزارتومان بود
🔷 حقوق یک کارمند رسمی در ماه ۲۰۰ تک تومانی یعنی دو هزار ریال بود.
🔷 اگر میخواست پیکان بخرد باید حقوق ۹۰ ماه یعنی ۷/۵ سالش را پرداخت میکرد.
🔷 و یا یک مدیر دبیرستان که حقوقش ۵۰۰ تک تومانی و خیلی هم بالا و عالی بود باید حقوق ۳۶ ماهش را بابت خرید پیکانی که نه کولر داشت، نه هیدرولیک بود و نه ترمزش ضد قفل بود، پرداخت میکرد.
🔷 اهالی یک روستا با ۳۰ خانوار، با مشارکت هم توانسته بودند یک نیسان دست دوم! به قیمت ۱۵ هزار تومان آن هم قسطی بخرند،تا بتوانند با هم به شهر نزدیک خود بروند و شیر و لبنیات بفروشند و مایحتاج خود را خرید کنند.!!!
🔷 ولی امروز عمده روستائیان خود صاحب یک نیسان یا ماشین دیگر هستند.!!!!
🔷 در آن زمان سالانه، کلاً ۳ هزار پیکان در کشور تولید میشد که آنهم به سختی فروخته میشد چون مردم توان خرید نداشتند...
🔷 اما الان سالانه حدود ۱ میلیون (حدود ۳۵۰ برابر زمان شاه) انواع خودرو تولید میشود و برای خرید آنها به علت کمبود تولید و قدرت بالای خرید مردم، صف و نوبت است!!
🔰 قیمت دلار:
🔷 سال ۱۳۵۰، هر دلار آمریکا به قیمت آزاد ۱۰۵ ریال فروخته میشد.
🔷 کارمندی که حقوق ماهیانهاش ۲۰۰ تک تومانی بود میتوانست با حقوق ماهانهاش تقریباً ۲۰ دلار بخرد.
🔷 الآن یک کارگری که حداقل دستمزد را میگیرد می تواند با دستمزد یک ماهش ۱۲۰ دلار ۲۵هزارتومانی بخرد.
🔷 ضمن اینکه قیمت دلار، تنها شاخص اقتصادی نیست و در کنار آن شاخص توسعه انسانی، کاهش فقر ، ارتقاء بهداشت و سلامت عمومی و... هم هست که همگی رشدچشمگیری داشته اند.
🔷 مثلاً در سالِ ۱۳۵۰ دستمزد روزانهی یک کارگر در شهری مثل فردوس در خراسان جنوبی ۲۵ تا ۳۰ ریال بود.
🔷 یعنی یک کارگر اگر سه روز و نیم کار میکرد میتوانست ۱ دلار بخرد.
🔷 در حالی که امروز همان کارگر در شهر فردوس دستمزدش ۲۰۰ هزارتومان است و با سه روز و نیم کار می تواند ۲۸ دلار، ۲۵هزار تومانی بخرد!
🔰 اقلام مصرفی:
🔷 زمان شاه یک حلب ۴/۵ کیلویی روغن نباتی ۲۹ تک تومانی قیمت داشت
🔷 و کارگری که مزد روزانه اش درسال ۵۴ ، ۵۰ ریال بود تقریباً مزد ۶ روزش را میبایست بابت ۱ حلب روغن ۴/۵ کیلویی پرداخت میکرد.
🔷 در حالی که امروز یک کارگر ساده با ۶ روز کارش می تواند بیش از ۱۰ حلب روغن ۴/۵ کیلویی ۱۲۰ هزار تومانی بخرد.
🔷 سال ۵۴ مرغ منجمد کیلویی ۱۰۵ ریال فروخته میشد و مزد کارگر در شهر فردوس ۶۰ تا ۷۰ ریال بود.
🔷 یعنی اگر یک کارگر تمام مزد روزش را میپرداخت نهایتاً ۶۷۰ گرم مرغ خریداری
می کرد.
🔷 در حالی که امروز با دستمزد روزانه ۲۰۰ هزارتومانیاش و با گرانی شدید مرغ قریب ۵ کیلوگرم مرغ میتواند بخرد.
🔷 سال ۵۴ قیمت یک موتور سیکلت یاماها ۱۰۰ خارجی ۵۶۰۰ تومان بود.
🔷 کارمندی که حقوقش عالی بود یعنی ماهانه ۵۰۰ تومان میگرفت اگر میخواست موتور بخرد میبایست تقریبا حقوق یکسالش را پرداخت میکرد.
🔷 و اگر یک کارگر با مزد روزانه ۶ تومانیاش میخواست موتور بخرد میبایست مزد ۹۳۴ روز کار یعنی ۲/۵ سالش را پرداخت میکرد.
🔷 در حالی که امروز می تواند با ۵ ماه کار یعنی مزد ۱۵۰ روز کار یک موتورسیکلت ۱۲۵ بخرد.
🔷 در زمان شاه نان سنگک ۵ ریال بود.
🔷 کارگری که در روز ۶ تک تومانی مزد میگرفت
میتوانست ۱۲ عدد نان سنگک بخرد. همین بود که مردم حاشیه شهرها و حلبی آبادها نان خوردن نیز نداشتند.!!!!
🔷 ولی امروز کارگر با مزد یک روزش می تواند بیش از ۶۰ عدد نان سنگک ۳هزارتومانی بخرد.
🔰 خدمات عمومی:
🔷 در طول ۵۷ سال حکومت پهلویها، کل شهر فردوس ۳۲۰ شماره تلفن هندلیِ غیر خودکار داشت.
🔷 و بجز دو بخش سرایان و بُشرویه که هرکدام ۳ یا ۴ خط تلفن هندلی داشتند، در کل روستاهای استان خراسانِ بزرگ فقط ۳۱ روستا دارای یک خط تلفن برای تماس عموم مردم بودند
🔷 در حالیکه از ابتدای انقلاب تا سال ۶۴ یعنی در عرض ۶ سال، همین فردوس دارای ۲ هزار شماره تلفن خودکار گردید. و در سال ۷۴ بالغ بر ۹۵% روستاهای فردوس دارای تلفن خودکار خانگی شدند.
🔷 کل شهر مشهد در ۵۷ سال حکومت پهلویهای ، ۴۱۰۰۰ شماره تلفن داشت. که درسال ۷۴ یعنی در عرض ۱۶ سال ۱۹۴/۰۰۰ شمارهی جدید به مردم واگذار شد.
🔷 امروز کار به جایی رسیده است که هر کس به خط تلفن نیاز داشته باشد با مراجعه به مخابرات آن را برای هرجای شهر که بخواهد، دریافت میکند.
⭕️ بالاترین شتاب در توسعه و رفاه انسانی در سطح جهان
❇️ انقلاب اسلامی از نقطه زیر صفر آغاز کرد
🔻به اذعان عموم نهادهای بین المللی، محققان و نویسندگانی که درباره اقتصاد ایران عصر پهلوی قلم زده اند،
➖ ایران پهلوی در شرایطی پایین تر از کشورهای عقب مانده جهان سوم قرار داشت.
جمهوری اسلامی، به رغم موانع بسیار دشواری که داشت
[از جمله جنگ تحمیلی = هزینه ٣٠ سال نفت
و تحریم های دائم از سوی چپاولگران نظام سلطه]
توانسته است، رتبه های نخست شتاب پیشرفت را در رفاه و بزرگ کردن سفره مردم در سطح جهان کسب کند.
🔻اکنون به اعتراف نهادهای جهانی از جمله سازمان ملل متحد،
❇️ ایران اسلامی توانسته بالاترین شتاب پیشرفت در شاخص مهم و کلیدی HDI (توسعه و رفاه انسانی) را در بین همه کشورهای جهان کسب نماید.
✅ دولت و معیشت مردم از سیاه نمایی تا واقعیت
🔹این روزها برخی از به اصطلاح کارشناسان ارشد دولت قبل مصاحبه هایی داشته اند و گفته اند که دولت سیزدهم ضعیف ترین تیم اقتصادی 80 سال اخیر را دارد. یک مقایسه اجمالی داشته باشیم تا فاصله سیاه نمایی تا واقعیت مشخص شود.
🔸دولت قبل ارز را 3 هزار تومان تحویل گرفت و تقریبا 27 هزار تومان تحویل داد یعنی بطور میانگین در طول 8 سال هر سال 110 درصد نرخ ارز در دولت قبل جهش داشت، اما دولت سیزدهم که حدود 16 ماه است سر کار آمده حدود 45 درصد افزایش نرخ ارز را تجربه کرده، البته به همین هم انتقاد داریم اما این را در حالی در نظر بگیرید که دولت قبل هزینه های جاری را تبدیل به پوست موزی زیر پای دولت سیزدهم کرد و دولت فعلی هر ماه بخشی از بدهی های دولت قبل را تسویه میکند، این را در حالی در نظر بگیرید که طرفداران دولت قبل آتشبیار معرکه 3 ماه اخیر بودند و تمرکز دولت را از مسائل مردم برهم زدند.
🔹 و در همین راستا یک سوال اساسی تر اینکه چرا در سال 98 اعتراضات به جنبش فرودستان معروف شد، اما در شلوغی های اخیر خبری از همراهی افرادی که سال 98 فرودستان گفته میشدند نبود؟ چرا در سال 98 مردم مقابل دولت ایستادند اما در شلوغی های اخیر مردم حاضر به همراهی با اغتشاشگران نشدند؟
🔸جواب مشخص است، دولت سیزدهم دو اقدام مهم در راستای کمک به رفع فقر در کشور داشت، اولی افزایش 57 درصدی حقوق کارگران بود و دومی افزایش چند برابری یارانه ها. در واقع اقشار کم درآمدتر جامعه حال دولت را کنار خود می بینند و این بزرگترین پشتوانه است، بگذار این وسط فرادستان از دولت عصبانی باشند.
همین #آرژانتین که برنده #جام_جهانی شد، و مسئولان کشورشونو بعد از پیروزی بغل میکردند، با #تورم ۸۸ درصد 😳 ششمین کشور متورم دنیاست.
در #ایران با نصف این #تورم، چطور مردم را به جان مردم و حکومت انداختند.. و تصویر ایران را در جهان بعنوان یک کشور مفلوک و درمانده جا زدند. چه جنگ روانی علیه #فوتبال و فوتبالیستها راه انداختند وو
کی بیدار میشیم برای ساختن کشور.. کی تموم میشه گوش دادن به دشمن
💬 طی روزهای گذشته همزمان با افزایش قيمت دلار طبق معمول معاندین فراخوان زدند، چند نفر در فراخوان اغتشاش امروز شرکت کردند؟
🔹 از روزهای گذشته و همزمان با افزایش قیمت دلار در بازار، جریان معاند با سواستفاده از فرصت بوجود آمده مجددا قصد تحریک مردم برای حضور خیابانی را داشته و فراخوانهای متعددی در این خصوص منتشر کردند.
🔹مطابق این فراخوانها خواسته شده بود که اقشار مختلف مردم ساعت ۱۱ روز ۱۰ دی ماه از خانهها به سمت بازار تهران، ساعت ۱۵ در بازار بزرگ تهران، ساعت ۱۷ در میادین مولوی، توحید و ولیعصر عج و ساعت ۲۰ از سه میدان به سوی میدان انقلاب حرکت و به هم بپیوندند.
🔹بررسیهای به عمل آمده و رصد میدانی نشان میدهد مطابق این فراخوانها، ظهر دیروز تجمع و شعاردهی حدود ۲۰۰ اغتشاشگر با همراهی تعدادی کسبه بازار در میدان ارگ با حضور پلیس پراکنده شد. همچنین حدود ۳۰ نفر نیز با حضور در راسته کفاشان و فرش فروشهای بازار بزرگ آنان را مجبور به بستن مغازهها کرده بودند که متفرق شدند. در عین حال فضای بازار همچنان ملتهب است.
🔴سه شخصیت خاص دیماه!!
🔹دوازدهم، سیزدهم و چهاردم دیماه، یادآور نام سه شخصیتی است که رهبر معظم انقلاب بهصورت ویژه و پرتکرار از ایشان تجلیل کردند.
🔻دوازدهم دیماه، سالروز ارتحال دانشمندی است که حتی مخالفان سیاسی او، از سفره گسترده علمی او بهره می بردند.
🔻عظمت شخصیت چندبعدی آیتالله #مصباح_یزدی بهخاطر ضعف مفرط دوستان و بغض بیپایان دشمنانش هنوز برای بخش بزرگی از جامعه پوشیده است.
🔻سیزدهم دیماه، سالروز شهادت شاگرد اول مکتب امام خامنهای و فرمانده سپاه انسانیت بدون مرز است.
رفتار او مکتب بود، چون #حاج قاسم_سلیمانی حقیقتا نابغه عملکرد جهادی و جذاب در جامعه و جبهه بود.
🔻چهاردهم دیماه، سالروز شهادت کسی بود که رهبر انقلاب او را «دانشمند مؤمن و جهادگر»، «شخصیت ارزشمند»، «کانون امید و ابتکار و نوآوری»، «یکی از فرزندان صالح انقلاب» نامیدند و بارها از او تجلیل کردند.
🔻دکتر سعید #کاظمی آشتیانی به عنوان یکی از تاثیرگذارترین دانشمندان غرب آسیا که با توسعه دانش سلولهای بنیادی دست برتر علمی را برای ایران ایجاد کرده بود، در فهرست ترور موساد قرار گرفته بود.
🔴خزانه دولت دوازدهم فقط خالی نبود، بلکه مقروض بود!
🔹وزارت امور اقتصادی و دارایی در پاسخ به تکرار ادعای موجودی خزانه در پایان دولت دوازدهم از سوی رئیس جمهور سابق تاکید کرد: تکرار این ادعا در حالی صورت میگیرد که بارها توضیح داده شد که نه یک خزانه خالی که یک خزانه مقروض و بدهکار میراثی بود که به دولت سیزدهم رسید.
🔹️اینکه ادعا شود دولت در شرایط مطلوبی تحویل داده شد، ادعای درستی نیست و هنوز کمتر از دو سال از آن روزها نگذشته و قاعدتاً حافظه تاریخی افکار عمومی هم آنقدر ضعیف نیست که به یاد نیاورد وضعیت شاخصهای اقتصادی در آغاز به کار دولت سیزدهم چطور بود.
🔹️تنها ۱۶ ماه از عمر دولت سیزدهم گذشته است و طبیعتاً هنوز شرایطی که کار را از دولت دوازدهم تحویل گرفت از حافظه تاریخی مردم پاک نشده است.
🔹️کسری بودجه بیش از ۴۰۰ هزار میلیارد تومانی، تورم نزدیک به ۶۰ درصدی و همچنین ۵۲۲ هزار میلیارد تومان بدهی دولت بابت فروش اوراق در دولت قبل روی دست دولت سیزدهم باقی مانده بود که باید تا سال ۱۴۰۴ تسویه کند.
🔻آیت الله مصباح دژی استوار در خط مقدم دفاع از ولایت فقیه و رهبری بود
پیام سیدحسن نصرالله به به کنگره همایش بزرگداشت آیت الله مصباح:
🔹ارتباط ایشان با حزب الله به لحاظ عاطفی چنان عمیق بود که در مواضع تأیید آمیز و بیانات بلند ایشان نسبت به درباره حزب الله منعکس میشد به گونهای که معتقد بود که اخلاص و ارتباط عمیق حزب الله با ولیّ فقیه موجب این مواضع میگشت و به همین جهت نهایت پشتیبانی و نصرت یاری را نسبت به در حق مقاومت مبذول داشت.
🔹اندیشهی ژرف و آگاهی گسترده و بینش و معرفت ایشان به اسلام، موجب رابطهی عمیق ایشان با ولایت گشت شد و بدین جهت دژی استوار در خط مقدم دفاع از ولایت فقیه و رهبری امام خمینی (قدس سره) و امام خامنه ای (دام ظله) بود و ثابت قدم و تأثیر گذار بر خط ولایت ماند و نیروهای متخصصی تربیت نمود کرد که در راستای گسترش این اندیشه که همان خط فکری نبوت و امتداد آن است مشارکت کنند.
#پرسش_پاسخ
شبهه ای هست که میگه چرا ایران با وجود این همه منابع نفتی و گازی و ... چرا به مردمش کمک نمیکن و فقط خودشون پول رو میخورن
میشه جواب این شبهه رو بدید
📌پاسخ 👇
🔹 ذهنیتی که عموم مردم درباره درآمد نفتی دارند با آنچه در واقعیت وجود دارد بسیار متفاوت است.
🔻 به نظر شما پول نفت را اگر بخواهیم فقط به حساب مردم واریز کرده و در هیچ جای دیگری هزینه نکنیم، سهم هر ایرانی چقدر است؟
🔹 با تلاشهای دولت سیزدهم درآمد صادرات نفت در سال ۱۴۰۰ یازده برابر سال ۹۹ شد.
در سال ۱۴۰۱ هم ۵ برابر بیشتر شد. وصول درآمد هم ۶۰ درصد افزایش یافته است.
✅ یعنی الان در اوج درآمد نفتی هستیم.
🔻حالا بیایید حساب کنیم:
🔰 درآمد نفتی ایران در ۵ ماه اول ۱۴۰۱:
۱۱۴,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان.
۱۱۴ هزار میلیارد تومان.
🔰 یعنی در هرماه:
۲۲,۸۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان.
۲۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان.
🔰 این مبلغ تقسیم بر ۸۵ میلیون نفر، میشود:
۲۶۸,۲۳۵ تومان.😐
🔹 بله.
فقط ۲۶۸,۲۳۵ تومان در ماه سهم هر ایرانی از درآمد نفتی است. یعنی روزی ۸,۹۵۰ تومان!
✅ یارانه نقدی ای که دولت به مردم تقدیم میکند، ۱,۵ برابر این مبلغ است.
➕ حالا یارانه نقدی را با ده ها یارانه پنهان در سوخت و آب و برق و گاز و درمان و ... را با آن جمع کنید.
✅ نتیجه اینکه هم اکنون دولت چندبرابر درآمد نفتی خود به مردم یارانه می دهد...
⚠️اما چند نکته:
▪️ در هر جای دنیا، پول را در قبال کار و خدمت میدهند. نباید انتظار داشته باشیم دولت منابع خودش را به صورت رایگان به حساب مردم واریز کند. اینکار به ضرر فرهنگ و اقتصاد و آینده کشور است.
▪️ اگر پول نفت امروز برای تولید و پیشرفت کشور هزینه نشود، چند سال دیگر که نفت تمام شد چه کنیم؟
.......●💠🌼💠🌼💠●......
#ثامن_28 #بصیرت
# اظهارات جدید عبدالحمید درباره بهائیان
▪️هم خلاف فقه است هم خلاف امنیت ملی!
🔹آقای عبدالحمید اسماعیلزهی امام جماعت مسجد مکی زاهدان در خطبههای نماز جمعه این هفته ( ۹دی) مدعی شده است که «بهائیها حقوق انسانی و حقوق شهروندی دارند و اگر کسی خدا را هم قبول نداشته باشد، حقوق انسانی دارد. اینکه در گذشته یکی از اسلام برگشته و به راه دیگری رفته یا ختم نبوت را انکار کرده، آن گذشته است و نسل جدیدی آمده که نمیتوان آنها را مرتد دانست.»
🔹براساس اصل سیزدهم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایرانیان زرتشتی، کلیمی و مسیحی تنها اقلیتهای دینی شناخته میشوند؛ براساس اصل دوازدهم قانون اساسی نیز مذاهب اسلامی اعم از حنفی، شافعی، مالکی، حنبلی و زیدی دارای احترام کامل میباشند اما بهائیان در این چارچوب تعریف نمیشوند چراکه نه دین هستند و نه مذهب بلکه پیشینه تاریخی آنها ماهیت سیاسی و جاسوسیِ تشکیلاتی دارد.
🔹همچنین براساس فقه اهلسنت و فتاوای بزرگان این مذهب، بهائیت یک دین ساختگی است و پیروان آن مرتد و کافر هستند. براساس نظر دارالافتاء الازهر مصر بهعنوان بزرگترین مرجع دینی اهلسنت در جهان، «بهائیت یک فرقه و گروه مرتد از اسلام است، درست نیست که به آن ایمان آورد و با آنها مشارکت نمود و نسبت به ایجاد جمعیتها و مؤسساتی که ایجاد میکنند نباید بیتفاوت بود و چشم پوشید.»
🔹اظهارات این هفته مولوی عبدالحمید علاوه بر اینکه از نظر دینی بر آن اشکال وارد است و باید دید آیا وی فتوای جدیدی دراینباره دارد یا خیر، خلاف امنیت ملی کشور نیز بود.
🇮🇷
📝 کار بزرگ شهید سلیمانی حفظ، رشد دادن، مجهز کردن و احیاء جبهه مقاومت بود
❄️🌹❄️
🔻رهبرمعظم انقلاب:
🔹دمیدن روحی تازه به جبهه مقاومت کار بسیار برجسته و اساسی شهید سلیمانی بود. سردار با تقویت مادی، معنوی و روحی مقاومت، این پدیده ماندگار و رشد یابنده را در مقابل رژیمصهیونیستی و نفوذ آمریکا و دیگر کشورهای استکباری حفظ، مجهز و احیاء کرد.
🔸سردار سلیمانی با استفاده از تجربیات سالهای دفاع مقدس و مشورت های یارانش، مقاومت فلسطینیها را با تکیه بر امکانات داخلی همان کشورها مقتدر کرد.
🔹متوقف کردن غائله بزرگ داعش و زدن بسیاری از ریشههای آن یکی از کارهای مهم سردار سلیمانی بود و شهید سلیمانی در آن قضیه هم امتحان خوبی داد.
🔸مجموعه مقاومت خودشان را عمق راهبردی جمهوری اسلامی و پَر و بال اسلام میدانند و این حرکت در همین جهت ادامه خواهد یافت.
🔹امسال هم مثل سال گذشته حضور مردم پرشور است و به فضل الهی در زمینه حضور با معنا و قدرشناسی ملت از سردار سلیمانی هیچ مشکل و کمبودی وجود ندارد.
🔸نباید بگونه ای سخن گفت و عمل کرد که خصوصیات سردار ماورایی و دستنیافتنی تصور شود.
🔺رهبر معظم انقلاب با قدردانی از فعالیتهای تحسین برانگیز سردار قاآنی گفتند: الحمدلله خلأ سردار در موارد بسیاری پر شده است.