eitaa logo
طلبه انقلابی
214 دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
627 ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ بالاترین شتاب در توسعه و رفاه انسانی در سطح جهان ❇️ انقلاب اسلامی از نقطه زیر صفر آغاز کرد 🔻به اذعان عموم نهادهای بین المللی، محققان و نویسندگانی که درباره اقتصاد ایران عصر پهلوی قلم زده اند، ➖ ایران پهلوی در شرایطی پایین تر از کشورهای عقب مانده جهان سوم قرار داشت. جمهوری اسلامی، به رغم موانع بسیار دشواری که داشت [از جمله جنگ تحمیلی = هزینه ٣٠ سال نفت و تحریم های دائم از سوی چپاولگران نظام سلطه] توانسته است، رتبه های نخست شتاب پیشرفت را در رفاه و بزرگ کردن سفره مردم در سطح جهان کسب کند. 🔻اکنون به اعتراف نهادهای جهانی از جمله سازمان ملل متحد، ❇️ ایران اسلامی توانسته بالاترین شتاب پیشرفت در شاخص مهم و کلیدی HDI (توسعه و رفاه انسانی) را در بین همه کشورهای جهان کسب نماید.
✅ دولت و معیشت مردم از سیاه نمایی تا واقعیت 🔹این روزها برخی از به اصطلاح کارشناسان ارشد دولت قبل مصاحبه هایی داشته اند و گفته اند که دولت سیزدهم ضعیف ترین تیم اقتصادی 80 سال اخیر را دارد. یک مقایسه اجمالی داشته باشیم تا فاصله سیاه نمایی تا واقعیت مشخص شود. 🔸دولت قبل ارز را 3 هزار تومان تحویل گرفت و تقریبا 27 هزار تومان تحویل داد یعنی بطور میانگین در طول 8 سال هر سال 110 درصد نرخ ارز در دولت قبل جهش داشت، اما دولت سیزدهم که حدود 16 ماه است سر کار آمده حدود 45 درصد افزایش نرخ ارز را تجربه کرده، البته به همین هم انتقاد داریم اما این را در حالی در نظر بگیرید که دولت قبل هزینه های جاری را تبدیل به پوست موزی زیر پای دولت سیزدهم کرد و دولت فعلی هر ماه بخشی از بدهی های دولت قبل را تسویه میکند، این را در حالی در نظر بگیرید که طرفداران دولت قبل آتشبیار معرکه 3 ماه اخیر بودند و تمرکز دولت را از مسائل مردم برهم زدند. 🔹 و در همین راستا یک سوال اساسی تر اینکه چرا در سال 98 اعتراضات به جنبش فرودستان معروف شد، اما در شلوغی های اخیر خبری از همراهی افرادی که سال 98 فرودستان گفته میشدند نبود؟ چرا در سال 98 مردم مقابل دولت ایستادند اما در شلوغی های اخیر مردم حاضر به همراهی با اغتشاشگران نشدند؟ 🔸جواب مشخص است، دولت سیزدهم دو اقدام مهم در راستای کمک به رفع فقر در کشور داشت، اولی افزایش 57 درصدی حقوق کارگران بود و دومی افزایش چند برابری یارانه ها. در واقع اقشار کم درآمدتر جامعه حال دولت را کنار خود می بینند و این بزرگترین پشتوانه است، بگذار این وسط فرادستان از دولت عصبانی باشند.
همین که برنده شد، و مسئولان کشورشونو بعد از پیروزی بغل میکردند، با ۸۸ درصد 😳 ششمین کشور متورم دنیاست. در با نصف این ، چطور مردم را به جان مردم و حکومت انداختند.. و تصویر ایران را در جهان بعنوان یک کشور مفلوک و درمانده جا زدند. چه جنگ روانی علیه و فوتبالیستها راه انداختند وو کی بیدار میشیم برای ساختن کشور.. کی تموم میشه ‌گوش دادن به دشمن
💬 طی روزهای گذشته همزمان با افزایش قيمت دلار طبق معمول معاندین فراخوان زدند، چند نفر در فراخوان اغتشاش امروز شرکت کردند؟ 🔹 از روزهای گذشته و همزمان با افزایش قیمت دلار در بازار، جریان معاند با سواستفاده از فرصت بوجود آمده مجددا قصد تحریک مردم برای حضور خیابانی را داشته و فراخوان‌های متعددی در این خصوص منتشر کردند. 🔹مطابق این فراخوان‌ها خواسته شده بود که اقشار مختلف مردم ساعت ۱۱ روز ۱۰ دی ماه از خانه‌ها به سمت بازار تهران، ساعت ۱۵ در بازار بزرگ تهران، ساعت ۱۷ در میادین مولوی، توحید و ولیعصر عج و ساعت ۲۰ از سه میدان به سوی میدان انقلاب حرکت و به هم بپیوندند. 🔹بررسی‌های به عمل آمده و رصد میدانی نشان می‌دهد مطابق این فراخوان‌ها، ظهر دیروز تجمع و شعاردهی حدود ۲۰۰ اغتشاشگر با همراهی تعدادی کسبه بازار در میدان ارگ با حضور پلیس پراکنده شد. همچنین حدود ۳۰ نفر نیز با حضور در راسته کفاشان و فرش فروشهای بازار بزرگ آنان را مجبور به بستن مغازه‌ها کرده بودند که متفرق شدند. در عین حال فضای بازار همچنان ملتهب است.
🔴سه شخصیت خاص دی‌ماه!! 🔹دوازدهم، سیزدهم و چهاردم دی‌ماه، یادآور نام سه شخصیتی است که رهبر معظم انقلاب به‌صورت ویژه و‌ پرتکرار از ایشان تجلیل کردند. 🔻دوازدهم دی‌ماه، سالروز ارتحال دانشمندی است که حتی مخالفان سیاسی او، از سفره گسترده علمی او بهره می بردند. 🔻عظمت شخصیت چندبعدی آیت‌الله به‌خاطر ضعف مفرط دوستان و بغض بی‌پایان دشمنانش هنوز برای بخش بزرگی از جامعه پوشیده است. 🔻سیزدهم دی‌ماه، سالروز شهادت شاگرد اول مکتب امام خامنه‌ای و فرمانده سپاه انسانیت بدون مرز است. رفتار او مکتب بود، چون قاسم_سلیمانی حقیقتا نابغه عملکرد جهادی و جذاب در جامعه و جبهه بود. 🔻چهاردهم دی‌ماه، سالروز شهادت کسی بود که رهبر انقلاب او‌ را «دانشمند مؤمن و جهادگر»، «شخصیت ارزشمند»، «کانون امید و ابتکار و نوآوری»، «یکی از فرزندان صالح انقلاب» نامیدند و‌ بارها از او تجلیل کردند. 🔻دکتر سعید آشتیانی به‌ عنوان یکی از تاثیرگذارترین دانشمندان غرب آسیا که با توسعه دانش سلول‌های بنیادی دست برتر علمی را برای ایران ایجاد کرده بود، در فهرست ترور موساد قرار گرفته بود.
🔴خزانه دولت دوازدهم فقط خالی نبود، بلکه مقروض بود! 🔹وزارت امور اقتصادی و دارایی در پاسخ به تکرار ادعای موجودی خزانه در پایان دولت دوازدهم از سوی رئیس جمهور سابق تاکید کرد: تکرار این ادعا در حالی صورت می‌گیرد که بارها توضیح داده شد که نه یک خزانه خالی که یک خزانه مقروض و بدهکار میراثی بود که به دولت سیزدهم رسید. 🔹️اینکه ادعا شود دولت در شرایط مطلوبی تحویل داده شد، ادعای درستی نیست و هنوز کمتر از دو سال از آن روزها نگذشته و قاعدتاً حافظه تاریخی افکار عمومی هم آن‌قدر ضعیف نیست که به یاد نیاورد وضعیت شاخص‌های اقتصادی در آغاز به کار دولت سیزدهم چطور بود. 🔹️تنها ۱۶ ماه از عمر دولت سیزدهم گذشته است و طبیعتاً هنوز شرایطی که کار را از دولت دوازدهم تحویل گرفت از حافظه تاریخی مردم پاک نشده است. 🔹️کسری بودجه بیش از ۴۰۰ هزار میلیارد تومانی، تورم نزدیک به ۶۰ درصدی و همچنین ۵۲۲ هزار میلیارد تومان بدهی دولت بابت فروش اوراق در دولت قبل روی دست دولت سیزدهم باقی مانده بود که باید تا سال ۱۴۰۴ تسویه کند.
🔻آیت الله مصباح دژی استوار در خط مقدم دفاع از ولایت فقیه و رهبری بود پیام سیدحسن نصرالله به به کنگره همایش بزرگداشت آیت الله مصباح: 🔹ارتباط ایشان با حزب الله به لحاظ عاطفی چنان عمیق بود که در مواضع تأیید آمیز و بیانات بلند ایشان نسبت به درباره حزب الله منعکس می‌شد به گونه‌ای که معتقد بود که اخلاص و ارتباط عمیق حزب الله با ولیّ فقیه موجب این مواضع می‌گشت و به همین جهت نهایت پشتیبانی و نصرت یاری را نسبت به در حق مقاومت مبذول داشت. 🔹اندیشه‌ی ژرف و آگاهی گسترده و بینش و معرفت ایشان به اسلام، موجب رابطه‌ی عمیق ایشان با ولایت گشت شد و بدین جهت دژی استوار در خط مقدم دفاع از ولایت فقیه و رهبری امام خمینی (قدس سره) و امام خامنه ای (دام ظله) بود و ثابت قدم و تأثیر گذار بر خط ولایت ماند و نیروهای متخصصی تربیت نمود کرد که در راستای گسترش این اندیشه که همان خط فکری نبوت و امتداد آن است مشارکت کنند.
شبهه ای هست که میگه چرا ایران با وجود این همه منابع نفتی و گازی و ... چرا به مردمش کمک نمیکن و فقط خودشون پول رو میخورن میشه جواب این شبهه رو بدید 📌پاسخ 👇 🔹 ذهنیتی که عموم مردم درباره درآمد نفتی دارند با آنچه در واقعیت وجود دارد بسیار متفاوت است. 🔻 به نظر شما پول نفت را اگر بخواهیم فقط به حساب مردم واریز کرده و در هیچ جای دیگری هزینه نکنیم، سهم هر ایرانی چقدر است؟ 🔹 با تلاشهای دولت سیزدهم درآمد صادرات نفت در سال ۱۴۰۰ یازده برابر سال ۹۹ شد. در سال ۱۴۰۱ هم ۵ برابر بیشتر شد. وصول درآمد هم ۶۰ درصد افزایش یافته است. ✅ یعنی الان در اوج درآمد نفتی هستیم. 🔻حالا بیایید حساب کنیم: 🔰 درآمد نفتی ایران در ۵ ماه اول ۱۴۰۱: ۱۱۴,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان. ۱۱۴ هزار میلیارد تومان. 🔰 یعنی در هرماه: ۲۲,۸۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان. ۲۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان. 🔰 این مبلغ تقسیم بر ۸۵ میلیون نفر، می‌شود: ۲۶۸,۲۳۵ تومان.😐 🔹 بله. فقط ۲۶۸,۲۳۵ تومان در ماه سهم هر ایرانی از درآمد نفتی است. یعنی روزی ۸,۹۵۰ تومان! ✅ یارانه نقدی ای که دولت به مردم تقدیم میکند، ۱,۵ برابر این مبلغ است. ➕ حالا یارانه نقدی را با ده ها یارانه پنهان در سوخت و آب و برق و گاز و درمان و ... را با آن جمع کنید. ✅ نتیجه اینکه هم اکنون دولت چندبرابر درآمد نفتی خود به مردم یارانه می دهد... ⚠️اما چند نکته: ▪️ در هر جای دنیا، پول را در قبال کار و خدمت میدهند. نباید انتظار داشته باشیم دولت منابع خودش را به صورت رایگان به حساب مردم واریز کند. اینکار به ضرر فرهنگ و اقتصاد و آینده کشور است. ▪️ اگر پول نفت امروز برای تولید و پیشرفت کشور هزینه نشود، چند سال دیگر که نفت تمام شد چه کنیم؟ .......●💠🌼💠🌼💠●......
# اظهارات جدید عبدالحمید درباره بهائیان ▪️هم خلاف فقه است هم خلاف امنیت ملی! 🔹آقای عبدالحمید اسماعیل‌زهی امام جماعت مسجد مکی زاهدان در خطبه‌های نماز جمعه‌ این هفته ( ۹دی‌) مدعی شده است که «بهائی‌ها حقوق انسانی و حقوق شهروندی دارند و اگر کسی خدا را هم قبول نداشته باشد، حقوق انسانی دارد. این‌که در گذشته یکی از اسلام برگشته و به راه دیگری رفته یا ختم نبوت را انکار کرده، آن گذشته است و نسل جدیدی آمده که نمی‌توان آن‌ها را مرتد دانست.» 🔹براساس اصل سیزدهم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایرانیان زرتشتی، کلیمی و مسیحی تنها اقلیت‏‌های دینی شناخته می‏‌شوند؛ براساس اصل دوازدهم قانون اساسی نیز مذاهب اسلامی اعم از حنفی، شافعی، مالکی، حنبلی و زیدی دارای احترام کامل می‏‌باشند اما بهائیان در این چارچوب تعریف نمی‌شوند چراکه نه دین هستند و نه مذهب بلکه پیشینه تاریخی آنها ماهیت سیاسی و جاسوسیِ تشکیلاتی دارد. 🔹همچنین براساس فقه اهل‌سنت و فتاوای بزرگان این مذهب، بهائیت یک دین ساختگی است و پیروان آن مرتد و کافر هستند. براساس نظر دارالافتاء الازهر مصر به‌عنوان بزرگترین مرجع دینی اهل‌سنت در جهان، «بهائیت یک فرقه و گروه مرتد از اسلام است، درست نیست که به آن ایمان آورد و با آنها مشارکت نمود و نسبت به ایجاد جمعیت‌ها و مؤسساتی که ایجاد می‌کنند نباید بی‌تفاوت بود و چشم پوشید.» 🔹اظهارات این هفته مولوی عبدالحمید علاوه بر اینکه از نظر دینی بر آن اشکال وارد است و باید دید آیا وی فتوای جدیدی دراین‌باره دارد یا خیر، خلاف امنیت ملی کشور نیز بود.
🇮🇷 📝 کار بزرگ شهید سلیمانی حفظ، رشد دادن، مجهز کردن و احیاء جبهه مقاومت بود ❄️🌹❄️ ‌🔻رهبرمعظم انقلاب: 🔹دمیدن روحی تازه به جبهه مقاومت کار بسیار برجسته و اساسی شهید سلیمانی بود. سردار با تقویت مادی، معنوی و روحی مقاومت، این پدیده ماندگار و رشد یابنده را در مقابل رژیم‌صهیونیستی و نفوذ آمریکا و دیگر کشورهای استکباری حفظ، مجهز و احیاء کرد. 🔸سردار سلیمانی با استفاده از تجربیات سالهای دفاع مقدس و مشورت های یارانش، مقاومت فلسطینی‌ها را با تکیه بر امکانات داخلی همان کشورها مقتدر کرد. 🔹متوقف کردن غائله بزرگ داعش و زدن بسیاری از ریشه‌های آن یکی از کارهای مهم سردار سلیمانی بود و شهید سلیمانی در آن قضیه هم امتحان خوبی داد. 🔸مجموعه مقاومت خودشان را عمق راهبردی جمهوری اسلامی و پَر و بال اسلام می‌دانند و این حرکت در همین جهت ادامه خواهد یافت. 🔹امسال هم مثل سال گذشته حضور مردم پرشور است و به فضل الهی در زمینه حضور با معنا و قدرشناسی ملت از سردار سلیمانی هیچ مشکل و کمبودی وجود ندارد. 🔸نباید بگونه ای سخن گفت و عمل کرد که خصوصیات سردار ماورایی و دست‌نیافتنی تصور شود. 🔺رهبر معظم انقلاب با قدردانی از فعالیت‌های تحسین برانگیز سردار قاآنی گفتند: الحمدلله خلأ سردار در موارد بسیاری پر شده است.
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕چند دقیقه قبل از اعدام قاتل شهید علی محمدی دانشمند هسته ای جمهوری اسلامی ایران لطفاً نشر دهید برای همه کسانی که دچار غفلت شدند شاید تلنگری باشد ..‼️‼️ وبدانند که آخر و عاقبت کارشان جزء پشیمانی وعذاب الهی چیز دیگری نیست 😔
🔺درِ چاه های نفت را ببندید! 🔸پهپاد ایرانی را همه دیده اند؛ جنگ افزاری که بسیاری کشورها آرزویش را دارند؛ پرنده ای که به "MADE IN IRAN" اعتبار داده است؛ محصولی که علیرغم تحریم های همه جانبه آمریکا، عده ای دزدانه و یواشکی در پی خریدش هستند! 🔸کالا وقتی خوب است، تکنولوژی وقتی برتر است، کیفیت وقتی سروری میکند، مشتری برای بدست آوردنش سر و دست میشکند؛ هیچ قدرتی هم نمیتواند مانع خرید و فروش آن شود، چون رقیبی ندارد؛ آن وقت است که میتوانیم ادعا کنیم محصولی در سطح جهانی تولید کرده ایم! 🔸دنیا برای بدست آوردن محصولات با ارزشِ برترِ بی رقیب هزینه میکند و حتی ناز فروشنده را میکشد؛ اما آنگاه که محصولی رقیب پیدا میکند، این دیگر فروشنده است که دنبال خریدار میدود! نفت و بطور کلی انرژی تا دلتان بخواهد ارزشمند و نیاز مبرم دنیای امروز است اما کشورهای زیادی آن را تولید میکنند؛ به لحاظ کیفیت نیز تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند و تقریبا همه شبیه هم اند. بازاری با فروشنده های زیاد، و محصولات مشابهی که به وفور یافت شده و در دسترس متقاضیان قرار میگیرند. اینجا خریدار است که ناز میکند! 🔸تمام داریی ممالک غربی مدیون نفت و گاز کشورهایی است که برای فروش منابع خود التماس میکنند، اما آنها که اگر یک روز نفت یا گاز نباشد صنعتشان تعطیل و تمام زندگی شان مختل میشود برای فروشندگان انرژی طاقچه بالا میگذارند و حتی سقف قیمتی تعیین مینماید! 🔸شما نفت را از همه جا میتوانید تامین کنید، اما bmw و بنز را تنها آلمان دارد؛ اپل و F35 فقط آمریکا، و شاهد ۱۳۶ صرفا شاهکار جمهوری اسلامی است. نتیجه میگیریم در دنیای امروز بخت یار کسانی است که صنعت قوی تری دارند، و اگر در کنار صنعت انرژی هم داشته باشند هنوز وضع بهتری خواهند داشت. 🔸آمریکا خود نفت و گاز داشته، و در کنار آن سالها دلار بدون پشتوانه داده و نفت سایر کشورها را هم مجانی خریده و در خود ذخیره کرده است. ایالات متحده ی نفتی-صنعتی در قیاس با آلمان صرفا صنعتی قطعا وضع بهتری خواهد داشت. ایران اگر قرار باشد صنعتی شود شبیه کدام خواهد شد؟! 🔸شبیه آلمان و فرانسه ای که با قطع گاز روسیه کاسه "چه کنم" دست گرفته اند، یا شبیه آمریکایی که بدون دغدغه میتواند به حیات صنعتش ادامه دهد؟! ما قطعا میتوانید نه تنها در حوزه نظامی و دفاعی ابرقدرت باشیم، که اگر یک انقلاب صنعتی نیز انجام دهیم، ابرقدرت اقتصادی هم خواهیم شد. 🔸هم منابع سرشار داریم، و هم نیروی کارآمد با استعداد؛ فقط نیازمند مدیران قوی و نترسی هستیم که تصمیمات بزرگی بگیرند؛ چاره کار را نیز رهبر انقلاب اردیبهشت ۷۳ آرزو کردند، و آن آرزو چیزی نبود جز بستن چاه های نفت! ما باید اقتصادمان را از فروش نفت رها کرده و بسوی صنعتی شدن برویم. 🔸تاکید رهبری بر حمایت از دانش بنیانها، و نیز آن آرزوی براورده نشده نشان میدهد ایشان از کِی این مهم را درک و بیان کرده بودند. برای تبدیل شدن به قدرت نباید نفت بفروشیم مگر دریک صورت و آنهم به ریال! و آنهم مازاد نیاز خودمان! اگر خواستند ببرند؛ نخواستند جایش در اعماق زمین امن است! 🔸نفت را اگر خواستیم استفاده کنیم صرفا برای حمایت از صنعت خودمان باشد، نه برای فروش! هسته ای را تقویت کنیم؛ محصولات دانش بنیان قوی بسازیم؛ در تولید هواپیما و خودروهای پیشرفته ورود کنیم و صدها صنعت دیگری که آوازه اش مانند موشک و پهپادمان عالمگیر شود! 🔸آنگاه همگان میبینند ایران به چه جایگاهی میرسد. لازمه اش البته همانطور که بارها گفته شده مدیرانی جسور و با اراده است که بتوانند مافیا و دلال را قلع و قمع کنند، با کارشکنی و وطن فروشی مماشات نکنند و شایسته سالاری در گزینش نیروهای وطن دوست و کارآمد را سرلوحه کار خود قرار دهند.