🔻جواد روحی مرتکب چه جرایمی شده؟
🔹قرآن سوزی در وسط میدان شهر و توهین به مقدسات.
🔹تحریک برخی از شهروندان به ایجاد ناامنی و اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت داخلی کشور.
🔹حمله به اماکن دولتی، نظامی، بانکها و شهرداری و تخریب اموال عمومی.
🔹تخریب و آتشزدن مقر پلیس راهنمایی و رانندگی.
🔹لیدری اغتشاشاتی که منجر به از دست دادن جان ۵ نفر و مجروح شدن تعدادی از ماموران تامین امنیت شده است.
💢 چه کسانی با مجازات قاتلها و آشوبگرها مخالفت میکنند؟
۱.کسانی که مشوق بودند و اگر هوچیگری نکنند به عنوان قاتل پرور باید پاسخگو باشند.
۲.کسانی که با مظلوم نمایی از محکومین، قصد تحریک به آشوب و قاتل پروری جدید دارند.
۳.خود قاتلها و آشوبگران فراری از قانون به خاطر ترس از آینده حتمی.
💢کودتای پلتفرمها
🗣مقدمفر مشاور رسانهای فرمانده کل سپاه گفت:
🔹در ابتدای ایام فتنه اخیر، این روایت طرفداران انقلاب بود که «کودتای پلتفرمی» در جریان است؛ یعنی صاحبان توئیتر و اینستاگرام عملاً تمام دستورالعملهایی را که رسانه اجتماعی آزاد باید به آن پایبند باشد تغییر دادهاند تا تصویر کاملاً مجعولی از ایران به مخاطب ارائه شود.
🔸در این اتفاقات دیدیم چطور حسابهای کاربری جعلی بسیاری ساخته شد، در شمارش توئیتها و ریتوئیتها، یک جعل آمار و عددسازی کاملاً رسواکننده و غیرواقعی اتفاق افتاد به نحوی که حتی صدای سیانان را هم که خود بخشی از سازمان عملیات روانی دشمن بود، درآورد! آش در این زمینه بسیار شور شده بود.
🔹اینها بدین معنا نیست که در داخل کشور مشکل نداریم؛ مشکلات هست و انکار آن نه تنها هیچ سودی ندارد بلکه ضرر هم دارد؛ اینکه مردم از وضعیت بد اقتصادی ناراضی هستند و انتقادات و اعتراضاتی دارند، امر پوشیدهای نیست؛ اما مغالطه اینجاست مردم خواهان چه تغییری هستند؟ آیا به دنبال اصلاح امور درون همین نظام سیاسی هستند و یا به دنبال آناند که اسیر تجزیهطلبان باشند؟ قطعاً این دومی نیست، اما دشمن اینطور وانمود میکرد که مردم چنین چیزی میخواهند!
🔴 «مهدیه المرزوقی» کیست؟!
پزشک تونسی که از ۲۰۰۸ در عربستان زندگی میکند و اخیراً به جرم «توهین به نظام سعودی» محکوم به ۱۵ سال زندان شده.
به نظرتان این #توهین چه بوده؟!
👈 جرم او #لایک_کردن فیلمی از تجمعات طرفداران حزبالله در پایتخت تونس بوده که در توئیتر منتشر شده.
❗️بعد همین عربستان سالانه چند صد میلیون دلار هزینه میکند، تلویزیون اینترنشنال تأسیس میکند تا برای ما #آزادی بیاورد! چرا عدهای همین معادله ساده را درک نمیکنند؟!
دقت کنید در کشورهای دیگر حتی لایک کردن یک پست این مجازات شدید را در پی دارد. چطور انتظار دارند یک خبرنگار که جاسوسی میکند، سیاهنمایی میکند، امنیت را بهخطر میانداز و... با او نباید برخوردی صورت گیرد؟
💢لطفا هماهنگ باشید
🔰به این ۳ موضعگیری از ۳ شخصیت سیاسیـ اجرایی کشور توجه کنید.
🗣جلالی نماینده مردم اراک در توضیح اینکه منظور از تغییر روش دعوت به حجاب چیست؟ میگوید: «منظور از تغییر روش این است که امکان دارد در قالب تذکری از طریق پیامک به افراد بیحجاب اعلام شود که شما حجاب رعایت نکردید و سعی کنید به قانون احترام بگذارید. بعد از تذکر، وارد مرحله اخطار میشویم بعد هشدار و در مرحله سوم ممکن است حساب بانکی فرد بیحجاب مسدود شود.»
🗣اما رئیس مجلس نظر دیگری دارد. قالیباف میگوید: «به چه حقی میگوییم وقتی خانمی بدحجاب است اجازه ندهیم به مترو سوار شود؟»
🗣در اظهارنظر دیگری غلامعباس ترکی معاون حقوق عامه دادستان کل کشور معتقد است: «در شرایط حاضر، در مورد کشف حجاب و بدننمایی و یا اشاعه و تشویق به منکرات اخلاقی، حکم قانون مشخص و صریح است و مأموران پلیس باید به تکالیف قانونی خود در این موارد عمل نمایند.»
🔸این تکثر و چند صدایی علاوه بر اینکه پیام خوبی به مردم نمیدهد موجب مشوش شدن اذهان جامعه نیز میگردد. این تکثر چه حاصل ناهماهنگی شناختی و اختلاف قرائت باشد و چه حاصل اختلاف رویکردی، میتواند در پستوی جلسات متعدد سازمانها مورد بحث قرار گیرد و به زندگی مردم که خود درگیر موارد متعدد فکری و معیشتی هستند نشود.
🔹رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر خویش با بانوان فرمودند: «حجاب یک واجب شرعی است که باید رعایت بشود، منتهی آن کسانی که حجاب را به طور کامل رعایت نمیکنند، اینها را نباید متهم کرد به بیدینی و ضدانقلابی.» این بیانات که بیشک مورد پذیرش بخش اعظمی از جامعه است میتواند دال اصلی برای موضعگیریها و قانوننویسیها باشد.
🔸واقعیت آن است که مسائلی که اخیرا کشور را دچار مسائل ویژهای نمود نیازمند یک تصمیم کارشناسی دقیق، عمیق و بدون هیاهو در محافل فکری و تبدیل آن به قوانین و دستورات موضوعه است. بیشک اگر نظرات کارشناسی از نگاهها و جریانهای فکری، فرهنگی، سیاسی و... شنیده شود و پس از آن با حفظ تمام جوانب کار مانند اقناعسازی جامعه به مرحله اجرا در آید جامعه نیز از سر درگمی موجود خلاصی مییابد.
🔹از سویی جامعه ایرانی نشان داده که از کار کارشناسی دقیق که جلوی بیعفتی را بگیرد و از اظهارت و کنشهای جزیرهای و سلیقهای جلوگیری کند استقبال خواهد کرد. اقتدار، انسجام و اشراف سه لازمه یک حکمرانی صحیح است که این روزها بیش از پیش احساس میشود.
♨️ امارات چه امتیازاتی به ایران می دهد ؟
🔸️در روزهای گذشته چند رخداد مهم در روند تحولات روابط ایران و کشورهای عربی رخ داده است که اگرچه بازتاب زیادی پیدا نکرد ولی به باور نگارنده بسیار مهم بود.
🔸️اول سفر رئیس بانک مرکزی به امارات در جهت تسهیل روابط پولی و بانکی و تامین منابع مالی برای تجارت تجار ایرانی بود که روسای برخی بانک های داخلی نیز وی را همراهی کردند .
🔸️و دوم اظهارنظر دیروز حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه ایران در خصوص روابط با سعودی و اذعان او به آماده نبودن ریاض برای بهبود روابط.
🔸️همچنین خبرهایی از مذاکرات پشت پرده کشورهای سعودی و امارات با ایران به گوش می رسد که سراسیمه در پی در امان ماندن از تنبیه ایران هستند.
🔸️در این خصوص چند نکته باید ذکر شود؛
1️⃣ در اوج تحریم های خزانه داری آمریکا علیه بانک مرکزی ایران، سفر رئیس محمدرضا فرزین به امارات چه معنا و مفهومی می تواند داشته باشد؟
🔸️ زیرا از اساس بانک مرکزی توسط آمریکا تحریم شده و هر مبادله ای از مجاری بانکی با بانک های ایرانی ممنوع است.
🔸️پس فرزین در امارات چه می کند؟
2️⃣ پس از پایان جام جهانی، همگان منتظر زیر و رو شدن تاسیسات حیاتی سعودی و امارات در واکنش به نقش آن پادشاهی در اغتشاشات ایران داشتند ، تاجایی که فرماندهان نظامی ایرانی رسما این ۲ کشور را تهدید می کردند اما این اتفاق رخ نداد و مدتی بعد نیز منابع خبری مطلع از مذاکرات پشت پرده امارات و سعودی برای در امان ماندن از واکنش خشن ایران سخن گفتند .
3️⃣ بر اساس شنیده ها ، ایران به طرفهای مقابل اطلاع داده که دخالتی در نوع اقدامات نظامی طرف یمنی علیه سعودی و امارات نخواهد داشت و این مورد یک موضوع داخلی و مربوط به مردم یمن است و ریاض و ابوظبی خود باید این مسئله را حل کنند .
4️⃣ به نظر می رسد امارات تهدید جمهوری اسلامی را جدی گرفته و پیشاپیش سعی دارد از طریق تسهیل مبادلات مالی با ایران به نوعی خاکش را از دامنه آتش دور نگاه دارد اما سعودی ها هنوز به خوبی ملتفت نگشته اند که ممکن است چه اتفاقاتی در آینده نزدیک برایشان رخ دهد.
5️⃣ مجلس سلطنتی عمان با ممنوع کردن هرگونه رابطه با رژیم صهیونیستی و اجازه ندادن به هواپیماهای تجاری این رژیم برای عبور از آسمان این کشور(البته تحت فشار همسایه شمالی) و قطر با حمایت و همراهی همه جانبه با دستگاه امنیتی ایران و جلوگیری از استفاده مخالفان نظام جمهوری اسلامی از بستر جام جهانی برای تبلیغات ضد انقلابی، تکلیف خود را در قبال تهران انجام دادند و به نظر می رسد امارات نیز سعی دارد از مزیت مالی خود برای جلب رضایت همسایه شمالی بهره ببرد تا از گستره تهدیدات امنیتی و نظامی آن دور بماند (ولو به قیمت نقض تحریم های آمریکا) .
6️⃣ اما سعودی ها همچنان بر لجاجت خود اصرار دارند که البته دلایل مختلفی دارد از جمله احتمال تضعیف موقعیت بن سلمان برای پادشاهی.
🔸️برگزاری رزمایش پدافندی اخیر در حوالی تاسیسات نفتی عربستان نشان می دهد بن سلمان برای ادامه جنگ یمنی ها علیه تجاوز ۸ ساله سعودی آماده می شود و امیدی به مذاکرات پشت پرده با واسطه گری عمانی ها ندارد.
7️⃣ هر چه هست به نظر می رسد ایران با عبور از اغتشاشات ۱۴۰۱ با اقتدار بیشتری در برخورد با همسایگان جنوبی مواجهه می کند و آنان باید تکلیفشان را در برابر تهران مشخص نمایند.
📌ابوظبی زودتر متوجه خطر شد و سعی در رفع آن نمود اما ریاض همچنان اصرار می کند که به طرف مقابل بفهماند که جز از طریق زبان زور چیزی به او تفهیم نمی گردد .
🔴زمستان سخت اروپا یا ایران؟!
🔸بعضیها میگویند این بود #زمستان_سخت؟ پس چرا اروپا به مشکل بر نخورد اما وزیر نفت ما مردم را به صرفه جویی توصیه میکند؟!
🔸 اولا در بهترین حالت هم که باشیم باید صرفه جویی کنیم و این یک اصل است.
🔸ثانیا ایران در حوزه گاز مگر به کدام مشکل برخورده است؟ اینکه وزیر نفت ما از تهدیدهای احتمالی میگوید و میخواهد به سرنوشت اروپایی ها دچار نشویم مگر بد است؟ همه میدانند ایران علاوه بر اینکه نگذاشته مشترکین خانگی و تجاری اش به مشکل بربخورند، همزمان به تعهدات خارجی خود در صادرات به عراق و ترکیه هم عمل کرده است؛ اما یک سری واقعیت ها هم هست؛ اینکه مصرف گاز در ایران فوق العاده بالا است، قیمت گاز اندک، و عده ای اصلا رعایت نمیکنند؛ دستگاه های گرما تاب در ویلاها، استخرهای آب گرم آنچنانی، مصرف های غیر استاندارد خانگی و غیره باید مدیریت شوند.
🔸آلمانی ها را ببینید که از آب کره میگیرند، حتی مصرف آب گرمشان هم دست خود مردم نیست؛ آب گرم را دولت از طریق لوله کشی و فقط در ساعات مشخصی به منازل میفرستد و بابتش دولا پهنا پول میگیرد؛ گاز را فقط به نیروگاه های تولید برق میدهند و گرمای منازل با برق تامین میشود.
🔸حالا چون ما گاز فراوانی داریم باید هرطور خواستیم مصرف کنیم؟ آیا نمیدانیم زمستان امسال وضع دنیا چگونه است؟ نباید سرنوشت انگلیسی ها که فضله گربه میسوزانند تا خانه های خود را گرم کنند برای ما هشدار باشد؟ نباید از معاملات هیزم در اروپا درس بگیریم؟
🔸مصیبت های فرانسه و انگلیس و آلمان و ایتالیا را نمیبینید؟ اینکه سرزمین بنز و bmw به دوران زغال سنگ برگشته نباید درسی باشد برای ما؟ همین حالا که این مطلب را مینویسم آلمان در کمبود گاز روی به سوختن زغال سنگ آورده و فعالان محیط زیست که به این اقدام اعتراض میکنند را کف خیابان های سرد برلین با مشت و لگد و باتوم سرکوب میکند؛ زمستان سخت مگر شوخی دارد با کسی؟ جنگ هم هست؛ هم میخواهند از اسب تکبر نیفتند، هم مجبورند بیچارگی هایشان را چاره کنند. ترکمنستان هم که گازش را با ما سوآپ میکرد گفته خودمان به مشکل برخورد کرده ایم.
🔸چه باید کرد؟ اینجا باید مدیریت کرد و دولت رئیسی قطعا این کار را به بهترین نحو انجام میدهد. هرچند پشت صحبت های مکرر وزیر نفت کشورمان انگیزه های سیاسیِ قابل تقدیری هم هست که برخلاف ظاهرش، بیشتر شامل حوزه بین الملل میشود و اکنون جایز نیست درباره آن حرف زد! :)
🔸خلاصه اینکه زمستان سختی است؛ اروپایی ها تلفات زیادی داده اند، فقط صدایش را در نمی آورند؛ اوضاعشان به شدت خراب، و صد البته اوضاع ما خوب است. لیکن حمایت از دولت مستقر در مدیریت مصرف داخل و بازی با مولفه های سیاست خارجی شرط عقل است.
💢خدمات ابرجاسوس به انگلیس
🔹علیرضا اکبری یکی از دستمزدهایی که از MI6 دریافت کرده، ویلای ۲.۵ میلیون دلاری در لندن بوده، که خانواده اش الان اونجا ساکن هستن.
🔹در عوضش چه کارهایی انجام داده: سندهای محرمانه رو در سفرهایی که به خارج از کشور می رفته تحویل MI6 میداده....
🔹در نشریات ایران طبق خواسته دولت انگلیس مصاحبه میکرده ، گروهی با حضور برخی مسولان دولت قبل در فضای مجازی راه انداخته بود در قالب سوال و جواب نظر اونها رو میگرفت،سوالها رو MI6 میداد و جوابها رو هم به اونها منتقل میکرد، پست و توییت هایی مثل این عکسها هم میزد.
⭕️ جاسوس محکوم به اعدام، صورتی از آب درآمد!
🔻کنکاشی در در توییتر و فیسبوک علیرضا اکبری ابرجاسوس محکوم به اعدام، پازلها را کنار هم بگذارید!
۱. تمجید آذریجهرمی
۲.تجمید اسحاق جهانگیری
۳. تمجید پیروز حناچی
۴. ترس از جنگ و امضای برجام
۵. واکنش به پیروزی روحانی در انتخابات
۶. تمجید اسکار فیلمهای اصغرفرهادی
♦️ ام آی سیکس دقیقا به دنبال چه چیزی در ایران بوده است؟
🔸 ایران چه ارتباطی با انگلیس پیدا میکند. چرا مسئله ی ایران برای چنین کشوری مهم بوده ؟
🔸 از مسعود بهنود تا علیرضا اکبری، ستونهای خیمه ی ام آی سیکس در ایران...
#پروژه_تغییر_رفتار
۱۴۰۱/۱۰/۲۳
🔺 این روزها و به بهانهی بازداشت و محاکمه #علیرضا_اکبری (جاسوس انگلیس) توجه خیلیها به اقدامات اطلاعاتی انگلیس علیه ایران جلب شده است.
بررسی ها نشان میدهد که انگلیس در طول سالیان گذشته بطور ویژه ای بر کشورهای افغانستان و پاکستان و عراق و سوریه توجه و بر آنها تمرکز داشته است.
برخی معتقدند که انگلیس به دنبال چیزی فراتر از ایران بوده و رفتار اطلاعاتی این کشور نشان میدهد که آنها در منطقه ی سرشار از نفت و گاز و انرژیِ خاورمیانه پروژه هایی را برای خود تعریف کرده اند.
پروژه هایی که معمولا کوشیده تا به #تجزیه یا بحران داخلی در کشورها، یا تغییر رفتار این کشورها منجر شود...
در خصوص ایران در سال 1393 یک مصاحبه از سوی "جان ساورز" رئیس سابق ام آی سیکس با دیلی تلگراف منتشر میشود.
او در آن مصاحبه میگوید: ما سعی می کنیم تصویر روشنی به سیاستمداران و مذاکرهکنندگانمان در مورد برنامه هسته ای ایران و آنچه که در آن کشور میگذرد، ارائه دهیم".
🔺 اما ماجرا چه بوده و انگلیس دقیقا چه میکرده است؟
فضای کشور را مرور کنید. در مذاکرات هستهای شما میکوشید تا توضیح دهید که ایران نباید از حقش کوتاه بیاید اما وقتی به مسئولان وقت مراجعه میکنید از مرحوم هاشمی رفسنجانی و حسن روحانی تا جواد ظریف و علی شمخانی و دیگرانشان طوری با شما سخن میگویند که گویا شما دچار اشتباه شده اید و منطق آنها (که شبیه به کلامِ آن کسی که در مقابل ایران در مذاکرات نشسته) درست به نظر میرسد...
رفتار انگلیس در قبال این مسئله نشان میدهد که ام آی سیکس برای اثرگذاری بر ایران شبکهای ساخته که فراتر از چند جاسوس است.
شبکه ای که دو ماموریت اساسی دارد:
1️⃣ فهمیدنِ دقیق ایرانی ها و اینکه چه در سر دارند!
2️⃣ تغییر دادن اولویت ها در ذهن آنها و وادار کردن این کشور به تغییر رفتار...
برای این عملیات دو نکته مهم در دستور کار قرار میگیرد:
1️⃣ نفوذ از طریق جاسوس و کار اطلاعاتی
2️⃣ نفوذ در قامت رسانه
🔺 برای نفوذ در قامت رسانه بیش از بیست سال تلاش میشود تا با کمک فردی به نام #مسعود_بهنود یک شبکه ی رسانه ای با نام بی بی سی فارسی ایجاد شود.
شبکه ای که وظیفه داشته بخشی از فعالان سیاسی جناح چپ را در استودیوی خود جمع کرده و با برخی دیگر مصاحبه بگیرد تا بخشی از مسئولان جمهوری اسلامی (به ویژه اصلاحطلبان و غربگرایان) مخاطبش شوند. شبکه ای که گاه در قالب مصاحبه و چیزهایی از این دست هم، از این افراد کسب اطلاع میکرده است.
هدف چه بوده؟
1️⃣ کسب اطلاعات از مسئولان جمهوری اسلامی
2️⃣ ایجاد تغییر رفتار در آنها
3️⃣ تغییر اولویت های آنها
و این همه ماجرا نبوده؛ شما زمانی که یک مسئول ایرانی باشید با دید همفکران خودتان که حالا برخی از استودیو لندن سر در آورده اند تحت تاثیر قرار نمیگیرد.
این بازی به بازیگران بیشتری نیاز دارد.
مکمل این شبکه ی به ظاهر رسانهای، علیرضا اکبری و افرادی از این دست بوده که در قالب رفیق، مشاور و همکار میکوشیدهاند از مقامات ایران کسب اطلاعات کرده، محاسبات آنها را دچار اشتباه کرده، اولیت هایشان را تغییر داده و همزمان سیاستگذاری هایشان را دست خوش تغییر رفتار کنند.
🔺 چند سال پیش مسعود بهنود گفته بود: برخی سوالات برای مرحوم هاشمی رفسنجانی پیش می آید، نظرات مختلف را میخواست و نظر من از طریق فائزه به گوش او میرسید و به او منتقل میشد.
حالا برگردید به سال 93 و این جمله ی رئیس ام آی سیکس را دوباره بخوانید: ما سعی میکنیم تصویر روشنی به سیاستمداران و مذاکرهکنندگان مان در مورد برنامه هسته ای ایران و آنچه که در آن کشور میگذرد، ارائه دهیم".
تصور کنید شما حسن روحانی یا جواد ظریف یا جهانگیری یا شمخانی هستید.
بر و بچه های فعال در بی بی سی که خبرنگاران سابق رسانه های خودتان بوده اند و امثال اکبر گنجی و رفقای دیگرتان در آن استودیوها در ایام انتخابات علنی از لندن مردم را به سمت شما دعوت کرده اند.
تحلیل هایشان را درباره مسائل هسته ای میشنوید.
از طرفی وقتی به علیرضا اکبری و امثال او با هفتاد ماه سابقه جبهه مراجعه میکنید آنها هم همان را میگویند.
آیا محاسبات شما تغییر نمی کند و در قبال کسانی که مثل شما تحت نفوذ نیستند و بازی را درست میفهمند خشمگین و طلبکار نمیشوید؟
مسئله فراتر از یک پروژه جاسوسی است.
چیزی فراتر برای ایجاد تغییر در درکِ جامعه ی نخبگانی ایران رخ داده...
# عربستان سعودی همین امسال تو یه روز ۸۱ نفر، یه روز دیگه ۳۷ نفر و حالا یه پروفسور حقوق را فقط به خاطر نشر اخبار ضد حکومت توی توییترش به راحتی گردن زد!
چرا صدا از هیچ جایی بلند نشد؟!
چرا کسی وکالت شون رو به عهده نگرفت؟!
چرا کسی براشون هشتک نزد؟!
چرا عربستان از فلان کمسیون اخراج نشد؟
❄️ رکورد همایونی | ایران رکورددار بیشترین مرگ در اثر سرما‼️😳
🌨 وحشتناکترین بوران دنیا در کتاب گینس به نام ایران ثبت شده است؛ برف و بورانی که در سال ۱۳۵۰ هزاران نفر را به کام مرگ کشاند. رقم کشته ها تا هزار نفر ذکر شده است.
✅ سایت
DEVASTATING DISASTERS
درباره اتفاقی که ۵۱ سال قبل در ایران رخ داد، نوشته است: «بسیاری از مردم در حالی که در خانههای خود نشسته بودند و به راه چاره فکر میکردند به حالت انجماد رسیدند و قبل از این که بتوانند از شر یخزدگی خلاص شوند، به آهستگی مردند. »
☃️ در وضعیتی که مردم ایران از سرمای برف می مردند، شاهنشاه به سوئیس سفر کرد تا روی برف های سوئیس اسکی بازی کند!
🔴 ۲۶ دی ۱۳۵۷ ؛
روز فرار شاه و اموالی که با خود برد.
🔻بخشی از اموالی که به شهادت نزدیکان شاه و روزنامه های خارجی از ملت ایران توسط شاه به سرقت رفت.
1⃣ اردشیر زاهدی از محرمان دربار پهلوی: شخص اعلیحضرت، ۳۱ میلیارد دلار از کشور خارج کرد.
2⃣ روزنامه انگلیسی فایننشالتایمز در سال ۹۱ شمسی در گزارشی نوشت: محمدرضا پهلوی، شاه مخلوع ایران ۳۵ میلیارد دلار دارایی از ایران خارج کرده است.
3⃣ نویسنده مقاله «معمای جواهرات سلطنتی پس از سقوط پهلوی اول» در آغاز یادداشت خود نوشت: به دستور فرح، ۳۸۴ عدد چمدان و صندوق که حاوی عتیقه، جواهرات و الماسهای گرانبها، ساعتهای تمامطلا و تاج و نیمتاجهای تمام زمرد، بود هنگام فرار با محمدرضا شاه، از ایران خارج شد.
نکته و نظر:
حال که این همه اموال و ثروت ملت ایران توسط شاه مورد حمایت غرب، به آمریکا و اروپا به سرقت رفت و در اختیار خانواده شاه قرار دارد، چرا این کشورهای مدعی حمایت از ملت ایران نمی گذارند این اموال و ثروت ملت ایران از طریق قانونی و حقوقی به مردم ایران مسترد شود؟
💢پالایشگاه فراسرزمینی اقدام دولت در بازاریابی نفت
🗣به دنبال راهاندازی پالایشگاه فراسرزمینی ایران در ونزوئلا، جواد اوجی وزیر نفت دراین باره گفت:
🔸در این پایشگاه روزانه ۱۰۰ هزار بشکه نفت خامِ میدانهای ونزوئلا پالایش خواهد شد. ایران در این برنامه با پیشبینی ساخت منابع و تأسیسات فراسرزمینی میتواند سطح تولید و فروش انرژی را افزایش دهد به ویژه آنکه پالایشگاههای فراسرزمینی باعث تضمین فروش نفت ایران به کشورهای بیشتر و بازارسازی خواهد شد.
🔹این مهم تنها برای فروش انرژی در نظر گرفته نشده، بلکه ساخت پالایشگاههای فراسرزمینی موجب خواهد شد تا ایران بتواند صدور خدمات فنی و مهندسی مربوط به ساخت پالایشگاه را در برنامههای توسعهای خود قرار داده و در حقیقت دانش متخصصان ایرانی به این کشورها صادر شود.
🔸در عین حال در این روش ایران به دلیل سهامداری و سرمایهگذاری انجام شده از طریق صادرات خدمات فنی مهندسی، در فرآوردههای تولیدی در خروجی پالایشگاههای فراسرزمینی نیز شریک خواهد بود و از این طریق علاوه بر تأمین نیاز بنزینی کشور از محل سود سرمایهگذاری انجام شده، امکان صادرات بخش مازاد بنزین و کسب درآمد ارزی از محل صادرات فرآورده نیز فراهم خواهد شد.
🔹از سوی دیگر؛ چراغ کارگاهها و بنگاههای تولیدکننده قطعات داخلی را نیز روشن نگاه داشته و بر اشتغالزایی و افزایش تولید ناخالص ملی میافزاید.