🔴وحشت ضدانقلاب از یک دیدار پدر-دختری/ سواستفاده از کودک، آموزش ساخت کوکتلمولوتف است نه جشن تکلیف!
🔹پس از دیدار رهبر انقلاب با نوگلان دختر به مناسبت جشن تکلیف، رسانههای ضدانقلاب نتوانستند زبان به کام بگیرند و واکنشی کینهتوزانه نشان دادند.
🔹کارشناسان شبکه سعودی اینترنشنال، این دیدار رهبر انقلاب را که بیش از این شش بار سابقه داشته است، «رفتاری سواستفادهگرانه» تحلیل کردند.
🔹این ادعاها درحالیست که این شبکه و باقی ایادی ضدانقلاب، در ایام اغتشاشات ماههای گذشته از به آشوب کشیده شدن برخی مدارس پایکوبی میکردند و نوجوانان و کودکان را تشویق به مشارکت در این آشوبها میکردند.
🔹برای مثال شبکه بهایی «منوتو»، از بینندگان خود درخواست میکرد تا از کودکان خود در حال شعار دادن فیلم بگیرند و برای این شبکه ارسال کنند!
🔹تعدادی از نوجوانان تحت تاثیر این شبکهها دست به قانون شکنیهایی زدند که صحنههای دلخراش و ناراحت کنندهای را در سراسر کشور به ارمغان آورد. جای تعجب است که چنین افرادی به خود اجازه میدهند از سواستفادهگری از کودکان سخن بگویند.
🔹دیدار روز گذشته رهبر انقلاب با کودکانی که با جشن تکلیف وارد دوره نوجوانی شدند، اتفاقی شیرین و زیبا بود اما آنرا نمیتوان اتفاقی نادر تلقی کرد. رهبر انقلاب پیش از این در سالهای ۷۰، ۷۳، ۷۵، ۸۱، ۹۵ نیز با کودکان و نوجوانان دیدارهایی داشتند.
🔹ضدانقلاب و رسانههایش که در حال تبلیغ الگوی فرهنگی هستند که در آن، مدارس به کودکان آموزش «همجنسگرایی» میدهند؛ مسلما صلاحیت انتقاد و ایراد گیری از سنت مبارک جشن تکلیف را ندارند.
🔹ایضا بنظر میرسد بیش از آنکه دیدار رهبر انقلاب با نوگلان ایران این افراد را آزرده باشد، سخنان ایشان در این مراسم موجبات خشم این کلونی را برانگیخته است.
🔹مقام معظم رهبری در این دیدار، ارزشهای اصیل زن در اسلام را یادآور شدند و وظیفه والا «زن» در اسلام را مجددا یادآوری کردند. آنچنان که از شواهد پیداست برای ضدانقلاب، آموزش «ساختن کوکتلمولوتف» استفاده کردن از کودکان محسوب نمیشود، ولی یادآوری نقش نوجوانان در جامعه و آشنا نمودن آنها با شعائر دینی چنین معنی دارد.
🔴 ۱۴ برابر شدن ظرفیت بنادر تجاری کشور
🔹 بر اساس آمار وزارت راه و شهرسازی ظرفیت بنادر تجاری کشور که قلب اقتصاد ایران هستند در طول ۴۴ سال گذشته با رشدی چشمگیری ۱۴ برابر شده است.
🔹 ️ بر اساس این گزارش ظرفیت ۱۹ میلیون تنی بنادر کشور در سال ۱۳۵۷ به ۲۶۴ میلیون تن در سال ۱۳۹۹ رسیده است.
️ کامل نیستیم اما این حجم از خدماترسانی در دنیا با این همه تحریم و فشار بیسابقه است.
🎥عوارض فایزر در ترکیه!
🔻تولد نوزادانی با دُم یا یک دست یا یک چشم در ترکیه!
مسئول وزارت بهداشت ترکیه:
🔹️همه اینها عوارض واکسن فایزر است، فایزر یک جهش ژنتیکی بود.
🔸ترکیه و تایلند نیز اولین کشورهایی هستند که قراردادشون با فایزر رو لغو کردند.
📝 کنایه «خاتمی» به «میرحسین موسوی»: از طریق همین قانون اساسی، اصلاحات میسر است
❄️🌹❄️
🔻«محمد خاتمی» رئیس دولت دوم خرداد در بیانیهای که به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی منتشر کرده، تلویحاً به متن منتشر شده از میرحسین موسوی هم واکنش داده و در کنایهای به او که درخواستهای فراقانونی مطرح کرده نوشته است: می توان سیاهه بلندی از پیشنهادهای اصلاحی را ارائه داد و با توجه به شرایط و مقتضیات، آنها را اولویت بندی و زمان بندی کرد.
اصلاحاتی که منوط به تغییر و اصلاح قانون اساسی نیست بلکه با بازگشت به همین قانون اساسی این همه اصلاحات میسر است.
🔹رئیس دولت اصلاحات معتقد است: هرچند اعتراض ها نسبت به نابسامانی ها در حوزه های مختلف قابل درک است ولی با اندک تأملی مشخص میشود به لحاظ توازن قوا و امکانات و توانی که حکومت دارد براندازی (مکانیکی) آن ممکن نیست و شعار براندازی بهانه بیشتر پدید می آورد برای ایجاد تنگناها و محدودیت های فضای آزاد و افزوده شدن آسیب های فراوان بر آسیبهای پیشین.
🔸به اعتقاد رئیس دولت اصلاحات «حاصل کار جز آشفتگی، هرج و مرج و جنگ داخلی و خون و خرابی و آسیب دیدن بیشتر کشور و افزوده شدن بر رنجهای تابسوز ملت نخواهد بود و ایران عزیز به سرنوشتی بدتر از آنچه در بسیاری از کشورها پیش آمده است دچار خواهد کرد.»
🔺خاتمی ۵۰ روز پس از آغاز اعتراضهای رادیکال و خشن خیابانی نیز گفته بود براندازی نه ممکن است نه مطلوب. این در حالی است که در روزهای آغازین اتفاقات اخیر صفحه منسوب به او در فضای مجازی بهشکل تمامقد از تجمعات حمایت کرده و تعابیری اسطورهگونه درباره بانیان آن بهکار برده بود.
#همه_می_آییم
💠 راهپیمایی ۲۲ بهمن 🇮🇷✌️🏻
🔹شنبه ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۱
🔸ساعت ۱۰ صبح
🔹میدان تاسوعا به سمت میدان حر ریاحی
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان شهرضا
🔻عدم استفاده از کارتخوان در مطبها را به ۱۵۲۶ اطلاع دهید
🔺مدیرکل دفتر تنظیم مقررات سازمان امور مالیاتی: شهروندان اگر در جایی مشاهده کردند که پزشکی به جای استفاده از کارتخوان تقاضای دریافت وجه نقد کرد، مراتب را به شماره ۱۵۲۶ اطلاع دهند.
🇮🇷 انقلاب اسلامی تجلی ارادهای برتر
🔹«خلع رضاشاه با رقص و پایکوبی در خیابانها جشن گرفته شد. او پس از تبعید در شاهنسبورگ بیمار شد و نهایت در ۲۶ ژوئیه ۱۹۴۴ مُرد، صحنههایی از شادمانی که مشابه آن در سال ۱۹۷۹هنگامی که پسر رضاشاه و جانشینش مجبور به ترک کشور گردید تکرار شد.» این جملات بخشی از کتاب از قاجار تا پهلوی(۱۹۱۹ـ۱۹۳۰) نوشته محمدقلی مجد پژوهشگر ایرانی مقیم آمریکا و استاد دانشگاه پنسلوانیا است. مجد با استناد به گزارشات وزارت امور خارجه آمریکا در ایران، حس و حال مردم پس از برکناری رضاشاه را شادمانی و سرور میداند.
لوئیز دریفس کاردار آمریکا در ایران در ۱۸ سپتامبر ۱۹۴۱ اینگونه مینویسد: «واکنش ایرانیان به خلع شاه تقریبا شکلی از حس رهایی و شادمانی است که عموما با رفتن یک ستمگر رخ میدهد». مسئله دیگری که در این کتاب به آن توجه شده است موضوع وابستگی خاندان پهلوی به بیگانگان و اهمیت حفظ این خاندان برای آنها است، او با بررسی اسناد نشان میدهد که برای انگلیس و آمریکا حفظ این خاندان به منظور دستیابی به اهداف استعماریشان امری حیاتی بوده است و در این راه از هیچ کوششی فروگذار نبودند چرا که اساسا مهندسی انگلستان برای به قدرت رساندن دیکتاتوری پهلوی با موافقت آنها صورت گرفت.
روزولت سیودومین رئیسجمهور آمریکا در سال ۱۹۴۲ مینویسد: «آقای استیتینوس عزیز: از آنجایی که من دریافتهام دفاع از دولت ایران برای دفاع از ایالات متحده حیاتی است بدین وسیله برابر دستور شماره ۸۹۲۶ مورخه ۲۸ سپتامبر ۱۹۴۲ اختیارات اعطای وام به دولت ایران به شما واگذار گردید. فرانکلین دلانو روزولت». حمایت آمریکاییها بعدها در کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ (۱۹۵۳) در جریان سرنگونی حکومت مصدق و بازگشت محمدرضا به قدرت رنگ آشکارتری به خود گرفت و تا پایان حکومت پهلوی و پس از سقوط آن به امید بازگرداندن ته ماندهای این خاندان به قدرت ادامه دارد.
برخلاف آنچه که سلطنتطلبان تلاش دارند با تحریف و وارونهسازی تاریخ چهرهای مقتدر، محبوب و مستقل از پهلوی بسازند، هزاران صفحه و اسناد تاریخی چیز دیگری را نشان میدهد. این اسناد گواهی میدهد که اساسا روی کار آمدن و دوام سلطنت این خاندان خارج از اراده ملت و محصول اراده بیگانگان بوده است و تنها زمانی کار آنان به پایان رسید که اراده ملت در قالب پدیدهای سترگ به نام انقلاب اسلامی بر اراده بیگانگان برتری یافت.
💢 نبرد اراده ها
♦️مهم نیست نشریات غربی، چه قضاوتی می کنند و چه توهین و تهمت هایی را نسبت به امام خمینی و امام خامنه ای روا می دارند.
🔹مهم این است که انقلاب اسلامی و تاثیرات تعیین کننده آن در مقیاس جهانی، پنج دهه است ذهن دوستان و دشمنان ملت ایران را تسخیر کرده و ابر قدرت ها را به زانو در آورده است.
♦️دیوید ایگنیشس تحلیلگر آمریکایی سه سال قبل در واشنگتن پست نوشت: "پمپئو پس از انفجار دو نفتکش در دریای عمان، بدون ارائه دلیل و مدرک، ایران را مقصر خواند. در همین زمان آبه شینزو در ایران بود تا پیام ترامپ را به رهبر ایران بدهد اما آیت الله خامنه ای درخواست ترامپ را رد کرد".
🔹او افزوده بود: "صدای رهبر معظم ایران را نمی توانستیم شفاف تر از این بشنویم. در صدای او می توان بازتاب این عبارت آیت الله خمینی را شنید که گفت #آمریکا_هیچ_غلطی_نمی_تواند_بکند. ایران، اعتماد به نفس قابل توجهی دارد".
♦️انقلاب اسلامی، با وجود طوفان انواع توطئه ها و تهدید ها ۴۴ ساله شد؛ تا ثابت کند دست خدا پشت سر این انقلاب و بالا دست همه ابر قدرت هاست. به تعبیر مجله تایم؛ این "آزمون اراده ها" است. این، نبرد اراده هاست.
⁉️ ️قبل از انقلاب اینهمه فشار اقتصادي و گراني و تورم نبود‼️
👈 عده ای می گویند؛ وضع مردم قبل از انقلاب خيلي بهتر از الان بود. در مدارس، موز رايگان توزيع میشد. پولمان ارزش داشت و ثبات قيمت داشتيم و مثلاً قيمت کبريت و خودکار تا سالها ثابت بود و...
🔻هميشه میگوییم که ديروز بهتر از امروز بوده، اما هیچکدام حاضر نيستيم به زندگي سي چهل سال قبل برگرديم!
🔸 «ثبات قيمت» برخي محصولات، هميشه به معناي «اقتصاد خوب» نيست، هماکنون نیز قیمت برخی محصولات مثل نان و بنزین گاهی سالها ثابت میماند، آیا این شاهدی بر نبودن گرانی و تورم است؟ و آیا گراني و تورم و بيکاري نشانه آن است که ما در خیلی از امور پیشرفت نداشتهایم؟
▪️درباره موضوع موز و کبريت و خودکار و کلاً اقتصاد عصر پهلوی شاید این چند نمونه از گفتههای مدیران کلان حکومت پهلوی، خیلی از مسائل را روشن کند:
1️⃣ اردشير زاهدی (وزير خارجه ايران در زمان پهلوي) مینویسد: «در سال 1352 و در پي جنگ اعراب و اسراييل با چهار برابر شدن بهاي نفت، مشکلات اقتصادي تشديد شد و هويدا بهجای آنکه از اين موقعيت استثنايي استفاده کند و پولها را در امور زيربنايي کشور هزينه نمايد، آنها را صرف واردات موز و آناناس و کالاهاي مصرفي از خارج میکرد. اين پول عظيم مانند يک کيک شيرين و خوشمزه در معرض سوءاستفاده رجال و قدرتمندان قرار گرفت و هر کس انگشت خود را در آن فرو کرده و ناخنکي به آن زد!»(. 25 سال در کنار شاه، ص 291.)
▪️درباره توزیع رایگاه موز در مدارس هم این نقل یکی از سران پهلوی قابل تامل است که: به دانشآموزان موز میدادیم که کسی نگوید پول فروش شش میلیون بشکه نفت کجا میرود؟
2️⃣ شاه در مصاحبه 8 آبان 1355 با روزنامه کيهان گفت: «در همه زمینهها تقاضا فوقالعاده زياد است و عرضه کم. کمبود عرضه و زيادي تقاضا محدود به مواد مصرفي و خوراکي و مصالح ساختماني و واحدهاي مسکوني نيست. شنیدهام که سيمان در حال حاضر گاهي تا 10 برابر قيمت رسمي به فروش میرسد.»(سقوط شاه، ص 79.)
3️⃣ اسدالله علم (وزير دربار از سال 1345 تا 1356) در خاطراتش مینویسد «بر پايه گزارش سال 1979 بانک جهاني، درصد اشخاص بالغ باسواد در 1975 در تانزانيا 66٪، در ترکيه 60٪ و در ايران 50٪ بيش نبود و همچنين در سال 1977 انتظار عمر متوسط در ترکيه 60 و در ايران 52 و در هندوستان و تانزانيا 51 سال بود. به زبان ديگر چه در زمينه آموزشي و چه در زمينه بهداشتي وضع ايران از کشورهايي که درآمد کمتر يا خيلي کمتر داشتند بهتر نبود.»(خاطرات اسدالله علم، ج 5، ص 117 و 118.)
4️⃣ از این آمار و ارقام و از این گفتهها، صدها نمونه دیگر در منابع تاریخی معتبر یافت میشود که نشان میدهد وضع اقتصادی عموم مردم بسیار بغرنج بوده و ستم و تبعیض منزجرکننده بود. افزون بر این، نسلی که آن رژیم را دیدهاند (بهویژه روستاییها و شهرستانیهای دور از پایتخت) هنوز زندهاند و در دسترس ما هستند و میتوانند شواهدی از اوضاع اقتصادی آن روزگار به ما ارائه دهند.
🔚 آیا مردم آن زمان ایران از سر سیری و آسایش و رفاه و امنیت، دست به قیام و شورش زدند و انقلاب کردند؟ چرا هزاران تن به زندان و شکنجه و تبعید افتادند و هزاران نفر مرگ را در آغوش گرفتند، اگر وضع همه خوب بود؟