۲۱ فروردین ۱۴۰۲
📝 بازگشت غربگرایان به تنظیمات کارخانه!
🔹تنظیمات کارخانه ای محافل غربگرا به هم ریخته است. سال گذشته مقارن با اغتشاشات و به مدت چندین ماه، از مردم خواستند مطلقا شادی نکنند و قیافه عزادار به خود بگیرند؛ حتی اگر بازی های تیم ملی در جام جهانی فوتبال، یا شب یلدا باشد.
♦️می گفتند مردم بازار نروند، خرید نکنند و آماده حلول سال نو و نوروز نباشند! این در حالی بود که بارها و بار ها، تصاویر و ویدئو های مربوط به شرکت همین پادوهای سیاسی- رسانه ای غرب در انواع جشن ها و پارتی ها با وضعیتی زننده منتشر شد!
🔹وقتی بی اعتنایی مطلق مردم را دیدند و سکه یک پول شدند، ریل را عوض کردند و از مخاطبان خود خواستند حرمت ماه مبارک را در روز سیزده به در نگه ندارند.
♦️چند ویدئوی چند نفره هم در شبکه های خود منتشر کردند و نوشتند "رقص و شادی مردم در روز سیزده به در"؛ و حال آن که امسال بر خلاف سال های قبل، اغلب مردم به احترام ماه مبارک، به پارک ها و بوستان ها نرفته، یا دم افطار رفته بودند.
🔹به فاصله چند روز، همان جریان مدعی رقص و شادی مردم، رنگ عوض کرده و به بهانه خودکشی یک کارگردان، مجددا دم از ناامیدی و یاس و بن بست جامعه ایرانی می زند و این اقدام نکوهیده را تشویق و تمجید می کند.
♦️یادمان نمی رود که همین غربگراها چگونه در انتخابات سال 96، ده ها کارگردان و سینما گر و بازیگر مانند پور احمد را بازیچه مطامع خود کردند و سپس با خلف وعده و فشار معیشتی بر مردم، این هنرمندان را در چشم افکار عمومی از اعتبار انداختند.
🔹مشهور و دیده شدن و مورد توجه قرار گرفتن، هیجانی است که وقتی عملی می شود، فرد را کیفور می کند؛ اما چون فواره آن رو به افول می گذارد، افسردگی شدید را به ارمغان می آورد. این، تهدیدی برای سلبریتی گری است.
♦️اما از این تهدید برای سلامتی افراد که بگذریم، تهدید بزرگ تر، همان است که اکبر گنجی درباره ماموریت رسانه ای محافل غربگرا برای نابودی سرمایه امید ملت ایران (به هر بهانه ممکن) فاش کرد:
🔹«وظیفه ما کارمندان بخش پروپاگاندای دولت ترامپ، بوریس جانسون، نتانیاهو و سعودی، نابودی ایران و ایرانیان است. وظیفه ما وحشتافکنی است تا با فرو پاشاندن سازمان اجتماعی، مردم را به خشونت جمعی بکشانیم... گمان باطل نکنید که ما مخالف سیاسی، مدافع حقوق بشر هستیم. ما تشنه مرگ و خون مردم ایرانیم. کاری را که شدیدترین تحریمهای تاریخ نتوانست انجام دهد، ما موظفیم با کروناهراسی انجام دهیم».
#محمدایمانی
۲۱ فروردین ۱۴۰۲
☑️فرمانده کل سپاه: میخواستند ایران را بیثبات کنند خود دچار بیثباتی شدهاند/ به صهیونیستها نگاه کنید، به خیابان های تلآویو آمده اند/ امروز چهره فرانسه را با مکرون نمی شناسند، با خشونت و وحشی گری پلیس فرانسه میشناسند
🔸سرلشکر سلامی فرمانده کل سپاه:
🔸به آمریکا نگاه کنید، آیا از آن جثه بزرگ و هیمنه ابرقدرتی امروز چیزی دیده میشود؟ چقدر از این کوه یخ ذوب شده است، چقدر حجم و قدرت آمریکا در جهان کوچک شده است، آنهایی که به دنبال رئیس جمهور امریکا میدویدند و آنجا را پناهگاه سیاسی خود میدانستند و شیرازه حیات خود را به آمریکا متکی میکردند، امروز در حال فاصله گرفتن از کاخ سفید هستند؛ این واقعیت انکارناپذیر امروز است.
۲۱ فروردین ۱۴۰۲
⁉️مشکلتان با الزام به قانون در قضیهی #حجاب چیست؟
♦️به چه حقی یک قسمت🔻 از سخنرانی رهبری در دیدار با مسئولین را میگیرید و میبرید و میدوزید و برای خودتان تفسیر میکنید؟
📢 «خیلی از کسانی که کشف حجاب میکنند نمیدانند این را؛ اگر بدانند، بدانند که پشت این کاری که اینها دارند میکنند چه کسانی هستند، قطعاً نمیکنند» ۱۴۰۲/۰۱/۱۵
♦️به چه حقی دست به تفسیر سخنان رهبری میزنید در حالی که گویا از منظومهی گفتاری ایشان بی خبرید؟ آیا میدانید این سخنان هم از رهبری صادر شده است؟🔻
📢«اسلام مرتکبِ منکر را نصیحت و هدایت می کند؛ اما حد هم برای او می گذارد. با صِرف زبان و توصیه نمیشود کاری کرد. قدرت نظام باید جلوِ سیرِ فحشا و فساد را بگیرد» ۱۳۸۰/۰۵/۱۱
📢«در جامعهی اسلامی اجازه داده نمیشود و نباید داده بشود که در ملأ عام ، کسانی به حیثیتهای دینی مردم اهانت کنند و آن را هتک نمایند. چه مرکزی باید جلوی اینها را بگیرد؟ نیروی انتظامی» ۱۳۷۰/۱۱/۲
♦️به چه حقی جوری سخن میگویید که گویا اوضاع نامساعد حجاب امروز و کشف حجاب های سامان یافته ، صرفا یک مسئلهی فرهنگی است و در قبال آن فقط باید روشنگری و فرهنگسازی کرد؟
♦️به چه حقی برخورد قانونی با کشف حجاب کنندگان را با بگیر و ببند مساوی قرار میدهید و اینگونه این مفهوم قانون مداری را تخریب میکنید؟
♦️شما جهادگر تبیین هستید یا جهادگر تحریف؟
📍پ.ن : راهکار مسئلهی حجاب امروز مخلوطی از #فرهنگ_سازی و قانون مداری میباشد و هر کسی یک طرف این موازنه را بگیرد ظاهرا دچار خطای محاسباتی شده است!
۲۱ فروردین ۱۴۰۲
🔴قاتل فرزندم قهرمان است...
🔹وقتی از جنگ روایت ها حرف میزنیم از چه چیز سخن می گوئیم؟ شاید باورتان نشود.
اما قدرت جنگ روایت ها در دگرگون سازی انسان ها فراتر از تصور است.
در جنگ سخت یک نفر کشته و حذف می شود. در جنگ نرم یکی نفر حذف می شود و به جبهه مقابل اضافه می شود. اما در جنگ روایت ها یک نفر بدون اینکه حذف شود و در همان جبهه داخلی برای جبهه مقابل کار می کند.
🔹در جنگ روایت ها کار با اعتقادات شما ندارند، کار با علائق شما ندارند، تنها و تنها قرارست آنچه می بینید را نبینید و بالاعکس. این جنگ سهمگین ترین و ویران کننده ترین است. نتیجه این جنگ یک مسخ هویتی است. یک نمونه مادر کیان پیرفلک. ببینید جنگ روایت ها با یک مادر داغدیده چه می کند. وقتی فرزندش را کشتند، آنچنان غرق رسانه های دشمن بود که برای خونخواهی فرزندش به دامن قاتلان او پناه برد.
🔹و حالا که قاتل اصلی کیان را یافتند و قرارست قصاص شود، مدعی بی گناهی او شده است و هشتگ نه به اعدام یک بی گناه می زند. به واقع ببینیم چه فرآیندی درون یک نفر باید طی شود که قاتل فرزندش را مظهر شرف بداند و برای آزادی اش کمر راست کند؟ اینها ثمرات یک جنگ تمام عیار ذهنی است. مادر کیان یک نمونه است. هرچند امیدوارم این مادر بیدار شود، اما چنین روزگار تلخی در کمین خیلی هاست.
🔹این روزها با میدان داری رسانه های ضدانقلاب، رسانه های اجتماعی نیز مملو از متن هائی است که نشان می دهد عده ای چطور چشم وگوش بسته سر قبرهای خالی گریه می کنند. عده ای که ناباورانه کشته سازی های تصنعی را باور کردند و خود را صاحب عزا می دانند. یک نمونه آشکار آن نیکا شاکرمی که داغداران او نه اطلاعیه دستگاه قضا و بلکه گزارش پزشکی قانونی را هم باور نکردند. یا نگین عبدالملکی که به بیان پدرش مرگ او بر اثر مسمومیت بوده و اما همچنان برای عده ای کشته اغتشاشات است.
🔹اما سخن اینجا نیست....از مصداق مادر کیان و نمونه های مشابه عبور کنیم.
اصل جنگ در تسخیر روح و روان است. ابزار نیز فراتر از رسانه است. با یک جنگ ترکیبی مواجهیم که رسانه نیز جزئی از آن است. هدف نهایی این جنگ نیز تسخیر ذهن هاست.
دشمن وقتی متوجه شد خاک و جسم این مردم را نمی تواند تصرف کند، سراغ ذهن ها رفته است. هر ذهنی به تسخیر برود گوئی جسم یک نفر به بند کشیده می شود و بخشی از خاک و سرمایه کشور به غارت می رود.
در این جنگ ترکیبی، اقتصاد هم ابزار تسخیر ذهن است؛ حجاب نیز؛ اغتشاشات نیز... همه و همه ابزار است تا مادر کیان نبیند. تا من و شما نبینم. همین.
🔹و اما در نهایت یک پیشنهاد ساده:
در جهاد تبیین کم و کسری داریم. حقیقت دست مردم نمی رسد. باید تقویت شویم. اما در کوتاه مدت چاره چیست؟ چه کنیم؟
چاره اینست: هر امری را در این روزگار با اعتنا به نقشه دشمن ببینید. او چه می کند و چه میخواهد و سهمش چیست؟ ماجرا متفاوت خواهد شد. امتحان کنید.
۲۱ فروردین ۱۴۰۲
جناب آقایان هیات عالی نظارت!
شما که با مصوبه مجلس برای واردات خودرو مخالفت کردید، چرا با افزایش بی سابقه قیمت خودروی داخل مخالفت نمیکنید؟
مگر مهار تورم، شعار سال و سیاست تصریح شده توسط مقام معظم رهبری نیست؟
میدانید با افزایش قیمت کارخانه خودروها چه تورمی بر کشور تحمیل می شود؟
۲۱ فروردین ۱۴۰۲
🔰نسل جوان امروز
🔅نسل جوان ما مزایایی دارد و عیبهایی.
♻️ زیرا این نسل یک نوع ادراکات و احساساتی دارد که در گذشته نبود و از این جهت باید به او حق داد.
♻️در عین حال یک انحرافات فکری و اخلاقی دارد و باید آنها را چاره کرد.
چاره کردن این انحرافات بدون در نظر گرفتن مزایا یعنی ادراکات و احساسات و آرمانهای عالی که دارد و بدون احترام گذاشتن به این ادراکات و احساسات میسر نیست. باید به این جهات احترام گذاشت.
✳️رودربایستی ندارد؛ در نسل گذشته فکرها این اندازه باز نبود، این احساسات با این آرمانهای عالی نبود. باید به این آرمانها احترام گذاشت. اسلام به این امور احترام گذاشته است.
💠 اگر ما بخواهیم به این امور بیاعتنا باشیم محال است که بتوانیم جلو انحرافهای فکری و اخلاقی نسل آینده را بگیریم. روشی که فعلاً ما در مقابل این نسل پیش گرفتهایم که روش دهانکجی و انتقاد صِرف و مذمّت است و دائماً فریاد ما بلند است که سینما این طور، تئاتر این طور، مهمانخانههای بین شمیران و تهران این طور، رقص چنین، استخر چنان، و دائماً وای وای میکنیم درست نیست.
✅باید فکر اساسی برای این انحرافها کرد.
📚ده گفتار شهید مطهری ، ص۲۱۹
۲۱ فروردین ۱۴۰۲
منتگذاری بر نظام به خاطر شرکت در انتخابات؛
علی صوفی، از اعضای کابینه دولت محمد خاتمی، گفته که اصلاحطلبان از سال ۹۲ تا ۹۶ بدون قید و شرط در انتخاباتهای مجلس و ریاست جمهوری شرکت کردند، اما حالا بدون شرط در انتخابات شرکت نمیکنیم و باید خط قرمزهای ما رعایت شود.
این اصلاحطلب تندرو تصور کرده منتی بر سر نظام است که آنها در انتخابات شرکت کردهاند! و گویی اگر آنها به عرصه انتخابات نیایند، یک جمع کارآمد و نخبه را نظام از دست میدهد. در حالی که کارنامه آنها در هنگامی که بر مناصب مختلف دولتی و تقنینی تکیه زده بودند، روشن است و از قضا نوع عملکرد آنها باعث ناامیدی مردم و کاهش حضور بخشی از مردم پای صندوق رأی شد.
صوفی میگوید: «آقای خاتمی اخیراً بیانیهای ۱۵ بندی داد و صریح خطوط قرمز جریان اصلاحات برای حضور در رقابت سیاسی پیش رو را تشریح کرد، چون اصلاحطلبان نمیتوانند بدون خط قرمز در انتخابات اسفندماه شرکت کنند.... اصلاحطلبان از سال ۹۲ تا سال ۹۶ بدون قید و شرط در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری حاضر شدند و سعی کردند اگر کاندیدا ندارند سراغ حمایت از کاندیداهای ترجیحی بروند، اما الان وضع فرق میکند و جریان اصلاحات با قید و شرط در میدان انتخابات حاضر میشود.... اگر خطوط قرمز جریان اصلاحات رعایت و موانع برای حضور کاندیداهای حداکثری این جریان برطرف شود، این جریان سیاسی وارد عرصه رقابت خواهد شد، در غیر این صورت وارد نخواهند شد.»
ادعای صوفی البته در حالی صورت میگیرد که اصلاحطلبان خیلی وقت است تحرکات انتخاباتی خود را آغاز کردهاند و مشغول برنامهریزی برای حضور در انتخابات مجلس هستند که اسفند ماه امسال برگزار میشود.
🔹🔹🔹
۲۱ فروردین ۱۴۰۲
#مناجات_با_خدا_در_شب_قدر
#امیرالمومنین_ع_شهادت
همین که گفتم الهی...، اجابتم کردی
سریع آمدی و غرق رحمتم کردی
کسی که دست منِ پر گناه را نگرفت
خودت همیشه رسیدی، حمایتم کردی
بزرگواری و اصلاً ندیدهای انگار
زمانِ معصیتم گرچه رؤیتم کردی
به پشتوانهی فضلت گناه کردم من
به پشتوانهی حِلمت رعایتم کردی
حیا نکردم و مُهلت به بندهات دادی
حیا به جای من و این وقاحتم کردی
به برکتِ نَفَس و رحمت امام زمان
محب فاطمه و اهل هیئتم کردی
همین که ناله زدم عائذٌ بِأسمائک
گدای دائمیِ آل عصتم کردی
**
صدا زدم مددی...، زود آمدی حیدر
به لطف بادهی کوثر طهارتم کردی
پناه میبرم امشب به زیر ایوانت
که زیر سایهی ایوان، شفاعتم کردی
اگرچه عبدِ بدم، باز مُنتسب به توأم
تویی همان که همیشه ضمانتم کردی
تو قدر بودی و قدر تو را ندانستند
خودت برای شب قدر، دعوتم کردی
چقدر ناله زدی بین چاه، مظلومم
چقدر گریه کنِ این مصیبتم کردی
فدای زخم عمیق سرت شوم آقا
پرت به خاک مکش، غرق غربتم کردی
صدا زدی به سوی قاتلت، ز دنیایی،
که فاطمه به برم نیست، راحتم کردی
۲۲ فروردین ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 زیادهگویی جدید نتانیاهو: ما اجازه شکل گیری تشکیلات حماس در لبنان را نمیدهیم
🔸ما ضد ایران در سوریه عمل کردیم. اگر اسد به ادامه حملات به ما از خاک سوریه ادامه بدهد بهای سنگینی خواهد داد.
🔸ما اجازه شکل گیری تشکیلات حماس در لبنان را نمیدهیم. در حال آماده شدن برای احتمال تحریک ایران در روز قدس هستیم.
🔸گالانت به عنوان وزیر جنگ باقی خواهد ماند.
🔸ما هنوز در میانه نبرد هستیم و برای عملیات قدرتمند در همه بخش ها در صورت نیاز آماده هستیم.
🔸ما خواهان یک درگیری گسترده نیستیم و هر کاری برای جلوگیری از آن انجام می دهیم، اما اگر با آن مواجه شویم، دشمنان ما با قدرت کامل ما مواجه خواهند شد.
🔹گانتز، نخست وزیر سابق این رژیم در واکنش به صحبتهای امشب نتانیاهو: نق زدن ایجاد قدرت نمیکند
🌎
۲۲ فروردین ۱۴۰۲
# خودزنی صهیونیستها، بشارت روز قدس امسال
 شهریور ۹۴ بود که حضرت آیتالله خامنهای در پاسخ به زیادهگویی مقامات رژیم صهیونیستی، تصریح کرد که آنان ۲۵ سال آینده را نخواهند دید. آنها گفته بودند که با امضای برجام، تا ۲۵ سال از دغدغه ایران آسودهایم؛ بعد از ۲۵ سال فکرش را میکنیم. رهبری هم در پاسخ فرمودند که «اوّلاً شما ۲۵ سال آینده را نخواهید دید. انشاءالله تا ۲۵ سال دیگر، به توفیق الهی و به فضل الهی چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت؛ ثانیاً در همین مدّت هم روحیّه اسلامیِ مبارز و حماسی و جهادی، یک لحظه صهیونیستها را راحت نخواهد گذاشت. این را بدانند. ملّتها بیدار شدهاند، میدانند دشمن کیست...»
آن زمان مانورهای سیاسی ضدایرانی، روی این قرار گرفت که ایران اراده کرده تا اسرائیل را نابود کند و دنبال پروندهسازی برای ایران به عنوان یک تهدید جهانی و شاید متجاوز بالقوه رفتند. با این حال، پیشبینی آنچه در آینده رخ میدهد، الزاماً به این معنا نیست که خود پیشبینیکننده میخواهد آن کار را انجام دهد. چنانکه در همین سخنان هم رهبر انقلاب در قسمت دوم اشاره صریح به روحیه جهادی و حماسی ملتها دارند.
اما آنچه اخیراً اتفاق افتاده و باز هم در کلام تحلیلی آیتالله خامنهای بیان شده است، نابودی اسرائیل از درون است. وقایع اخیر فلسطین اشغالی، بی ثباتی سیاسی – تغییر چهار نخستوزیر طی چهار سال- و اعتراضات خیابانی چند صدهزارنفری در تلآویو، باعث شده این گزاره در افکارعمومی پررنگ شود که اسرائیل به فروپاشی از درون نزدیک شده است. توجه به مفهوم «فروپاشی از درون» اتفاقی است که روز قدس امسال را متفاوتتر از سالهای گذشته میکند. مهاجرت معکوس یعنی خروج شهروندان صهیونیست از فلسطین اشغالی از معضلات دیگر رژیم صهیونیستی است. مهاجرت در همه کشورها اگر از یک حدی بگذرد، معضل خواهد بود، اما برای رژیم صهیونیستی ماجرا خیلی متفاوتتر است. چون اصل شکلگیری این کشور جعلی با کوچاندن و مهاجرت یهودیهای کشورهای دیگر به سمت فلسطین انجام شد و حالا هر مهاجرتی از داخل به خارج، ضربهای بر این هویت جعلی است.
همین مفهوم به شکلی تبیینی در کلام مقام معظم رهبری در دیدار هفته گذشته با مسئولان و کارگزاران بیان شد: «رژیم صهیونیستی در عمر هفتادوپنجساله خودش هرگز گرفتاریهای هولناکی مثل امروز نداشته. اوّلاً «تزلزل سیاسی»؛ در چهار سال، چهار نخستوزیر عوض کردند؛ ائتلافهای حزبی هنوز درست شکل نگرفته متلاشی میشوند. ائتلاف درست میکنند، بعد از مدّت کوتاهی، ائتلاف متلاشی میشود. حزبهایی که از قبل تشکیل شدهاند یا دارند تشکیل میشوند، به تدریج دچار انحلال میشوند، منحل میشوند؛ یعنی آنقدر ضعیف میشوند که مثل انحلال است. دوقطبی شدیدی در سرتاسر رژیم جعلی وجود دارد... بین خودشان دو قطبی است؛ این تظاهراتِ صدهزار نفری و دویستهزار نفری و بیشتر در تلآویو و در شهرهای مختلف دیگر، نشانه این است. حالا چهارتا موشک هم ممکن است به یک جایی بزند، [ولی]اینها جبران نمیکند آن قضیّه را. به معنای واقعی کلمه دچار ضعف و تزلزل سیاسی است. اعلام شده که به زودی تعداد کسانی که از اسرائیل دارند خارج میشوند، یهودیهایی که خارج میشوند، به ۲ میلیون [نفر]میرسد. این را اعلان کردند؛ یعنی گفتهاند در آینده نزدیکی، حدود ۲ میلیون از [مناطق اشغالیِ]رژیم صهیونیستی خارج میشوند. مقامات خودشان به طور مرتّب و پیدرپی هشدار میدهند که فروپاشی نزدیک است؛ رئیسجمهورشان میگوید، نخستوزیر سابقشان میگوید، رئیس امنیّت [ملّی]شان میگوید، وزیر دفاعشان [میگوید]؛ همه آنها میگویند که فروپاشی ما نزدیک است؛ ما به هشتاد سالگی نمیرسیم. ما گفتیم «بیستوپنجسال دیگر را نمیبینید»، خودشان عجله کردند، زودتر میخواهند [از بین بروند]!»
یک گزاره دیگر که روز قدس امسال را شکلی متفاوت بخشیده، قدرت گروههای فلسطینی است. تشدید عملیاتها علیه صهیونیستها و در مقابل، ضعیف شدن عملیاتهای انتقامی اسرائیلیها علیه فلسطینیها نشانگر همین آغاز مسیر تغییر موازنه قدرت است. اسرائیل به سمت ضعف در حرکت است و گروههای جهادی ضداسرائیلی به سمت قدرت؛ این دو جایی از هم خواهند گذشت و آن وقت، موازنه قدرت تغییر خواهد کرد.
ارجاع به سخنان تبیینی رهبری، مطلب را روشنتر خواهد کرد: «قدرت گروههای فلسطینی در مقایسه با گذشته نمیشود گفت چند برابر، [بلکه]شاید دهها برابر شده. یک گزارشی به ما رسید که فلسطینیها در سرزمینهای اشغالی، در یک ۲۴ ساعت، ۲۷ عملیات انجام دادند؛ در همه جای فلسطین؛ در قدس، در سرزمینهای کرانه غربی، در سرزمینهای ۴۸، در همه جا فعالیت میکنند.
۲۲ فروردین ۱۴۰۲
🌹اعمال شب بيست و يكم ماه رمضان
١- هشت ركعت نماز
باعث گشوده شدن درب هاي اسمان واستجابت دعا ميشود.
📕بحارالانوار ج٩٧ص٣٨٤
بنقل از اربعين شهيد
#⃣#⃣#⃣
٢-صد ركعت نماز
حمد و ده بار توحيد
اگر خواستيد هر ركعت حمد و يكبار
توحيد
📕بحارالانوار ج٩٧ص٢٤
نقل از فقه الرضا عليه السلام
#⃣#⃣#⃣
٣-احياي شب قدر
(تا سال بعد عذاب از شخص برداشته شود.)
📕بحارج٩٨ص١٤٥
#⃣#⃣#⃣
٤- تا ميتوانيد نماز بخوانيد.
براي هر سجده , هر ركعت، هر آيه
هرتشهد،هر تسبيحي ،هر نشستن
ثواب هاي بسيار ميدهند.
📕امالي شيخ طوسي
#⃣#⃣#⃣
٥- دو ركعت نماز
هر ركعت حمد و هفت بار توحيد
بعد از نماز هفتاد بار استغفار
قبل از برخواستن از جا خداوند او و پدر ومادرش را بيامرزد.
📕 بحارج٩٨ص١٤٤و١٤٥
#⃣#⃣#⃣
٦- انجام اعمال خير وصدقه و تسبيح ،استغفار
صدقه اين شب: جواز عبور از صراط
استغفاراين شب : نجات از جهنم
تسبيح اين شب : بهره مندي از ميوه هاي بهشتي
بيدار بودن در اين شب : رسيدن به
قرب الهي
رحم به مساكين : مشمول رحمت خدا شدن
📕بحارج٩٧ص١٩و اقبال الاعمال
#⃣#⃣#⃣
٧- قرآن به سر گرفتن
با اداب انجام شود قبل از برخواستن از جا حاجت براورده ميشود.
📕بحار ج٩٨ص١٤٦و١٤٧واقبال
#⃣#⃣#⃣
٨- غسل
كه بهتر است مقارن غروب افتاب
📕مفاتيح الجنان ٤١٠
#⃣#⃣#⃣
٩- زيارت اقا و مولاي دوسرا حضرت
ابي عبدالله الحسين عليه السلام
📕مفاتيح الجنان ص٤١٢
#⃣#⃣#⃣
١٠- دعاي جوشن كبير
📕مفتاتيح الجنان ص٤١١
#⃣#⃣#⃣
١١- مذاكره علمي
╲\╭┓
╭🌺🍂🍃
┗╯\╲
۲۲ فروردین ۱۴۰۲