saleh.mp3
22.19M
خطبه های نماز جمعه شهرضا / حجت الاسلام صالح امام جمعه شهرضا
12 خرداد 1402
ریسک بزرگ رژیم صهیونیستی در لبنان
🔸️پهپادهای ارتش رژیم صهیونیستی یک پایگاه متعلق به جبهه خلق برای آزادی فلسطین در شهر قوسایا در استان بقاع لبنان را هدف قرار داد و ۵ نفر را به شهادت رسانید و ۱۰ نفر را زخمی کرد.
🔸️در این خصوص چند نکته باید ذکر شود؛
1️⃣ اسرائیل بلافاصله بعد از این حمله ، نقش خود را تکذیب کرد تا بتواند از عواقب آن فرار کند.
🔸️این تکذیبیه حاکی از ترس شدید صهیونیست ها از پاسخ مقاومت از مبداء لبنان است.
2️⃣ جبهه خلق برای آزادی فلسطین شاخه فرماندهی کل (مرحوم احمد جبرئیل) از نزدیکترین گروههای فلسطینی به ایران و حزب الله است .
3️⃣ اضلاع محور مقاومت در ماههای اخیر در حال طراحی اقداماتی برای ضربه زدن به اسرائیل و ایجاد ناامنی در اطراف آن هستند تا توان این رژیم را فرسایش دهند و عملیات امروز از روی انفعال نسبت به اقدامات گروههای مقاومت ارزیابی می گردد تا ابتکار عمل صهیونیست ها.
🔸️البته بعید نیست همزمانی این عمل تروریستی با رزمایش آتی صهیونیست ها ، حاکی از برنامه ای خطرناک در مناطق شمالی فلسطین باشد.
4️⃣ این حمله تروریستی توسط رژیم صهیونیستی از لحاظ حقوقی نقض صریح قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل است .
5️⃣ حزب الله قبلا نیز اعلام کرده هرگونه حمله اسرائیل به خاک لبنان با واکنش متوازن و متناسب روبرو می شود و احتمالا پاسخ این جنبش، قریب الوقوع باشد اما ممکن است مسئولیت آن را رسما برعهده نگیرد .
6️⃣ شواهد و قرائن حکایت از آن دارد که اسرائیل به دنبال افزایش سطح تنش و ضربات هوشمندانه و موثر به اضلاع محور مقاومت در غزه ، لبنان و سوریه است، لکن تا جایی که به جنگ منتهی نشود.
آن چیزی که محاسبات ذهنی نتانیاهو را بهم می زند ، نوع واکنش به عملیات های تروریستی این رژیم است.
🔸️مانند اتفاقی که در نبرد اخیر جهاد اسلامی و صهیونیست ها رخ داد و واکنش این جنبش فراتر از انتظار نخست وزیر و کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی بود.
7️⃣ برآوردها نشان می دهد سطح تنش با اسرائیل طی هفته ها و ماههای اخیر در پیرامون مرزهای فلسطین افزایش می یابد و هر گونه اشتباه محاسباتی می تواند منتهی به جنگی فراگیر شود اما شواهدی مبنی بر تمایل هیچ کدام از طرف ها به ایجاد جنگ تمام عیار دیده نمی شود.
♻️ آمار جدید در مورد سقوط آزاد اینستاگرام در ایران
شلیک به مغز اینستاگرام و زبان منتقدان ظاهرگرا❗️
🔰بر خلاف گزارشهای غیر مستند منتشر شده، آمارهای رسمی مراجع #جهانی نشان میدهند که میزان استفاده از #اینستاگرام در اردیبهشت امسال نسبت به مرداد سال قبل، بیش از ۵۰ درصد کاهش داشته است.
پیش از این برخی مدعی شده بودند میزان استفاده کاربران از اینستاگرام بدون تغییر و یا افزایشی بوده است.
👌آمار رسمی در پایگاه بین المللی statcounter اعلام شده اند و نشان دهنده این کاهش کاربری در #ایران هستند./ باشگاه خبرنگاران جوان
✍پ.ن
🔻در نظر بگیرید که با وجود فیلترینگ نصف و نیمه ای که صورت گرفته ( به گونه ای که هر کس می تواند به #فیلترشکن دسترسی داشته باشد)، 👈 همین که ما فعالیت #اینستاگرام را نامشروع دانستیم، بیش از ۵۰ درصد توانسته است که اینستاگرام را زمین بزند و علاوه بر آن، شاهد یک جهش فوق العاده در سکوهای داخلی باشیم؛ به گونه ای که امروز در این عرصه به خودکفایی رسیده ایم.
🔻 اگر جلوی فیلترشکن ها و دلالان پهنای باند و فیلترشکن، محکم و قاطع می ایستادیم، آنگاه چه اتفاقی می افتاد⁉️
⭕️طالبان ؛ 20 ماه حکومت بدون پذیرش
🔹شاید در هیچ مقطعی در تاریخ این چهار دهه از عمر انقلاب اسلامی شاهد نبوده ایم که بالاترین مقام اجرایی ایران اینگونه مقامات افغانستان را به تیغ نقد رفتاری گرفته باشد.
🔸رفتار مقامات طالبان در این نزدیک به دو سالی که بر قدرت تکیه زده اند در آزاد سازی آب رودخانه هیرمند و دادن حقآبه ایران برای رفع مشکلات آبی سیستان و بلوچستان آن قدر غیر متعهدانه بوده که فریادآقای رئیسی رئیس جمهور را هم در آورد و ایشان در سفر به منطقه و در دیدار با رئیس جمهور پاکستان از رفتار حاکمان افغانستان انتقاد شدید اللحنی داشتند.
🔹اکنون 20 ماه است که از بازگشت طالبان به قدرت در افغانستان میگذرد و طبق وعدهها و گمانهزنیهایی که قبل از این مطرح بود، دیگر برای همه ثابت شده بود که این جریان با درس عبرت گرفتن از دوره تلخ حکومت گذشته خود، به خاطر عدمهمراهی، محبوبیت و مشروعیت لازم داخلی و بینالمللی، چهره متفاوتی از خود به نمایش گذاشته است.
🔸هر چند نشانههایی از تغییر نگاه و رویکرد طالبان در ابعاد داخلی و بینالمللی در طول 20 ماه گذشته دیده میشود، به خصوص در سطح سیاستهای اعلامی، اما این سیاستها و رویکردها، در دو بعد ملی و بینالمللی، چندان زمینه عملی و عینی به خود نگرفته و با برخی از نارضایتیهای رو به گسترش داخلی و همچنین بینالمللی به خصوص در سطح همسایگان، از جمله ایران مواجه شده که روند کسب مشروعیت این حکومت را با سکته و مانع روبهرو کرده است.
⭕️منطق و اصول دیپلماسی
🔹ما باید از دیپلماسی التماسی که در دورهای بدان گرفتار شدیم عبرت بگیریم و در شرایط کنونی، برنامهریزی دقیقی برای جایگاه مناسب ایران اسلامی در نظم جدید جهانی داشته باشیم. دولت سیزدهم به گواهی اقدامات یک سال و نیم گذشته خود در حوزه دیپلماسی، کوشیده تا از دیپلماسی انفعالی و التماسی به دیپلماسی ابتکاری و انقلابی، چرخش پیدا کند. به جای اینکه اقتصاد کشور به توافق گره زده شود، سیاست احیاء و توسعه روابط با همسایگان را در میدان عمل، کلید زد.
⭕️سوغات سفر به جاکارتا
🔹سفر به اندونزی در ادامه سفرهای پیشین به کشورهای منطقه نشان میدهد رئیسجمهور میکوشد با ایجاد شبکهای از روابط راهبردی با همسایگان، استفاده از قراردادهای دوجانبه ارزی، فراهم کردن زمینه سرمایهگذاریهای خارجی از طریق معرفی ظرفیتهای اقتصادی ایران در کشور میزبان و تقویت مشارکت فعال بخش خصوصی، نقش دیپلماسی اقتصادی را در تقویت منافع ملی و اقتدار بینالمللی کشور افزایش دهد. دنبال کردن سیاست راهبردی دولت سیزدهم، مبتنی بر دلارزدایی از اقتصاد و مبادلات خارجی، از محورهای مهم سفر آیتالله رئیسی به اندونزی بود؛ امری که مورد توافق سران دو کشور نیز قرار گرفت.
دو واحد درسی «مکتب سلیمانی» از مهر امسال در دانشگاهها تدریس میشود
سردار صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا:
🔺ما تلاش کردیم که دفاع مقدس را در ۲ واحد درسی در نظر بگیریم که برای تمام دانشگاهها تصویب شده است. سال قبل پژوهشگاه دفاع مقدس تلاش کرد تا با کمک وزارت علوم و بر اساس آنچه مقام معظم رهبری فرمودند که «شهید سلیمانی شخص نیست، یک مکتب است»، مکتب سلیمانی را تبدیل به ۲ واحد درسی کند که این مصوبه از مهرماه امسال عملیاتی خواهد شد.
📩 عاملی که امام را در راه تحولهای عظیم پیش برد، ایمان و امید بود
✏️ رهبر انقلاب، در مراسم سی و چهارمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی:
✏️ آن عاملی که توانست به امام کمک کند و امام را در این میدان پیش ببرد و او احساس خستگی نکند و بتواند این کارهای بزرگ را انجام بدهد، این کوههای بزرگ موانع را از سر راه بردارد، آن عامل چی بود؟
✏️ امام نه پول داشت، نه ابزار تبلیغی داشت، نه رادیو داشت، نه خبرگزاری داشت، نه هیچ کدام از سیاستهای دنیا از او حمایت میکردند. عامل سخت افزاری امام یک صفحه کاغذ بود که بیانیه در او بنویسد. یک تکه نوار بود که صدای او را ضبط کند به گوش این و آن برساند.
✏️ آن عاملی که امام را در این راه پیش برد او را قادر کرد که این تحولهای عظیم را در سطح کشور، در سطح امت، در سطح جهان برای طول تاریخ به وجود بیاورد عبارت بود از « ایمان و امید»