eitaa logo
طلبه انقلابی
218 دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
613 ویدیو
155 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻کشمیری سال‌ها پیش به هلاکت رسیده است 🔹اخیرا خبری مبنی بر به هلاکت رسیدن مسعود کشمیری، عامل اصلی انفجار دفتر نخست وزیری (۸ شهریور ۶۰) در یک خانه امن منافقین در حومه پاریس توسط برخی از شبه‌رسانه منتشر شده است. 🔹این خبرسازی‌ها درحالی‌ست که مسعود کشمیری سال‌ها قبل، بعد از کشته شدن محمدرضا کلاهی (عامل اصلی انفجار ۷ تیر ۶۰)، به هلاکت رسیده است. انتشار این خبرِ کذب، درست بعد از گفتگوی تلفنی رییس‌جمهور فرانسه با آیت‌الله رییسی صورت گرفته است!
⭕️ ارز ۴۲۰۰ را به آدامس هم تخصیص می دادند/ ارز شناور مدیریت شده با ارز ۴۲۰۰ تفاوت دارد 👤 بهادری جهرمی، سخنگوی دولت: 🔹 ارز ترجیحی و ارز شناور دو مفهوم متفاوت هستند. مدیریت مصرف عرضه و تقاضا بعهده بانک مرکزی است. بانک مرکزی با ابزار های خود این مدیریت را به بازار اعمال می کند. 🔸 می‌گویند هنری نکردید که مدیریت کردید چون ارزی که در اختیار دارید زیاد است. اینکه امروز میتوانیم ارز بیشتری تأمین کنیم هنر ماست. 🔹 ما با ۱۵ کشور همسایه در سال ۱۴۰۱، ۵۹ میلیارد دلار تجارت داشتیم که نسبت به ۱۴۰۰، ۱۵ درصد افزایش داشته است. با سیاست همسایگی، با افزایش تجارت خارجی کشور توانستیم ارز را تامین کنیم. 🔸 شاخص تورم تولید کننده از ۸۰.۹ درصد به ۳۷.۳ درصد در این دولت کاهش پیدا کرده است. تورم ۳۷ درصدی تورم کمی نیست اما در شرایط جنگ اوکراین و تورم جهانی و اجرای قانون مردمی سازی یارانه ها، عملکرد مناسبی است. 🔹 ما امروز تحریم هستیم و برای فروش نفت با یک جنگ تحریمی مواجهیم. 🔸 هرجا توافق می کنیم که نفت بفروشیم و تجارت کنیم، ۲۴ ساعت بعد امریکا آنجا حاضر می شود تا آن توافق را بهم بزند.
تهران قبل از حل و فصل همه پرونده‌های مربوط به آژانس، توافقی را امضا نخواهد کرد 🔻مرندی، مشاور تیم مذاکره‌ کننده هسته‌ای ایران در گفت‌وگو با شبکه المیادین: 🔹دولت‌های غربی مدام در مورد فعالیت هسته‌ای ایران دروغ می‌گویند و امروز این موضوع ثابت شده است. 🔺سیاست واشنگتن در غرب آسیا حفظ و بقای اختلاف و تفرقه به نفع رژیم‌صهیونیستی است. جهان در حال تغییر و توسعه است و قدرت آمریکا در حال کاهش است که این امر موجب می‌شود تا تحریم‌های ایران کاهش یابد.
⭕️معنای ترددهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای 🔹در سال ۱۴۰۲ شاهد ترددهای مختلف منطقه‌ای و تقویت ارتباطات کشورهای منطقه و فرامنطقه ای هستیم. 🔸سفر رئیس جمهور کشورمان به کشورهای منطقه سفر روسای جمهور کشورهای منطقه به جمهوری اسلامی و کشورهای دیگر ◽️این سفرها معنای خاص خود را دارد و آن عبارت است از: 🔹فراهم شدن زمینه تشکیل ائتلاف های اقتصادی، سیاسی، امنیتی و... 🔸پایان دنیای یکجانبه‌گرایی 🔹شروع تقویت روابط منطقه‌ای 🔸افول نفوذ سیاسی منطقه‌ای آمریکا 🔹درک مقامات سیاسی منطقه ازقابل اعتماد واتکا نبودن آمریکا 🔸ناراحتی غربگرایان و غرب پرستان داخلی که باور این حقایق برایشان سخت و دشوار است.
⭕️ چرا هسته‌ای شدن عربستان رژیم صهیونیستی را نگران میكند؟! 👤«یسرائیل کاتس» وزیر انرژی رژیم صهیونیستی امروز سه‌شنبه از مخالفت تل‌آویو با توسعه برنامه هسته‌ای عربستان سعودی خبر داد. ◽️در این خصوص چند نکته مهم وجود دارد: 🔹نخست؛ اسرائیل به‌دلیل مخالفت با هرگونه توسعه و پیشرفت کشورهای اسلامی، حتی با استفاده کشوری مانند عربستان سعودی از فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای که حق این کشور است مخالف است. 🔸دوم؛ اتخاذ این رویکرد نشان می‌دهد که هدف اصلی این رژیم از تلاش برای برقراری رابطه با کشورهای عربی و اسلامی هیچ‌گاه تعامل و همکاری بر اساس تامین منافع مشترک نبوده است. 🔹سوم؛ اصلی‌ترین هدف رژیم صهیونیستی از پیگیری سیاست برقراری رابطه با کشورهای عربی و اسلامی، ایجاد رخنه در آرمان مشترک عربی-اسلامیِ آزادی قدس است، زیرا این موضوع اصلی‌ترین عامل قدرت این کشورهاست که رژیم صهیونیستی به‌شدت از آن واهمه داشته و به‌دنبال نابودسازی آن است. 🔸چهارم؛ این رژیم و کشورهای غربی حامی آن همواره با فتنه‌گری تلاش کرده‌اند دشمنی غیر واقعی از درون جهان اسلام برای ضربه زدن به انسجام و وحدت کشورهای اسلامی ایجاد کنند تا از این رهگذر قدرت جهان اسلام برای دفاع از آرمان مقدس فلسطین را به چالش بکشند. 🔹به هر شکل؛ خوشبختانه با تدبیر و درایت جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی روند رفع سوءتفاهم‌ها در روابط میان دو کشور که بدون تردید اثرات تعیین‌کننده‌ای در هم‌گرایی، همکاری و اتحاد سایر کشورهای اسلامی خواهد داشت، آغاز شده و با شتاب قابل توجهی در حال پیشرفت است. 🔸ایران همواره بر سیاست قوی شدن کشورهای اسلامی در ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی، فناوری و دفاعی تاکید داشته و طبعا در روابط جدید با عربستان سعودی نیز از همین رویه تبعیت خواهد کرد. 🔹قطعا در فصل جدید روابط میان تهران و ریاض همکاری در حوزه فناوری‌های صلح‌آمیز هسته‌ای و انتقال تجربیات و دستاوردهای قابل توجه ایران به عربستان سعودی بر اساس قوانین بین‌المللی و زیر نظر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌تواند یکی از محورهای اصلی در مناسبات دوجانبه باشد.
⭕️ناگفته‌هایی از عملیات تروریستی داعش در مجلس ◽️همکاری منافقین با همراه یکی از نمایندگان ✔️پس از گذشت ۶ سال از حمله تروریستی داعش به مجلس شورای اسلامی، برای اولین بار، جزئیات جدیدی از ابعاد این ماجرا در خبرگزاری تسنیم منتشر شد: 🔹پیش از این حمله تروریستی در ۱۷ خرداد سال ۹۶، گروهک منافقین از طریق جاسوسی، نقشه‌های ورود و خروج ساختمان‌های مجلس را بدست آورده و در اختیار داعش قرار داده و همچنین طراحی عملیات تروریستی را بر عهده داشته است. 🔸عوامل منافقین اطلاعات مربوط به ساختمان‌ها و مسیرهای ورود و خروج به مجلس را از طریق ارتباط با یکی از کارکنان مجلس بدست آورده و برای اجرای عملیات در اختیار داعش قرار دادند. 🔹فرد مرتبط با منافقین، از همراهان یکی از نمایندگان مجلس بوده که از طریق فضای مجازی با این گروهک تروریستی مرتبط شده و اطلاعات طبقه بندی شده را در اختیار آنها قرار داده بود. 🔸وی که هم اکنون در بازداشت دستگاه‌های امنیتی قرار دارد، در اعترافاتش گفته که نقشه کامل مجلس را در اختیار سرپل منافقین قرار داده است. 🔹مدت کوتاهی بعد از ارائه نقشه راه‌های ورود و خروج مجلس و اطلاعات مربوط به سطح حفاظت و تعداد محافظین هر درب، عملیات تروریستی داعش در مجلس انجام گرفت که منجر به شهادت و مجروحیت ۲۲ تن از هموطنان شد. 🔸اعترافات این عنصر مرتبط با منافقین در مورد ارائه اطلاعات ساختمان‌های مجلس به زودی برای عموم منتشر خواهد شد.
⭕️داریم به قهقرا می‌رویم 👤سرتیپ بازنشسته نخمیا داگان خلبان ارشد سابق در نیروی هوایی و افسر ارشد آموزش ارتش رژیم صهیونیستی درباره بحران داخلی این رژیم می‌گوید: 🔹اگر متوجه شویم که به سمت تخریب خانه می‌رویم، قطعا وارد جنگ داخلی خواهیم شد. می‌ترسم راهی را که اکنون می‌رویم، به کشوری برسیم که مردم سکولار یا مذهبی‌ـ لیبرال نخواهند در اینجا زندگی کنند. گروهی از افراطی‌ها در کشور باقی خواهند ماند که معتقدند خدا در نهایت همه چیز را درست خواهد کرد. 🔸من از جنگ داخلی بسیار می‌ترسم و احساس وحشتناکی دارم که وضعیت در حال حاضر ما را به جایی می‌برد که در نهایت منجر به نابودی می‌شود. چرا من اینقدر زیاده‌روی می‌کنم؟ زیرا می‌دانم راهی برای جلوگیری از این امر وجود دارد و آن تظاهرات نیست. تنها کسی که می‌تواند جلوی آن را بگیرد دولت است. 🔹من خواستار جنگ داخلی نیستم اما اگر شرایطی پیش بیاید که دیکتاتوری وجود داشته باشد، ما چاره‌ای نداریم و باید با دیکتاتورها، با لافامیلیا و اراذل و اوباشی که بن گویر آورده است، بجنگیم.
⭕️طرح پیشنهادی دو سناتور آمریکایی: خرید پهپاد از ایران و دشمنان واشنگتن ممنوع شود 🔹دو سناتور آمریکایی طرحی را پیشنهاد کرده‌اند که اداره هوانوردی فدرال آمریکا را از خرید یا استفاده از پهپادهای ساخت ایران، چین و چند کشور دیگر منع می‌کند. 🔸سناتور جمهورخواه مارشا بلکبرن و سناتور دموکرات مارک وارنر، رئیس کمیته اطلاعات سنای آمریکا قصد دارند با این طرح اداره هوانوردی را از ارائه بودجه فدرال به شرکت‌های تولید پهپاد از ایران، چین، روسیه، ونزوئلا، کره‌شمالی و کوبا منع ‌کنند.
⭕️ضرورت ترویج ایمان و امید 🔹به نظر می‌رسد مهم‌ترین پیام بیانات رهبری در ۱۴ خرداد و مهم‌ترین درس از سلوک شخصیتی امام راحل که به شدت از جمله محوری‌ترین مسائل پیش روی جمهوری اسلامی بوده، ضرورتِ موضوع ترویج ایمان و امید و بررسی راهکارهای اجرایی آن به صورت یک برنامه جامع توسط حاکمیت در سطح عمومی است. موضوعی که تمام هجمه های اقتصادی، تحریمی، سیاسی و جنگ شناختی اخیر توسط دشمنان برای ایجاد چالش و اختلال در آن طرح ریزی شده است و هر جا که توفیقی برای ملت بزرگ ایران به دست آمده مانند دوران پرافتخار دفاع مقدس، جبهه مقاومت در منطقه و پیشرفت های علمی و هسته‌ای، محصول پرورش دو عنصر ایمان و امید در آن حوزه بوده است. 🔸لذا نکته ای که به نظر می‌رسد قابل تذکر است؛ ترویج ایمان و امید به عنوان تکلیف شرعی و قانونی در دهه پنجم انقلاب اسلامی شناسایی و تکلیف شده که مستلزم ارتقاء و تقویتِ جدیِ مبانیِ فکریِ عموم جامعه در موضوعات مرتبط است. 🔹ترویج ایمان کاری از جنس موضوعات آموزشی، فرهنگی و پرورشی می‌طلبد و ترویج امید؛ علی‌رغم ضرورتِ پرداختن به تبیین توانمندی‌های ملی برای امیدآفرینی که در جامعه مغفول مانده است، محصولِ اقدام عاجل مسئولین در رفع مشکلات و اعتباربخشی و نهادینه شدن باورمندی به قدرت حل مسائل برای مردم است.
✅ آخرین وضعیت روابط ایران و طالبان: ۱-طالبان با بازدید ایران از سد کجکی موافقت کرد. ۲- تنش‌های مرزی با طالبان کنترل شده و این گروه با افزایش نیرو در مرز، گروه‌های خودسر را فعلا مهار کرده است. ۳-رفت و آمد تجاری برقرار و همه مرزها باز است. ۴-امریکا، اسراییل و سعودی درحال تقویت گروهک انصارالفرقان وابسته به القاعده در مرزهای ایران و داعش در شمال افغانستان هستند. راهبرد آمریکا ایجاد تنش در روابط ایران با همسایگانش می باشد که با درایت ایران ناکام مانده است‼️
⭕️موشک «فتاح» کپی هیچ طرح دیگری نیست ◽️قابلیت عملیاتی این موشک قابل تایید است 👤«تال اینبار» کارشناس نظامی اسرائیل: 🔹موشک جدید ایران، یک تهدید بسیار واقعی و چالش فناوری برای اسرائیل است که به طور بالقوه می‌تواند استراتژی‌های درگیری دفاع موشکی بالستیک غرب را هم به چالش بکشد. 🔸اسرائیل برای مقابله با تهدید جدید موشک‌های مافوق صوت ایران، باید سامانه‌های دفاع موشکی چند لایه خود را ارتقا دهد. 🔹قابلیت عملیاتی این موشک در لایه‌های بالای جو و توان نقطه‌زنی آن کاملاً قابل تایید است. 🔸فتاح یک موشک منحصر به فرد ساخته شده توسط متخصصین ایرانی است که کپی از هیچ طرح دیگری نیست و ایران توانسته با آن، شکاف فناوری خود را با جوامع موشکی شرقی و غربی کند و نشان داده که برای دستیابی به این فناوی‌ها متکی به حمایت دیگر کشورها ازجمله کره شمالی و روسیه نیست.
📊آماری شگفت‌انگیز؛ دولت به زنان میدان داد 🔹از ۱۵ فروردین تا ۱۵ خردادماه سال جاری، حدود ۲۷ هزار جواز کسب در کشور صادر شده که ۳۰ درصد آن‌ها متعلق به بانوان است. 🔸استان‌های لرستان با ۵۰درصد، کرمان با ۴۵ درصد و بوشهر با ۴۳ درصد، بیشترین سهم زنان در پروانه‌های کسب صادره را داشته اند. 🔹استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و تهران، کمترین سهم زنان در پروانه‌های کسب صادره را داشته‌اند. 🔸صدور مجوزهای صنفی از ابتدای سال جاری با مراجعه متقاضیان به درگاه ملی مجوزها و طی ۳ الی ۷ روز انجام می‌شود و دیگر نیازی به مراجعه حضوری به اتحادیه‌ها نیست.
⭕️تراز تجاری؛ با نفت مثبت، بی آن منفی! 🔹نخست باید در نظر داشته باشیم که تراز تجاری ما منفی است. یعنی در سطح کلان خرجمان بیش از دخلمان است. تراز تجاری کشور در واقع نشان‌دهنده‌ی وضعیت تعامل اقتصاد ما با خارج از ایران است. وقتی ارزش صادرات ما بیش از ارزش واردات ما باشد، می‌توان گفت دخل از خرج بیشتر است اما اگر به عکس باشد، باید به ضرب‌المثل «چو دخلت نیست، خرج آهسته‌تر کن» عمل کنیم! اکنون اما وضعیت به چه صورت است!؟ آخرین آمارهای گمرک جمهوری اسلامی ایران از صادرات و واردات نشان می‌دهد تراز تجازی ما بدون نفت (و البته با احتساب میعانات گازی) منفی است. 🔸ارزش واردات کشور در یازده ماهه نخست سال 1401 برابر با 53.7 میلیارد دلار بود. این در حالی است که ارزش صادراتمان به 48.8 میلیارد دلار رسید. به عبارت دیگر تراز تجاری بدون نفتمان 4.1 میلیارد دلار منفی است. البته صادراتمان به نسبت مدت مشابه سال قبل، 12.2 درصد افزایش یافت و وارداتمان نیز به نسبت همان مدت مشابه در سال قبل، با 15.3 درصد افزایش رو به رو بود. اگر وزنی به ماجرا نگاه کنیم نیز صادرات و واردات گمرکی به ترتیب برابر با 111.3 و 33.6 میلیون تن بود که نسبت به دوره‌ی مشابه سال قبل به ترتیب، 1.2 و 8.6 کاهش را نشان می‌دهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️تحول آفرینی مبتنی بر امید و ایمان 🔹حرکت بی‌وقفه اثر عملی امید و ایمان است‌. امید و ایمان به بیان رهبرمعظم انقلاب نرم‌افزار غلبه بر مسائل و مشکلات، اصلاح مشکلات معیشتی و اقتصادی، تامین منافع ملی، مقاومت در برابر دشمنان لجوج و عنود، هدف داری و درک هوشمندانه جبهه‌بندی‌های جریان استکبار و سلطه است. 🔸از منظر برخی از تحلیلگران سیاسی، مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در سخنرانی مراسم ارتحال امام(ره) نشان داد، هم «ایمان با دلیل» است، هم «امید با خوش‌بینی» است. متأسفانه سال‌هاست گفتار روشنفکری در حال تئوریزه کردن مفهوم «ایمان بی دلیل» و «امید بدون خوش‌بینی» است. ولی‌فقیه اما در این سخنرانی به نحو عینی نشان داد چرا هم ایمان دلیل دارد و هم امید خوش‌بینی می‌آورد. ایشان به ما یاد دادند، «سنجه ایمان در میزان امیدواری است» و «سنجه امید در میزان ایمان است». باید هر دو این مفاهیم را در نسبت با هم در نظر گرفت.
⭕️چرخش آژانس 🔹پس از پایان راهبرد ایجاد آشوب برای فشار به جمهوری اسلامی ایران و ناکامی هسته های اغتشاشگر نوبت به راهبرد جایگزین فشار- گفت وگو رسید. در گمانه زنی های کاخ سفید و صهیونیست ها، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ابزاری برای استمرار فشار در وضعیت حساس بود اما این بار شرایط با اقدامات دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران تغییر کرد و سرانجام در گزارش های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قید شده است که «آژانس به اطلاع ایران رساند که بعد از ارزیابی داده‌ها به این ارزیابی رسیده که اطلاعات ارائه‌شده با توضیحات ایران ناهمخوان نبوده است و آژانس در این مرحله سوالات بیشتری در این خصوص ندارد.» 🔸در برابر این موضع منطقیِ آژانس، بار دیگر تل آویو رفتارهای بدوی و کنش های غیرمنطقی خود را آغاز کرد و حربه تکرار تحریم برای استمرار فشار آغاز شد. به نظر می رسد که در روزهای آتی دامنه این فشارها کاهش جدی خواهد داشت و بسترهای جدید تعامل آغاز خواهد شد مخصوصاً روندهای جایگزین غیررسمی جدی تر خواهد شد.
⭕️فرزین: بالای ۱۰۰ میلیارد دلار منابع ارزی داریم 👤رئیس کل بانک مرکزی: 🔹ثبات اقتصادی با دخالت شروع می شود و نمی‌توان کنار نشست تا اقتصاد به ثبات برسد. 🔸برای مهار تورم باید تئوری داشته باشیم؛ تئوری ما هم تثبیت اقتصادی است. 🔹زمین تا آسمان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی با ۴۲۰۰ تومانی فرق دارد؛ ارز مربوط به نفت و کالای اساسی را در مرکز مبادله اختصاص دادیم. 🔸بالای ۱۰۰ میلیارد دلار منابع ارزی داریم؛ باید از منابعی که در کشورهای دیگر داریم استفاده کنیم؛ دستگاه دیپلماسی اقدامات خوبی در این زمینه انجام داده است.
⭕️نگرانی صهیونیست‌ها از معادن جدید ایرانی 👤دکتر عنت هوخبرگ مرس در کانال 12 رژیم صهیونیستی درباره کشف ذخایر عظیم لیتیوم در جمهوری اسلامی ایران نوشت: 🔹انتظار می‌رود افشای ذخایر لیتیوم در ایران، توازن قوای منطقه‌ای را تغییر داده و وضعیت بی‌سابقه ژئوپلیتیکی‌ـ اقتصادی به آن ببخشد. 🔸رژیم صهیونیستی و جهان با علاقه دنبال خواهند کرد که چگونه دولت تهران تلاش خواهد کرد تا از این کشف به نفع خود استفاده کند. 🔹تقویت ارتش ایران و تجدید روابط این کشور با کشورهای عربی به رهبری عربستان سعودی، امارات، بحرین و مصر در کنار مانورهای نظامی‌ـ دریایی این کشور ازجمله با هند و پاکستان، نگرانی زیادی را در بیت‌المقدس و غرب برانگیخته است. 🔸علاوه بر این، تقویت روابط راهبردی خود با روسیه و به ویژه با چین، در کنار تشدید روابط با اندونزی، بزرگترین کشورهای جهان اسلام، دیگر جای هیچ تردیدی باقی نمی‌گذارد. 🔹ایران که تا همین اواخر از جهان اسلام منزوی بود، اکنون بیش از هر زمان دیگری مورد کاوش بسیاری از کشورهای آن قرار گرفته است. 🔸هم‌اکنون آشکار است که ایران علیرغم پریشانی اقتصادی‌ـ اجتماعی خود، که از جمله ناشی از تحریم‌های اقتصادی اعمال شده بر ایران به عنوان یک کشور دارای آستانه بمب هسته‌ای است، در آستانه یک پیشرفت در خاورمیانه است.
💢 وزیر سعودی را چه کسی به تهران آورد؟ -۱ 🔹عربستان در مقایسه با آمریکا و انگلیس و اسرائیل، دشمن فرعی است. کاهش تنش با چنین دشمنی، اقتضای مصلحت است. ♦️اولویت راهبردی جمهوری اسلامی، صلح و ثبات منطقهُ حفظ تمامیت ارضی کشور ها و نفی دخالت بیگانگان است. ما قاعده کاهش تنش را -جز با رژیم نا مشروع صهیونیستی- حتی با آمریکا به اجرا گذاشته ایم، هر چند که طرف غربی بدعهدی کرده است. 🔹آنجا که دشمن سر موضع است و دشمنی می کند، ما هم مقابله می کنیم؛ اما هر جا مسیری برای کاهش تنش بگشاید، استقبال می کنیم. ♦️قاعده کلی، همان است که امیر مومنان (ع) به مالک اشتر فرمود: «ولا تدفعنّ صلحا دعاك اليه عدوّك للَّه فيه رضا، فإنّ في الصّلح دعهًْ لجنودك، و راحة من همومك، و أمنا لبلادك. 🔹صلحى را كه رضاى خدا در آن باشد و دشمن پيشنهاد كند، رد مكن، زيرا كه صلح، سبب آرامش سپاهيان تو، و مايه آسودن از ناراحتي ها، و امنيت براى شهرها است». ♦️حضرت در ادامه فرمود: «ولكن الحذر كلّ الحذر من عدوّك بعد صلحه، فإنّ العدوّ ربّما قارب ليتغفّل فخذ بالحزم و اتّهم في ذلك حسن الظّنّ. ولى پس از صلح، سخت از دشمن برحذر باش؛ چه بسا نزدیکی ورزد تا غافلگیر کند. بنابراين، احتیاط و دورانديشى پیشه کن و در اين باره، حسن ظن را متهم کن». 🔹حکومت عربستان در طول چند دهه، مرتکب دشمنی بسیار علیه ملت ما و دیگر کشورهای منطقه شده؛ از تجهیز صدام تا حمایت از گروهک های معاند و تامین بودجه اشغالگری آمریکا در منطقه. ♦️با همه اینها، سر عربستان در بسیاری از تحولات منطقه به سنگ خورد. "گاو شیرده"، پاداشی است که آمریکایی ها به مدعی ابرقدرتی در منطقه دادند. خاطره این تحقیر از حافظه سعودی ها پاک نخواهد شد. 🔹عربستان هزینه های گزافی برای این تبعیت پرداخت، اما طرف شکست خورده تحولات سوریه، عراق، لبنان، یمن و فلسطین بود. در مقابل، ایران و متحدانش طرف پیروز تحولات دو دهه اخیر بوده اند. ♦️آنها دورشان را در منطقه زدند، اما سرانجام فهمیدند که باید با واقعیت اقتدار ایران کنار بیایند. طرف سعودی از طریق واسطه های متعدد (عراق، عمان، قطر، روسیه و چین) خواستار کاهش تنش ها با ایران شد. 💢ادامه دارد💢
💢 وزیر سعودی را چه کسی به تهران آورد؟ -۲ ♦️حاکمان ریاض در ماجرای تجاوز به خاک یمن، شکست بزرگی را متحمل شدند و آموختند هنگامی که تاسیسات نظامی و اقتصادی و نفتی شان (مثل آرامکو)، زیر ضرب موشک های مقاومت قرار گیرد، آمریکا و اسرائیل نمی توانند از باتلاق نجات شان بدهند. 🔹نظام سعودی، تغییر ماهیت نداده، اما ناکامی های پیاپی به ویژه در جنگ یمن، او را از موضع توهم پایین آورده است. ما هم در این تنش زدایی چیزی از دست نمی دهیم، بلکه می توانیم منابع و فرصت های خود را بهتر مدیریت کنیم. ♦️طبیعتا باید به توافق مجال داد تا در بوته امتحان درآید. برجام با آن عقبه غربی و "شورای امنیت" اش، جمهوری اسلامی را از پیشبرد دیپلماسی منطقه ای باز نداشت و نسبت به جنگ موازی غرب (جنگ نیابتی) غافل یا منفعل نکرد، توافق با دولت سعودی که جای خود دارد. 🔹برقراری ثبات و آرامش و کاهش درگیری در یمن و سوریه و عراق و لبنان، مطلوب ماست. اگر هم امکان احیای مناسبات اقتصادی فراهم شد، استقبال می کنیم. ایران در عین حال، نه پشت متحدانش را خالی می کند و نه چنین تعهدی می دهد. ♦️به صلاح عربستان است که به جنگ حیثیت سوز یمن پایان دهد. ممکن است کسانی بگویند ریاض فقط می خواهد شش ماه یا یک سال نفس تازه کند. می گوییم همان یک سال آرامش در منطقه و غافل نشدن کشورها از تحرکات آمریکا و اسرائیل هم مطلوب است. 🔹موضوع مهم دیگر این است که به تجربه دیده ایم هر وقت آمریکا و اسرائیل می خورند یا از تحولات جا می مانند، محافل غربگرا بلافاصله آفتابی می شوند تا ضمن تحریف روند تحولات، حاشیه پردازی را به بهانه مجادله در داخل کنند و بار ناکامی را از روی دوش آمریکا بردارند! ♦️سعودی ها فهمیدند آویزان شدن از آمریکا، یک دلیل عمده شکست های شان است و باید خود را با انتقال محور قدرت جهانی از غرب به آسیا هماهنگ کنند؛ 🔹اما غربگرایان سرشان را زیر برف کرده اند تا همین واقعیت را که بر زبان سیاستمداران غربی مانند موگرینی و سارکوزی و جوزپ بورل و دیوید ایشینگر هم جاری است، نبینند و نفهمند! ♦️دیروز، روح سردار سلیمانی بر سفر وزیر خارجه عربستان به تهران حاکم بود؛ ولو غربگرایان با حاشیه سازی، واقعیت را وارونه تصویر کنند. آنها نخواهند نوشت که وزیر خارجه ما به ریاض نرفت و این وزیر خارجه سعودی بود که پذیرفت برای تجدید روابط به تهران سفر کند. 🔹غربگرایان می دانند اما تعمد دارند کتمان کنند که فتوحات معجزه آسای سردار سلیمانی، وزیر خارجه سعودی را به تهران کشاند. به تعبیر قرآن حکیم: "قل موتوا بغیظکم".
⭕️خلجی: درگیر یک ابرپروژه امنیتی از سوی رسانه های دشمنانیم 👤رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: 🔹ما درگیر یک ابرپروژه امنیتی از سوی رسانه های دشمنانیم. آرایش رسانه ای آنها از مدت ها قبل حالت آفندی پیدا کرده است و نه تنها نقاط ضعف بلکه نقاط قوت را هم مانند برگزاری راهپیمایی جهانی اربعین مورد هدف قرار می دهند. 🔸در چنین شرایطی، ماموریت و اولویت اصلی ما تقویت رسانه های خودی، اعتمادسازی و برطرف کردن شبهات ایجادشده و پاسخ به انتقادها است.
⭕️نظر رهبر انقلاب درباره توافق هسته‌ای تغییر کرده است؟ 🔹 رهبرانقلاب در دیدار با دانشمندان، کارشناسان و مسئولان صنعت هسته‌ای کشور اینطور گفتند که "توافق اشکالی ندارد اما زیرساخت‌های صنعت هسته‌ای نباید دست بخورد" 🔸 مرور بیانات ایشان در مقاطع مختلف در پروسه پرونده هسته‌ای ایران نشان می‌دهد ایشان همواره از انجام یک توافق دفاع کرده‌اند. البته تاکید ایشان طبیعتا بر یک توافق «خوب» بوده نه صرفا هر توافقی. 🔹 مهمترین سخنرانی ایشان در این باره به فروردین ۱۳۹۴ باز می‌گردد در مقطعی که هنوز برجامی امضا نشده و مذاکرات در جریان ایستگاه لوزان است. 🔸 ایشان صراحتا می‌گویند که از رسیدن به یک توافقی که منافع ملّت ایران را تأمین کند و عزّت ملّت ایران را حفظ کند، صددرصد من حمایت و استقبال میکنم. 🔹 حتی ایشان با صراحت بیشتری می‌گویند: اگر کسی بگوید که ما مثلاً با توافق یا با رسیدن به یک نقطه مخالفیم، نه، خلاف حق و خلاف واقع گفته است. اگر یک توافقی انجام بگیرد که این توافق توافقی باشد که منافع ملّت را، منافع کشور را تأمین بکند، بنده کاملاً با آن موافقت خواهم کرد. 🔸 آیت الله خامنه‌ای تاکید می‌کنند که "البتّه این را هم ما گفتیم که توافق نکردن بهتر از توافق بد است." 🔹 این فرمول، فرمول درستی است و این خط تا امروز تغییری نکرده است.
⭕️برای دغدغه‌های مردم! 🔹صرف‌نظر از اقدام غیرمنصفانۀ عدم پوشش خبریِ سفر رئیس‎جمهور به آذربایجان‎شرقی توسط برخی رسانه‌ها، میتوان این سفر را به نوعی "کم بدیل" خواند. 🔸 آیت‌الله‌رئیسی که از ابتدای شروع به کار دولتش، ترجیح را بر عدم پرداختن به حواشی نهاده و دغدغه اش را تنها معطوف به "خدمت‌کردن" کرده است، در این سفر جلوۀ ویژه‌ای از خدمتگزاری را به نمایش گذاشت. 🔹 حضور در جشن احیای 220واحد راکد تولیدی و صنعتی با تأکید بر اینکه " قرار است احیای همۀ واحدهای تعطیل یا نیمه‎تعطیل با پیگیری شود" از ویژه‌ترین برنامه‌های این سفر بود. 🔸 افتتاح خط تولید شرکت خودروسازانِ دیزلیِ آذربایجان با ظرفیت تولید 4هزار دستگاه و رونمایی از دو محصول جدید شرکت تراکتورسازی ایران و همچنین خبر اختصاص اعتبار 5هزار میلیاردی جهت پرداخت به کشاورزانِ متقاضیِ خرید "تراکتور ایرانی" از دیگر جنبه های قابلِ توجه این سفر بود! 🔹 افتتاح 3پروژۀ برق و آب، تأکید بر توسعۀ صنعت چرم و همچنین افتتاح راه‌آهن بستان‌آباد-خاوران پس از 22سال وقفه را نیز میتوان از مهمترین دستاوردهای این سفر برشمرد! 🔸 این حجم از خدمات، قطعاً در راستای تقویت امید بسیار موثر می باشد؛ که لازم است آقای‌رئیسی این راه را همچنان با قدرت ادامه دهد.
⭕️ بغداد سازوکار پرداخت اموال ایران را اعلام کرد 🔹براساس بیانیه‌ای که بانک تجارت عراق در سایت رسمی خود قرار داده است، عقیل الشویلی، کارشناس رسانه‌ای این بانک اعلام کرد که اموال ایرانی که اخیرا و از ماه فوریه تا ژوئن ۲۰۲۳ پرداخت شده، بر مبنای مکانیزم مورد توافق ایران، عراق و آمریکا بوده است. 🔸او اعلام کرد که این مکانیزم از سال ۲۰۱۸ اجرایی شده است. 🔹پیش از این، الناصری، مشاور نخست وزیر عراق گفته بود که مجموع دارایی‌های آزاد شده ایران توسط دولت عراق در زمان نخست‌وزیری السودانی تقریبا یک و نیم میلیارد یورو است، به علاوه اینکه یک میلیارد یورو نیز آزاد خواهد شد.
⭕️بهادری جهرمی: رکورد ۴۴ ساله مبادلات خارجی سال گذشته شکسته شد 👤سخنگوی دولت گفت: 🔹با دستیابی به عدد ۱۱۲ میلیارد دلار مبادلات با کشورهای خارجی، رکورد ۴۴ ساله این حوزه در سال ۱۴۰۱ شکسته شد 🔸اکثر این مبلغ توسط بخش‌های مردمی انجام شده که نقش دولت در آن‌ها حمایت‌گری و تسهیل‌گری بوده است. 🔹شکستن این رکورد درحالی بود که ما علاوه بر تحریم‌های ظالمانه آمریکا و هم‌پیمانان‌اش، در نیمی از سال گذشته آشوب‌های خیابانی داشتیم که موجب ناامنی در اقتصاد و آسیب به سرمایه‌گذاری خارجی شد.