🔴 توضیحات قوه قضائیه در رابطه با آزادی برخی از محکومان مشهور
♦️در پی انتشار مطالبی در مورد وضعیت مبهم آزادی برخی از محکومان و برداشت های غیر صحیح و غیر دقیق از سخنان رئیس سازمان زندانها در این زمینه، مرکز رسانه قوه قضائیه توضیحاتی منتشر کرد.
♦️در این توضیحات آمده:
بابک زنجانی و شهرام جزایری در زندان و در حال طی دوران محکومیت هستند.
در مورد مهدی هاشمی همان طور که پیش تر نیز اطلاع رسانی شده وی پس از تحمل ۷ سال زندان و پرداخت جزای نقدی و اجرای حکم شلاق هم اکنون طبق قانون و به صورت آزادی مشروط در خارج از زندان است .
وکیل مهدی هاشمی در این مورد می گوید: وی زمانی آزاد شد که ۳ سال از امکان صدور حکم آزادی مشروط اش گذشته بود
مهدی هاشمی ۱۸ مرداد سال ۹۴ از سوی شعبه ۵۴ دادگاه تجدید نظر تهران به اتهام مشارکت در ارتشا، اختلاس، اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب جرائم علیه امنیت کشور به ۱۰ سال حبس و ۵۰ ضربه شلاق محکوم شد.
براساس حکم صادر شده، شروع حبس مهدی هاشمی در تاریخ ۱۸ مرداد ماه سال ۹۴ بود.
وی در تاریخ ۲۲ شهریور ۱۴۰۰ ، بخشی از جزایی نقدی را پرداخت کرد و در تاریخ ۱۷ دی ماه ۱۴۰۱ نسبت به ردمال و پرداخت مابقی جزای نقدی اقدام نمود، همچنین حکم شلاق نیز نسبت به وی اجرا شد و پس از گذراندن حدود ۷ سال حبس به صورت مشروط و طبق قانون از زندان آزاد گردید.
در توضیحات مرکز رسانه قوه قضائیه همچنین در مورد محکومعلیه محمدعلی نجفی نیز آمده:
وی سابقا اقدام به اخذ رضایت از شاکی خصوصی خود نموده و با توجه به بخشنامه عفو معیاری ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ و حصول شرایط اعمال عفو ، پس از تحمل بیش از ۳ سال زندان مانند بسیاری از افراد دیگر از زندان آزاد و محکومیت وی خاتمه یافته است.
گفتنی است نجفی به واسطه جنبه عمومی جرم خود، به ۶ سال و نیم حبس محکوم شده بود که بیش از ۳ سال از این مدت را در زندان بود.
مرکز رسانه قوه قضائیه در ادامه و در خصوص آخرین وضعیت پرونده اکبر طبری نیز مطالبی منتشر کرده است
در این بخش از توضیحات آمده:
محکومعلیه اکبر طبری دارای عناوین اتهامی متعدد بوده که در بعضی از عناوین به ویژه ارتکاب بزه اعمال نفوذ به ۴۵ ماه حبس محکوم شده که این مدت حبس نامبرده با گذراندن دوران محکومیت به صورت کامل خاتمه یافته است.
وی در دوران محکومیت نیز از هیچ مرخصی طویل المدتی استفاده نکرده است.
در خصوص سایر عناوین اتهامی اکبر طبری نیز حکم بر محکومیت صادر ، لیکن به دلیل اعتراض و واخواهی او و وکلایش، طبق قانون مراتب در دیوان عالی کشور در حال بررسی مجدد میباشد.
طبری همچنین جریمه های نقدی که به آن محکوم شده بود را پرداخت کرده است.
شایان ذکر است نامبرده بعد از تحمل ۴۵ ماه حبس، اکنون پس از تودیع وثیقه سیصد میلیارد تومانی و بر اساس تصمیم مرجع قضایی از زندان خارج شده تا نتیجه نهایی پرونده وی در دیوان عالی کشور مشخص شود.
11.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌مراقبت در برابر تهدیدات سایبربولینگ
🔻آیا تا به حال واژه سایبربولینگ را شنیدهاید؟ سایبربولینگ در واقع به آزار و اذیتهایی میگویند که در فضای مجازی صورت میگیرد و شامل هرگونه تحقیر، تهدید، توهین و تمسخر است. اگر میخواهید درباره سایبربولینگ بیشتر بدانید و گرفتار مردمآزاریهای اینترنتی نشوید این ویدئو را تماشا کنید.
#فضای_مجازی
#شبکه_های_اجتماعی
#سواد_رسانه_ای
#قلدری_مجازی
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 نماهنگ | آمریکا این است!
🍃🌹🍃
#حقوق_بشر_آمریکایی
⭕️هنر دیپلماسی بدون «توهمات اصلاحطلبان»
🔹قطار دیپلماسی دولت سیزدهم با عبور از ایستگاه بهبود روابط با کشورهای منطقه وارد ایستگاه سازمان همکاریهای شانگهای شد.
🔸از ابتدای شروع دولت سیزدهم هرگاه دولت تحرکی در دیپلماسی را آغاز میکرد فورا رسانههای اصلاحطلب و حامی برجام به خط میشدند و با تیترهای اغراقآمیز و با مصاحبه با به اصطلاح کارشناسان، دیپلماسی دولت سیزدهم را از پیش شکست خورده معرفی میکردند.
🔹جالبتر آنکه علت شکست فرضی را نیز عدم رفع تحریم و نبود برجام و قرار گرفتن در لیست سیاه FATF معرفی میکردند!
🔸زمانی که موتور دیپلماسی منطقهای و جهانی دولت سیزدهم روشن شد و به ایستگاه عادی سازی روابط با عربستان رسید کمکم بیاعتبار بودن تحلیل اصلاحطلبان رخنمایی کرد.
🔹اکنون پس از پیوستن ایران به سازمان بسیار مهم و راهبردی همکاریهای شانگهای بدون برجام بدون رفع تحریم و بدون FATF، میخ آخر نیز بر تابوت مهملات و تخیلات ذهنی اصطلاحطلبان و اعتدالیون حامی برجام کوبیده شد!
🔸اما خبر تلختر برای این گروه از زبان معاون سیاسی دفتر رئیسجمهور شنیدنی است: عضویت فعال در سازمانهای منطقهای و بین المللی، بخش مهمی از سیاست خارجی دولت آیتالله رئیسی مبتنی بر دکترین همسایگی و همگرایی است.
🔹عضویت کامل در شانگهای با موفقیت نهایی شد. گام بعدی بریکس است.
⭕️وضعیت شکننده قیمت دلار
🔹عرضه ارز توسط بانک مرکزی در مرکز مبادله به اعداد قابل توجهی مانند 248 میلیون دلار رسیده که در 4 ماه اخیر تنها یک بار دیگر تکرار شده است. این مهم نشان میدهد تقاضای درشت بازار که عمدتا مربوط به واردکنندگان بوده فعلا از سوی بانک مرکزی پاسخ داده شده و تقاضای خرد نیز در بازار غیر رسمی بسیار کمرنگ شده است.
🔸افت تقاضای خرد نیز منجر به رکود معاملات غیر رسمی و کاهش انتظارات قیمتی در بازار ارز شده است. در حال حاضر بر اساس اعلام کارشناسان با افت دلار به زیر 50 هزار تومان، این هشدار به فعالان داده شد که در حال حاضر قیمت در وضعیت بسیار شکنندهای قرار داشته و ممکن است مثل همان یک روزی که از 50 به 47 هزار تومان رسید، اعداد پایینتری را نیز به خود ببیند.
⭕️تحولات فرانسه و تناقضهای تهوعآور رسانههای غربی
🔹همزمان با تحولات فرانسه، امپراتوری دروغ رسانههای غربی مشغول به حاشیه راندن اخبار اعتراضات فرانسه با ادعای افشاگری و آگاهیبخشی در شناخت اخبار جعلی و صحیح هستند!
🔸مثلا بیبیسی فارسی در گزارشی مدعی شده: همزمان با اتفاقات فرانسه تصاویر جعلی بهطور گسترده در شبکههای اجتماعی منتشر شده که بر اساس تحقیقات بیبیسی به اتفاقات خیر ارتباطی نداشتهاند!
🔹بیبیسی در حالی ادعای آگاهیبخشی در شناخت اخبار جعلی و حقیقی میکند که نگاهی به کارنامه این شبکه و دیگر رسانههای غربی نشان از سابقه سیاه آنها در جعل اخبار و انتشار تصاویر ساختگی و نامربوط دارد که اوج آن را در حوادث پاییز گذشته ایران میتوان مشاهده کرد.
🔸آمارها نشان میدهد که این رسانهها دهها هزار خبر جعلی بدون هیچ پشتوانه مستندی را در ابعاد گستردهای منتشر کردهاند، چنانچه در اواخر سال گذشته و در حالی که خیابانهای ایران آرام و مردم زندگی روزمره خود را داشتند، کنتور کشتهسازی آنها همچنان شماره میانداخت!
🔹دروغ پراکنیها و مصاحبههای ادعایی مبتنی بر توهمات ذهنی این رسانهها درباره وضعیت زندانیان و بازداشتشدگان با کلیدواژههای تجاوز، تعرض، شکنجه و انتشار فیلمهای ساختگی از خشونت پلیس ایران تنها گوشهای از این دروغ پراکنیهاست.
🔸وقاحت تهوعآور رسانههایی مثل بیبیسی، اینترنشنال، منوتو و صدای آمریکا در انتشار اخبار جعلی و دروغ را در پردازش و بازنشر گسترده پستهای دروغ وطنفروشان متوهمی چون علینژاد، پهلوی، اسماعیلیون، بنیادی و علی کریمی میتوان مشاهده کرد که مردم را به آشوب و اغتشاش تحریک میکردند.
🔹استفاده این رسانهها از واژگانی چون «خیزش انقلابی زنان و دختران تاریخ ساز، شجاع، آزادیخواه، فرهیخته و...» برای تحریک جامعه و جوانان ایرانی را قیاس کنید با واژگانی چون «جوانان ناقض قانون، بر هم زننده نظم عمومی، بیتوجه به هشدار پلیس، آشوبگر، اوباش و...» در مورد اتفاقات فرانسه که میکوشد سرکوب وحشیانه اعتراضات را عادیسازی کند.
🔸با این تفاسیر؛ تحولات فرانسه بار دیگر نشان داد که ادعاهای «آزادی بیان»، «گردش آزاد اطلاعات» و «توجه به حقوق مخاطب در کسب اخبار صحیح»، فریبی بیش نیست و سلاطین دروغ و جعل خبر نه تنها اعتقادی به این امر ندارند بلکه از این شعارها تنها برای کسب منافع سیاسی اربابان خویش بهره میبرند.
🔴 شکست سنگین علمی!
⏪ واکنش های نمادین ائتلاف سکولارهای ایرانی به قیام سراسری غدیر بیانگر شکست سنگین علمی درفهم تحولات ایران است !
▪️بعد از ماهها موضع گیری تهاجمیِ روشنفکری سکولار ، سلبریتی ها و اپوزسیون این ائتلاف با قیام ملی غدیر به واکنش های سلبی و دفاعی روی آورد و از آن همه فیلسوفان پُرگوی اخلاق و سیاست ،فرهنگ و هنر و شاذ گویی های متخصصین باصطلاح جامعه شناسی ، روند پژوهی و نظر سنجی کاری بر نیامد ؛ به نظرم تمام قدرت علمی ائتلاف بالا در مقابل این قیام و تظاهرات سراسری در واکنش های منفعلانه زیرقابل نشانه گذاری نمادین است :
▪️ واکنش یوزپلنگی : کاش هزینه راهپیمایی غدیر خرج فنس کشی حفاظت از زیستگاه یوز ایرانی می شد !
▪️ واکنش ترافیکی : کاش برای ملت ترافیک ایجاد نمی شد!
▪️واکنش پسماندی : کاش در محیط زباله نمی اتداختند !
▪️ واکنش تشکیلاتی: کاش مناسک سازی نمی کردند!
▪️ واکنش ایدئولوژیکی: کاش حکومت سکولار می بودو مؤسس یا مؤید راهپیمایی نمی شد!
⏪آقایان محترم! منتظر حرف های جدی علمی هستیم با این سطح از قهر و کینه وسطحی نگری نمی شود قیام سراسری غدیر را فهم و تحلیل کرد ؛ این حرف ها بیانگر شکست سنگین علمی در شناخت قوای ملت و فهم تحولات ایران است؛ بقول امام خمینی غدیر مال یک قشر نیست ؛غدیر مال مستضعفان ، محرومان ومظلومان جهان است؛ راستی چه می جُستید آشتی ملی ؟! بفرمایید همینجاست! فهم علمی تحولات ایران با کینه و حسد و تصلب رآی ناسازگار است !
🔰 مروری بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار مبلغین و طلاب حوزههای علمیه سراسر کشور ۱۴۰۲/۰۴/۲۱
📌با اطّلاعاتی که به من میرسد از جهات مختلف، نسبت به تبلیغ نگرانم!
↙️اینقدر ظرفیّت تبلیغ در کشور گسترده است که اگر ما چندین برابر آن مقداری هم که کار میکنیم، کار کنیم، به نظرم این ظرفیّت پُر نمیشود.
💠اولویت امر تبلیغ در حوزههای علمیه
🏷درباره اهمیت تبلیغ به عنوان ابزار رسیدن به اهداف دین
❎امروز نگاه رایج در حوزههای علمیّه این است که تبلیغ در مرتبهی دوّم قرار دارد.
✅ما از این نگاه باید عبور کنیم. تبلیغ، مرتبهی اوّل است.
☝️چرا این را میگوییم؟
⁉️برای اینکه ما هدف دین را چه میدانیم؟
📍هدف نهایی:
♦️ما را در مسیر خلیفةاللهی، در مسیر انسان کامل ارتقاء بدهد
📍هدفهای میانی و ابتدائی:
🔹اقامهی قسط
🔸تشکیل نظام اسلامی
🔹اقامه و اشاعه معروف
🔸ازاله منکر
🔹ترویج کَلِم طیّب و عمل صالح
⏫هر کدام از اینها را که شما نگاه کنید، وسیله و ابزار رسیدن به آن، تبلیغ است؛ بدون تبلیغ نمیشود.
👈قرآن کریم، پیغمبران را مسئول تبلیغ میداند
♦️شما [علما] هم که ورثهی انبیا هستید، اُسّ و اساس وظیفهی شما عبارت است از تبلیغ
🔉باید پیام دین را، پیام خدا را به دلها و گوشها برسانید.
🏷درباره استمرار سنّت تبلیغ در میان علما از زمان گذشته
✅در حوزههای علمیّه از اوّل، از هزار سال پیش، سنّت تبلیغ وجود داشت
🏷درباره اهمّیّت مضاعف تبلیغ در دوران کنونی
💎اولویّت حوزهها تبلیغ است. در همهی دورهها اینجور بوده امّا در دورهی ما بالخصوص این اهمّیّت مضاعف است؛ برای اینکه در دورهی ما یک اتّفاقی افتاده است که در طول بیش از هزار سال از صدر اسلام چنین اتّفاقی نیفتاده بود؛ و آن حاکمیّت اسلام بود. تشکیل سازمانِ سیاسیِ مدیریّتِ کشور در شکل محتوای اسلامی سابقه ندارد. وقتی که یک چنین وضعی هست، طبعاً دشمنیهای با اسلام شدّت پیدا میکند
📍تبلیغ در دورهی ما اهمّیّت مضاعف پیدا میکند؛ از دو جهت:
↙️در نظام اسلامی پایه و قوام نظام، مردمند، ایمان مردم است و اگر چنانچه ایمان مردم نباشد، نظام نخواهد بود.
↙️امروز، هم سختافزارهای مخالف، معارض و معاند تطوّر پیدا کرده، هم نرمافزارها.
🚨اگر امروز حوزهی علمیّه از اهمّیّت تبلیغ و حسّاسیّت تبلیغ و مضاعف بودن وظیفهی تبلیغ غفلت بکند، دچار عارضهای میشویم که جبرانش بهآسانی ممکن نیست و دچار استحالهی فرهنگی میشویم.
💠چند نکته کاربردی در مسئله تبلیغ:
1️⃣ شناخت مخاطب
🔍باید بدانیم طرف مقابلمان در چه مرحلهی فکری قرار دارد تا محتوا را، مادّه را و صورت را بر طبق نیاز او تنظیم کنیم.
⚠️در این آشفتهبازار صداهای مختلفِ فضای مجازی و تکثّر رسانهای که وجود دارد، یک صدا در انزوا قرار گرفته و آن، صدای انتقال معارفِ نسلی و خانوادگی است.
📱سابق ما نصیحت میکردیم جوانها را و برحذر میداشتیم از رفیق بد، مصاحب بد؛ حالا مصاحب بد داخل جیبش است.
☝️این مخاطب را بشناسید.
2️⃣ داشتن شناخت و موضع تهاجمی نسبت به مبانی فکری غلط طرف مقابل
✅تبلیغ صرفاً پاسخگویی به شبهه نیست... طرفِ مقابل مبانی فکری دارد، باید به آن حمله کرد؛
🌐اگر چنانچه این موضع تهاجمی به معنای واقعی کلمه بخواهد تحقّق پیدا کند، لازمهاش شناخت صحنه است.
⭕️جریانات جهانی را بشناسید، وضع و محاذات سیاستهای دنیا را بدانید و آنوقت افشاگری کنید؛ هم درست ببینید، هم درست روایت کنید.
3️⃣داشتن روحیه جهادی
❎اگر روحیهی جهادی نباشد:
📌انسان گاهی صحنه را خطا میکند و غلط میبیند
📌 گاهی در رفتار غلط عمل میکند.
👌روحانیّت باید وسط میدان باشد، باید مأیوس نشود؛ خاصیّت عمل جهادی این است.
❇️وقتی این عنصر مجاهدت با نگاه علمی، با کار علمی همراه بشود، حتماً تأثیر تبلیغ تضمینشده است.
4️⃣ توجّه ویژه به نسل جوان و نوجوان
✔️در بخشهای مختلف باید مواجههی تبلیغیِ مناسب با اصحاب فکر، اصحاب هنر، اصحاب قلم، اصحاب بیان بشود
👈لکن اهمّ از همه، قشر جوان و نوجوان است؛
♦️فردای کشور مال اینها است،
☑️ایمانشان باید محکم باشد
☑️ذهنشان باید خالی از شبهه باشد
📍ابزارهای ترغیب جوانان به التزامِ عملی به دین، خیلی مهم است؛ برخی از این جاذبهها:
❇️مسجد
❇️هیئت
❇️موعظه
💠نکته پایانی: لزوم ایجاد کانونهای عظیم حوزوی برای تربیت مبلغین اثرگذار با پشتوانه فکری، تحقیقی و علمی
📌اگر ما بخواهیم به قدر ظرفیّت یا نزدیک به اندازهی مورد نیاز ظرفیّت، عناصرِ تبلیغیِ با این خصوصیّات داشته باشیم، احتیاج داریم به کانونهای عظیم حوزوی.
📌احتیاج داریم به یک کانون اساسی. مرکز هم در درجهی اوّل، حوزهی علمیّهی قم است.
⭕️تشکیل کانونی با مأموریّتِ:
1️⃣تهیّهی موادّ تبلیغیِ بهروز
2️⃣تنظیم شیوههای اثرگذار تبلیغی
3️⃣تربیت مبلّغ
🍀سلام بر شهیدان، سلام بر روح مطهّر امام(ره).