eitaa logo
طلبه انقلابی
209 دنبال‌کننده
3.6هزار عکس
650 ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
📝 عاشورای معنادار! 🔻«سیاه نپوشید»، «به حسینیه نروید»، «در هیئت‌ها دیده نشوید» و «نذری ندهید» در قالب کمپینی به نام «تحریم محرم» پرده جدید سناریوی دشمنان ملت ایران بود که از مدت‌ها قبل از ایام آغاز شده بود. برای به نتیجه رساندن این نقشه هم تلاش کردند تا با دستکاری ذهنی نسل جوان، هویت دینی و ملی مردم مسلمان ایران را نشانه روند و با ساختن انگاره‌های جدید از تحولات و وقایع تاریخی به ویژه تاریخ اسلام و تشیع و تلاش مذبوحانه برای تقلیل واقعه دهم محرم سال ۶۱ هجری به یک جنگ داخلی میان اعراب آنان را نسبت به حادثه عالم‌گیری چون عاشورا و کربلا بی‌تفاوت کنند! 🔻فراموش نکرده‌ایم که سال‌های قبل با نزدیک شدن به این ایام، موضوعاتی مانند تشکیک در فلسفه هزینه کردن و نذری دادن برای امام حسین(ع) و اهل بیت(ع)، ژست انسان‌دوستی می‌گرفتند و مدعی بودند که به جای سفره‌های اطعام حسینی باید به نیازمندان کمک کرد! این در حالی بود که نه تنها نیازمندان و محرومان جامعه از این سفره پربرکت بهره‌مند بودند، بلکه اساسا فرهنگ دستگیری و کمک به محرومان و نیازمندان از دل مساجد، تکایا و هیئات مذهبی در قالب خیریه‌ها و... جوشیده و در طول سالیان متمادی خدمت‌رسان به مردم بی‌بضاعت بوده که مصداق عینی آن در کمک‌های مؤمنانه در جریان شیوع ویروس کرونا بود. 🔻اما امید دوباره دشمن برای پیاده‌سازی نقشه‌های شومش علیه فرهنگ و پاسداشت این حماسه بزرگ از یک‌سو حوادث پاییز سال گذشته بود که دشمنان اسلام و ایران با بهانه قرار دادن یک حادثه و روایت غیرواقعی از آن، طراحی قبلی خود را برای مبارزه با پیاده کردند که با پشتیبانی پرحجم رسانه‌های بیگانه و در قالب عملیات پیچیده شناختی منجر به کشف حجاب برخی از زنان و دختران شد که مغلوب این هجمه رسانه‌ای قرار گرفتند. آنها تصور می‌کردند که با تعمیم این موضوع به مسئله عزاداری امام حسین(ع) می‌توانند خدشه‌ای در عشق و ارادت ملت ایران به اهل بیت(ع) ایجاد کنند. 🔻مرحله تکمیلی این نقشه هم با طراحی صهیونیست‌ها در صحنه‌های اهانت به قرآن کریم جلوه‌گر شد، اما نه تنها تأثیری بر عشق و ارادت دلباختگان به اباعبدالله الحسین(ع) ایجاد نکرد بلکه حضور معنادار و توأم با بصیرت مردم در هیئات مذهبی و دسته‌های سینه‌زنی و و مجالس عزاداری در اقصی نقاط کشور علی‌رغم گرمای شدید هوا و آفرینش صحنه‌های ماندگار از عشق و ارادت به سالار شهیدان، بار دیگر طبل رسوایی دشمنان اسلام و تشیع را به صدا در آورد که علی‌رغم تبلیغات وسیع و فضاسازی‌های گسترده و صرف هزینه‌های هنگفت باز هم در برابر فرهنگ عاشورا که با جان‌ها و قلب‌های شیعیان درآمیخته شکست خوردند و این شکست‌ها تکرار خواهد شد.
تعهدات بیمه زائران اربعین ۱۴۰۲ چیست؟ 🔹افرادی که قصد حضور در راهپیمایی اربعین امسال را دارند، می‌توانند برای بهره‌مندی از خدمات بیمه‌‌ای، در سامانه سماح ثبت‌نام و با مطالعه این خبر از جزئیات تعهدات بیمه مطلع شوند. 🔹پوشش بیمه‌ای هر یک از بیمه‌شدگان در مسیرهای هوایی از زمان ورود به کشور عراق و پوشش بیمه‌ای هر یک از بیمه‌شدگان در مسیرهای زمینی از فاصله ۱۰۰ کیلومتری تا پایانه‌های مرزی رسمی جمهوری اسلامی ایران آغاز می‌شود و در طول مدت اقامت در کشور عراق ادامه خواهد داشت و تا ساعت ۲۴ دو روز بعد از ورود به کشور خاتمه می‌یابد.
⭕️چرا علی باقری به مسقط رفت؟ 🔹یک منبع که خواست نامش فاش نشود گفت که سفر باقری ( معاون وزیر خارجه) به مسقط مرتبط با گفتگوی تلفنی اخیر رئیس جمهور ایران و سلطان عمان بوده است. در این میان مراد از موضوعات بین المللی که در حال حاضر عمان در آن زمینه در رابطه با ایران ایفای نقش می کند، بیش از هر موضوع دیگری مربوط به گفتگوهای توافق ایران و آمریکا در زمینه تبادل زندانی و آزادسازی منابع بلوکه شده ایران است. 🔸بنظر می رسد بازکردن گره مذاکرات هسته ای که در پی به تعویق افتادن تبادل زندانیان دو تابعیتی در آخرین مراحل ایجاد شده از مهم‌ترین ماموریت های باقری در این سفر است.
⭕️رد شایعات افزایش قیمت بنزین 👤منظور: شوک درمانی نمی‌کنیم 🔹به تازگی رئیس مجلس با اشاره به اینکه کشور نیازمند تصمیمات شجاعانه، سخت و تلخ است، اعلام کرده است: باید این تصمیمات را بگیریم و پای آن بایستیم و بفهمیم که این تصمیمات قابل اجراست. 🔸در همین راستا داود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در واکنش به این موضع گیری نوشت: یکی از تصمیمات سخت پیش روی تیم اقتصادی دولت، تقویت ثبات و پیش بینی پذیری در اقتصاد و پرهیز از هرگونه شوک درمانی است.
⭕️آسوشیتدپرس: احتمال استقرار نظامیان آمریکایی در خلیج فارس 🔹رسانه‌های آمریکایی گزارش می‌دهند که پنتاگون به زودی به کشتی‌های تجاری در خلیج فارس پیشنهاد استقرار تفنگداران مسلح را خواهد داد. 🔸خبرگزاری آسوشیتدپرس و روزنامه وال استریت ژورنال این گزارش را به نقل از مقام‌های آمریکایی منتشر کرده‌اند. 🔹‌ براساس این گزارش آمریکا ممکن است این نیروها را بر کشتی‌های تجاری آسیب‌پذیر در برابر نیروهای ایرانی، به خصوص کشتی‌های گذر کننده از تنگه هرمز، مستقر کند. 🔸‌ یک مقام آمریکایی به روزنامه وال استریت ژورنال گفت که پیش از ارائه این پیشنهاد، پرچم کشتی، ملیت صاحب آن، ترکیب خدمه و ماهیت بار آن در نظر گرفته خواهد شد.
⭕️پیشبرد سیاست‌های ارزی نیازمند یک فرمانده متعهد است/ کانون صرافان برای تضعیف جایگاه بانک مرکزی فضاسازی روانی می کرد 🔹 ضمن حمایت از اقدام قاطعانه بانک مرکزی درباره انحلال کانون صرافان، باید باور کرد که در شرایط تحریم و جنگ اقتصادی قرار داریم و سیستم بانکی نیز کاملا تحریم شده است. 🔸 بنابراین شبکه صرافی کشور نقش قابل توجه و غیر قابل انکاری در جریان ارزی و به طور همزمان در جریان تجاری کشور دارد. علاوه ‌بر این، وجود یک فرمانده متعهد و مقتدر به نام بانک مرکزی برای پیشبرد سیاست بازار ارز و اقتصاد کلان کشور نیز ضرورتی انکارناپذیر است. 🔹 مدیریت بازار ارز در ایران شامل دو پایه اساسی از جمله مدیریت تقاضا و کنترل عرضه است. مدیریت تقاضا از طریق ثبت سفارش، تخصیص و تامین ارز و کنترل عرضه ارز هم از طریق بازگشت ارز حاصل از صادرات انجام می‌شود و این اقدام توسط یک حلقه واسطه به نام صرافان صورت می‌پذیرد. 🔸 بنابر‌این هرگونه اقدامی خارج از ضوابط بانک مرکزی توسط صرافان، سیاست‌های کنترلی بانک مرکزی را مختل می‌کند. در نتیجه با این اقدام بانک مرکزی، اقتدار سیاست‌گذار به کانون بازار ارز منتقل می‌شود. 🔹 بانک مرکزی در گام نخست از طریق اقناع سازی به دنبال جلوگیری از سرپیچی برخی صرافان در این حوزه بود اما زمانیکه به نتیجه نرسید، با یک سیاست مقتدرانه اقدام به مقابله با این بخش کرد و انتظار می‌رود با این اقدام بانک مرکزی مبنی بر انحلال کانون صرافان، کنترل و نظارت بر جریان ارزی کشور چه در بخش اسکناس و چه در بخش حواله که بازیگران آن صرافان هستند، بهبود پیدا کند. 🔸در مقاطعی از زمان شاهد این بودیم که بانک مرکزی به عنوان فرمانده واحد بازار ارز، دستورالعمل ها و ابلاغیه‌هایی برای مدیریت این بازار صادر می‌کرد؛ اما این سیاست ها از جانب صرافان مورد توجه قرار نمی‌گرفت که در نتیجه منجر به این شد که سیاست‌گذار پولی تصمیم به انحلال کانون صرافان گرفت. 🔹 حدود چند هفته پیش رئیس کانون صرافان اظهاراتی برخلاف سیاست های بانک مرکزی در رابطه با پایان بخشی به فعالیت سامانه نیما و ناتوانی این نهاد برای مدیریت بازار ارز مطرح کرد. بنابراین می‌توان گفت که کانون صرافان فارغ از اقدامات علیه سیاست گذار پولی، حتی فضاسازی رسانه ای و روانی برای تضعیف جایگاه بانک مرکزی در بازار را هم دنبال کرده است. 🔸 انتظار می‌رود این اقدام بانک مرکزی در مقابله و مواجهه با عوامل اخلالگر سیاست‌های ارزی به صورت جدی نه تنها درباره کانون صرافان بلکه در ارتباط با سایر عوامل اثرگذار و مخل بازار ارز نیز دنبال شود.
⭕️ آنچه رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه مخابره کرد 🔹رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه برای دفاع مستحکم از جزایر ایرانی در خلیج فارس در جزیره بوموسی آغاز شد. ✔️رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه به عنوان بخشی از ظرفیت‌های دفاعی نیروهای مسلح پیام‌های ویژه‌ای را با خود به همراه دارد: 🔸این رزمایش با تکیه بر نیروی جوان و توان بومی در ساخت و ارتقاء تسلیحات و توان دفاعی کشور طراحی و اجرا شده و بر شکست تحریم‌ها و جنگ ترکیبی دشمن دلالت می‌کند. 🔹رزمایش دریایی مذکور بیان‌گر آن است که نیروهای مسلح ایران برای انجام تکالیف آماده هستند و کوچکترین مماشاتی با دشمنان نخواهند داشت. 🔸این رزمایش پیام‌آور صلح و دوستی برای کشورهای همسایه و پیامی آشکار به بر هم زنندگان نظم و امنیت منطقه است. 🔹این رزمایش همزمان با حضور نیروی دریایی ارتش در رژه سالیانه نیروی دریایی روسیه در سن‌پترزبورگ بیانگر آن است که ایران دو اصل میدان و دیپلماسی را همزمان پیگیری می‌کند.
⭕️رونق نسبی فعالیت های ساختمانی در تیرماه 🔹تازه ترین آمارهای به دست آمده از شاخص مدیران خرید (شامخ) در حوزه ساختمان نشان می دهد که شاخص کل در تیرماه با رقم 53.26 با افزایش جزئی نسبت به خرداد ماه با رقم 51.12 روبه رو شده که نمایانگر رونق نسبی فعالیت های ساخت و ساز در تیرماه است. به گزارش خراسان، «شاخص مدیران خرید»، یکی از سریع ترین شاخص های برآورد اقتصاد است که وضعیت 12 معیار بنگاه های اقتصادی را با رقمی بین صفر تا 100 نشان می دهد. عدد 50 برای هر معیار و نیز شاخص کل به معنای ثابت بودن وضعیت بنگاه نسبت به ماه گذشته است. رقم بیش از 50 حاکی از بهبود وضعیت و رقم کمتر از 50 نیز به معنی بدتر شدن وضعیت بنگاه نسبت به ماه گذشته خواهد بود.
⭕️موافقت سازمان فضایی با ۳۰ پرتاب در برنامه هفتم 👤سخنگوی سازمان فضایی ایران: 🔹از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون، ۷ پرتاب تحقیقاتی و عملیاتی انجام شده که به نوبه خودش یک رکوردشکنی محسوب می‌شود. 🔸بر اساس برنامه پرتاب‌های امسال، دولت سیزدهم به فضل الهی در طی حدود ۲ سال موفق به انجام بیش از ۱۰ پرتاب خواهد شد و این شروعی خوب برای آنچه که نمایندگان محترم در کمیسیون تلفیق برنامه هفتم برای ۵ سال پیش‌بینی کرده‌اند، محسوب می‌شود. 🔹با وجود تحرک بسیار خوبی که در دولت سیزدهم در حوزه فضایی ایجاد شده، انشاء الله انجام ۳۰ پرتاب در ۵ سال کاملا محقق‌شدنی و دست یافتنی است.
⭕️دولت سیزدهم صادرات نفت کشور را در سخت‌ترین شرایط دو برابر کرد 👤 بیگی‌نژاد عضو کمیسیون انرژی مجلس : 🔹 دولت سیزدهم صادرات نفت کشور را در سخت ترین شرایط دو برابر کرد و با افزایش فروش نفت تا حدودی کسری بودجه هم جبران شد. 🔸 تولید نفت کشور از میادین مختلفی انجام می‌شود و طبیعی است با فروش کمتر نفت، تولید هم کاهش یابد و این مساله ضمن وارد کردن آسیب به میادین و چاه‌های نفتی، هزینه‌هایی را برای حوزه نفت به دنبال دارد. 🔹 در دولت گذشته با از بین رفتن برجام بیش از یک میلیون بشکه ظرفیت تولید نفت کشور به دلیل تحریم‌های غرب و نبود تعمیرات به موقع تاسیسات نفتی کاهش یافت اما در دولت سیزدهم طی مدت ۶ ماه توانستند این ظرفیت را احیا کنند.
⭕️امنیت خلیج‌فارس به آمریکا چه مربوط است؟ ‌ 👤سخنگوی نیروهای مسلح: 🔹همه کشورهای منطقه قادر به برقراری امنیت خلیج فارس هستند؛ خلیج فارس، دریای عمان و اقیانوس هند به آمریکا چه مربوط است؟ شما چه غلطی در اینجا می‌کنید؟ 🔸سیاست آمریکا این است که راهزنان را پرورش می‌دهد، از آن طرف کشور ثالث را مقصر ناامنی می‌کند و به این ترتیب بهانه حضور در این آب‌ها را پیدا می‌کند و لشکرکشی می‌کند. 🔹رزمایش اخیر سپاه در خلیج فارس یک رزمایش معنادار است و پیام آن به کشورهای منطقه این است که برای برقراری امنیت خلیج فارس از وابستگی به بیگانگان خارج شوید؛ به ما اعتماد کنید و ماهم تضمین برقراری امنیت را در این آب‌ها می‌دهیم. 🔸کسانی که طمع تصاحب جزایر سه‌‌گانه جمهوری اسلامی ایران را دارند نوک شمشیرمان را ببینند تا در محاسبات خود دچار اشتباه نشوند.
⭕️حلقه‌ی مفقوده‌ی تحلیلِ دو واقعیتِ تلخ و شیرین در جامعه چیست؟ 🔹در بررسیِ امروزِ وضعیت کشور؛ از یک‌سو نمی‌شود مشکلات و چالش‌های موجود در عرصه‌ی اقتصادی و اجتماعی را انکار کرد و از سوی دیگر پیشرفت‌ها در ابعاد مختلف علمی و فناوری، تکمیل چرخه صنایع مهم و مادر، اقدامات زیربنایی و اساسی و سایر دستاوردهای اقتدار آفرین کشور را ندیده گرفت... 🔸اما پرسش اینجاست؛ حلقه‌ی مفقوده‌ی تحلیلِ دو واقعیتِ تلخ و شیرین چیست؟ راستی، دلیل آن چالش مزمن در اقتصاد و علت این جهش حیرت‌انگیز در سایر ابعاد در یک کشور واحد چیست؟ و چرا وضع اینگونه است؟ 🔹دو پایه‌ی اصلی حکمرانی در هر نظامی؛ اولا اندیشه صحیح، موجه، معین و واحد است که باید در چرخه تبیین و تبلیغ در فضای منطقی و گفتمانی (دوطرفه و گفتگومحور) بر اذهان و افکار جامعه عرضه شود و ثانیا تربیت پایه‌ی انسانی و کادر در تراز آن اندیشه است تا بعنوان موتور محرکه جامعه در مسیر عینیت بخشی به کارآمدی و کارآیی اندیشه و خلق ایمان و امید ایفای نقش کند. 🔸 اگر به مولفه‌های حکمرانی فوق درست بنگریم؛ پاسخ به دست می‌آید که در بعد چالشی کشور متاسفانه یک فهم مشترک از مشکل در جامعه که به بیان دقیق مسئله و ریشه یابی و طرح علل و عوامل بیانجامد، صورت نگرفته؛ در نتیجه یک سیر خسته‌کننده از آزمون‌ها و خطاها را در عمل رقم زده‌است. ✔️چگونه است!؟ اندیشه دینی و نظام ولایی در عرصه‌های بزرگ و سخت علمی و فناوری و صنایعِ با فناوری بالا، در سطح جهان گویِ سبقت را از بزرگان آن عرصه‌ها ربوده و تعجب و حتی تحسین دشمنان را برانگیخته است؛ اما در بعد اقتصادی با همه تلاش‌ها، متاسفانه زخم و جراحت گرانی و تورم، بهانه‌ای برای آشوب وبلوا به تحریک دشمنانِ دین ودنیای مردم را در جامعه فراهم آورده است!؟ 1️⃣ در قدم اول باید تفکر درست در جامعه برای فهم و حل مسئله شکل بگیرد و با بهره‌گیری از تجربه‌ی نقاط قوت به راهِ درمان ضعف‌ها رسید و این آغاز راه‌است در فهم مسئله که تلاش نخبگانی و جهاد قطعی و فوری تبیین را جهت برانگیختن عزم عمومی در مسیر تحول در حوزه‌ی ضعف‌ها به مدد قوت‌های نظام می‌طلبد... 2️⃣ و قدم دوم و مهم‌تر اینکه؛ جامعه‌ی آگاه از عموم آن تا خواصش از خانه تا مدرسه و دانشگاه‌اش، همه و همه در مسیر عبور از چالش و رسیدن به سرمنزل مطلوب، باید فرزندان جامعه را دانا و توانای راه و مسیر بارآورده و با حاکمیت اندیشه، دغدغه و انگیزه مشترک، راه نپیموده‌ی انقلاب و اسلام در اقتصاد را به مثل ابعاد پیشرفته امروز جامعه با قدرت ایمان و امید بپیماید... ان شاءالله ◽️ در مقدمه کتاب "انسان ۲۵٠ ساله" در خصوص پایه‌های ایجاد نظام اسلامی نبوی به نقل از مقام معظم رهبری آمده است: «پیغمبر وارد مدینه شد تا این نظام را سرِ پا و کامل کند و آن را برای ابد در تاریخ، به عنوان نمونه بگذارد تا هر کسی در هر جای تاریخ - از بعد از زمان خودش تا قیامت - توانست، مثل آن را به وجود آورد و در دلها شوق ایجاد کند تا انسانها به سوی چنان جامعه‌ای بروند. البته ایجاد چنین نظامی، به پایه‌های اعتقادی و انسانی احتیاج دارد. اوّل باید عقاید و اندیشه‌های صحیحی وجود داشته باشد تا این نظام بر پایه آن افکار بنا شود. پیغمبر این اندیشه‌ها و افکار را در قالب کلمه توحید و عزّت انسان و بقیه معارف اسلامی در دوران سیزده سال مکه تبیین کرده بود؛ بعد هم در مدینه و در تمام آنات و لحظات تا دم مرگ، دائماً این افکار و این معارف بلند را - که پایه‌های این نظامند - به این و آن تفهیم کرد و تعلیم داد. دوم، پایه‌ها و ستونهای انسانی لازم است تا این بنا بر دوش آنها قرار گیرد، چون نظام اسلامی قائم به فرد نیست.» ۱۳۸٠/٠۲/۲۸