🔺بازی هوشمندانه مقاومت با آمریکا و اسرائیل / آینده نگری بی نظیر یک رهبر!
🔺تنش در منطقه بالا گرفته، اسرائیل سخت ترین شرایط سالهای اخیر خود را تجربه میکند و به شدت هم تحقیر شده است؛ تحلیل ها غالبا حول غافلگیری صهیونیست ها میچرخد؛ اینکه آمریکا قرار است ناو جنگی به منطقه بفرستد نیز فعلا نقل محافل رسانه ای است!
🔺گاهی البته اشاراتی به حزب الله لبنان میشود و نحوه ورود احتمالی اش به معرکه را ارزیابی میکنند؛ هشدارهای مقاومت عراق به ایالات متحده هم دیروز سر و صدای زیادی به پا کرده است. آنها گفته اند فلسطین اوکراین نیست و چنانچه واشنگتن دخالتی داشته باشد تمام منافعش در منطقه به اهداف مشروع بدل خواهند شد.
🔺یعنی هرگونه مداخله آمریکایی ها میتواند به پایان حضور نظامی شان در سراسر غرب آسیا منتج شود. اسرائیل جمهوری اسلامی را پشت پرده این حوادث میداند ولی آمریکا که نمیخواهد وارد چالش جدیدی شود میگوید تاکنون نشانه ای از دست داشتن ایران در حوادث اسرائیل ندیده است!
🔺با این حال هنوز کسی از نقش ماهواره های ایرانی، قدرت اطلاعاتی محور مقاومت، تاثیر آن بر پیروزی بزرگ حماس، و نیز امکان ارتباط درگیری های اسرائیل با جنگ اوکراین را بصورت جدی تحلیل نکرده است. تردید نکنید روسیه اگرچه پشت پرده، ولی از جنگ فلسطینیان با اسرائیل حمایت میکند؛ همانطور که جنگ روسها با ناتو در اوکراین محور مقاومت را در موقعیت بی نظیری قرار داد.
🔺آمریکا و اسرائیل بدجوری رکب خورده اند؛ آنها هنوز نمیدانند چه باید بکنند؛ درگیری با مقاومت به نفع اسرائیل تمام مواضعشان در منطقه را زیر ضربه میبرد؛ از یک طرف نمیتواند نسبت به صهاینه بی تفاوت باشد، از طرفی نیز مثل روز برایش روشن است این مداخله نه تنها آورده ای ندارد که منطقه را بالکل تحویل ایران خواهد داد؛ از سویی نیز جنگ حیثیتی اوکراین که شکست آمریکا در آن آغاز دنیای چند قطبی و انتقال قدرت جهانی از غرب به شرق عالم را رقم میزند دست و پای واشنگتن را بسته و نمیداند چه کند!
🔺ما هنوز از سوریه حرفی نزده ایم؛ جایی که قرارگاه اتحاد محور مقاومت با روسیه است؛ کشوری که مرحله حساسی از جنگ احتمالی باید از خاک آن عملیاتی شود؛ حمله همه جانبه به جولان اشغالی، همزمان با یورش شیربچه های حزب الله در مزارع شبعا و گرد و خاک رزمندگان حماس و جهاد اسلامی در غزه!
🔺با این وجود هنوز کسی نمیداند در مرزهای مصر و اردن با فلسطین اشغالی چه اتفاقاتی ممکن است بیفتد! هنوز اطلاعی از نقشی که به انصارالله و رزمندگان یمنی سپرده شده در دست نیست. فلسطین امروز کانون تحولات بزرگ جهانی است، و تمام این برنامه های دقیق حاصل اندیشه حکیمی فرزانه است که صحنه را از خانه ای محقر در تهران مدیریت میکند!
🔺و من هر روز که صفحه جدیدی از موضوعات در هم تنیده ورق میخورد و پرده ای تازه از تحولات پیچیده منطقه ای برایمان روشن میشود، به نماز حاج قاسم در کاخ کرملین فکر میکنم و آن نامه ای که قالیباف مامور شد به دست پوتین برساند!
🔺فقط یک نفر میتوانست آن موقع چنین تحلیل عمیقی داشته باشد و برایش برنامه بریزد، جبهه خودی را در بهترین موقعیت قرار دهد، روسیه را وارد بازی مقاومت کند و اسرائیل و آمریکا را اینگونه به گوشه رینگ ببرد! شما دور اندیشی را ببینید و کیف کنید از قدرت تحلیل و آینده نگری عمیق مردی که در ظاهر انسانی معمولی است، ولی ما باور داریم او خود به نور متصل است!
🔺شخصا به این مسئله اعتقاد قلبی دارم و میفهمم چنین طراحی هایی آن هم در آن زمان که زمام دولت ایران در دستان فردی غربگرا بود چقدر دشوار بوده است! و نکته پایانی که مردم باید به آن توجه کنند این است که چنین اتفاقات مهمی با ادامه مدیریت غربگرایان میسر نمیشد، و اگر امروز به جای #رئیسی یک اصلاح طلب نشسته بود، جمهوری اسلامی باز مجبور می بود این فوز عظیم را به تعویق بیاندازد. دولت رئیسی اما همه جانبه، نه تنها پای کار نظام، که پای کار انقلاب اسلامی، و تسهیل کننده حرکت های بزرگ منطقه ای است.
# حمله روزنامه دولت به «مصطفی ملکیان
ایران/
(متن پیش رو در ایران منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست.)
وقتی کسی که عنوان اندیشمند را با خود حمل می کند آن هم با مدعای دین پژوه و اخلاق پژوه با اغراض سیاسی به معنای نازل آن لب به سخن میگشاید نه تنها مهر تأیید بر بی صلاحیتی خود در عرصه اندیشه میزند بلکه فریاد میکند که تنها حمل کننده کتابهایی است که بر پشت خود میکشد. حمل کنندهای که نه بویی از عقلانیت برده است و نه بهرهای از معنویت. مصطفی ملکیان که همواره تلاش داشته است در عرصه اندیشه ایران سری در سرها در بیاورد، علیرغم پرکاری و تقلا برای مطرح شدن هیچ گاه اندیشمندی مفید و مؤثر حتی برای جریان غربگرا نیز نبوده است. اگر اندیشههای عبدالکریم حاج فرج دباغ (سروش) برای سالها الهام بخش جریان سکولار و تربیت کننده افرادی بود که سودای مبارزه با دشمنان «جامعه باز» داشتند و تا مدتها برای گفتمان اصلاحطلبی در ایران مفاهیم نظری دست و پا میکرد از جمله خود مفهوم «اصلاحات» که اقتباس سروش از پوپر بود، ملکیان هیچ گاه نتوانست الهام بخشی کند و افقی بگشاید و جریانی راه بیندازد.
اولین توقعی که از خرد، خردورزی و آدم خردمند میرود، طمأنینه، ادب و فروتنی است و جناب آقای ملکیان که براحتی زبان به توهین میگشاید و در جسارت به رئیس منتخب جمهور هیچ حد و مرزی نمیشناسد باید نشان دهد که چه نسبتی با خرد و خردورزی دارد. این گونه سخن گفتن نشان از هرچه داشته باشد نشان از خردورزی ندارد. سخنانی که نه تنها توهین به رئیس جمهور بلکه مستقیماً و بدون هیچ شرم و تعارفی توهین به 62 درصد آرای مردمی است که نام سیدابراهیم رئیسی را در برگه رأی خود نوشتند. ( بماند که آرای 16 درصدی محسن رضایی و قاضیزاده هاشمی نیز آرایی است که سنخیتی با جریان مطبوع جناب ملکیان ندارد و جریان مطبوع ایشان تنها 8.5 درصد آرا را در انتخابات 1400 کسب کرد.)
به راستی چرا جریان روشنفکری ما همواره در گفتار و رفتار خود اینقدر مردم ستیز و جامعه ستیز است؟ چگونه جریان روشنفکری در ایران که میتوانست با حفظ وجهه انتقادی خود جریانی محترم باشد این گونه خود را مبتذل کرده و بغض و اغراض را مبنای سخنان بی منطق و بی مبنا و پایه خود قرار داده است؟ جریانی که به اسم روشنفکری این گونه در لحظه اظهار نظر میکند و بارها نشان داده که هیچ حد و مرزی در به لجن کشیدن مردم و جامعه نمیشناسد تا جایی که از فحاشی به عنوان راهبرد مبارزه استفاده میکند بدایتاً از دستهای خالی خود از منطق و استدلال خبر میدهد.
کانت گفته بود که روشنگری، رهایی انسان از نابالغی خویش است اما جریان روشنفکری ما که ملکیان امروز به نمایندگی از آن سخن میگوید براحتی دست به قضاوتی زشت و غیراخلاقی درباره افراد میزند و نشان میدهد علیرغم دست گرفتن شعارهای روشنگری، همچنان کودکی نابالغ است که تنها کاری که از دستش برمیآید پرتاب سنگ به سمت دولتی است که در حال آواربرداری از هشت سال خسارت محض دولت مورد علاقه اوست. به راستی نباید تأسف خورد برای جریانی که اندیشمندش میشود ملکیان؟ اندیشمندی که در برابر هشت سال خسارت محض دولت تدبیر و امید و اعتدال! لب فروبسته بود. دولت سیزدهم بارها اعلام کرده است که نه تنها از انتقاد استقبال میکند بلکه نیازمند انتقاد است اما جریان روشنفکری ما که لااقل میتوانست به عنوان جریانی محترم نقش انتقاد را بر عهده گیرد (دلسوزی و همیاری پیشکش) آنقدر دچار بغض و لجاجت نابالغانه است که نه تنها هیچ دردی از مردم دوا نمیکند بلکه خود مبدل به درد و رنجی مضاعف بر تاریخ ما شده است. آقای ملکیان به نمایندگی از روشنفکری، بخوبی به ما نشان میدهد که این جریان نه تنها نگران درد و رنج مردم نیست بلکه افسرده و مأیوس از مردم است. دیگر نباید گفت که برای این جریان رأی مردم فقط زمانی مقبول است که پیروز انتخابات میشود بلکه این جریان به کل از مردم متنفر و ناامید است. جملات تأسفبار ملکیان خیلی چیزهای دیگر را برملا میکند از جمله اینکه معرفت اخلاقی باعث عمل اخلاقی نمیشود و روشنفکری ما دچار خلأ تهذیب نفس است. آقای ملکیان که خود در گفت و گویی اذعان میکند کنشگر سیاسی نیست امروز مورد خوبی برای نشانهشناسی و تحلیل جریان روشنفکری است.
⭕️بهار اقتصاد با رشد 6.1% غیرنفتی
🔹آمارهای رشد اقتصادی با نفت و بدون نفت توسط مرکز آمار، تا بهار سال 1402 منتشر شده است و بر خلاف آیهی یاسی که برخی به اصطلاح اقتصاددانان میخواندند، نتایج حاکی از رشد اقتصادی است؛ رشد اقتصادی نزدیک به 8 درصدی (با احتساب فروش نفت) و رشد اقتصادی بیش از 6 درصدی بدون احتساب فروش نفت.
🔸بنابراین به نظر میرسد دولت توانسته مسیر اقتصاد را در جهت پیشرفت هموار کند. دولت سیزدهم خودش را معطل توافق با غرب نکرد و در کنار طی مسیر دیپلماسی، سیاستهای اقتصاد مقاومتی را در پیش گرفت ؛ از سیاستهای تجاری هوشمندانه (توجه به صادرات محصولات با ارزش افزودهی بالا گرفته تا هدفگذاری صادرات به کشورهای همسایه، چین و هند، اوراسیا و ...) گرفته تا تلاش برای رشد سرمایهگذاری و انجام اصلاحات اقتصادی؛ نظیر سیاست ضروری حذف ارز 4200 تومانی. چنین سیاستهایی باعث شد دولت توان تخصیص کامل (بلکه بیش از 100 درصدی) بودجه عمرانی را داشته باشد، واردات کالاهای سرمایهای را رشد دهد و زمینههای رشد اقتصادی را فراهم آورد.
⭕️دههی انباشت چالشهای اقتصادی
🔹اگر بخواهیم چهار دههی اقتصاد ایران پس از انقلاب را بررسی کنیم، بهجرئت میتوان گفت دههی 1390 بدترین است. دههی 1360 نیز چنگی به دل نمیزند که البته باید آن را ذیل دفاع مقدس و مشکلات ناشی از آن تحلیل کرد. دهههای 1370 و 1380 اما دهههای خوب اقتصاد ایران هستند که باعث شدند حتی با وجود مشکلات اقتصادی دههی 1390، امروز آمارهای اقتصادی به مراتب وضعیتی بهتر از سال 1357 را نشان دهند.
🔸 شاید به همین دلیل رهبر معظم انقلاب نیز در سخنرانیهایی عملکرد اقتصاد ایران در دههی نود را «خرسندکننده» ندانستند و به آن صفات «دههی انباشت چالشهای اقتصادی» و «دههی عقبماندگی و تعطیل نسبی مسائل اقتصادی» را نسبت دادند.
در این دهه، ما با اتفاقات استثنایی و خاص این دهه -که از دست سیاستگذار اقتصادی خارج بود- مواجه شدیم. با این حال در بخشهایی که بیشتر تابع نظرات رهبر معظم انقلاب هستند -مثل پیشرفتهای علمی، صنایع نظامی، بخشهایی در حوزه انرژی و ...- با پیشرفت مواجه بودیم و در مواردی که سیاستهای اقتصادی معظمله دنبال نشد -مثل سیاستگذاری اقتصادی، سیاست تجاری متاثر از سیاست خارجی (مثلاً سیاست همسایگی و سیاست ترجیح شرق به غرب)- متاسفانه آسیبهایی دیدیم.
8.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رهبر معظم انقلاب در دانشگاه امام علی علیهالسلام: این بلا را عملکرد خود صهیونیستها بر سرشان آورد. وقتی ظلم و جنایت از حد گذشت، وقتی درندهخویی به نهایت رسید، باید منتظر طوفان بود.
🔹اقدام شجاعانه و در عین حال فداکارانهی فلسطینیها پاسخ به جنایت دشمن غاصب بود که سالها ادامه داشت و در ماههای اخیر شدت آن افزایش پیدا کرده بود. مقصّر هم دولت کنونی حاکم بر رژیم غاصب صهیونیستی است.
🍃🌸🍃
«طوفان الاقصی»حرکتی ماندگار و نقطه عطفی در تاریخ مقاومت است/دیپلماسی انقلابی ما هم کمککننده بود
⭕️ حجت الاسلام و المسلمین محسن طالب پور رئیس مجمع بسیجیان استان اصفهان درنشست تخصصی جهاد تبیین «چیستی و چرایی عملیات طوفان الاقصی» ویژه اساتید دانشگاه که به همت بسیج اساتید دانشگاههای آزاد اسلامی واحدهای تیران، خمینی شهر و نجف آباد با همکاری سازمان بسیج اساتید و دفتر هم اندیشی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان اصفهان دوشنبه ۱۷ مهرماه برگزار شد با بیان این که در این یکی دوسال اخیر مشکلات داخلی رژیم صهیونیستی دارد به اوج میرسد؛ گفت: عملیات «طوفان الاقصی» هم مزید بر علت شد «طوفان الاقصی»حرکتی ماندگار و نقطه عطفی در تاریخ مقاومت است؛ این نتیجه زحمات همه گروههای مقاومت است وتبدیل دیپلماسی التماسی سازشی به دیپلماسی انقلابی ما کمککننده بود.
🔷وی خاطرنشان کرد: ارزش عملیات آنقدر بالا و زیاد است که این شهادتها و رشادتها که جدید نیست از ارزش کار آنها قطعا کم نخواهد کرد و این خونها که در سالهای گذشته ریخته شده ثمر داد و این خونها هم می تواند این حرکت را تقویت کند و انشاالله وعده ای که مقام معظم رهبری اشاره کردند که شاید ۲۵ سال آینده خبر از این رژیم نباشد انشالله زودتر اتفاق بیفتد که دعا خیر مردم و حضورشان جبهه مقاومت را قوت می دهد.
⭕️قانون و مردم ؛ محور امنیت اجتماعی
🔹امروز پلیس به دنبال آن است که اقتدار سازمانی و اعتماد مردم را بیش از پیش باهم جمع کند و در عرصه های مغز افزاری، نرم افزاری و سخت افزاری، عوامل و الزامات مرتبط را تقویت نماید که برخی از آنها عبارتند از: انگیزه مجاهدت و آمادگی برای فداکاری،سازماندهی و مدیریت مناسب، برخورد حکیمانه با مردم، رفتار مهربانانه و حمایت نسبت به عموم مردم بویژه آسیب دیدگان از جرائم، اقتدار و قاطعیت در برابر مجرمان، همکاری و هماهنگی با سایر نهادها، بهره گیری مناسب از رسانهها، استفاده صحیح از ابزار وفناوری نوین و برخورداری از تجهیزات لازم در ماموریت ها، کارآمدی و توانمندی در انجام وظایف و ایجاد امنیت واقعی و تقویت احساس امنیت عمومی .
🔸در مجموع، نقش آفرینی فعال در حفاظت از امنیت مردم، نیازمند پیشگیری از جرایم و تهدیدها و برخورد مقتدرانه با عاملان ناامنی جامعه و محیط زندگی، از طریق امنیت «مردم پایه» و کارآمد سازی کارکنان و سازمان امکان پذیر است که پلیس در این جهت گام های مهمی برداشته و پرشتاب پیش می رود تا با پشتوانه مردم، امانتدار امنیت جامعه باشد و شعار « شهروند قانون مدار ، پلیس خدمتگزار» را تحقق بخشد. تقدیم 51 شهید از کارکنان انتظامی در مقابله با اشرار، قاتلان و قاچاقچیان طی شش ماه ابتدای سال 1402 گواه روشنی بر خدمت بی منت و ثبات قدم پلیس در تأمین امنیت مردم و جامعه است.
⭕️نقش بازار مد و لباس در پازل حجاب
🔹هفده سال از تصویب قانون ساماندهی مد و لباس میگذرد؛ قرار بود با کنترل واردات لباس خارجی و البته حمایت از تولیدکنندگان داخلی و برگزاری جشنوارهها و نمایشگاههای مختلف، مد و لباس ایرانی - اسلامی جایگزین مد و لباس رایج خارجی شود اما حالا نه تنها آن اهداف محقق نشده است که این بار قانونگذاران با تصویب مصوبه ترویج فرهنگ عفاف و حجاب و حمایت از سلامت اجتماعی تلاش کنند تا با رویکردهای سلبی به دنبال احیای فرهنگ از دست رفته بروند. اما چرا قانون ساماندهی مد و لباس چرا اجرا نشد؟
🔸با تصویب قانون ساماندهی مد و لباس، کارگروهی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای همین منظور شکل گرفت و در کنار آن نیز خانه طراحان مد و لباس آغاز به کار کردند تا بتوانند با معرفی و ترویج مد و لباس ایرانی و اسلامی، سهمی در تغییر ذائقه پوششی ایرانیها داشته باشند اما مشکل از جایی شروع شد تا آنچه در رویدادها و جشنوارههای مد ایرانی و اسلامی معرفی میشدند تفاوت معناداری با سلیقه جامعه داشتند. از سوی دیگر هم طراحان مد و لباس به عنوان یک کار تخصصی، لباسهایی طراحی میکردند که نسبت به وسع عمومی جامعه، قیمتهای بالایی داشت و همین مسائل باعث شد تا استقبال از مدهای طراحی شده، راه چندانی به جامعه نداشته باشند. شاید فعالیت بیشتر خانههای مد (مزونها) برای طراحی لباس ارزان، شیک و متناسب با الگوهای ایرانی و اسلامی نیاز به بازطراحی داشته باشد تا سهم بازار از این لباسها هم تغییر کند اما چه سود که این لباسها یا خیلی گران است یا مطابق فرهنگ جامعه نیست.
⭕️شکست پروژه برادرستیزی
🔹درحالیکه مرزهای ایران و افغانستان روزهای عادی را پشتسر میگذارد و فضاسازیهای انجام شده در مورد حضور انبوه افغان ها در ایران بسیار دور از واقعیت است. بخشی از مسئولیت آتشبیاری در معرکه قومیتی و نژادپرستانه در دوسوی مرز ایران و افغانستان این روزها برعهده رسانههای غیرایرانی در لندن است. در این میان شبکههای تلویزیونی «بیبیسی فارسی» و «منوتو» و «رادیو فردا»، نقش پررنگی در برجستهسازی خبرها و گزارشهای جهتدار با اهداف قومیتی و نژادپرستانه دارند.
🔸پیشبرد پروژه های ضد انقلاب اسلامی نیازمند ایجاد مشکل در حوزه درون و بیرون کشور است و دشمن دریافته است که جمهوری اسلامی ایران مستحکم تر از آن است که با ایجاد مشکل در یک ناحیه خم به ابرو بیاورد. لذا دنبالکردنِ پروژه درگیرسازی در داخل (که در صورت ایجاد بحران میان جامعه مهاجر و جامعه میزبان ابعاد وسیعی خواهد داشت) و در خارج (خصوصا در مرزها) را دنبال می کنند.
⭕️آخرین حربه های تامین مالی ضدانقلاب / خیریه براندازی
🔹شکست جریان ضدانقلاب دارای پیامدهای زیادی برای هواداران آنان شده است.
هوادارانی که بدون درک درست از فضای حاکم در ساختار سیاسی کشور و همچنین جامعه ایرانی بر توهم براندازی تمرکز کردند و حالا با یأس و افسردگی جدی مواجه شدند.
گروه های سیاسی پس از این ناکامی درصدد یافتن محورهای بازیابی دیگر در محیط پرتنش غرب آسیا هستند و در همین راستا پروژه های تخریب جدی را برعهده خواهند گرفت اما پس از ناکامی بروز اغتشاشات در سالگرد فوت خانم امینی، مسیر ضدانقلاب به سمت تامین مالی سوق یافته است.
🔸آنان برای بقا نیازمند دو سطح بروز رفتاری هستند؛
الف) ایجاد فضای تنفس با مدل های عملیات روانی نظیر بروز آشوب در مناطق قومی یا مذهبی مانند استان سیستان و بلوچستان اما با این وجود در راهبرد عملی ناموفق بودند.
ب) تامین مالی برای استمرار بقای مبارزه که از یک سو روند هویت مبارزاتی وجود داشته باشد و از سوی دیگر بخشی از هزینه های ناکارآمدی آنان که کشورهای غربی از تامین آن امتناع می ورزند؛
از سوی بخش فریب خورده داخلی یا خارجی تامین شود و با فریب کمک مالی برای براندازی شرایط را برای زندگی بهتر سرکرده های گروهک ها مهیا سازند.
📸 #طوفان_الاقصی | جنایات جنگی صهیونیستها در غزه
🔹صهیونیستها با هدف قراردادن مکانهای مسکونی، غیرنظامی ،از بین بردن زیرساختها در غزه این شهر را به ویرانه تبدیل کرده و مرتکب جنایت جنگی شدهاند
منبع: گتی ایمیجز- آسوشیتدپرس
فرزند شهید همت:
آماده اعزام به سرزمینهای اشغالی هستم
محمد مهدی همت، فرزند شهید محمد ابراهیم همت در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: پدرم بعد از حاج احمد متوسلیان دومین فرمانده ایرانی نبرد با صهیونیسم بود.
افتخار میکنم که در این صف بایستم، صفی که روزی حاج قاسم پرچم آن را به دست داشت.
زمین از زمان یک نفس بی اسرائیل طلبکار است و ما از زندگی یک شهادت؛ یک پایان شیرین!
ما و زمین باید در این راه قدم برداریم، هرکدام زودتر به آرزویش رسید، مبارک است.
من آماده اعزام به سرزمینهای اشغالی برای ایستادن در صف مقاومت اسلامی، در کنار مجاهدین مسلمان هستم.
هر که با عذر و بهانه است، خداحافظ او
هر که پابسته خانه است، خداحافظ او
•••••┈┈••••✾•🌿🌸•✾•••┈┈••••