eitaa logo
طلبه انقلابی
213 دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
628 ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
✍🏻 از یاران امام حسین (علیه‌السلام) یک گروه آمدند، کمک کردند و شهید شدند. گروه دیگر نه تنها کمک کردند و شهید شدند، وقتی آمدند گفتند: من می‌روم و برای شما یار جمع می‌کنم. ▫️به اصطلاح ما برای شما رأی جمع می‌کنم. حبیب بن مظاهر از گروه دوم بود. وقتی به کربلا آمد، دید دور امام حسین (علیه‌السلام) خلوت هست، رفت برای ایشان یار جمع کرد. ✍🏻 سپاهی برای امام حسین (ع) فراهم کرد، البته لشکر عمر سعد کمین کردند و نگذاشتند آنها عبور کنند و حبیب‌بن‌ مظاهر خودش را به تنهایی به امام حسین (علیه‌السلام) رساند. امروز کار ما فقط رأی دادن نیست. ⬅️ ما برای اینکه زیر دِین شهدا نباشیم باید کاری از جنس حبیب انجام دهیم. # حماسه حضور
❌️برخی نظرات خیانت بار کارشناسان پزشکیان: ✖️اردکانیان (۱۶ سال وزیر یا معاون): نیروگاه نمیسازم چون صرفه اقتصادی ندارد ✖️عیسی کلانتری(۲۴ سال وزیر یا معاون رییس جمهور) «خودکفایی گندم مزخرفه» ✖️زنگنه (۳۲سال وزارت): ساخت پالایشگاه کثافت کاریه ✖️آخوندی (۲۸ سال وزیر یا معاون) مسکن مهر مزخرفه! ✖️نعمت زاده (۳۲سال وزیر یا معاون) باید مدیر از خارج وارد کنیم ✖️ظریف (۳۳سال وزیر یا معاون) با اجازه آمریکا زنده ایم با اجازه آمریکا نفت فروختیم بدون اجازه آمریکا نمی توانیم نفت بفروشیم ✖️روحانی (۳۶سال رییس جمهور،معاون مجلس، دبیر شورای عالی امنیت ملی ونماینده مجلس) آب خوردن ما هم به برجام آمریکایی ربط دارد ✖️و اما اقدام خود پزشکیان(۲۸سال وزیریامعاون مجلس و نماینده ) : تصویب حداقل ۱۲ برابر شدن تعرفه پزشکان بخش خصوصی نسبت به دولتی و در نتیجه تخلیه بیمارستانهای دولتی از پزشک متخصص و جیب بری رسمی از مردم مریض فقیر
📸 کاهش ۶.۲ میلیون نفری تعداد فقرا در ایران در دولت رئیسی 🔹آمارهای بانک جهانی نشان می‌دهد در طول دوره ۸ ساله دولت روحانی (۲۰۱۳- ۲۰۲۰) تعداد فقرا در ایران حدود ۱۰ میلیون نفر افزایش یافت اما در ۲ سال نخست دولت شهید رئیسی ۶ میلیون نفر با بهبود وضعیت زندگی، از زیر خط فقر خارج شدند. 🔹طبق این آمار، تعداد فقرا در ایران در سال پایانی دولت احمدی‌نژاد (۲۰۱۲) حدود ۱۵.۲ میلیون نفر بود که در دولت روحانی تعداد آنها به ۲۵.۶ میلیون نفر افزایش یافت و به عبارتی ۱۰ میلیون نفر بر تعداد فقرا افزوده شد. 🔹آما در سال اول دولت رئیسی تعداد فقرا حدود ۳.۸ میلیون نفر کم شد و در سال دوم هم ۲.۴ میلیون نفر دیگر از شمار فقرا کاسته شد و در مجموع در ۲ سال نخست فعالیت دولت رئیسی حدود ۶.۲ میلیون نفر از زیر خط فقر خارج شدند.
💠 این ساعات منتهی به انتخابات این ذکر رو زیاد بر زبان جاری کنیم: 🔰اللهم لاَ تُسَلِّطْ عَلَيْنَا مَنْ لاَ يَرْحَمُنَا بِرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ‌🔰 خدایا کسیکه بر ما رحم نمیکند را بر ما مسلط نکن..
♻️ ریزش آرای پزشکیان پس از نمایش ضعیف در مناظره 🔹صفحه‌ تخصصی در حوزه‌ روانشناسی با ۶۰۰ هزار مخاطب در اینستاگرام بعد از مناظره نوشته است: «من به جلیلی رای نمیدم اما امشب از آقای پزشکیان ترسیدم خوی دیکتاتوری، خفه کردن صدای منتقد، عدم اجازه نفس کشیدن به مخالف، عوام‌فریبی، تحقیر، بی‌ادبی و توهین در آقای پزشکیان و اطرافیانش فوران داره. کسی که حتی اعضای ستادش رو گردن نمی‌گیره، حرف‌های خودش رو گردن نمی‌گیره، ترسناکه. امشب انقدری که از پزشکیان ترسیدم، از جلیلی نترسیدم. واقعا قراره انقدر ساده باشیم که یکی بیاد حرف‌های توی تاکسی رو بدون هیچ راه حلی تو تلویزیون بگه و ما اونو فرشته نجات بدونیم؟!» 🔸با مشاهده‌ی ضعف و ناآگاهی شدید پزشکیان در مناظره افراد منصف با وجود مخالفتی که با جلیلی دارند بخاطر نگرانی برای ایران از رأی به پزشکیان پشیمان شدند. 🔹رای آوردن شخصی تا این حد ناآگاه، فارغ از اختلاف نظرات سیاسی برای آینده‌ی کشور خطرات زیادی دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺توهین بسیار شرم‌آور سخنران مراسم ستاد پزشکیان به رئیس جمهور شهید، سید ابراهیم رئیسی! 🔹️میگه شهادت حرمت داره به هرکسی نگید شهید این افراد فقط با رئیسی مشکلی ندارند بلکه با شهادت هم مشکل دارند و میخوان با تزویر و بیشرفی اینگونه به ارزشها هجمه وارد کنند 😡 برای همین یک مسیله وبی احترامی هم که شده همه قسم یاد کنید فردا هر کس با اوردن چند نفر پای صندوق های رای و با رای به دولت دوم رییسی به دهن این یاوه گویان بکوبد.
هنوز نیومده دستگیرشد رییس مالی ستادپزشکیان ابراهیم کابوس شاکری به اتهام پولشویی درخرید رآی دوهزارمیلیاردتومانی بازداشت شد به هر طریقی میخوادبره تو یاخدا
بیرق یا بیرق دار!! دکتر پور اول: یکی از دوستان، در احوالات یکی از بزرگان که ارادت بالایی به امام حسین (ع) و اهتمام ویژه ای به عزاداری آن حضرت داشته است، نقل می کرد که به همراه تعدادی از شاگردان از مسیری عبور می کردند. در بین راه با گروه اندکی مواجه می شوند که با دست داشتن بیرق هیئتی، در حال عبور از مسیر اند. خونسردی آن عالم، در برخورد با این گروه برای شاگردان باعث تعجب می شود چون وی همواره احترام خاصی به پرچم و بیرق عزای حسین ابن علی (ع) داشته است. وقتی علت را از ایشان سوال می کنند. جواب می دهد که اگرچه این بیرق به نام امام حسین (ع) مزین بود، اما من دقت کردم افرادی که زیر این بیرق تجمع کرده اند، افرادی اند که وجهه خوبی در میان مردم ندارند به مسائل خلاف شرع مشهورند و هدفشان هم عزاداری برای امام حسین (ع) نبود بلکه قصد سوء استفاده از این موضوع را دارند. بنابراین اگر من به بیرق آنها احترام می گذاشتم، به معنی تایید آنها بود. دوم: سالها قبل و در دوران دانشجویی، با یکی از فعالان سیاسی که قصد نامزدی در انتخابات مجلس شورای اسلامی داشت، گفتگویی داشتم. گفتگو حول و حوش مسئله انتخابات بود و البته همفکری بمنظور پیداکردن راهکاری برای جلب نظر دانشجویان و دانشگاهیان برای حمایت آن عزیز. به ایشان عرض کردم که اگر بنا دارید در صحنه انتخابات حاضر شوید و انتظار دارید نخبگان و دانشگاهیان از شما حمایت کنید، علاوه بر داشتن و ارائه برنامه ای علمی و مستند و عملیاتی، لازم است تیمی که برای مراحل مطالعاتی و تبلیغاتی و در صورت پیروزی در انتخابات، برای مسایل اجرایی انتخاب می کنید، افرادی باشند که بتوان آنها را با جماعت دانشگاهی و علمی جمع کرد و اگر بنا دارید افرادی که گاه سودجو، متملق، کوته بین، منفعت اندیش و... را همراه داشته باشید، نه جایی برای اندیشه جماعت دانشگاهی خواهد ماند و آنها مجال همراهی با شما نخواهند داشت و نه شما انتظار همراهی داشته باشید. حال اینکه نهایتاً چه شد بحث دیگری است که از حوصله این مجال خارج است، اما شاید یکی از علل عدم موفقیت ایشان عملکرد قابل نقد برخی از اطرافیانشان بود. سوم: بیایید انتخابات را از این دیدگاه بنگریم. می توان هر نامزدی را وارد عرصه انتخابات می شود، بعنوان بیرقی درنظر گرفت که برافراشته می شود که بر روی آن ممکن است کلمات زیبا و ایده های ارزشمندی طرح شده باشد که در قالب شعارهای انتخاباتی مطرح می شود. عدالت، مبارزه با فقر، ساده زیستی، مبارزه با ظلم، رسیدگی به محرومان و مستضعفان، پیشرفت، توسعه و... اما آنچه در مرحله رای دادن باید مدنظر قرارگیرد، علاوه بر تلاش جهت انتخاب اصلح و نیز توجه به شعارهای انتخاباتی و نیز برنامه های ارائه شده، بد نیست نیم نگاهی هم به اطرافیان نامزد مورد نظر و افرادی که از وی حمایت کرده و برای او تبلیغ می کنند هم داشته باشیم. اگر نامزدی مورد حمایت احزاب، گروهها و افرادی قرارگرفته که در خیرخواهی آنها برای جامعه تردید داریم یا سابقه خوب و مطلوبی ندارند و آن نامزد هم با این موضوع که چنین افرادی از او حمایت می کنند مشکلی ندارد، بهتر است تامل کنیم!! ولو اینکه شعارها و ایده های طرح شده از جانب آن نامزد بسیار عالی و ایده آل باشد و یا اینکه نامزد مورد اشاره شخصاً انسان سلیم النفسی باشد. معتقدم تجربه های سالهای اخیر کشورمان، در عرصه سیاسی، برای این ادعا بسیار راهگشاست. آری در انتخابات هم بیرق مهم است و هم بیرق دار!!
2024-07-05 12.12.03.ogg
10.66M
خطبه های نماز جمعه به امامت حجت الاسلام طالب پور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا