eitaa logo
طلبه انقلابی
204 دنبال‌کننده
3.8هزار عکس
721 ویدیو
160 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ♨️ استاد دانشگاه آمریکا: رهبر ایران با یک تیر چند نشان زد «ولی نصر» استاد دانشگاه «جان هاپکینز»: 🔹روی صحبت رهبر ایران هم با مردم ایران بود هم با آمریکا و اسرائیل و هم لبنانی‌ها و جهان عرب؛ فکر می‌کنم همه سخنان او برجسته، سرسختانه و بی‌پروا بود و گفت که ایران محکم و با قدرت ایستاده و آماده نبرد است.
📌 از نیل تا فرات؛ تصویر روی یونیفرم سربازان رژیم صهیونی! طبق این نقشه، 100درصد زمین های فلسطین، لبنان، اردن 70 درصد سوریه، 50 درصد عراق و 33 درصد عربستان به اسرائیل بزرگ ملحق خواهند شد
گاهی یک نویسنده و پژوهشگر مساله های پیچیده ی گوشه های مختلف زندگی انسان را در کتاب ضخیمی پیشکش میکند ، اما یک صورتگر خلاق در یک تابلو میتواند محتوای یک کتاب قطور را بدین گونه بازتاب دهد .
🚀 موشک‌های ایرانی چه بلایی سر نواتیم آوردند؟ 🔹 تصویر ماهواره‌ای منتشرشده از بخشی جنوبی پایگاه هوایی نواتیم واقع در اراضی اشغالی که هدف حمله موشکی ایران قرار گرفته. در این تصویر که محدود و از یک‌بخش پایگاه است، ۵ اصابت مشاهده می‌شود: 1⃣ آشیانه برخی هواگردهای پهن‌پیکر و خاص 2⃣ رانوِی و مسیر دسترسی 3⃣ رمپ پایگاه و در فاصله‌ای از هواپیمای سوخت‌رسان KC-707 رعیم 4⃣ در فاصله بسیار نزدیک از سری آشیانه‌هایی که در مورد شماره ۱ هدف قرار گرفته 5⃣ در نزدیکی رمپ استقرار هواپیماهای ترابری C-130E/H کرناف (هرکولس) و C-130J سیمسون (سوپرهرکولس) 🔸 به‌طور کلی در ویدئوهای منتشرشده بیش از ۲۵ اصابت مستقیم به این پایگاه مشاهده می‌شد و به‌نظر می‌رسد که می‌توان منتظر انتشار تصاویر بیش‌تر و بهتری باشیم.
🔘بازخوانی دوئل ایران و اسرائیل از نگاه نظریه بازی‌ها 🔹صهیونیست‌ها تاکنون به پشتوانه حمایت غرب و به خصوص آمریکا و همچنین با غرور به صنایع نظامی خود، راهبرد مرد دیوانه را در بازی جرات (Chicken (game با ایران برگزیده بودند ولی وعده صادق ۲ این واقعیت را به شکل روشن و واضحی در دل تاریکی شب به اسرائیل نشان داد که در مسیر رویارویی، ایران عزم و شدت عمل بیشتری خواهد داشت. 🔸اسرائیل و حامیان غربی آن، به خوبی این حقیقت را درک کرده اند که تاب آوری ایران و محور مقاومت بسیار بیشتر از رژیم کوچک و نامشروع چون اسرائیل و آسیب پذیری این رژیم با توجه به ویژگی‌های جغرافیایی اراضی تحت اشغال از سرزمین فلسطین، ملت‌سازی مصنوعی و مشکلات عدیده اجتماعی بیشتر از ملت‌ها و تمدن‌های باستانی و اسلامی غرب آسیا در کشورهای حوزه محور مقاومت است.