eitaa logo
طلبه انقلابی
210 دنبال‌کننده
3.6هزار عکس
635 ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
# اندر احوالات چهار نمونه مردان سیاست در ایران 🔶(بررسی یک نمونه عبرت آموز ) ✅در تاریخ زندگی روی کار آمدن مردان سیاست از ابتدا تا انتها می توان به چند گروه و یا به چند نوع به اصطلاح تیپ شناسی در ارتباط با قبول خاطر مردم اشاره نمود : 🔴اول : شروع در قدرت با شادی و وداع از قدرت با سوز و گداز مردمی : نمونه عالی این دسته از رجال بزرگ سیاست مرحوم امام خمینی ره است که ورودش به ایران با جشن و سرور و در روز رحلت،نیز یکی از بزرگترین سوگواریهای تاریخ شکل گرفت ۰ 🔵دوم : افرادی که با ناله و اندوه یک ملت می آیند ولی رفتن شان روز شادی و هلهله و جشن و سرور مردم است ؛ نمونه این دسته اشخاص ، رضاشاه پهلوی است ۰ با کودتا و قلدری روی کار آمد و بیست سال بعد هم وقتی بوسیله خارجی ها برداشته شد مردم علیرغم اشغال کشور از رفتنش مسرور گشتند ۰ نمونه دیگر این جانوران درنده در عالم سیاست صدام است که روز فرارش روز جشن ملی عراقی ها شد ۰ 🔵 مورد سومی هم می توان متصور شد؛ سیاستمدارانی که نه آمدنشان برای مردم مهم است و نه رفتن شان؛ لذا تاریخ وقتی کارنامه آنها را بررسی می کند رندانه می نویسد : نه خانی آمد و نه خانی رفت 🔴چهارم : اما این گروه جای شگفتی بسیار دارند مردانی در سیاست که روز آمدن شان در قدرت حالا اگر نگوییم همه مردم ، لااقل طیفی از هوادارنشان در خیابانها به جشن و پایکوبی می نشینند و شگفتا که همان جمعیت لحظه شماری می کنند کی دوره مثلا چهار ساله تمام شود تا برای رفتن شان جشنی بزرگتر بر پا کنند ۰ نمیدانم از این گروه چند نفر را می شناسید؟
« از غدیر تا ظهور» قسمت پنجم: انقلاب اسلامی ایران به عنوان جلوه‌ای از عینیت و تحقق آرمان پیامبر ص در غدیر خم و نیز با اجرایی کردن نظریه حاکمیت ولایت فقیه به‌عنوان استمرار امامت کارآمدی دین را برای اداره بشر اثبات نمود. غدیر مرکز ثقل تاریخی اندیشه سیاسی در اسلام و سند تاریخی تفکیک‌ناپذیری دین از سیاست است. راهبرد پیوسته دین در عرصه روابط اجتماعی ملت‌ها به‌ویژه ملت‌های مسلمان دعوت به اصول و مبانی مشترک است. اگر پیام غدیر در صدر اسلام عملی می‌شد امامت امام معصوم و حاکمیت آن باعث ایجاد وحدت در امت پیامبر ص می‌شد و ثمره این وحدت رسیدن به آرمان‌شهری که خداوند متعال با حاکمیت دین وعده داده بود می‌شد. ما در زمان خود ثمره حاکمیت امامت را دیده‌‌ایم که جامعه‌ی ما از میان این همه طوفان ها، بحران‌ها و چالش‌های متفاوت که هر یک می‌توانست باعث گسیختگی ملت ما شود به سلامت عبور کرد و تمام تهدیدها با مدیریت ولایت فقیه به فرصت تبدیل و ما امروز زمینه‌ساز باز تولید تمدن اسلامی با مرکزیت ایران اسلامی هستیم.
قسمت ششم: نظریه ولایت فقیه تضمین‌کننده حضور پیوسته دین در قلمرو زندگی بشر است و لذا ما دفاع نظری و عملی از ضرورت حضور انسان کامل در قلمرو زندگی انسان اثبات کننده حقانیت «غدیر» است. رسالت اصلی انقلاب اسلامی ایران به عنوان پیش‌درآمد انقلاب جهانی حضرت مهدی(عج) استقرار عدالت است زیرا که عدالت علت تامه، معنویت در جامعه می‌باشد در صورت استقرار نسبی عدالت، جمهوری اسلامی مدل موفق از مدیریت دینی به شایستگی معرفت اسلام علوی و مبشر اسلام مهدوی خواهد بود. استقرار عدالت جوهره اصلی پیام غدیر است در سایه حاکمیت انسان کامل. پیام غدیر به نسل ما این است؛ سعادت و رستگاری جامعه انسانی تنها در گرو جاری شدن احکام الهی در تمامی زمینه های فردی و اجتماعی تحت زعامت و مدیریت انسان کامل و الهی می باشد.
🚫مولوی عبدالحمید خواستار حذف شرط شیعه بودن برای رئیس جمهور در قانون اساسی شد‼ ♦️مولوی عبدالحمید اسماعیل‌زهی امام جماعت مسجد مکی زاهدان در خطبه های نماز عید قربان مورخ ۹۹/۵/۱۰ با انتقاد از اصل ۱۱۵ قانون اساسی گفت: "اگرچه یکی از بندهای قانون اساسی این است که رئیس‌جمهور باید از مذهب رسمی کشور باشد؛ یعنی اهل‌سنت نمی‌تواند رئیس‌جمهور باشد، که البته ما بر این اصل انتقاد داریم و معتقدیم این از مواردی است که جواب نداده و باید تغییر کند." 🔺️وی در حالی که طی هفت سال گذشته بیشترین امتیازات را از دولت اعتدال گرفته اظهار داشت دولت نتوانسته است رضایت اهل‌سنت را جلب کند. عبدالحمید با ادعای تاثیر قابل توجه رای اهل سنت در پیروزی دکتر روحانی در انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت جامعۀ اهل‌سنت گلایه‌‌هایی از دولت آقای روحانی دارند. رای‌شان هم تاثیرگذار بود به طوری که برای همه آشکار شد که اهل‌سنت رأی برنده جناب دکتر روحانی در انتخابات بوده است، اما در دوره‌های دهم و یازدهم ریاست‌جمهوری اتفاق خاصی نیفتاد و حتی پست مشاور رئیس‌جمهوری که در گذشته وجود داشت نیز حذف شد. 🔸️عبدالحمید در حالی تاثیر خود در سبد رای رئیس جمهور را به رخ می‌کشد که علی رغم حمایت وی از کاندیداهای خاص در انتخابات مجلس یازدهم، هیچ یک از کاندیداهای مورد حمایت وی موفق به حضور در مجلس شورای اسلامی نشده و بعد از سالها هر دو نماینده منتخب از حوزه انتخابیه زاهدان شیعه هستند.
🔴 اینترنشنال| همگام با دار و دسته جلاد ها‼️ 🔻 هفته گذشته بود که پخش زنده گردهمایی گروهک تروریستی منافقین در پاریس از سوی تلویزیون ایران‌اینترنشنال بار دیگر نام این شبکه و جهت‌گیری‌های آن را بر سر زبان‌ها انداخت و اعتراضات زیادی به همراه شد. به همین بهانه مناسب دیدیم سوابق کاری برخی از کارکنان این تلویزیون فارسی‌زبان نگاهی بیندازیم. 1⃣ : علی اصغر رمضان پور در دولت اصلاحات، معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد (۷۹_۸۲ ) و رئیس نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران(۸۰ _ ۸۲) بود. او همچنین مدتی سردبیری روزنامه آفتاب امروز را به‌عهده داشت هم‌اکنون سردبیر و مدیر اجرایی خبر و امور جاری ایران تلویزیون ایران‌اینترنشنال است. 2⃣ : احمد صمدی خبرنگار اعزامی صداوسیما به برلین بود. او که برای ماموریتی سه‌ساله به برلین آلمان اعزام شده بود، درنهایت عطای بازگشت به ایران و مثل مزدک میرزایی گزارشگر ورزشی ادامه فعالیت در سازمانی که در آن رشد کرده بود را به لقایش بخشید و مهاجرت و مزدوری در ایران اینترنشنال را به بازگشت به ایران ترجیح داد. 3⃣ : حسین رسام تحلیلگر ارشد سفارت انگلیس در تهران بود که در جریان حوادث پس از انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۳۸۸ به اتهام جاسوسی و تحریک مردم به ناآرامی بازداشت و زندانی شد، با آغاز کار ایران اینترنشنال رسام نیز مانند بسیاری دیگر از نیروهای رسانه‌ای خارج از کشور همچون صادق صبا، نوشابه امیری، محمد منظرپور، علی‌اصغر رمضان‌پور و... به استخدام این شبکه درآمد. 4⃣ بازرگان: لیلی بازرگان، نوه مرحوم مهدی بازرگان نخست‌وزیر دولت موقت پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، از کسانی بود که بعد از آغاز به کار تلویزیون ماهواره‌ای ایران اینترنشنال (۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۶) به‌عنوان مجری در آن فعالیت داشت و مدتی ارتباطش با شاهین نجفی (خواننده هتاک به یکی از ائمه‌معصومین ع) خبرساز شده بود.
دکترین خاص مقام معظم رهبری برای نیروهای نظامی: " دوران بزن در رو تمام شده است" همه امکانات و توانمندی‌های نیروهای مسلح به گونه‌ای جهت‌دهی می‌شود که هر دشمن متخاصمی بداند هرگونه اقدامی علیه منافع ملی ایران، نه‌تنها بی‌پاسخ نمی‌ماند، بلکه از سوی جمهوری اسلامی ایران پیگیری می‌شود. 
🔵 غدیر رانشناختیم کربلا رقم خورد. خاطره ای از مولوی شریف زاهدی از علمای برجسته اهل سنت بلوچستان که پس از تحقیق و بررسی به مذهب اهل بیت علیهم السلام گروید . او در بیان خاطرات خود چنین می آورد ؛ « خیلی فکر کردم که با کدام روایت یا کتاب برای اهل تسنن ثابت کنم که «مولی» در حدیث غدیر، به معنای دوست نیست، بلکه به معنای پیشوا و رهبر است. ❕تا این که روزی مشغول مطالعه یکی از کتاب‌های «مولوی محمد عمر سربازی» بودم. مطالعه‌ام که تمام شد و کتاب را که بستم، دیدم روی جلد آن نوشته شده: «نویسنده مولانا محمد عمر سربازی» فوراً به ذهنم آمد که از مولوی ها، معنای کلمه ی مولانا را بپرسم و سؤال کنم که چرا به محمد عمر سربازی، مولانا می‌گویند؟ از چند مولوی سؤال کردم. پاسخی که به من دادند، این بود که: «مولانا» یعنی واجه ؛ یعنی رهبر ما، پیشوا ی ما. به آن‌ها گفتم: من تعجب می‌کنم «مولا» درباره ی بزرگانتان معنای واجه و رهبر می‌دهد ولی در سخن پیامبر (ص) به معنای دوست آمده است! ❕ روزی یکی از دوستان اهل تسنن به دیدنم آمده بود. گفت وگوی مفصلی درباره حقانیت اهل بیت داشتیم از جمله به خطبه ی حضرت رسول اکرم ( ص) در غدیر خم استناد کردم. ایشان می‌گفت: «مولا» در این حدیث به معنای دوست آمده است. نهایتاً هر چه دلیل آوردم قبول نکرد. خداحافظی کرد و به سمت بلوچستان حرکت کرد. یک ساعت از رفتنش گذشته بود که به او زنگ زدم و گفتم: کار خیلی مهمی با شما دارم باید برگردی. گفت: من باید بروم، وقت ندارم برگردم. خانواده‌ام منتظرم هستند، چه کاری با من داری؟ تلفنی بگو. گفتم: کار مهمی دارم، نمی توانم تلفنی بگویم، باید خودت اینجا باشی. 👌خیلی اصرار کردم تا این که برگشت. وقتی به من رسید گفت: چه کار مهمی داری که من را از این همه راه برگرداندی؟ گفتم: می‌خواستم بهت بگم: دوستت دارم. گفت: همین! گفتم: بله. همین را خواستم به شما بگویم. دوستم ناراحت شد و گفت: خانواده‌ام منتظرم بودند و باید می‌رفتم، این همه راه من را برگرداندی که بگویی دوستت دارم، اذیت می‌کنی؟ گفتم: سؤال من همین جاست. چطور وقتی شما با عجله به سمت خانواده ای که منتظرت هستند می‌روی و شما را از راهتان بر می‌گردانم تا به شما بگویم «دوستت_دارم»؛ ناراحت می‌شوی و در عقل من شک می‌کنی، ولی وقتی پیامبر اسلام| ده‌ها هزار نفر را که با عجله به سمت خانواده ی خود می‌رفتند، سه روز در زیر آفتاب سوزان معطل کردند که فقط بگویند: «هر کس من را دوست دارد، علی را دوست بدارد» این کار پیامبر را عاقلانه می‌دانی؟ آیا این اقدام پیامبر ناراحتی مسلمانان را در پی نمی داشت؟ آیا آنان در عقل چنین پیامبری شک نمی کردند؟ با این کاری که کردم، دوستم با تمام وجود احساس کرد که چه حرف خنده داری زده است و اقرار کرد که پیامبر ص - در جریان غدیر خم - می‌خواست نکته ی مهم تری را بیان کند وگرنه برای بیان دوستی اش با علی (علیه السلام) نیازی نبود مسلمانان را از راهشان برگرداند.» 📚باید شیعه می شدم ، خاطرات شریف زاهدی ،ص 138 الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة أميرالمؤمنين و اولاده المعصومين عليهم السلام.
باسمه تعالی بیانیه شورای هیئات مذهبی شهرستان شهرضا در خصوص برگزاری مراسم محرم قالَ رَسُولُ اللّهِ (ص): « اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ (ع) حَرارَةً فى قُلُوبِ الْمُؤمنینَ لا تَبْرُدُ اَبَداً». پیامبر اکرم (ص) فرمود: «براى شهادت حسین (ع) ، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمی‌شود.» (جامع الاحادیث شیعه ، ج 12، ص 556) در آستانه فرارسیدن ماه محرم و برپایی مجالس عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران وفادارشان قرار داریم. هم چنین در شرایطی که در چند ماه اخیر همه ی ما در معرض ابتلا و شیوع بیماری ناشناخته ای که ناتوانی بشر را آشکار و روال روزمره ی حیات فردی و اجتماعی را در سراسر جهان دچار اختلال کرده است، به سر می بریم. در این شرایط، بسیار سخت و غم انگیز است که نتوانیم تمام رسومات و آئین های ارادت، ولایت و محبت مان را به ساحت خاندان پاک پیامبر (ص) در قالب سوگواری و عزاداری ابراز نماییم. با این حال با توجه به رعایت شایسته ی دستورالعمل های بهداشتی توسط مجموعه های دینی، مساجد، هیئت های مذهبی و مردم متدین و ولایتمدار شهرمان در جلسات و مراسم های گوناگون چند ماه گذشته (نمازهای جماعت، شبهای قدر، جلسات قرآنی، عزاداری وفیات و جشنهای ولادت ائمه معصومین (ع) که رضایت و تقدیر مسئولین بهداشتی و دولتی را در پی داشته است، همچنین قدرت فهم، بلوغ معنوی، و عملکرد شایسته ی ایشان در شرایط خاص، امسال نیز ضمن اعلام تبعیت از فرمایشات مقام معظم رهبری (حفظه الله)، مبنی بر ضرورت معیار قرار دادن ضوابط و مصوبات ستاد ملی کرونا، مراسم عزاداری هیئات، مجالس حسینی و جلسات روضه های خانگی با رعایت ضوابط بهداشتی برگزار خواهد شد. اطمینان داریم هیئت های مذهبی و دین مداران عاشق و پیرو اهل بیت (ع) همچون گذشته، با فهم این که در شرایط خاص چگونه عمل کنند، مجالس محرّم را با توکل بر خدا و توسل به ذوات مقدس اهل بیت (ع) همراه با رعایت کامل دستورات بهداشتی ابلاغ شده برگزار خواهند کرد. از عموم همشهریان عزیزمان استدعا داریم که بر طبق مصوبات ستاد مدیریت کرونای شهرستان، جلسات عزاداری را مطابق با دستورالعمل های بهداشتی همراه با رعایت فاصله ی اجتماعی، استفاده از ماسک و مواد ضدعفونی کننده برگزار کنند. امید که مجموعه های دیگر شهری نیز بنابر رعایت حقوق شهروندی مانند مجموعه های دینی پایبند به قانون و رعایت دستورالعمل های بهداشتی بوده، تا با کمک همدیگر سلامت شهر و شهروندان را از هر نظر تامین نماییم. در پایان خاطر نشان می سازیم مرجع تصمیم گیری و اطلاع رسانی در مورد مراسم مذهبی و آئین های دینی شهرستان، سازمان تبلیغات اسلامی است و انتشار هر خبر و اطلاعیه ای در این خصوص با تائید این ارگان معتبر می باشد. آن روز دیده ها همه گریان بود ز هول جز چشم گریه کرده به سوگ و عزای تو شورای هیئات مذهبی شهرستان شهرضا
قسمت هفتم: انسان کاملی که پیامبر اعظم در فرازی از خطبه غدیر وعده داده اند اینگونه توصیف شده است: آگاه باشید! که او نیکو و برگزیده خداوند است، آگاه باشید! که او وارث دانش ها و حاکم بر ادراک هاست، بدانید که او از سوی پروردگارش سخن می‌گوید و آیات و نشانه‌های او را برپا کند. همانا اوست بالیده و استوار، هموست که [امور جهانیان] به او واگذار شده است، که تمامی گذشتگان ظهور او را پیشگویی کرده‎اند، آگاه باشید! که اوست حجّت پایدار و پس از او حجّتی نخواهد بود. درستی و راستی و نور و روشنایی تنها نزد اوست، کسی بر او پیروز نخواهد شد و ستیزنده او یاری نخواهد گشت، آگاه باشید که او ولیّ خدا در زمین، داور او در میان مردم و امانتدار امور آشکار و نهان است. أَلا إِنَّهُ خِیَرَةُالله وَ مُخْتارُه، أَلا إِنَّهُ وارِثُ کُلِّ عِلْمٍ وَالْمحیطُ بِکُلِّ فَهْمٍ، أَلا إِنَّهُ الْمخْبِرُ عَنْ رَبِّهِ عَزَّوَجَلَّ وَ الْمُشَیِّدُ لاِمْرِ آیاتِهِ، أَلا إِنَّهُ الرَّشیدُ السَّدیدُ، أَلا إِنَّهُ الْمُفَوَّضُ إِلَیْهِ، أَلا إِنَّهُ قَدْ بَشَّرَ بِهِ مَنْ سَلَفَ مِنَ الْقُرونِ بَیْنَ یَدَیْهِ، أَلا إِنَّهُ الْباقی حُجَّةً وَلاحُجَّةَ بَعْدَهُ
قسمت هشتم:  _ای پیامبر، ما و همه مسلمانان این پیام را شنیدیم و تمام کسانی که تاریخ و لغت و تفسیر و حدیث را مطالعه میکنند، این ندای پیامبر در گوششان طنین‌انداز می‌شود که «مَن کُنتُ مَولاهُ فَهذا عَلیٌّ مَولاهُ.» _مقام و منصبی که پیامبر به فرمان خداوند در روز غدیر به علی عطا کرد،‌‌ همان مقام و منصبی است که خود ایشان به حکم آیۀ «النَّبِیُّ أَوْلَی بِالْمُؤْمِنِینَ مِنْ أَنفُسِهِمْ» در طول زندگی داشت و معنایی که از آیۀ شریفۀ «النَّبِیُّ أَوْلَی بِالْمُؤْمِنِینَ مِنْ أَنفُسِهِمْ» می‌فهمیم،‌‌ همان معنایی است که از حدیث «مَن کُنتُ مَولاه فَهذا عَلیٌّ مَولاهُ» می‌فهمیم. پس ای رسول خدا فهمیدیم که منظور شما این است که اطاعت از امام، مانند اطاعت از پیامبر، واجب است و همان‌گونه که شما به ما از خودمان سزاوارترید، علی (ع) نیز به ما از خودمان سزاوار‌تر است.
🌸 میلاد خجسته پیشوای دهم شیعیان امام هادی(ع) فرخنده و مبارک باد .