eitaa logo
طلبه انقلابی
214 دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
627 ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 اگر بایدن رای بیاورد... ✍ سعداله‌ زارعی : 🔻 بایدن بدون چند پیش شرط به برجام بر نمی گردد ؛ به نظر من پیش شرط او اولا" تمکین ایران به بحث دوباره در مورد برنامه هسته ای ایران و تکمله برجام ؛ پیش شرط دوم پذیرش محدودیت در توسعه و تولید جنگ افزار و پیش شرط سوم تغییر در سیاست های منطقه ای و در راس آن عدم مخالفت با ابقای نظامیان امریکا در عراق و سوریه است . 🔹در ضمن خیلی بعید است که بایدن اجازه دهد ایران به پول های بلوکه شده خود دست پیدا کند . 🔹به نظر من سیاست بایدن ادامه از نقطه ای که اوباما کاخ سفید را ترک کرد نباشد او مسیر ترامپ را به شکل پاستوریزه تر ادامه می دهد . 🔹تاثیر موقت روی کار امدن بایدن برای ما ، تعادل در بازار ایران است که این جنبه روانی دارد کما اینکه در دوره ترامپ بالا رفتن قیمت ارز و طلا و کالاها در ایران بیش از آنکه متاثر از اقدامات ترامپ باشد ، تحت تاثیر روانی و فشل بودن دولت روحانی بود .
✳️ شتر در خواب بیند "جو" و "بایدن" 🔹واعظی رئیس دفتر روحانی اخيرا در اجتماع حزب اعتدال گفت: "اگر بايدن پيروز شود اتفاق مهمی خواهد افتاد و فرصتی چند ماهه داريم، هم می‌توانيم نفت بفروشيم و هم می‌توانيم فضای خوبی را در داخل جامعه به نمايش بگذاريم. آن موقع وضعيت متفاوت خواهد شد و ما می‌توانيم در انتخابات ۱۴۰۰ نامزد خودمان را معرفی کنیم."
اندیشی ممنوع 🔴 بایدن و ج. ا. ایران| ایرانی ها باید واقع بین تر باشند! 🔻 «راه هوشمندانه تری برای سخت گیری بر ایران وجود دارد». این جمله ، تیتر یادداشت جوبایدن در ۱۳ سپتامبر در سی ان ان بود. بایدن در این یادداشت می نویسد: «ما به تحریم های هدفمند علیه ایران در زمینه برنامه موشکی ، حقوق بشر و حمایت از تروریسم ادامه خواهیم داد.» 🔹 این یعنی بایدن طرفدار راهبرد فشار هوشمندانه تر بر ایران است. بر اساس این راهبرد هدف بایدن از بازگشت به برجام نه رفع تحریم ها، بلکه اجماع سازی علیه ایران و فشار بیشتر در حوزه های متنوع است. 🔹" آنتونی بلینکن" مشاور سیاست خارجی بایدن هدف دولت او را ایجاد احماع برای فشار موثرتر و انزوای ایران میداند. بلینکن میگوید: «ما از برجام به عنوان پلتفرمی استفاده خواهیم کرد که با فشار بیشتر ، ایران منزوی تر میشود» 🔹" جیک سولیوان" دستیار بایدن میگوید: «ایرانی ها باید واقع بین تر باشند!. تصور کاهش تحریم ها بدون مذاکره بر سر موشک های ایران غیرعملی است». 🔹 " ایلان گولدنبرگ" مشاور خاورمیانه دموکرات ها هم در گزارشی نوشته است: «برجام نیازمند مکملی است که به بند غروب سیاست های منطقه ای و موشک های بالستیک ایران بپردازد»
💠 نفرت به ترامپ مساوی با علاقه به بایدن نیست. روزنامه جوان نوشت: «اینکه تلاش می‌شود روی کارآمدن بایدن به معنای پایان گرانی، تورم و بیکاری القا شود، بادلایلی که در ادامه ذکر خواهد شد بیشتر از آنکه از داده‌های واقعی بهره گرفته باشد یک عملیات روانی است برای فریب افکار عمومی. عامل اصلی مشکلات امروز کشور «تحریم- ترامپ» نیست اگر چه نقش این دو را نمی‌توان در وضعیت موجود کمرنگ دانست و ناکارآمدی طیفی است که تعمداً اوضاع اقتصادی- معیشتی را به مرحله‌ای از التهاب و اضطرار رسانده است که با ایجاد نارضایتی عمومی، حاکمیت سیاسی کشور را ملزم به پذیرش توافقاتی جدید در حوزه‌های غیرهسته‌ای کند. تفاوت گذاری میان بایدن و ترامپ در خوش بینانه‌ترین حالت ناشی از ساده لوحی و هیجان زدگی و فقدان فهم مناسب از مؤلفه‌های سیاست خارجه ایالات متحده در رویارویی با ایران است. خوشحالی نسبت به پیروزی بایدن به معنای عدم شناخت مناسب از اصول و مبانی سیاست خارجه امریکا، فقدان شناخت نسبت به ساختار تحریم‌های ایرانی و چگونگی لغو کردن آن و بی توجهی به سابقه تحریم‌های دامنه دار ضدایرانی در طول سال‌های گذشته است. خوشحالی زائدالوصف از پیروزی بایدن به‌واسطه پایان یافتن مشکلات اقتصادی-معیشتی تنها مقدمه‌ای است برای یک هدف بزرگ‌تر و آن پیروزی در انتخابات ۱۴۰۰ با این توجیه که «دوستان بایدن در ایران بهتر می‌توانند با بایدن کنار بیایند». ایده این روز‌های جریان غرب باور داخلی ناشی از همین تفکر است. مهمتر از پیروزی در انتخابات ۱۴۰۰، استانداردسازی رفتار ایران توسط دولت آینده است که غایت آن «تهی سازی نظام از عناصرماهیت‌ساز است».
به سبک صدا 🔴 از تطهیر تحقیر تا سفارش به آلزایمر‼️ 🔻 سردبیر نشریه صدا (ارگان حزب تندرو اتحاد ملت) ادعا کرده "ترامپ رفت؛ شاید مدتی بعد دیوارهایی که او چید، فرو بریزد. همچنان که جانشین او وعده داده به عهدهایی که او شکسته و پیمان‌هایی که گسسته، بازگردد. اما دیوارهایی هست که با رفتن ترامپ هم به‌سادگی فرو نمی‌ریزد. دیوارهایی که پی و آجر و سنگ آنها در ذهنیت‌ها و منفعت‌هایی ریشه دارد که با این آمدن‌ها و رفتن‌ها از هم نمی‌گسلد". 🔹 او می افزاید: "دیوارهایی سترگ‌تر از مرز مکزیک و حتی میانه برلین. این دیوارهای ریشه‌دار در ذهنیت‌ها و منفعت‌ها را ترامپ نساخت که با آمدن بایدن فرو بریزد. تا چنین دیوارهایی هست؛ راه‌ها به بن‌بست و تعهدات و توافقات نهایتا به شکست خواهد انجامید. راه‌حل مسایل پیچیده جهانی و منطقه‌ای، عبور از این دیوارهای افراشته و ذهنیت‌های برساخته است؛ وگرنه، ده‌ها ترامپ و بایدن دیگر هم بیایند و بروند، مسایل پابرجاتر و ریشه‌دارتر خواهد ماند". 🔺 معنای این جملات در نشریه صدا چیست؟ خباثت، بدعهدی و دشمنی های رو به تصاعد آمریکا را دشمنی ندانید و بگویید ان شاء الله گربه است. این آدرس گمراه کننده فقط از شریک دزد هایی بر می آید که خود را رفیق قافله جا زده اند. 🔹 البته این جناب سردبیر همان آقایی است که دو ماه قبل بعد از انتشار عکس تحقیر سیاستمدار صربستان توسط ترامپ، در همین نشریه به خیال ماندگاری ترامپ نوشت: فرض كنيم سياستمدار صرب همچون متهمی در اتاق بازجويی و حتی يك برده نشسته؛ اگر منافع، چنین اقتضایی كند، بايد آن را تمسخر كرد، يا عقلانيتی سياسی خواند؟!
🔴۰ واکنش فرزند حاج قاسم به شکست ترامپ و پیروزی بایدن 🔻 زینب سلیمانی: باخت ترامب قمارباز و جنایتکار در انتخابات آمریکا امری نیست که خوشحالی خود را پنهان کنیم. احمق درجه یکی که مشاورانی احمق تربه او گفته بودند که با آفریدن آن شب شوم و سیاه آینده انتخاباتی خود را تضمین می کند غافل از اینکه خداوند در کمین نشسته و خون سردار قهرمان ایرانیان او را به یکی از نفرت انگیزترین سیاستمداران جهان تبدیل خواهد. 🔹 خوشحالی از رفتن ترامپ هرگز به معنای رضایت از روی کار آمدن کسی نیست که خود از بانیان داعش است و شهادت سردار ما را «اجرای عدالت» خواند.
♦️تغییرات در مهمترین موشک هوابه‌هوای ایرانی 🔹در جریان نمایشگاه چهلمین سالگرد هفته دفاع مقدس، انواع دستاوردهای تسلیحاتی نیروهای مسلح به نمایش درآمد که از آن جمله موشک‌های پدافند هوایی صیاد‌ ۲ و ۳، دو نسل موشک شلمچه و نیز موشک هوابه‌هوای میانبرد فکور۹۰ بود. 🔹علائم و اطلاعات ثبت‌شده روی بدنه موشک فکور نشان می‌دهد که احتمالاً این محصول نسبت به نمونه رونمایی‌شده در جریان افتتاح خط تولید در سال ۱۳۹۷ تفاوت‌هایی دارد. 🔹این موشک‌ها با قیمت تمام‌شده بسیار کمتر نسبت به نمونه‌های خارجی و آزمایش‌های متعدد صورت‌گرفته در مراحل توسعه به‌تعداد زیاد وارد خدمت شده و قابل استفاده در دفاع از آسمان کشور و انهدام انواع اهداف قابل شناسایی با رادار قدرتمند جنگنده‌های اف۱۴ هستند.
🔴 کنایه روزنامه کیهان به ظریف در ستون گفت و شنود : 🔹گفت: آقای ظریف می‌گوید «مشخص است بین بایدن و ترامپ تفاوت وجود دارد»! 🔹گفتم: خُب معلومه، اسم‌هایشان با هم فرق داره، قیافه‌هایشان با هم تفاوت داره، سنشان و وزنشان و خیلی چیزهای دیگرشان با هم متفاوت است! 🔹گفت: ‌ای عوام! منظور آقای ظریف سیاست‌ها و دیدگاه‌های آنهاست. 🔹گفتم: سیاست‌هایشان درباره ایران که باهم تفاوتی ندارد. هردو دشمن کینه‌توز ایران هستند، از فشار اقتصادی و تحریم‌ها علیه ایران به‌شدت حمایت می‌کنند، هردو درپی ایجاد نا‌امنی در ایران و نهایتاً براندازی هستند، بعد از شهادت سردار سلیمانی، ترامپ گفت؛ شخصاً دستور ترور او را دادم! و بایدن بیانیه داد که او مستحق کشته شدن بود و... 🔹گفت: شاید منظورش تفاوت دیدگاه آنها در‌باره مثلا اتحادیه اروپا، بیمه‌، پیمان آب و هوایي پاریس و... این‌طور مسائل است؟! 🔹گفتم: آن مسائل به ما چه ربطی دارد؟! 🔹 گفت: نکنه منظورش اینه که میشه با بایدن مذاکره کرد؟ و یک فاجعه دیگه مثل برجام به ملت تحمیل کنند؟! 🔹 گفتم: ماشین یارو رو دزدیده بودن بعد از دو روز پس آوردند و یک نامه با چندتا بلیت سینما گذاشتند که ما توبه کردیم و این بلیت‌ها برای خانواده شما که حلالمون کنید. خانواده رفتند سینما و برگشتند، دزدها خونه را تخلیه کرده بودند!
⭕️ تکرار یک خطای راهبردی در انتخابات ۱۴۰۰ 🔹اخبار این دوره از رقابت‌های انتخاباتی در آمریكا با حساسیت خاصی از سوی برخی مردم و مسئولان در ایران پیگیری می‌شد. اگر چه این اتفاق در دوره‌های قبلی انتخابات ایالات متحده نیز تا حدی وجود داشت اما این بار بحث‌ها با شدت غیرقابل‌انتظاری در محافل خانوادگی، بازاری‌ها و ... جریان داشت. این امر نشان دهنده این است كه بخشی از مردم و مسئولان به این باور رسیده‌اند انتخاب هر كدام از نامزدها در آمریكا در زندگی و معیشت آینده ْآنها تاثیرگذار است. 🔹اینكه چرا چنین اتفاقی رخ داده نیازمند تامل و تفكر است اما یكی از دلایل این مسئله، اعمال سیاست فشار حداكثری از سوی دونالد ترامپ و اجرايی نشدن برنامه‌ای مشخص برای مقابله با آن از سمت ایران بود. احتمالاً عدم باور و ایمان به توانایی و دلسوزی دولتمردان جهت تغییر شرایط و بهبود وضعیت اقتصادی دلیل دیگر این موضوع است. البته چنین دیدگاهی متاسفانه از اوائل دهه 90 به بعد در مردم تقویت شد و نقطه اوج آن با نگاهی خوشبینانه بی‌مسئولیتی و ولنگاری مدیریتی است كه در ماه‌های اخیر هم افزایش یافت. 🔹در صحنه سیاسی نیز در یك یا دو روز گذشته برخی از دولتمردان و جریانات سیاسی به طور مستقیم و غیرمستقیم از پیروزی جو بایدن ذوق‌زده شدند و خواستار بازگشت آمریکا به توافق هسته‌ای شدند و حتی شهردار تهران این پیروزی را به ملت ایران و ملل جهان تبریك گفت. 🔹بدون شك ورود یک متغییر خارجی به بحث‌ها و معادلات سیاسی داخلی می تواند تبعات غیرمنتظره و غیرقبال كنترلی به همراه داشته باشد( این مسئله در عرصه اقتصادی و بواسطه وابستگی به درآمدهای نفتی وجود دارد اما این پیوستگی در دهه اخیر به عرصه سیاسی نیز  سرایت یافته است). با توجه به چنین شرایطی كه در صحنه اجتماعی پدید آمده و در عرصه سیاسی نیز برخی جریانات و گروه‌های سیاسی به استقبال آن شتافته‌اند، احتمالاً دولت مستقر تلاش خواهد کرد از مذاکره با آمریکا به عنوان ابزاری برای تقویت کارنامه ضعیف خود بهره گیرد تا شانس نامزدهای نزدیک به خود را در انتخابات 1400 افزایش دهد.
🔴 تاریخچه مذاکره چه میگوید.... 🔹آمریکا به مصدق قول داد در قبال اخراج توده ای ها، بین او و انگلیس مصالحه ایجاد میکند اما همزمان نقشه های کودتای ۲۸ مرداد میکشید 🔹حمله نظامی آمریکا به طبس در همان زمانی اجرا شد که آمریکا مدعی راه حل دیپلماتیک برای آزادی جاسوسان خود بود! 🔹طبق توافق الجزایر آمریکا میبایست در صورت آزادی گروگان های آمریکایی باید تحریم های ایران لغو میشد اما این اتفاق هیچ گاه رخ نداد! 🔹مذاکرات ایران و آمریکا بر سر مسائل امنیتی عراق، علیرغم وعده آمریکا منجر به خروج این کشور از عراق نشد. 🔹 ایران در دولت اصلاحات در توافق هسته ای سعدآباد همه فعالیت های هسته ای خود را تعلیق کرد اما آمریکا وعده توقف پرونده ایران در شورای حکام را نقض کرد! 🔹در برجام ایران ۱۱ تعهد خود را در ۴ ماه انجام داد اما آمریکا نه تنها تحریم های جدید وضع کرد بلکه در نهایت از برجام خارج شد! 🔹رهبرمعظم انقلاب در دیدار با آبه: صداقت در بین آمریکایی‌ها کمیاب است؛ کدام فرد عاقلی است که کشوری که زیر تمام توافق ها زده، دوباره مذاکره کند؟
🔻ایتالیا علی‌رغم وعده‌ای که به ظریف داده بود، یک قطره نفت هم از ایران نخرید و با سرمایه‌گذاری زیادی که برای جایگزینی کرد، احتمالا در آینده هم نخواهد خرید 🔹 ۱۹ آبان ۹۹ | پورفلاح، رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و ایتالیا: شبی که آقای ظریف برای نهایی کردن برجام به ژنو سفر می‌کرد، من با هیئتی از تجار به آنجا رفتم؛ 👈 معاون وزیر انرژی ایتالیا می‌گفت ما تا این اندازه پولدار نیستیم که غیر از ایران از کشور دیگر هم نفت بخریم؛ می‌گفت، ما همه پالایشگاه‌هایمان را از نظر فرمولاسیون تنظیم کردیم که نفت ایران را مصرف کنند و تغییر دادن آن سرمایه‌گذاری زیادی را می‌خواهد؛ اما امروز ایتالیا یک بشکه نفت هم از ما نمی‌خرد؛ سرمایه‌گذاری زیادی کرد و نفت دیگری را جایگزین ایران کرد . 👈 انتقال پول مقداری از محموله‌های آخر نفتی هم، امکان‌پذیر نبود و حدود ۵ میلیارد دلار پول بلوکه شده در ایتالیا داریم | ایلنا 🔸 ۱۵ مهر ۹۹ | قمصری، مدیر بین‌الملل و عضو هیئت مدیره سابق شرکت ملی نفت در دولت روحانی: یک شبکه بانکی به نام صرافی‌ها داشتیم که اطلاعات این شبکه را تحت عنوان FIU افشا کردیم و این راه را هم به دست خودمان بستیم.
🔴 ما این تجربه را تکرار نمی‌کنیم‼️ ✍ محمد ایمانی : 🔻 پاسخ دقیق رهبر انقلاب به یک پیغام: 1️⃣ رهبر انقلاب۲۳ خرداد ۹۸ در دیدار نخست وزیر ژاپن، درباره پیغام مذاکره، نکاتی را از موضع درایت و عزت بیان فرمودند که این روزها شایسته بازخوانی است. در ابتدای این دیدار، آقای آبه شینزو گفت: من قصد دارم پیام رئیس‌جمهور آمریکا را به جناب عالی برسانم. 2️⃣ حضرت آیت الله خامنه ای در پاسخ، ضمن بازگویی حقارت شخصیت ترامپ و اوباما فرمودند: "ما به‌لطف خداوند، بدون مذاکره با آمریکا و با وجود تحریم هم به پیشرفت خواهیم رسید... جمهوری اسلامی ایران هیچ اعتمادی به آمریکا ندارد و تجربه تلخ مذاکرات قبلی در چارچوب برجام را به هیچ وجه تکرار نخواهد کرد. هیچ ملت آزاده وعاقلی مذاکره تحت فشار را نمی‌پذیرد. 3️⃣ من، شخص ترامپ را شایسته مبادله هیچ پیامی نمی‌دانم و هیچ پاسخی هم به او ندارم و نخواهم داد..... کدام عاقلی با کشوری که زیر توافق‌ زده، مذاکره کند؟ 4️⃣ ما این حرف را که آمریکا آماده مذاکرات صادقانه با ایران است، اصلاً باور نمی‌کنیم زیرا مذاکرات صادقانه از جانب شخصی همچون ترامپ، صادر نمی‌شود. صداقت در میان مقامات آمریکایی بسیار کمیاب است... ما به هیچ وجه تجربه تلخ مذاکره چند سال اخیر با آمریکا را تکرار نخواهیم کرد. 5️⃣ بعد از توافق هسته‌ای، اولین کسی که برجام را بلافاصله نقض کرد، شخص اوباما بود، همان کسی که درخواست مذاکره با ایران کرده و واسطه هم فرستاده بود. این تجربه ما است و جناب آقای آبه، بدانید که ما این تجربه را تکرار نمی‌کنیم"