eitaa logo
طلبه انقلابی
213 دنبال‌کننده
3.6هزار عکس
629 ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
۱/ رهبرانقلاب در سخنرانی تلویزیونی به مناسبت روز قدس: صهیونیست‌ها فلسطین غصب‌شده را از روز اوّل به یک پایگاه تروریسم تبدیل کرده‌اند. اسرائیل نه یک کشور، که یک پادگان تروریستی علیه ملّت فلسطین و دیگر ملّتهای مسلمان است. مبارزه با این رژیم سفّاک، مبارزه با ظلم و مبارزه با تروریسم است؛ و این وظیفه‌ای همگانی است.
۲/ رهبرانقلاب: امروز موازنه قوا به نفع دنیای اسلام تغییر یافته است. حوادث گوناگون سیاسی و اجتماعی در اروپا و آمریکا، ضعفها و اختلالات غربی‌ها، همه نشانه سیر نزولی و افولی اردوگاه غرب است/ رشد نیروهای مقاومت، رشد توانایی‌های دفاعی و هجومی، رشد امید، رشد علمی و استقلال‌طلبی در ملّتها، نشانه‌های مبارکی است که آینده بهتر را نوید میدهد.
۳/ رهبرانقلاب: هم‌افزایی مسلمین بر محور قدس شریف، کابوس دشمن صهیونیست و حامیان آن است. طرح ناکام «معامله‌ی قرن» و سپس تلاش برای عادی‌سازی روابط چند دولت ضعیف عربی با رژیم غاصب، تلاشهای مذبوحانه برای فرار از آن کابوس است/ من قاطعانه میگویم: این تلاشها به جایی نخواهد رسید؛ حرکت نزولی و رو به زوالِ رژیم دشمن صهیونیستی آغاز شده و وقفه نخواهد داشت.
امام رضا(ع) فرموده‌اند: «هر کس از کاری راضی باشد مثل کسی است که آن‌را انجام داده، و اگر کسی در مشرق کشته شود و دیگری در مغرب از این قتل راضی باشد، نزد خدا با قاتل شریک خواهد بود» 💠روز جهانی قدس گرامی باد.💠 📚عیون اخبارالرضا، ج۱، ص۲۷۳
تکرار معنادار آیه "ولینصرن الله من ینصره" امروز در پایان سخنرانی روز قدس از رهبر معظم انقلاب ♻️ به نام خدا به جلو حرکت کنید و بدانید که «قطعاً خدا به كسى كه [دين] او را يارى می‌كند، يارى میدهد اصرار رهبری بر خواندن این آیه حکایت از ادامه مبارزه و خسته نشدن تا رسیدن به هدف دارد
۴/ ترجمه سخنرانی رهبرانقلاب خطاب به جوانان عرب: منطق مبارزه فلسطینی که از سوی جمهوری اسلامی در سازمان ملل به ثبت رسیده، منطقی مترقی و جذاب است؛ مبارزان فلسطینی میتوانند یک همه‌پرسی را مطرح کنند. این همه‌پرسی نظام سیاسی کشور را معین میکند و ساکنان اصلی از هر قوم و دین، از جمله آوارگان فلسطینی در آن شرکت خواهند کرد/ مجاهدان فلسطینی، مبارزه مشروع و اخلاقی خود با رژیم غاصب را باید به قدری ادامه دهند که ناچار به قبول این مطالبه شود.
🔴 مالک شریعتی، نماینده مجلس: 🔹طبق اخبار وین، مذاکرات درهیچ یک از ۴سرفصل 🔹لغوتحریم ها 🔹اقدامات هسته ای 🔹راستی آزمایی 🔹ترتیب زمانی 🔹به دستاورد مهمی نرسیده و نظررسمی طرفین تغییر نکرده 🔹اما قراراست به موازات، نتایج گفتگوها تااین مرحله با فضاسازی روانی و رسانه ای، تبدیل به طرح تبدیل انتخابات ایران به رفراندوم حول آن شود 🔹در لغوتحریمها، موضع رسمی ایران، لغو همه تحریمها و انتفاع کامل اقتصادی ایران است نه تعلیق بخشی از آنها، اما آمریکا تحریمها را ۳دسته میداند: 1️⃣ قابل رفع (لغو+تعلیق) 2️⃣ غیرقابل رفع (تروریسم و حقوق بشری) 3️⃣ مبهم وقابل مذاکره (مثل غیرهسته ای بانک مرکزی) 🔹مجلس فقط لغوکامل را تایید میکند
محکومیت جهانگیری به پرداخت ۶ میلیارد تومان به خزانه به گزارش مشرق، نوشت: جهانگیری گفته "در مبارزه با فساد، هیچ خط قرمزی نباید وجود داشته باشد، چه  اطرافیان چه فردی از مسئولان کشور" این سند تخلف جهانگیری در دولت  خاتمی هست؛ زمانی که وزیر صنایع و معادن بود. حکم دیوان محاسبات به موجب دریافت و پرداخت‌های خلاف قانون: انفصال از خدمت به مدت یکسال و جبران ۶۰ میلیارد ریال به خزانه کشور (که در زمان دولت خاتمی مبلغ بالایی به حساب می‌آمد). بله، شهر که خلوت بشه قورباغه هفت تیر کش میشه و ادعای مبارزه با فساد می‌کنه! بماند که رشت الکتریک هم در زمان وزارت جهانگیری در دولت خاتمی به همسران چهار اصلاح طلب واگذار شد (همسران آقایان عبدالله نوری، کرباسچی، غلامرضا قبه و شریعتی دهقان)
📌چگونه عمل مجریان سیاست خارجی «خسارت محض» می‌شود؟ 🔷سخنان رهبر معظّم انقلاب درباره کارکردهای وزارت خارجه و نقش آن در سیاست خارجی نظام که به پایان رسید، برخی فضا را فراهم دیدند تا گزاره «برجام تصمیم نظام بود» را تثبیت کنند و اینطور القا کنند که همانطور که رهبر انقلاب، وزارت خارجه را یک مجری دانسته‌اند، بنابراین برجام نیز محصول تصمیم مجموعه‌های بالادستی نظام است نه وزارت خارجه و دولت. 🔻نکته مغفول مانده این است که رهبر انقلاب نقش ریل‌گذار سیاست خارجی کشور را وزارت خارجه نمی‌دانند بلکه نقش ریل گذار را به مجامع بالادستی می‌دهند، 🔹امّا سؤال این است که آیا آنچه مجری در این ریل انجام می‌دهد، همان خروجی مطلوب مورد نظر سیاست‌گذار است؟ پاسخ این سؤال را باید در دیگر بیانات رهبر انقلاب جست‌وجو کرد. 🔹رهبر انقلاب از زمان تصویب برجام تا کنون، به کرّات از این توافقنامه‌ انتقاد کرده‌اند و حتی آن را خسارت محض نامیده‌اند: « ما ناگزیر باید به همه‌ی تعهّدهای خود عمل کنیم [امّا] طرف مقابل با طُرق مختلف، با شیوه‌های مختلف، با خدعه، با تقلّب سر باز می‌زند و به تعهّدهایی که کرده است عمل نمی‌کند. این چیزی است که ما امروز در مقابل چشم خودمان داریم می‌بینیم؛ یعنی خسارت محض». 🔻 نکته بعد، شورای‌عالی امنیت ملی که رهبر انقلاب به آن اشاره کردند، رئیس جمهور را در رأس خود دارد و برخی دیگر از اعضای دولت نیز در آن حضور دارند. 🔹اینجا ممکن است این نکته مطرح شود که در نهایت مصوبات شورای‌عالی امنیت ملّی به تأیید رهبری می‌رسد و باز نقش نهایی را رهبری ایفا می‌‌کند. در پاسخ باید گفت در مواردی مثل برجام، در حالی که رهبر انقلاب از ابتدای مذاکرات به آن خوشبین نبوده‌اند و به کرّات، عدم خوشبینی خود را ابراز کرده اند، در نهایت به تصمیم مجامعی چون مجلس شورای اسلامی و شورای‌عالی امنیت ملی گردن می‌نهند . 🔻حال سؤال این است، چنانچه مجری سیاست‌خارجی کشور از خود اختیاری ندارد، چگونه محصولی به‌دست می‌آید که «خسارت محض» نام می‌گیرد؟ 🔹رهبر انقلاب در سخنان نوروزی خود در سال ۹۵ و در حرم مطهر رضوی، از عبور از خطوط قرمز نظام درموضوع برجام سخن می‌گویند: «در توافق اخیر هسته‌ای که مورد تأیید قرار گرفت و مذاکره‌کنندگان کشورمان نیز مورد قبول بودند، در مواردی، وزیر محترم امور خارجه به من گفت: «ما نتوانستیم برخی خطوط قرمز را حفظ کنیم». 🔹در دیدار ماه رمضان دانشجویان با رهبر انقلاب در سال ۹۸ ایشان در پاسخ به یکی از دانشجویان گفتند: «یکی از دوستان گفتند تصویب برجام را به رهبری نسبت داده‌اند؛ خب بله، امّا شما که چشم دارید، ماشاءالله هوش دارید، همه چیز را می‌فهمید! آن نامه‌ای را که من نوشتم نگاه کنید، ببینید تصویب چه جوری است؛ شرایطی ذکر شده که در این صورت این [توافق] تصویب می‌شود. به‌راستی اگر آنچه از خروجی شورای‌عالی امنیت ملی عبور کرده بود، منطبق با خواست رهبری بود، چرا ایشان ۹ شرط را بر آن اضافه کردند؟