🛑 در این شرایط اقتصادی چه نیازی به فضا داریم؟!
🔹 ایران با سرعت ۷ کیلومتر بر ثانیه یک دستاورد موفق دیگر را در حرکت به سمت فضا به ثبت رساند. روز پنجشنبه (۹ دیماه) ماهوارهبر سیمرغ برای نخستین بار ۳ محموله تحقیقاتی را بهصورت همزمان به ارتفاع ۴۷۰ کیلومتری و با سرعت ۷۳۵۰ متر بر ثانیه به فضا پرتاب کرد.
🔹نکات تحلیلی: در این روزها که مشکلات اقتصادی در کشور بسیار برجسته میشود، بسیاری از پیشرفتهای علمی کشور نادیده گرفته میشود و یا در مورد آن به جوسازی رسانهای پرداخته میشود، برای همین لازم است که نسبت پیشرفت در عرصه فضا با پیشرفت اقتصادی و حتی علمی کشورمان تبیین گردد: ۱- امریکا در سال
۱۹۶۱ و در بدترین شرایط اقتصادی، هیجده و نیم میلیارد دلار در صنعت فضایی سرمایهگذاری کرد و اکنون هم اولین کشور در عرصه سرمایهگذاری در فضا است. آمریکا در حال حاضر سالانه حدود هشت میلیارد دلار صرف مأموریتهای فضایی میکند که این رقم در طول ۵۰ سال گذشته به بیش از ۴۸۰ میلیارد دلار رسیده است. ۲- در سالهای گذشته بهواسطه تحریم، ماهوارهها از مناطق ممنوعه فعالیت ایران بودند و حتی در دولت سابق بودجه این بخش به شکل محسوسی کاهش یافت، این در حالی است که ارزش تصاویر ماهوارهای ۳۰ برابر هزینه اولیه آن است؛ البته این رقم در شرایط غیرتحریم برآورد میشود؛ در شرایط تحریم رقمها چند برابر محاسبه میشود. ۳- ماهواره یکی از صنعتهای برتر است و موفقیتهای بزرگ در حوزههای نظامی، مخابراتی، ارتباطی حتی کشاورزی و صنعتی وابسته به آن است. اهمیت حضور در این فضا بهگونهای است که اگر در آینده کشوری در فضا حضور نداشته باشد، نمیتواند در زمینههای حملونقل، اکتشافات معدنی، کشاورزی، آب و حتی امنیت ملی حرفی برای گفتن داشته باشد. ۴- ایران در ۱۰ سال گذشته توانسته است به چرخه کامل فناوری فضایی دست پیدا کند که شامل ساخت ماهواره، پایگاه پرتاب و پرتابگر، ایستگاه دریافت، کنترل و داده میشود.
نکته راهبردی: متخصصان کشورمان در تلاش برای دستیابی به مدار ۳۶ هزار کیلومتری و ارسال اولین کپسول حامل انسان تا سال ۱۴۰۴ به فضا هستند و تا پایان سال جاری سند جامع توسعه هوافضای کشور هم به تصویب خواهد رسید و دیگر مانند گذشته شاهد تحت تأثیر فشارهای غرب قرار گرفتن برای متوقف کردن پیشرفتهای فضایی را نخواهیم بود. این نکته را باید توجه داشته باشیم که واقعاً کشور با سختیها و مرارتها و در شرایط تحریمی به این نقطه رسیده که در ردیف ۹ کشور فضایی جهان، رتبه نخست منطقه، ساخت بیش از ۹۰ درصد قطعات ماهواره در داخل و پایگاه فضایی کاملاً بومی است.
🔶 *موشکی که جلوی چشم رهبر انقلاب از زیر دریا پرتاب شد*
🔸محمد طهرانی مقدم، دبیرکل اجلاس بینالمللی مجاهدان در غربت:
🔸چند سال قبل، رهبر انقلاب در عیادتی که از مادر شهید طهرانی مقدم داشتند فرمودند:
🔸میخواهم خاطرهای از شهید طهرانی مقدم بگویم که تا حالا نگفتهام.
🔸 رهبر انقلاب فرمودند یکبار حاج حسن دست ما را گرفت و به بندرعباس برد. آنجا سوار قایق شدیم و به وسط آب رفتیم. بعد دیدیم یکهو یک موشک از وسط آب بیرون آمد.
من با تعجب به حاج حسن گفتم قضیه این موشک چیست؟
گفتند مگر شما نگفتید اگر روزی لازم شد ناوهای متجاوز را بزنید.
🔸 شهید ما میگفت: این موشکها تیر غیب هستند که معلوم نیست از کجا میآیند، ولی آنجایی که باید، میروند.
به یاد دارم کشورهای حوزه خلیج فارس مصوبهای نسبت به جزایر سهگانه ما داشتند.
حاج حسن از این موضوع ناراحت شد و در جنوب کشور تونل های بزرگ موشکی درست کرد که فقط یکی از آنها رسانهای شده است، حال اینکه از این تونلها فراوان در کشور موجود است.
🔸 بعد از حفر تونل بود که وزیر خارجه عمان دستپاچه به ایران آمد و گفت ما مسلمان هستیم چرا موشکهایتان را بهسمت ما نشانه رفتهاید؟
حاج حسن هم پیغام داد: «بگویید پس آن غلطی که کردید چه بود».
🔴 شهیده ی مبارزه با تحریف
🔷جریان تحریف زمانی وارد عمل می شود که تلاش هایش برای ازبین بردن جریان مقابل با شکست روبرو شده،لذا تلاش می کند با تفسیرهای انحرافی،جریان حق را از مسیر اصلی خارج نماید.
🔷 در صدر اسلام نیز دشمنان اسلام و پیامبر زمانی که نتوانستند، حق و حقیقت را نابود کنند،با نفوذ به بدنه اصلی اسلام تلاش کردند،پیامبر و دین اسلام را با تحریف به مسیر دلخواه خود رهنمون سازند،فلذا بزرگترین اقدام این جریان،تحریف واقعه ی عظیم غدیرخم و اعلام رسمی وصایت و جانشینی امام علی(ع)،توسط رسول اکرم ص می باشد.
🔷 در این شرایط حضرت فاطمه زهرا(س) که به خوبی از هدف جریان تحریف آگاهی داشت به ایستادگی در مقابل جریان ولایت ستیز پرداخت و با آنان مبارزه نمود و در راه اثبات جریان غدیر از روش های مختلف استفاده کرد تا بتواند صدای حقانیت اسلام را به گوش همه ی مسلمانان برساند و آنان را از خواب غفلت بیدار نماید.
راهکار مبارزاتی حضرت زهرا(س) مقابله با تبلیغات دشمن و بصیرت دادن به مسلمانان بود.
🔷 فاطمه سلام الله علیها با بینشی عمیق و آگاهانه دریافته بود که در آینده خسارت های سنگینی به خاطر انحراف رهبری متوجه اسلام و مسلمانان خواهد شد و شاید این اندوه و رنج بیش از تمامی مصائب و ستم هایی که بر او رفته بود عمق جانش را می گداخت. او می دانست که پدر و همسر گرامیش برای به ثمر نشستن اسلام چه رنج ها که نکشیده و چه عزیرانی که از دست ندادند. همه ی این تلاش ها و ایثارها برای حاکمیت اسلام راستین و گسترش عدل و داد بود که تنها در سایه ی پرچم امامت ادامه ی آن ممکن بود.
🔷 دخت پیامبر به از دست رفتن موقعیت ظاهری اجتماعی علی علیه السلام در مسئله ی خلافت نمی اندیشید. بدون خلافت هم خاندان ایشان از جایگاه رفیع مادی و معنوی برخوردار بودند.دغدغه ایشان امانت الهی بود که در غدیر خم رسماً به عهده ی علی(ع) و خاندانش واگذار شده بود.لذا برای بازگرداندن خلافت به مسیر اصلیش از همان روزهای آغازین مبارزه ی مسالمت جویانه ای را آغاز کرد.
🔷 در روزگارى که دیگران به شدّت بر اوضاع مسلّط بودند و اجازه مخالفت و نفس کشیدن به کسى نمى دادند، حضرت زهرا(س) با تمام قدرت به دفاع از حق غصب شده على(ع) برخاست و صریحاً فریاد کشید که خلافت از على(ع) غصب شده است.
هنگامی که می خواستند امام علی(ع) را با اجبار برای بیعت به مسجد ببرند حضرت فاطمه(س) پشت درآمد تا آنان به احترام حضرت فاطمه(س) شرم کنند و برگردند. اتفاقا کسانی که در جلو جمعیت بودند وقتی فهمیدند حضرت فاطمه(س) پشت در است. دست نگه داشتند و با صدای بلند گفتند فاطمه پشت در است. اما از آخر جمعیت دستور داده شد «و ان کانت؛ اگر چه او [ فاطمه] باشد.» آن جا بود که آن واقعه جان سوز اتفاق افتاد. و دشمنان غاصب انتقام خود را از فدایی ولایت گرفتند. (ر.ک: ابی قتیبه الامامه و السیاسه، ج ۱، ص ۳۰، العقد الفرید، ج ۵، ص ۱۲)
✅ اگر مبارزات سیاسی فاطمه زهرا (س) در دفاع از حریم امامت و ولایت نبودند جریان تحریف در همان «سقیفه بنی ساعده» به جریان امامت خاتمه می داد.
دخت نبی اکرم دفاع جانانه ای از ولایت امیرمؤمنان نمود و در این راه، مشتاقانه جام پرافتخار شهادت را سر کشید و افتخار اولین شهید راه ولایت و مبارزه با جریان تحریف را تا ابد به نام خود ثبت کرد.
⁉️مذاکرات به کدام سو می رود؟
☢ در شرایط حاضر چهار سناریو را برای آینده مذاکرات می توان متصور بود:
1⃣- حل اختلافات فیمابین و رسیدن به یک توافق زودرس و سریع.
2⃣- احتمال انجام توافق بدون تعیین بازه زمانی مشخص با توجه به اختلافات موجود.
3⃣- نرسیدن به توافق با توجه به اختلافات موجود و حفظ برجام با ویژگی های فعلی.
4⃣- بن بست گفت و گوها و فروپاشی برجام.
✅ برای آینده پژوهی مذاکرات آنچه حائز اهمیت است، شناسایی پیشرانهای مؤثر در تداوم یا توقف مذاکرات است؛ که مهمترین پیشرانها عبارتند از:
1⃣- چگونگی بازیگری 1+4: اینکه تا چه میزان خط مشی و مواضع این دولتها برای حل منصفانه برجام باشد، تأثیر بسیاری بر روند موفقیتآمیز گفتوگوها دارد چرا که روند رفتار طرفهای غربی برجام، به طور مشخص فرانسه فراز و نشیب زیادی داشته است.
2⃣- اقدامات کنشگران مؤثر غیربرجامی: کشورهای عربی منطقه، به ویژه عربستان سعودی و امارات، رژیم صهیونیستی و جریانهای ضدانقلاب خارجنشین سه دسته از کنشگرانی هستند که میل شدید در تأثیرگذاری بر کیفیت نتیجه توافق وین دارند. این بازیگران اهرمهای قابل توجهی برای تأثیرگذاری بر کاخ سفید، کنگره آمریکا و دولتمردان اروپایی دارند.
3⃣- میزان اراده کاخ سفید برای توافق: چند عامل در آمریکا می تواند موجب تسریع یا تعویق در نتیجه مذاکرات شود:
👈 اول، میزان تلقی تهدید از قابلیتهای هستهای ایران و اضطرار زمانی برای مهار آن از طریق دیپلماسی.
👈 دوم، میزان تداوم فشار حداکثری ترامپ برای تأثیرگذاری بر نتایج مذاکرات وین.
👈سوم، میزان اراده کاخ سفید برای رفع همه تحریمها و ارائه تضمین.
👈 چهارم، میزان توانایی مدیریت کنگره آمریکا.
👈 پنجم، میزان تأثیرپذیری از بازیگران مزاحم منطقهای و…
4⃣- اراده و خواستههای ایران و دیپلماسی هستهای آن: تیم ایرانی در مذاکرات فعلی تلاش کرده است راهکارهای عملی برای حل اختلافات ارائه دهد ولی باید دید که بازیگران مقابل چه پاسخی به این حسن نیت ها می دهند.
🔜 باید منتظر ماند.
✍️شهید سلیمانی، چگونه به چهره ای ملی و محبوب تبدیل شد؟
🔰واقعیت این است که در قواعد الهی عالَم، کسانی می توانند محبوبیت پایدار و همیشگی داشته باشند که اولاً زیست مردمی داشته باشند، در میان مردم باشند، دغدغه مردم داشته باشند و خلاصه، به تعبیر قرآن کریم، «از جنس مردم» باشند:
🔸«لَقَدْ جاءَكُمْ رَسُولٌ مِنْ أَنْفُسِكُمْ عَزِيزٌ عَلَيْهِ ما عَنِتُّمْ حَرِيصٌ عَلَيْكُمْ بِالْمُؤْمِنِينَ رَؤُفٌ رَحِيمٌ؛ رسولى از جنس خود شما به سويتان آمد كه رنجهاى شما بر او سخت است، و نسبت به (هدايت و رفع مشکلات شما) حریص است و نسبت به مؤمنان رئوف و مهربان است.» (توبه: ۱۲۸)
و ثانیاً به تکلیف و وظیفه الهی اش عمل نماید، حتی اگر دشمنان و طواغیت عالم خوششان نیاید:
🔸«إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمنُ وُدًّا؛ كسانى كه ايمان آورده و عمل صالح انجام دادهاند، خداوندِ رحمن محبت آنها را در دلها مىافكند.» (مریم: ۹۶)
و این همان مضمون بیان امیرالمؤمنین(ع) در نهج البلاغه است که فرمود:
🔸«مَنْ أَصْلَحَ مَا بَيْنَهُ وَ بَيْنَ اللَّهِ أَصْلَحَ اللَّهُ مَا بَيْنَهُ وَ بَيْنَ النَّاسِ؛ هرکس که رابطه میان خود و خداوند را اصلاح نماید، خداوند رابطه میان او با مردم را اصلاح می¬کند.»(نهج البلاغه؛ حکمت ۸۹)
🔰آری! منافقان و بیماردلان، عزت و محبوبیت ملّی را در اتصال و دوستی با کدخدا و قدرتمندان عالَم جستجو می کنند:ذ
🔸«الَّذِينَ يَتَّخِذُونَ الْكافِرِينَ أَوْلِياءَ مِنْ دُونِ الْمُؤْمِنِينَ أَ يَبْتَغُونَ عِنْدَهُمُ الْعِزَّةَ فَإِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعاً؛ (منافقان) همانانی هستند كه كافران را، بجاى مومنان، دوست خود بر مىگزينند، آيا اينان مىخواهند از آنان كسب عزت و آبرو كنند با اينكه همه عزتها مخصوص خدا است؟!» (نساء: ۱۳۹)
🔸«وَ اتَّخَذُوا مِنْ دُونِ اللَّهِ آلِهَةً لِيَكُونُوا لَهُمْ عِزًّا؛ آنان غير از خدا معبودانى براى خود انتخاب كردند تا مايه عزتشان باشند.» (مریم: ۸۱)
شهید سلیمانی، درست در نقطه مقابل، عزت را در اتصال به «خدا» و «ولایت» و «مردم» جستجو می کرد و خداوند هم او را به چهره ای ملی و محبوب تبدیل کرد:
🔸«وَ لِلَّهِ الْعِزَّةُ وَ لِرَسُولِهِ وَ لِلْمُؤْمِنِينَ وَ لكِنَّ الْمُنافِقِينَ لا يَعْلَمُونَ؛ عزت مخصوص خدا و رسول او و مؤمنان است، ولى منافقان نمىدانند.» (منافقون: ۸)
🔴 موفقیتهای راهبردی دوساله سردار قاآنی چیست؟!
🔹به بهانه تایید رهبری بر عملکرد سردار قاآنی/ بررسی عملکرد سپاه قدس پس از حاج قاسم
✍️ «آقای سردار قاآنی، الحمدلله ایشان خیلی خوب دارد کار میکند، حرکت میکند»؛ این جمله رهبر معظم انقلاب در انتهای دیدار اخیر با خانواده شهید سلیمانی را می توان به عنوان نشانه مهمی از تایید و ادامه توفیقات سپاه قدس در دوران دوساله پس از شهادت حاج قاسم دانست.
1️⃣ برای بدست آوردن میزان موفقیت سپاه قدس، جدی ترین معیار، آخرین وضعیت آمریکا در منطقه و به خصوص در کشورهای است که جریان مقاومت به صورت مستقیم با آمریکا در تقابل هستند. رهبر انقلاب در همین دیدار اخیر با خانواده شهید سلیمانی جملاتی را بیان کردند که از این زاویه دید می توان میزان موفقیت عملکرد سپاه قدس را هم برآورد کرد. ایشان در بخشی از آن دیدار اظهار داشتند: «وضع امریکا را ببینید! از افغانستان آن جور فرار میکند و در عراق ناچار است که تظاهر به خروج کند - البته باید برادران عراقی هوشیارانه مسأله را دنبال کنند - مجبور است که بگوید من بعد از این نقش مستشاری ایفا خواهم کرد؛ یعنی اقرار کند به اینکه آنجا حضور نظامی نمیخواهد داشته باشد و نمیتواند داشته باشد. مسأله یمن را ملاحظه کنید، مسأله لبنان را نگاه کنید.جریان ضداستکباری در منطقه، جریان مقاومت در منطقه، امروز از دو سال پیش، پُررونقتر و شادابتر و امیدوارتر دارد حرکت میکند و کار میکند. در سوریه هم اینها زمینگیر شدند، در سوریه هم هیچ امیدی برای آیندهشان نیست.»
2️⃣ خلاصه عملکرد سردار قاآنی در عراق به این شکل است، سردار قاآنی در حالی پرونده عراق را به دست گرفت که جایگاه عراق در راهبرد انتقام سخت؛ خروج نظامی آمریکا از این کشور به عنوان یکی از جدی ترین عوامل زمینه ساز اخراج آمریکا از منطقه بود. قاآنی در این دو سال ثبات سیاسی شیعیان عراق را حفظ کرد و اخراج آمریکا در عراق را تبدیل به یک قانون داخلی کرد. او اجازه بهم خوردن موازنه ضدآمریکایی در حاکمیت عراق را نداد و سرمایه اجتماعی در عراق را برای اخراج آمریکا تثبیت و حتی افزایش داد. در این دو سال ضربات نظامی به نیروهای آمریکا در عراق نیز افزایش چند برابری را نسبت به گذشته نشان می دهد. امروز پس از دو سال از شهادت حاج قاسم، آمریکا مجبور به ظاهر سازی به خروج نظامی از عراق شده و تغغیر نقش خود را از حضور مستقیم نظامی به مستشار نظامی بیان کرده است. البته از همین مقدار اعتراف رسمی می توان به عنوان یک عقب نشینی مهم یاد کرد که می تواند به گامی برای خروج حقیقی و کامل تبدیل شود.
3️⃣ در یمن، پیروزی های میدانی نیروهای مقاومت افزایش قابل توجهی پیدا کرده است. این پیروزها به فتح سرزمین های گسترده در داخل یمن و حتی تا آستانه سقوط استان استراتژیک مأرب رسیده است. در کنار این، حملات موشکی یمنی ها به داخل عربستان در دو سال اخیر با هیچ دورانی از تاریخ معاصر نیز قابل مقایسه نیست. خاص تر آنکه پدافند هوایی در یمن نیز توسعه قابل توجهی پیدا کرده است. ماحصل پرونده یمن در دو سال اخیر، در التماس این روزهای سعودی در پایان دادن جنگ یمن از طریق دیپلماتیک کاملا خود را نشان می دهد.
4️⃣ در سوریه نیز اتفاقات راهبردی بزرگی رقم خورده است؛ حفظ پیروزی بر داعش و عدم اجازه بازسازی این جریان توسط آمریکا و هم پیمانانش در سوریه که ارزش آن کمتر از شکست سرزمینی داعش نیست. از سوی دیگر حضور نظامی ایران در سوریه بسیار بیشتر از گذشته راهبردی تر و مستحکم تر شده است؛ ایران حضور نظامی در سوریه را به عنوان یکی از مهمترین اهرم های فشار علیه اسرائیل نه تنها حفظ کرده بلکه راهبردی تر کرده است. روند سیاسی حاکمیت در سوریه ثبات قابل توجهی پیدا کرده و بازگشت برخی کشورهای عربی برای برقراری روابط دیپلماتیک با دولت بشار اسد، مهمترین نشانه آن هست.
5️⃣ در لبنان، حزب الله طی این دو سال فتنه های بزرگ سیاسی و نظامی را پشت سرگذاشته است. اما در کنار افزایش توان نظامی حزب الله در برابر اسرائیل، تبدیل این گروه به یکی از محورهای رفع تحریم بیروت از طریق انتقال قدرتمندانه نفت ایران به لبنان، یک اتفاق راهبردی جدید و کم نظیر در دو سال اخیر را رقم زده است.
6️⃣ در افغانستان نیز به صورت خلاصه می توان گفت که علاوه بر نقش زمینه ساز سپاه قدس برای فراری دادن آمریکا از افغانستان، این روزها شواهدی دیده می شود که طراحی های آمریکا برای پساخروج از این کشور نیز در حال خنثی شدن و حتی بالعکس شدن است. آنچه سربسته می توان از صحنه افغانستان گفت این است که این کشور در حال تبدیل به یک تصویر از آینده ای خواهد بود که جایگاه و نقش ایران پس از فرار آمریکا در منطقه می تواند باشد.
💬 آیا بدنه مدیریتی دولت با حذف ارز ۴۲۰۰ همراه است؟
🔹بدنه مدیریتی دستگاههای اقتصادی اصلی دولت که همچنان در اختیار مدیران دولت روحانی است، با برنامههای اصلاحات اقتصادی همچون ارز ۴۲۰۰ تومانی همراهی نمیکنند.
🔹تصمیمگیری درباره حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی نتیجه جلسات مکرری در سطوح کارشناسی و مدیریتی وزارتخانههای اقتصاد، صمت، جهاد و بانک مرکزی و سازمان برنامه بوده است.
🔹در این جلسات، جزئیات و چگونگی فرآیند حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی مشخص و نتایج آن به هیات دولت ارسال شده که نهایتا به تصمیم دولت برای اجرای این برنامه انجامید.
🔹اخیرا از سوی ریاست جمهوری، فهرستی از مدیران حاضر در جلسات کارشناسی حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی در اختیار رسانههای حامی دولت قرار گرفته تا برای جریانسازی در این زمینه با افراد مذکور مصاحبه بگیرند. جالب آن که در تماس خبرنگاران با افراد مذکور، اکثر این افراد حاضر به مصاحبه در حمایت از ارز ۴۲۰۰ تومانی نشدند با این که در جلسات تصمیمگیری حاضر بودند. اکثر مدیران مذکور اعلام کردهاند که سیاستهای دولت مشخص نیست و آنها هم قصد اعلام نظر درباره برنامههای دولت را ندارند.
🔹یکی از انتقاداتی که به دولت رئیسی وارد شده این است بدنه مدیریتی دولت روحانی همچنان در همه دستگاهها مشغول به کارند و روند کند تغییرات مدیریتی سبب شده تا اصلاحات اقتصادی مدنظر رئیسی به بنبست بخورد.
🔸ایالات متحده سالانه ۳.۸ میلیارد دلار به اسراییل پرداخت میکند؛
۳.۸ میلیارد دلار، که برای توسعه خشونت و تروریسم در منطقه هزینه میشود.
🔹آمریکا ۶۰۰۰ مایل در آن سوی مرزهایش به افغانستان لشکرکشی می کند و موسسات تحقیقاتی و روزنامه های دست راستی خودشان تخمین می زنند که ۲.۳ تریلیون دلار (۲۳۰۰ میلیارد دلار) هزینه نظامی شان شده است.
🔸هزینه جنگ آمریکا در عراق بیش از دو تریلیون دلار و به گفته ترامپ با احتساب سود و تورم آن قریب ۶.۴ تریلیون دلار بوده است. یعنی آمریکا از جیب مردم این کشور بیش از ۸ هزار میلیارد دلار صرف غارت، اشغال و آدم کشی در غرب آسیا کرده است.
🔹بودجه نظامی ایران امسال، فقط ۹ میلیارد دلار بوده. در حالی که بودجه امارات با یک دهم جمعیت ایران ۲۳ میلیارد، عربستان ۵۰ میلیارد دلار و اسراییل با ۹ میلیون جمعیت ۲۵ میلیارد دلار بوده است.
🔸هزینه نظامی ایران در جمهوری اسلامی یک دهم زمان اعلی حضرت(!)پهلوی است چون نخواسته مانند سعودی و پهلوی، سالانه هزاران میلیارد هزینه تسلیحات آمریکایی کند.
امنیت ایران با همین چمدان های چند میلیون دلاری حفظ شده. میدانی؟
💠 حاج قاسم؛ تمجيدها و تحريفها!
✅ امروز سخن گفتن و نوشتن و منسوب بودن به حاج قاسم موجب ارتقاء و بزرگی افراد میشود و اینجا است که نگرانیهايی برای تیزبینها و هوشمندان ایجاد شده است! که نکند در پس اين انتسابات، فرصتطلبیهایی نیز نهفته باشد! وظیفه راستی آزمایی چنین مطالبی برای تحریف حاج قاسم با کیست؟
🔰 بهعنوان نمونه حسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران شبکه اجتماعی کلاب هاوس بیان داشته که در آخرین دیدارش با سردار سلیمانی که سه ماه قبل از ترور وی بوده، ایشان با اشاره به نقش همسایه شمالی (روسیه) در تحولات و مسائل سوریه، گفته، خدا از این جماعت نامردتر نیافریده است!
⁉️ سئوالی که پیش می آید این است که صحتوسقم این سخنان چگونه قابلبررسی است؟! چه کسی میتواند این تعابیر را بهسادگی نفی یا اثبات کند؟ چه کسی میتواند منظور حاج قاسم را بهدرستی بیان نماید؟ بهرهبرداری سیاسی حزبی خاص از این نگاه مطرحشده را در آستانه مذاکرات هستهای چگونه باید تحلیل کرد؟ اینها مباحث مهمی است که بیتوجهی به آن میتواند موجب ابهام و سردرگمی در جامعه گردد.
👌 نکته راهبردی:
👈فراموش نباید کرد که حاج قاسم متعلق به همه ملت ایران و مسلمان جهان اسلام و آزادگان عالم است و همه حق دارند تا از او یاد کنند و در موردش سخن بگویند! اما درعینحال باید مراقب بود که در این معرکه «تمجیدها»، حقیقت حاج قاسم «تحریف» نگردد!