ترکی الفیصل: غرب نمیتوانست میانجی صادقی در مذاکرات تهران-ریاض باشد
🔹رئیس پیشین اطلاعات عربستان: آمریکا و اروپا نمیتوانستند میانجی صادقی باشند تا توافقی که با میانجیگری پکن بین ریاض و تهران حاصل شد را رقم بزنند. چین توانست این کار را انجام دهد زیرا روابط خوبی با هر ۲ طرف دارد.
# در آخرین پنجشنبه سال
چقدر جای خالی
بعضی ها رو زیاد احساس میکنیم...
به رسم کهن،
یاد میکنیم از آنها که
وقتشان و مکانشان از ما جداست..
یاد میکنیم از آنها که دلتنگشان میشویم..
یاد میکنیم از آنها که هنوز دوستشان داریم..
دلمان گرم به خاطره پدرهایی که نیستند،
مادرهایی که رفته اند..
فرزندانیکه زودتر ازپدرومادرشان رفتهاند.
و دلمان گرم؛ بیاد خواهرها و برادرهایی که سفر کردند..
فاتحه ای ره توشه میکنیم..
باشد که
پروردگار بیامرزدشان و بیامرزدمان.. 💐
🇮🇷
📝 روش جدید اصلاحطلبان در خبرسازی دروغ/ جعل و توزیع اخبار به نقل از رسانههای خارجی
❄️🌹❄️
🔻چندی پیش رسانههای اصلاحطلب، خبری با محتوای تعهد ایران به پرداخت غرامت آرامکو، به نقل از وال استریت ژورنال منتشر کردند. واکنشهای منفی فعالین رسانه منجر به حذف خبر از برخی خروجیها شد و برخی دیگر همچنان این خبر ساختگی را در خروجی خود دارند.
🔹بعد از لو رفتن این افتضاح، برخی از این رسانهها در فراری رو به جلو، کانال منتشر کننده خبر را به طیف مقابل ربط دادند. اما امروز اتفاق دیگری افتاد که نشان میدهد ماجرا از آنچه به نظر میرسد جدیتر است و یک شیادی خبری در جریان است.
🔸امروز رسانه اصلاحاتنیوز، که در ماجرای خبر قبلی از کانال «اصلاحات نیوز-پرس»، اعلام برائت کرده بود؛ خبری مشابه با همان منطق را منتشر کرد.
🔹این رسانه به نقل از یک دیپلمات روسی (مجهول) و رسانه بلومبرگ مدعی شده است ایران تمام دوازده پیش شرط ترامپ را انجام داده اما آمریکا برجام را نپذیرفته است.
🔺نادرستی این خبر با یک جستجوی ساده درباره دوازده شرط ترامپ مشخص میشود. این شروط ۱۲گانه شامل توقف غنیسازی، عدم تولید موشک دوربرد، آزادی زندانیان آمریکایی، تعطیلی سپاه قدس، انحلال حشدالشعبی، عدم حمایت از حزباالله و حماس و جهاد و... بود که تاکنون حتی یک مورد آن از سوی ایران پذیرفته و اجرا نشده است.
19.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠کارشناس آمریکایی:
ژنرال سليمانی برای صلح با عربستان اقدام کرده بود اما به خاطر منافع رژیمصهیونیستی توسط ما ترور شد!
🔴 لج بازی و کج فهمی درباره سیاست منطقه ای نظام
👤 #محمد_ایمانی
🔹انسان، گاهی در فهم و سواد برخی مدعیان در می ماند. آقای مهدی نصیری نوشته:
🔸️"اینها همه از نتایج ابتکار و مداخله چینی های ملحد و بی خداست که ولی فقیه و ولایت امر مسلمین جهان را به قبول و پذیرش تغییر سیاست واداشت. در حالی که سالها پیشنهاد، اصرار، مکاتبه و ضجه و ناله مسلمین داخل و خارج و مقامات سابق کشور نتوانستند نظام را به تغییر سیاستهای بی حاصل و ویرانگر خارجی و منطقه ای متقاعد کنند. چه جانها که گرفته شد و چه مالها که به فنا رفت. زهی آفرین به الحاد خردمند و سیاست فهم چینی در برابر دین خردگریز و سیاست نابلد جمهوری اسلامی!"
✅این طیف لجوج، در ابتدا، به خاطر سند همکاری 25 ساله با چین که اتفاقا در دولت همسو با خودشان تدوین و امضا شد، ادعا کردند نظام، ایران را به چین فروخته و مستعمره شده(!) و حال آن که اگر ایران و چین تجارت چند میلیارد دلاری دارند، چین با آمریکا تجارت 700 میلیارد دلاری دارد و بزرگ ترین شریک تجاری آمریکا و اروپا است.
🔹️بعد که رئیس جمهور چین به عربستان رفت و قرارداد چند ده میلیارد دلاری امضا کردند، همین مخالف خوان های وطنی ادعا کردند ایران جا ماند و عربستان در تجارت و همکاری با چین، ما را جا گذاشت(!)
🔸️اما اکنون؛ هم ادعا می کنند "ریل توافق با عربستان را ما و بزرگان مان (هاشمی و خاتمی) گذاشتیم و دولت به موضع ما برگشته"، هم مدعی اند ایران زیر بلیت چین رفته، و هم عنوان جعلی "برجام چینی" را روی توافق اخیر می گذارند تا همه فضاحت ها و خسارات ماجرای برجام را بشوید و ببرد.
✅اولا چین در توافق اخیر تهران- ریاض، پس از عراق و عمان و یکی دو کشور دیگر، آخرین میانجی بوده و نه تصمیم گیر توافق و تنها واسطه آن. مذاکرات از یک سال و نیم قبل در جریان بوده است.
🔹ثانیا سیاست کلان نظام درباره مسائل منطقه ای (عراق و سوریه و لبنان و فلسطین و یمن) تغییری نکرده، بلکه اتفاقا چون آن راهبرد کلان در منطقه چیره شده، عربستان را مجاب کرده تا به ناچار از برخی دعاوی بنشیند. عجیب این که نصیری اصرار دارد جنایات سعودی در طول این سال ها را هم پای ایران بنویسد! زهی شرافت و انصاف!
🔸️ثالثا کاهش تنش با همسایگان در جهان اسلام و تمرکز روی دشمنان اصلی مثل آمریکا و اسرائیل، سیاست همیشگی نظام بوده و همان را هم در توافق اخیر دنبال می کند.
✅رابعا، آقای نصیری اگر در صدر اسلام حضور داشت و جرئت می کرد، حتما با این سبک استدلال غلط، به پیامبر اعظم (ص) خرده می گرفت که چرا در مسیر سفر حج، در مقابل مشرکان ضد خدا که دو بار با آنها جنگید، کوتاه آمده، از سیاستش در این سفر عقب نشینی کرده و صلح حدیبیه را پذیرفته است!
💢جالب این که ملحدان مکه در آن مذاکرات، خواستار حذف "بسم الله الرحمن الرحیم" از ابتدای متن توافق و حذف عنوان "رسول خدا" به عنوان طرف قرار داد را بودند و پیامبر (ص) هم پذیرفت. برآیند این توافق، فتح مکه بود.
➖➖➖➖
🔴کسانی که علوم سیاسی یا جامعه شناسی خوانده اند یا حداقل مطالعاتی در حوزه «انقلاب» های دنیا داشته اند با نام جک گلدستون آشنا هستند.جامعه شناس امریکایی که حوزه تخصصی اش انقلابهای جهان است.
🔹وی اخیرا در گفتگو با یکی از رسانه های ضدانقلاب گفتگوی مفصلی درباره اغتشاشات اخیر در ایران انجام داده که نکات مهمی دارد. اهمیت حرفهای گلدستون از این جهت است که وی یک امریکایی مخالف جمهوری اسلامی است اما وقتی از منظر تخصصی خودش درباره حوادث اخیر صحبت کرده، آب پاکی را روی دست اپوزسیون ریخته تا جایی که وسط مصاحبه،پرسشگر که یکی ایرانیان ضدانقلاب است به وی می گوید: «چشماندازی که ترسیم کردید آنقدر تیرهوتار است که نمیدانم چطورمیشود اینها رامنتشر کرد!»
🔹گلدستون در این مصاحبه،اگرچه با سوءگیری علیه انقلاب اسلامی حرف زده اما ناخواسته اعترافهای مهمی کرده.از اینکه آشوبهای اخیر نمی تواند به نتیجه برسد چون نه چشم اندازی برای فردا دارد و نه رهبری مشخصی دارد تا اینکه جمهوری اسلامی آنقدر ریشه دار است که به این سادگی ها برایش اتفاقی نمی افتد و استقلال آن باعث شده که قدرتهای خارجی هم نتوانند به آن ضربه محکمی بزنند.
🔻اهم حرفهای گلدستون در این گفتگو:
* انقلاب نادر است،دقیقاً به همین علت که باید شمار قابلملاحظهای از اصحاب قدرت و ثروت به این نتیجه برسند که وضعشان در یک حکومت دیگر بهتر میشود و این موقعیت به این سادگیها پیش نمیآید.
* خمینی در هدایت انقلاب رهبر بسیار مؤثری بود.به هرکس هرچه میخواست بشنود میگفت... رهبری یعنی این.یعنی شما همهی کسانی را که پیش از آن حاضر نبودند سر یک میز بنشینند متحد کنی.فکر نمیکنم ایران در این لحظه چنین چهرهای داشته باشد.
🔹*به نظرم خمینی یکی از رهبران انقلابی برجستهی تاریخ است و برانداختن نظامی که ساخته،چنان رهبری میطلبد،ایران هم اگر بخواهد از جمهوری اسلامی بگذرد،باید کسی بیاید و تصویر و دورنمایی از آینده خلق کند که متفاوت با امروز و مطلوب مردم باشد. قبول،در نظام بعدی حجاب اجباری نیست. اما کشور را چطور قرار است اداره کنیم؟چهکسی قرار است اداره کند؟ سیاست خارجیمان چگونه خواهد بود؟ نزدیک به غرب؟جمعیت مذهبی یا محافظهکار یا سنتی چه؟پول نفت چه میشود؟ این جنبش بدون رهبری به نفسنفس میافتد و فرو میریزد.کافی نیست که فقط بگوییم ما این حکومت را نمیخواهیم پس باید برود.این آرزواندیشی است، نه انقلاب.
🔹*هیچ قدرت خارجیای اهرم فشار کافی برایاینکه به رژیم فعلی بگوید «باید بروی» ندارد. شاید یک علتش این باشد که این نظام دهههاست با همه سرشاخ است و در تحریم است و ناگزیر به خود متکی است،این رژیم از روز اول جلوی تهدید آمریکا ایستاده،بهنوعی سرنوشتش دست خودش بوده.
🔹*باید از آنچه ایالات متحده از زمان انقلاب با ایران کرده اعلام انزجار کرد. رویهمرفته،معتقدم آمریکا آنطور که شایسته است با ملت و مردم ایران رفتار نکرده. حساب حکومت جداست.
🔹*اینکه کسی (در ایران یا هرجای دیگر) فکر کند همینکه اعتراض کند و خشمش را نشان بدهد اوضاع دگرگون میشود خوشباوری است،کافی نیست که فقط بگویید من از این رژیم بیزارم.آیا اصلاً میتوانید تصویری از آینده در ذهن بسازید که همهی این گروههای رنگارنگ ایرانی با آن همراه شوند؟بدون چنین دورنما و تصویری از آینده آنچه دارید فقط خشم است.
🔹*بعضی ایرانیها میگویند دولتهای غربی سفرا و نمایندگانشان را از ایران خارج کنند و داراییهای خارجی ایران را مصادره کنند چون این رژیم بهخاطر رفتاری که با مردم ایران کرده دیگر مشروعیت ندارد. متأسفم، چنین اتفاقی نمیافتد،کشورهای دیگر به منافع خودشان فکر میکنند. دقیق حسابوکتاب میکنند. میخواهند همچنان مسیری برای اعمال نفوذ داشته باشند. نمیخواهند همهی پلها را خراب کنند. طرفشان، بههرحال، یک کشور بزرگ و قدرتمند است. نمیشود بگویند ما دیگر با این حکومت حرف نمیزنیم.به جایش با کی حرف میزنید؟ واقعیت این است که در ایران حکومتی سر کار است، در منطقهای حیاتی و استراتژیک و به نظر میرسد زمام امور را همچنان در دست دارد. تا زمانی که این حکومت برقرار است،طرفحساب بقیه دولتها خواهد بود.
🔹* این گزینه را هم آمریکا در ونزوئلا آزمود. دولت ما گفت مادورو در انتخابات تقلب کرده و از نظر ما رئیسجمهور نیست، دیکتاتور است و بد است و خلاصه ما بهجای او رئیس سابق مجلس را،که در تبعید است،به رسمیت میشناسیم. چند سال به همین منوال گذشت. چه شد؟ هیچ. به هیچجا نرسیدیم. و حالا دوباره برگشتهایم سر خانهی اول و ارتباط با حکومت ونزوئلا. بنابراین،آنچه درعمل در دنیای سیاست رخ میدهد این است که دماغشان را میگیرند و با اکراه میگویند ما از این دولت بیزاریم،آنها هم از ما بیزارند، ولی بعضی مسائل هست که باید بابتش با هم ارتباط داشته باشیم.