eitaa logo
طلبه انقلابی
210 دنبال‌کننده
3.6هزار عکس
641 ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔹با موافقت دولت، لایحه عفاف و حجاب قوه قضائیه به مجلس رفت 🔻 بهادری جهرمی، سخنگوی دولت: 🔹بعد از بحث و بررسی پیرامون لایحه قوه قضائیه در مورد عفاف و حجاب که با قید دو فوریت تقدیم دولت شده بود، امروز در صحن دولت موضوع موردبررسی قرار گرفت و دولت با ارسال لایحه پیشنهادی قوه قضاییه به مجلس موافقت کرد. 🔹این لایحه تقدیم مجلس خواهد شد تا در آنجا هم با سرعت مورد رسیدگی قرار بگیرد. 🔹 نظرات کارشناسی در کمیسیون تخصصی دولت پیرامون این لایحه ارائه‌شده که به پیوست تقدیم مجلس خواهد شد.
ghaemi.mp3
33.87M
خطبه های نماز جمعه شهرضا / حجت الاسلام قائمی امام جمعه موقت29 اردیبهشت 1402
10.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تا به حال از سانفرانسیسکو و خیابان‌های با صفایش بازدید کرده‌اید؟ 🔹بازدید بفرمایید
⭕️تغییر نظم بین المللی و رسالت ما 🔹سوال اینجاست که وقتی افسار تحریم‌ها دست آمریکاست، ما چه راهکاری پیش رو داریم!؟ پاسخ رهبر معظم انقلاب از جنس ایفای نقش فعال در «تغییر نظم بین‌الملل» است. تجربه‌ی تعامل با چین و روسیه و سایر کشورهای منطقه و خصوصاً اثر روابط ایران-چین و عربستان-چین بر روابط ایران-عربستان نشان داد که دنیای تک‌قطبی پایان یافته است و دیگر آمریکا در جهان، تنها بازیگر نیست. 🔸این تغییر نظم بین‌المللی ظرفیت‌های اقتصادی خوبی را پیش روی کشورمان می‌گذارد که باید از آن برای گسترش صادرات، تقویت بازارها و نقش‌آفرینی در زنجیره‌ی ارزش بین‌المللی استفاده کنیم. در کنار این سیاست اما، در داخل نیز باید جلوی تکرار اشتباهات گذشته را بگیریم. دولت در زمان تثبیت نرخ ارز روی 4200 تومان، گمان می‌کرد می‌تواند قیمت این کالاها را مهار کند، اما در همان سه سال دیدیم قیمت بعضی از کالاهای اساسی تا 300 درصد نیز افزایش یافت. 🔹برخی ادعا می‌کنند که روسیه توانست نرخ ارز را پایین نگه‌دارد. پس چرا ایران نتواند!؟ پاسخ دکتر پسران این است که شدت تحریم‌های روسیه کمتر از ایران است و تازه معلوم نیست، روسیه چند سال بتواند در شرایط جنگی دوام بیاورد و نرخ ارز را پایین نگه دارد.
⭕️ آمریکا و اروپا بازندگان بزرگ بازگشت سوریه به اتحادیه عرب 🔹این روزها رسانه‌های غربی بازگشت سوریه به اتحادیه عرب را تنها در قالب یک خبر عادی به افکار عمومی دنیا مخابره می‌کنند، بدون آنکه به ارزش راهبردی و پشتوانه منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای این رخداد مهم کمترین اشاره‌ای داشته باشند! 🔸در زمان تاسیس داعش توسط سرویس‌های غربی-صهیونیستی، مقامات ارشد غربی تصور نمی‌کردند که با گذشت یک دهه، ناچار به پذیرش اجباری حقیقتی به نام بقاء حکومت سوریه شوند. 🔹ماهیت و چشم‌انداز وقایع جاری در غرب آسیا، قطعا به سود آمریکا و اتحادیه اروپا نیست و با نقشه راه و راهبرد آنها در ابتدای تاسیس داعش در تعارض کامل قرار دارد. 🔸با آمدن بوش پسر و اشغال افغانستان و عراق، فرضیه‌ی متوهمانه‌ی «لزوم تعیین ساختار نظم نوین جهانی توسط آمریکا» از سوی سیاست‌مداران غربی بیشتر مورد توجه و استناد قرار گرفت. 🔹نظریات جنگ تمدن‌های «ساموئل هانتینگتون» و پایان تاریخ «فرانسیس فوکویاما» نیز به خطوط تئوریک این منظومه ادعایی تبدیل شدند. 🔸امروز اما؛ مبتنی بر بسیاری از شاخصه‌ها، چنانچه راهبردنویسان غربی نیز نسبت به آن اذعان دارند، نفوذ و حضور آمریکا در ‌غرب ‌آسیا در حال کاهش است. 🔹چنانچه مشاهده می‌شود، آمریکا حتی در ترسیم شبکه‌ی «حامی-پیرو» خود و ایجاد پیوندهای راهبردی نوین با متحدان منطقه‌ای و سنتی خود ناکام مانده است.
⭕️ آرزوهای دست‌ نیافتنی آمریکا در خلیج فارس! 🔹«جان کربی» سخنگوی وزارت دفاع آمریکا روز جمعه گفت: «امروز وزارت دفاع مجموعه اقداماتی برای تقویت وضعیت دفاعی‌مان در خلیج ع رب ی (خلیج فارس) به کار خواهد گرفت.» 🔸ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا مستقر در بحرین هم از قصد پنتاگون برای افزایش شمار کشتی‌ها و هواپیماهای گشت‌زنی خود در تنگه هرمز با هدف جلوگیری از توقیف کشتی‌های بیشتر توسط ایران خبر داده است. 🔹«براد کوپر» فرمانده مرکزی نیروهای دریایی آمریکا و «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا هم در اظهارات مشابهی ایران را به آزار شناورهای تجاری متهم کرده‌اند. 🔸چینش نخ‌نمای تکه‌های پازل ایران‌هراسی در حالی صورت می‌گیرد که وفق قوانین بین‌المللی، ایران حق دفاع مشروع از امنیت و منافع خود در آب‌های سرزمینی را داراست و اصرار بر «آب‌های آزاد» خواندن این مناطق با قوانین بین‌المللی دریانوردی در تناقض است. 🔹مستندات حکایت از آن دارد که توقیف همه شناور‌های مورد ادعای غربی‌ها از سوی ایران به دلیل عدم رعایت مقررات بین‌المللی از سوی این کشتی‌ها بوده است. 🔸آمریکا در حالی سعی دارد ایران را ناقض امنیت منطقه و جهان معرفی کند که کشورهای فرامنطقه‌ای مانند آمریکا و انگلیس مطابق قوانین بین‌المللی هیچ حقی در قبال این منطقه نداشته و حضورشان در خلیج فارس جز ویرانی و ناامنی ثمری نداشته ‌است. 🔹از سویی؛ آمریکا مدعی اجماع منطقه‌ای علیه ایران است حال آنکه روند تحولات از عمق اعتماد سراسری کشورهای منطقه به جمهوری اسلامی حکایت دارد. 🔸مبارزه موفق ایران با تروریسم از جمله با دزدان دریایی در سراسر آب‌راه‌های بین‌المللی و نقش ارزنده‌ در برقراری عبور امن از تنگه هرمز، مولفه‌ای مهم در این اعتمادسازی موفق با کشورهای منطقه بوده که بی‌نیازی منطقه به حضور بیگانگان را نیز آشکار می‌سازد. 🔹ادعاهای ضدایرانی آمریکایی‌ها را می‌توان تکرار همان رفتارها و مواضع غیر اصولی دانست که با هدف سرپوش نهادن بر تضعیف موقعیت آمریکا در عرصه بین‌الملل و تشدید مطالبه اخراج آمریکا از غرب آسیا صورت می‌گیرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
# انتقاد آیت الله نوری همدانی از وضعیت مسکن و بالا بودن اجاره بها: متولیان وعده‌های داده شده را هر چه زودتر عملی کنند. 🔹آیت الله العظمی نوری همدانی مسکن و بالا بودن اجاره بها را یکی از دغدغه‌های مردم توصیف نموده و تاکید کردند: متولیان امور مسکن هر چه سریع تر فکر و تمهیدات لازم برای رفع مشکلات مسکن و مسائل پیرامون آن داشته باشند و وعده‌های داده شده را هر چه زودتر عملی کنند.
⭕️تکرار پروژه برجام 🔹داستان تکرار است؛ باز هم عملیات روانی با واژگان جدید ولی با مفهوم تکراری. کلیددار پیشین پاستور، حسن روحانی برای انتخابات پیش رو فعال شده است و به همین منظور حملات خود به بدنه دولت مستقر را آغاز کرده است. حسن روحانی 12 مرداد 1400 کلید پاستور را تحویل سید ابراهیم رئیسی داد و از سمت ریاست‌جمهوری ایران و سایر مسئولیت‌ها و متعلقات ریاست قوه مجریه کنار رفت؛ تنها مسئولیت وی در حال حاضر نمایندگی مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری و شرکت در اجلاسیه‌های این مجلس است که البته در دوران ریاست‌جمهوری در آنها شرکت نمی‌کرد. 🔸روحانی از اواخر سال 1400 دیدارهایش را با کارگزاران و مدیران دولت‌های یازدهم و دوازدهم از سر گرفت و هر از چندی این دیدارها برگزار می‌شود؛ دیدارهایی که تاکنون رسانه‌ای شده‌اند بیش از 10 نشست بوده که عمدتاً در آنها صحبت از مسائل جاری کشور و دفاع از عملکرد دولت‌های قبل شده است. اگرچه اطرافیان رئیس‌جمهور سابق، انتخاباتی بودن این نشست‌ها را تکذیب می‌کنند اما اگر کسی اندک بهره‌ای از سیاست داشته باشد می‌داند که چنین نشست‌هایی خالی از بهره‌برداری انتخاباتی نیست؛ به‌ویژه آنکه دیدارهای شخصی و جداگانه با استانداران و مدیران استانی دولت‌های قبل نیز برگزار می‌شود.