۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲
۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲
۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲
# انتقاد آیت الله نوری همدانی از وضعیت مسکن و بالا بودن اجاره بها: متولیان وعدههای داده شده را هر چه زودتر عملی کنند.
🔹آیت الله العظمی نوری همدانی مسکن و بالا بودن اجاره بها را یکی از دغدغههای مردم توصیف نموده و تاکید کردند: متولیان امور مسکن هر چه سریع تر فکر و تمهیدات لازم برای رفع مشکلات مسکن و مسائل پیرامون آن داشته باشند و وعدههای داده شده را هر چه زودتر عملی کنند.
۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲
⭕️تکرار پروژه برجام
🔹داستان تکرار است؛ باز هم عملیات روانی با واژگان جدید ولی با مفهوم تکراری. کلیددار پیشین پاستور، حسن روحانی برای انتخابات پیش رو فعال شده است و به همین منظور حملات خود به بدنه دولت مستقر را آغاز کرده است. حسن روحانی 12 مرداد 1400 کلید پاستور را تحویل سید ابراهیم رئیسی داد و از سمت ریاستجمهوری ایران و سایر مسئولیتها و متعلقات ریاست قوه مجریه کنار رفت؛ تنها مسئولیت وی در حال حاضر نمایندگی مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری و شرکت در اجلاسیههای این مجلس است که البته در دوران ریاستجمهوری در آنها شرکت نمیکرد.
🔸روحانی از اواخر سال 1400 دیدارهایش را با کارگزاران و مدیران دولتهای یازدهم و دوازدهم از سر گرفت و هر از چندی این دیدارها برگزار میشود؛ دیدارهایی که تاکنون رسانهای شدهاند بیش از 10 نشست بوده که عمدتاً در آنها صحبت از مسائل جاری کشور و دفاع از عملکرد دولتهای قبل شده است. اگرچه اطرافیان رئیسجمهور سابق، انتخاباتی بودن این نشستها را تکذیب میکنند اما اگر کسی اندک بهرهای از سیاست داشته باشد میداند که چنین نشستهایی خالی از بهرهبرداری انتخاباتی نیست؛ بهویژه آنکه دیدارهای شخصی و جداگانه با استانداران و مدیران استانی دولتهای قبل نیز برگزار میشود.
۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲
⭕️«آموزش» را با «پرورش» همراه کنیم
🔹ریشه اغلب آسیبپذیریهای اجتماعی در دانش آموزان که در بلندمدت به آسیبهای اجتماعی و بزهکاری در جامعه بدل میشود، عدم آشنایی کافی آنها با مهارتهای اجتماعی است؛
اگرچه مدرسه، جامعه و خانواده به عنوان سه ضلع اصلی در تربیت و پرورش دانش آموزان نقش دارند، اما نقش مدرسه به نحو پررنگتری از دو ضلع دیگر است.
همانجایی که البته نقطه ضعفهای جدی در آن وجود دارد و رهبر معظم انقلاب هم در دیدار اخیر خود با معلمان خواستار توجه بیشتر مسئولان آموزش و پرورش به مسئله «پرورشی» در مدارس شد.
🔸سالها قبل، رهبر معظم انقلاب نهاد مقدس امور تربیتی آموزش و پرورش را صدقه جاریه شهیدان رجایی و باهنر توصیف کردند؛ عبارتی دقیق که عظمت و تاثیرگذاری این نهاد کمنظیر را در تحولات اجتماعی نشان میدهد. امروز هم بخواهیم یا نخواهیم، باید باور کنیم که هزینه کردن برای امور تربیتی و پرورشی در مدارس، سرمایهگذاری برای آینده جامعه است؛
بجای هزینههای گزافی که جامعه در فردای روزگار باید بابت پلیس، دادگاه، زندان و بازپروری متحمل شود، میتوان این هزینه را در دوره مدرسه و برای تربیت صحیح دانش آموزان به کار گرفت.
۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲
⭕️حمایت تا ریشهکنی صهیونیسم
👤سردار اسماعیل قاآنی در پیامی به گروههای مقاومت در پایان جنگ پنج روزه با بیان اینکه مردم و مجاهدان غزه با وجود محاصره، ابزارهایی برای عزت، دفاع و جهاد، خلق میکنند، خطاب به رزمندگان مقاومت گفت:
🔹ای فرماندهان اتاق عملیات مشترک، حماسه جدیدی در تاریخ نبرد رقم زدید و مجددا ثابت کردید که میتوانید هیمنه دشمن را درهم شکنید و آن را شکست دهید.
شما با همکاری و اتحاد خود، توانستید پیروزی دیگری به پیروزیهای قبلی خود، اضافه کنید. این پیروزیها، گامهای ثابتی به سمت پیروزی نهایی است.
🔸ایران همچنان از ملت و مقاومت فلسطین حمایت خواهد کرد و به تقویت محور مقاومت ادامه خواهد داد تا رژیم صهیونیستی از سرزمین فلسطین، ریشهکن شود.
🔹سردار قاآنی همچنین از رزمندگان حزبالله لبنان و همه گروههای مقاومت به خاطر ایستادگی در برابر دشمن صهیونیستی قدردانی کرد.
۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲
⭕️تلخند؛ صدای پاپ هم درآمد
👤انتقاد پاپ فرانسیس از کاهش نرخ زاد و ولد در ایتالیا؛ نباید حیوانات، جانشین فرزند شوند.
🔹رهبر واتیکان در یک کنفرانس در ایتالیا که به موضوع کاهش جمعیت در این کشور اختصاص داشت، با اعلام این هشدار افزود:
🔸تشکیل خانواده در ایتالیا به یک «اقدام پر هزینه و فوق تصور» تبدیل شده است که فقط ثروتمندان میتوانند از عهده آن برآیند.
🔹کاهش نرخ زاد و ولد نشاندهنده فقدان امید به آینده است و نسل جوان تحت تأثیر احساس عدم اطمینان، شکنندگی و بیثباتی شرایط قرار دارند.
یافتن و حفظ شغل ثابت، مسکن و اجاره بهای بالا و دستمزد ناکافی از مشکلات واقعی جوانان است.
🔸حیوانات خانگی جایگزین کودکان در برخی از خانوادهها میشوند.
چند هفته قبل یک زن کیف خود را باز کرده و از من خواست که برای نوزادش دعا کند.
اما در حقیقت آن یک بچه نبوده، بلکه یک سگ کوچک بوده است.
حوصلهام را از دست دادم و به او گفتم: کودکان زیادی هستند که گرسنهاند و تو برای من یک سگ آوردهای؟
۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲
🔰 چرا رهبر انقلاب روی مسئلهی دشمنشناسی تاکید میکنند؟
🔻حضرت آیتالله خامنهای، در دیدار کارگزاران حج: امام علیهالسلام به مناسبت وجوب حج این حرفها را میفرمایند: «وَ لَوْ كَانَ كُلُ قَوْمٍ إِنَّمَا يَتَّكِلُونَ عَلَى بِلَادِهِمْ وَ مَا فِيهَا» اگر قرار باشد که هر جمعیتی، هر ملتی فقط به خودشان، به مسائل کشور خودشان به مسائل شهر خودشان بپردازند به آنها فقط تکیه کنند و اهمیت بدهند؛ هَلَكُوا؛ از بین میروند.
🔻اگر شما ندانید در دنیا چه میگذرد، ضعیف میشوید. هَلَكُوا، تعبیر امام صادق علیهالسلام. «وَ خَرِبَتِ الْبِلَاد» همان کشور خودتان منطقهی مورد نظر خودتان هم نابود میشود، خراب میشود. «وَ سَقَطَ الْجَلَب»، جلب یعنی درآمد؛ درآمدهای ملّیتان هم کاهش پیدا میکند. باید بدانید در دنیا چه خبر است.
🔻«وَ سَقَطَ الْجَلَبُ وَ الْأَرْبَاحُ وَ عَمِيَتِ الْأَخْبَار» از دنیا بیخبر میمانید. باید نگاه کنید به دنیا. دنیا چه خبر است.
🔻اینکه ما تکرار میکنیم مسئلهی دشمنشناسی را، دشمن را بشناسید روشهای دشمن را بشناسید، کارکرد دشمن را بشناسید، مقدار پیشرفت دشمن را بشناسید، ضعف دشمن را بشناسید قوّت دشمن را بشناسید بر این اساس است. ۱۴۰۲/۲/۲۷
#دشمن_شناسی
#جهاد_تبیین
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
۲ خرداد ۱۴۰۲
⭕️دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی کیست؟
🔹دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی متولد ۱۳۴۰ در کرمان و از همرزمان حاج قاسم در لشکر ۴۱ ثارالله است. دانشجوی دندانپزشکی که سال ۵۹ تحصیل در دانشگاه تهران را بهصورت موقت رها کرد و به جبهههای جنگ رفت.
🔸احمدیان در سالهای پایانی جنگ یکی از معماران تحول در نیروی دریایی سپاه شد. علاوهبر نقشآفرینی در ایجاد یک نیروی دریایی نوین و بدیع در سپاه، از ایشان بهعنوان یکی از اولین نظریهپردازان ایده دفاع نامتقارن نام برده میشود.
🔹در دوران حضور احمدیان بهعنوان جانشین و فرماندهی در نیروی دریایی سپاه ایده دفاع نامتقارن در نیروی دریایی کاملا عملیاتی شد. حضور مستمر ۱۵ ساله در نیروی دریایی سپاه سبب شده که او به عنوان یک چهره صاحبنظر در حوزه شناوری و موشکی نیز شناخته شود.
🔸احمدیان سال ۷۹ نیروی دریایی سپاه را به مقصد ریاست ستاد مشترک سپاه ترک کرد. او در مدت ۷ ساله حضور در جایگاه ریاست ستاد مشترک سپاه، تحول عظیمی در ساختار اداری و توانایی سازمانی سپاه در ابعاد مختلف به وجود آورد.
🔹او علاوه بر دارابودن مدرک دکتری دندانپزشکی، فارغالتحصیل دکترای مدیریت استراتژیک از دانشگاه عالی دفاع ملی است و از سال ۱۳۸۶ بهمدت ۱۶ سال رئیس مرکز راهبردی سپاه بوده و بهعنوان یکی از موثرترین چهرههای کشور در مسائل امنیتملی اینک شناخته میشود.
🔸احمدیان همچنین یکی از ۵ عضو جدیدی بودند که رهبر انقلاب ۲۹ شهریور ۱۴۰۱ به ترکیب مجمع تشخیص مصلحت نظام، اضافه کردند.
۲ خرداد ۱۴۰۲
⭕️جعلی دردسرساز
🔹هفته گذشته ویدئویی در شبکه های اجتماعی منتشر گردید که در آن زنی در طول یک دقیقه با تغییر چهره خود به چند سلبریتی ، سایتی را برای ساختن ویدئوهای مشابه به کاربران معرفی می کند. این ویدئو به سرعت در فضای مجازی وایرال شد و بار دیگر صحبت از ظرفیت ها و عجایب هوش مصنوعی و دیپ فیک را بر سر زبان ها انداخت.
🔸در حقیقت، دیپ فیک هم یکی از ثمرات هوش مصنوعی به شمار می رود. دیپ فیک یا جعل عمیق، ترکیبی از کلمههای «یادگیری عمیق» و «جعلی» است. دیپ فیک، تکنیکی برای ترکیب تصویر انسان مبتنی بر هوش مصنوعی است. جعل عمیق تصاویر و فیلمهای موجود را بر روی تصاویر یا فیلمهای منبع قرار میدهد و از یک تکنیک یادگیری ماشین به نام «شبکههای زایای دشمن گونه» (GAN) استفاده میکند. ویدیوی جعلی ساخته شده، ترکیب فیلمهای موجود و منبع است که فرد یا افرادی را درحال انجام یک کار در موقعیتی نشان میدهد که هرگز در واقعیت اتفاق نیفتاده است.
۲ خرداد ۱۴۰۲
⭕️ آمادهسازی خیابانهای جاکارتا برای استقبال از رئیسی
🔹 رئیسجمهور به دعوت رسمی همتای اندونزیایی عازم جاکارتا میشود.
🔸 آخرین سفر رسمی و دوجانبه روسای جمهور ایران به اندونزی «۱۷سال» قبل بوده است.
🔹 اندونزی چهارمین کشور پرجمعیت جهان و پرجمعیتترین کشور اسلامی است.
🔸 این کشور ۱۰سال متوالی است که رشد اقتصادی سالانه ۵درصد را تجربه می کند.
🔹خب انگار اندونزی به ایران فروخته شده :)
۲ خرداد ۱۴۰۲