♦️نگاهی متفاوت به 34 سال رهبری آیتالله خامنهای
دوران رهبری حضرت آیت الله سیدعلی خامنه ای ۳۴ ساله شد. پیش از این در یک مقاله بلند با عنوان «تأسیس منطق حِکمی در فهم تصمیمات رهبر انقلاب» پیچیدگیهای مدیریت و رهبری رهبر انقلاب و روشها، اصول و مبانی فهم عمل رهبر و ولی فقیه را به تفصیل شرح دادم. اکنون و در این یادداشت تحلیلی- تعلیلی به یکی دیگر از مهمترین سرفصلها در فهم ظرائف، لطائف و پیچیدگیهای رهبری حضرت آیت الله خامنهای خواهم پرداخت.
۱. مشکلات و اقتضائات رهبر دوم
حضرت موسی(ع) به هنگام برگزیده شدن از جانب حق و در اولین مأموریت خود از خدای تبارک و تعالی درخواست نمود تا هارون برادرش را نیز همراه خود او به این مأموریت گسیل نماید تا...
ادامه 👇👇👇
https://www.farsnews.ir/news/14020317000936/
#ولایت_فقیه
دلنوشتهای خطاب به #رهبر عزیز انقلاب اسلامی ایران
🔹 ما وارثان غرور له شدهی نسلی هستیم که بریتانیا، شاه کشورشون رو در جلوی چشمان پر از ترس پسرش، به جزیره موریس تبعید کردند.
🔸 ما وارثان اشک و سرخوردگی نسل تحولخواه سال ۱۳۳۲ هستیم، که به جرم ملی کردن صنعت نفت کشورشون، با کودتا دولت منتخبشان را ساقط کردند.
🔹 آری! ما وارثان سالها #حقارت و بیپناهی بودیم، که خود نیز در هشت سال جنگ، قربانی بمبهای شیمیایی غربیها شدیم!
🔸 ما غرق در بیدفاعی و مظلومیت، بازگشت عظمت ایران باستانمان را حتی به خواب هم نمیدیدیم،
تا اینکه «تو» آمدی!
🔹 « تو» آمدی، تا غرور به خواب رفتهی ما را با تلافی توقیف نفتکشهایمان، بعد از سالها بیدار شود!
🔸 تو آمدی تا ما وارثان نسلی که کسی لایق «لولهنگ سازی» هم نمیدانستش، صاحبان ماهواره نور، سیمرغ، پهباد، موشک، واکسن، نانوتکنولوژی، سلولهای بنیادی، هوش مصنوعی و… شویم!
🔹 امروز در آستانه بزرگ روزی، که یکی از دو بال پرواز سیمرغ ایران از خاکستر چند صد سال تحقیر و ذلت بیدفاعیست، برای مانایی امپراطوری ایران شیعی که مدیون رهبری «توست»،.
⭕️چرا مجلس انقلابی؟
🔹مجلس یازدهم هنوز یک سال فرصت فعالیت و خدمت دارد؛ مجلسی که رهبر معظم انقلاب آن را در سال سوم فعالیتش همچنان انقلابی خواند. در این مجلس بود که قانون چک اصلاح شد، قانون بانک مرکزی که مربوط به سال 1351 بود اصلاح شد.
🔸قانون مالیات بر خانههای خالی و همچنین قانون مالیات بر عایدی سرمایه تصویب شد و همچنین قانون تسهیل صدور مجوزها نیز مصوب شد. این آخری علاوه بر آنکه فضای کسب و کار را بهبود میبخشد، انحصار وکالت و برخی خدمات حقوقی-قضایی را نیز از بین میبرد و از این جهت ضد رانت و انحصار است. وقتی این حجم از اقدامات مثبت اقتصادی مجلس را با سایر مجالس مقایسه میکنیم، میبینیم دستکم در حوزهی اقتصادی، نمایندگان مجلس یازدهم بهواقع انقلابی عمل کردند. البته نقدهایی نیز وارد است. مثلاً قانون شفافیت آرای نمایندگان به سر انجام درستی نرسید یا قانون مالیات بر عایدی سرمایه نیز دستخوش تغییراتی شد. اما اگر نسبی نگاه کنیم، مجلس کنونی در حوزه تقنین اقتصادی، انقلابی را رقم زده است.
⭕️روایت ایندیپندنت فارسی از تلاش بایدن برای رسیدن به توافق با ایران
▫️ایندیپندنت فارسی در گزارشی انتقادی مدعی شده؛ جو بایدن علاوه بر آزادسازی داراییهای بلوکهشده، ممکن است به تمام تحقیقهای آژانس بینالمللی انرژی اتمی در مورد تخلفهای هستهای پیشین و فعلی ایران پایان بدهد.
✔️در این گزارش آمده است:
🔹به نظر میرسد دولت بایدن در نظر دارد با جمهوری اسلامی به توافق برسد و در قبال آزادی شهروندان آمریکایی زندانی در ایران، بیش از ۱۰ میلیارد دلار از داراییهای بلوکهشده ایران را آزاد کند و همچنین از تخلفهای برنامه هستهای جمهوری اسلامی چشمپوشی کند.
🔸این در حالی است که در فوریه سال جاری، گزارشها حاکی از آن بود که ایران اقدام به غنیسازی اورانیوم تا ۸۴ درصد کرده است. به گزارش اورشلیم پست، در ماه جاری نیز عکسهای محرمانه بهدستآمده نشان میدهد که ایران در حال حفر تونل در تاسیسات هستهای نطنز استــ به نظر میرسد تونلها آنقدر عمیق است که حمله نظامی آمریکا یا اسرائیل را تاب بیاورد. به عقیده نویسنده اورشلیم پست، این امر نشانهای روشن است که ایران از تلاش برای دستیابی به سلاح هستهای دست برنداشته است.
🔹با وجود این، جو بایدن علاوه بر آزادسازی داراییهای بلوکهشده، ممکن است به تمام تحقیقهای آژانس بینالمللی انرژی اتمی در مو رد تخلفهای هستهای پیشین و فعلی ایران پایان بدهد
🔸جان هانا و ریچارد گلدبرگ، از بنیاد دفاع از دموکراسی، در هفته جاری هشدار دادند چنین اقدامی «بد و حتی از روی استیصال خواهد بود، توافقی که از موضع ضعف آمریکا است.»
🔹به گفته آنها، دولت بایدن دنبالهرو سیاست دولت اوباما است زیرا مایل نیست از طریق دیپلماسی فشار و اقدام قهرآمیز، آنچه لازم است انجام دهد تا جلو برنامه هستهای ایران را بگیرد.
🔸به عقیده هانا و گلدبرگ، بایدن بیمناک است که اگر ایران به پیشرفت برنامه هستهایاش ادامه دهد، آمریکا یا اسرائیل ناچار شوند روی حرفشان بمانند و از طریق اقدام نظامی جلوی ایران را بگیرند.
⭕️طرح واپاشی هستههای مدافع انقلاب
🔹یکی اساسی ترین علل شکست فتنه های سالهای قبل و اغتشاشات #دروغ_مهسا، به صحنه آمدن هستههای قوی و گسترده مردمی در مواقع لازم برای دفاع از انقلاب اسلامی است.
🔸شاخص اصلی این هسته های مردمی #ایمان به مبانی اسلام و انقلاب و #امید به پیشرفت و حرکت در مسیر ظهور امام عصر(عج) است.
اتاق های فکر دشمن متوجه این نقطه اساسی قوت نظام اسلامی شده اند و بطور خاص برای واپاشی هستههای مردمی مدافع انقلاب برنامه ریزی نمودهاند.
🔹طبعا لازمه این واپاشی، تضعیف «ایمان» و تخریب «امید» مردم با ابزارهایی مانند پروژه #مرجع_سازی دینی، تولید نظرهای تامل برانگیز از زبان برخی #سخنرانان و #مداحان، تکثیر #رسانه های شبه مذهبی سکولار، #تفسیر تقطیع شده، غیر تخصصی و غلط قرآن، نهج البلاغه و بیانات امام راحل و حتی رهبر انقلاب، برجسته سازی بسیار بیش از واقعیت #تخلفات و فسادهای اجتماعی و دولتی و ضعف های #اقتصادی است.
🔸به نظر می رسد علت تاکید ویژه رهبر حکیم انقلاب روی این دو محور در بیانات ۱۴ خرداد امسال، خنثی کردن این طرح کثیف باشد.
🔹در یک کلام کسی که با هر عنوان و جایگاهی، ایمان و امید مردم را تضعیف می کند، قطعا انقلابی نیست.
⛔️بی نظیر؛ مثل روحانی و ظریف
♦️چرا روحانی و ظریف، در میان سیاستمداران دنیا بی نظیر هستند؟
🔹دولت های متخاصم بسیاری، با یکدیگر مذاکره کرده اند. اما تنها یک دولت است که در بحبوحه چنین مذاکراتی، "رئیس دولت، وزیر خارجه، رئیس سازمان انرژی اتمی و یا حامی ارشدش (مرحوم هاشمی) گفته باشند:
🔸نامه سرّی به امام نوشتم و تایپ هم نکردم [اما حالا وسط مذاکرات، همان سرّ ادعای خود را فاش می کنم!!]، نوشتم آمریکا ابرقدرت است و بدون رابطه و مذاکره با او نمی شود ادامه داد.
🔸خزانه خالی است.
🔸اگر توافق نکنیم، جنگ می شود.
🔸آمریکا کدخداست و بستن با کدخدا راحت تر است.
🔸ما باید همراه شویم؛ نمیتوانیم در برابر قدرتهای بزرگ بایستیم؛ با شعارهایی که گاهی هم توخالی است.
🔸باید توافق انجام شود تا مشکل رکود و اشتغال و تولید و آلودگی هوا و آب خوردن حل شود.
🔸آمریکا ظرف ۵ دقیقه می تواند توان نظامی و دفاعی ما را نابود کند.
🔸(در شورای روابط خارجی آمریکا): ما روندی را شروع کردهایم که هدف از آن، تغییر فضای سیاست خارجی کشور است. اگر تلاش های ما برای تعامل بی نتیجه بماند، مردم ایران این فرصت را خواهند داشت تا در انتخابات پارلمانی، به این عملکرد ما پاسخ دهند. وقتی در سالهای ۲۰۰۴ و۲۰۰۵، توافق ها از جانب اتحادیه اروپایی رد شد، مردم جواب ما را با انتخاب رئیس جمهوری متفاوت دادند که مرا هم زود بازنشسته کرد. حالا بار دیگر من زنده شده ام. غرب در پیامی که می خواهد به ایران منتقل کند، باید بسیار دقت کند.
🔸حقوق من ۳ هزار دلار بود، الان (به خاطر تحریم) ۷۰۰ دلار شده است.
🔹تنها یک دولت است که سران آن، وسط مذاکره با دشمن، با چنین ادبیاتی، از خود و منافع ملت شان، گروگانی برای حریف ساخته اند؛ ادبیاتی از سوی رصد گران اطلاعاتی دشمن، دیدبانی و پایش و پردازش (مونیتورینگ) می شد.
♦️می گویند مذاکره، ادامه جنگ در کریدور های سیاسی است. برخی هم با تنازل بحث، گفته اند مذاکره، فن چانه زنی و معامله است.
🔹بر این مبنا، ظریف، روحانی و هاشمی، چه قبل از مذاکرات (در گروکشی پر هزینه انتخاباتی) و چه در متن مذاکرات، جنگ دیپلماتیک را مغلوبه کردند و امکان صیانت از حداقل حقوق خود ایران را از بین بردند.
♦️بنابراین، جمع بندی غرب نمی توانست چیزی جز تحلیل معروف رادیو فرانسه در تاریخ ۱۹ مهر ۱۳۹۲ باشد:
🔹"ارزیابی غرب از وضعیت کنونی دولت روحانی، تعامل با فروشنده بدهکار و مشتاقی است که خود را ناگزیر از فروش حقوق ملی میبیند. بر پایه این #جمعبندی اگر خریدار صبور باشد، شرایط فروشنده را دشوارتر میکند و در همان حال، قیمت فروش را کمتر خواهد کرد".
♦️تبلیغات و تحریفات پر حجم در رسانه های زنجیره ای، آن جفای بزرگ را نمی پوشاند، اما یکی از کارکردهایش، تضعیف دوباره موضع قدرتمند ایران در مذاکراتی است که برای احقاق حق ملت ایران انجام می شود. این، ظلمی بزرگ تر است.
✍ محمد ایمانی
مهم مهم مهم👇👇👇
🔺️مشکل دقیقا خود رئیسی است!
🔹مقصر همه مشکلات شخص رئیس جمهور است و شرایط نباید طوری پیش برود که در دوره دوم نیز او را بر مسند قدرت ببینیم. این وجیزه را نه برای براندازان و غرب پرستها، که برای دوستان جریان انقلابی مینویسم و تقاضا دارم این بار با دقت بیشتری عملکرد رئیس جمهور را مورد ارزیابی قرار دهند.
🔹بله! همه قبول داریم رئیسی کشور را در یک وضعیت سخت، و در حالی که شرایطش در اکثر حوزه ها به ویرانه شباهت داشت تحویل گرفت؛ اقتصاد به شدت راکد و متورم، خزانه نه تنها خالی که حتی منفی، بیکاری در اوج، ترمز تولید کشیده، کارخانه ها تعطیل، تولید برق اسفبار، تامین آب مصیبت، کوتاهی در تهیه واکسن، مرگ روزانه ۷۰۰ نفر انسانِ ایرانیِ بیگناه، مردم تحت فشارهای شدید روحی، تحقیر صف های سبد کلا، فاجعه بورس، عدم توسعه زیرساخت های مخابراتی و اینترنت، انحلال شرکت ذخیره گاز، هزار درد و بلای دیگر و سمی تر از همه اینها خنده های حسن روحانی که انصافا نمکی بر زخم های ملت بود، خصوصا آنگاه که گفت خودم جمعه متوجه شدم؛ یا آن وقت که در پاسخ به خبرنگار اظهار کرد عیدی من به مردم این است که آنها کمک کنند ما به اهدافمان برسیم! نمیدانم به هدفش رسید یا نرسید، لیکن مقصر تمام مشکلات امروز مملکت ما رئیسی است که علیرغم افزایش تولید و فروش نفت، پر کردن خزانه، پرداخت به موقع حقوق کارمندان و کارگران، پرداخت ماهانه بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان بدهی های روحانی ساز، فعال کردن ظرفیت های ریلی و جاده ای در کریدور شمال-جنوب، پیوستن به شانگهای، ارتقای سطح مناسبات با همسایگان، تامین و ذخیره اقلام اساسیِ مورد نیاز مردم، کاهش تورم، رشد اقتصاد کشور به گواه صندوق بین المللی پول، افزایش تولید، افزایش اشتغال و غیره هنوز نتوانسته مردم را راضی کند!
🔹دوستان! همه اینها بهانه است، مشکل رئیسی بسیار بزرگتر از این سیاهه ای است که اینجا نوشته ام! رئیسی نباید باشد چون فراتر از مسائل داخلی چنگ بر صورت آمریکا و غرب در خارج انداخته است؛ موفقیت های اخیر، قدرت سازی ایران در منطقه، دیپلماسی موفق در آسیای غربی و شرقی که تمام بازیهای غرب را بر هم زده، همه مدیون پشتیبانی دولت سیزدهم از بازوان پر قدرت مقاومت و ایجاد هماهنگی میان دیپلماسی و میدان است!
🔹حمله به رئیسی بیشتر هم خواهد شد، این را مطمئن باشید! ایران در تمام هشت سالی که روحانی دولت را در اختیار داشت به مثابه هواپیمایی بود که یک موتورش را از دست داده بود، و تنها با موتور میدان توانست فرودی به سلامت داشته باشد. امروز موتور دیپلماسی هم تعمیر شده و طیاره ایرانی پس از رفع نقایص فنی مجددا به پرواز درآمده است.
🔹خیلی خوب است دوستداران انقلاب از این زاویه به شرایط جمهوری اسلامی نگاه کنند و بدانند دولت رئیسی موتور محرک و تسهیل کننده امورات مقاومت در منطقه است و همزمان با اقدامات اصلاحی اش در داخل [که ادعا نداریم همگی موفق بوده اند و قطعا نیاز به عزم بیشتری برای بهبود شرایط است]، یک جبهه مهم را در برابر استکبار جهانی یاری میکند. امروز اگر اسرائیل اینچنین وضعیتی دارد، آمریکا در منطقه تحت فشار است و شما مدافعین حرم و سربازان جبهه مقاومت از عراق تا سوریه و لبنان و فلسطین را عاملش میدانید، سید ابراهیم را پیش و بیش از همه ببینید و بدانید با امثال روحانی در راس دولت جمهوری اسلامی فتح قدس هرگز محقق نمیشود؛ رئیسی امروز، هم در داخل، و هم در خارج از مرزها پشتیبان و خادم این ملت است، و تلاش برای تخریب او امری طبیعی است.
11.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ کارشناسان عرب:
📍قدرت منطقهای و نظامی امروز تهران، نتیجه فداکاری مردم ایران است/
این موشک پیامی به اسرائیل است مبنی بر اینکه هرگونه حمله به ایران با سلاح پیشرفته، پاسخش حمله با سلاح پیشرفته خواهد بود/
پیامی هم به چین و روسیه است مبنی بر اینکه اگر می خواهید به منطقه وارد شوید باید از دروازه ایران ورود کنید/
اکنون شاهد رقابت بین برنامه اسرائیلی و برنامه ایرانی در منطقه هستیم و ما عرب ها بین این دو قرار گرفته ایم...
❇️ شرایط جدید دوره آموزش نظامی سربازطلبهها اعلام شد
◻️از ابتدای تیر طلاب طبق تاریخ اعزامی که در برگه اعزام ایشان آمده است باید خود را جهت گذراندن دوره به تیپ امام صادق علیه السلام معرفی نمایند.
◻️چنانچه افراد به هر علتی نمیتوانند در تاریخ درج شده در دوره شرکت کنند تا پنج روز مانده به تاریخ اعزام، به پلیس+۱۰ مراجعه نموده و درخواست تاخیر و یا تعجیل خود را ثبت نمایند در غیر این صورت برای ایشان غیبت ثبت شده و از مزایای کسر خدمت محروم خواهند شد.
◻️ طلابی که دارای برگ سبز تکمیلی ۴۵ روزه بسیج هستند میبایست در تاریخ مشخص شده در برگه اعزام به سپاههای استانی، جهت ثبت اعلام حضور مراجعه نمایند.
◻️ طلابی که اعزام آنها برای سنوات گذشته میباشد در صورت وجود ظرفیت، از ایشان ثبت نام به عمل خواهد آمد.
➕ کانال خبرگزاری حوزه
چرا برقراری رابطه ایران و مصر مهم است ؟
1️⃣ مصر پرجمعیت ترین کشور در میان جهان عرب با بیش از صد میلیون نفر است
2️⃣ مصر از یک وضعیت تمدنی و فرهنگی درخشان و منحصر به فرد با ۵۰۰۰ سال سابقه برخوردار است
3️⃣ مصر نقطه ثقل فکری جهان عرب در دوره معاصر است و ایدئولوژی هایی مانند ملی گرایی (ناصریسم) و اخوانی از این کشور به جهان عرب صادر شد و متفکرانی چون مهم عبده ، سعد زغلول ، شیخ حسن البنا و شعرایی چون نجیب محفوظ، احمد شوقی و حافظ ابراهیم متعلق به این کشور هستند که در دوره هایی جهان را عرب تکان دادند و مهم ترین مرکز مذهبی جهان اسلام یعنی دانشگاه الازهر در این کشور قرار دارد
4️⃣ مصر دارای یک موقعیت ژئوپلیتیکی منحصر به فرد در دریاهای سرخ و مدیترانه است و کانال بسیار مهم سوئز از درون این کشور می گذرد و از طریق صحرای سینا بیش از ۲۰۰ کیلومتر با جنوب فلسطین اشغالی مرز دارد
5️⃣ این کشور عقبه استراتژیک نوار غزه محسوب می شود و کلیه نیازهای این باریکه مهم که امروز یکی از جبهه های ایران علیه اسرائیل است ، از مصر تامین می گردد
6️⃣ ایران و مصر ۲ قطب فرهنگی، سیاسی ، فکری و تمدنی جهان اسلام هستند که همکاری میان آنها تاثیرات چشمگیر و دراز مدتی بر دنیای اسلام خواهد داشت و طرفین می توانند در راستای تقریب مذاهب و مبارزه با خطر سلفی گری تشریک مساعی نمایند
7️⃣ مصر بزرگترین ارتش آفریقا و جهان عرب را در اختیار دارد و کیسینجر در مورد این کشور گفته بود هیچ جنگ فراگیری بین اعراب و اسرائیل بدون قاهره اتفاق نخواهد افتاد
8️⃣ در صورت بهبود روابط تهران و قاهره، این ظرفیت وجود دارد که بازار مصر پذیرای کالاهای ایرانی شود و این کشور در میان مدت به دروازه ورود کلاهای ایرانی به شمال آفریقا تبدیل گردد
9️⃣ از لحاظ دیپلماتیک ، برقراری رابطه سیاسی با مصر و در مرحله بعد ارتقای آن می تواند قدرت رایزنی ایران در جهان عرب را شکل قابل اعتنایی افزایش دهد و جایگاه متحدان جمهوری اسلامی مانند بشار اسد که از لحاظ ایدئولوژیکی با قاهره هم پوشانی دارند، را تقویت کند
🔟 قاهره بعد از پیمان کمپ دیوید در دوره انور سادات، به صف متحدان غرب پیوست و جایگاهش در جهان اسلام به شدت افول کرد اما به نظر می رسد ژنرال سیسی با عطف به تحولات جدید جهانی سعی دارد یک رابطه متوازن را با بلوک های جدید قدرت در پیش بگیرد و در عرصه بین الملل راهبرد تنوع در شراکت با قدرت های نوظهور را اتخاذ کند و به همین جهت برقراری روابط ایران و مصر بسیار مهم و حائز اهمیت است.
⭕️ارتباط تجاری واقتصادی باکشورهای همسایه وتحقق شعار سال
🔹سال 1402 ازجانب مقام معظم رهبری( مدظله العالی) به نام سال مهار تورم ورشدتولید نامگذاری گردید، لذا به جهت تحقق شعارسال بویژه دررشد تولید یکی از عوامل اصلی تحقق آن داشتن ارتباط تجاری واقتصادی ایران اسلامی باکشورهای همسایه( 16 کشور وازطریق15استان ) خود است.
رویکرد اساسی و مهمی که ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران جناب آقای رئیسی در دولت سیزدهم آن هم بدون هیچ گونه محدودیت برای همکاری تجاری و اقتصادی با کشورهای منطقه و تحت عنوان دیپلماسی اقتصادی درپیش گرفته است اقدام مناسبی که در قالب سیاست همسایگی و مبتنی برمنطقه گرایی درحال انجام و باعث پیوند اقتصاد باسیاست خارجی شده است، چرا که به هرمقدار که بتوانیم در حوزه اقتصادی با کشورهای همسایه موفق عمل کنیم قاعدتاً باعث تأثیرگذاری موثرتر وسازنده تر درپیشبرد اهداف سیاست خارجی کشورمان درارتباط باکشورهای همسایه خواهدبود،اما تحقق این مهم نیازمند برخی از اقدام منجمله به شرح زیر می باشد:
1️⃣ تقویت ناوگان حمل و نقل جاده ای به شکل ویژه .
2️⃣ایجاد بستر های لازم با هدف رفع موانع تردد زمینی، ریلی، هوایی و... بویژه جلوگیری از معطل ماندن طولانی مدت کامیون های برای عبور از مرزها کشورهای همسایه.
3️⃣ حل مسائل ومشکلات احتمالی پیش روی بازرگانان وتجارتوسط مسئولین با انجام پیگیری و سازماندهی های دقیق ومنسجم.
4️⃣ایجاد بستر های مناسب ورفع موانع احتمالی موجود درراستای همکاری بخش خصوصی کشور درحوزه اقتصادی با کشورهای همسایه.
5️⃣کاهش هزینه های تمام شده و ارتقای کیفیت کالاهای تولیدی با هدف ایجاد رقابت با کالاهای سایر کشورها .
6️⃣ بهبود روابط سیاسی با کشورهای همسایه و کاستن از سطح تنش ها ی احتمالی.
7️⃣شناخت نیازمندی های اقتصادی و تجاری هریک از کشورهای همسایه.
8️⃣توسعه طرح های کشت فراسرزمینی درکشورهای همسایه ای که دارای این ظرفیت هستند.
9️⃣فراهم سازی بستر های مناسب به جهت استفاده از ظرفیت های توافقنامه ها و پیمان های تجاری منطقه ای توسط دولت وبانک مرکزی.