5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 استحاله فرهنگی و دینی در ایران، راهبرد اصلی شبکه اینترنشنال؛ هیچ چیزی مقدس نیست حتی دین!
🔺️ شبکه اینترنشنال که در اوائل تاسیساش، برای اعتماد سازی و جذب(بخوانید فریب) مخاطب ویژه برنامههای دینی از جمله پیاده روی اربعین، سنتهای عزاداری مردم ایران در محرم را تولید میکرد اما حالا اینچنین به تضعیف عقائد، باورها و تقدس زدایی از همه چیزی روی آورده است.
⭕️ناکامی ضدانقلاب در زاهدان
👤معاون امنیتی وزیر کشور:
🔹بعد از شکست پروژۀ معاندان و ضدانقلاب در ۲۵ شهریور امسال ضدانقلاب تلاش زیادی به خرج داد تا دوباره آشوب و اغتشاشات را در کشور شعلهور کند ولی با بی اعتنایی محض مواجه شد.
🔸آنها تلاش کردند با فراخوان سراسری و با استفاده از همه ظرفیتهایشان برای شرکت در نماز جمعه این هفتۀ زاهدان و ایجاد اغتشاش و درگیری بعد از اتمام خطبههای نماز جمعه و تکرار سناریوی حوادث پارسال و کشتهسازی، دوباره ناامنی و آشوب را در این استان رقم بزنند و آن را به سایر شهرهای کشور نیز گسترش دهند و به اغتشاشگران تنفس مصنوعی بدهند.
🔹بعد از اتمام نماز جمعه ۳۰-۴۰ نفر اراذل و اوباش شعارهایی سر دادند که با بیاعتنایی سایرین مواجه شدند. آنها از ترس به داخل مسجد برگشتند تا از برخورد و دستگیری نیروهای امنیتی در امان باشند.
🔸بقیۀ نمازگزاران با آرامش و بدون هرگونه اقدامی و با بیاعتنایی کامل محل را ترک کردند و این هم شکست دومی بود که ضد انقلاب بعد از ۲۵ شهریور با آن مواجه شد. بنگاههای دروغ پرکنی اینترنشنال و بی بی سی درحال انتشار اخبار کذبی هستند که دروغ محض است شهر در شرایط کامل عادی و آرام است.
⭕️زنگ خطر کاهش جمعیت
🔹رهبر معظم انقلاب در آذرماه سال ۹۲ در دیدار اعضای شورایعالی انقلاب فرهنگی، فرمودند: مسئلهی جمعیّت یکی از خطراتی که وقتی انسان درست به عمق آن فکر میکند، تن او میلرزد ... مسئلهی جمعیّت را جدّی بگیرید؛ جمعیّت جوان کشور دارد کاهش پیدا میکند. یک جایی خواهیم رسید که دیگر قابل علاج نیست. یعنی مسئلهی جمعیّت از آن مسائلی نیست که بگوییم حالا ده سال دیگر فکر میکنیم؛ نه، اگر چند سال بگذرد، وقتی نسلها پیر شدند، دیگر قابل علاج نیست.
در حال حاضر مشکل جمعیت کشور مشکل، فرهنگی است که در این حوزه باید فرهنگ خانواده رشد پیدا کند. البته بسیاری از افراد وجود مشکلات اقتصادی را مهمترین دلیل بیان می کنند اما بررسی ها نشان می دهد که درخانواده های مرفه چند فرزندی کمتر دیده می شود . ویا دربین بعضی از زوجین دیده می شود که تمایل شدیدی به نگه داشتن حیوان خانگی دارند و عنوان می کنند که حیوان خانگی آنها جای فرزند را برای آنها پر کرده است..مصرف گرایی وزیاده خواهی که امروز یکی از افت های مهم جامعه است والدین بسیاری هستند که برای اینکه فرزندانشان در بالاترین سطح رفاهی قرار داشته باشند ترجیح می دهند که تک فرزند باشند که همه اینها بیانگر این است که در موضوع کاهش جمعیت سهم فرهنگ از عوامل دیگر بیشتر است.
⭕️سیاست ها ،تصمیمات ، و راهبردهای دیپلماتیک دولت سیزدهم پایانی بر پروژه آمریکایی صهیونیستی انزوای ایران در عرصه بین الملل
🔹با روی کار آمدن دولت سیزدهم شاهد تغییرات گسترده ای در رفتارهای دیپلماتیک و بین المللی و همینطور ساختار دستگاه دیپلماسی دولت بودیم .برخلاف دوره های قبل دستگاه سیاست خارجی و وزارت امور خارجه از نگاه انحصاری و یک سویه به غرب و تک بعدی به برجام خارج شده و با اولویت تعامل با همسایگان سعی در حضور فعال ،ایفای نقش و عضویت در گروه های مستقل بین المللی دارد .
🔸با روی کار آمدن دولت سیزدهم شاهد آن بودیم که بعد از سال ها تلاش کشورمان توانست به عضویت دائم پیمان شانگهای در آید و پس از آن نیز با تلاش دستگاه دیپلماسی شاهد عضویت ایران در گروه بریکس هستیم ، نکته قابل اهمیت در این خصوص رویکرد هر یک از این گروه ها و پیمان ها در غرب ستیزی و استقلال سیاسی و اقتصادی در راستای منافع مشترک می باشد .
🔹لازم به ذکر است که اعضاء این گروه ها همه از مهمترین تولیدکنندگان کالا ،خدمات و مواد خام اولیه در سطح دنیا می باشند و نکته دوم آنکه اعضاء فعال در این پیمان ها با عزم جدی به دنبال برقراری عدالت و تعادل اقتصادی ،سیاسی در عرصه بین المللی و مقابله با سلطه نظام پولی و بانکی غرب هستند . حال آنکه الحاق ایران به این پیمان های بین المللی منافع ارزشمندی هم برای کشورمان دارد و هم می تواند برای اعضاء این پیمان ها اهمیت و ارزش های قابل توجهی داشته باشد .
🔸موقعیت جغرافیایی جمهوری اسلامی ایران، قابلیت ها و ظرفیت ها در حوزه های انرژی و نفت ، برتری های ترانزیت جمهوری اسلامی ایران به گونه ای است که عضویت ایران در هر گروهی می تواند جذابیت هایی برای اعضاء آن گروه ها داشته باشد .
🔹کشورهای در حال توسعه عضو در پیمان هایی همچون شانگهای یا بریکس در پی ایجاد نظم نوینی مبتنی بر ساختاری چند قطبی با اولویت گذار از دوره سرمایه داری غربی به سمت نظم نوین بین المللی هستند . پیوستن جمهوری اسلامی ایران به پیمان های بین المللی همچون شانگهای و بریکس به معنای افزایش وزن و اهمیت این گروه ها است امری که باعث نگرانی گسترده غربی ها شده است. البته باید بیان نمود که با پیوستن جمهوری اسلامی ایران به این پیمان ها طرح انزوای ایران در عرصه بین المللی با شکست روبرو شده است .
⭕️چرا ساخت پایگاه در قطب جنوب برای ایران اهمیت دارد؟
👤فرمانده نیروی دریایی ارتش:
🔹موقعیت قطب جنوب از بُعد نظامی مهم است؛ چون بهترین مقر برای کنترل موشکهای بالستیک است.
🔸ما از سواحل مکران مستقیما به قطب جنوب وصل هستیم و حضور در قطب جنوب نیز عملی خواهد بود.
🔹پایگاه باید از نظر ایجاد سازه، سرما، گرما و راه ارتباطی تامین شود. بدنۀ کشتیها هم باید برای این ماموریت یخشکن شوند و بدنۀ تحرکی آنها معمولا هستهای است.
# خود دستگاه قضا فرزندان معاون اول خود را دستگیر(برای پیشگیری از نفوذ احتمالی با دو ضابط قضایی موازی کار را پیش می برد) و خودش هم اعلان عمومی می کند
باز عده ای احساس می کنند کشف جدید کرده اند.القای لو رفتن می کنند.
حس مچ گرفتن دارند.تنور داغ می بینند.بهره سیاسی می برند
این دستمال سفید قوه قضائیه در مبارزه با فساد است که باید حمایت شود
✅ ملت ایران و عجایب کمکهای دولتی!!
علی المومن نویسنده عراقی از یارانههای دولتی در ایران شگفت زده شد و نوشت:
م.م جوان عراقی ۴۰ سالهای است که ازدواج کرده و ۳ فرزند دارد. او در شهر مشهد زندگی می کند.
به خاطر آنکه مادرش ایرانی است تابعیت ایران را بدست آورده است.
او به خانه من در نجف آمد و صحبتهای طولانی از اوضاع زندگی و خدمات در ایران شد و گاهی با اوضاع خدمات در سوئد و امارات مقایسه میکرد چون در سابق سه سال در استکهلم و دو سال در دبی زندگی کرده بود.
م.م میگوید که دولت ایران به هر شهروند ایرانی چه فقیر و چه پولدار ماهیانه مبلغی معادل ۳۰۰ هزار تومان کمک میکند و چون خانواده او پنج نفره است ماهیانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان دریافت میکند که معادل ۴۰ دلار آمریکاست.
فکر میکردم این مبلغ بسیار ناچیز است و اصلا چیزی نیست.
اما م.م مرا شگفت زده کرد که این مبلغ برای پرداخت همه خدمات دولت کافی است. رقمهایی که باورش سخت است بدین قرار میباشد:
۱. قبض برق بدون قطعی یک ثانیه و بدون محدودیت یا جیره بندی میانگین ماهیانه ۱۲۰ هزار تومان که مساوی است با ۳ دلار و ۲۰ سنت
۲. قبض آب بدون قطعی یا جیره بندی با میانگین ماهیانه ۸۰ هزار تومان که این مبلغ مساوی ۲ دلار و ۱۰ سنت است
۳. قبض گاز یعنی لوله کشی گاز در منزل که مثل لوله کشی آب است (ایرانیها اصلا چیزی به نام کپسول گاز نمیشناسند) با میانگین ماهیانه ۱۱۰ هزار تومان مساوی ۳ دلار
۴. قبض تلفن شامل آبونمان استفاده داخلی با مصرف معمولی با میانگین ماهیانه ۳۰ هزار تومان که معادل ۸۰ سنت است
۵. هزینه اینترنت وای فای ۹۰ هزار تومان در ماه معادل دو دلار و ۶۰ سنت
۶. هزینه موبایل برای ۳ خط متعلق به او و همسر و پسر بزرگش با میانگین ماهیانه ۹۰ هزار تومان معادل دو دلار و ۶۰ سنت
۷. هزینه اینترنت برای سه خط موبایل متعلق به او و همسر و پسرش ماهیانه ۶۰ هزار تومان معادل یک دلار و ۸۰ سنت
۸. هزینه بنزین خودرو شخصی برای چهار بار بنزین زدن با قیمت آزاد ۴۲۰ هزار تومان به میانگین ماهیانه که مساوی ۱۱ دلار است.
قیمت آزاد هشت سنت برای هر لیتر. دولت ایران برای هر خودروی شخصی ماهیانه ۶۰ لیتر بنزین سوبسید دار میدهد با مبلغ ۱۵۰۰ تومان برای هر لیتر معادل ۴ سنت که ارزانترین بنزین در جهان است یعنی دولت به هر خودرو ۶۰ لیتر ماهیانه بنزین میدهد معادل ۵ دلار.
اما خرید بنزین با قیمت آزاد یعنی ۸ سنت در هر لیتر نامحدود و بدون جیرهبندی است
۹. هزینه بیمه بهداشتی برای پنج نفر ماهیانه ۳۰۰ هزار تومان معادل ۸ دلار که انواع عمل جراحی و مداوا و دارو و رادیولوژی و سونوگرافی را پوشش میدهد
✅ و بدین ترتیب مجموع آنچه م.م ماهیانه برای پرداخت هزینه برق و گاز و ارتباطات و اینترنت و بیمه و معالجه و بنزین میپردازد حدود یک میلیون و سیصد هزار تومان است معادل ۳۴ دلار آمریکا که ۲۰۰ هزار تومان کمتر از مبلغ کمک ماهیانه دولت است.
یعنی مبلغ یارانه که دولت به همه شهروندان میدهد همه هزینههای خدمات دولتی را پوشش میدهد و قسمتی هم زیاد میآید.
یعنی دولت ایران عملا همه این خدمات را مجانی به ملتش عرضه میکند و چنین حالتی در کل کشورهای دنیا بینظیر است از جمله کشورهای پیشرفته غربی و کشورهای ثروتمند عربی.
به این خدمات باید کمک دولت به بخش های آموزش تامین اجتماعی و تفریح را افزود.
آنطور که م.م میگوید بعضی از ایرانیها قدر نعمتی که در آن هستند را نمیدانند و اگر فقط یک روز در کشور دیگری زندگی کنند ارزش کشورشان را خواهند فهمید.
در مقابل رسانههای عربی و غربی تصویر موهوم سیاهی از اوضاع ایران نشان میدهند گویی از کشوری در مریخ سخن میگویند.
# عجیبتر آنکه هنوز عدهای دنبال آب و برق مجانی برای کم درآمدها میگردند!
⭕️چگونه تورم به کانال 30 درصد بازگشت!؟
🔹نرخ تورم به کانال 30 درصد بازگشته است و کارشناسان معتقدند این دستاورد مهم دولت سیزدهم، دو دلیل اصلی دارد: مهار رشد افسارگسیختهی نقدینگی و ثباتبخشیدن به بازار ارز. مهمترین عامل مهار نقدینگی، کنترل مقداری نقدینگی بوده است و مهمترین عامل ثبات بخشیدن به بازار ارز را شاید بتوان احیای حکمرانی بانک مرکزی بر بازار ارز دانست و یکی از محورهای مهم این احیای حکمرانی، سامان بخشیدن به صرافیها از طریق انحلال کانون صرافان و تشکیل جامعهی صرافان – با اساسنامهای جدید- است.
🔸بهنظر میرسد در ساختار جدید صرافان، دیگر تخلفات قبلی همچون عدم افزایش سرمایه، عدم ارائه اطلاعات به بانک مرکزی، گرانفروشی ارز نیمایی به بازرگانان و همچنین ظن پولشویی در فعالیت صرافان تکرار نشود و همه چیز طبق اساسنامه جدید در جامعه صرافان پیش برود. این اتفاق در کنار گشایشهای ارزی دولت و حضور پررنگ بانک مرکزی در بازار ارز، نویدبخش ثبات در نرخ ارز خواهد بود. همچنین به نظر میرسد دولت بر مهار رشد نقدینگی مصمم است و راهش را نیز پیدا کرده است. بنابراین میتوان پیشبینی کرد دولت سیزدهم در شرایطی به پایان برسد که تورم در اقتصاد ایران به متوسط بلندمدت خود برگشته باشد.
⭕️رشد صادرات؛ عملکرد دولت یا تورم جهانی!؟
🔹دولت سیزدهم در حوزهی تجارت خارجی، سه هدف گذاری مهم انجام داد. ا
بتدا میزان صادرات مطلوب را تعیین کرد، سپس برنامهریزی کرد تا صادرات کالاهای با ارزش افزودهی بالاتر بیشتر شود و صادرات خامفروشی تا حد امکان کاهش یابد. در ادامه مقاصد صادراتی را نیز هدف گذاری کرد. برنامه دولت این است که تا جایی که میتواند برای صادرات با محصولات با ارزش افزوده بالاتر مشوقهای حمایتی قائل شود.
🔸در مقابل خامفروشی اخیراً مشمول 2 درصد عوارض تعرفهای شده است. این باعث شده است که در سال 1401 حجم و وزن صادرات کمتر شود اما ارزش بیشتر گردد ؛ مثلاً در صادرات مصالح ساختمانی، حمایتهای دولت بیشتر روی شیرآلات است تا کاشی و سرامیک.
صادرات یک تن کاشی و سرامیک، حدود صد دلار درآمد دارد اما صادرات یک تن شیرآلات، ممکن است تا 2000 دلار درآمد داشته باشد. همچنین در کشورهای مقصد صادراتی، ایران کشورهایی را در نظر گرفته است که میتواند در بازارهای آنها محصولات با تکنولوژی و ارزش افزودهی بالا را صادر کند و در ازای آن، از آن کشورها مواد اولیه دریافت کند؛ به عبارت دیگر اولویت صادرات به کشورهای همسایه، حوزهی اوراسیا و آفریقا است.
15.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸جمعیت عجیب و غریب مردم یمن در جشن ولادت پیامبراکرم(ص)
☝️تجمعات عظیم یمنی ها در مراسم مولد النبی (ص) 😍
به همین مناسبت پرچمهای سبز دست می گیرند.
•••••┈┈••••✾•🌿🌸•✾•••