eitaa logo
طلبه انقلابی
217 دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
615 ویدیو
155 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️علت اصلی ردّ صلاحیت‌ها چیست؟ 🔹«محسن اسلامی» دبیر ستاد انتخابات کشور طی سخنانی در همایش منطقه‌ای عوامل اجرایی انتخابات در استان‌ها گفته است: «یک‌هزار و ۱۲۵ داوطلب انتخابات مجلس تنها به دلیل نداشتن سابقه پنج سال فعالیت اجرایی، آموزشی و پژوهشی که در قانون آمده، عدم احراز صلاحیت شدند.» 🔸وی افزود: «بیشترین داوطلبانی که نقص پرونده داشته‌اند، مربوط به بند ۹ ماده ۳۱ قانون انتخابات مبنی بر سابقه پنج سال فعالیت اجرایی، آموزشی و یا پژوهشی است که برخی افراد اطلاعات مورد نظر را در هنگام ثبت نام درست بارگذاری نکرده‌اند و بر همین اساس شرایط احراز برای هیئت‌های اجرایی شکل نگرفته است.» 🔹دبیر ستاد انتخابات کشور تصریح کرد: «بر اساس قانون، هرگونه بررسی اعتراض منوط به ثبت آن از سوی داوطلب نمایندگی مجلس است.» 🔸گفتنی است بر خلاف تصوری که عده‌ای قصد ترویج آن را دارند، اما عمده دلایل عدم احراز صلاحیت‌ها دلایلی ساده، محرز و منطق بر نصّ قانون است.
⭕️تعمیر هواپیماهای مسافربری اروپایی در ایران 👤‌رئیس سازمان هواپیمایی کشوری: 🔹در حال حاضر کشورهایی از آمریکای لاتین, اروپا و آسیا هواپیماهای خود را برای تعمیر به ایران می‌آورند یا اینکه موتور هواپیما را به کشورمان ارسال می کنند. 🔸‌تایپ این هواپیماها بوئینگ و ایرباس است و در ایران چک‌های سنگین آنها را انجام می‌دهیم. 🔹‌مدت‌هاست دیگر هیچ هواپیمای ایرانی برای تعمیر و نگهداری به خارج کشور نمی‌رود.
⭕️تل آویو برای ادامه جنگ غزه دست گدایی دراز کرد 🔹رژیم صهیونیستی برای پوشش هزینه جنگ ۶ میلیارد دلار از خارج وام گرفت. روزنامه فایننشال تایمز اعلام کرد که رژیم صهیونیستی در هفته‌های اخیر ۶ میلیارد دلار از سرمایه‌گذاران بین‌المللی وام با سود بالا برای تأمین هزینه‌های جنگ علیه غزه دریافت کرده است. 🔸جنگ علیه غزه با قساوت تمام ادامه دارد و به تازگی نایب رییس پارلمان رژیم صهیونیستی در اظهاراتی مدعی شده است که غزه را همین الان در آتش بسوزانید. «نیسیم فاتوری»، نایب رییس پارلمان رژیم صهیونیستی در پستی در شبکه «ایکس» نوشت: «ما خیلی با انسانیت رفتار می‌کنیم! همین حالا غزه را در آتش بسوزانید. آب و سوخت ندهید تا گروگان‌ها برگردند.»
⭕️پاسخ به یک سوال اصلی؛ پیروز جنگ غزه کیست؟ 🔹نبرد حق و باطل در پهنه سرزمین مقدس فلسطین، در آخرین مواجهه خود تاکنون نزدیک به چهل روز به طول انجامیده و در این میان سوال اصلی افکار عمومی جهان این است که در نهایت پیروز این جنگ نابرابر کدام جبهه خواهد بود؟ 🔸منطقا به این سوال می‌توان از دو منظر پاسخ داد: « وجه میدانی» و «وجه راهبردی»، بررسی هر یک از دو وجه یاد شده و همچنین برآیند آن می‌تواند برآورد دقیق‌تری از پیروز این نبرد ارائه کند. 🔹از منظر میدانی؛ رژیم صهیونیستی گرچه با بمباران‌های کور و وحشیانه بالغ بر یازده هزار نفر را طی این مدت به شهادت رسانده، اما هنوز نتوانسته به توان و ظرفیت اصلی مقاومت ضربه‌ای وارد کند. 🔸در این میان موج مهاجرت معکوس در اراضی اشغالی شدت گرفته و شهروندان اسرائیلی اعتراض خود را به صورت مستمر به جنگ‌طلبی و البته ناتوانی دولت نتانیاهو در تامین امنیت خود ابراز می‌کنند. 🔹در نقطه مقابل، مردم غزه و همچنین کرانه باختری با روحیه‌ای دوچندان ضمن حمایت کامل از گروه‌های مقاومت، خود به پیش‌ران نبرد با دشمن اشغال‌گر و متجاوز تبدیل شده‌اند. 🔹از منظر راهبردی اما؛ مصادیق شکست محتوم صهیونیست‌ها نمایان‌تر است، چه، نه تنها سال‌ها تلاش برای وارونه‌نمایی حقیقت ناکام مانده، بلکه با بطلان افسانه شکست‌ناپذیری اسرائیل، هیمنه شکست‌ناپذیر بودن و موجودیت رژیم زیر سوال رفته است. 🔸در این میان، تظاهرات مردمی کم‌نظیر و مستمر در کشورهای غربی نشان دهنده عمق شکاف میان افکار عمومی و رویه حاکمان است و چنین رخدادی را باید به منزله یک شکست راهبردی برای رژیم صهیونیستی مورد توجه قرار داد. 🔹با این تفاسیر؛ بر همگان آشکار است که تبلیغات دولت جنگی نتانیاهو در خصوص تسلط بر غزه بیشتر شبیه یک عملیات روانی ناشی از ناتوانی در میدان است تا واقعیت. 🔸تحولات ۴۰ روز گذشته چه در بعد میدانی و چه از نقطه نظر راهبردی کاملا روشن ساخت که دست‌یابی اسرائیل به هدف راهبردی اعلام شده در خصوص نابودی حماس، به هیچ وجه قابل تحقق نیست.
⭕️چرا استقبال گرم و پرشور 👤رئیس جمهور به هر استانی که می‌رود مورد استقبال گرم و پرشور مردم قرار می‌گیرد علت آن چیست؟: 🔹انقلابی و مردمی بودن 🔸اخلاص و بی‌تکلف بودن 🔹تلاش بی وقفه وشبانه روزی 🔹به ثمر رساندن طرح‌های نیمه کاره دولت‌های گذشته 🔸برآوردن خواسته‌های مردم که بعضاً۲۰،۱۵،۱۰،۵سال بی پاسخ مانده است 🔹پرهیز از حاشیه و عدم ارجاع کارها به دولت قبل مانند دولت یازدهم و دوازدهم که به خاطر سوء مدیریت، تنبلی، اشرافی‌گری، ترک فعل‌های خود را،به دولت قبل از خود نسبت می‌دادند 🔸پیگیری کارها و امور زیرساختی برای خدمات پایدار 🔹درگیر نکردن امور و فضای کشور به مسائل سیاسی و حاشیه‌ای بی‌نتیجه 🔸ایستادگی مقابل خواسته‌های نامشروع و زیاده خواهانه غرب و اروپا 🔹حرکت بر ریل انقلاب و عملیاتی نمودن مطالبات رهبری که همان مطالبات مردم است.
◽️فلسطین ✔️بدون تانک، بدون هواپیمای جنگنده، بدون گنبد آهنین، ۳۵،۰۰۰سرباز ▫️رژیم صهیونسیتی ✔️۲۲۰۰تانک، ۶۰۰ هواپیمای جنگنده، گنبد آهنین، فلاخن داود، پیکان۳، ۳۵۰،۰۰۰ سرباز 🔹43 روز از جنگ گذشته و رژیم توانایی شکست فلسطینیان را نداشته ‌و‌ فقط توانسته است به بیمارستان و مدرسه و مسجد و کلیسا حمله کند.
⭕️حماس حذف شدنی نیست.
⭕️خودرو در دست‌انداز قیمت و مالکیت 🔹این دو ایراد اساسی (یعنی قیمت‌گذاری غلط و مدیریت دولتی صنعت) باعث شده است تا ایراداتی در سطح کیفیت صنعت خودروسازی نمود پیدا کند؛ از جمله: «استفاده از پلتفرم های قدیمی و عدم استفاده از بازخوردهای مشتریان»، «عدم وجود استانداردها و جامعیت دستورالعمل های اجباری ناظر بر قطعات تولیدی»، «عدم وجود دستورالعمل های مشخص تحت نظارت قاطع» و همچنین «صدور مجوزهای ارفاقی به دلیل ارجحیت تولید بر کیفیت». این موارد بر اساس بررسی‌های کارشناسی ازجمله مهم‎ترین چالش های حوزه تأمین قطعات و حوزه مونتاژ هستند. 🔸همچنین ازجمله مهم ترین چالش های حوزه فروش و خدمات پس از فروش می توان به «عدم نظارت بر اجرای دقیق دستورالعمل های موجود» و «عدم توانایی در پیش بینی نیازهای مشتری» اشاره کرد. برای حل همه‌ی این معضلات، به نظر می‌رسد باید ابتدا در مورد مالکیت آنها تعیین تکلیف جدی صورت بگیرد و البته تغییر در سطح مالکیت و مدیریت هم زمانی میسر می‌شود که مشکل قیمت‌گذاری حل گردد. در غیر این صورت، ناکامی‌های دهه‌ی 1390 در این صنعت تکرار خواهد شد.
⭕️نگاهی به رشد و ارتقای آموزش عالی در دولت سیزدهم 🔹پیش از روی کار آمدن دولت سیزدهم، متاسفانه وضعیت حمایت از نخبگان اصلاً مناسب نبود. تعطیل شدن بسیاری از پروژه‌های های-تک در کشور -از جمله در حوزه‌های هسته‌ای، نانو فناوری و ...- در کنار مبارزه‌ی دولت با فرآیند بورسیه‌ی نخبگان علمی، عملاً عرصه را برای نخبگان به حدی تنگ کرد که در چهار سال دولت دوازدهم عملاً شاهد نقطه‌ی عطفی در مهاجرت نخبگان به خارج از کشور بودیم. با روی کار آمدن دولت سیزدهم البته در آموزش عالی رویه معکوس شد و پروژه‌های حمایت از نخبگان جان تازه‌ای گرفت. مهارت‌محوری در آموزش عالی، توسعه‌ی بورسیه‌های مختلف (اعم از بورس صنعت، بورس دانش، بورس سال آخر دوره‌ی دکتری و ...) انگیزه‌ای برای نخبگان ایجاد کرد . بنابراین به‌نظر می‌رسد در حال مشاهده‌ی دوره‌ی جدیدی در ارتقای سطح کیفی حکمرانی آموزش عالی هستیم.
⭕️چرا رسانه‌های غربگرا بر آتش انتظارات تورمی می‌دمند؟ 🔹علاوه بر عوامل بنیادینی نظیر کسری بودجه دولت، ناترازی نظام بانکی، تحریم و... انتظارت تورمی نیز می‌تواند در جهش‌های ارزی نقش جدی ایفا کند. با بهبود وضعیت عوامل بنیادین اقتصادی، جریان غربگرا به دلیل ترس از بهبود وضعیت اقتصادی در دولت انقلابی، تلاش داشتند که در انتظارات تورمی دمیده و دولت فعلی را ناکارآمد جلوه دهند. به خاطر همین رسانه‌های جریان غربگرا در زمانی که قیمت ارز 60 هزار تومان بود مداوما از احتمال جهش قیمت ارز به بالای 100 هزار تومان صحبت می‌کردند تا از این طریق ناکارآمدی دولت غربگرا از ذهن مردم پاک شود. با همه این خباثت‌ها، نه تنها نرخ ارز جهشی دیگر پیدا نکرد بلکه نرخ ارز کاهش 20 درصدی را نیز تجربه کرد. در حال حاضر نیز اکثر اقتصاددانان معتقدند که تورم در شیب نزولی قرار دارد و احتمال جهش ارزی بسیار بعید به نظر میرسد. مسئله‌ای که شاخص‌های کلان اقتصادی نیز موید آن می‌باشند.
⭕️فضا سازی درباره ردصلاحیت ها با اسم رمز «خالص سازی» 🔹در روزهای گذشته شاهد هجمه رسانه ای طیف تندرو اصلاح طلب علیه شورای نگهبان بوده ایم. این هجمه گسترده با این ادعا صورت گرفت که ردصلاحیت های گسترده ای انجام شده و شورای نگهبان در پی اجرای طرح «خالص سازی» است. اما مستندات، خلاف این ادعا را ثابت می کند. براساس مستندات موجود فقط صلاحیت ۱۴ درصد از داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی احراز نشده است. نکته قابل توجه اینجاست که بیشتر این افراد مدارک خود را در زمان ثبت‌نام به صورت کامل بارگذاری نکرده‌اند. 🔸طیف تندرو اصلاح طلب همواره در پی آن بوده است تا با بهانه های مختلف و همچنین تحریف واقعیت، اینگونه القاء کند که فیلتر شورای نگهبان صرفا سیاسی و حزبی بوده و این طیف به هیچ عنوان امکان عبور از این فیلتر را ندارد.
⭕️بررسی نقش محوری ایران در مسئله فلسطین 🔹جمهوری اسلامی ایران تنها کشوری بود که از روزهای ابتدایی جنگ، در حمایت از فلسطین به میدان آمد. سفرهای دیپلماتیکی که حسین امیرعبداللهیان انجام داد و همین‌طور تماس‌های تلفنی متعددی که رئیس‌جمهور با سران کشورهای خارجی برقرار کرد، نشان داد عزم جمهوری اسلامی ایران در حمایت از فلسطین جدی است. مردم مظلوم فلسطین از جمهوری اسلامی ایران انتظار داشتند به عنوان پرچمدار مقابله با اسرائیل، زبان گویای آنها در عرصه‌های بین‌المللی باشد؛ آن هم در شرایطی که دولت‌های غربی به حمایت تمام قد از اسرائیل برخاسته بودند و دولت‌های عربی در انفعال به سر می‌بردند. 🔸جمهوری اسلامی و مردم ایران بخوبی توانستند انتظار مردم فلسطین و گروه‌های مقاومت فلسطینی را برآورده کنند. این موضوعی است که رهبران مقاومت فلسطین در نوار غزه نیز بر آن تاکید دارند و معتقدند ایران بخوبی صدای مظلومیت و اقتدار مردم غزه را به گوش دنیا رساند.
⭕️غفلت از «تربیت معلم» و تهدید آینده جامعه 🔹بیش از 11 سال از شروع به کار دانشگاه فرهنگیان می‌گذرد؛ قرار بود این دانشگاه سالانه 25 هزار دانشجو بگیرد و اگر این روند طی شده بود، حالا پس از 10 سال، حداقل 250 هزار معلم جوان، تربیت‌یافته و متخصص، در کلاس‌های درس حضور داشتند اما اهمال در پذیرش «دانشجومعلم» باعث شده تا امسال و در شروع سال تحصیلی، 23 هزار کلاس درس بدون معلم بماند و آموزش و پرورش هم در مجموع 300 هزار مورد کمبود معلم داشته باشد! 🔸به نظر مي‌رسد كه توان دانشگاه فرهنگيان بايد به سرعت بازيابي شود؛ هم تعداد اعضاي هيات علمي آن افزايش يابند و هم امكانات فني و تجهيزاتي آن توسعه پيدا كند. اين دانشگاه اگر قرار است نيروي مورد نياز كلاس‌هاي درس را تربيت كند، بايد سالانه حداقل 50 هزار دانشجومعلم را جذب كند تا پس از 4 سال، كمبود معلمان به طور واقعي برطرف شود. چنين افزايش ظرفيت، بدون شك نيازمند بودجه و توجه ويژه مجلس و دولت است، وگرنه بايد بطور جدی نگران فرایند آموزش و تربیت فرزندان اين سرزمين، به خصوص در سال‌هاي پيش رو باشیم.
⭕️رسوایی تونلِ بیمارستان «الشفاء» 🔹افشاگری « ایهود باراک» نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی درباره تونلی که زیر بیمارستان «الشفاء» در نوار غزه وجود دارد، جهان را شوکه کرد. او در گفتگو با «کریستین امانپور» مجری و خبرنگار CNN خبر داد زیرگذری که ارتش رژیم صهیونیستی عنوان می‌کند آن را کشف کرده و مرکز عملیات حماس بوده، ۵۰ سال پیش توسط اسرائیلی‌ها ساخته شده است! 🔸افشاگری ایهود باراک که هم مجری CNN و هم ناظران بین‌المللی کشتار غزه را شوکه کرد، در شرایطی رخ داد که ارتش رژیم اسرائیل بیمارستان «الشفاء» را با طرح این ادعا که مرکز فرماندهی شاخه نظامی حماس است، محاصره و تیرباران کرده است. 🔹این رسوایی در شبکه‌های اجتماعی بازتاب گسترده‌ای یافت و از آن به عنوان «کریسمس در نوامبر» برای مردم غزه و حماس یاد شد؛ چراکه باقی‌مانده اعتبار جعلی رژیم صهیونستی را نیز به باد داد. 🔸گزارش‌های محدودی که از بیمارستان «الشفاء» می‌رسد، نشان می‌دهد آنچه در این ساختمان نیمه‌ویران می‌گذرد، به برزخ شباهت بیشتری دارد. بر اساس گزارش «میدل ایست آی» صدها جسد در حیاط بیمارستان روی هم انباشته شده‌اند که حداقل در بیمارستان تجزیه نشوند. اما شب‌ها مورد حمله سگ‌ها و حیوانات دیگر قرار گرفته و خورده می‌شوند. 🔹هرکس که بخواهد قدمی به سمت اجساد بردارد تا آنها را دفن کند، مورد اصابت گلوله صهیونیست‌ها قرار می‌گیرد و خودش به یک جسد دیگر تبدیل می‌شود و تلاش صلیب سرخ برای دفن دسته‌جمعی نیز به جایی نرسیده است. 🔸تانک‌ها، هواپیماهای جنگی و تک‌تیراندازهای رژیم صهیونیستی بیمارستان را محاصره کرده‌اند و برای تفنگداران فرقی نمی‌کند آنکه از بیمارستان خارج می‌شود یک زن، یک کودک، یک بیمار یا یک سالمند باشد؛ هر کس بیرون بیاید، کشته می‌شود و هر کس بیرون نیاید، زجرکش! چون ذخیره غذایی بیمارستان رو به اتمام است؛ برق از خیلی وقت پیش قطع شده و آب هم نیست.
talebpoor.mp3
24.72M
خطبه های نماز جمعه شهرضا / حجت الاسلام طالب پور امام جمعه موقت شهرضا /3 آذر 1402
🌿🌹🌿 مجموعه #عکس‌نوشت تغییر در ریل اقتصادی کشور
« ‏روحانی گفته بعضی اینها که الان حاکم اند را می شناسم در جنگ و انقلاب نبودند...» ‏این یکی از مشکلات نگرشی برخی از افراد نسل اول انقلاب است. هم مدعی مردم سالاری و چرخش هستند هم هنوز می خواهند خودشان و دوستان شان باشند. اگر خودشان نباشند می گویند نظام رفت. سه نفر شاخص نسل اول انقلاب قبلا ‏که رای نیاورند همینطور حرف زدند.یا میگفتند احمدی نژاد کجا بوده؟ ‏۴۵سال گذشته طبیعی است که نسل هایی که انقلاب و جنگ را ندیده اند در حکومت باشند.انقلاب صرفا در قباله نسل اول نیست. بیشتر مجلس الان جوان اند حالا بگو انقلاب و جلسه عقلا را ندیدند. پوست اندازی نسلی و کادر سازی ضروری است.روحانی حواسش نیست که برخی همکارانش نه تنها در جنگ نبودند که ایران هم نبودند
⭕️ امیرعبداللهیان: هیچ گروه نیابتی در منطقه نداریم 👤وزیر امور خارجه در گفتگویی هم با شبکه سی‌.بی‌اس آمریکا: 🔹از ابتدای این بحران ما گفتیم که به دنبال گسترش دامنه جنگ نیستیم. 🔸شاهد هستیم که آمریکا شدت جنگ را از طریق کمک‌های گسترده خود به رژیم اسرائیل افزایش داده است. 🔹یمن سیاست‌های خاص خود را دارد. آن‌ها در چارچوب مصالح خود تصمیم گیری و اقدام می‌کنند. 🔸ما با همه گروه‌ها، احزاب و بخش‌ها در یمن روابط نزدیکی داریم؛ از جمله با حوثی‌ها و انصارالله رابطه متوازنی داریم، ولی مسؤولیت تصمیماتی که حوثی‌ها و انصارالله در یمن می‌گیرند و تصمیماتی که صنعا می‌گیرد و با شفافیت اعلام می‌کند، متوجه خودشان است. 🔹گروه‌هایی که در عراق و سوریه علیه منافع آمریکا اقدام کرده‌اند، خود تصمیم گرفته‌اند و بر اساس جمع‌بندی و تصمیمات خود اقدام کرده‌اند. 🔸طرف آمریکایی در روزهای گذشته پیام‌هایی را در این رابطه به ما داده است و ما به صراحت اعلام کرده‌ایم که ایران هیچ گروه نیابتی در منطقه ندارد.
⭕️پیام‌هایی که از دریای سرخ به جهان مخابره شد 🔹در میانه تحولات داخل غزه و تقابل مقاومت همه‌جانبه فلسطینی‌ها با جنایات رژیم صهیونیستی، ابتکار عمل یمنی‌ها در دریای سرخ، بمب خبری بود که همگان را شوکه کرد. 🔸دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی نیز ضمن تأیید این خبر، با ادعای دخالت جمهوری اسلامی ایران در این ماجرا اعلام کرد: تهران پشت توقیف یک فروند کشتی در جنوب دریای سرخ و در نزدیکی آب‌های سرزمینی یمن قرار دارد. ▫️این عملیات و واکنش‌ها به آن از چند منظر قابل توجه است: 1️⃣ این عملیات همچون طوفان‌الاقصی غافل‌گیری نظامی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی و حامیان غربی آن را آشکار ساخت، درحالی که آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها مدعی اشراف کامل اطلاعاتی و امنیتی بر آب راه‌های بین‌المللی هستند. 2️⃣این اقدام یمنی‌ها ورود به فاز جدید مقابله با جنایات صهیونیست‌ها از اعتراض و تظاهرات و عملیات‌های پهپادی و موشکی به عرصه قطع شریان حیاتی رژیم صهیونیستی بود و با توجه به اینکه ۸۵ درصد تجارت صهیونیست‌ها از طریق دریا صورت می‌گیرد و سران این رژیم دریای سرخ را شاه‌راهی برای بقای اقتصادی خود می‌دانند، استمرار آن از سوی سایر کشورهای اسلامی می‌تواند ضربات سنگینی بر پیکره رژیم اسرائیل وارد سازد. 3️⃣این عملیات نشان داد که حرف و عمل مقاومت یکی است و زمانی که تهدیدی را مطرح می‌سازد توان و اقتدار اجرا و مسئولیت‌پذیری آن را نیز دارد. 4️⃣واکنش صهیونیست‌ها به عملیات یمنی‌ها بار دیگر نشانگر سراسیمگی و تزلزل شدید آنهاست که نتیجه آن نیز تکرار توهمات و تخیلات گذشته مبنی بر متهم سازی ایران به دخالت در این عملیات است. صهیونیست‌ها همزمان با طوفان الاقصی نیز برای کم رنگ سازی اهمیت این عملیات و شکسته شدن هیمنه اطلاعاتی و نظامیشان در برابر گروه حماس، مدعی طراحی و اجرای عملیات از سوی ایران شده که البته با واکنش منفی حامیان صهیونیست‌ها از جمله آمریکا همراه و به یک رسوایی برای این رژیم مبدل شد. 🔹نکته پایانی آنکه عملیات یمنی‌ها پیامی به سازمان ملل و نهادهای حقوق بشر است مبنی بر اینکه ملت‌های منطقه دیگر حاضر به انتظار کشیدن برای تحقق وعده‌های توخالی و مسئولیت پذیر شدن این سازمان‌ها نیستند.